QUOTE(Ginobili @ Sep 30 2010, 02:26 )
Το πολ μιλάει για τίτλους.Η επιλογή για φάιναλ4 δεν έχει θέση εδώ.
Είτε αποκλεισθείς από το τοπ16(Παρτιζάν) είτε στα προημιτελικά(Ταού) είτε στο φάιναλ4 αποτυχία είναι.
Η εποχή του Φέμερλιγκ και του Μπάξτερ που το φάιναλ 4 ήταν επιτυχία έχει περάσει....το μπάτζετ της ομάδας δεν είναι το 1/3 της Μακάμπι ή της ΤΣΣΚΑ όπως ήταν τότε.
για τιτλους μιλαει το poll αλλα μιλαει και για τον ΠΑΟ.
και επισης το να μην παρεις τον τιτλο επειδη θα αποκλειστεις νωρις ή πολυ νωρις ή επειδη οταν μετρουσε ειχες την μιση ομαδα σε καλη κατασταση μπορει σαν αποτελεσμα να ειναι το ιδιο αλλα η αιτιολογια διαφερει.
εγω περσι οταν χαθηκε το Κυπελλο δεν απογοητευτικα λυπηθηκα. γιατι απλουστατα στον τελικο δεν επιαξε ο Παναθηναϊκος επαιξε το φαντασμα του.
εδω απτους αλλους λειπει ενας παικτης και το κανουν σιριαλ και θα απογοητευτω αν φτασω στο ΤΟΠ 16 με την μιση ομαδα τραυματιμενη και αποτυχω?
ε με την μοιρα μοθ θα τα εχω δεν θα τα εχω με την ομαδα.
αποτυχια ειναι ενω εχεις την τυχη με το μερος σου και εισαι σε καλη κατασταση οταν κρινονται οι τιτλοι χανεις και ακομη χειροτερα χανεις πειστικα.
ο ΠΑΟ πρωτα πρεπει να φτασει εκει και μετα να διεκδικησει τον τιτλο. Στο πρωταθλημα αυτο φαινεται δεδομενο. στο Κυπελλο φαινεται δεδομενο. Στην Ευρωλιγκα το παρελθον μου λεει αλλα.
Αρα προς το παρον Πρωταθλημα Κυπελλο και Φ4. Και αμα φτασεις εκει αλλαζουν τα δεδομενα.
Στο poll δεν ψηφισα καν, την γνωμη μου γραφω οπως εκανα και για το ροστερ.