Το παιχνιδι τελειωσε και οπως προφανως ολοι γνωριζετε η ομαδα μας συνετριβη απο τον Παναθηναικο με το βαρυ σκορ 65-106!
Μια μερα μετα απο το ματς θα ηθελα να πω καποια πραγματακια.
Λοιπον πρωτον ολοι μας αναγνωριζαμε την ανωτεροτητα του ΠΑΟ και κανεις δεν πιστευε οτι μπορουσαμε να κερδισουμε
Υπαρχει ομως μια διαφορα απο το να χανεις αξιποπρεπως με 10-15 ποντους και με το να χανεις με 41 ποντους τελικα!!!
Εδω ειναι η ενσταση μου και στο σημειο αυτο ειναι για το οποιο ψιλοαπογοητευτηκα απο την ομαδα.
δεν μου αρεσε το γεγονος οτι απο ενα σημειο και μετα ριξανε λευκη πετσετα στο παρκε και δεν παιζαν καθολου κανοντας συνεχως βλακειες χωρις σκεψη χωρις να νοιαζονται και για το γοητρο τους.δεν ειπα να κερδισεις αλλα να δειξεις λιγο παθος να κρατησεις τα προσχηματα!
οι αμερικανοι μας ειδικα ο πινοκ ηταν χωμα!ο τζιγκανοβιτς τι να πω κλασικα τιποτα αλλα να μου πεις εδω με πιο βατες ομαδες ηταν χαλια,χθες θα επαιζε.
παμε τωρα στα γεγονοτα στο τελος του παιχνιδιου.
ο στινσον παιδια ηταν εκνευρισμενος απο πριν,2 φορες πριν το περιστατικο τον ειχε χωρισει ο διαιτητης απο αψιμαχεια με αντιπαλο παικτη!!
οσον αφορα τον οπαδο του παναθηναικου που χτυπησε τον στινσον,τι να πω,ειναι μεγαλο νουμερο,και ειμαι περιεργος τι θα τον κανουν,η αστυνομια....γιατι περσι ενα φιλο του κολοσσου,τον γνωστο σταυρο που οργανωνει την εξεδρα,τον συνελαβαν και τον πηγαν δικαστηριο απλα επειδη εβρισε εναν διαιτητη!!αυτον τον καφρο τι θα τον κανουν??η μηπως θα επεμβει ο γιαννακοπουλος και δεν θα γινει τιποτα...??
για τους φιλους του παναθηναικου που ηρθαν στο γηπεδο και φωναζαν υπερ του παναθηναικου συνεχως,τι να πω το εχω ξαναπει και αλλες φορες,ειναι μαλακια για τους ντοπιους τους ροδιτες να υποστηριζουν την εκαστοτε μεγαλη ομαδα που ερχεται εις βαρος της τοπικης ομαδας του κολοσσου γιατι απλα για τον παναθηναικο-ολυμπιακο,αεκ,παοκ,αρη μια ηττα-νικη παραπανω δεν ειναι τιποτα,για τον κολοσσο ομως μπορει να σημαινει πολλα!!και καθαρα λογικα να το δειτε,αν δεν υποστηριξεις τον κολοσσο και πεσει κατηγορια τοτε δεν προκειται να ξαναδεις τον παναθηναικο και τον καθε παναθηναικο στην ροδο....
τελοσπαντων τωρα αρχιζουν τα δυσκολα,τα ματς που πρεπει να παρουμε!εδω θα φανει που παμε φετος!!μαρουσι,ολυμπια,ολυμπιαδα κτλ στο αμεσο μελλον....
και κατι ασχετο βλεποντας τον πανιωνιο να πεται τον τελευταιο καιρο,σκεφτομαι τι μαλακια μας που δεν τον κερδισαμε 1η αγωνιστικη που ηταν ψιλοχαλια,και ειμασταν 10 ποντους μπροστα...