Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
antidrastikos
QUOTE (george69 @ Jun 7 2011, 17:33 ) *
Φιλε μου , γνωριζω αρκετα παιδια της
ΠΓΕ και ξερω ποσο δυσκολα τα βγαζουν περα !!!
Εσυ τι κολλημα εχεις π.χ. με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ??
Και δευτερον ο ΕΣΠΕΡΟΣ ειναι αλλη ιστορια
και μην συγκρινεις ανομοια πραγματα .
Επισης θα ηθελα να ηξερα εαν εισαι ΠΑΤΡΙΝΟΣ ,
που αμφιβαλλω . Οσο για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ
επεσε θυμα της κρισης που περναει η ACHAIA CLAUSS
αλλα η τωρινη διοικηση κανει φιλοτιμες προσπαθειες
γιατι αποτελειται απο ατομα που εχουν ματωσει
για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την ιστορια του !!!!!

ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΛΕΩ!!!!
ΧΡΩΣΤΑΝΕ!!
ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ!
ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΤΩΜΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΣΠΕΡΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ
ΛΕΩ! ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑ!
ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ;
ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ
ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ; ΟΜΟΙΩΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ! ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ
ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ( ΚΑΕ ΜΟΝΟ ) ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΟ
ΑΠΛΑ! ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 4 !! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ!
ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ!!!!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΣΠΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΩΡΗΓΙΚΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!
ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ ΓΗΠΕΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΕΣ!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΒ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΑΠΛΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΝΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΕ Α1 ΕΣΚΑΗ ΚΑΙ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΑΛΛΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ , ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΝΕΑ
ΠΑΙΔΙΑ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ;

ΑΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!
ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ
ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΕΠΕΚΤΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
george69
QUOTE (antidrastikos @ Jun 7 2011, 18:22 ) *
ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΛΕΩ!!!!
ΧΡΩΣΤΑΝΕ!!
ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ!
ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΤΩΜΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΣΠΕΡΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ
ΛΕΩ! ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑ!
ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ;
ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ
ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ; ΟΜΟΙΩΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ! ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ
ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ( ΚΑΕ ΜΟΝΟ ) ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΟ
ΑΠΛΑ! ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 4 !! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ!
ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ!!!!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΣΠΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΩΡΗΓΙΚΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!
ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ ΓΗΠΕΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΕΣ!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΒ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΑΠΛΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΝΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΕ Α1 ΕΣΚΑΗ ΚΑΙ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΑΛΛΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ , ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΝΕΑ
ΠΑΙΔΙΑ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ;

ΑΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!
ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ
ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΕΠΕΚΤΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εισαι εκτος τοπου και χρονου , μπλεκεις την εννοια του αναρχισμου
με ασχετα πραγματα και σταματα να γραφεις με κεφαλαια .
i love this game!!
Βρε george69 κοιτα λιγο καθαρα...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ,ΠΓΕ,ΕΑΠ!!!!
τι δεν καταλαβαινεις???ακομα και στον απολλωνα χρωστανε στουσ παιχτες..
ανοιξε τα ματια και τα αυτια σου να δεισ τη γινεται!!!
ξυπναααααααααα!
george69
QUOTE (i love this game!! @ Jun 8 2011, 16:42 ) *
ξυπναααααααααα!

φιλε μου , μην δικαιολογεις
και εσυ τον κολλητο σου
τον αντιδραστικο !!!!
δεν ειπε κανεις οτι
δεν χρωστανε οι ομαδες .
που ειναι το προβλημα ????

QUOTE (i love this game!! @ Jun 8 2011, 16:42 ) *
ξυπναααααααααα!

κοιτα μην γινω και εγω επιθετικος !!!!
sotiris berpos
γιώργο νομίζω πως αδυνατείς να καταλάβεις την πραγματική οικονομική κατάσταση
των ιστορικών πατρινών ομάδων και των χρεών που οι ίδιες έχουν διμιουργήσει..
billups13
QUOTE(sotiris berpos @ Jun 8 2011, 21:18 ) *
γιώργο νομίζω πως αδυνατείς να καταλάβεις την πραγματική οικονομική κατάσταση
των ιστορικών πατρινών ομάδων και των χρεών που οι ίδιες έχουν διμιουργήσει..

ειδικα ο απολλωνας που επεσε στη β για να ''καθαρισει'' απο τη δευτερη κιολας χρονια αρχισε να ''βρωμιζει'' παλι...
βεβαια ευθυνη εχει σοβαρη και η εοκ με τις επιχορηγησεις...
antidrastikos
ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..... ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ!
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΕΤΟΣ;
ΞΕΡΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ....
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ....
megas
QUOTE(antidrastikos @ Jun 6 2011, 21:51 ) *
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ ΣΑΡΑΣ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΕΝΩ ΕΑΠ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ!!
ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ;;
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η EUROBANK ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ Η ΜΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ
ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΦΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ!
ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΣΕ ΝΟΡΜΑΝ
ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ!
ΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΗ..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ Γ.Α.Σ. ΥΦΗΤΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΓΕΠ

Τι συγχωνευση και μπουρδες λες αφου δεν εχουνε διοικησεις. η κοπελα στο κυλικιο που εναι φανατικλα ιφιτος και ο φροντιστης του πανηλειακού κουβεντιαζουν για συγχωνευση και σεις τα παπαγαλιζετε
i love this game!!
QUOTE(antidrastikos @ Jun 8 2011, 21:55 ) *
ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..... ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ!
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΕΤΟΣ;
ΞΕΡΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ....
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ....

xaxaxa!!φιλε καποιοι δεν ειναι κινεζοι,αλλα κανουν τους κινεζους εδω μεσα...φιλικα παντα!
antidrastikos
QUOTE (megas @ Jun 9 2011, 00:19 ) *
Τι συγχωνευση και μπουρδες λες αφου δεν εχουνε διοικησεις. η κοπελα στο κυλικιο που εναι φανατικλα ιφιτος και ο φροντιστης του πανηλειακού κουβεντιαζουν για συγχωνευση και σεις τα παπαγαλιζετε

ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!
kyrgiakos vidas
QUOTE (antidrastikos @ Jun 10 2011, 14:16 ) *

Την ωρα που ολα σε Αχαια και Ηλεια ειναι υπο διαλυση, ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ σε φιλικο αγωνα στην ΙΤΑΛΙΑ !!!νικησε την ομαδα ΤΙΤΑΝΕΣ του ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ με 76-53 με μεγαλη εμφανηση !!!!!! smiley.gif
megas
QUOTE(antidrastikos @ Jun 10 2011, 15:16 ) *

Σε αλλο θεμα απντησα μη τα μπλεκεις. Οι ομαδες πρεπει να κανουνε εκλογες για διοικηση, οποτε δε μπορούνε να μιλησουνε για συχωνευση τωρα. Αυτο ειπα δεν ειπα οτι δεν πληρώνει ο Πανηλειακος.
denny
QUOTE(kyrgiakos vidas @ Jun 11 2011, 01:09 ) *
Την ωρα που ολα σε Αχαια και Ηλεια ειναι υπο διαλυση, ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ σε φιλικο αγωνα στην ΙΤΑΛΙΑ !!!νικησε την ομαδα ΤΙΤΑΝΕΣ του ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ με 76-53 με μεγαλη εμφανηση !!!!!! smiley.gif

το ακουσα και εγω οτι θα γινοταν αυτο το φιλικο αλλα δεν το πιστεψα...μπορεισ να μου εξηγησεις αν ξερεις γιατι εγινε??για ποιον λογο??το πρωταθλημα εχει τελειωσει..εκτος και αν ηταν καποια χορηγια στην μεση...
kyrgiakos vidas
QUOTE (denny @ Jun 12 2011, 00:55 ) *
το ακουσα και εγω οτι θα γινοταν αυτο το φιλικο αλλα δεν το πιστεψα...μπορεισ να μου εξηγησεις αν ξερεις γιατι εγινε??για ποιον λογο??το πρωταθλημα εχει τελειωσει..εκτος και αν ηταν καποια χορηγια στην μεση...

Απο οτι ξερω,το ταξιδι στην ΙΤΑΛΙΑ ειναι το πριμ του προεδρου για την καλη πορεια της ομαδας και τη συμετοχη της στα πλευ οφφ.Σε αυτο παιρνουν μερος ολοι οι παιχτες,ακομα και αυτοι που αποδεσμευονται καθως και αυτοι που δεν επαιξαν σχεδον καθολου ,λογω τραυματισμου κτλ.Οσο αφορα το φιλικο,το εκλεισε μεγαλο ναυτηλειακο πρακτορειο που ειναι και χορηγος. Τα ακους ΜΙΣΟΥΝΟΦ!!!!! Εσυ κατσε στην ΑΧΑΓΙΑ και βγαζε πατατες blove.gif
koutsompolis
αν παρει πρωταθλημα ο προμηθεας ποτε βλεπω επομενο φιλικο στην αμερικη με νβα ομαδα 69.gif 69.gif

πολυ ησυχια στις μεταγραφες - πυρσος -ροιτικα θα γινουν ενα σωματειο τελικα?

Terrorista
QUOTE(kyrgiakos vidas @ Jun 11 2011, 01:09 ) *

Nαι να τον στειλουμε τριτη ομαδα στην ευρωλιγκα στην θεση του παοκ τον προμηθεα αφου πραγματοποιει καλεσ εμφανισεισ και στο εξωτερικο.
ασε μασ ρε βιδα με τον προμηθεα και την γαστουνη του σαν μαρινο που πηγε και επαιξε...
koutsompolis
QUOTE(Terrorista @ Jun 12 2011, 20:31 ) *
Nαι να τον στειλουμε τριτη ομαδα στην ευρωλιγκα στην θεση του παοκ τον προμηθεα αφου πραγματοποιει καλεσ εμφανισεισ και στο εξωτερικο.
ασε μασ ρε βιδα με τον προμηθεα και την γαστουνη του σαν μαρινο που πηγε και επαιξε...

ισως γιατι δεν εχει χρεη - ενω ο παοκ.... 69.gif 69.gif
tsouras o.a.c
QUOTE(Terrorista @ Jun 12 2011, 20:31 ) *

xaxaxaxa! Ρε φιλε που την θυμηθηκες την γαστουνη? φοβερος!

Μια εμπειρια ηταν για τα παιδια,αλλα μην το παρακανουμε κιολας!Καλη προσπαθεια!
misunov
QUOTE(kyrgiakos vidas @ Jun 12 2011, 13:12 ) *
Απο οτι ξερω,το ταξιδι στην ΙΤΑΛΙΑ ειναι το πριμ του προεδρου για την καλη πορεια της ομαδας και τη συμετοχη της στα πλευ οφφ.Σε αυτο παιρνουν μερος ολοι οι παιχτες,ακομα και αυτοι που αποδεσμευονται καθως και αυτοι που δεν επαιξαν σχεδον καθολου ,λογω τραυματισμου κτλ.Οσο αφορα το φιλικο,το εκλεισε μεγαλο ναυτηλειακο πρακτορειο που ειναι και χορηγος. Τα ακους ΜΙΣΟΥΝΟΦ!!!!! Εσυ κατσε στην ΑΧΑΓΙΑ και βγαζε πατατες blove.gif

filaraki vida, den yparxei fragko edo stin axagia......ti italia mou les ???
poly kali kinisi apo ton promethea, alles nootropies, makari na akolouthisoun kai alloi to paradeigma tou.

QUOTE(Terrorista @ Jun 12 2011, 18:31 ) *

zilitses terrorista ???
i love this game!!

zilitses terrorista ???
[/quote]

kanonika... smiley.gif
Jabar
greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg greeklish.jpeg
Terrorista
QUOTE(i love this game!! @ Jun 14 2011, 00:26 ) *
zilitses terrorista ???

kanonika... smiley.gif

καθολου αγαπητοι μου.μακαρι και αλλεσ ομαδεσ να ειχαν αυτη την δυνατοτητα και μπραβο τουσ που εκαναν αυτο το ταξίδι.αλλα μην μασ λενε τωρα οτι κερδισανε και καμμια ομαδαρα στην ιταλια μην τρελλαθουμε τελειωσ.
ειπαμε με την γαστουνη και τον ερυμανθο τησ ιταλιασ παιξανε...ημαρτον
blove.gif icon_wave.gif
i love this game!!
QUOTE(Terrorista @ Jun 14 2011, 14:44 ) *
καθολου αγαπητοι μου.μακαρι και αλλεσ ομαδεσ να ειχαν αυτη την δυνατοτητα και μπραβο τουσ που εκαναν αυτο το ταξίδι.αλλα μην μασ λενε τωρα οτι κερδισανε και καμμια ομαδαρα στην ιταλια μην τρελλαθουμε τελειωσ.
ειπαμε με την γαστουνη και τον ερυμανθο τησ ιταλιασ παιξανε...ημαρτον
blove.gif icon_wave.gif

καλα,δεν νομιζω οτι ειπε κανενας οτι επαιξε και με την σιενα!!!!!!!!
μπραβο τους και μαγκια τους!!!
MJ...
ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ!!!!ΜΗΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ???
bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif
misunov
χάσαμε τον Ολυμπιονίκη,stop............

λεφτά γιόκ, stop........
i love this game!!
QUOTE(misunov @ Jun 16 2011, 15:41 ) *

λεφτά γιόκ, stop........

χαχαχαχα!ξερουν τη κανουν αυτοι... shot.gif
koutsompolis
καμμια μεταγραφη κανεις? κανεις δεν παει για ανοδο φετος μαλλον - ολοι πανε απλα να επιβιωσουν !!!!

ολυμπιονικης με τις αναφορες στους καλους παραγοντες και στο μαζεμενο σωματειο δεν προλαβε να μπει το καλοκαιρι καιι
αναρωτιομαστε αν θα κατεβει καν στο πρωτθλημα! προπονητης εφυγε και ακολουθουν και οι παικτες αποτι φαινεται -
η απολλωνιαδα ειναι αφραγκη επισης και θα κανει μειωση κιολας -
ενω αν κανει συγχωνευση ο πανηλειακος με τη γεπ η γεπ που επεσε θα παιξει γ 69.gif
μονο το νησι εχει την ανεση εφοσον δεν πληρωνει και παικτες να σταθει μαλλον rolleyes.gif
kyrgiakos vidas
QUOTE (misunov @ Jun 16 2011, 15:41 ) *

λεφτά γιόκ, stop........

Υπαρχουν δυο δρομοι για τα σωματεια¨!1)Πληρωνω παικτες,παιρνω προπονητη που εχει τα κονε!! 69.gif παω σφαιρα για ανοδο, κανω το κομματι μου σαν παραγοντας και αμα βαρεθω τα παραταω 68.gif 2)Φτιαχνω ακαδημιες,εχω μινι, παιδι κα,εφηβικα,κορασιδων,κτλ,εχω πρωτη ομαδα απο δικους μου παικτες και ανεβαινω σκαλι-σκαλι 69.gif
megas
QUOTE(koutsompolis @ Jun 17 2011, 00:21 ) *
καμμια μεταγραφη κανεις? κανεις δεν παει για ανοδο φετος μαλλον - ολοι πανε απλα να επιβιωσουν !!!!

ολυμπιονικης με τις αναφορες στους καλους παραγοντες και στο μαζεμενο σωματειο δεν προλαβε να μπει το καλοκαιρι καιι
αναρωτιομαστε αν θα κατεβει καν στο πρωτθλημα! προπονητης εφυγε και ακολουθουν και οι παικτες αποτι φαινεται -
η απολλωνιαδα ειναι αφραγκη επισης και θα κανει μειωση κιολας -
ενω αν κανει συγχωνευση ο πανηλειακος με τη γεπ η γεπ που επεσε θα παιξει γ 69.gif
μονο το νησι εχει την ανεση εφοσον δεν πληρωνει και παικτες να σταθει μαλλον rolleyes.gif

Για δευτερη φορα λεω οτι δεν υπαρχει θεμα συχωνευσης πανηλειακου γεπ και δε ξερω γιατι επιμενετε
i love this game!!
QUOTE(megas @ Jun 17 2011, 18:51 ) *
Για δευτερη φορα λεω οτι δεν υπαρχει θεμα συχωνευσης πανηλειακου γεπ και δε ξερω γιατι επιμενετε

μακαρι να γινει,για καλο και των 2!!!
megas
QUOTE(i love this game!! @ Jun 17 2011, 21:16 ) *
μακαρι να γινει,για καλο και των 2!!!

Nαι, να συχωνευσουνε την πεινα τους και τα γερασμενα παλικαρια τους για να κλαινε ολοι μαζι. οχι καθενας χωρια rolleyes.gif
billups13
QUOTE(megas @ Jun 18 2011, 00:50 ) *
Nαι, να συχωνευσουνε την πεινα τους και τα γερασμενα παλικαρια τους για να κλαινε ολοι μαζι. οχι καθενας χωρια rolleyes.gif

Πανηλειακός : Χαλάει η...σούπα!

Σάββατο, 18 Ιούνιος 2011 11:48

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η νέα προσπάθεια στον Πανηλειακό ΓΑΣ φαίνεται ότι χαλάει η...σούπα!

Ενώ ήταν έτοιμο το νέο Δ.Σ. και περιμέναμε από μέρα σε μέρα να ανακοινωθεί, τελικά μια διαφωνία επί της φιλοσοφίας που θα διέπει το σύλλογο φαίνεται ότι ίσως σταθεί ικανή για να χαλάσει την προσπάθεια που ξεκίνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ είχε συμφωνηθεί σε άτυπη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. ο "νέος" Πανηλειακός να στηριχθεί σε Ηλείους παίκτες κυρίως από τον Πύργο, στους οποίους οι οικονομικές απολαβές θα είχαν "ταβάνι" ένα ιδιαίτερα μικρό ποσό για τα μέχρι σήμερα δεδομένα των Ηλειακών ομάδων. Στόχος ήταν να προχωρήσει επιτέλους μια ομάδα του Πύργου με ντόπιο υλικό, με μικρό μπάτζετ και το μπάσκετ της πρωτεύουσας να βρει την χαμένη -από εποχής ΓΕΠ- ταυτότητά του.

Σε αυτό τον "κανόνα", σε αυτή τη φιλοσοφία και προσπάθεια, είχαν συμφωνήσει και αρκετοί παίκτες που έδωσαν τα χέρια με μέλη της νέας διοίκησης.
Ωστόσο ο διακαής πόθος μέλους της διοίκησης να εντάξει στην ομάδα έναν συγκεκριμένο παίκτη, που δεν συμφωνούσε με το οικονομικό "ταβάνι" που είχε ορισθεί, φαίνεται ότι μπορεί να χαλάσει την όλη προσπάθεια.

Η συμφωνία με τον παίκτη επετεύχθη σε μεγαλύτερο ποσό, με αποτέλεσμα οι νέοι παράγοντες που ήθελαν να συμμετάσχουν στο Δ.Σ. να τονίσουν ότι αποχωρούν!
Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια καθώς -υπό τις νέες συνθήκες- αναμένεται ότι όλοι οι παίκτες που είχαν "δώσει τα χέρια" θα ζητήσουν να επαναδιαπραγματευθούν την συμφωνία τους.

Έτσι, γίνεται κατανοητό ότι όλα είναι στον αέρα και θεωρείται απίθανο να γίνουν οι ανακοινώσεις παικτών και τεχνικού τιμ που είχε προαναγγελθεί ότι θα γίνουν αυτές τις μέρες.
billups13
ο σαμαρας της απολλωνιαδας πηγε στη ζακυνθο...

http://www.ilia-sport.gr/basketball/a1eskai/2527-o-
i love this game!!
QUOTE(billups13 @ Jun 19 2011, 17:58 ) *
ο σαμαρας της απολλωνιαδας πηγε στη ζακυνθο...

http://www.ilia-sport.gr/basketball/a1eskai/2527-o-

Αυτα ειναι,οποιος πληρωνει φερνει παιχτες...για να δουμε τις επομενες μερες!! icon_drunk.gif
koutsompolis
με ποσες μπαλες θα παιξουν στη ζακυνθο ομως smiley.gif smiley.gif smiley.gif

νταβλουρο πηρε ο προμηθεας ενω κοντα σε 2 καλους του τοπικου παικτες ειναι και η νικη προαστειου bball.gif bball.gif
i love this game!!
Παει και αλλος παιχτης στο νησι...για να δουμε ποτε θα ανακοινωθει... bball.gif
koutsompolis
nba στη Ζαντε φετος

Ο προπονητής της ΑΓΕΖ, Γιάννης Στάθης δήλωσε για τη μετεγγραφή του Σαμαρά: «Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη της κατηγορίας και όχι μόνο. Ταιριάζει στο γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ που παίζει η ΑΓΕΖ. Με τον Μπονίκο θα φτιάξουν ένα εκπληκτικό δίδυμο. Εκτός από σκόρερ είναι και φοβερός στο ριμπάουντ, κάτι που μας έλειπε. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι ο Σαμαράς είναι εκπληκτικό παιδί, πράγμα που το διαπίστωσα και εγώ και πιστεύω γι αυτό θα ταιριάξει στην οικογένεια της ΑΓΕΖ. Έχει μεγάλη όρεξη για μπάσκετ και πιστεύω αυτή τη χρονιά είναι η χρονιά μας».

MJ...
ΚΟΤΣΕΤΑΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ.... bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif
billups13
QUOTE(MJ... @ Jun 22 2011, 22:22 ) *

Ο Κοτσέτας στην ΑΓΕ Ζακύνθου

Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2011 22:06

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η Ζάκυνθος πραγματοποίησε τη δεύτερη μεταγραφή της.

Πρόκειται για τον Ανδραβιδαίο Χρήστο Κοτσέτα, που θα... αναγκαστεί (καθότι....Παναθηναϊκός) να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα της ΑΓΕ Ζακύνθου.
Ο Κοτσέτας-που την Παρασκευή θα πάει στη Ζάκυνθο και θα παραβρεθεί στη γιορτή των ακαδημιών του συλλόγου- έπαιξε πέρσι στη Γ' Εθνική με τον Παναιτωλικό και προπέρσι στην ίδια κατηγορία με τα κυανόλευκα του Κοροίβου.
Αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των νησιωτών, μετά τον Βασίλη Σαμαρά από την Απολλωνιάδα.
Η ΑΓΕΖ δείχνει έτσι νωρίς νωρίς ότι χτίζει μια ομάδα για να χτυπήσει τη νέα περίοδο το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ.

misunov
QUOTE(MJ... @ Jun 22 2011, 21:22 ) *

μήπως η Ζάκυνθος βλέπει εθνκή κατηγορία νωρίτερα από του χρόνου ????
stoico10
QUOTE (misunov @ Jun 22 2011, 23:03 ) *
μήπως η Ζάκυνθος βλέπει εθνκή κατηγορία νωρίτερα από του χρόνου ????

Τον πρωτο λογο γι ανοδο η ΑΓΕΖ
i love this game!!
[quote name='stoico10' date='Jun 23 2011, 12:04 ' post='496984']
Τον πρωτο λογο γι ανοδο η ΑΓΕΖ
[/q

ειναι νωρις ακομα...μπηκε δυνατα παντως!!
koutsompolis
με μια ακομη προσθηκη θαναι σουπερ η ζακυνθος - καποιον με ευχαιρια στο σκοραρισμα γιατι τους λειπει σκορερ rolleyes.gif rolleyes.gif

MJ...
QUOTE(koutsompolis @ Jun 22 2011, 16:15 ) *
nba στη Ζαντε φετος

Ο προπονητής της ΑΓΕΖ, Γιάννης Στάθης δήλωσε για τη μετεγγραφή του Σαμαρά: «Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη της κατηγορίας και όχι μόνο. Ταιριάζει στο γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ που παίζει η ΑΓΕΖ. Με τον Μπονίκο θα φτιάξουν ένα εκπληκτικό δίδυμο. Εκτός από σκόρερ είναι και φοβερός στο ριμπάουντ, κάτι που μας έλειπε. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι ο Σαμαράς είναι εκπληκτικό παιδί, πράγμα που το διαπίστωσα και εγώ και πιστεύω γι αυτό θα ταιριάξει στην οικογένεια της ΑΓΕΖ. Έχει μεγάλη όρεξη για μπάσκετ και πιστεύω αυτή τη χρονιά είναι η χρονιά μας».

Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ PLAY-OFF ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΧΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ....ΤΥΧΑΙΟ....???? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
koutsompolis
υπαρχει συνομιλια σαμαρα με σταθη για ''φαρμακο'' και στημενα ματς ??? 69.gif 69.gif 69.gif
kyrgiakos vidas
QUOTE (koutsompolis @ Jun 23 2011, 16:48 ) *
με μια ακομη προσθηκη θαναι σουπερ η ζακυνθος - καποιον με ευχαιρια στο σκοραρισμα γιατι τους λειπει σκορερ rolleyes.gif rolleyes.gif

Μετά την απόκτηση και την παρουσίαση των Βασίλη Σαμαρά και Χρήστου Κοτσέτα η διοίκηση της ΑΓΕΖ ανακοίνωσε την απόκτηση και του Λεωνίδα Σπανού.

Πρόκειται για "τεσσάρι" με ύψος 1,93 μ ο οποίος αγωνιζόταν στη Νέα Ιωνία και ήρθε στην ΑΓΕΖ για ένα χρόνο.

Ο Σπανός υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα της Ζακύνθου και έτσι η απόκτησή του για ένα χρόνο από την ομάδα ήταν "εκτός προγράμματος", αλλά "λαχείο", όπως τη χαρακτήρισε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Στάθης.

Ο κ. Στάθης δήλωσε στο ioniansports.gr μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σπανού: "Λόγω της μετάθεσης του Σπανού στο νησί, αυτή η μετεγγραφή αποτελεί "λαχείο". Έχω συγκεντρώσει πληροφορίες ότι πρόκειται για εξαίρετο χαρακτήρα και πολύ καλό παίκτη. Περισσότερα… μέσα στο γήπεδο
kleiza
Μεγάλη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες για αλλαγές στο Δ.Σ του Αχαιού 47
Συγκεκριμένα λέγετε για ένα πρόσωπο που αν όντος δείξει ενδιαφέρον για την ιστορική ομάδα σίγουρα θα δώσει οργάνωση,
σοβαρότητα και γενικότερα μεγάλη ώθηση στην προσπάθεια για άμεση επάνοδο στην Α1 και ίσως στο μέλλον ακόμα ψηλότερα
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις εξελίξεις icon_wave.gif

denny
QUOTE(koutsompolis @ Jun 23 2011, 23:16 ) *
υπαρχει συνομιλια σαμαρα με σταθη για ''φαρμακο'' και στημενα ματς ??? 69.gif 69.gif 69.gif

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Μηπως ξερουν στην ζακυνθο για το που θα παιζουν του χρονου?Γιατι τοσα λεφτα για την α-εσκαη ειναι πολλα δεν συμφωνειτε?
Pilot_11
εχουμε κανενα νεο απο τις αλλες ομαδες? ακουσα πως αχαγια 82 πηρε λυκουδη και θελει και αλλες 2 μεταγραφες. παναχαικη εαπ κανενα νεο? τι θα κανουν με το ροστερ φετος? δεν ακουω και πολλα πραγματα ομως.
stantz
Απο τις ομαδες στην ουσια μονο η Ζακυνθος εχει δειξει κινητικοτητα στις μεταγραφες. Αν δεν ανεβει απο φετος, σιγουρα θα εχει απο τις καλυτερες ομαδες.

Στην ΕΑΠ και την ΠΓΕ πραγματικα δεν κινειται φυλλο...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.