Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
reignman
Τουλαχιστον αν φυγει ο Μπατιστ πιστευω οτι καλυτερος αντικαταστατης του οσον αφορα αμερικανο παιχτη θα ηταν ο Χαιισλιπ της Εφες. Δεν ειναι σα το Μπατιστ αλλα απο οσο τον εχω δει θεωρω οτι ειναι παιχταρας

gt mou dineis tin entiposi oti ton exeis dei mono enantion tou olympiakou sto sef? smile.gif
thrylos7
sport24.gr:
Σε "μήλον της έριδος" αναμένεται να εξελιχθεί τη θερινή μετεγγραφική περίοδο ο Μάικ Μπατίστ.

Πριν από μερικές εβδομάδες το όνομα του Αμερικανού άσου συζητήθηκε στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, αφού η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει τοποθετήσει σε περίοπτη θέση το όνομα του απόφοιτου του Αριζόνα Στέιτ.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπαίνει δυναμικά στο παίχνίδι της απόκτησης του Μπατίστ.

Το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό εκπνέει το καλοκαίρι γεγονός που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Ρώσοι.

Οι Ίβηρες εκτιμούν ότι οι "πράσινοι" δύσκολα θα μπορέσουν να κρατήσουν τον 30χρονο για πέμπτη συνεχή σεζόν καθώς η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα είναι αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα προορίζοντας τον Μπατίστ ως τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Άντερσεν.

Θ' αφήσουν τον Άντερσεν;!!
james
Δυστυχω ς φιλε Reignman αυτα τα απιχνιδια Ολυμπιακου-Εφες μεσα εξω τα ειχα χασει smile.gif
apkat
Τουλαχιστον αν φυγει ο Μπατιστ πιστευω οτι καλυτερος αντικαταστατης του οσον αφορα αμερικανο παιχτη θα ηταν ο Χαιισλιπ της Εφες. Δεν ειναι σα το Μπατιστ αλλα απο οσο τον εχω δει θεωρω οτι ειναι παιχταρας

Εγω πιστευω οτι ο Χαισλιπ ειναι καλυτερος παικτης απο το Μπατιστ απο αποψη δυνατοτητων..Δεν ειναι σιγουρα τοσο προσαρμοσμενος στο Ευρωπαικο μπασκετ αλλα αυτο μπορει να το μαθει και να προσφερει σαφως περισσοτερα απο το Μαικ..

Συμφωνω επισης με ολες τις προτασεις του Αναζ..Ακομα και ο Τομας καλος θα ηταν..Οι υπολοιποι ιδανικοι
Igor
Ρε παιδια ο Χαισλιπ δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.. Μονο να καρφωνει ξερει. Ουτε πλατη παιζει, ουτε το σουτακι απο τα 3.5 μετρα δεν εχει.
Αντερσεν στον ΠΑΟ !!! Το ακουσατε απο εδω πρωτοι.... smile.gif
apkat
Τον εχεις δει να παιζει αμυνα τον Χαισλιπ;;Σε οσα ματς τον εχω δει οι αντιπαλοι του δεινοπαθουν..Σουτ εχει παρα πολυ καλο οχι μονο απο τα 3,5 μετρα αλλα και απο τα 6,25(38% φετος στην Ευρωλιγκα οχι και ασχημο για ψηλο δηλ) και γενικα ειναι μεγαλος παικταρας..

13 επιλογη στα ντραφτ αλλωστε το 2002 δεν ειναι και λιγο πραγμα..
Johny
Re kopste tis vlakeies exoume final 4!Ama paroume to tropaio tote i omada tha meinei i idia k tha ginoun to poly 3-4 metagrafes!K o Mike tha meinei sigoura!An oxi,pragma pou to apeuxomai,tote o Mike mallon tha apotelesei parelthon k genika tha allaxei styl i omada!Alla ti leme twra?Prasino einai to tropaio k o Mike tha ananewsei! cool.gif
Yellow heart
Ρε παιδια ειναι καλη επιλογη ο Χαισλιπ!Οσο για το σουτ του ειναι επισης καλο.

Του Αντερσεν το συμβολαιο ληγει το καλοκαιρι?
apkat
Re kopste tis vlakeies exoume final 4!Ama paroume to tropaio tote i omada tha meinei i idia k tha ginoun to poly 3-4 metagrafes!K o Mike tha meinei sigoura!An oxi,pragma pou to apeuxomai,tote o Mike mallon tha apotelesei parelthon k genika tha allaxei styl i omada!Alla ti leme twra?Prasino einai to tropaio k o Mike tha ananewsei! cool.gif

Φιλε γραφε με Ελληνικα γιατι ειναι πιο ευκολο για τους υπολοιπους..

Αν η ομαδα μεινει ως εχει και γινουν και 3-4 μεταγραφες τοτε ο Παο θα εχει 19 παικτες οποτε και καποιοι θα φυγουν..Αυτους συζηταμε εδω περα..

Αν δεν παρει η ομαδα το Ευρωπαικο γιατι να αλλαξει στυλ blink.gif ;;Και περσυ δεν το πηρε αλλα δεν αλλαξε στυλ.Οσο μενει ο Ζοτς αυτο θα ειναι το στυλ του Παο.Και γιατι σε αυτη τη περιπτωση να φυγει και ο Μαικ;;Εγω δεν πιστευω οτι θα φυγει για να ειμαι ειλικρινης σε καμια περιπτωση..
saou
Αφου παιζει γαματα , τον κραταω και ας ειναι η αντικειμενικη αξια του χαμηλοτερη.

Κράτα τον, σου'πα εγώ κάτι διαφορετικό? Απλά δεν πιστεύω ότι αξίζει να σας πάρουν και τα ζουμιά αν φύγει...

Αντικαταστατες υπαρχουν με πρωτο κ καλυτερο τον Μασει ! Φυσικα και ο Χαισλιπ,και ο Χατσον που αναφερθηκαν!Και ο Τομας της Κλιμαμιο,ακομα..

Αμέσως αμέσως βρέθηκαν αντικαταστάτες ένα σωρό!! Τον Χάισλιπ αλήθεια είναι πως όποιος ήταν ΣΕΦ με την Εφές (όπως εγώ) θα νόμιζε ότι ο τύπος είναι από άλλο πλανήτη. Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο καλός, πάντως είναι ίσως ο καλύτερος αθλητής που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, σουτ έχει μέχρι και τρίποντο, παιχνίδι με πλάτη όμως δε διαθέτει.
PETRITIS13
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΛΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ 1 ΑΚΟΓΕΤΕ ΜΠΛΑΚΝΕΙ Η ΖΗΣΗΣ(ΜΕ ΠΗΘΑΝΟΤΑΤΟ ΤΟ 2) ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 3 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΠΕΝΤΖΑ ΑΝΤΙ ΠΑΠΑΝΗΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΥ ΣΑΚΟΤΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 4-5 ΑΚΟΥΓΟΥΝΤΑΙ ΦΩΤΣΗΣ(ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΛΑΖΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑΥΤΟΚΑΣ Η ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΑΝΤΣΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ). ΤΗΝ ΦΥΜΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΖΟΤΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ(ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ)ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ?
apkat
Τον Πετζα μην τον συζητατε καν..Δεν αξιζει να κουραζεστε..Τα λεγαμε και πριν λιγο καιρο οτι εκανε περσυ συμβολαιο 60 εκ δολ για πεντε χρονια οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησουν να φυγει.
tasoula13
QUOTE(PETRITIS13 @ Apr 25 2007, 03:57 AM) *
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΛΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ 1 ΑΚΟΓΕΤΕ ΜΠΛΑΚΝΕΙ Η ΖΗΣΗΣ(ΜΕ ΠΗΘΑΝΟΤΑΤΟ ΤΟ 2) ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 3 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΠΕΝΤΖΑ ΑΝΤΙ ΠΑΠΑΝΗΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΥ ΣΑΚΟΤΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 4-5 ΑΚΟΥΓΟΥΝΤΑΙ ΦΩΤΣΗΣ(ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΛΑΖΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑΥΤΟΚΑΣ Η ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΑΝΤΣΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ). ΤΗΝ ΦΥΜΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΖΟΤΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ(ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ)ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ?

Ο Ζοτς έχει άλλον ένα χρόνο συμβολαιο.
Τις φήμες για τον Ζοτς τις βγάζουν κάποιοι που βλέπουν εφιάλτες με τον Ζοτς. smiley.gif
Aristofanis
ΤΟ δίδυμο Ζοτς και Ιτούδη θα μείνει ακόμη μία χρονιά και με τον εορτασμό των 100 χρόνων του συλλόγου προβλέπω μεγάλες μεταγραφές στην θέση των Τομάσεβιτς, Γιαφτοκάς. Εκτός ομάδας ο Σάκοτα σίγουρα πάντως και λογικά έρχετε ο Σπανούλης.
Igor
Και μετα τον Πετζα θα ερθει και ο Γιαο για 5αρι στη θεση του Γιαβτοκας. Μα Στογιακοβιτς αντι Παπανικολαου \??? Αυτο ειναι η καλυτερη αντικατασταση παιχτη που θα εχει γινει στην ιστορια του Ελληνικου Μπασκετ !!! smiley.gif
Dominique
Παιδια συζηταμε αν θα ερθει ο Χαισλιπ και διαφωνουμε κιολας;Ο ανθρωπος ειναι παιχταρας με ολη τη σημασια τηςλεξης.Και τι εννοειτε "δεν παιζει πλατη"?Επειδη δεν τελειωνει τις φασεις με hook;Μια χαρα παιζει,απλως εχει τοση δυναμη που προτιμα να παιρνει παραμαζωμα τον αντιπαλο τελειωνοντας με προσωπο στο καλαθι.Αφηστε που ο Ζοτς θα τον απογειωνε
man10
Ο Στογιακοβιτς δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει στον Παο.Και περσι το συζητουσαμε και ο ιδιος ειχε δηλωσει οτι αν επιστρεψει στην Ελλαδα θα επιστρεψει μετα απο 6 χρονια.

Οποτε αμα τον θελουμε στα 35 του!
Igor
Δεν θελει τιποτα ο Παναθηναικος. Εναν πλευ-μεικερ.

Απο εκει και περα θα παρει παιχτες μονο αν φυγουν καποιοι απο το υπαρχον ροστερ.
Π.χ αν φυγει ο Γιαβτοκας, θα παρει σεντερ.
man10
Ακουγεται οτι θα φυγει και ο Μπατιστ.Οσο για τον Γιαφτοκας καλυτερα!
Igor
Τα περι φυγης Μπατιστ τα εχουμε συζητησει ηδη.
man10
QUOTE(Igor @ Apr 27 2007, 03:35 PM) *
Τα περι φυγης Μπατιστ τα εχουμε συζητησει ηδη.

Ειμαι καινουριος αλλα ετυχε οταν σερφαρα πριν γραφτω να δω τη συζητηση περι Μπατιστ.Απλα το ανεφερα.
enypnio
πάντως άμα τον πληρώσουν τον ΜΑΙΚ γιατί να φύγει ... εντάξει με τα λεφτά που παίρνει τώρα αδικείται αλλά άμα τον πληρώσουμε ανάλογα με την αξία του γιατί να ρισκάρει και να φύγει

ο ΜΑΙΚ θα τα αξίζει τα λεφτά που θα πάρει ενώ ο Λάκοβιτς δεν αξίζει αντικειμενικά τα λεφτά που παίρνει αυτή την στιγμή από την Μπαρτσελόνα

παρόλα αυτά άμα του τα είχαμε δώσει και τον κρατούσαμε ... δεν θα μας χάλαγε ο Γιάκα αντί του Ντελκ γι'αυτό πιστεύω ότι πρέπει να τον πληρώσουν και να τον κρατήσουν τον ΜΑΙΚ

και είμαι σίγουρη ότι θα το κάνουν
Igor
Ειμαι καινουριος αλλα ετυχε οταν σερφαρα πριν γραφτω να δω τη συζητηση περι Μπατιστ.Απλα το ανεφερα.

Καλωσηρθες!!
Δεν σε κατηγορω καλα εκανες και το ανεφερες.
Aristofanis
Πάντως άμα κάνει το μπαμ ο Αγγελόπουλος και φέρει Γιασικεβίτσιους ετοιμαστείτε για Πέτζα και Αρτέστ για απάντηση του Παύλου biggrin.gif
Green Warrior
Εγώ θα προτιμούσα το πακέτο Kobe-Dirk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kop-13
Και KG!!!
Igor
Οντως εαν φερει ο Αγγελοπουλος Σαρας, οι Γιανακοπουλοι δεν θα το αφησουν ετσι. Θα φερουν Ζηση και Σπανουλη και καποιον αξιολογο ψηλο !!
man10
Μακαρι να τους φερουν και χωρις να φερει ο Αγγελοπουλος τον Σαρας.

Του Βουισιτς το συμβολαιο ποτε ληγει?Λεω μηπως...
Igor
Περσι δεν ανανεωσε ?? Ειμαι σιγουρος πως ο Μιζραχι θα θελει του χρονου να κανει καλυτερη πορεια απο αυτη τη τραγικη που εκανε η Μακαμπι φετος. Αρα, πρεπει να περιμενουμε καλες κινησεις και απο αυτον .
kostasss28
eimai opados tou olympiakou alla prepei oloi na sovareutoume ligo.auto me ton artest to xo akousei apo pollous oti endiaferete o olimpiakos k malista kapios to xei grapsei k sto topic tou olimpiakou.enas paixtis san ton artest pou einai apo tous protoklasatous sto nba den prokeite na rthei pote stin europi k an pei oti erxete gia na kalipseis tis apaitiseis tou thelei to mpatzet pou xoun oi omades tora sin allo ena idio mpatzet mono gia ton artest.gia ton petza to pisteuo oti mporei na girisei europi k na ton parei o panathinaikos giati pleon ton exei kanei ton kiklo tou sto nba k mporei na thelei na girisei sta patria edafi
Anaz
ki ομως για τον Αρτεστ υπαρχει μια μικρη υποψια οτι μπορει κ να ισχυουν!Εχει μια μικρη βαση.. Θυμιζω οτι ο Αρτεστ εχει δηλώσει οτι θελει να σταματησει το ΝΒΑ κ να ασχοληθει με την Ραπ,και ηδη εχει συνεργαστει με ελληνικο συγκροτημα ραπ παλιοτερα..
kostasvc15
QUOTE(Anaz @ Apr 29 2007, 12:53 AM) *
ki ομως για τον Αρτεστ υπαρχει μια μικρη υποψια οτι μπορει κ να ισχυουν!Εχει μια μικρη βαση.. Θυμιζω οτι ο Αρτεστ εχει δηλώσει οτι θελει να σταματησει το ΝΒΑ κ να ασχοληθει με την Ραπ,και ηδη εχει συνεργαστει με ελληνικο συγκροτημα ραπ παλιοτερα..

Τους active member νομιζω.
thrylos7
Δηλαδή θα δούμε ξανά τον Σούμποτιτς στον πάγκο; tongue.gif
kostasss28
ego ksero oti o artest exei dilosei oti thelei na kanei ena xrono dialima apo to nba k na rthei na paiksei europi.apo kei k pera omos auto itan mia apli dilosi k tipota parapano.alloste k na rthei europi me to xaraktira pou xei pio poli gia diakopes k na ksekourasti apo ta polla paixnidia tou nba tha rthei para gia na ta dosei ola gia tin omada pou tha ipograpsei.terastio onoma alla to skaseis ena karavi lefta se ena paixti me teoio xaraktira k afou ksereis oti erxete gia ena xrono olo k olo k meta ksanagirnaei nba kati san xalaroma diladi einai dikopo maxairi
reignman
kosta oti o artest exei plakosei to miso nba sta mpounidia kai ton exei axti o stern to exei parei prefa? idi exei xasei 1.5 xrono apo timoria kai kati legete oti tha tin kanei
Pierce
QUOTE(kostasss28 @ Apr 28 2007, 10:24 PM) *
eimai opados tou olympiakou alla prepei oloi na sovareutoume ligo.auto me ton artest to xo akousei apo pollous oti endiaferete o olimpiakos k malista kapios to xei grapsei k sto topic tou olimpiakou.enas paixtis san ton artest pou einai apo tous protoklasatous sto nba den prokeite na rthei pote stin europi k an pei oti erxete gia na kalipseis tis apaitiseis tou thelei to mpatzet pou xoun oi omades tora sin allo ena idio mpatzet mono gia ton artest.gia ton petza to pisteuo oti mporei na girisei europi k na ton parei o panathinaikos giati pleon ton exei kanei ton kiklo tou sto nba k mporei na thelei na girisei sta patria edafi

παμε ξανα επαναληψη Νο 1254

ο πετζα εχει υπογραψει 5 ετες συμβολαιο με τους χορνετς αξιας 64 εκατ δολ. δηλαδη 13 εκατ το χρονο. θελω να ακουσω ενα καλο λογο για να πεταξει αυτο το συμβολαιο.(χωρις να γνωριζουμε αν υπαρχει τροπος να σπασει αυτο) ενω επισης ειναι μολις 30 ετων. και απο ποτε πατρια εδαφη η ελλαδα για τον κυριο στογιακοβιτς? εχει παιξει στην εθνικη? δν νομιζω... ο ανθρωπος ειναι σερβος. δεν λεω οτι δεν αγαπαει την ελλαδα αλλα αν ηθελε θα ειχε προτιμησει την εθνικη ελλαδος απο αυτη της σερβιας&μαυροβουνιο αφου ειχε την δυνατοτητα
Igor
Εγω πραγματικα τον Αρτεστ δεν τον θελω. Οχι οτι προκειται να ερθει αλλα και παλι, μακρια απο τον Παναθηναικο. Μια χαρα ειναι η ομαδα, δεν θελει εναν παιχτη με κακο χαρακτηρα να αποδιοργανωσει την ομαδα !
Μια χαρα ειναι και ο Σισκαουσκας,...... smile.gif
Anaz
Γιατι..θα τον θελει ο Ζοτς..? 33.gif
apkat
Πιρς συμφωνω οπως θα θυμασαι οτι ο Πετζα δε θα ρθει στην Ελλαδα σε καμια περιπτωση λογω συμβολαιου ΟΜΩΣ γιαυτον η Ελλαδα οντως ειναι πατρια εδαφη.Προφανως υπαρχει δεσιμο και με τη Σερβια αλλα πιστευω οτι την Ελλαδα την νιωθει πλεον πιο πολυ χωρα του.Εθνικη ηθελε να παιξει αλλα και τοτε φανηκε το Ελληνικο μεγαλειο οταν δεν του επετρεψε και τον εσπρωξε στη Σερβια..Επισηγς ειναι και παντρεμενος με την Καμηλα..
man10
Ο Ζοτς σιγουρα δεν θελει εναν παικτη σαν τον Αρτεστ.Να λειπουν τετοια απο τον Παο!
Pierce
QUOTE(apkat @ Apr 29 2007, 04:44 PM) *
Πιρς συμφωνω οπως θα θυμασαι οτι ο Πετζα δε θα ρθει στην Ελλαδα σε καμια περιπτωση λογω συμβολαιου ΟΜΩΣ γιαυτον η Ελλαδα οντως ειναι πατρια εδαφη.Προφανως υπαρχει δεσιμο και με τη Σερβια αλλα πιστευω οτι την Ελλαδα την νιωθει πλεον πιο πολυ χωρα του.Εθνικη ηθελε να παιξει αλλα και τοτε φανηκε το Ελληνικο μεγαλειο οταν δεν του επετρεψε και τον εσπρωξε στη Σερβια..Επισηγς ειναι και παντρεμενος με την Καμηλα..

περισσοτερο για να κανω το δικηγορο του διαβολου εγραψα το παραπανω ποστ 19.gif και εσκεμμενα δεν ανεφερα την καμηλα tongue.gif . επισης ο πετζα εχει παρουσιαστει στην κορινθο στρατιωτης. αλλα για το ελληνικο δαιμονιο δεν ειμαι τοσο σιγουρος στην συγκεκριμενη περιπτωση. μπορει να ηθελε να παιξει για την ελλαδα(στην αρχη) αλλα οταν ανοιξε η πορτα για αυτον στην εθνικη σερβιας δεν νομιζω πια να ηθελε να παιξει για την ελλαδα.
Aristofanis
Πάντως ο Πέτζα δεν πιάνει θέση ξένου ή κοινοτικού άρα βολεύει η μεταγραφή του tongue.gif

QUOTE(Igor @ Apr 28 2007, 02:16 PM) *
Περσι δεν ανανεωσε ?? Ειμαι σιγουρος πως ο Μιζραχι θα θελει του χρονου να κανει καλυτερη πορεια απο αυτη τη τραγικη που εκανε η Μακαμπι φετος. Αρα, πρεπει να περιμενουμε καλες κινησεις και απο αυτον .

Ο Μιζράχι δεν θα είναι πρόεδρος του χρόνου στην Μακάμπι.
james
Και μιας τωρα ψηνεται ο Πετζα να ερθει tongue.gif ας εξετασουμε και την περιπτωση ενος αλλου πιο προσιτου. Grant Hill. smiley.gif
Igor
Ο Μιζράχι δεν θα είναι πρόεδρος του χρόνου στην Μακάμπι.

Aλλα ???
Τελος παντων ποτε δεν σκεφτομουν οτι θα συζηταω για τον Στογακοβιτς στο τοπικ των μεταγραφων του Παναθηναικου !!! smile.gif
Aristofanis
QUOTE(Igor @ Apr 30 2007, 03:59 PM) *
Aλλα ???
Τελος παντων ποτε δεν σκεφτομουν οτι θα συζηταω για τον Στογακοβιτς στο τοπικ των μεταγραφων του Παναθηναικου !!! smile.gif

Γιατί? Εδώ έχεις δει Dominique Wilkins & Byron Scott...στον Πέτζα θα κόλλησουμε που είναι και δικό μας παιδί?
Van_prentzi
[b]ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!

Με πήρε τηλ ο Πέτζα και μου είπε οτι έρχεται στην τριφυλλάρα!Του έλειψαν τα σουβλάκια.

Μισο....η Αλέκα (για επιβεβαίωση!!!) smiley.gif
Igor
Tι εκανε ο Βουισις στα επισημα του ΟΑΚΑ.. Και τι απαντησε στην ερωτηση για το μελλον του ???

-Νίκολα καλωσόρισες στην Αθήνα! Πώς σου φάνηκε ο πρώτος ημιτελικός;
"Για να έιμαι ειλικρινής την ώρα του αγώνα ήμουν στο δρόμο για το γήπεδο και δεν είδα και πολλά πράγματα, αλλά θεωρώ απολύτως φυσιολογικό το αποτέλεσμα. Η ΤΣΣΚΑ είναι καλύτερη ομάδα και δίκαια βρίσκεται στον τελικό".

-Πρέπει να σου λείπει που δεν είσαι μέσα στο γήπεδο με τη φανέλα της Μακάμπι, αλλά κάθεσαι στα επίσημα του ΟΑΚΑ;"Δεν φαντάζεσαι πόσο μου λείπει, αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι το μπάσκετ. Του χρόνου πάλι"!

-Τι προγνωστικά δίνεις για τον δεύτερο ημιτελικό;
"Πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ανυπομονώ… Βέβαια, ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα γιατί… δες αυτόν τον κόσμο! Πώς να χάσει μια ομάδα με τέτοιο κόσμο! Απίστευτη ατμόσφαιρα. Προσωπικά νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το τρόπαιο. Είναι πιο γεμάτη ομάδα, ενώ έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο απ’ όλους τους υπόλοιπους διεκδικητές".

-Που θα κριθεί το παιχνίδι;
"Στη μάχη των ψηλών! Ειδικά η Τάου με Σπλίτερ και Σκόλα έχει εκπληκτική φροντλάιν. Αυτοί οι δύο παίζουν μαζί από… πάντα και γνωρίζουν τέλεια ο ένας τον άλλον. Οι φάσεις που βγάζουν μέσα στα παρκέ είναι το κάτι άλλο! Κι ο Παναθηναϊκός πάντως δεν πάει πίσω. Ο Μπατίστ και τον Τομάσεβιτς μπορούν να «σκοτώσουν» κάθε ομάδα στην Ευρώπη. Ωραίο παιχνίδι θα δούμε".

-Πώς τα βλέπεις τα πράγματα, λες να τους κάνεις παρέα του χρόνου;
"Είχα μία πολύ τιμητική πρόταση από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, και τους ευχαρίστώ πολύ για το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπό μου, αλλά προτίμησα να μείνω στη Μακάμπι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον… Γιατί όχι. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα μία από τις αγαπημένες μου ομάδες. Σέβομαι απεριόριστα τόσο τον προπονητή του όσο και τον πρόεδρό του. Πολύ μεγάλη ομάδα, όπως και η Μακάμπι! Γι’ αυτό σου λέω, σήμερα θα περάσει την Τάου και την Κυριακή θα σηκώσει το κύπελλο με την ΤΣΣΚΑ! Δεν χάνει εδώ μέσα ο Παναθηναϊκός. Είμαι με τον Παναθηναϊκό 100%!!!"
CK13gr
Μπατίστ: Γιατί να μην κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό;
Σάββατο 05 Μαΐου 2007, 22:21
Γράφει: Στρατής Παλαιοκρασσάς

Τον δρόμο που χαράζει ο Αλβέρτης, πιθανότατα θέλει να ακολουθήσει ο Μάικ Μπατίστ ο οποίος στις δηλώσεις του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο αμερικανός φόργουορντ ο οποίος αν δεν πάρει το τρόπαιο θα του «στοιχίσει», όσον αφορά τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ εξέφρασε την άποψη ότι όλα θα κριθούν στο ίνσαϊντ γκέιμ.

«Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό μου. Θα δω τι είναι καλύτερο για εμένα, για την οικογένειά μου και θα αποφασίσω. Γιατί, όμως, να μην μείνω εδώ για να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό;

Το παιχνίδι θα κριθεί στο ινσάιντ γκέιμ. Ο Σμόντις είναι επικίνδυνος, όπως στην περιφέρεια επικίνδυνος είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε τελικό Ευρωλίγκα, όμως, δεν θα μείνω ικανοποιημένος αν δεν πάρω το Κύπελλο» ήταν τα λόγια του Μάικ Μπατίστ.

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Pierce
ο ντελκ μετα απο σημερα θα αποτελεσει παρελθον για τον ΠΑΟ?
man10
Δεν νομιζω,χωρις βεβαια να ειμαι και σιγουρος αλλα πιστευω οτι μεχρι να δηλωθουν οι παικτες για τα play offs, αν βεβαια αυτο δεν εχει γινει ηδη,θα μεινει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.