Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
Augmon
QUOTE(kostas66 @ Oct 31 2008, 13:51 ) *
αδερφια με απογοητευετε πληρως, τοσο καιρο που μιλαγαμε ειχα την αγνωμη οτι εισατε σοβαροι, και ειχατε αποψη σωστη πανω στο μπασκετ , ειναι δυνατον να σας αρεσει ο ρακιντζης?υπαρχουν πολλοι καλυτεροι απο αυτον αν οχι ολλοι, δηλ δεν σας αρεσεο ο κοτσιρας?ο πλοθταρχος? ακομα και ο νινο ειναι καλυτερος απο αυτον, ελεος

Εγώ επαυξάνω.Με 2μιση παίχτες πέρυσι και με 2μιση φέτος και έκανε πορεία αξιοζήλευτη πέρυσι και φέτος είναι αήτητος και θα συνεχίσει για ακόμα 3-4 αγωνιστικές.Άρα ο άνθρωπος κάνει δουλειά.Και όχι με μπάτζετ 100000ευρώ
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Oct 31 2008, 14:32 ) *
Εγώ επαυξάνω.Με 2μιση παίχτες πέρυσι και με 2μιση φέτος και έκανε πορεία αξιοζήλευτη πέρυσι και φέτος είναι αήτητος και θα συνεχίσει για ακόμα 3-4 αγωνιστικές.Άρα ο άνθρωπος κάνει δουλειά.Και όχι με μπάτζετ 100000ευρώ

φετος εχει παικτες.δεν ειναι ασχημο το υλικο που εχει.
Patrinos
Γεια σας παιδια καλως σας ηρθα!!! Αποψη μου οτι η πρωτη θεση φετος ειναι του Εσπερου, δευτερη του Ιφιτου και τριτη Εαπ rolleyes.gif
basket11
QUOTE(Augmon @ Oct 31 2008, 15:32 ) *

Aδερφέ δηλαδή ο Πύργος πόσο μπάτζετ έχει φέτος; Νομίζω ότι το λιγότερο από 100χιλ που εννοείς, είναι αυθαίρετο.Μάλλον είναι παραπάνω κατά 30-40%.
kostas66
QUOTE(basket11 @ Nov 1 2008, 10:42 ) *
Aδερφέ δηλαδή ο Πύργος πόσο μπάτζετ έχει φέτος; Νομίζω ότι το λιγότερο από 100χιλ που εννοείς, είναι αυθαίρετο.Μάλλον είναι παραπάνω κατά 30-40%.

για σπαστα και ξαναριξτα για μας τοθς αργοστροφους το μπατζετ ειναι 130-140 η 60 -70 χιλιαρικα
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Oct 31 2008, 10:28 ) *
eλα μωρε ποιος ρακιτζης?

για τον τραγουδιστη δεν μιλαμε?S AGAPO κλπ
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Nov 1 2008, 12:42 ) *

den νομιζω να εχει πανω απο 100 χιλιαδες.για βαλε τα κατω και θα δεις.
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Nov 1 2008, 12:16 ) *

ρε κατεβηκανε με τον αχαιο 9 ατομα ειναι κανα δυο πιτσιρικαδες στους 9 δηλ οι υπολοιποι 7 παιρνοθν απο 20000 ο καθενας? τοτε να ερθω και εγω ειμαι ελευθερος
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Nov 1 2008, 14:26 ) *
ρε κατεβηκανε με τον αχαιο 9 ατομα ειναι κανα δυο πιτσιρικαδες στους 9 δηλ οι υπολοιποι 7 παιρνοθν απο 20000 ο καθενας? τοτε να ερθω και εγω ειμαι ελευθερος

παιρνει πολλα ο προπονητης!!! smiley.gif smiley.gif
profitisilias9
QUOTE(kostas66 @ Nov 1 2008, 14:26 ) *

Μα μόνο ο Ρακιντζής του στοιχίζει 30χιλ.! Το καλό πράγμα πρέπει να το πληρώνεις! smiley.gif
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 1 2008, 16:18 ) *
Μα μόνο ο Ρακιντζής του στοιχίζει 30χιλ.! Το καλό πράγμα πρέπει να το πληρώνεις! smiley.gif

βαζεις μαζι και τις βενζινες του? smiley.gif smiley.gif
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Nov 1 2008, 16:48 ) *
βαζεις μαζι και τις βενζινες του? smiley.gif smiley.gif

Οι βενζίνες είναι έξτρα! 69.gif
basket11
[quote name='profitisilias9' date='Nov 2 2008, 03:37 ' post='241642']
Οι βενζίνες είναι έξτρα! 69.gif
[/quote
Και έχω ακούσει ότι το αυτοκινητό του ρουφάει τη βενζίνη όπως οι αλκοολικοί το αλκοόλ. Αυτό δεν είναι αυτοκίνητο. Σφουγγάρι από την Κάλυμνο είναι smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kostas66
χθες στο παιχνιδι της ζακυνθου με τον εσπερο πηραν το δελτιο του νεγκα και του εκινε γιατι τσακωθηκαν, δεν ξερω πως αλλα πολυ περιεργο μου φαινετε σε παιχνιδι 25 ποντους να παιρνουν δελτια λες και ειναι ντερμπυ, τελοσ παντων ελπιζω να τα δωσει η ενωση πισω για να εχουμε το αλλο ντερμπυ καθαρο χωρις παρτραγουδα και ο καλλυτερος να κερδισει
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Nov 2 2008, 14:55 ) *
χθες στο παιχνιδι της ζακυνθου με τον εσπερο πηραν το δελτιο του νεγκα και του εκινε γιατι τσακωθηκαν, δεν ξερω πως αλλα πολυ περιεργο μου φαινετε σε παιχνιδι 25 ποντους να παιρνουν δελτια λες και ειναι ντερμπυ, τελοσ παντων ελπιζω να τα δωσει η ενωση πισω για να εχουμε το αλλο ντερμπυ καθαρο χωρις παρτραγουδα και ο καλλυτερος να κερδισει

δηλαδη πιστευεις οτι εγινε εσκεμενα?αν ξερεις κατι πες και σε μας.
Augmon
QUOTE(kaukasios @ Nov 1 2008, 14:16 ) *

Καλά αυτός μας μιλάει για Πύργο , κάνει ότι τα ξέρει όλα και μετά μας λέει ότι το μπάτζετ είναι 140000 ευρώ?Για το Θεό.Πάνω από 65-70 βαριά βαριά δεν πάει,ακόμη και 30 να παίρνει ο Παπα
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Nov 2 2008, 22:18 ) *
δηλαδη πιστευεις οτι εγινε εσκεμενα?αν ξερεις κατι πες και σε μας.

οχι δεν ξερω κατι , οτι μου ειπαν απο τον εσπερο ξερω, απλα μου κανει εντυπωση σε ενα παιχνιδι 25 ποντων 4 λεπτα προτου ληξει ο διαιτητης και τσαμπουκασ]ς να γινει τον διαλυει δτην αρχη, δεν αφηνει να γινει και μετα να παιρνει δελτια,το οτι αφησε να γινει ο τσαμπουκας ασχετα ποιος εχει δικηο η αδικο ειναι περιεργο
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Nov 3 2008, 14:54 ) *
οχι δεν ξερω κατι , οτι μου ειπαν απο τον εσπερο ξερω, απλα μου κανει εντυπωση σε ενα παιχνιδι 25 ποντων 4 λεπτα προτου ληξει ο διαιτητης και τσαμπουκασ]ς να γινει τον διαλυει δτην αρχη, δεν αφηνει να γινει και μετα να παιρνει δελτια,το οτι αφησε να γινει ο τσαμπουκας ασχετα ποιος εχει δικηο η αδικο ειναι περιεργο

ποιοι ηταν οι διαιτητες?
Augmon
QUOTE(kaukasios @ Nov 3 2008, 16:51 ) *
ποιοι ηταν οι διαιτητες?

Πάντως στα χέρια δεν ήρθανε.Τώρα τι είπανε δεν ξέρω.Μπορείτε να το δείτε στα video του www.ioniansports.gr
basket11
QUOTE(Augmon @ Nov 3 2008, 18:22 ) *
Πάντως στα χέρια δεν ήρθανε.Τώρα τι είπανε δεν ξέρω.Μπορείτε να το δείτε στα video του www.ioniansports.gr

Aρχισαν τα όργανα. Η διαιτησία στο ματς της ΓΕΠ ήταν άθλια. Ηταν σε άσχημη μέρα rolleyes.gif οι Μπούσιας και Κατσιρόπουλος. Το ίδιο σε άσχημη μέρα ήταν οι διαιτητές στο παιχνίδι του Αχαιού με τη ΓΕΠ και από ότι υπολογίζω ντεφορμέ θα είναι οι διαιτητές και στον αγώνα της άλλης δευτέρας με την ΠαναχαΊκή. smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Nov 3 2008, 22:40 ) *
Aρχισαν τα όργανα. Η διαιτησία στο ματς της ΓΕΠ ήταν άθλια. Ηταν σε άσχημη μέρα rolleyes.gif οι Μπούσιας και Κατσιρόπουλος. Το ίδιο σε άσχημη μέρα ήταν οι διαιτητές στο παιχνίδι του Αχαιού με τη ΓΕΠ και από ότι υπολογίζω ντεφορμέ θα είναι οι διαιτητές και στον αγώνα της άλλης δευτέρας με την ΠαναχαΊκή. smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

στην πατρα παιζουν?
basket11
QUOTE(kaukasios @ Nov 4 2008, 01:28 ) *
στην πατρα παιζουν?

ποιοί ενοείς; παναχαική γεπ; ναι στην πατρα
kaukasios
Αποτελέσματα
ΓΕΠ/Ίφιτος– Γλαύκος 66-60
Αχαγιά – Πατρέας 99-54
Ακράτα – Παναχαϊκή 66-62
Αχαιός– Ερμής 68-74
Κένταυρος – Απολλωνιάδα 45-72
ΕΑΠ - ΣΕΦΑ Ανδραβίδας 72-53
Ζάκυνθος-Εσπερος/ΑΟΠΑ 58-80
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Nov 4 2008, 02:01 ) *
ποιοί ενοείς; παναχαική γεπ; ναι στην πατρα

κερδιζετε στην παναχαικη,κερδιζει και η εαπ στον εσπερο και ειστε μονοι σας πρωτοι!πλακα κανω αυτα δεν γινονται ουτε στα ονειρα!! smiley.gif smiley.gif
basket11
QUOTE(kaukasios @ Nov 4 2008, 15:31 ) *
κερδιζετε στην παναχαικη,κερδιζει και η εαπ στον εσπερο και ειστε μονοι σας πρωτοι!πλακα κανω αυτα δεν γινονται ουτε στα ονειρα!! smiley.gif smiley.gif

Κοίτα ρε που συμφωνούμε μια φορά rolleyes.gifΓια Πύργο έμαθα οτι βούιξε η Πάτρα. Είναι χαμένοι από τον περιφερειακό πριν φτάσουν στο γήπεδο smiley.gif smiley.gif smiley.gif
profitisilias9
Μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές, τα πρώτα συμπεράσματα νομίζω ότι μπορούν να βγουν. Ο Εσπερος έχει δείξει μέχρι στιγμής την καλύτερη εικόνα. Η ΕΑΠ έκανε σοβαρή γκέλα στην πρεμιέρα με τον Γλαύκο που ίσως της στοιχίσει πολύ ακριβά. Νομίζω πως τελευταία της ευκαιρία είναι το διπλό μέσα στην Αλεξιώτισσα. Ο Πύργος μπορεί να είναι αήττητος μέχρι στιγμής αλλά δεν πείθει πως μπορεί να μπει σφήνα στους δύο μεγάλους. Ισως από του χρόνου. Ο Γλαύκος έχει εντυπωσιάσει αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο από την 5η-6η θέση (μάξιμουμ). Η Απολλωνιάδα κουβαλάει τη βαριά ήττα από τον Εσπερο εντός έδρας και η μόνη της ελπίδα για τίτλο θα είναι οι νίκες επί της ΕΑΠ και του Εσπερου στον 2ο γύρο. Η ΠΓΕ παρόλο που έχει 2 νίκες δεν έχει πείσει. Μάλλον θα κυμανθεί μεταξύ 5ης,6ης και 7ης θέσης. Η Ακράτα δείχνει πολύ ισχυρή στην έδρα της αλλά η απουσία ενός ικανού ψηλού της στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 5η θέση. Από κει και πέρα η ΣΕΦΑ και η Αχαγιά νομίζω θα παλέψουν να αποφύγουν τη διαδικασία των πλέϊ-άουτ. Η Αχαγιά έχει σταθεί πολύ άτυχη στα τρία πρώτα παιχνίδια, χάνοντάς τα και τα τρία στο τέλος. Επαναλαμβανόμενη όμως σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση. Η ΣΕΦΑ είναι αρκετά αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι και μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη εάν αποφύγει τα πλέϊ-άουτ. Η τετράδα των πλέϊ-άουτ θα είναι μάλλον ο Αχαιός 47, ο Ερμής, ο Κένταυρος και η Ζάκυνθος. Την καλύτερη παρουσία μέχρι στιγμής έχει ο Ερμής με σημαντική προίκα την εκτός έδρας νίκη επί του Αχαιού. Η Ζάκυνθος δείχνει αρκετά σφριγηλή ομάδα και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Ο Αχαιός ταλανίζεται από αρκετά εσωτερικά προβλήματα αλλά πιστεύω πως θα σωθεί έστω και δύσκολα. Ο Κένταυρος μοιάζει αδύναμος αλλά κάθε χρόνο σώζει την παρτίδα έστω και στα πλέϊ-άουτ. Ο Πατρέας θα έχει τυπική παρουσία.
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 4 2008, 21:33 ) *
Μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές, τα πρώτα συμπεράσματα νομίζω ότι μπορούν να βγουν. Ο Εσπερος έχει δείξει μέχρι στιγμής την καλύτερη εικόνα. Η ΕΑΠ έκανε σοβαρή γκέλα στην πρεμιέρα με τον Γλαύκο που ίσως της στοιχίσει πολύ ακριβά. Νομίζω πως τελευταία της ευκαιρία είναι το διπλό μέσα στην Αλεξιώτισσα. Ο Πύργος μπορεί να είναι αήττητος μέχρι στιγμής αλλά δεν πείθει πως μπορεί να μπει σφήνα στους δύο μεγάλους. Ισως από του χρόνου. Ο Γλαύκος έχει εντυπωσιάσει αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο από την 5η-6η θέση (μάξιμουμ). Η Απολλωνιάδα κουβαλάει τη βαριά ήττα από τον Εσπερο εντός έδρας και η μόνη της ελπίδα για τίτλο θα είναι οι νίκες επί της ΕΑΠ και του Εσπερου στον 2ο γύρο. Η ΠΓΕ παρόλο που έχει 2 νίκες δεν έχει πείσει. Μάλλον θα κυμανθεί μεταξύ 5ης,6ης και 7ης θέσης. Η Ακράτα δείχνει πολύ ισχυρή στην έδρα της αλλά η απουσία ενός ικανού ψηλού της στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 5η θέση. Από κει και πέρα η ΣΕΦΑ και η Αχαγιά νομίζω θα παλέψουν να αποφύγουν τη διαδικασία των πλέϊ-άουτ. Η Αχαγιά έχει σταθεί πολύ άτυχη στα τρία πρώτα παιχνίδια, χάνοντάς τα και τα τρία στο τέλος. Επαναλαμβανόμενη όμως σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση. Η ΣΕΦΑ είναι αρκετά αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι και μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη εάν αποφύγει τα πλέϊ-άουτ. Η τετράδα των πλέϊ-άουτ θα είναι μάλλον ο Αχαιός 47, ο Ερμής, ο Κένταυρος και η Ζάκυνθος. Την καλύτερη παρουσία μέχρι στιγμής έχει ο Ερμής με σημαντική προίκα την εκτός έδρας νίκη επί του Αχαιού. Η Ζάκυνθος δείχνει αρκετά σφριγηλή ομάδα και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Ο Αχαιός ταλανίζεται από αρκετά εσωτερικά προβλήματα αλλά πιστεύω πως θα σωθεί έστω και δύσκολα. Ο Κένταυρος μοιάζει αδύναμος αλλά κάθε χρόνο σώζει την παρτίδα έστω και στα πλέϊ-άουτ. Ο Πατρέας θα έχει τυπική παρουσία.

μεγας αθλητικος αναλυτης, τα σεβη μου
kostas66
QUOTE(basket11 @ Nov 4 2008, 20:53 ) *
Κοίτα ρε που συμφωνούμε μια φορά rolleyes.gifΓια Πύργο έμαθα οτι βούιξε η Πάτρα. Είναι χαμένοι από τον περιφερειακό πριν φτάσουν στο γήπεδο smiley.gif smiley.gif smiley.gif

ελα ρε αδερφε σωσε με, και ημουν ετοιμος να παω σε ωτορινολαρυγγολογο, για αυτο βουιζαν τα αυτια μου ? και αναρωτιωμουν το γιατι.
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Nov 4 2008, 23:12 ) *
ελα ρε αδερφε σωσε με, και ημουν ετοιμος να παω σε ωτορινολαρυγγολογο, για αυτο βουιζαν τα αυτια μου ? και αναρωτιωμουν το γιατι.

κωστα να το προσεξεις.δεν παιζουν με τα αυτια!! 69.gif
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Nov 4 2008, 22:35 ) *
κωστα να το προσεξεις.δεν παιζουν με τα αυτια!! 69.gif

kαλα εσυ αυτο το βουβουβου δεν το ακουγες?
basket11
QUOTE(kostas66 @ Nov 5 2008, 00:18 ) *
kαλα εσυ αυτο το βουβουβου δεν το ακουγες?

Τον καυκάσιο Κώστα μην τον φοβάσαι. Εσύ όπου και να πας τη μεγάλη βουή που θα σε βρει τη Δευτέρα δε τη γλιτώνεις όσο και να το παίζεις τρελιτσα τώρα. θα μου πεις δε μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Τι να πεις
kostas66
QUOTE(basket11 @ Nov 5 2008, 00:11 ) *
Τον καυκάσιο Κώστα μην τον φοβάσαι. Εσύ όπου και να πας τη μεγάλη βουή που θα σε βρει τη Δευτέρα δε τη γλιτώνεις όσο και να το παίζεις τρελιτσα τώρα. θα μου πεις δε μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Τι να πεις

ποια δευτερα ? την μεγαλη ητην καθαρα δευτερα? μην με μπερδευεις
kostas66
QUOTE(basket11 @ Nov 5 2008, 00:11 ) *

παλι εμαθα κατεβηκατε 9 ατομα , τι κανετε? οικονομια στα νερα του παγκου? δεν εχετε για12?
kostas66
την δευτερα με την παναχαικη με ταξι θα ερθετε?
kostas66
οταν παιζετε εκτοσ εδρας και η αντιπαλη ομαδα σας δινει 2 6αδες νερα οτι περισσευει γιατ εισαστε 9 τα δινετε πισω ? ητα παιρνετε στον πυργο?
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Nov 5 2008, 01:24 ) *
την δευτερα με την παναχαικη με ταξι θα ερθετε?

gιαυτο πηραν προπονητη απο την πατρα για να πληρωνουν ενα ταξι! smiley.gif
basket11
QUOTE(kostas66 @ Nov 5 2008, 01:31 ) *
οταν παιζετε εκτοσ εδρας και η αντιπαλη ομαδα σας δινει 2 6αδες νερα οτι περισσευει γιατ εισαστε 9 τα δινετε πισω ? ητα παιρνετε στον πυργο?

Κοίτα. Και 5 να πάμε στην Πάτρα τη φετινή Παναχαϊκή την κερδίζουμε αρκεί μέσα στους 5 να είναι ο Βασιλάκης και οι ρέφερι να σφυράνε σωστά και να μη συναγωνίζονται σε εφευρετικότητα τον Κύρο τον Γρανάζη. Οσο για το αν σε μπερδεύω πάμε παρακάτω. Περιμένω τα προγνωστικά της αγωνιστικής από όλους και μετά θα δώσω τα δικά μου. Ο Προφήτης που ειναι γάτα έχει δώσει τη ΓΕΠ να χάνει. Γιατί ρε προφήτη; Που το στηρίζεις; Για κάνε μια ανάλυση.
profitisilias9
QUOTE(basket11 @ Nov 5 2008, 18:31 ) *
Κοίτα. Και 5 να πάμε στην Πάτρα τη φετινή Παναχαϊκή την κερδίζουμε αρκεί μέσα στους 5 να είναι ο Βασιλάκης και οι ρέφερι να σφυράνε σωστά και να μη συναγωνίζονται σε εφευρετικότητα τον Κύρο τον Γρανάζη. Οσο για το αν σε μπερδεύω πάμε παρακάτω. Περιμένω τα προγνωστικά της αγωνιστικής από όλους και μετά θα δώσω τα δικά μου. Ο Προφήτης που ειναι γάτα έχει δώσει τη ΓΕΠ να χάνει. Γιατί ρε προφήτη; Που το στηρίζεις; Για κάνε μια ανάλυση.

Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια (με Ερμή, Αχαιό και Γλαύκο), ο Ιφιτος έχει κερδίσει πάρα πολύ δύσκολα. Γενικά φέτος δεν με έχει πείσει ότι έχει τη στόφα του πρωταθλητή, και νομίζω ότι με παρόμοια εμφάνιση απέναντι στην ΠΓΕ, θα στραβοπατήσει.
kaukasios
παιζει ο εκινε στο ντερμπυ.δεν τιμωρηθηκε τελικα.
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Nov 6 2008, 13:55 ) *

το δωσανε πισω το δελτιο τελικα? καλυτερα για να μην εχουμε γκρινιες
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 6 2008, 01:24 ) *
Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια (με Ερμή, Αχαιό και Γλαύκο), ο Ιφιτος έχει κερδίσει πάρα πολύ δύσκολα. Γενικά φέτος δεν με έχει πείσει ότι έχει τη στόφα του πρωταθλητή, και νομίζω ότι με παρόμοια εμφάνιση απέναντι στην ΠΓΕ, θα στραβοπατήσει.

εκτος απο τον εσπερο που τις μικροτερες σε δυναμικοτητα ομαδες τις κερδιζει ευκολα ολες οι αλλες ομαδες ειναι στο ιδιο καζανι μην περιμενεις αναμεσα σε μικρομεσαιες ομαδες 20 ποντιυς διαφορες
profitisilias9
QUOTE(kostas66 @ Nov 6 2008, 15:08 ) *
εκτος απο τον εσπερο που τις μικροτερες σε δυναμικοτητα ομαδες τις κερδιζει ευκολα ολες οι αλλες ομαδες ειναι στο ιδιο καζανι μην περιμενεις αναμεσα σε μικρομεσαιες ομαδες 20 ποντιυς διαφορες

Αρα, ο Ιφιτος είναι μικρομεσαία ομάδα...........
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Nov 6 2008, 14:55 ) *

Νομίζω πάρθηκε η σωστή απόφαση. Το σωστό θα ήταν να κατέβουν και οι δύο ομάδες με όλα τους υα όπλα στο γήπεδο και ο καλύτερος να κερδίσει. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι σήμερα, δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Εσπερο.
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 6 2008, 14:28 ) *
Αρα, ο Ιφιτος είναι μικρομεσαία ομάδα...........

οχι ρε ο ιφιτος μικρομεσαια ομαδα? κατι μεταξυ παναθηναικου, μπαρτσελονα και μια αλλης ομαδας απο το nba, δεν θυμαμε το ονομα της , αλλα παιζει στην βοστωνη, ειναι
profitisilias9
QUOTE(kostas66 @ Nov 6 2008, 15:56 ) *
οχι ρε ο ιφιτος μικρομεσαια ομαδα? κατι μεταξυ παναθηναικου, μπαρτσελονα και μια αλλης ομαδας απο το nba, δεν θυμαμε το ονομα της , αλλα παιζει στην βοστωνη, ειναι

Οχι, γιατί κάποιοι έγραφαν ότι ο Ιφιτος θα ανέβει Γ' ΕΘΝΙΚΗ.
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 6 2008, 15:03 ) *

δεν εχει καμια σχεση αυτο που γραφεις, γιατι απλα απο οτι εχει δειξει μεχρι τωρα εκτος του εσπερου ολες οι αλλες ομαδες ειναι μικρομεσαιες, αρα μπορει να ελπιζει
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Nov 6 2008, 16:30 ) *
δεν εχει καμια σχεση αυτο που γραφεις, γιατι απλα απο οτι εχει δειξει μεχρι τωρα εκτος του εσπερου ολες οι αλλες ομαδες ειναι μικρομεσαιες, αρα μπορει να ελπιζει

πιστευω οτι και η εαπ δεν ειναι μικρομεσαια ομαδα.εχει παικτες,εχει βαθος στον παγκο και δεν εχει σχεση με τις υπολοιπες.βεβαια ο εσπερος δειχνει να ειναι σε καλυτερη κατασταση και μακαρι αυτην την εικονα να δειξει και την δευτερα στον αγωνα. 77.gif 77.gif
basket11
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 6 2008, 16:03 ) *

Tέτοια έγραφα και όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν την άνοδο ψάρωσαν και φροντίζουν να κάνουν τη ΓΕΠ να χάσει με κάθε τρόπο. Ρε σας το είπα. Το θέμα είναι να πουν στο Βασιλάκη ότι δεν πάνε για άνοδο. Αν συνεχίσουν να του το κρίβουν θα πάρει την άνοδο η ΓΕΠ ότι και να κάνουν και να ψήνουν στην Πάτρα. Ο βασιλάκης ο γίγαντας δε καταλαβαίνει τίποτα. Βγάλτε συμπέρασμα από όσα γράφω smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Augmon
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 6 2008, 15:46 ) *
Νομίζω πάρθηκε η σωστή απόφαση. Το σωστό θα ήταν να κατέβουν και οι δύο ομάδες με όλα τους υα όπλα στο γήπεδο και ο καλύτερος να κερδίσει. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι σήμερα, δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Εσπερο.

Κάτσε για να καταλάβω.πως δίνεις στον Έσπερο μικρό προβάδισμα ενώ δίνεις σκορ 62-67??Μονά ζυγά δικά σου????
basket11
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 6 2008, 02:24 ) *

Προφήτη έχεις πάρει χαμπάρι ότι είμαστε στην κορυφή και παίζουμε με μισή ομάδα; Δε βλέπεις τον Κώστα που γράφει ότι πηγαίνουμε με ταξί; Μόνο στα δύσκολα θα κατεβάσουμε 12άδα. Ακου προφήτη για να μαθαίνεις αν και ξέρω ότι ξέρεις και γιαυτό το έδωσες και στα προγνοστικά σου. Πολλοί δε θέλουν τη ΓΕΠ να φτάσει αήττητη μέχρι το παιχνίδι με τον Έσπερο στον Πύργο γιατί φοβόνται το ντέρμπι κορυφής. Άλλο είναι να πάμε στο παιχνίδι και να είμαστε δεύτεροι ή τρίτοι και άλλο να πάμε αήττητοι, κάτι που συνεπάγεται 2000 κόσμο στο γήπεδο. Η μόνη μου ελπίδα είναι ο Βασιλάκης.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.