Help - Search - Members - Calendar
Full Version: San Antonio Spurs
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
PARISINOS
QUOTE(aegeansheed @ Dec 4 2010, 05:08 ) *
Μεγάλη ματσάρα!!! Το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. όποιος το βρει ας το κατεβάσει. Καλός και ο Κουφός.

Εμενα παλι με εκνευρισε το ματς. Δεν γινεται να εισαι επαγγελματικη ομαδα και να κανεις τις επιλογες που εκανε η μινεσσοτα στο τελευταιο δωδεκαλεπτο.

Καλα ειδικα ο ριντνουρ ηταν για πολλα χαστουκια....
kostasvc15
QUOTE(aegeansheed @ Dec 4 2010, 05:08 ) *
Μεγάλη ματσάρα!!! Το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. όποιος το βρει ας το κατεβάσει. Καλός και ο Κουφός.

Τι να δουμε που το γυρισαν με βολες;;
aegeansheed
Όπως το είπες Parisien, Ridnour... ειδικά στη φάση που πήρε την baseline και την έβγαλε μόνος του ήταν τραγικός. Δε νομίζω ο Rubio να έκανε ποτέ τέτοια επιλογή...
Emanuel David Ginobili
Οταν επεφτα για υπνο η διαφορα ηταν στους 30 (64-34) αλλα ειπα να μην ποσταρω γιατι...
Ε! Ενα δικιο το 'χε ο lakersdynasty....

Τι να πω...; Τρενο η Ομαδα! Μακαρι να μπορεσει να κρατησει τον ρυθμο ως τα p.o. και να μην κλαταρει!
Ginobili
Οργιάζει ο Χιλ στο 1ο ημίχρονο...17π σε 15' με τους Μπλέιζερς.Κλέβει μπάλες,χώνει τάπες..δίνει πάσες πολύ έκρηξη στα πόδια το παλικάρι
Emanuel David Ginobili
Τρομερη ενεργεια στην αμυνα, ο TD σε safe mode αλλα οι ποντοι του καλυπτονται απο Dejuan και Dyess, Tony και
Manu κεντανε κλασικα και πολυ ενεργεια και πολλοι ποντοι απο τους μικρους Hill και Neal! Κι ετσι απλα 95-78 τους Blazers!
duncan21
Manu at the buzzer... 77.gif 77.gif 77.gif

Το καναμε δυσκολο το ματσακι στη 4η περιοδο χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος.Βαζει το τριποντο στο 87-87 ο Μανου,μετα ειχε 2 κακες επιλογες στην επιθεση.Τελειωσε με 26 ποντους ο Αργεντινος,ο Τιμυ ειχε 13π-11ρ-7 μπλοκ(!) κι ο Παρκερ 16 ποντους και 8 ασιστ κανοντας ενα ακομη μεστο παιχνιδι.Παραλιγο να μας τη κανει τη ζημια ο Γκουντεν παντως...
Ginobili
QUOTE(duncan21 @ Dec 16 2010, 03:53 ) *

Το καναμε δυσκολο το ματσακι στη 4η περιοδο χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος.Βαζει το τριποντο στο 87-87 ο Μανου,μετα ειχε 2 κακες επιλογες στην επιθεση.Τελειωσε με 26 ποντους ο Αργεντινος,ο Τιμυ ειχε 13π-11ρ-7 μπλοκ(!) κι ο Παρκερ 16 ποντους και 8 ασιστ κανοντας ενα ακομη μεστο παιχνιδι.Παραλιγο να μας τη κανει τη ζημια ο Γκουντεν παντως...

Άστο μας τρέλανε πάλι η αρρώστια ο Μανού...Δείχνουμε πάντως κάποια μικρά σημάδια κάμψης τελευταία,και σήμερα έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο Ντένβερ.
Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Ντάνκαν από τον Μάρτιο και μετά.

Υ.Γ Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει φαντάζομαι μια μικρή αλλαγή που έχουμε φέτος στην φανέλα.Ο λαιμός έχει γίνει "V" και στην πλαινή γραμμή έχει προστεθεί πιο έντονο το γκρι.Δεν ξέρω μου κάνει λίγο κάτι πιο "αναχρονιστικό" πιο παλιό στυλ..προτιμούσα μάλλον την προηγούμενη που φαίνεται και στην φωτό.Όπως και να χει...η φετινή φαίνεται πιο γούρικη...
NBAholic
Καλά, είναι ομάδα αυτοί οι Μπακς; Το παιχνίδι κρίνεται στην τελευταία επίθεση και οι παγκίτες τους κάθονται αδιάφοροι σα να βρίσκονται 30 πόντους πίσω. Στη δε προσπάθεια του Τζινόμπιλι, μοιάζει σε κάποιο σημείο να κάνει βήματα και δεν αντιδρά ούτε ένας. Δε λέω ότι απαραίτητα έκανε, αλλά σε τόσες άλλες ανύπαρκτες παραβάσεις χαλά ο κόσμος...
benchwarmer
QUOTE(duncan21 @ Dec 16 2010, 05:53 ) *

Click to view attachment
duncan21
Ρε Μανου,Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν δηλαδη.Ποσα κιλα @@ εχεις τελος παντων? 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
benchwarmer
QUOTE(duncan21 @ Dec 17 2010, 08:35 ) *
Ρε Μανου,Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν δηλαδη.Ποσα κιλα @@ εχεις τελος παντων? 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Click to view attachment

*Προφανως κανω πλακα ε, και χτες (παρολο που εκει οντως πιστευω οτι ηταν βηματα), και σημερα.. tongue.gif
Leon_cp3
Ωχ ωχ... Δε λέω,σαφέστατα η καλύτερη ομάδα στη Δύση μέχρι τώρα οι Σπερς αλλά αν αρχίσει να πέρνει ΟΟΟΛΑ τα σφυρίγματα πάλι,θα ξαναγίνει τρομερά αντιπαθητική και έχει ιστορικό σε αυτό... Αχ κατακαημένο Ντένβερ που πας ξυπόλητο στ'αγκαθια...Μια ζωή με τεχνικές και επιθετικά θα χρεώνεται ο Μέλο εκτός αν παίζει στο Τέξας,τη Μασσαχουσέτη ή την Καλιφόρνια. tongue.gif smiley.gif

No offence φίλοι μου,μη με φάτε,έχετε όντως τρομερή ομάδα εδώ και χρόνια.
Ginobili
QUOTE(duncan21 @ Dec 17 2010, 06:35 ) *

Αυτό το χαμόγελο του όταν βάζει το καλάθι....τα έλεγε όλα."Συγνώμη ρε παιδιά...το ξέρω σας Γ^*&*α πάλι.." Τι να πούμε πια γιαυτόν τον παίκτη...Αξέχαστε μπασκετικές-μεταφυσικές στιγμές μας έχει χαρίσει.Για μένα ο κορυφαίος περιφερειακός-μη αμερικανός παίκτης όλων των εποχών.

Όσο για τις "συμπάθειες" ..κλασσικά πράγματα.Όταν κερδίζουν και πάνε για μεγάλα πράγματα έχουν αντιπάθειες.Τα τελευταία 2-3 χρόνια "ανέβηκαν" σε συμπάθεια ακριβώς γιατί έπεσε η απόδοση τους,και η δυναμικότητα τους.
Μην τρελαθούμε λοιπόν,και μην λέμε ό,τι θέλουμε.Ο Τζινόμπιλι ήταν εκτός ημικυκλίου και σωστά δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Μέλο.

Υ.Γ Όσο χάλια και να είναι ο Ντάνκαν,οι Νάγκετς πάντα θα βρουν τον τρόπο να τον αναστήσουν και να κάνει εκπληκτικά νούμερα....
Leon_cp3
QUOTE(Ginobili @ Dec 17 2010, 11:27 ) *
Αυτό το χαμόγελο του όταν βάζει το καλάθι....τα έλεγε όλα."Συγνώμη ρε παιδιά...το ξέρω σας Γ^*&*α πάλι.." Τι να πούμε πια γιαυτόν τον παίκτη...Αξέχαστε μπασκετικές-μεταφυσικές στιγμές μας έχει χαρίσει.Για μένα ο κορυφαίος περιφερειακός-μη αμερικανός παίκτης όλων των εποχών.

Όσο για τις "συμπάθειες" ..κλασσικά πράγματα.Όταν κερδίζουν και πάνε για μεγάλα πράγματα έχουν αντιπάθειες.Τα τελευταία 2-3 χρόνια "ανέβηκαν" σε συμπάθεια ακριβώς γιατί έπεσε η απόδοση τους,και η δυναμικότητα τους.
Μην τρελαθούμε λοιπόν,και μην λέμε ό,τι θέλουμε.Ο Τζινόμπιλι ήταν εκτός ημικυκλίου και σωστά δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Μέλο.

Υ.Γ Όσο χάλια και να είναι ο Ντάνκαν,οι Νάγκετς πάντα θα βρουν τον τρόπο να τον αναστήσουν και να κάνει εκπληκτικά νούμερα....

Το μόνο που μετράει για το φάουλ είναι αν είναι εντός ή εκτός ημικυκλίου; Δηλαδή οποιοδήποτε φάουλ εκτός ημικυκλίου είναι επιθετικό;
Ξαναλέω ότι η ομάδα είναι πολύ καλή αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.Οι αντιπάθειες και οι συμπάθειες κερδίζονται και από άλλα πράγματα όμως για τα οποία ας μην κοροϊδευόμαστε οι Σπερς δεν είχαν παράπονο την τελευταία δεκαετία.Σχετικά με άλλους δηλαδή...

Τέσπα μπαίνουμε σε "ελληνική" συζήτηση τώρα και δεν έχει νόημα.Καλή συνέχεια στα σπιρούνια,τα οποία προτιμώ για πρωταθλητές από τις ανατολικές τουλάχιστον.
PARISINOS
QUOTE(Ginobili @ Dec 17 2010, 10:27 ) *

Ενταξει δεν ειναι θεμα συμπαθειας η αντιπαθειας. Μερικα πραγματα βγαζουν ματι.

Στο πρωτο παιχνιδι με τη μινεσσοτα για να γυρισουν το παιχνιδι , τους εριξαν τοσο ξυλο στο 4οδεκαλεπτο που νωμιζα οτι ηταν αγωνας πυγμαχιας. Ασε που στην τελευταια επιθεση χανανε με 3 , παει να σουταρει το σαν αντονιο τριποντο και δινει ο διαιτητης 3 βολες. smiley.gif

και ενταξει , πες μια φορα ειναι συμπτωση. Χθες παλι, ισοπαλια το ματς, τελευταια επιθεση, κανει μια βηματαρα ο μανου στο σουτ απο δω μεχρι το διαστημα, μεσα το σουτ, κερδιζουν οι σπερς. Και λες ενταξει μωρε, νον κολ , λογικο τελευταια επιθεση, ΝΒΑ ειναι, δεν δινουν τα βηματα τελευταια φαση ετσι ευκολα εκει. Οποτε κατι παει και ερχεται.

Αλλα βλεπεις η μοιρα ειναι ατιμο πραγμα και δεν σ αφηνει ν αγιασεις. Πανω που ολοι οι φιλοι των σπερς υπερασπιζοντουσαν στα φορουμ το χθεσινο νον κολ, ερχεται το σημερινο να σου διαλυσει καθε υπερασπιστικη γραμμη. Οι χθεσινοι που λεγανε για νον κολ, σημερα θυμηθηκαν τους κανονισμους και παει λεγοντας...

Πραγματικα τους σπερς τους παω , μιας και παιζουν πολυ οργανωμενα, ασε που παιζει ο αγαπημενος μου μη αμερικανος παιχτης, ο μανου. Μετα τους λεικερς, παιζει να ειναι η αγαπημενη μου ομαδα.

Αλλα ενταξει για να εχει βγει μεχρι και στην αμερικη (που δεν ασχολουνται τοσο με παρασκηνια και διαιτησια) η εκφραση san antonio STERNS καποιος λογος θα υπαρχει ...
Ginobili
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 17 2010, 09:48 ) *
Το μόνο που μετράει για το φάουλ είναι αν είναι εντός ή εκτός ημικυκλίου; Δηλαδή οποιοδήποτε φάουλ εκτός ημικυκλίου είναι επιθετικό;

Όχι βέβαια,δεν διαφωνώ σε αυτό.Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την συγκεκριμένη φάση? Μήπως δεν έχει προλάβει να στηθεί ο Τζινόμπιλι? Ακίνητος είναι με τα χέρια ψηλά,δεν τίθεται θέμα.

QUOTE(PARISINOS @ Dec 17 2010, 09:51 ) *
Αλλα ενταξει για να εχει βγει μεχρι και στην αμερικη (που δεν ασχολουνται τοσο με παρασκηνια και διαιτησια) η εκφραση san antonio STERNS καποιος λογος θα υπαρχει ...

24.gif Εεεε...εντάξει τι να κάνουμε,επειδή στο L.A πηγαίνει όλο το hollywood,και ποζάρει όλη υψηλή κάστα σε κάθε αγώνα,για ευνόητους λόγους...το κόλλησαν στους Σπερς.
PARISINOS
QUOTE(Ginobili @ Dec 17 2010, 11:13 ) *
24.gif Εεεε...εντάξει τι να κάνουμε,επειδή στο L.A πηγαίνει όλο το hollywood,και ποζάρει όλη υψηλή κάστα σε κάθε αγώνα,για ευνόητους λόγους...το κόλλησαν στους Σπερς.

Καλα εννοειται λεγοντας οτι ευνοουνται οι σπερς, προφανως και δεν ελεγα οτι οι λεικερς ειναι αγιοι.

Ακομα θυμαμαι ενα παιχνιδι λεικερς σπερς πριν απο κανα δυο-3 χρονια στα πλευ οφς, οπου μενουν κανα δυο δευτερα, εχουν τη μπαλα οι σπερς και χανουν με 1-2 ποντους, ο φισερ νομιζω κανει στανταρ φαουλ λιγο μετα το κεντρο, και δεν δινεται τιποτα , και καλα νον κολ...

Γενικα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι μεχρι και στο ΝΒΑ υπαρχει αυτη η ευνοια στους μεγαλους . Τωρα οι σπερς εχουν βγαλει το ονομα κυριως λογω της σειρας με το φινιξ...
Leon_cp3
QUOTE(Ginobili @ Dec 17 2010, 12:13 ) *
Όχι βέβαια,δεν διαφωνώ σε αυτό.Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την συγκεκριμένη φάση? Μήπως δεν έχει προλάβει να στηθεί ο Τζινόμπιλι? Ακίνητος είναι με τα χέρια ψηλά,δεν τίθεται θέμα.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος.Έχω δει τη φάση δεκάδες φορές από το πρωί και δε μπορώ να πω με σιγουριά.Οπότε αν ήμουν διαιτητής θα προτιμούσα να μη το σφυρίξω.Βέβαια δεν είμαι. smiley.gif Ο Μέλο έχει ξεφύγει ήδη απ'τον ένα,κάνει την κίνηση,σηκώνεται και ξαφνικά βρίσκεται μπροστά του ο Τζινόμπιλι...Ακίνητος δεν είναι σίγουρα,ειδικά τα χέρια.
Στο 1.00 φαίνεται νομίζω ότι υπάρχει κίνηση.
Ginobili
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 17 2010, 10:26 ) *
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος.Έχω δει τη φάση δεκάδες φορές από το πρωί και δε μπορώ να πω με σιγουριά.Οπότε αν ήμουν διαιτητής θα προτιμούσα να μη το σφυρίξω.Βέβαια δεν είμαι. smiley.gif Ο Μέλο έχει ξεφύγει ήδη απ'τον ένα,κάνει την κίνηση,σηκώνεται και ξαφνικά βρίσκεται μπροστά του ο Τζινόμπιλι...Ακίνητος δεν είναι σίγουρα,ειδικά τα χέρια.
Στο 1.00 φαίνεται νομίζω ότι υπάρχει κίνηση.

Έχει προλάβει να στηθεί.Σαφώς και έχει προηγηθεί κίνηση..αλλά για να θεωρηθεί στημένος δεν χρειάζεται να περιμένει 1 ώρα σε ένα σημείο.Όσον αφορά τα χέρια..δεν έχει κάνει το παραμικρό.Σηκωμένα τα έχει και δεν τα κατεβάζει
Leon_cp3
QUOTE(Ginobili @ Dec 17 2010, 12:34 ) *
Έχει προλάβει να στηθεί.Σαφώς και έχει προηγηθεί κίνηση..αλλά για να θεωρηθεί στημένος δεν χρειάζεται να περιμένει 1 ώρα σε ένα σημείο.Όσον αφορά τα χέρια..δεν έχει κάνει το παραμικρό.Σηκωμένα τα έχει και δεν τα κατεβάζει

Αχαχά αυτό έλειπε,δε λέω.Αλλά το θέμα με τα χέρια με ταλαιπωρεί ακόμα,δε τα βλέπω σηκωμένα ρε παιδιά.Μπορεί να φταίνε τα νεύρα μου που δεν είναι καλά τελευταία,μπορεί να φοράω και μπλε-λευκά γυαλιά στα χρώματα των Νάγκετς τι να πω.Αλλά τα βλέπω να υψώνονται την ώρα που ήδη έχει σηκωθεί ο Μέλο και να καταλήγουν στη μούρη του...Δεν είχε προλάβει να προηγηθεί δευτερόλεπτο που να ήταν όρθια.
Emanuel David Ginobili
QUOTE(PARISINOS @ Dec 17 2010, 12:22 ) *
Καλα εννοειται λεγοντας οτι ευνοουνται οι σπερς, προφανως και δεν ελεγα οτι οι λεικερς ειναι αγιοι.

Ακομα θυμαμαι ενα παιχνιδι λεικερς σπερς πριν απο κανα δυο-3 χρονια στα πλευ οφς, οπου μενουν κανα δυο δευτερα, εχουν τη μπαλα οι σπερς και χανουν με 1-2 ποντους, ο φισερ νομιζω κανει στανταρ φαουλ λιγο μετα το κεντρο, και δεν δινεται τιποτα , και καλα νον κολ...Γενικα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι μεχρι και στο ΝΒΑ υπαρχει αυτη η ευνοια στους μεγαλους . Τωρα οι σπερς εχουν βγαλει το ονομα κυριως λογω της σειρας με το φινιξ...

Νομιζω χαναμε για 3,
και ηταν φαουλ σε σουτ του Βarry για 3ποντο -κανονικα στα 7,5 περιπου μετρα-, μιλαμε του πατησε αγκωνια στη μουρη,
...η μπουνια δεν θυμαμαι ακριβως.

Edit: Τωρα ειδα τις φασεις... Οκ, βηματα -και στο American Football- τα χθεσινα.
Αλλα τι εχει να κανει αυτο με σημερα, νομιζω ειναι πεντακαθαρο το επιθετικο!
a.car
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Dec 17 2010, 14:31 ) *
Νομιζω χαναμε για 3,
και ηταν φαουλ σε σουτ του Βarry για 3ποντο -κανονικα στα 7,5 περιπου μετρα-, μιλαμε του πατησε αγκωνια στη μουρη,
...η μπουνια δεν θυμαμαι ακριβως.

Εχεις δικιο και αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι ειχε βγει ο Ποποβιτς μου φαινεται και ειχε πει οτι ουτε αυτος

θα το σφυριζε η κατι τετοιο . Αν ειχε γινει αυτο εδω ακομα θα το συζητουσαμε στα Forum .
vonzuchter
Στη κρίση του διατητή ειναι αν θα δώσει αυτο το φαουλ ή οχι. ιδια φαση περσυ με Τεόντοσιτς και Μπατίστ και σφύριξε αμυντικό 5ο φαουλ στον τεοντοσιτς. Νομίζω οτι τέτοιες φασεις πρεπει να τις δίνουν υπερ του επιτιθέμενου εκτος αν ριξει αγκωνια, σπρωξει κτλπ αντικανονικα ο επιτεθεμενος παικτης. Για τον Μάνου ότι και να πούμε είναι λίγο. Ο κορυφαίος λευκός παικτης μετά τον Bird και δε δεχομαι συζητηση
Emanuel David Ginobili
QUOTE(a.car @ Dec 17 2010, 13:44 ) *
Εχεις δικιο και αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι ειχε βγει ο Ποποβιτς μου φαινεται και ειχε πει οτι ουτε αυτος

θα το σφυριζε η κατι τετοιο . Αν ειχε γινει αυτο εδω ακομα θα το συζητουσαμε στα Forum .

To θυμαμαι χαρακτηριστικα, ειχε πει "Ηταν καθαρο φαουλ και με τις βολες μπορει να πηγαιναμε το παιχνιδι στην παρταση ΑΛΛΑ δεν εκρινε αυτο τη σειρα, οι Lakers ηταν καλυτεροι και δικαια περασαν."
duncan21
QUOTE(Ginobili @ Dec 17 2010, 11:27 ) *

Aπο που κι ως που ρε συ χαλια ο Ντανκαν?Παει συντηρητικα αλλα στα δυσκολα θα παιζει πολυ και καλα.Καθεται σχεδον 20(!) ολοκληρα λεπτα στον παγκο και παρολ' αυτα τα νουμερα του ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.Εχει χασει ελαχιστα σε αποδοτικοτητα...

Δευτερο συνεχομενο παιχνιδι που το καναμε δυσκολο στο τελος χωρις λογο.Προχθες ειχαμε δυο συνεχομενες κακες επιλογες στην επιθεση του Τζινομπιλι,χθες ενα επιπολαιο επιθετικο φαουλ του Χιλλ και λαθος στην επαναφορα απο τη βασικη του Μακνταις.Ηρθε η νικη ομως με τις εμπνευσεις του τρελο-Μανου...

Αν συνεχισουν με τον ιδιο ρυθμο(δυσκολο) οι Σπερς θα μπορεσουν να ξεκουρασουν τη τριαδα πολυ πιο γρηγορα απ'΄οτι υπολογιζαν... spurs1-sm.gif
Razorblade Fish
QUOTE(vonzuchter @ Dec 17 2010, 14:16 ) *
Στη κρίση του διατητή ειναι αν θα δώσει αυτο το φαουλ ή οχι. ιδια φαση περσυ με Τεόντοσιτς και Μπατίστ και σφύριξε αμυντικό 5ο φαουλ στον τεοντοσιτς. Νομίζω οτι τέτοιες φασεις πρεπει να τις δίνουν υπερ του επιτιθέμενου εκτος αν ριξει αγκωνια, σπρωξει κτλπ αντικανονικα ο επιτεθεμενος παικτης. Για τον Μάνου ότι και να πούμε είναι λίγο. Ο κορυφαίος λευκός παικτης μετά τον Bird και δε δεχομαι συζητηση

Και μενα αυτη η φαση μου ηρθε στο μυαλο,προφανως λογω οτι και οι 2 προλαβαινουν να στηθουν στο τσακ.Ομως υπαρχει μια διαφορα,ο Τεοντοσιτς δεν εχει απλωμενα τα χερια του προς τον αντιπαλο.O Τζινομπιλι σωματικα ισως εχει στηθει ακομα καλυτερα και πιο εγκαιρα απο τον Τεοντοσιτς,αλλα τα χερια του ουτε στην κατακορυφο ειναι ουτε ακινητα χαμηλα.Δυσκολη φαση,πολυ...Αν ημουν διαιτητης μαλλον επιθετικο θα εδινα,σε καθαρη ροη αγωνα φαινεται σαν επιθετικο.Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ομως...Εντυπωσιακη η εκφραση του Καρλ...
vonzuchter
ξερει κανείς γιατι δε παίζει ο Σπλίτερ?
Emanuel David Ginobili
QUOTE(vonzuchter @ Dec 17 2010, 22:15 ) *
ξερει κανείς γιατι δε παίζει ο Σπλίτερ?

Ο Σπλιτερ ηταν soft και για την Ευρωπη κι επιβιωνε -οκ δεν επιβιωνε απλα- χαρη στην ταχυτητα και στις
κινησεις του! Αλλα αν βρισκοταν ενας ψηλος να του ριξει ξυλο χανοταν!
Δεν μπορει να παιξει ακομα στο ΝΒΑ πρεπει να αλλαξει πολλα και στο σωμα του και στον τροπο παιχνιδιου
του και πιστευω το βλεπει αυτο ο Pop και δεν τον ριχνει ακομα στα βαθεια!
Ginobili
Τους "έφαγε" μόνος του ο Μπλερ τους ψηλούς των Λέικερς...17π-15 ριμπ και ο Ντάνκαν σχεδόν ανύπαρκτος,παρ'όλα αυτά....
Ο Πάρκερ...μία ακόμα φορά MVP...ότι θέλει κάνει φέτος,σε τρομερή φόρμα...λίγο η ξεκούραση το Καλοκαίρι...λίγο ο χωρισμός με την Εύα..φτου να μην το ματιάσω το παλικάρι μας.
Αλλά εδώ είναι καλός ο Τζέφερσον φέτος...τι συζητάμε.

Την φόρμουλα αναγέννησης-συντήρησης αρχι-βετεράνων των Σανς χρειαζόμαστε μόνο,να την εφαρμόσουμε στον Τιμόθεο..και είναι δικό μας το 5ο... 69.gif

Υ.Γ Έχασαν και τα πόνυ...YESSSSS!!!!!!!!!!! 56.gif
Stelios 12
To όλο θέμα είναι τα playoffs...εκεί θα πέσουν τα κεφάλια ελπίζω Lakers-Spurs τελικό περιφέρειας...
T.W.Is.M.
QUOTE(Stelios 12 @ Dec 29 2010, 17:07 ) *
To όλο θέμα είναι τα playoffs...εκεί θα πέσουν τα κεφάλια ελπίζω Lakers-Spurs τελικό περιφέρειας...

Nα το πω? Θα το πω γιατι μου χει κολλησει απο χτες. Περιμενω μια εκπληξη στα πλει οφ. Δεν ξερω γιατι αλλα η αισθηση μου λεει οτι θα πεσει σαν...κεραυνος!
Hakeem Olajuwon
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 29 2010, 18:09 ) *
Nα το πω? Θα το πω γιατι μου χει κολλησει απο χτες. Περιμενω μια εκπληξη στα πλει οφ. Δεν ξερω γιατι αλλα η αισθηση μου λεει οτι θα πεσει σαν...κεραυνος!

Spurs thunder? Eιναι μια πιθανοτητα που παιζει σοβαρα..
Leon_cp3
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 29 2010, 18:09 ) *

Εννοώντας κάτι τέτοιο;

cool.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 29 2010, 20:25 ) *
Εννοώντας κάτι τέτοιο;

cool.gif

Ω ναι... smiley.gif
Εγραφα χτες στο τοπικ των Λεικερς οτι ποσοι περιμεναν πριν 3 χρονια τη Γιουτα τετοια εποχη? Ποσοι πιστευαν προπερσι οτι το Ντενβερ θα ηταν τοσο δυνατο και θα διεκδικουσε την προκριση στους τελικους? Και ποσοι εδιναν τυχη περσι τετοιο καιρο στο Φοινιξ? Γιατι να μη γινει και φετος κατι τετοιο? Κι αν γινει ποια ομαδα θα μπορουσε να κανει την εκπληξη και να σπασει την τριαδα Λεικερς-Σπερς-Μαβς? Η Γιουτα δειχνει να της λειπει κατι, το Πορτλαντ εχει χασει το momentum, το Ντενβερ ψαχνει να δει αν θα δωσει τον Καρμελο και που, οι Χορνετς δεν πειθουν οτι μπορουν απο φετος να φτασουν τοσο ψηλα, αρα τι μενει? Αλλωστε η ανερχομενη δυναμη μοιαζουν να ειναι αυτοι, ο Ντουραντ ερχεται με φορα απο το Παγκοσμιο και ο Ουεστμπρουκ κανει την καλυτερη σεζον της καριερας τους. Αν δεν κλαταρουν απο τους 9 συνεχομενους μηνες μπασκετ οι δυο τους, γιατι οχι?
Leon_cp3
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 29 2010, 21:26 ) *
Ω ναι... smiley.gif
Εγραφα χτες στο τοπικ των Λεικερς οτι ποσοι περιμεναν πριν 3 χρονια τη Γιουτα τετοια εποχη? Ποσοι πιστευαν προπερσι οτι το Ντενβερ θα ηταν τοσο δυνατο και θα διεκδικουσε την προκριση στους τελικους? Και ποσοι εδιναν τυχη περσι τετοιο καιρο στο Φοινιξ? Γιατι να μη γινει και φετος κατι τετοιο? Κι αν γινει ποια ομαδα θα μπορουσε να κανει την εκπληξη και να σπασει την τριαδα Λεικερς-Σπερς-Μαβς? Η Γιουτα δειχνει να της λειπει κατι, το Πορτλαντ εχει χασει το momentum, το Ντενβερ ψαχνει να δει αν θα δωσει τον Καρμελο και που, οι Χορνετς δεν πειθουν οτι μπορουν απο φετος να φτασουν τοσο ψηλα, αρα τι μενει? Αλλωστε η ανερχομενη δυναμη μοιαζουν να ειναι αυτοι, ο Ντουραντ ερχεται με φορα απο το Παγκοσμιο και ο Ουεστμπρουκ κανει την καλυτερη σεζον της καριερας τους. Αν δεν κλαταρουν απο τους 9 συνεχομενους μηνες μπασκετ οι δυο τους, γιατι οχι?

Totally agree. Άλλωστε ακόμα και στην 6η θέση π.χ. να βρεθούν (που προσωπικά πιστεύω ότι κάτω από την 4η-5η θα ήταν αυτοκτονία να πέσουν),σταυρώνοντας με Ντάλας πιθανόν στον πρώτο γύρο ποιος μας λέει ότι οι γνωστές ασθένειες των Μαβς δε θα εμφανιστούν και πάλι; Η Γιούτα σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερη ομάδα από αυτούς,για από κάτω ούτε λόγος.Η ομάδα μου το Ντένβερ φέτος πάει με τα ζόρια για 8άδα και ας είναι γύρω στην 6η θέση ακόμα.Μόνο Σπερς και Λέικερς θα είναι αποφευκτέες περιπτώσεις για πρώτο γύρο αλλά νομίζω εννοείται ότι δε θα τις συναντήσουν εκεί.Τώρα για δεύτερο γύρο και μετά σίγουρα κάποιον δυνατό θα κλιθούν να βγάλουν έξω αλλά άμα έχεις πάρει φόρα και είσαι νιος γιατί τα γερόντια να σε σταματήσουν; smiley.gif
66 πόντοι κατά μ.ο. κάθε βράδυ από 3 παίχτες με μ.ο. ηλικίας τα 22.5 δε νομίζω ότι συναντάς κάθε μέρα.
spursforthe5
smiley.gif 27-4 ουτε στα πιο τρελα ονειρα μου.πραγματι λακερς μαβς και σπερς δειχνουν να εχουν το πρωτο λογο για τους τελικους περιφερειας αν και νομιζω φετος θα εχουμε μαβς σπερς!!τελικους εκτος και αν γινει τπτ απο γιουτα η θαντερ.αλλη ομαδα απ αυτες τις 5 δε νομιζω ...αντε και το ντενβερ.το μοναδικο που δε μ αρεσει ειναι οτι ο ντανκαν δε παιζει καθολου καλα.τα πονυ ειναι οι μαβερικς? smiley.gif smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 30 2010, 04:38 ) *
Totally agree. Άλλωστε ακόμα και στην 6η θέση π.χ. να βρεθούν (που προσωπικά πιστεύω ότι κάτω από την 4η-5η θα ήταν αυτοκτονία να πέσουν),σταυρώνοντας με Ντάλας πιθανόν στον πρώτο γύρο ποιος μας λέει ότι οι γνωστές ασθένειες των Μαβς δε θα εμφανιστούν και πάλι; Η Γιούτα σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερη ομάδα από αυτούς,για από κάτω ούτε λόγος.Η ομάδα μου το Ντένβερ φέτος πάει με τα ζόρια για 8άδα και ας είναι γύρω στην 6η θέση ακόμα.Μόνο Σπερς και Λέικερς θα είναι αποφευκτέες περιπτώσεις για πρώτο γύρο αλλά νομίζω εννοείται ότι δε θα τις συναντήσουν εκεί.Τώρα για δεύτερο γύρο και μετά σίγουρα κάποιον δυνατό θα κλιθούν να βγάλουν έξω αλλά άμα έχεις πάρει φόρα και είσαι νιος γιατί τα γερόντια να σε σταματήσουν; smiley.gif
66 πόντοι κατά μ.ο. κάθε βράδυ από 3 παίχτες με μ.ο. ηλικίας τα 22.5 δε νομίζω ότι συναντάς κάθε μέρα.

Να σου θυμισω οτι και τους Λεικερς τους ζορισε αρκετα περσι η Οκλαχομα στην πρωτη της παρουσια στα πλει οφ μετα τη μετακομιση. Αρα ενα ενδεχομενο σταυρωμα Λεικερς-Οκλαχομα στον πρωτο γυρο ειναι κακο για τους Λεικερς. Αν τωρα συναντηθουν στο δευτερο γυρο, παλι δεν ειναι οτι καλυτερο για το ΛΑ. Σε σχεση με τη Γιουτα πχ δεν προτιμω Οκλαχομα. Ισως ο "κακος" αντιπαλος για την Οκλαχομα να ειναι το Σαν Αντονιο. Αλλα το ιδιο ισχυε και για το Φοινιξ περσι...
Leon_cp3
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 30 2010, 17:06 ) *
Να σου θυμισω οτι και τους Λεικερς τους ζορισε αρκετα περσι η Οκλαχομα στην πρωτη της παρουσια στα πλει οφ μετα τη μετακομιση. Αρα ενα ενδεχομενο σταυρωμα Λεικερς-Οκλαχομα στον πρωτο γυρο ειναι κακο για τους Λεικερς. Αν τωρα συναντηθουν στο δευτερο γυρο, παλι δεν ειναι οτι καλυτερο για το ΛΑ. Σε σχεση με τη Γιουτα πχ δεν προτιμω Οκλαχομα. Ισως ο "κακος" αντιπαλος για την Οκλαχομα να ειναι το Σαν Αντονιο. Αλλα το ιδιο ισχυε και για το Φοινιξ περσι...

Καλά ναι σαφώς,απλά άλλο να πετύχεις από τον πρώτο γύρο Λέικερς και άλλο Μαβς ή Γιούτα. Αν ξεκινήσεις όντας αφιερωμένος 200% ψυχή τε και σώματι -γιατί μόνο έτσι περνάς τους δις πρωταθλητές των ισάριθμων τελευταίων ετών- τότε μετά θα σου μείνει καύσιμο; Γι'αυτό λέω ότι θα είναι αυτοκτονία γι'αυτούς κάτω από την 5η θέση.
Ginobili
QUOTE(spursforthe5 @ Dec 30 2010, 14:39 ) *
τα πονυ ειναι οι μαβερικς? smiley.gif smiley.gif

Έλα που θες κι απάντηση τώρα.... rolleyes.gif
Ginobili
28-4 πλέον το σερί..νίκη και μέσα στο Ντάλας,που έπαιζε χωρίς τον Γερμανό.
Εκπληκτικός ο Γκάρι Νιλ...21π 1ος σκόρερ...μπας και είναι καλύτερος και από τον Μέισον... rolleyes.gif
Ο Ντάνκαν έκανε ένα καλό παιχνίδι με 17π-12ρ...Τζινόμπιλι-Πάρκερ λίγο χαμηλότερες πτήσεις.Παίξαμε αρκετά με τον Αργεντίνο paly maker..και πραγματικά έβγαζε pick&roll όποτε ήθελε..για πλάκα.Κατά τα άλλα..το κλειδί ήταν ο έλεγχος στα ριμπάουντς.
Για τα "πόνυ" tongue.gif Κιντ και Μπάτλερ...μόνοι τους ό,τι έκαναν....

Άντε διευρύνουμε και διαφορά από Σέλτικς-Μάβερικς...
Ginobili
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=2f7l2mq

Πως θα σας φαινόταν μια τέτοια ανταλλαγή....??? Εμένα θα μου άρεσε πολύ.
Κατά τα άλλα ...παρά τις 2 συνεχόμενες ήττες,έχουμε 3 νίκες διαφορά από το 2ο Ντάλας.Για μεγάλα πράγματα πάμε φέτος...είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απ'όσο περιμέναμε,αλλά κακά τα ψέματα...με τέτοιον Ντάνκαν πολύ δύσκολο το δακτυλίδι.Αν δεν ανέβει μετά τον Μάρτη...το πολύ μέχρι τελικό Δύσης.
Air Kef
Εχει απαντηθεί πάντως το ερώτημα σε ποιον θέλουν οι Σπερς να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας αφού ο Ντάνκαν δεν τραβάει, προς το παρόν τουλάχιστον, ο Μανού έχει πάρει σχεδόν όλες τις τελευταίες επιθέσεις φέτος για τους Σπερς.
Ginobili
Μας μούρλανε τα ξημερώματα ο ΜακΝτάις!!!! Τρομερή νίκη μέσα στο Λ.Α.Εξαιρετικοί Πάρκερ-Τζινόμπιλι(κλασικά...),ο Τζέφερσον πολύ καλός και ο Τιμ μέτριος(όπως όλη την χρονιά).Η πρωτιά πλέον στην Δύση μόνο με θαύμα θα χαθεί.Για να δούμε...
Dwyane ''the flash'' Wade
50+ νικες τα σπιρουνια και φετος!!!!για 12η σερι σεζον!!ισοφαρισαν το ρεκορ των λεικερς που κραταγε απο το 1991... wos_sport4.gif
Ginobili
QUOTE(ronin @ Mar 3 2011, 10:14 ) *
50+ νικες τα σπιρουνια και φετος!!!!για 12η σερι σεζον!!ισοφαρισαν το ρεκορ των λεικερς που κραταγε απο το 1991... wos_sport4.gif

Ωραίο το σερί...το θέμα είναι ότι έχουμε αρχίσει να βρισκόμαστε σε κάμψη,τραυματίστηκε και ο Παρκερ...για να δούμε...
captain charisma
QUOTE(ronin @ Mar 3 2011, 12:14 ) *

και οι μαβς με τη φετινη σεζον θα φτασουν την 11 σερι σεζον με πανω απο 50 νικες
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(captain charisma @ Mar 3 2011, 12:12 ) *
και οι μαβς με τη φετινη σεζον θα φτασουν την 11 σερι σεζον με πανω απο 50 νικες

σωστα,απλα τα σπιρουνια εχουν παρει και 4 πρωταθληματα... smiley.gif
captain charisma
3 εχουν παρει, αυτο με τον αστερισκο δεν μετραει tongue.gif
T.W.Is.M.
Πλακα πλακα σκεφτομουν κατι αυτες τις μερες. Το Σαν Αντονιο απο τοτε που ηρθε ο Ντανκαν κερδιζει τα πρωταθληματα τις μονες χρονιες:1999,2003,2005,2007. Εχασε μονο αυτα του 2001 και του 2009 που πηραν οι Λεικερς, οι οποιοι και στις 2 περιπτωσεις ειχαν παρει συνεχομενα πρωταθληματα. Τη μια φορα πηραν 3 συνεχομενα(2000-2002) και την αλλη εχουν 2(2009-2010), ενω την τριτη χρονια εφτασαν στους τελικους και εχασαν(αρα και τις 2 φορες ηταν πρωταθλητες Δυσης επι 3 χρονια). Συμφωνα με αυτη τη λογικη λοιπον φετος ειναι μονη χρονια, αρα ειναι σειρα τους!
Εκτος κι αν πρεπει πρωτα οι Λεικερς να παρουν και το 3ο σερι πρωταθλημα και οι Σπερς να περιμενουν ως το 2013, αν βεβαια δεν εχει αποσυρθει πρωτα ο Ντανκαν. smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.