QUOTE(Ginobili @ Dec 17 2010, 10:27 )

Αυτό το χαμόγελο του όταν βάζει το καλάθι....τα έλεγε όλα."Συγνώμη ρε παιδιά...το ξέρω σας Γ^*&*α πάλι.." Τι να πούμε πια γιαυτόν τον παίκτη...Αξέχαστε μπασκετικές-μεταφυσικές στιγμές μας έχει χαρίσει.Για μένα ο κορυφαίος περιφερειακός-μη αμερικανός παίκτης όλων των εποχών.
Όσο για τις "συμπάθειες" ..κλασσικά πράγματα.Όταν κερδίζουν και πάνε για μεγάλα πράγματα έχουν αντιπάθειες.Τα τελευταία 2-3 χρόνια "ανέβηκαν" σε συμπάθεια ακριβώς γιατί έπεσε η απόδοση τους,και η δυναμικότητα τους.
Μην τρελαθούμε λοιπόν,και μην λέμε ό,τι θέλουμε.Ο Τζινόμπιλι ήταν εκτός ημικυκλίου και σωστά δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Μέλο.
Υ.Γ Όσο χάλια και να είναι ο Ντάνκαν,οι Νάγκετς πάντα θα βρουν τον τρόπο να τον αναστήσουν και να κάνει εκπληκτικά νούμερα....
Ενταξει δεν ειναι θεμα συμπαθειας η αντιπαθειας. Μερικα πραγματα βγαζουν ματι.
Στο πρωτο παιχνιδι με τη μινεσσοτα για να γυρισουν το παιχνιδι , τους εριξαν τοσο ξυλο στο 4οδεκαλεπτο που νωμιζα οτι ηταν αγωνας πυγμαχιας. Ασε που στην τελευταια επιθεση χανανε με 3 , παει να σουταρει το σαν αντονιο τριποντο και δινει ο διαιτητης 3 βολες.
και ενταξει , πες μια φορα ειναι συμπτωση. Χθες παλι, ισοπαλια το ματς, τελευταια επιθεση, κανει μια βηματαρα ο μανου στο σουτ απο δω μεχρι το διαστημα, μεσα το σουτ, κερδιζουν οι σπερς. Και λες ενταξει μωρε, νον κολ , λογικο τελευταια επιθεση, ΝΒΑ ειναι, δεν δινουν τα βηματα τελευταια φαση ετσι ευκολα εκει. Οποτε κατι παει και ερχεται.
Αλλα βλεπεις η μοιρα ειναι ατιμο πραγμα και δεν σ αφηνει ν αγιασεις. Πανω που ολοι οι φιλοι των σπερς υπερασπιζοντουσαν στα φορουμ το χθεσινο νον κολ, ερχεται το σημερινο να σου διαλυσει καθε υπερασπιστικη γραμμη. Οι χθεσινοι που λεγανε για νον κολ, σημερα θυμηθηκαν τους κανονισμους και παει λεγοντας...
Πραγματικα τους σπερς τους παω , μιας και παιζουν πολυ οργανωμενα, ασε που παιζει ο αγαπημενος μου μη αμερικανος παιχτης, ο μανου. Μετα τους λεικερς, παιζει να ειναι η αγαπημενη μου ομαδα.
Αλλα ενταξει για να εχει βγει μεχρι και στην αμερικη (που δεν ασχολουνται τοσο με παρασκηνια και διαιτησια) η εκφραση san antonio STERNS καποιος λογος θα υπαρχει ...