Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Λιθουανία - Αργεντινή
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2
Weekendman
QUOTE(cryptic @ Sep 9 2010, 22:37 ) *
Ποιοί απο τους παίχτες της εθνικής μας θα είχαν τέτοια ποσοστά σε τόσο κρίσιμο αγώνα; smile.gif

Το να υποστηρίξω ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε ως Ελληνική Εθνική ομάδα τον Λιθουανικό τρόπο επιθετικου παιχνιδιού θα ήταν αφελές ειδικά με τα σημερινά παρανοικά ποσοστά που είχαν οι Λιθουανοί μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου

Aλλά με πιο πιεστική άμυνα (που δοξα το θεω διάθεση για άμυνα υπάρχει στους Έλληνες καλαθοσφαιριστές) και με λίγο περισσότερους αιφνιδιασμούς εκ μέρους μας για να μην εγκλωβιζόμαστε τόοοσο στην ζώνη λόγω περισσότερης φρεσκάδας παικτών(δεν έχουμε μόνο 6-7 παίκτες ικανούς) θα έκανε μια χαρά διαφορά για μας π.χ πρόκριση επι της Ισπανίας στους 16
Δεν περίμενα όμως τόσο συντηρητικό Λιθουανό προπονητή όπως τον δικό μας Κάζλα…

Τι να πω για το παχνίδι; Πίστευα ότι μόνο το τρελό τρίποντο του Τεόντοσιτς θα με άφηνε άφωνο ,αλλά από ότι φαίνεται κρύβοταν και άλλες έκπληξεις στο τουρνούα αυτό!
επαθα λαστιχο
αφου ειδαμε και αυτο μενει η ομαδα των ηπα να χασει το χρυσο και ετσι θα εχουμε εν συνολω το καλυτερο μοθντομπασκετ ολων των εποχων
a.car
Τρομερο το επιτευγμα της λιθουανιας με απιστευτο παιχνιδι σημερα. Δυστυχως ειναι σταστιστικα αδυνατο να το επαναλαβουν το Σαββατο. Πριν το τουρνουα δεν τους εδεινα καμμια τυχη. Με διαψευσαν πανηγυρικα. Φανταζεστε την Ελλαδα χωρις Δ.Δ Β. Σπαν Σοφο Μπουρουση και καννα δυο αλλους? Ουτε στο αεροπλανο δεν θα μπαιναμε..
επαθα λαστιχο
και εγω δεν τους εδινα καμμια τυχη μετα τις εμφανισεις της πολωνιας.αν μου ελεγαν οτι θα πανε 2 γυρους πανω απο εμας στο ξεκινημα,θα καγχαζα..και ομως
T.W.Is.M.
Μετα τη χτεσινη απογοητευση ηρθε η εμφανιση της Λιθουανιας να με ενθουσιασει. Πολυ ωραιο μπασκετ, φοβερα ποσοστα, μπορει να μην εχω δει ολα τα ματς που μεταδοθηκαν απο την ΕΡΤ, αλλα απο οσα εχω δει εστω και τμηματικα ηταν η καλυτερη εμφανιση ομαδας.
Μπορει να ηταν κουρασμενη η Αργεντινη, μπορει να επιασαν αφυσικα ποσοστα οι Λιθουανοι στο πρωτο ημιχρονο, αλλα η αποδοση που επιασαν ηταν εκπληκτικη.
Καιρος ηταν να δω κι εγω κατι που θα με ικανοποιουσε, αλλιως θα πρεπε να βγαλω ολο το Μουντομπασκετ γραφοντας γραφικα ποστ! smiley.gif
Weekendman
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 10 2010, 00:01 ) *
Μετα τη χτεσινη απογοητευση ηρθε η εμφανιση της Λιθουανιας να με ενθουσιασει. Πολυ ωραιο μπασκετ, φοβερα ποσοστα, μπορει να μην εχω δει ολα τα ματς που μεταδοθηκαν απο την ΕΡΤ, αλλα απο οσα εχω δει εστω και τμηματικα ηταν η καλυτερη εμφανιση ομαδας.
Μπορει να ηταν κουρασμενη η Αργεντινη, μπορει να επιασαν αφυσικα ποσοστα οι Λιθουανοι στο πρωτο ημιχρονο, αλλα η αποδοση που επιασαν ηταν εκπληκτικη.
Καιρος ηταν να δω κι εγω κατι που θα με ικανοποιουσε, αλλιως θα πρεπε να βγαλω ολο το Μουντομπασκετ γραφοντας γραφικα ποστ! smiley.gif

Για αυτό έλα να εντάχθεις και εσύ στο fun club της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Λιθουανίας(με εκλεκτά μέλη όπως εγώ και ο SG3ptshooter μεταξύ των άλλων)! biggrin.gif

ΥΓ.Εννοείται μέγιστος σεβασμός για τους Αργεντινούς και ας ήταν άλλου σήμερα...
rankin
Εγώ σας τα λεγα ότι ο Λίνας θα τον κουρέψει τον Σκόλα, αλλά δεν με πιστεύατε!!!
ΧΟΧΟΧΟ
77.gif
saou
Και γω συμπαθώ τους Αργεντίνους αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί υποτιμάτε τη νίκη των Λιθουανών. Στο κάτω κάτω, κέρδισαν το δικαίωμα να παίξουν με την Κίνα, όντας πρώτοι και καλύτεροι σε πολύ δύσκολο όμιλο. Οπότε μαγκιά τους.
qspock
Για να δουμε:

Χανει η Ελλαδα απο την Ισπανια ανετα στον τελικο του 2006, αφου ειχε ξεφουσκωσει απο την νικη επι των Αμερικανων.
Πεφτουν ολοι να τη φανε, ακομα και σημερα λενε για την ηττα εκεινη.
Χανει η Αργεντινη ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ απο την Λιθουανια ανετα, αφου ειχε λενε ξεφουσκωσει απο τη νικη επι των.. Βραζιλιανων.

Καλη η Βραζιλια αλλα δεν ειναι ΗΠΑ. Καλη η φετινη Λιθουανια, και παλι ομως το βαρος της Ισπανιας του 2006 δεν το εχει.

Και ΟΛΟΙ εδω μεσα λενε RESPECT στην Αργεντινη...

Νταξει..
Ριχτε και κανα respect και πουθενα αλλου ρε παιδια, η εθνικη μας φετος αποκλειστικε απο την Ισπανια και χτυπησε το ματς, δεν εχασε με 20-αρα...
Tretiak
Εγώ το είχα πει ότι η Λιθουανία δεν είναι τόσο αουτσάιντερ όσο λέγανε.
Βέβαια, αυτό δεν το περίμενα...τέτοια συντριβή
Green Warrior
Είναι η ευχάριστη έκλπηξη του παγκοσμίου δεδομένου μάλιστα ότι θεωρητικά είναι ακόμη πιο ελλειπείς σε σχέση με το ευρωμπάσκετ. Φαντάσου δηλαδή να ήταν πλήρης ή σχεδόν πλήρης.

Πάντως κακά τα ψέματα πέρασαν στους ημιτελικούς οι 4 αντικειμενικά καλύτερες ομάδες της διοργάνωσεις, πρώτες στους ομίλους τους και οι 3 από τις 4 μάλιστα αήττητες. Και φυσικά από τις 4 οι 3 είναι οι πιο μεγάλες σχολές του παγκοσμίου μπάσκετ (ΗΠΑ, Σερβία, Λιθουανία)
frenchman7
Ωχ καταλαβα...το καλύτερο ματς βρήκα να μην μπορώ να δω... angry.gif

Ξέρει κανείς αν θα το δείξει πουθενά σημερα...

Πάντως Σερβία και Λιθουανια είναι οι 2 εθνικές που όσο πιτσιρικάδες και να έχει, όσο αουτσαιντερ και να τις
λες, μπορούν πάντα να κάνουν το μπαμ. Μεγάλες σχολές... Ξεφυτρώνουν παιχτάκια από το πουθενά και με
έναν καλό προπονητή (πχ Ντουντα) κάνουν θαύματα...
SG3ptshooter
QUOTE(Green Warrior @ Sep 10 2010, 09:29 ) *
Είναι η ευχάριστη έκλπηξη του παγκοσμίου δεδομένου μάλιστα ότι θεωρητικά είναι ακόμη πιο ελλειπείς σε σχέση με το ευρωμπάσκετ. Φαντάσου δηλαδή να ήταν πλήρης ή σχεδόν πλήρης.

Εδώ το ξέρω ότι θα ακουστώ παράλογος αλλά θα διαφωνήσω. Ο Ντάριους π.χ. έστησε ολόκληρο σκηνικό για να μην κατέβει, οπότε και να κατέβαινε με το ζόρι πιστεύω θα έβγαζε ελάχιστη διάθεση και δε θα είχε προσφέρει ανάλογα με τις δυνατοτητές του. Το ότι η προσφορά του θα ήταν μικρότερη του Κλιμαβίτσιους δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά πιστεύω είναι καλύτερα να παίζουν 12 παθιασμένοι παρά 5 καλύτεροι βαριεστημένοι και τσακωμένοι. Τότε το SF θα κρατά το trashtalking και τις αγκωνιές για τον SG, ο PG δε θα μιλιέται με το C και ο PF θα έχει μόνιμη πόζα Αλ Μπάντι, το ένα χέρι χαμηλά.. icon_drunk.gif

Δηλαδή αν του χρόνου επιτάξουμε τις μπασκετικές αρετές του Διαμαντίδη και τον κατεβάσουμε στο Ευρωμπάσκετ με το ζόρι πιστεύει κάποιος πως θα προσφέρει όπως συνήθως;
T.W.Is.M.
QUOTE(Weekendman @ Sep 10 2010, 00:21 ) *
Για αυτό έλα να εντάχθεις και εσύ στο fun club της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Λιθουανίας(με εκλεκτά μέλη όπως εγώ και ο SG3ptshooter μεταξύ των άλλων)! biggrin.gif

ΥΓ.Εννοείται μέγιστος σεβασμός για τους Αργεντινούς και ας ήταν άλλου σήμερα...

Μα ειμαι φαν της εθνικης Λιθουανιας. Η Λιθουανια και η Αργεντινη ειναι οι 2 αγαπημενες μου εθνικες ομαδες στο εξωτερικο.
Χτες οσο χαιρομουν για την αποδοση της Λιθουανιας, αλλο τοσο στενοχωριομουν βλεποντας τους Αργεντινους να μην μπορουν να ακολουθησουν. Αντε, λιγοτερο γιατι υποστηριζα Λιθουανια.
Υπολογιστε με κι εμενα στο fan club της Λιθουανιας! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.