QUOTE(jhantzop @ May 29 2018, 12:31 )

Δεν έχει και πολλή σημασία η γνώμη μου για τα θέματα γιατρών/μηδενισμών διότι ήμουν μπροστά σε αγώνα Α2 Γυναικών (Κοντόπευκο) που δεν είχε έρθει γιατρός και περίμεναν 45 λεπτά για να έρθει διότι η εντολή ήταν να μην υπάρχουν μηδενισμοί λόγω καθυστέρησης (και μη προσέλευσης;;;) γιατρών. Οπότε εφόσον το είδα σε Εθνική Κατηγορία, τι να πω για Α' Νεανίδων;
Όσον αφορά τώρα το πόσο σημασία είχε αυτό για την τελευταία αγωνιστική, προσπαθώντας να καταλάβω, βλέπω πως δεν είχε μεγάλη σημασία, διότι και οι 3 ομάδες (ΑΕΝΚ, ΑΕΚ, Άρης) ήθελαν τη νίκη. Ο Άρης έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνε τη νίκη στον αγώνα με το Λαγονήσι αν έπαιζε ρόλο στη σωτηρία του μιας και δεν πήγε γιατρός στο γήπεδο και ο αγώνας δεν έγινε με υπαιτιότητα του γηπεδούχου. Δεν βλέπω πως μπορεί να αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, μπορεί κάτι να μην καταλαβαίνω εγώ!
Το απλο που λεω εγω ειναι το εξης , εχεις βγαλει μια προκηρυξη με καποιους κανονισμους τους οποιους τους καταπατας εσυ η ιδια διοργανωτρια αρχη , δεν μπαινω στην διαδικασια καμμιας δικαιολογιας ουτε λεω οτι αλλοιωθηκε το πρωταθλημα , αλλα δεν γινεται να τηρουνται οι κανονισμοι οποτε και αν το θελουμε.
Επρεπε να μηδενιστει για την μη προσελευση γιατρου ? το λεει ρητα ο κανονισμος οτι επρεπε , δεν εγινε ομως για τον οποιοδηποτε λογο τι δειγμα γραφης δινεις? τι παραδειγμα δινεις ? οτι ολα μπορουν να γινουν ...
για τον αγωνα α2 που λες μην ξεκινας το παιχνιδι να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ σαν ομαδα να τηρηθουν οι κανονισμοι να μην κανεις τα στραβα ματια ... σηκω και φυγε , καντε κατι και αυτο που λεω εγω ειναι το αυτονοητο επιτελους να τηρουνται οι κανονισμοι χωρις εκπτωσεις και χαρες...
QUOTE(passhootdrive @ May 29 2018, 12:44 )

7.10.17 Το Λαγονἠσι ενημέρωσε την ΕΣΚΑ, τί έκανε ο αντίπαλος δεν ξέρω.
μπορεις να μου πεις για ποιο παιχνιδι ενημερωσε την εσκα ? με ποιον αντιπαλο?
γιατι δυο μερες μετα εγινε παιχνιδι απο την ημερομηνια που λες
09/10/2017 21:30 Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 33 - 77