Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 7η Αγων. : Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Kolossos-Rhodes
Η ομαδα μας μετα απο την αναμετρηση στο Φαληρο απεναντι στον ισχυρο Ολυμπιακο αντιμετωπιζει ενα αλλο μεγαθηριο αυτην την φορα στην Ροδο,υποδεχεται στο Βενετοκλειο τον πρωταθλητη Ελλαδος και Ευρωπης Παναθηναικο,ενα παιχνιδι που πιθανως δεν μπορουμε να περιμενουμε πολλα παρα μονο μια καλη εμφανιση και μια γιορτη!Ειδικα τωρα που δειχνει ο παο να παιρνει τα πανω του,αν και ποτε δεν ξερεις,θυμαστε περσι την Ολυμπιαδα τι του εκανε
Το σιγουρο θα ειναι οτι θα ειναι καταμεστο,οποιος προλαβει για ενα εισιτηριο οπως περσι..
Τι γνωμη εχετε??
thrylos7
betsmart.gr:

QUOTE
Σε χρονικό διάστημα δύο ωρών εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που τέθηκαν στη διάθεσή των φιλάθλων για το ματς του Κολοσσού Ρόδου με τον Παναθηναϊκό (Kυριακή 17:00)! Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα το πρωί, ωστόσο μετά από λίγη ώρα έγινε sold out.

«H διοίκηση της K.A.E. Kολοσσός ανακοινώνει ότι δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (δηλαδή από τις 15:00) θα διατεθούν περίπου 150 εισιτήρια στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Bενετόκλειο». Eπίσης όσοι έχουν στα χέρια τους τα εισιτήρια θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μία ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς μαζί με τα παιδιά τους, θα πρέπει να τους έχουν εξασφαλίσει απαραίτητα εισιτήρια, γιατί οι κερκίδες του «Bενετοκλείου» θα είναι γεμάτες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Εξάλλου, η προετοιμασία του Kολοσσού συνεχίζεται με ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς. O Bαγγέλης Aλεξανδρής προετοιμάζει τους αθλητές του και με εξαίρεση τον Θέμη Kουπίδη, οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του.

Στο στρατόπεδο της ομάδας μας όλοι θεωρούν ότι το ματς με τους πρωταθλητές Eυρώπης αποτελεί ακόμη μία μεγάλη πρόκληση και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όλοι γνωρίζουν φυσικά ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά ο βασικότερος στόχος είναι μία καλή εμφάνιση απέναντι στους «πράσινους» των μεγάλων αστεριών και του Zέλιμιρ Oμπράντοβιτς. H προετοιμασία των «θαλασσί» θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο «Bενετόκλειο».


Ο κόσμος θα πάει να ευχαριστηθεί μπάσκετ και την ομάδα του, όποια κι αν είναι αυτή... Ωραία πράγματα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι το αποτέλεσμα είναι κατά πάσα πιθανότητα δεδομένο.
Kolossos-Rhodes
Ενα μεγαλο μπραβο στους υπευθυνους του ΕΣΑΚΕ η σε οποιους ειναι υπευθυνοι για την κληρωση των διαιτητων στην α1.μετα απο οσα εγιναν στην ροδο πριν μολις 2 αγωνες (με τον πανελληνιο),τις προκλησεις, και τα υπολοιπα,ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΟΥΝ τον ΒΟΡΕΑΔΗ να σφυριξει στο Βενετοκλειο!!!Μπραβο!!! 68.gif 68.gif 68.gif
Αλλα να μου πεις ξεχασα οτι οι υπευθυνοι για το καλο του αθληματος αντι να ασχολουνται με το μπασκετ,πηγαινουν στα γηπεδα και τρομοκρατουν προπονητες αντιπαλης ομαδας και διαιτητες προς οφελος της αγαπημενης τους ομαδας....
Α ρε Βορεαδη welcome back!!

evilmonkey.gif Click to view attachment 41.gif icon_wave.gif
ashton
65-106 o Παναθηναϊκός

QUOTE
Το γεγονός που δυστυχώς σημάδεψε την αναμέτρηση στο "Βενετόκλειο" μεταξύ του Κολοσσού και του Παναθηναϊκού διαδραματίστηκε περίπου 1.30 λεπτό πριν από το φινάλε. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντανίλο Πίνοκ είχε έντονη λογομαχία με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Βασίλη Σπανούλη για ένα σκληρό μαρκάρισμα που έγινε στον συμπαίκτη του στον Κολοσσό, τον Κέρτις Στίνσον.
Ενας οπαδός του Παναθηναϊκού πήδηξε από την εξέδρα, εισήλθε στο παρκέ, έφτυσε και χτύπησε τον Στίνσον (ο οποίος αποβλήθηκε από τους διαιτητές, ενώ του κρατήθηκε και το δελτίο), την ώρα που αυτός σηκωνόταν όρθιος και είχε αρχίσει να κινείται με άγριες διαθέσεις προς τον αρχηγό του Παναθηναϊκού (ο οποίος τον... περίμενε!).

Οι εξέδρες στο "Βενετόκλειο" πήραν... φωτιά και οι πάγκοι μπήκαν στο παρκέ. Οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Βαγγέλης Αλεξανδρής εισήλθαν κι αυτοί στο παρκέ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και φυσικά η αστυνομία συνέλαβε τον οπαδό και τον απομάκρυνε από το γήπεδο, αν και εκεί απειλήθηκε γενική σύρραξη με την εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού! Το παιχνίδι διεκόπηκε για πέντε ολόκληρα λεπτά, ενώ την στιγμή της σύλληψης του οπαδού (ο Θεός να τον... κάνει) του "τριφυλλιού" έγιναν κι άλλα μικροεπεισόδια.
Το περιστατικό ανέφεραν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές της αναμέτρησης που έγραψαν τα εξής: "1.30’’ πριν τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου, ο παίκτης νούμερο 4 της Α’ ομάδας, ενώ βρισκόταν κοντά στην τελική γραμμή, κτυπήθηκε στο πρόσωπο από οπαδό της ομάδας του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης αντιδρώντας, κινήθηκε εναντίον των οπαδών, συγκρατήθηκε από παίκτες και παράγοντες του Κολοσσού. Στο σημείο αυτό το παίκτης αποβλήθηκε. Το δελτίο του αθλητή κρατήθηκε και παραδόθηκε στο γυμνασίαρχο. Ακολουθεί έκθεση".


basketblog.gr
Alexmei
QUOTE
Πιο συγκεκριμένα, ο Ντανίλο Πίνοκ είχε έντονη λογομαχία με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Βασίλη Σπανούλη για ένα σκληρό μαρκάρισμα που έγινε στον συμπαίκτη του στον Κολοσσό, τον Κέρτις Στίνσον.
Ενας οπαδός του Παναθηναϊκού πήδηξε από την εξέδρα, εισήλθε στο παρκέ, έφτυσε και χτύπησε τον Στίνσον (ο οποίος αποβλήθηκε από τους διαιτητές, ενώ του κρατήθηκε και το δελτίο), την ώρα που αυτός σηκωνόταν όρθιος και είχε αρχίσει να κινείται με άγριες διαθέσεις προς τον αρχηγό του Παναθηναϊκού (ο οποίος τον... περίμενε!).


Όλα αυτά είναι μούφες.

Ο Πίνοκ δεν πήγε στον Αλβέρτη καν, ο φίλαθλος από τα κάγκελα χτύπησε τον Στίνσον και ο Σπανούλης δεν εμπλάκει. Το μόνο σωστό ειναι το 1:30' πριν την λήξη.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Κολοσσός βγαίνει αιφνιδιασμό, παίρνει μπάλα ο Στίνσον και εκει που πάει για λέι-απ, ο Αλβέρτης πάει να μαρκάρει με αποτέλεσμα να κάνει φάουλ και ο Στίνσον να πέφτει πολύ ατσούμπαλα στο παρκέ, χτυπόντας το κεφάλι. Μετά από 3-4 δεύτερα σηκώνετε και λέει στον Αλβέρτη : "Συγγνώμη δεν θα μου πεις;" καθώς ο Αλβέρτης έκανε σαν να μην έγινε τίποτα. Και που πήγε κοντά στον Αλβέρτη, κολλήσαν κεφάλια και ΤΟΤΕ πήγε ο Πίνοκ και ο Σπανούλης για να τους χωρίσουν, αλλά πήγαν και οι διαιτητές, και οι φίθαλοι και ο Μπαρμπα-μήτσος ο Μανάβης και έφυγε ένα μπουκέτο στον Στίνσον από φιλοξενούμενο φίλαθλο με αποτέλεσμα να εξωργηστεί ο ίδιος και να υποπέσει στην κράτηση του δελτίου του.(τώρα που τα λέμε πάνω σε όλη την φάση οι διαιτητές μόνο αυτό βρήκαν να κάνουν, χωρίς να πούνε τίποτε στον Αλβέρτη και για αντιαθλητική συμπεριφορά και για επισόδια... αλλά rolleyes.gif )

Επίσης πουθενά δεν αναφέρονται στην τρομερή υπεροχή του Παο, (χωρίς να θέλω να θήξω κανέναν παίχτη ως κατώτερο) ότι ο Μπετσίροβιτς, Σπανούλης και Ζίζιτς φάγανε τάπα στον αιφνιδιασμό από τον Πίνοκ (οι δύο πρώτοι) και από Παναγιωταράκο ο τελευταίος + ότι το μόνο αληθινό θέαμα ήταν δύο καρφώματα του Ουίνστον και 2 του Πίνοκ που στο δεύτερο πέρασε όλη την άμυνα απο το κέντρο πολύ θεαματικά και κάρφωσε στην μούρη του Ζίζιτς. ohmy.gif w00t.gif

Υ.Γ. Ω ναι, ευχαριστήθηκα τον Διαμαντίδη που έπαιζε μισο-άρρωστος αλλά και πάλι ήταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ. Ο Σάρας δεν με εντυπωσίασε για 10 εκατομύρια...
vastravoud
Έχω ελάχιστη εμπιστοσύνη στους δημοσιογράφους και χαίρομαι που διαβάζουμε "ρεπορτάζ" από φίλους που ήταν μέσα στα γεγονότα.

Ελπίζω τουλάχιστον να τιμωρηθεί το τσογλάνι που χτύπησε τον παίχτη και να μην τρέχουν πρόεδροι και γλοιώδεις παραγοντίσκοι να τον γλυτώσουν.

Ως προς τον αγώνα, αν κατάλαβα καλά απ' τα γραφόμενά σου δεν έκανε κάτι συγκλονιστικό από πλευράς θεάματος ο Παναθηναϊκός, απλώς βγαίνανε σωστές επιθέσεις και άμυνες. Γιατί όμως χαρακτηρίζεις "μισο-άρρωστο" το Διαμαντίδη;
panos75
QUOTE
Ελπίζω τουλάχιστον να τιμωρηθεί το τσογλάνι που χτύπησε τον παίχτη και να μην τρέχουν πρόεδροι και γλοιώδεις παραγοντίσκοι να τον γλυτώσουν.


Μην ανησυχείς.
Θα τον ανακαλύψουν παρ'αυτα οι Τζέιμς Μποντ της ΚΑΕ, όπως ανακάλυψαν και ''τιμώρησαν'' τον Πρίντεζη για το ''έγκλημα'' του. tongue.gif
Air Kef
QUOTE
Ελπίζω τουλάχιστον να τιμωρηθεί το τσογλάνι που χτύπησε τον παίχτη και να μην τρέχουν πρόεδροι και γλοιώδεις παραγοντίσκοι να τον γλυτώσουν.


Σιγά μην του απαγορέυσουν και να ξαναμπει σε γήπεδο.

Το μονο που ελπιζω,ειναι να μενει στην Ρόδο και να τον βρει ο Στινσον στο δρομο. Αυτή ειναι δικαιοσύνη. banana.gif

Ωραίος Αλεξ, ευτυχώς που τα πες,γιατι απο κατι δημοσιογράφους διαβαζουμε οτι ναναι. smile.gif
Kolossos-Rhodes
Εδω στο sport-fm στην αρχη γραψανε οτι μεσα μπηκε φιλαθλος του ΚΟΛΟΣΣΟΥ και χτυπησε παικτη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!!Ελεος!!
Air Kef
Είδαμε την φάση τώρα απο την ΕΡΤ.

Η φάτσα του ψευτόμαγκα που χτύπησε τον Στίνσον φαίνεται πεντακάθαρα,ελπίζω να του κάνουν κάτι.

Επίσης,πιο πολύ αντιδράει ο Αλβέρτης παρά ο Στινσον,εκτός αν ο Στινσον ειπε κατι στον Αλβέρτη που να δικαιολογεί τον Φράγκι..
smile.gif
sherman
QUOTE(panos75 @ Dec 2 2007, 21:56 ) *
Μην ανησυχείς.
Θα τον ανακαλύψουν παρ'αυτα οι Τζέιμς Μποντ της ΚΑΕ, όπως ανακάλυψαν και ''τιμώρησαν'' τον Πρίντεζη για το ''έγκλημα'' του. tongue.gif


41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Eκει εσυ αγορι μου, το χαβα σου....
Kolossos-Rhodes
Το παιχνιδι τελειωσε και οπως προφανως ολοι γνωριζετε η ομαδα μας συνετριβη απο τον Παναθηναικο με το βαρυ σκορ 65-106!
Μια μερα μετα απο το ματς θα ηθελα να πω καποια πραγματακια.

Λοιπον πρωτον ολοι μας αναγνωριζαμε την ανωτεροτητα του ΠΑΟ και κανεις δεν πιστευε οτι μπορουσαμε να κερδισουμε
Υπαρχει ομως μια διαφορα απο το να χανεις αξιποπρεπως με 10-15 ποντους και με το να χανεις με 41 ποντους τελικα!!!
Εδω ειναι η ενσταση μου και στο σημειο αυτο ειναι για το οποιο ψιλοαπογοητευτηκα απο την ομαδα.
δεν μου αρεσε το γεγονος οτι απο ενα σημειο και μετα ριξανε λευκη πετσετα στο παρκε και δεν παιζαν καθολου κανοντας συνεχως βλακειες χωρις σκεψη χωρις να νοιαζονται και για το γοητρο τους.δεν ειπα να κερδισεις αλλα να δειξεις λιγο παθος να κρατησεις τα προσχηματα!
οι αμερικανοι μας ειδικα ο πινοκ ηταν χωμα!ο τζιγκανοβιτς τι να πω κλασικα τιποτα αλλα να μου πεις εδω με πιο βατες ομαδες ηταν χαλια,χθες θα επαιζε.

παμε τωρα στα γεγονοτα στο τελος του παιχνιδιου.
ο στινσον παιδια ηταν εκνευρισμενος απο πριν,2 φορες πριν το περιστατικο τον ειχε χωρισει ο διαιτητης απο αψιμαχεια με αντιπαλο παικτη!!
οσον αφορα τον οπαδο του παναθηναικου που χτυπησε τον στινσον,τι να πω,ειναι μεγαλο νουμερο,και ειμαι περιεργος τι θα τον κανουν,η αστυνομια....γιατι περσι ενα φιλο του κολοσσου,τον γνωστο σταυρο που οργανωνει την εξεδρα,τον συνελαβαν και τον πηγαν δικαστηριο απλα επειδη εβρισε εναν διαιτητη!!αυτον τον καφρο τι θα τον κανουν??η μηπως θα επεμβει ο γιαννακοπουλος και δεν θα γινει τιποτα...?? 19.gif

για τους φιλους του παναθηναικου που ηρθαν στο γηπεδο και φωναζαν υπερ του παναθηναικου συνεχως,τι να πω το εχω ξαναπει και αλλες φορες,ειναι μαλακια για τους ντοπιους τους ροδιτες να υποστηριζουν την εκαστοτε μεγαλη ομαδα που ερχεται εις βαρος της τοπικης ομαδας του κολοσσου γιατι απλα για τον παναθηναικο-ολυμπιακο,αεκ,παοκ,αρη μια ηττα-νικη παραπανω δεν ειναι τιποτα,για τον κολοσσο ομως μπορει να σημαινει πολλα!!και καθαρα λογικα να το δειτε,αν δεν υποστηριξεις τον κολοσσο και πεσει κατηγορια τοτε δεν προκειται να ξαναδεις τον παναθηναικο και τον καθε παναθηναικο στην ροδο....

τελοσπαντων τωρα αρχιζουν τα δυσκολα,τα ματς που πρεπει να παρουμε!εδω θα φανει που παμε φετος!!μαρουσι,ολυμπια,ολυμπιαδα κτλ στο αμεσο μελλον....

και κατι ασχετο βλεποντας τον πανιωνιο να πεται τον τελευταιο καιρο,σκεφτομαι τι μαλακια μας που δεν τον κερδισαμε 1η αγωνιστικη που ηταν ψιλοχαλια,και ειμασταν 10 ποντους μπροστα...
Air Kef
Συμφωνώ σχεδόν σε ολα εκτος απο αυτό:

QUOTE
για τους φιλους του παναθηναικου που ηρθαν στο γηπεδο και φωναζαν υπερ του παναθηναικου συνεχως,τι να πω το εχω ξαναπει και αλλες φορες,ειναι μαλακια για τους ντοπιους τους ροδιτες να υποστηριζουν την εκαστοτε μεγαλη ομαδα που ερχεται εις βαρος της τοπικης ομαδας του κολοσσου γιατι απλα για τον παναθηναικο-ολυμπιακο,αεκ,παοκ,αρη μια ηττα-νικη παραπανω δεν ειναι τιποτα,για τον κολοσσο ομως μπορει να σημαινει πολλα!!και καθαρα λογικα να το δειτε,αν δεν υποστηριξεις τον κολοσσο και πεσει κατηγορια τοτε δεν προκειται να ξαναδεις τον παναθηναικο και τον καθε παναθηναικο στην ροδο....




Δεν βλέπω κατι το κακό. Δεν ειναι απαραίτητο καποιος να υποστηρίζει την ομάδα του τοπου του. Όχι οτι συμφωνώ,αλλά αν για καποιον Ροδίτη,φιλο του ΠΑΟ ή του ΟΣΦΠ κτλ,ειναι σημαντικότερο να νικήσει ο ΠΑΟ απο τον Κολοσσό,καλά κανει και το υποστηρίζει.

Ειδικά αυτό για "λογικά να το δείτε" που λες, δν εχει καμια σημασια!!!
Ας μην δω ποτέ τον Ολυμπιακό απο το γήπεδο,αν ειναι αν πέρνει το Πρωτάθλημα. tongue.gif
Kolossos-Rhodes
Ναι αλλα ο ολυμπιακος που λες δεν προκειται να παρει η να χασει το πρωταθλημα αν κερδισει η χασει απο τον κολοσσο,δεν εχει τοση σημασια για αυτον...

anyway,οπως το βλεπει κανεις... smile.gif
Air Kef
Ωστόσο,ο Ολυμπιακος αν θελει το σημαντικοτατο πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς,δν εχει δικαίωμα ήττας σε κανένα ματς. smile.gif

Αν ο ΠΑΟ εχανε χθες,ο Ολυμπιακος θα γινόταν φαβορί για την 1η θεση της καν. περ.,ενώ τώρα παραμένει φαβορί ο ΠΑΟ -για μένα-. Αυτό ισχύει σε ΚΑΘΕ ματς των δυο αυτών ομάδων.
vastravoud
Εγώ κατάγομαι από το Ρέθυμνο, και όπως είναι φυσικό συμπαθώ πολύ τον ΑΓΟΡ. Στον περσινό τελικό φυσικά υποστήριζα τον Παναθηναϊκό (που είναι η ομάδα μου), αλλά δεν εκδηλωνόμουν και πολύ στο γήπεδο. Αν τύχει να είμαι κάτω στον 2ο γύρο προφανώς θα πάω στο γήπεδο, αλλά δε θα φωνάζω κιόλας.

Δεν κατηγορώ κανένα Ροδίτη που υποστήριζε τον Παναθηναϊκό/Ολυμπιακό, κλπ, δικαίωμα του είναι, απλώς κατά την ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε κανείς να στέκεται και πιο κοντά στις ομάδες του τόπου του.
panos75
Πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό είναι καθαρά ελληνικό φαινόμενο.

Εάν πας π.χ. στο Μπόλτον, δε νομίζω ότι θα βρεις πολλούς οπαδούς της Λίβερπουλ. Όλοι με τη Μπόλτον θα είναι. Ούτε στο Μπέρμιγχαμ θα συναντήσεις οπαδούς της Μάντσεστερ. Την Άστον Βίλα, τη Μπέρμιγχαμ και τη Γουέστ Μπρομ θα υποστηρίζουν.

Ομοίως στην Ιταλία: στη Νάπολι ελάχιστοι φαντάζομαι δηλώνουν φίλοι της Μίλαν, ή στη Φλωρεντία οπαδοί της Γιουβέντους.

Η ίδια κατάσταση ισχύει πάνω, κάτω σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Οι φίλαθλοι της κάθε πόλης στηρίζουν κατά πρώτο λόγο την τοπική ομάδα, και μετά κάποια από τις λεγόμενες μεγάλες (κι αν).
Εδώ, όπως σχεδόν σε όλα, το έχουμε δει ανάποδα. Ο κάθε Χανιώτης, Πατρινός ή Σερραίος πρώτα υποστηρίζει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, και μετά την τοπική του ομάδα. Λογικό λοιπόν επακόλουθο είναι οι τελευταίες ως επί το πλείστον να φυτοζωούν.

Μοναδικές εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα είναι οι Γιαννιώτες και οι Λαρισαίοι, και μπράβο τους.
Air Kef
QUOTE
Μοναδικές εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα είναι οι Γιαννιώτες και οι Λαρισαίοι, και μπράβο τους.


Απο το πληκτρολογιο μου το πηρες. tongue.gif

Αν και καποιοι Λαρισαιοι ξεφευγουν και δηλώνουν άλλη ομάδα.
Ο φανατισμος παντως των υπόλοιπων ειναι χαρακτηριστικός.

Στην Ξάνθη δν ισχυει κατι τετοιο;

Κύριος λογος ειναι οτι οι μικρές ομάδες δν κυριαρχούσαν ποτέ και δν εκανα ποτε Πρωταθλητισμο,πλην Λαρισας ασφαλώς.

Στην Αγγλια που ειπες,η Λιβερπουλ υπήρξε φόβος-τρομος και δυνάστης της Ευρωπης για καποια χρόνια,η Γιουναιτεντ το ιδιο,κατα καιρούς ομαδες οπως η Μπλακμπερν ή ή Νοτιγχαμ Φορεστ επερναν το πρωταθλημα και γενικά υπήρχε ενας φοβερός ανταγωνισμος.
Λέω υπήρχε γιατι δυστυχώς εδώ και καποια χρόνια η 4αδα των 2 του Λονδινου και των 2 ρεντς δν σπάει πουθενά


Αυτός ειναι ισως και ο λογος που στην Ελλαδα ισχύουν αυτα που ειπες.
Οταν ο 10χρονος Λαρισαιος εβλεπε το 80 την ΑΕΛ να πρωταγωνιστεί και ο καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής επαιζε στην ομάδα του, δν ειχε λογο να υποστηριξει τον Ολυμπιακο.

Οταν ομως σήμερα οι καλυτεροι παιζουν στους 3 μεγάλους, το παιδάκι θα ταυτιστεί πχ με τον Ριβάλντο,τον Τζιοβάνι ή τον Τζόρτζεβιτς. Με ποιον να ταυτιστεί;; Με τον Χριστοδουλόπουλο;;; Με τον Πόι;; Με τον Σφακιανάκη; (χωρίς παρεξήγηση ασφαλώς)
Οταν οι ομαδες τους παραπέουν ειναι λογικο να ξεστρατήσει και να ταχτεί με την ομαδα του παικτη που ταυτίστηκε. smile.gif

Το σημαντικοτερο που αποκομισε η ΑΕΛ απο τον τιτλο που πηρε περσι στο Κυπελλο απεναντι στον ΠΑΟ,δν ηταν ο τίτλος αυτος καθεαυτός,αλλά μια μέρα,ένα γεγονός ικανό να ειναι φάρος για τις νέες γενιές και για να μπορεί να υπερηφανεύεται για κάτι αρκετά σημαντικό, και οχι πχ οτι βγήκε Ουέφα ή βγήκε 8ο!


Για να επανέλθουμε,αν ο Κολοσσος κέρδιζε καποια στιγμή το Κύπελλο (ή το Ρέθυμνο να το εκανε περσι,λέμε τώρα( biggrin.gif ) με τον ΠΑΟ στον τελικό),και φέτος είχε ας πούμε το ρόστερ και τα αποτελέσματα του Πανελληνιου/Πανιωνιου/Αρη καποιος Ροδίτης θα το σκεφτόταν ισως πολύ περισσοτερο να παει στο γηπεδο και να υποστήριξει τον ΠΑΟ. smile.gif
Kolossos-Rhodes
Mπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι κρατηθηκε το δελτιο του στινσον και θα κριθει απο τον αθλητικο δικαστη για το περιστατικο στο τελος του αγωνα?δηλαδη τις εφαγε απο το ρεμαλι τον χουλιγκανο και θα τιμωρηθει κιολας??και αν κληθηκε αυτος που ενεπλακη στο επεισοδιο γιατι τοτε δεν κληθηκε ο ?κυριος? Αλβερτης ο οποιος το προκαλεσε???
enypnio
καλά και να τιμωρούνταν ο αλβέρτης δεν θα έτρεχε και τπτ στον Παναθηναϊκό
panos75
QUOTE
καλά και να τιμωρούνταν ο αλβέρτης δεν θα έτρεχε και τπτ στον Παναθηναϊκό


Αυτό είναι το ζήτημα δηλαδή;

Κι'επιπλέον ας μην ξεχνάμε ότι ο Αλβέρτης είναι σεσημασμένος προβοκάτορας.
lakersdynasty
QUOTE(panos75 @ Dec 4 2007, 21:42 ) *
Κι'επιπλέον ας μην ξεχνάμε ότι ο Αλβέρτης είναι σεσημασμένος προβοκάτορας.


Για εξηγησε το λιγο αυτο?
panos75
QUOTE
Για εξηγησε το λιγο αυτο?


Τι να εξηγήσω;
Δεκαπέντε χρόνια τώρα θυμάμαι τον Αλβέρτη να πρωταγωνιστεί σε τσαμπουκάδες και προκλήσεις εντός κι εκτός παρκέ. Θες να τα αναφέρω ένα-ένα τα περιστατικά;
lakersdynasty
QUOTE(panos75 @ Dec 5 2007, 08:44 ) *
Τι να εξηγήσω;
Δεκαπέντε χρόνια τώρα θυμάμαι τον Αλβέρτη να πρωταγωνιστεί σε τσαμπουκάδες και προκλήσεις εντός κι εκτός παρκέ. Θες να τα αναφέρω ένα-ένα τα περιστατικά;


Ναι γιατι αναφερεσαι στον Αλβερτη σαν να ειναι ο μονος παικτης στον κοσμο που κανει κατι τετοιο εντος γηπεδου (που φετος φανερα ειναι και αυτο που θελει απο αυτον και ο Ομπραντοβιτς, να μπαινει μεσα κα να κυνηγαει καθε φαση να σπρωχνει και να διεκδικει)

Ε αφου το σκεφετεσαι ετσι το πραγμα δωσε πολλους χερετισμους σε αυτον τον Αγιο ανθρωπο...τον...πως τον λενε?...Τομιτς? 19.gif

Ο Αρχηγος εχει θεση στο φετινο ροστερ. Γιαυτο αποφασισε να παιξει και φετος. Και ο ρολος δεν ειναι το σκουντημα αλλα ναναι ο πρωτος που θα μπει μεσα και θα παιξει με τσαμπουκα. Και αυτο δεν σημαινει μονο να σκουνταει αλλα να συμμετεχει σε καθε φαση και να μην αφηνει καμια φαση στην τυχη. Και αυτο φενεται σε τοσους αγωνες ειδικα φετος που παιζει και πανυγιριζει καθε καλαθι σαν τρελος περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια.

Οταν θες να μειωσεις καποιον βρισκεις του κοσμου τις δικαιολογιες.
Για πες μας να δουμε γιατι οποιος παικτης πηγαινει στον Ολυμπιακο τα τελευταια χρονια φερεται αλαζονικα? Ο Μπουρουσης που νομιζει οτι ειναι ο Ντανκαν και στραβοκοιταει τους διαιτητες καθε φορα που κανει φαουλ? Ο Βασιλειαδης που ηρθε φετος και απεκτησε στυλακι? Μεχρι τωρα πιστευα οτι αυτος ηταν τσαμπουκας. Αλλα μαλλον δεν ειναι ε?

ΟΚ εγω καταλαβα...ελπιζω να πειστικαν και οι υπολοιποι. icon_wave.gif
enypnio
εντάξει το μπάσκετ δεν είναι εκκλησία, ούτε ο αλβέρτης παναγία

απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε δόλος με τίποτα, δηλαδή άμα πιανόνταν στα χέρια ο αλβέρτης με τον μάτσε στα πλέι οφφ και χάναν και οι 2 το επόμενο παιχνίδι, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι έγινε σκόπιμα, και θα ήταν κάτι συζητήσημο

τώρα με τον κολοσσό δεν νομίζω να έχει κάνα κέρδος ο παναθηναϊκός με το να χάσει αγώνες ο στίνσον, για να βάλει τον αλβέρτη να κάνει πανικό
panos75
QUOTE
Ναι γιατι αναφερεσαι στον Αλβερτη σαν να ειναι ο μονος παικτης στον κοσμο που κανει κατι τετοιο εντος γηπεδου (που φετος φανερα ειναι και αυτο που θελει απο αυτον και ο Ομπραντοβιτς, να μπαινει μεσα κα να κυνηγαει καθε φαση να σπρωχνει και να διεκδικει)

Ε αφου το σκεφετεσαι ετσι το πραγμα δωσε πολλους χερετισμους σε αυτον τον Αγιο ανθρωπο...τον...πως τον λενε?...Τομιτς?


QUOTE
Για πες μας να δουμε γιατι οποιος παικτης πηγαινει στον Ολυμπιακο τα τελευταια χρονια φερεται αλαζονικα? Ο Μπουρουσης που νομιζει οτι ειναι ο Ντανκαν και στραβοκοιταει τους διαιτητες καθε φορα που κανει φαουλ? Ο Βασιλειαδης που ηρθε φετος και απεκτησε στυλακι? Μεχρι τωρα πιστευα οτι αυτος ηταν τσαμπουκας. Αλλα μαλλον δεν ειναι ε?


Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την ταμπακιέρα; Την ατιμωρησία δηλαδή του Αλβέρτη, παρά τον πρότερο μη έντιμο βίο του;
Ο ίδιος ο Ιωαννίδης είχε αποκαλέσει τον Τόμιτς τον ''μεγαλύτερο τσόγλανο που έχω δει στη ζωή μου''. Και τι μ'αυτό; Είναι αυτό δικαιολογία για να κάνει ο Αλβέρτης ότι θέλει μέσα στο παρκέ;
Κρίμα πάντως γιατί προσωπικά είχα περισσότερες απαιτήσεις από κάποιον που διατέλεσε αρχηγός της Εθνικής.

Όσο για τα παραδείγματα που ζητάς, θα ξεκινούσα από την αρχή αλλά σέβομαι τη μνήμη ενός ανθρώπου που δεν είναι πια ανάμεσα μας. Και ο νοών νοείτω.

QUOTE
Ο Αρχηγος εχει θεση στο φετινο ροστερ. Γιαυτο αποφασισε να παιξει και φετος. Και ο ρολος δεν ειναι το σκουντημα αλλα ναναι ο πρωτος που θα μπει μεσα και θα παιξει με τσαμπουκα. Και αυτο δεν σημαινει μονο να σκουνταει αλλα να συμμετεχει σε καθε φαση και να μην αφηνει καμια φαση στην τυχη. Και αυτο φενεται σε τοσους αγωνες ειδικα φετος που παιζει και πανυγιριζει καθε καλαθι σαν τρελος περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια.


Άλλο παίζω ψυχωμένα κι άλλο προβοκάρω τον αντίπαλο και βάζω με τη συμπεριφορά μου φυτιλιές στους ανεγκέφαλους της εξέδρας, όπως συνέβη στη Ρόδο. Κι'ο Αργύρης Καμπούρης π.χ. έπαιζε δυναμικά, αλλά δε θυμάμαι να προκαλούσε επεισόδια με τη συμπεριφορά του.
Kolossos-Rhodes
Νομιζω κυριε εχετε ξεφυγει λιγο απο το νοημα της συζητησης!
το θεμα στην φαση αυτη δεν ειναι αν ειναι "προκλητικος","φασαριας",τσαμπουκας" η οτι αλλο αποκαλεσατε τον αλβερτη.

το θεμα ειναι γιατι γινεται αυτη η διακριση μεταξυ στινσον και αλβερτη?γιατι τιμωρειται μονο ο ενας και οχι και οι δυο??
enypnio
γιατί μάλλον ο αλβέρτης δεν χτύπησε κανέναν (ασχέτος αν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει και δεν τον πέτυχε)

τιμωρείται η πράξη και όχι η πρόθεση
Kolossos-Rhodes
Αστο enypnio με επεισες!
αφου ο αλβερτης τον εσπρωξε τον στινσον!!!
τελοσπαντων μην το ψαχνουμε αλλο
ειναι απλα τα πραγματα,ο ασημος στινσον παιζει στον αδυναμο κολοσσο και ο διασημος αλβερτης παιζει (η ξεσκονιζει τον παγκο) στον πανισχυρο παναθηναικο!αυτη η ειναι η απλη ερμηνεια για την προκλητικοτατη κινηση να παρουν το δελτιο μονο του ενος!!
end of story και ολα τα αλλα ειναι......μην πω τι γιατι σεβομαι το φορουμ.
Alexmei
QUOTE
Έχω ελάχιστη εμπιστοσύνη στους δημοσιογράφους και χαίρομαι που διαβάζουμε "ρεπορτάζ" από φίλους που ήταν μέσα στα γεγονότα.

Ελπίζω τουλάχιστον να τιμωρηθεί το τσογλάνι που χτύπησε τον παίχτη και να μην τρέχουν πρόεδροι και γλοιώδεις παραγοντίσκοι να τον γλυτώσουν.

Ως προς τον αγώνα, αν κατάλαβα καλά απ' τα γραφόμενά σου δεν έκανε κάτι συγκλονιστικό από πλευράς θεάματος ο Παναθηναϊκός, απλώς βγαίνανε σωστές επιθέσεις και άμυνες. Γιατί όμως χαρακτηρίζεις "μισο-άρρωστο" το Διαμαντίδη;


Mισο-άρρωστος γιατί την δεν είχε ξεπεράσει πλήρως την ιωσή του wink.gif

Το τσογλάνι που αναφέρεις έμαθα πως υπηρετούσε στην Ρόδο, και το έσκασε από το στρατοπεδό του προκειμένου να έρθει στον αγώνα... τώρα αν πέρασε από στρατοδικείο δεν ξέρω...
Alexmei
QUOTE
Έχω ελάχιστη εμπιστοσύνη στους δημοσιογράφους και χαίρομαι που διαβάζουμε "ρεπορτάζ" από φίλους που ήταν μέσα στα γεγονότα.

Ελπίζω τουλάχιστον να τιμωρηθεί το τσογλάνι που χτύπησε τον παίχτη και να μην τρέχουν πρόεδροι και γλοιώδεις παραγοντίσκοι να τον γλυτώσουν.

Ως προς τον αγώνα, αν κατάλαβα καλά απ' τα γραφόμενά σου δεν έκανε κάτι συγκλονιστικό από πλευράς θεάματος ο Παναθηναϊκός, απλώς βγαίνανε σωστές επιθέσεις και άμυνες. Γιατί όμως χαρακτηρίζεις "μισο-άρρωστο" το Διαμαντίδη;


Mισο-άρρωστος γιατί την δεν είχε ξεπεράσει πλήρως την ιωσή του wink.gif

Το τσογλάνι που αναφέρεις έμαθα πως υπηρετούσε στην Ρόδο, και το έσκασε από το στρατοπεδό του προκειμένου να έρθει στον αγώνα... τώρα αν πέρασε από στρατοδικείο δεν ξέρω...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.