Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Los Angeles Clippers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
Los Angeles Clippers






Μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα



Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2014-2015): 53-29

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Blake Griffin 21.4
Ριμπάουντ: DeAndre Jordan 13.8
Ασσίστ: Chris Paul 10.0
Κλεψίματα: Chris Paul 2.1
Κοψίματα: DeAndre Jordan 2.3
Ευστοχία %: DeAndre Jordan 70.4%
Χρόνος συμμετοχής: DeAndre Jordan 33.7

Πιθανή 5άδα:
Paul Redick Mbah a Moute Griffin Jordan


Πάγκος:
PG: Raymond Felton, Austin Rivers
SG: Jamal Crawford
SF: Paul Pierce, Wesley Johnson, Alan Anderson
PF: Brandon Bass, Brice Johnson
C: Marreese Speights, Diamond Stone

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Diamond Stone (40) , Brice Johnson (25)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Allan Anderson (FA), Raymond Felton (FA), Brandon Bass (FA), Marreese Speights (FA), Austin Rivers (ανανέωση), Jamal Crawford (ανανέωση), Luc Richard Mbah a Moute(ανανέωση) Wesley Johnson (ανανέωση)

Έφυγαν: Josh Smith (Trade Rockets), CJ Wilcox (Orlando), Jeff Green (orlando)

Παρουσίαση ομάδας
Πέρσι
QUOTE
Αν μείνουν και φέτος μακρυά από τραυματισμούς (αν και ο Blake είχε έναν μικρό πέρσι) η RS θα πάει περπατώντας και δύσκολα θα πέσουν κάτω από την 3η θέση -στην πολύ ανταγωνιστική και φέτος δύση- .

Το θέμα είναι , θα προχωρήσει στα offs περισσότερο η ομάδα; Με τέτοιο πάγκο να δίνει ανάσες έχει το πλεονέκτημα απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία των ανταγωνιστών. Mάλλον είναι θέμα ψυχολογίας περισσότερο , οπότε εκτενέστερα για τον Captain αλλά και τον Doc πιο κάτω.

Nope.

O πάγκος ήταν κατώτερος τον περιστάσεων (Doc included), ο Blake χτύπησε και έπειτα το έριξε και στα μπουνίδια με το staff , και η ομάδα πήγε για ψάρεμα νωρίς νωρίς μετά τον αποκλεισμό σοκ από τους Blazers με 2-4. Αρκετά ήσυχοι στην off season, δεν κυνήγησαν κάποιον FA. Όχι ότι είχαν τα χρήματα, έχουν το 4ο μεγαλύτερο μισθολόγιο στο πρωτάθλημα. Κάλυψαν λίγο περισσότερο τον paul, ενώ Speights και Bass θα δώσουν ανάσες σε Griffin/Jordan. Τίποτα το δραστικό πάντως.

Προβλέπεται άλλη μια χρονιά όπου η ομάδα θα είναι 55+- νίκες, στην πάνω 4αδα στην post season, αλλά φαίνεται ανίκανη για το βήμα παραπάνω. Εξού και το μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα. Ρέντικ/ Κρόφορντ θα δώσουν πόντους μπλα μπλα μπλα (διαβάστε τα περσινά και τα προπέρσινα, δεν άλλαξε και κάτι) . Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια και ότι ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Πιθανότατα αυτή ήταν πέρσι. Με το GS τόσο ισχυρό, δεν φαίνεται δυνατό να περαστεί από τους Clippers. Θα έχουν την ευκαιρία να κοντραριστούν 4 φορές μέσα στη χρονιά και να βγούν χρήσιμα συμπεράσματα, για το πως μπορούν να τους χτυπήσουν. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι είναι η τελευταία σεζόν που θα δούμε το δίδυμο Griffin/Paul οπότε ας το ευχαριστηθούμε όσο γίνεται. Όπως και τον Captain Pierce που αποφάσισε να δοκιμάσει άλλη μια χρονιά για το πρωτάθλημα, αλλά πόνταρε σε λάθος άλογο.


Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος

2ος γύρος Playoff, πρωτάθλημα. Αλλά εδώ αποκλείστηκαν πέρσι από ομάδα που όταν ξεκίνησε η σεζόν , την είχαμε για lottery pick. Τι πρωτάθλημα τσαμπουνάτε;

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Blake Griffin:
Νευράκια τσαταλάκια η Μαρκέλα;


Προπονητής
Doc Rivers: Θα απολυθεί τέλος της σεζόν και από τις 2 θέσεις. Το διαβάσατε πρώτοι εδώ.

Θέλω να ρωτήσω τον... Paul
Όταν είχε υπογράψει το μεγάλο συμβόλαιο με τους Clippers, είχε πεί ότι πιθανώς θα ήταν το τελευταίο του γιατί θέλει να αποσυρθεί νωρίς να αφιερωθεί στην οικογένειά του. 31 ετών πια , 2 χρόνια πριν τελειώσει συμβόλαιο και πρωτάθλημα nowhere to be found. Επιμένεις σε αυτά που είπες τότε;

Πρόβλεψη νικών: 58-24
Conference rank: 4
Division rank: 2

Teaser
SG3ptshooter
Pitch. Αποθεώστε γιατί θα με κόψουνε σαν το Terriers.

Unexpected Protagonist of the Night, 30/10 - Austin Rivers

Τα νούμερα: 29 λεπτά, 8-11 fg, 19 pts, +12. Πρώτος σκόρερ ενός αγώνα που η ομάδα του κέρδισε με ενεργητικό 88 πόντους.

Η εικόνα:


Πριν/Μετα: 8 πόντους στην πρεμιέρα, ρηχά νερά. Παρότι στους Pelicans είχε αντίστοιχο ρόλο και χρόνο μαζί με καλύτερες προοπτικές ανέλιξης, δεν έμοιαζε παίκτης που μπορούσε να προσφέρει σταθερότητα απ' τον πάγκο, σχέδον έμοιαζε να περιμένει το πλοίο για Κίνα βασικά. Ο Doc πήρε το ρίσκο να γίνει ο πρώτος ΝΒΑ-πατέρας που παραδίδει assets για να αποκτήσει το γιο του ως παίκτη και παρά το αρχικό κράξιμο τα αποτελέσματα είναι θετικά. Θα συνεχίσει να έχει το ρόλο του βασικού -μαζί με το γερίζοντα Crawford, οκ- χειριστή εκτελεστή της δεύτερας πεντάδας μιας πολύ καλής ομάδας του ΝΒΑ.

Δεν δήλωσαν: "-Λέγε ρε θα το ξανακάνεις? -Ό,τι πείτε πατέρα."
Rated: (en)joy
Ομολογω πως αυτο δεν το περιμενα. Δεν ειναι ουτε το 7-1 ουτε η επιθεση -που απ’το ματς με το Σαν Αντονιο και μετα εχει ανεβει- αυτα που με εντυπωσιασαν. Θελω να πω πως ετσι και αλλιως στους Clippers των προηγουμενων χρονων η επιθεση ηταν κατι το οποιο θεωρουνταν δεδομενο, ειχαμε συνηθισει να τους βλεπουμε ψηλα σε αυτον τον τομεα (βλ. 7η επιθεση το ’16 παρα την μεγαλη απουσια Griffin και 1η το ’15 και το 14). Ασχετο αλλα απορω πως κανεις μεχρι τωρα δεν εχει γραψει για τους φετινους Clippers.

Αλλα η αμυνα, η μεχρι στιγμης αμυνα με εχει εντυπωσιασει. Ειλικρινα δεν περιμενα τετοια προσηλωση σε αυτο το κομματι. 91 points allowed per 100 possessions το defensive rating (!!), το καλυτερο της λιγκας με διαφορα δηλαδη. Και δεν ειναι να πεις οτι ειχαν και το ευκολοτερο προγραμμα, καθε αλλο. Ναι δεν λεω, επ'ουδενι δεν περιμενω να συνεχισουν στο ιδιο μοτιβο ολο τον Νοεμβρη αλλα η εικονα που βγαζουν στο παρκε (τουλαχιστον σε οσους αγωνες τους ειδα φετος ), αντικατοπτριζει πληρως θα ελεγα την στατιστικη. -btw 16.88 margin of victory!

Ενδειξεις φυσικα υπηρχαν απο περσι οταν και τερματισαν 5οι στο defensive rating. Φετος που επανηλθε ο Griffin -χωρις να τον θεωρω αμυντικα κατι παραπανω απο average- τα λεπτα του πολυ κακου περσι Πιρς smile.gif ουσιαστικα μεταβιβαστηκαν σ'αυτον, επομενως περιθωριο για βελτιωση υπηρχε ομολογουμενως. Ακομα και ο a Moute biggrin.gif δειχνει βελτιωμενος φετος. Καπου διαβασα οτι σε δηλωσεις του στην off-season ειπε πως μες στο μυαλο του εχει θεσει πλεον ως στοχο να μοιασει στον Tony Allen. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια, δεν ξερω καν αν οντως αυτο ειπωθηκε αλλα φετος υπηρξαν στιγμες που πραγματικα μου τον θυμισε. Αμυντικα τουλαχιστον, γιατι επιθετικα εχει καταφερει να θεωρειται χειροτερος και απ'τον Tony...
jimmy007
Ισχύει για το πρόγραμμα αυτό που λες, ότι δεν ήταν πολύ εύκολο.

Τα adjusted ratings (offensive,defensive) είναι λίγο καλύτερα από τα απλά.

Πάντως εμένα δεν μου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση που είναι καλοί αμυντικά (αν και προφανώς δεν τους περίμενα 1ους).

Έχουν τον καλύτερο αμυντικά PG και ένας από τους 3 καλύτερους αμυντικά centers.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 04/01 - Austin Rivers, vol. II

Tα νούμερα: Season high 28 πόντοι, η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του πίσω απ' το career high των 32, σε 44 λεπτά συμμετοχής γιατί έχουν ελλείψεις κι αυτοί. 10/16 σουτ με 2/4 τρίποντα και 6/7 βολές. 4 -αμυντικά- rebounds, 7/4 a/to, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, +7 στην εντός έδρας νίκη των Clippers κόντρα στους Grizzlies.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: Στο προηγούμενο παιχνίδι LAC με τη Φοινίκη παρότι είχε πρακτικά αυτό το ρόλο έβαλε 9 πόντους και γενικά τελευταία με την απουσία του Paul έχει ρίξει ίδια -ή και περισσότερα- fga χωρίς όμως αντίστοιχα αποτελέσματα. Δεν είχα πει πολλά στο πρώτο volume, τίποτε για το προ-ΝΒΑ παρελθόν, ήμασταν σε δοκιμαστικό στάδιο ακόμα, αλλά τι να πεις όταν έμεινε μια χρονιά στο Duke βυσματίας με Seth και Plumlees και ήταν ο ηγέτης της ομάδας που έχασε στον πρώτο γύρο του tournament απ' το #15 Lehigh του CJMcC και τα μασε κι έφυγε απ' την απελπισία. Για την καριέρα του στη λίγκα ξέρουμε πολλά, χρειάστηκε την οικογενειακή παρέμβαση για να βρει μεγαλύτερη αξία, όμως ανταποκρίθηκε οπότε δε μπορούμε να πούμε τίποτα. Η ανάγκη τον έφερε και στην πεντάδα, τα 9/37 φετινά παιχνίδια ως βασικός είναι ήδη η δεύτερη καλύτερη συλλογή βασικών εμφανίσεων στην καριέρα του, όμως δεν ανήκει μόνιμα σε βασική πεντάδα "κορυφαίας" -ή ό,τι είναι η Κλιπαρια τελοσπάντων- ομάδας. Ειδικά με τις φετινές επιδόσεις της αρχικής βασικής πεντάδας του roster σίγουρα θα επιστρέψει στον πάγκο κάποια στιγμή. Είναι πλέον η πρώτη του χρονιά που, αυτή τη στιγμή έστω, έχει διψήφιο μέσο όρο πόντων στη σεζόν, 10.5, σουτάρει καλύτερα απ' έξω, αλλά έχει μια πτώση στα δίποντα, πρέπει να κάνει ένα meeting με Τζιοβάνι Ντάλας να τα θυμηθεί. Aλλιώς γιούχα.

Δε δήλωσε: "-Πατέρα να πάω παρακαλώ να γιορτάσω τη νίκη με τους συμπαίκτες μου; -Τι λες παιδί μου Austin είναι 11 η ώρα, πιες το γάλα σου και πήγαινε για ύπνο, πάρε εδώ να διαβάσεις κι ένα επίκαιρο Lucky Luke πριν αποκοιμηθείς, το Εικοστό Σύνταγμα Ιππικού, τεύχος 34 κατά Μαμουθκομιξ. Και με ευχαριστείς αύριο."
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night 14/01: DeAndre Jordan

Τα νούμερα: Efficiency, Οικονομία, Ranking, πείτε το όπως θέλετε, βάλτε όμως το boxscore από αυτόν τον αγώνα και τις λέξεις DeAndre Jordan εκεί δίπλα στην μπασκετική ερμηνεία των όρων αυτών. Έπαιξε 35 λεπτά απέναντι στην opponent stat-friendly ομάδα των Lakers, για να τελειώσει με επιτυχία 12/13 σερβιρίσματα (9 καρφώματα!!) και να γράψει 24 πόντους, μαζεύοντας και 21 ριμπάουντ. Έχασε τη μοναδική βολή του για να υπάρχει κάτι αρνητικό, εκτός από το ένα και μοναδικό χαμένο του "σουτ", που στην ουσία ήταν αστοχία του CP3 (σα δε ντρέπεσαι! tongue.gif ), αφού δεν υπέπεσε σε λάθη. Είχε 3 defensive stops (1κλ-2τ).

StatAlert:
* Μαζί με άλλους 6 παίκτες ακόμα από τότε (1983- ) που η BRef έχει εισάγει τα gamelogs στη βάση της, έχει καταφέρει να σκοράρει με ευστοχία +92% σε ένα παιχνίδι με minimum 12 προσπαθειών και ταυτόχρονα χωρίς να κάνει ούτε ένα λάθος
http://bkref.com/tiny/yhzA8

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Το παιχνίδι δεν ήταν κάτι απροσδόκητα απρόβλεπτο, τα έχει ξανακάνει αυτά, το 20-20 παιχνίδι είναι πάντα ένα σήμα κατατεθέν του, αλλά η ευστοχία του ήταν σπάνια, κάπως έτσι ζήσαμε τη μεγάλη στιγμή να τον φιλοξενούμε σήμερα στο καθιστικό μας.
Ο DeAndre Jordan είναι πλέον ήδη 28 ετών διανύοντας αισίως την 9η σαιζόν του, συνεχίζει όμως να μας εκπλήσει ευχάριστα κάθε φορά με τη συγκριτική βελτίωση που δείχνει -χρονιά με χρονιά και με την ευγενική χορηγία του Blake Griffin, που πάντα θα βρεί έναν λόγο να μείνει έξω για κάνα δίμηνο κι έτσι να boostάρει τον DAJ, λόγω της αυξημένης ανάγκης που έχουν οι Clippers να βρίσκεται για περισσότερα λεπτάστο παρκέ.
Δεν ξέρω αν ο ορος late bloomer έχει τέλειο παράδειγμα εφαρμογής στον Jordan, αλλά το διάβασμα τoυ πίνακα με τα career stats του προκαλλεί ένα ενδιαφέρον και έχει εμφανές συμπέρασμα τη σταδιακή βελτίωση-εξέλιξη-ωρίμανση. Με αφορμή το σημερινό match λοιπόν θέλω να πω ότι η "εξέλιξη" του είναι το πιο ενδιαφέρον στην πορεία του έως τώρα. Αφού πέρασε τα δύο πρώτα χρόνια του πίσω από Kaman, Randolph, Camby μέχρι και Gooden ακόμα, το 2011 βρέθηκε ο Blake Griffin στη ζωή του και από τότε άλλαξε η καριέρα του. Ξεκίνησε από παγκόσμια περιοδία σε Άπω Ανατολή μέχρι Μύκονο και Χονολουλού, το bond έγινε, από τότε και μετά ο DAJ έχει στατιστικά με αριθμητική πρόοδο:
Πόντοι:
7.1 (2011)
7.4 (2012)
8.8 (2013)
10.4 (2014)
11.5 (2015)
12.7 (2016)
12.1 (2017)

Στα ριμπάουντ επίσης οι 4 τελευταίες είναι όλες στο +13.6 κατά μέσο όρο.
Η φετινή του είναι η μοναδική που δεν ακολουθεί τη συνήθη αύξηση στο σκοράρισμα, ωστόσο κρατάει την ευστοχία στο 68% (1ος στο ΝΒΑ έτσι κι αλλιώς), που είναι η τέταρτη καλύτερη της καριέρας του, ενώ για πρώτη φορά έχει +50% στις ελεύθερες βολές (51.7%) σε χρονιά που έχει μίνιμουμ 4 προσπάθειες κατά μέσο όρο! Άλλη πρωτιά φέτος σε σχέση με άλλες του σαιζόν είναι ο αριθμός προσπαθειών που παίρνει (7.0 κατά μ.ο.).
Αυτόν τον καιρό δουλεύει το επιθετικό του παιχνίδι με τον Kevin Garnett, κάτι που σίγουρα θα αποδώσει καρπούς στο εγγύς μέλλον.
Οι Clippers δουλεύουν το παρόν τους: όσο υπάρχει εκεί ο Paul θα υπάρχει η δίψα για τον Τίτλο, η προοπτική για φιλόδοξους και ικανούς παίκτες όπως είναι ο Jordan για το καλύτερο δυνατό ατομικά και ομαδικά και η διάθεση να δουλέψουν σκληρά για να το πετύχουν.

Δε δήλωσε: Για ποιον λόγο να ανησυχώ? Οι συμπαίκτες μου ζητούν από μένα απλά πράγματα για να τους έχω ευτυχισμένους, ο ενας να καρφώνω κάθε φορά που μου την υψώνει, ο άλλος να κάνουμε παρτάρες! Η ζωή είναι ωραία στα L.A.! cool.gif
jvalin
Big Baby βγάζει το φτυάρι και θάβει Doc



Συμφωνώ ότι είναι υπερτιμημένος. Στο Ορλάντο εξαιρουμένης της πρώτης χρονιάς μετρίως μέτριος. Εν τέλει ξεκίνησε το 2003/04 με ρεκόρ 1-10 και απολύθηκε. Στη Βοστώνη μέχρι να ρθει η big 3 πήγαινε ολοταχώς για απόλυση και στους Κλιπς δεν έχει καταφέρει τίποτα. Ειδικά στη σειρά του 2015 με το Χιούστον μιλάμε για αυτοκτονία.


SG3ptshooter


Ρε παιδιά καμιά θεσούλα στο All-Star Game..
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 25/03 - Jamal Crawford

Τα νούμερα: Νέο season high 28 πόντοι, από 8/12 fg, 3/6 3pt, 9/9 ft. 2 αμυντικά rebounds, 3 assists, 2 κλεψίματα, +10 στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του Los Angeles απέναντι στην έτερη διεκδικήτρια της τέταρτης θέσης, τη Utah.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Γεννηθείς στο Seattle, ήταν Wolverine για μια χρονιά που δεν μας πήγε πουθενά και δήλωσε συμμετοχή στο draft του 2000. Οι Cleveland Cavaliers τον επέλεξαν στο 8 για να τον ανταλλάξουν απευθείας με Bulls για τον Κρις το Μίμαρο. Ποτέ δεν βρήκε το groove του βασικού παιχταρά που ήλπιζαν οι Bulls, δεν ξεκίνησε καλά, έγινε πιο αποτελεσματικός σε μέτριο χρόνο αλλά δεν σκόραρε full αποτελεσματικά την τελευταία του χρονιά στο Chicago που πέρασε η μπάλα στα χέρια του περισσότερο από ποτέ. Στη Νέα Υόρκη ξεδιπλώθηκε αλλά δεν μπόρεσε να την οδηγήσει σε κάποια παρουσία στην postseason, πέρασε για 54 παιχνίδια κι απ' το Golden. Έγινε ανταλλαγή στην Atlanta και έπαιξε σε 2 χρονιές 155 παιχνίδια χωρίς να ξεκινήσει ποτέ βασικός, κούμπωσε στο ρόλο που τον έχουμε πια συνηθίσει, ως scorer του 2nd unit που παίζει αρκετά και με τους βασικούς, γνώρισε την εμπειρία των playoffs ως Hawk, ατομικά κατέκτησε το 2010 το πρώτο απ' τα τρία 6th man of the year awards, υπέγραψε για το κουτσουρεμένο 2012 στους Blazers, από κει κι έπειτα παραμένει μέλος των Clippers. Δεν έχουμε να πούμε πολλά παραπάνω νομίζω, entry αντίστοιχο των Dirk και VC, παραμένει ένας άκρως θεαματικός παίκτης που όταν του πηγαίνει το ματς σκοράρει σαν All-Star, θα τον θυμόμαστε με συμπάθεια όταν το κόψει όπου να ναι, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να γίνει αυτό που περίμεναν πολλοί κάποτε. Πετυχημένη καριέρα όπως και να χει.

Δήλωσα: "Άσε μας μωρή μουστόγρια" κι αποχώρησα 3-4 λεπτά πριν το τέλος της ζωντανά θέασης του χτεσινού derby. Είναι πέμπτος στα all-time τρίποντα αυτή τη στιγμή και από πάνω του βρίσκονται οι σε πολύ τραγικότερο pace προφανώς, αφού δεν παίζουν σχεδόν, Terry και Pierce, όχι ότι δε θα τους περάσει όλους ο Curry όπου να ναι, αλλά με Carter στο έξι γίνεται του γερόλυκου για μια θέση ψηλότερα..
aegeansheed
Απλά τραγικοί...

Τσάμπα νίκη με τη Utah...

Ο Rivers πρέπει να φύγει την ίδια χρονιά με τον Stan (φέτος) και να μην τους ξαναδούμε σε κάποιο πόστο. Φτάνει πια...
Manimal
QUOTE (aegeansheed @ Mar 27 2017, 01:05 ) *
Απλά τραγικοί...

Τσάμπα νίκη με τη Utah...

Ο Rivers πρέπει να φύγει την ίδια χρονιά με τον Stan (φέτος) και να μην τους ξαναδούμε σε κάποιο πόστο. Φτάνει πια...



Ο Rivers τουλάχιστον έχει αποδείξει ότι με σοβαρούς παίχτες μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Αντίθετα CP3 και Γκρίφιν δεν έχουν αποδείξει απολύτως τίποτα σχετικά με τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω τους. Δεν είναι κακοί παίχτες, αντιθέτως, αλλά δεν έχουν winning mentality. Και το έχουν αποδείξει πολλάκις είτε σε ματς σαν το σημερινό είτε ακόμα και στα playς πριν δυο χρόνια.
Για το σημερινό είμαι απο αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται προπονητής, για να κερδίσεις το underdog όντας 18 πόντους μπροστά 5λεπτά πριν την λήξη. Δεν φταίει ο Ρίβερς ούτε γιατί ο Γκρίφιν έκανε αγγαρεία, ούτε γιατί ο Johnson μονίμως κοιμάται στο παρκέ (απορώ με τι βύσμα παίζει τούτος ΝΒΑ) ούτε γιατί ο κολοκατεβάστρας δεν μπορούσε να οργανώσei μια επίθεση της προκοπής. Όταν βέβαια έβλεπαν ότι το κακό έρχεται, έτρεμαν και να σουτάρουν.
thalys
Το ζήτημα είναι ότι για τους παίχτες που έχει τώρα υπεύθυνος είναι ο Ρίβερς. Ας έκανε καλύτερες επιλογές ως GM σε ανταλλαγές, συμβόλαια και ντραφτ. Κατά τ'άλλα, είναι γνωστό ότι είχε πρόβλημα αναπτυξης νεαρών παιχτών ως προπονητής κι ότι είναι πιο πολύ κόουτς για ομάδες έμπειρων παιχτών. Ναι, αν του δώσεις μια καλή ομάδα θα την πάει μέχρι εκεί που μπορεί. Όμως ομάδα μόνο με βετεράνους δεν φτιάχνεται λόγω του salary cap. Χρειάζεσαι και νεαρούς από το ντραφτ που θα παίξουν πιο καλά απ'το συμβόλαιο τους. Επιπλέον, στη διάρκεια του αγώνα σα να βάζει αυτόματο πιλότο. Αν στραβώσει κάτι στο πλάνο, δύσκολα αντιδράει.

Το ότι ο Έηντζ πήρε πικ από τους Κλίππερς για έναν προπονητή που δεν ήθελε να μείνει στη Βοστώνη, ούτε ταίριαζε στο πρότζεκτ που ξεκίναγε, μου φαίνεται αδιανόητο.
SG3ptshooter
Κατάρα, το πήραν το τέταρτο seed χτες. Εδώ έβαλε διψήφιο ο Mπαλαμούτε, είχε να το κάνει 35 μέρες. Α ρε Spurs..
aegeansheed
"Έκλεισε ο κύκλος τους"
"τα φάγαν τα ψωμιά τους"
"δεν θεωρούνται πλέον contenders"

Μερικά... από όσα τους στολίζαμε όλη τη χρονιά. Είναι εδώ όμως. Πήραν τους ωραίους φρεσκοJazz, πήραν και το advantage για το #4 μαζί και με μία νίκη στο τελευταίο κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο, όχι την καλύτερή τους χρονιά.

Οι Rockets δεν ξέρω αν έχουν παραδώσει πνεύμα, αλλά φαίνεται να βγαίνει η κούραση τώρα, τα rest είναι επιβεβλημένα σε αυτό το σημείο, playoffs in jeopardy.

H 30άρα από τους Clippers σε ένα αδιάφορο ματς δε λέει πολλά, μας θυμίζει όμως ότι τα Κλιπέρα θα το παλέψουν ως το τέλος. Για φέτος τουλάχισον.
SG3ptshooter
Χριστόφοροι Contenders είναι αλλά τελοσπάντων. Jazz and dry bread.
SG3ptshooter
O Jamil Wilson υπέγραψε two-way για δύο χρόνια στους Clippers ενώ μόλις ετοιμαζόταν για Bamberg, αν αυτό δεν είναι ένδειξη του που πάει το πράγμα με τις 17αδες, δεν ξέρω.. Σε κάποιο σπίτι παίκτου τραβάνε τα μαλλιά που δεν έχουν.

Επίσης μιας και βρέθηκα εδώ και παρότι έχω στηρίξει πιθανότητες Milos έναντι στους μηδενιστές:
QUOTE
O Paul htan to megalytero +/- στη λιγκα π δν επαιζε στο Γκολντεν με σχεδον τριψηφια διαφορα απ τον επομενο μη πολεμιστη
aegeansheed
Milos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.