QUOTE(rankin @ May 8 2010, 14:08 )
Και όμως εξακολουθείς και κάνεις ένα θελεμιώδες λάθος που σε βγάζει εκτός κλίματος
Τι πάει να πει
"επρεπε να παρετε"?
"ντροπη σας"?
Ντροπή μας;;;; Ποιών;;; Όλων;;;; Θες να πείς ότι πρέπει και εγώ να ντραπώ; Και ο Παππούς μου που είναι 95 χρονών Ολυμπιακός;; Και η θεία μου η Νίτσα απο το χωριό;;;;
Είσαι εκτός κλίματος γιατι κάνεις τις κλασικές οπαδικές γενικεύσεις .. Πες "ντροπή σε όποιους το κάνανε" να κάνουμε κουβέντα επ αυτου αν θες. Όταν γυρνάς και ρίχνεις το ανάθεμα σε όλους τους Ολυμπιακούς, μη περιμένεις να κάνουμε σοβαρή συζήτηση..
***Γιατί κανείς δεν άνοιξε ένα τοπικ για το Final 4 φέτος;;;;
Ανοίξτε το έστω και τώρα!!!!! Somebody, anybody!!!!
εχεις δικιο !! το ποστ μου δεν ειχε νοημα να θίξω εσας η να σας τη πω κλπ κλπ
ντροπη λοιπον σε αυτους οπαδους σας γτ οπαδοι ειναι , οχι φιλαθλοι και το ξερω οτι υπαρχουν και απο τη μερια της δικιας μου ομαδας που κανουν τα ιδια
και δεν μπορω να πω οτι ειμαι περιφανος να βλεπω αγωνα (πχ παο-κολοσσος) και οι χουλιγκαντ (που ερχονται μαλλον απο το ποδοσφαιρο) να λενε συνθηματα εναντια του ολυμπιακου και να βριζουν
ΕΕ δεν ειναι εικονα αυτη και φταινε και οι διοικησεις γι αυτη τη κατασταση και τον οπαδισμο!!
τελωςπαντον αυτα εχουν ξαναειπωθει αλλα οι ανεγκεφαλοι υπηρχαν και υπαρχουν ... μ βγενουμε και οφφτοπικ
το θεμα ειναι να νικησετε τωρα τους ^#$#ισπανους και η κουπα να ρχετε καθε χρονο στην ελλαδα γινετε?
εχω την εντυπωση οτι ειστε η μονη ομαδα που μπορει να τη κοντραρει και να παιξει στο γρηγορο ρυθμο της γτ έχετε τους καταληλους παικτες (βλεπε josh ,kleiza..)
μια εσεις , μια εμεις