Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παο-Euroleague 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
lakersdynasty
Και εγω μπορω να πω οτι βλεπω μπασκετ.

Το χαλαρουα ομως πηγαινε σε αυτο που σχολιαζει και ο Ginobili.

Στο οτι δηλαδη ας παω στο γηπεδο να δω την ομαδα ειδικα σε ενα ματς που ξερεις οτι εχεις το πανω χερι και θα δεις την ομαδα ενδεχωμενος να ξεσπα με ωραιο τροπο μετα απο το ματς με την Σιενα και για την συνεχεια βλεπουμε.

Δεν μπορω να πω οτι παιζουμε και χαλια παντως. Απλα παρουσιαζουμε ασθενειες οι οποιες δεν μας επιτρεπουν να ανεβουμε μεχρι την κορυφη.

Αν σου αρεσει το μπασκετ παντως ολο και κατι βρισκεις να σε χαροποιησει αν πας στο ΟΑΚΑ.
j-kidd13
Δεν θα προτιμούσαμε όμως να πάμε να δούμε και να ευχαριστηθούμε την ομάδα,απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είναι του χεριού της?Αυτόν τον Καραρέτο τον είχα για την Σιένα όπως εχουμε εμείς τον Σάκοτα...παίχτη των 5 λεπτών....μα 5/5 τρίποντα(+ αυτό που είπε ο Τζινόμπιλι στο τέλος του αγώνα...)??????????
silversurfer
manu λες ότι παίξαμε ειδικά στο 2ο ημίχρονο.. Το θέμα όμως είναι η διάρκεια, πέραν από τη συγκέντρωση..
Με τόσα λάθη που έκαναν χθες, αυτό δεν ήταν μπάσκετ..

lakers φυσικά κ θα πάω στο γήπεδο, είτε είναι σοβαρό είτε όχι το ματς, κ φυσικά θέλω να δω την ομάδα να ξεσπάει!

Απλά σε όλα τα δύσκολα ματς είμαστε κακοί! (εκτός με τον Ολυμπιακό) Σε κάποια έφταιξε η τύχη (χθες) σε κάποια οι τραυματισμοί (Μπάρτσα μέσα) σε άλλα δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο (Μπάρτσα έξω) κάποια τα κάναμε μόνοι μας δύσκολα (Πρόκομ) κ σε 1 πάθε πατατρακ (ΠΓΣ)

Αυτό που βλέπω είναι ότι οι παίκτες δεν έχουν σιγουριά! Ο Μακιντάιρ χθες το πέταξε το τρίποντο έχοντας άγνοια κινδύνου (κοινώς στα @@ του αν μπεί ή όχι). Ο Νίκολας σηκώνεται μόνος του κ τρέμει.. Καλοί οι αυτοματισμοί κ φυσικά αυτοί είναι που φτιάχνουν τις ομάδες, αλλά κ λίγη τρέλα δεν έβλαψε κανένα νομίζω.. Λίγη δεν είπα να το ξεφτυλίσουμε..

nicolicius
Πιστεύω οτι η ομάδα χθές έκανε ενα καλύτερο παιχνίδι απ οτι περίμενα, αν και πολλοί παίκτες δεν ήταν σε καλή μερα.

Ο Φώτσης ανύπαρκτος, το ίδιο και ο Πέκο.
Ο Νίκολας είναι ακόμα άρρωστος.
Ο Σπανούλης μαύρα χάλια(έκανε και την λάθος πάσα).
Ο Τσαρτσαρής έκανε το τραγικό λάθος στο τέλος που πιστεύω έκρινε τον αγώνα.

Οι μόνοι που μπορώ να ξεχωρίσω ήταν ο Μπατίστ παρά τα χαζά λάθη και ο εκπληκτικός Σάρας που του μοίρασε τουλάχιστον 5 ασίστ απ οτι θυμάμαι αλλα και σκόραρε όταν έπρεπε.

Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στα δύσκολα και δεν ανησυχώ.

Το παιχνίδι το είχαμε απλά αυτοκτονίσαμε στην ουσία.
Κρατάω την καλή άμυνα που παίξαμε σε κάποια διαστήματα, κυρίως στην αρχή του αγώνα.
leyton
Καλησπέρα
Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι έναν Ντρου Νίκολας ανύπαρκτο.Με βάση τα ποσοστά του φέτος δε μπορεί να θεωρείται σουτερ. Παίζει τον περισσότερο χρόνο από όλους χωρίς να προσφέρει τίποτα.Ενώ ο Ομπράντοβιτς δεν συγχωρεί σε πολλούς άλλους τα λάθη τον Νίκολας τον αφήνει μέσα.Πόσα καλάθια πρέπει να χάσει για να βγει?Ενδεικτικό παράδειγμα στο τελευταίο 10λεπτο που ο Σάρας (που μέχρι τότε έπαιζε πολύ καλά) έκανε μια λάθος πάσα και αμέσως τον απέσυρε!
Marciulionis
Όπως το βλέπω εγώ παίξαμε καλύτερα από ότι περίμενα. Η επάνοδος σε υψηλό επίπεδο του Μπατίστ θεωρώ ότι είναι καθοριστικής σημασίας καθώς ο Πέκοβιτς στην άμυνα είναι ακόμα κακός, ενώ και οι διαιτητές δείχνουν ξεκάθαρα ότι δε γουστάρουν τους σωματώδεις σέντερ...

Το κακό είναι ότι στα κρίσιμα εμφανίζουμε σημάδια διάλυσης και ο μόνος που του βαστάει τότε είναι ο Σάρας... Τα λάθη πολλά και οι παίκτες μοιάζουν να ψάχνουν το θέαμα κι όχι την ουσία σε σημεία που είναι ανεπίτρεπτο.

Ο Στράτος πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο και πρωτοβουλίες ώστε να παίζουμε ποιό ορθολογικά. Ο Σπανούλης να περιοριστεί και να συνέλθει, ή να περιοριστεί μέχρι να συνέλθει. Ο Φώτσης να πίνει 1-2 φραπέδες πριν τα ματς και ο Νίκολας να αρχίσει να βάζει τα 3ποντα. Πλάκα πλάκα αν συνεχίσει έτσι θα μιλάμε για τον Νίκολας αμυντικό για ειδικές αποστολές...

Στα συν η καλή άμυνα που παίξαμε σε κάποια σημεία. Στα πλην τα πολλά λάθη τα καραγκιοζιλίκια σε καίρια σημεία και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Ουσιαστικά πετάξαμε το ματς γιατί δε πιστέψαμε ότι το έχουμε. Δυστυχώς μικραίνουμε ως ομάδα άλλα και σε νοοτροπία...
j-kidd13
QUOTE(leyton @ Jan 9 2009, 14:09 ) *
Καλησπέρα
Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι έναν Ντρου Νίκολας ανύπαρκτο.Με βάση τα ποσοστά του φέτος δε μπορεί να θεωρείται σουτερ. Παίζει τον περισσότερο χρόνο από όλους χωρίς να προσφέρει τίποτα.Ενώ ο Ομπράντοβιτς δεν συγχωρεί σε πολλούς άλλους τα λάθη τον Νίκολας τον αφήνει μέσα.Πόσα καλάθια πρέπει να χάσει για να βγει?Ενδεικτικό παράδειγμα στο τελευταίο 10λεπτο που ο Σάρας (που μέχρι τότε έπαιζε πολύ καλά) έκανε μια λάθος πάσα και αμέσως τον απέσυρε!


O Oμπράντοβιτς είναι γεγονός πως δίνει πολύ περισσότερο χρόνο στον Νίκολας απ όσο ο ίδιος δικαιούται βάση της απόδοσης του(οχι σε όλα τα παιχνίδια βέβαια),αλλα μάλλον αυτό γίνεται για να του δείξει οτι τον εμπιστεύεται,να φύγει απο πάνω του το άγχος που έχει απο όταν ήρθε για το γεγονός οτι δεν του μπαίνουν τα σουτ,και γενικά να είναι ο γνωστός παλιός Νικολας.Τον να τον αφήνει στον πάγκο επειδή είναι άστοχος μόνο κακό μπορεί να κάνει στον παίχτη.Κατα την γνώμη μου καλά κάνει ο Ζοτς και τον κρατάει στο παρκέ.Είναι θέμα ρυθμού το σουτ,και αν τον βρεί ο Ντρού,θα μεταμορφωθεί σε πολυβόλο.....!
silversurfer
Ναι καλά κάνει κ τον αφήνει όταν δε τα βάζει αλλά θυμηθείτε πόσες φορές τον έχει βγάλει όταν έχει βάλει 2-3 συνεχόμενα καλάθια (πχ με Ολυμπιακό) Είναι πάντως φανερό ότι δεν είναι καλά το παιδί μας..

Εγω ποστ με το ποστ έχω αρχίσει να αντιπαθώ περισσότερο το Σπανούλη.. Ντάπα-ντούπα, ντάπα-ντούπα, εκεί να περάσουν τα 20 δευτερόλεπτα της επίθεσης κ μετά να κάνουμε λάθος!! Μπράβο Βασίλη, ωραίο μπάσκετ.. Πρωτότυπο..

Όσο για τον Τσαρταρή, έχει λουμπάγκο, έχει δισκοπάθεια?? Tι έχει στη μέση τέλος πάντων δεν μπορώ να καταλάβω! Πάντως είναι πιο αργός κ από το replay!!


Προς Ζοτς: Δώσε τα κλειδιά της ομάδας στον Σάρας!!
Archigos
Εμενα παντως οταν ο Τσαρτσαρησ πηγε να κανει τριπλα απο την περιφερεια κοντεψε να μοθ ερ8ει εγκεφαλικο.
j-kidd13
Ο Τσαρτσαρής έχει χάσει την εκρηκτικότητα και την πλαστικότητα στις κινήσεις που είχε παλιά.Αποτέλεσμα των πολλών τραυματισμών και τις ευπάθειας που έχει στη μέση.Ο Σπανούλης πάλι το παρακάνει με την κατοχή της μπάλας...Ψάχνει διαρκώς το πικ εν ρολ και όταν οι αντίπαλοι αντιμετωπιζουν επιτυχώς τα σκριν,τραβιέται προς τα πίσω για να ανοίξει χώρους και να το επιχειρήσει πάλι.Δεν ξέρω αν είναι εντολή του Ομπράντοβιτς αυτή η εμμονή του Σπανούλη.Και πραγματικά είνα αστείο να έχεις τον Σάρας στην 5άδα και να βλέπεις να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας ο Σπανούλης.Ο οποίος είνα φανερά εκτός φόρμας φέτος.
thrylos7
Ginobili δε θ' απαντήσω σε προφανή πράγματα... Υπάρχει κι ένα όριο στο θράσος.

Κι όχι, δεν άφησα το υπόλοιπο post, αρκετά σας έχουμε καλομάθει.
Paris87
Συμφωνω για τον σπανουλη. Οταν κατεβαζε την μπαλα ημουν σιγουρος πως θ κανει λαθος, κ επισης οποτε την κατεβαζε αυτος υπηρχε μια αδρανεια στην επιθεση (αφου δν κουνιοταν ο πλαυ μεικερ, δν θα υπαρχει?!?!)
Αρχιζω να φοβαμαι πως σπανουλης κ τσαρτσαρης εχουν χασει πολλα (πιθανοτατα απο τραυματισμους) και δεν το βλεπω να βρισκουν τα πατηματα τους...Δεν γινετε μια ομαδα με τετοιους παιχτες ομως ο παναθηναικος να βασιζετε μονο σε 2 παιχτες (για το χθεσινο ματσ)...δηλαδη ολοι οι αλλοι τι καναν???

Αν αρχιζουμε να παιζουμε καλα θα τα παμε περιφιμα πιστευω...
Αλλα θα γινει καποτε αυτο?!?
wacko.gif
Ginobili
Δεν έχουμε καταλάβει μου φαίνεται...μερικοί,ότι παρά τα 27 λάθη(Και η Σιένα έκανε 22-23...ήταν το "DNA" του συγκεκριμένου αγώνα προφανώς..),το παιχνίδι χάθηκε από την ολιγωρία στα ριμπάουντ,και τις δεύτερε ευκαιρίες που πήραν οι "Ιταλοί".Ειδικά στο τέλος.
giannis_
QUOTE(silversurfer @ Jan 9 2009, 14:42 ) *
Εγω ποστ με το ποστ έχω αρχίσει να αντιπαθώ περισσότερο το Σπανούλη.. Ντάπα-ντούπα, ντάπα-ντούπα, εκεί να περάσουν τα 20 δευτερόλεπτα της επίθεσης κ μετά να κάνουμε λάθος!! Μπράβο Βασίλη, ωραίο μπάσκετ.. Πρωτότυπο..

Όσο για τον Τσαρταρή, έχει λουμπάγκο, έχει δισκοπάθεια?? Tι έχει στη μέση τέλος πάντων δεν μπορώ να καταλάβω! Πάντως είναι πιο αργός κ από το replay!!


Προς Ζοτς: Δώσε τα κλειδιά της ομάδας στον Σάρας!!

Aυτο ακριβως και νομιζω το εχουμε ξαναπει το συγκεκριμενο για τον μπιλ!
οταν εχεις σαρας δεν γινεται να βαζεις τον μπιλ να οργανωνει επιθεσεις ποσο μαλλον τις κρισιμες επιθεσεις!
Αληθεια ποσοι απο εσας οταν κατεβαζει τη μπαλα ο μπιλ νιωθετε ειτε οτι θα κανει λαθος πασα ή οτι θα μας μεινει η μπαλα στα χερια αφου κανει μια αιωνιοτητα κ μια μερα να αποφασισει τι θα γινει?
Ενω ο σαρας μπορει οταν εχουμε μια μεγαλη διαφορα να κανει τα γνωστα του αλλα οταν τα πραγματα σφιγγουν ξερει τι πρεπει να κανει,εχει οπως θα ελεγε κ ο λυκος κακαλα! biggrin.gif
μπορει να τον κραζουμε το σπανουλη αλλα ολοι ξερουν τι πραγματα αξιζει,εγω συγκεκριμενα τον ειχα πει κ κυριο χοψωνιδη,αλλα περα απο τη πλακα ειναι εμφανες οτι μετα τον τραυματισμο του δεν ειναι καλα,αλλα και τα νευρα μας επισης δεν ειναι καλα!
υ.γ τσαρτσαρη και φωτση ξυπνατεεεεε
Q 6
παιδια οντος πολυ ντεφορμε ο παο. γενικα κατι εχει παθει και ο ολυμπιακος και ο παο στην ευρωπη σαν κομπλεξ στα δυσκολα ματς
dirk10
πολυ σπανουλη βλεπω.χαιρομαι γιατι ελεγα ειναι δυνατον να βλεπω τοσο λαθος??????μονο εμενα με ενοχλει το ντριπλα ντριπλα??σε οποιον το ελεγα με κραζαν αλλα να που δεν ειμαι μονος χεχεχεχεχε
nicolicius
O Σπανούλης δεν έγινε ξαφνικά κακός παίκτης, απλά τώρα πια όλοι τον ξέρουν και δεν είναι δυνατόν να μπουκάρει συνεχώς ειδικά με ομάδες με ψηλούς αθλητικούς παίκτες γιατί πολύ απλά θα κόβεται.
Προσωπικά τον θεωρώ εξαιρετικό πασέρ και νομίζω αυτό πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο.

Στο κατέβασμα της μπάλας αν ο Σάρας είναι στην 5άδα πρέπει να είναι ο οργανωτής μιας και φέτος είναι πιο προσαρμοσμένος στην ομάδα απο πέρσι και πιστεύω οτι θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια της ομάδας, ειδικά αν ο Σπανούλης παραμένει ντεφορμέ.

Ο Τσαρτσαρής όπως προειπώθηκε είναι αρκετά αργός και ο Φώτσης δεν είναι σταθερός.
Τον Πέκο δεν τον φοβάμαι αρκει να κόψει τα χαζά φάουλ.
Ο Κέτσμαν δεν δείχνει τίποτα απ οσα έκανε πέρσι στην Παρτίζαν.
Επίσης ο Πέρπε πρέπει να μένει περισσότερο στο παρκέ.
Για τον Νίκολας ελπίζω να βρει ρυθμό σε κανά δύσκολο παιχνίδι απ το τοπ -16 και μετά και να καθαρίσει μόνος του! rolleyes.gif
sak86
Ξεκάρφωτο λίγο,αλλα ρε παιδιά τι βρισίδια έριξε ο Μήτσος στη μούρη του Σάτο!!!
Υπάρχει σε κανα βίντεο να τα (ξανα)απολαύσω γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω καλά τα χείλη του... rolleyes.gif
giannis_
Αναζητείται το φονικό ένστικτό
Ο αγώνας με τη Σιένα αντικατοπτρίζει άριστα την κατάσταση του φετινού Παναθηναϊκού. Έχει κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση, έχει βρει δύο παίκτες που «τράβηξαν κουπί» (Μπατίστ και Γιασικεβίτσιους), έχει βάλει τον αντίπαλο στο δικό του ρυθμό, κι όμως στο τέλος χάνει τον αυτοσυγκέντρωσή του και παίρνει το κίτρινο φύλλο αγώνα. Ποιος, ο Παναθηναϊκός, που άλλες φορές στο πρσόσφατο παρελθόν, θα είχε στραγγαλίσει τον αντίπαλό του, αν βρισκόταν «καβάλα στο άλογο» τρία λεπτά πριν το τέλος. Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημά του. Αγώνες που παλιά κέρδιζε εύκολα, με το βάρος της φανέλας και τους… χιλιοτραγουδισμένους αυτοματισμούς του, πλέον τους χάνει, γιατί στην κρίσιμη στιγμή μοιάζει ανήμπορος να «σκοτώσει» τον αντίπαλο.

Το ξέρουν οι παίκτες, το ξέρει ο Ομπράντοβιτς και δυστυχώς το ξέρουν, πλέον, και οι αντίπαλοι. Μόνο οι Γιαννακοπουλαίοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα και για το λόγο αυτό, όλοι στην ομάδα κάνουν το παν, προκειμένου να βρουν τη λύση όσο είναι νωρίς και να μην κακοκαρδίσουν τα αφεντικά τους
Στα χαρτιά, ο Παναθηναϊκός τα έχει όλα. Το μεγαλύτερο γήπεδο, τον μεγαλύτερο προπονητή, τους πιο «τρελούς» ιδιοκτήτες, το μεγαλύτερο μπάτζετ (έστω τρίτο μεγαλύτερο) και το ποιοτικότερο ίσως ρόστερ. Αν εξαιρέσουμε μια τρύπα στη θέση τρία (μικρότερη όμως σε σχέση με πέρσι), το υλικό του Παναθηναϊκού είναι εντυπωσιακό σε ομοιογένεια, εμπειρία, τίτλους και βάθος. Δεν είναι λίγοι όσοι πιστέυουν ότι αυτός ο Παναθηναϊκός κουράστηκε. Κουράστηκε και βαρέθηκε. «Μα είναι δυνατόν να βαρεθεί κάποιος να κερδίζει;», υποστηρίζουν πάντα οι αθλητές. Όχι, αλλά όταν χαθεί η δίψα και ένστικτο του φονιά που λέγαμε, απαιτείται διπλάσιος κόπος για μια φτασμένη και καταξιωμένη ομάδα, να επιστρέψει στην κορυφή.

Οι «πράσινοι», επί Ομπράντοβιτς, μετρούν οκτώ πρωταθλήματα σε εννιά χρόνια, τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ, τρεις κατακτήσεις Euroleague και άλλα δύο ανεπιτυχή Final 4. Από τη σεζόν 2004-2005 και μετά, που χτίστηκε ο κορμός του τωρινού Παναθηναϊκού η ομάδα έχει κατακτήσει ό,τι κινείται στην Ελλάδα, αλλά έχει προκριθεί σε δύο μόλις Final 4. Η λέξη «μόλις» είναι υπερβολικά, αλλά… για τον Παναθηναϊκό μιλάμε. Την ομάδα που μετρά τέσσερις τίτλους σε 15 χρόνια, τη στιγμή που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει περισσότερα από τρία (Μακάμπι) τρόπαια. Το να έπεσε ο πήχης, είναι ανήκουστο. Το να έχει μπει όμως η ομάδα στη λογική της αντιπαράθεσης με τον Ολυμπιακό, χάνοντας έτσι, προοδευτικά την ευρωπαϊκή της αύρα ακούγεται σαφώς λογικότερο.

Πέρσι, όλοι ξεπέρασαν την αποτυχία του αποκλεισμού από τα προημιτελικά με τη λογική ότι κάθε ομάδα δικαιούται μια κακή χρονιά. Φέτος όμως; Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε, με minimum στόχο, το Βερολίνο. Μετά από πέντε σχεδόν αγωνιστικούς μήνες, βλέποντας την ΤΣΣΚΑ, την Μπαρτσελόνα, τη Σιένα και την Τάου, ο στόχος αρχίζει και ξεθωριάζει. Προφανώς και είναι νωρίς, προφανώς και είναι ανεπίτρεπτο να «ξεγράψει» κανείς τον Παναθηναϊκό από τον Ιανουάριο, αλλά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Παναθηναϊκός πείθει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά όχι να διεκδικήσει τα χαμένα σκήπτρα του στην Ευρώπη.
Ο παίκτης που συνηθίζει να «ξεκολλάει» την ομάδα και να δίνει το κάτι παραπάνω με την ενέργειά που βγάζει στο παρκέ, ο Βασίλης Σπανούλης είναι φανερά εκτός κλίματος, από τη μέρα που επέστρεψε στο παρκέ. Ο χρόνος συμμετοχής του αγγίζει τα 24 λεπτά, ενώ σκοράρει 9,5 πόντους (50% στα δίποντα και 30 στα τρίποντα) και «μοιράζει» 3,7 ασίστ. Και πάλι τα «νούμερα» του Billy δεν είναι άσχημα, αλλά στο παρκέ, είναι εμφανές, ότι ψάχνει ακόμα τα πατήματά του. Μαζί του και ολόκληρος ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» σκοράρουν 76,4 πόντους ανά αγώνα με 58% στα δίποντα, 72% στις βολές και το… παράλογο αν αναλογιστούμε τους παίκτες της ομάδας, 34% στα τρίποντα. Την ίδια στιγμή, δέχεται 72,6 πόντους, έχοντας «φάει» 88,5 από την Μπαρτσελόνα και 79 από τη Σιένα, τις μοναδικές ομάδες πρώτης γραμμής στον όμιλό του. Είναι 15ος στα συνολικά ριμπάουντ με 31,5, έκτος στις ασίστ με 13,5, τέταρτος στα κλεψίματα με 9,4, αλλά και τέταρτος χειρότερος στα λάθη, με 15,4 αριθμός απαγορευμένος για τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς. Στο σύστημα ranking της Euroleague είναι μόλις ένατος, αλλά μακάρι να ήταν αυτό το μοναδικό πρόβλημά του.

Εκτός από τον V-Span, που με την απόδοσή του είναι βαρόμετρο, υπάρχει ακόμα ένας παίκτης που βρίσκεται διαρκώς μακριά από τον καλό του εαυτό. Με τον Μπατίστ, να κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του (14,5 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Πέκοβιτς να αποδεικνύεται πραγματικό θωρηκτό στην επίθεση (11,3 πόντοι με 60% στα δίποντα), Ζοτς περιμένει το ξύπνημα του Φώτση. Ο Batman έχει μόλις 6,6 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ στους περισσότερους αγώνες περνά απαρατήρητος, αν και κατά γενική ομολογία (συμπαικτών και αντιπάλων) είναι ο πιο προικισμένος παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει μόλις 3 μπλοκ σε εννιά αγώνες, καθώς ακόμα δείχνει ψάχνει τα πατήματά του στον Παναθηναϊκό.
Μετά την τρίτη θέση τι;
Ο Παναθηναϊκός θα κληρωθεί, εκ των πραγμάτων, με δύο ομάδες που ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με καλύτερο ρεκόρ από τον ίδιο. Ε και, θα αναρωτηθεί κάποιος. Όπως έλεγε πρόσφατα ένας ευρωπαίος τεχνικός, «μη ρωτάτε με ποιες ομάδες θέλει να κληρωθεί ο Παναθηναϊκός, αλλά ποιες ομάδες θέλουν τον Παναθηναϊκό στον όμιλό τους…». Έτσι ακριβώς είναι, μόνο που ο Παναθηναϊκός, αυτή τη στιγμή, δεν φοβίζει καμία εκ των ΤΣΣΚΑ, Σιένα, Μπαρτσελόνα, Μάλαγα και Τάου.

Ο Ομπράνοβιτς έχει στήσει την ομάδα πάνω σε συγκεκριμένες δομές, τις οποίες δεν πρόκειται να αλλάξει στα… γεράματα. Είναι ο μοναδικός τεχνικός στην Ευρώπη, μαζί με τον Μεσίνα, που αλλάζει σύστημα και φιλοσοφία κατά τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να βοηθήσει τους παίκτες του, αλλά αποκλείεται να αλλάξει μεσούσης της περιόδου την αγωνιστική φιλοσοφία με την οποία έχει σχεδιάσει τον φετινό Παναθηναϊκό. Τόσα χρόνια τον κατηγορούσαν ότι δεν παίρνει ψηλό και με την απόκτηση του Πέκοβιτς, προσέθεσε έναν ταύρο μέσα στη ρακέτα. Πέρσι οι «πράσινοι» ζούσαν και πέθαιναν με τα τρίποντα. Φέτος, με την παρουσία των Γιασικεβίτσιους, Διαμαντίδη, Σπανούλη, Νίκολας, Περπέρογλου και Φώτση, θα περίμενε κανείς ότι θα γινόταν πάρτι στην περιφέρεια. Αντιθέτως, το πάρτι γίνεται κάτω από τη ρακέτα στη διεκδίκηση του ριμπάουντ μετά το χαμένο σουτ…

Η άλλη καραμέλα που ήθελε τους Διαμαντίδη, Σπανούλη και Γιασικεβίτσιους να αδυνατούν να συνεργαστούν, μάλλον έχει λιώσει. Ο Μήτσος μετά την περσινή μέτρια σεζόν, φέτος είναι εντυπωσιακός σκοράροντας 11 πόντους (70% στα δίποντα και 50% στα τρίποντα), με 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Σάρας από την άλλη, είναι σαφές ότι παίζει πιο απελευθερωμένα (8 πόντοι, 3 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής) σε σχέση με πέρσι και οδηγεί την ομάδα στα δύσκολα. Το πρόβλημα του Σπανούλη είναι περισσότερο σωματικό, παρά οφείλεται στη φορτωμένη περιφερειακή γραμμή. Ο μόνος παράταιρος για την ώρα είναι ο Νίκολας που έχει μόλις 5,8 πόντους και μία ασίστ ανά αγώνα, έχοντας εξελιχθεί σε αμυντικό… όπλο, καθώς στην επίθεση είναι άστοχος και νευρικός (36% στα δίποντα και 29% στα τρίποντα).

Τι φταίει λοιπόν; Η έλλειψη φρεσκάδας και κινήτρου, μέχρι τουλάχιστον να έρθουν τα δύσκολα. Στα καλά του ο Παναθηναϊκός πάει φουλ για τον τίτλο. Στην τωρινή του κατάσταση θα δυσκολευτεί στο Top 16 και θα αποκλειστεί «ένδοξα» στα προημιτελικά. Σαν να κατέβηκε απότομα το ταβάνι των προσδοκιών…


Ενα ενδιαφερον αρθρο για τη μεχρι τωρα πορεια του παναθηναικου στην ευρωλιγκα απο το gazzetta.gr και τον βασιλη παπανδρεου!
vastravoud
Τέτοιο δημόσιο "αστραποβρόντι" από τον Ζοτς δεν έχω ξαναακούσει! Ποιούς εννοεί άραγε;
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Jan 15 2009, 01:45 ) *
Τέτοιο δημόσιο "αστραποβρόντι" από τον Ζοτς δεν έχω ξαναακούσει! Ποιούς εννοεί άραγε;


Εγω μπορω να ονομασω τους 6-7 που θα ειναι στο ροτεϊσιον. tongue.gif

Μητσος Σαρας Μπατιστ Πεκοβιτς Φωτσης και Χατζιβρεττας, Κετσμαν, Σακοτα οσο παιζουν. Ενταξει ειναι 8 αλλα αυτοι θαναι πιστευω αυτοι που θα παιζουν.

Οι αλλοι δεν ξερουν τι τους γινεται και δεν αναφερομαι στα αγωνιστικα. Κακα παιχνιδια μπορει να εχουν ολοι καποια στιγμη.

Αναφερομαι στην αδιαφορια που δειχνουν. Σπανουλης Νικολας, Τσαρτσαρης ειναι στον κοσμο τους με ολη την σημμασια της λεξης και οι Σερμαντινι Αλβερτης Βεργινης ουσιαστικα ειναι εκτως.

Με λιγα λογια θα βγει σωστος ο Παπανδρεου που μιλαει για προσυλωση στην "αιωνια" κοντρα και Ευρωπαϊκη πτωση.

Αν δεν αλλαξει κατι ριζικα, απλα δεν περναμε.

Καλα εκανε και τα ειπε ο Ζοτς. Και η τελευταια του φραση ειναι το παν για εμενα. Οσο τους φερεσαι καλα και τους κακομαθενεις και δεν παιζουν εισαι καταδικασμενος.

Η αυτος θα χασει την εμπιστοσυνη των Γιαννακοπουλων η καποιοι παικτες. Και σιγουρα δεν θα την χασει αυτος.
Εγω Ευρωπαϊκα πλεον μας βλεπω ενα μεγαααλο αουτσαϊτερ για το Φ4 και τα πρωτα 3 παιχνιδια θα δειξουν για το αν θα ειμαστε και για τους 8.
a bullet for your head
QUOTE(vastravoud @ Jan 15 2009, 01:45 ) *
Τέτοιο δημόσιο "αστραποβρόντι" από τον Ζοτς δεν έχω ξαναακούσει! Ποιούς εννοεί άραγε;

Θεωρω οτι ορθως πραττει κ προβαινει σε τετοιου ειδους δηλωση.
Σιγουρα εχει εντοπισει στοιχεια που χρηζουν διορθωσης,παρολα αυτα εξακολουθουν να επαναλαμβανονται..
Πλεον μπηκαμε στο κρισιμο 5μηνο,εκει που κρινονται ολα και θελει να ''τσιτωσει'' λιγο την κατασταση..
Ισως με αυτον τον τροπο προσπαθει να τους ενεργοποιησει-διεγειρει,διοτι 2 συνεχομενος αποκλειστος στο τοπ 16 θα θεωρουταν πολυ μεγαλη αποτυχια για τον ''Ευρωπαιο ΠΑΟ'',του μεγαλου μπατζετ κ του πλουσιου ροστερ..
Εχει απολυτο δικιο οταν λεει οτι,οτιδηποτε και να καταφερε ο καθε παικτης στην καριερα του,ανηκει πλεον στο παρελθον..και οτι σημασια εχει το παρον κ το μελλον..οτι ολα πρεπει να αποδεικνυονται στο παρκε..
vastravoud
Φαντάζομαι τον αναστεναγμό που θα άφησε ο Διαμαντίδης μετά την συνέντευξη: "Ω ρε π%$$#τη μου, πάλι 40λεπτα θα παίζω" laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Πέρα από την πλάκα πάντως, στους 5 που ανέφερε ο lakersdynasty θα πρόσθετα τον Νίκολας. Ναι, δεν του έχουν μπει στα σουτ αλλά δεν είναι "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" όπως ο Σπανουλης και ο Τσαρτσαρής
Ginobili
QUOTE(vastravoud @ Jan 14 2009, 23:45 ) *
Τέτοιο δημόσιο "αστραποβρόντι" από τον Ζοτς δεν έχω ξαναακούσει! Ποιούς εννοεί άραγε;

Τι να πω..???? Πραγματικά,στα 10 χρόνια του Ζοτς στην Ελλάδα,ποτέ δεν έχει μιλήσει τόσο "σκληρά". Προφανώς θα αναφερόταν στους 5 που ξεκίνησε(ή κάποιους από αυτούς).Δηλαδή Σπανούλη,Χατζηβρέττα,Περπέρογλου,Τσαρτσαρ
,Μπατίστ.Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο αυτοί οι παίκτες να έχουν έλλειψη πάθους και αδιαφορία....Ό.τι και να είναι πάντως...ελπίζω να ταρακουνηθούν...

Πάντως κακά τα ψέματα.....ομάδα που σε κάθε επίθεση σουτάρει 3ποντο....μπροστά δεν πάει.Ειδικά με τους ψηλούς που διαθέτουμε.Κάτι δεν πάει καλά με αυτή την ομάδα....
giannis_
Επειδή όμως το όνομα μου είναι... Ομπράντοβιτς, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα ανατρέψω αυτή την κατάσταση. Δεν πρόκειται να την αφήσω".
Αυτο τιποτα αλλο δεν κραταω εγω!θα τους αλλαξει τον αδοξαστο τωρα και οποιος τολμαει να ειναι στο κοσμο του απευθειας στην εξεδρα πισω απο τα παιδακια με τις πολυθρονες!Δεν θα κολλησει να αφησει μερικους μερικους εκτος αποστολης(οσο και να πληρωνονται) αν συνεχισουν να κανουν οτι να ναι στο παρκε και γιατι ειμαστε ο παναθηναικος και δεν επιτρεπονται τετοιες εμφανισεις και γιατι ειναι ο ομπραντοβιτς και αμα γουσταρει θα παιξει και με τον μητσο σεντερ και δεν θα του πει κανεις τιποτα!

ακουτε σπανουλη-τσαρτσαρη ακουω να λετε
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Jan 15 2009, 02:02 ) *
Φαντάζομαι τον αναστεναγμό που θα άφησε ο Διαμαντίδης μετά την συνέντευξη: "Ω ρε π%$$#τη μου, πάλι 40λεπτα θα παίζω" laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Πέρα από την πλάκα πάντως, στους 5 που ανέφερε ο lakersdynasty θα πρόσθετα τον Νίκολας. Ναι, δεν του έχουν μπει στα σουτ αλλά δεν είναι "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" όπως ο Σπανουλης και ο Τσαρτσαρής


Ισως εχεις δικαιο...ο Νικολας προσπαθει αρκετα και αμυντικα και γενικα η διαθεση του ειναι σε υψηλο επιπεδοστα περισσοτερα παιχνιδια...

Απλα κατανταει εκνευριστικο να εχεις καλο σουτερ την περιφερεια και να περιμενεις το τριποντο απο τον Φωτση η τον Τσαρτσαρη.

Ε δηλαδη ελεος. icon_drunk.gif

QUOTE(Ginobili @ Jan 15 2009, 02:10 ) *
Τι να πω..???? Πραγματικά,στα 10 χρόνια του Ζοτς στην Ελλάδα,ποτέ δεν έχει μιλήσει τόσο "σκληρά". Προφανώς θα αναφερόταν στους 5 που ξεκίνησε(ή κάποιους από αυτούς).Δηλαδή Σπανούλη,Χατζηβρέττα,Περπέρογλου,Τσαρτσαρ

�,Μπατίστ.Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο αυτοί οι παίκτες να έχουν έλλειψη πάθους και αδιαφορία....Ό.τι και να είναι πάντως...ελπίζω να ταρακουνηθούν...

Πάντως κακά τα ψέματα.....ομάδα που σε κάθε επίθεση σουτάρει 3ποντο....μπροστά δεν πάει.Ειδικά με τους ψηλούς που διαθέτουμε.Κάτι δεν πάει καλά με αυτή την ομάδα....

Βασικα σημερα ειχα την εντυπωση οτι ο Ζοτς ηθελε γενικα να δοκιμασουμε να βρουμε αρκετους τροπους να σκοραρουμε απο την περιφερεια. Αυτο τον ενδιεφερε πρωτα αυτο ηθελε να δει σε αυτο το παιχνιδι.

Και ειτε σουταραμε μονοι μας ειτε οχι ε το 11/35 ειναι απλα απογοητευση.

Παντως Σπανουλης Περπερογλου (μαλλον τον ξεχασα πριν) και Τσαρτσαρης ειναι μειον αυτη την στιγμη. Και το κακο ειναι οτι ειναι παικτες του βασικου μας κορμου! Παικτες που υπο κανονικες συνθηκες θα πιστευε κανεις οτι ΘΑ ΗΤΑΝ στο ροτεϊσιον των 7-8 παικτων για τα δυσκολα.
giannis_
QUOTE(vastravoud @ Jan 15 2009, 02:02 ) *
Φαντάζομαι τον αναστεναγμό που θα άφησε ο Διαμαντίδης μετά την συνέντευξη: "Ω ρε π%$$#τη μου, πάλι 40λεπτα θα παίζω" laugh.gif laugh.gif laugh.gif

μη γελας δικιο εχεις,παντα περιμενουμε το μητσαρα να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια,σημερα με το που μπηκε αλλαξε ολη η εικονα της ομαδας
vastravoud
Από αυτούς της πρώτης πεντάδας σίγουρα δε μπορεί να έχει παράπονο από Χατζηβρέττα (αφου δεν έχει και πολλές απαιτήσεις από αυτόν), καθώς και νομίζω δεν έχει παράπονο από τον Μπατιστ. Για τους άλλους τρεις..... δεν παίρνω όρκο!
Ginobili
QUOTE(vastravoud @ Jan 15 2009, 00:02 ) *
Πέρα από την πλάκα πάντως, στους 5 που ανέφερε ο lakersdynasty θα πρόσθετα τον Νίκολας. Ναι, δεν του έχουν μπει στα σουτ αλλά δεν είναι "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" όπως ο Σπανουλης και ο Τσαρτσαρής

Εγώ με τα ματάκια μου,από αυτά που βλέπω από τον Νίκολας....το μόνο που δεν βλέπω είναι αδιαφορία και έλλειψη πάθους.Το παιδί το βλέπω 1η φορά στην ζωή μου να παίζει έτσι άμυνα.Σήμερα έβγαλε και μία εκπληκτική ασσιστ.Και νομίζω ότι είναι καταφανέστατο το πόσο στενοχωριέται που δεν του μπαίνουν τα σουτ.Ήταν χαρακτηριστική σήμερα η αντίδραση του...μόνο που δεν έκλαψε....
giannis_
QUOTE(vastravoud @ Jan 15 2009, 02:14 ) *
Από αυτούς της πρώτης πεντάδας σίγουρα δε μπορεί να έχει παράπονο από Χατζηβρέττα (αφου δεν έχει και πολλές απαιτήσεις από αυτόν), καθώς και νομίζω δεν έχει παράπονο από τον Μπατιστ. Για τους άλλους τρεις..... δεν παίρνω όρκο!

καλα ναι ο μαικ δεν ειναι με την καμια αναμεσα σε αυτους ουτε ο χατζη!αλλα ο σπαν ειναι μεσα 1000%!αν δεν νικησουμε στο μαρουσι και υπαρχει η ιδια εικονα καποιοι θα κανουν να δουν πολυ καιρο τις μοντελες τους ΣΠΑΝΟΥΛΗ!

και εχω την εντυπωση οτι ο τσαρτσα απο οταν ανανεωσε δεν μας τα λεει καλα 19.gif
vastravoud
Αν λοιπόν φάει λίγο(ΠΟΛΥ) πάγκο ο Σπανούλης και "μονιμοποιηθεί" στο 2-3 ο Νίκολας βάζω στοίχημα ότι θα αρχίζει να τα βάζει από παντού. Αν δηλαδή νοιώσει πραγματικά "βασικός", θα παίξει και καλά!

Θα έλεγα μέχρι στιγμής ότι οι σίγουροι του Ζοτς είναι:

Διαμαντίδης, Σάρας, Νίκολας, Φώτσης, Πέκοβιτς, Μπατιστ
a bullet for your head
Το τριποντο αποτελει εναν βασικο τροπο εκδηλωσης επιθεσης αυτης της ομαδας.
Σε αυτο που στεκεται ο Ομπραντοβιτς ειναι η αστοχια που παρατηρειται σε αμαρκαριστα σουτ..σε καλες επιλογες δηλαδη..
Εκτος του Νικολας και ο Φωτσης ειναι αρκετα ασταθης φετος και εχει χασει αρκετα αμαρκαριστα σουτ.
Ο Τσαρτσαρης ξεκινησε την σεζον με υπερκοπωση,ομως ισως και να ψιλοεφησυχαστηκε,μετα το 3ετες συμβολαιο που υπεγραψε..
Οσον αφορα τον Σπανουλη,ο Ζοτς λανθασμενα πολλες φορες επεμενε σε αυτον ακομα και οταν δεν τραβαγε καθολου..
Θα επρεπε να τον ταρακουνησει λιγακι..και πιο νωρις..
Τελος,παρα πολλα ειναι τα λαθη που κανει η ομαδα φετος..
giannis_
βασικα επειδη σε πολλα σαιτ λοιπουν μερικα κομματια παρτε την απο εδω καλυτερα http://www.gazzetta.gr/content/view/21940/178/
καλα μιλαμε δεν μπορω να φανταστω τι θα εγινε στα αποδυτηρια
Ginobili
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 15 2009, 01:22 ) *
Το τριποντο αποτελει εναν βασικο τροπο εκδηλωσης επιθεσης αυτης της ομαδας.
Σε αυτο που στεκεται ο Ομπραντοβιτς ειναι η αστοχια που παρατηρειται σε αμαρκαριστα σουτ..σε καλες επιλογες δηλαδη..
Εκτος του Νικολας και ο Φωτσης ειναι αρκετα ασταθης φετος και εχει χασει αρκετα αμαρκαριστα σουτ.

Σε αυτό που στέκεται ο Ομπράντοβιτς...είναι η αδιαφορία και η απάθεια που επιδεικνύουν οι παίκτες...και κυρίως στα ριμπάουντ.Είναι απίστευτο το πόσο χαζά,χάνονται κάποια ριμπάουντ.Αυτά μας στοίχησαν και τον αγώνα με την Σιένα.
Τα ελεύθερα σουτ..είναι ελεύθερα σουτ.Λες ο Νίκολας να μην θέλει να τα βάλει??Λες να σκέφτεται καμιά γκόμενα την ώρα που σουτάρει?? Αλλού είναι το πρόβλημα...
lakersdynasty
Ενταξει μεχρι τωρα ετσι κι αλλιως ειναι η εποχη που παιζουν ολοι οι παικτες.

Τωρα ερχεται η εποχη που μικραινει το ροτεϊσιον. Αλλα τι ροτεϊσιον. Να παιζουν 5 30 λεπτα και 10 ο παγκος?

Γιαυτο τα ακουμε τωρα αυτα γιατι ειναι η εποχη που καθε χρονο ο Ζοτς βλεπει πιοι θελουν να παιξουν πραγματικα. Αλλα φετος ειναι η πρωτη χρονια μετα απο καιρο που μαλλον ειναι λιγοι αυτοι που θελουν να παιξουν.
giannis_
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 15 2009, 02:29 ) *
Ενταξει μεχρι τωρα ετσι κι αλλιως ειναι η εποχη που παιζουν ολοι οι παικτες.

Τωρα ερχεται η εποχη που μικραινει το ροτεϊσιον. Αλλα τι ροτεϊσιον. Να παιζουν 5 30 λεπτα και 10 ο παγκος?

Γιαυτο τα ακουμε τωρα αυτα γιατι ειναι η εποχη που καθε χρονο ο Ζοτς βλεπει πιοι θελουν να παιξουν πραγματικα. Αλλα φετος ειναι η πρωτη χρονια μετα απο καιρο που μαλλον ειναι λιγοι αυτοι που θελουν να παιξουν.

ναι ρε λεικερς αλλα δεν γινεται στους αγωνες με τον ολυμπιακο να σκυλιαζουν ολοι για τη νικη και στα υπολοιπα να μαστε σαν παιδικη χαρα!αρα δεν ειναι οτι δεν μπορουν ειναι οτι βαριουνται,δεν γουσταρουν δεν ξερω!γιατι μπορει να κραζουμε π.χ τον καημενο τον σακοτα αλλα το παιδι προσπαθει περισσοτερο απο καποιους αλλους,και οσες φορες εχει μπει την εχει κανει την δουλιτσα του(ενταξει εκτος απο το παιχνιδι με την μπαρτσα)οι αλλοι τα "αστερια" οι "παιχταραδες" οι "θεοι" και εγω δεν ξερω τι μην πω τι κανουν γιατι θα φαω ban!
Για να φτασει σε αυτο το σημειο ο ζοτς τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απο οτι λεγαμε μεχρι τωρα!
και ξερεις τι ειμαστε ο παναθηναικος δεν ειμαστε ομαδα της σειρας οφειλουν να παιζουν καλα αλλιως bon voyage...



τους εβαλε αυριο προπονηση στις 11 πρωτη φορα μετα απο ματς τους βαζει τοσο νωρις προπονηση!καταλαβαινετε τι εχει να γινει ετσι??? shot.gif shot.gif
lakersdynasty
QUOTE
Μετά τους... κεραυνούς του Ζοτς για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς με την Πρόκομ, ένα είναι το ερώτημα. Ποιος θα είναι ο... νέος Ντελκ και ποιος ο νέος Ντικούδης. Αυτοί δηλαδή που θα μπουν στο... περιθώριο για παραδειγματισμό προς τους άλλους. Πάντως η καμπάνα δεν χτυπάει μόνο για τον Νίκολας, αλλά φτάνει και σε... ελληνικά αυτιά!

http://www.gazzetta.gr/content/view/21942/32/


QUOTE(giannis_ @ Jan 15 2009, 02:37 ) *
ναι ρε λεικερς αλλα δεν γινεται στους αγωνες με τον ολυμπιακο να σκυλιαζουν ολοι για τη νικη και στα υπολοιπα να μαστε σαν παιδικη χαρα!αρα δεν ειναι οτι δεν μπορουν ειναι οτι βαριουνται,δεν γουσταρουν δεν ξερω!γιατι μπορει να κραζουμε π.χ τον καημενο τον σακοτα αλλα το παιδι προσπαθει περισσοτερο απο καποιους αλλους,και οσες φορες εχει μπει την εχει κανει την δουλιτσα του(ενταξει εκτος απο το παιχνιδι με την μπαρτσα)οι αλλοι τα "αστερια" οι "παιχταραδες" οι "θεοι" και εγω δεν ξερω τι μην πω τι κανουν γιατι θα φαω ban!
Για να φτασει σε αυτο το σημειο ο ζοτς τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απο οτι λεγαμε μεχρι τωρα!
και ξερεις τι ειμαστε ο παναθηναικος δεν ειμαστε ομαδα της σειρας οφειλουν να παιζουν καλα αλλιως bon voyage...


τους εβαλε αυριο προπονηση στις 11 πρωτη φορα μετα απο ματς τους βαζει τοσο νωρις προπονηση!καταλαβαινετε τι εχει να γινει ετσι??? shot.gif shot.gif


Βασικα δεν ειναι χειροτερα τα πραγματα. Ειναι οσο κακα λεγαμε οτι ειναι απλα ο Ζοτς μεχρι τωρα εκανε υπομονη και τους καλυπτε για να δει μεχρι που θα το πανε.

Και εγω παντως ακριβως οτι λες εσυ ειπα. Αυτοι που βαριουνται θα αντικατασταθουν και θα παιζουν αυτοι που προσπαθουν.

Αλλα το γενικο συμπερασμα ειναι κριμα ια την ομαδα που ακομη μια χρονια σε θεμα διμιουργιας ΟΜΑΔΑΣ παει χαμενη.

Γιατι να να παιξει ο Βεργινης αντι του Σπανουλη να παιξει ο Σερμαντινι αντι του Τσαρτσα (ακραιες περιπτωσεις οκ) αλλα ο ΠΑΟ σε αλλους υπολογιζε και αλλη θα ηταν η δυναμικη του αν γινοντουσαν οσα σχεδιαζε φυσικα.
PARISINOS
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 15 2009, 02:00 ) *
Βασικα δεν ειναι χειροτερα τα πραγματα. Ειναι οσο κακα λεγαμε οτι ειναι απλα ο Ζοτς μεχρι τωρα εκανε υπομονη και τους καλυπτε για να δει μεχρι που θα το πανε.

Και εγω παντως ακριβως οτι λες εσυ ειπα. Αυτοι που βαριουνται θα αντικατασταθουν και θα παιζουν αυτοι που προσπαθουν.

Αλλα το γενικο συμπερασμα ειναι κριμα ια την ομαδα που ακομη μια χρονια σε θεμα διμιουργιας ΟΜΑΔΑΣ παει χαμενη.

Γιατι να να παιξει ο Βεργινης αντι του Σπανουλη να παιξει ο Σερμαντινι αντι του Τσαρτσα (ακραιες περιπτωσεις οκ) αλλα ο ΠΑΟ σε αλλους υπολογιζε και αλλη θα ηταν η δυναμικη του αν γινοντουσαν οσα σχεδιαζε φυσικα.


Παιδια χαλαρωστε.

Προφανεστατα και ο σπανουλης με τον τσαρτσαρη θα συνεχισουν να παιζουν. Οπως και ο περπε , ο φωτσης, ο νικολας η δεν ξερω ποιοιν αλλον εννοουσε ο ζοτς.

Πραγματικα πιστεψατε οτι απο δω και περα θα παμε σε ροτεισον 6 παιχτων rolleyes.gif ?
Η οτι τη θεση του σπανουλη θα παρει ο βεργινης, αυτη του τσαρσαρη ο σακοτα , η να μπει στο ροτεισον ο σερμαντινη.

Και στην αρχη της χρονιας που ο σαρας ηταν χωμα, ο ζοτς παλι ελεγε οτι μερικοι αδιαφορουν και οτι θα μιλησει στον προεδρο γιατι δεν παει αλλο η κατασταση φωτογραφιζοντας τον τοτε τον σαρας. Και τι εγινε, τιποτα.

Λεγοντας αυτα τα πραγματα ο ζοτς, απλα ειναι σα να λεει . Λοιπον μαγκες, τερμα τα αστεια, απο δω και μπρος ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
Να τους κανει να καταλαβουν οτι απο δω και μπρος ερχονται τα κρισιμα.\

Δεν υπαρχει περιπτωση στα κρισιμα να παμε χωρις σπανουλη, νικολας και τσαρσαρη. Ο πρωτος εχει το καλυτερο ντραιβ της ομαδας και ο δευτερος το καλυτερο σουτ μαζι με τον σαρας.

lakersdynasty
QUOTE(PARISINOS @ Jan 15 2009, 05:03 ) *
Παιδια χαλαρωστε.

Προφανεστατα και ο σπανουλης με τον τσαρτσαρη θα συνεχισουν να παιζουν. Οπως και ο περπε , ο φωτσης, ο νικολας η δεν ξερω ποιοιν αλλον εννοουσε ο ζοτς.

Πραγματικα πιστεψατε οτι απο δω και περα θα παμε σε ροτεισον 6 παιχτων rolleyes.gif ?
Η οτι τη θεση του σπανουλη θα παρει ο βεργινης, αυτη του τσαρσαρη ο σακοτα , η να μπει στο ροτεισον ο σερμαντινη.

Και στην αρχη της χρονιας που ο σαρας ηταν χωμα, ο ζοτς παλι ελεγε οτι μερικοι αδιαφορουν και οτι θα μιλησει στον προεδρο γιατι δεν παει αλλο η κατασταση φωτογραφιζοντας τον τοτε τον σαρας. Και τι εγινε, τιποτα.

Λεγοντας αυτα τα πραγματα ο ζοτς, απλα ειναι σα να λεει . Λοιπον μαγκες, τερμα τα αστεια, απο δω και μπρος ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
Να τους κανει να καταλαβουν οτι απο δω και μπρος ερχονται τα κρισιμα.\


Δεν υπαρχει περιπτωση στα κρισιμα να παμε χωρις σπανουλη, νικολας και τσαρσαρη. Ο πρωτος εχει το καλυτερο ντραιβ της ομαδας και ο δευτερος το καλυτερο σουτ μαζι με τον σαρας.


Mα ακριβως αυτο δεν εκαναν μεχρι τωρα μερικοι παικτες μας μετα απο περισσοτερες απο μια προειδοποιησεις απο την αρχη της χρονιας!

Σε αυτο το παιχνιδι ειχε δηλωση ο Ζοτς οτι ηθελε συγκεντρωση και η διαφορα να φτασει στους 30 ποντους γιατι ηξερε οτι μπορουσαμε να το κανουμε.

Και μπαινουν για αλλη μια φορα μεσα μερικοι και κανουν τις πατατες τους λες και δεν τους ειπε κανεις τιποτα.

Ναι σιγουρα δεν θα αντικαταστησει κανεις τον Σπανουλη και τον Τσαρτσαρη στην 12αδα αλλα αν δεν δειξουν την απαραιτητη διαθεση ο Ζοτς δεν προκειται να τους βαλει να παιξουν και τα παντα θα γινουν χειροτερα αφου οι βασικοι μας παικτες θα εξαντληθουν και οι αλλοι ουσιαστικα δεν θα βοηθησουν οσο θα επρεπε.

6 παικτες δεν θα ειναι το ροτεϊσιον αλλα περσι στο ΤΟΠ 16 παιζαμε με 8 παικτες και οι αλλοι επερναν χρονο για να ξεκουρασουν απλα τους 8!

Συγκρινε αυτη την κατασταση με την ιδεατη του να εχεις δημιουργησει ενα ροστερ με πολλες εναλλακτικες για να αντιμετοπισεις τις μεγαλες Ευρωπαϊκες δυναμεις. Ε καμια σχεση.

Αλλο το να διαλεγεις ποιοι ειναι σε φορμα απο τους 12-15 παικτες σου και αλλο να ψαχνεις ποιοι εχουν την διαθεση να παιξουν καθε φορα.

Η "αντικατασταση" την οποια ανεφερα τονιζει απλα την αδιαφορια καποιων βασικων μας παικτων
vastravoud
Τη χρονιά του τριπλ κράουν παίζαμε στο τοπ-16 με Διαμαντίδη, Μπετσίροβιτς, Σισκάουσκας, Τσαρτσαρή, Μπατιστ , αλλά ταυτόχρονα οι Χατζηβρέττας, Βούγιανιτς, Ντικούδης, Τομάσεβιτς είχαν βασικότατο ρόλο στην ομάδα.

Τελικά ρε παιδιά μήπως το "αχανές" rotation κάνει κακό;

Στην τελική, δε χρειάζεται να μείνει εκτός αποστολής ο Σπανούλης και ο Τσαρτσαρής. Λίγος(ΠΟΛΥΣ) πάγκος δε βλάπτει κανέναν
silversurfer
QUOTE(PARISINOS @ Jan 15 2009, 05:03 ) *
Δεν υπαρχει περιπτωση στα κρισιμα να παμε χωρις σπανουλη, νικολας και τσαρσαρη. Ο πρωτος εχει το καλυτερο ντραιβ της ομαδας και ο δευτερος το καλυτερο σουτ μαζι με τον σαρας.



Ο Σπανούλης είχε το καλύτερο ντράιβ... Τώρα μετά την επιστροφή του είναι icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Αν φταίει ο τραυματισμός του, κ ήταν τόσο σοβαρός (είναι ύπουλος μόνο αυτό έχω ακούσει) τότε οκ να πάω πάσο κ να κάνω υπομονή να επανέλθει! Αλλά αν είναι απλά από αδιαφορία ε τότε αι σιχτήρ Βασιλάκη κ να μας γράφεις!! (τον εκτιμώ πάρα πολύ αλλά κουράστηκα να τον βλέπω έτσι)

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΟΤΑ!! Δεν είμαι κωλοτούμπας, εξακολουθώ να τον θεωρώ λίγο για τον ΠΑΟ αλλά χθες το παιδί το λιγότερο που έκανε ήταν ότι προσπάθησε!! Κ πάλι μπράβο για την εμφάνιση..

Όσο για τα 3ποντα ναι ίσως να ήταν εντολή Ζοτς αλλά ουσιαστικά αυτοί που τα έσπασαν ήταν ο Σάκοτα κ ο Σάρας (3/8 κ 2/9 αντίστοιχα) Ε που πας με τέτοια ποσοστά??
vastravoud
QUOTE(silversurfer @ Jan 15 2009, 11:53 ) *
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΟΤΑ!! Δεν είμαι κωλοτούμπας, εξακολουθώ να τον θεωρώ λίγο για τον ΠΑΟ αλλά χθες το παιδί το λιγότερο που έκανε ήταν ότι προσπάθησε!! Κ πάλι μπράβο για την εμφάνιση..


Για να δούμε με το Μαρούσι τι θα γίνει, λογικά ο Ζοτς θα δώσει δείγματα γραφής των προθέσεων του. Επιμένω πάντως ότι αν ο Ντρου πάρει χρόνο θα μπαίνουν και τα σουτ.

Διαμαντίδης, Σάρας(μπράβο του για τη φετινή χρονιά), Νίκολας, Φώτσης, Μπατιστ, Πέκοβιτς νομίζω ότι είναι το βασικό rotation που εννοεί ο Ζοτς

Τώρα 11:20 είναι η ώρα, λογικά ο Ζοτς θα ακούγεται και από τη Σπύρου Λούη :-)
silversurfer
ΖΟΤΣ φλεγόμενος angry_red.gif !! ΟΑΚΑ φλεγόμενο!! Εμπόλεμη ζώνη θα είναι εκεί μέσα τώρα!!

torture.gif torture.gif torture.gif Σε όσους δεν καταλαβαίνουν που παίζουν...


* Αυτό για το γυμναστήριο που είπε, στη συνέντευξη τύπου, κ για τα 10ωρα που πρέπει να περάσουν εκεί, το είπε γιατί εννοεί ότι δεν είμαστε αρκετά δυνατοί??? icon_workout.gif
Εντάξει εδώ που τα λέμε δεν έχει κ πολύ άδικο, δεν έχουμε κ ΤΑ κορμιά, αλλά αναρωτιέμαι αν τους ξεθεώσει τώρα θα μπορούν να αποδώσουν???
Marciulionis
QUOTE(vastravoud @ Jan 15 2009, 01:45 ) *
Τέτοιο δημόσιο "αστραποβρόντι" από τον Ζοτς δεν έχω ξαναακούσει! Ποιούς εννοεί άραγε;


Εγώ μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον άλλες 2 φορές που "κάρφωσε" τους παίκτες του για αδιαφορία μετά από κακές εμφανίσεις και μία στη προετοιμασία... Το αποτέλεσμα? 1 καλό ματς (με κάποιο αδύναμο αντίπαλο) και μετά ακόμα χειρότερα... Και τις 3 φορές!

Μάλλον στον εαυτό του πρέπει να "τα χώσει" άλλα είναι αργά πλέον γι αυτό... Και το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος για να μπούνε τα ελεύθερα σουτ... Πρέπει να αναθεωρήσει/προσαρμώσει τα συστήματα και τις πρακτικές του (κυρίως) πρώτα από όλα... Εκεί που έφτασε η κατάσταση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και μόνο μεγάλη οικογένεια δε θυμίζει πλέον η ομάδα... Δυστυχώς για πρώτη φορά μοιάζει να έχασε τον έλεγχο των αποδυτηρίων και την εμπιστοσύνη των παικτών του...
vastravoud
Να τους κάρφωσε τόσο πολύ; Δε θυμάμαι άλλη φορα
lakersdynasty
QUOTE(Marciulionis @ Jan 15 2009, 15:10 ) *
Εγώ μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον άλλες 2 φορές που "κάρφωσε" τους παίκτες του για αδιαφορία μετά από κακές εμφανίσεις και μία στη προετοιμασία... Το αποτέλεσμα? 1 καλό ματς (με κάποιο αδύναμο αντίπαλο) και μετά ακόμα χειρότερα... Και τις 3 φορές!

Μάλλον στον εαυτό του πρέπει να "τα χώσει" άλλα είναι αργά πλέον γι αυτό... Και το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος για να μπούνε τα ελεύθερα σουτ... Πρέπει να αναθεωρήσει/προσαρμώσει τα συστήματα και τις πρακτικές του (κυρίως) πρώτα από όλα... Εκεί που έφτασε η κατάσταση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και μόνο μεγάλη οικογένεια δε θυμίζει πλέον η ομάδα... Δυστυχώς για πρώτη φορά μοιάζει να έχασε τον έλεγχο των αποδυτηρίων και την εμπιστοσύνη των παικτών του...


Εχεις δικαιο αλλα μαλλον στην φετινη χρονια αναφερεσαι ετσι? Δεν λω οτι περσι η και πιο πριν παντα αντιδρουσαμε καλα αλλα φετος και εγω το εχω ξαναδει το σεναριο μετα τις ηττες μας κυριως.

Ο Ζοτς δεν εχει τιποτα να αναπροσαρμωσει αγωνιστικα. Το πλανο ειναι εκει οι παικτες του λενε οτι ειναι ΟΚ τα πραγματα και θα βελτιωθουν, αλλα δεν γινεται κατι τετοιο. Και αντε να τον κοροϊδευει κανεις ξενος. Αλλλα Ελληνες που ειναι μαζι του τοσα χρονια μου φαινεται αδυνατον.

Οσο υπηρχε περιπτωση να ειναι ψυχολογικο το προβλημα με το σουτ το παλεψε. Αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν ειναι θεμα ημερας.

Ειδικα οταν βλεπω τα σουτ του Τσαρτσα απο το πανω διαζωμα πανε προς το καλαθι λες και ο σκοπος τους ειναι να εξολοθρευσουν τη στεφανη. icon_drunk.gif
colonel gomelsky
Καλησπέρα σε όλους

Πραγματικά η εικόνα της ομάδας είναι κακή. Παρ όλα αυτά καλά έκανε ο Ζοτς και δεν κατονόμασε αυτούς που δεν έχουν διάθεση. Θα τους είχε σκοτώσει τελείως ψυχολογικά. Σχετικά με το Σπανούλη, δε νομίζω ότι είναι μόνο ο τραυματισμός. Χωρίς να θέλω να σπείρω ανύπαρκτες διχόνοιες πιστεύω πως κομπλάρει απ την καταπληκτική χρονιά του Σάρας. Τον Νίκολας θα τον χαρακτήριζα τίμιο. Προσπαθεί και τα σουτ κάποια στιγμή θα μπουν. Και μην πει κάποιος αν θα μπουν ΟΤΑΝ τα χρειαζόμαστε. Πάντα τα χρειαζόμαστε. Μόνο που ο ΠΑΟ πρέπει να αποκτήσει υπομονή (ναι ναι την κλασσική του Γιαννάκη) σ αυτό το θέμα.
Ο Πέκοβιτς έπεσε λίγο ή μου φαίνεται;
Κάτι τελευταίο. Ο Ζοτς φέτος πήρε το ρίσκο να παίξει με ΒΑΣΙΚΟ 3αρι τον Στράτο. Νομίζω δεν του βγήκε. Δε θα με εξέπληττε μια ενίσχυση ακόμα και τώρα στο 3
vastravoud
Κι εγώ το πιστεύω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό για το Σπανούλη. Η "γλώσσα σωματος", απλή αίσθηση, είναι ότι ο Σάρας και ο Διαμαντίδης έχουν πολύ καλές σχέσεις, ενώ δε συμβαίνει το ίδιο με τον Σπανούλη.

Ο Πέκοβιτς είχε πολύ πρόσφατα τραυματισμό, θα ανέβει κι αυτός.

Επίσης, συμφωνώ 100% για το Στράτο. Ξεκίνησε εξαιρετικά αλλά είτε παρασύρθηκε στο "σορολόπ", είτε πραγματικά δεν είναι έτοιμος να κάνει το μπαμ. Μάλλον δεν του βγαίνει το στοίχημα αυτό του Ζοτς
PARISINOS
QUOTE(silversurfer @ Jan 15 2009, 10:53 ) *
Ο Σπανούλης είχε το καλύτερο ντράιβ... Τώρα μετά την επιστροφή του είναι icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Αν φταίει ο τραυματισμός του, κ ήταν τόσο σοβαρός (είναι ύπουλος μόνο αυτό έχω ακούσει) τότε οκ να πάω πάσο κ να κάνω υπομονή να επανέλθει! Αλλά αν είναι απλά από αδιαφορία ε τότε αι σιχτήρ Βασιλάκη κ να μας γράφεις!! (τον εκτιμώ πάρα πολύ αλλά κουράστηκα να τον βλέπω έτσι)

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΟΤΑ!! Δεν είμαι κωλοτούμπας, εξακολουθώ να τον θεωρώ λίγο για τον ΠΑΟ αλλά χθες το παιδί το λιγότερο που έκανε ήταν ότι προσπάθησε!! Κ πάλι μπράβο για την εμφάνιση..

Όσο για τα 3ποντα ναι ίσως να ήταν εντολή Ζοτς αλλά ουσιαστικά αυτοί που τα έσπασαν ήταν ο Σάκοτα κ ο Σάρας (3/8 κ 2/9 αντίστοιχα) Ε που πας με τέτοια ποσοστά??


Ε καλα προφανεστατα και δεν μιλουσα για την τωρινη του κατασταση. Αν μιλαγα για την τωρινη, δεν θα ελεγα οτι σαρας και νικολας εχουν το καλυτερο σουτ της ομαδας , αλλα το χειροτερο μιας και τα ποσοστα τους ειναι για λυπηση ( 28 τις εκατο και οι δυο icon_drunk.gif ).

Ενα απο τα κυριοτερα προβληματα του ΠΑΟ ειναι οτι δεν μπαινουν τα σουτ. Σουτερ το 45 τις εκατο, σουταρουν με 25.
Και καθε φορα που παιζουμε με μπαρτσα και σιενα μας βαζουν 15 τριποντα. Και λεμε , ενταξει αφου σουταρουν ελευθεροι, να μην τα βαλουν. Οκ , να τα βαλουν. Αλλα και ο ντρου με τον σαρας , ελευθεροι σουταρουν , αλλα μονο στεφανι βρισκουν.

Πραγματικα ο μαναδικος αξιοπιστος σουτερ μας, που αν σουταρει ελυθερος , βασικα ξερεις οτι το σουτ θα μπει, ειναι ο μητσος.
vastravoud
Ναι αλλά αυτός είναι αξιόπιστος.....γενικώς tongue.gif Ούτε Toyota να ήταν
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.