Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
louie
QUOTE (akratacity @ Dec 25 2013, 14:47 ) *
επειδη αναφερθηκες στο ρανκιν να σε ρωτησω τι αριθμο πρεπει να πιασει ενας παιχτης για να θεωρεις οτι ειναι καλος?

γτ ο σπανουλης στους 12 τελικους πρωταθληματος κοντρα στον παο μονο στους 4 εχει πιασει ρανκιν κατω απο 10

ενταξει οντως ο διαμαντιδης στο ρανκιν εχει διαφορα με τον σπανουλη αλλα θεωρω οτι το αγωνιστικο στυλ των δυο παιχτων παιζει σημαντικο ρολο στο συγκεκριμενο στατιστικο

ο διαμαντιδης σε ολη την καριερα του ειχε πληρη στατιστικη αντιθετα ο σπανουλης ειναι ενας φυσει επιθετικος παιχτης γεγονος που και σε περισσοτερα λαθη τον οδηγει και σε χειροτερα ποσοστα (εξαιτιας των περισσοτερων προσπαθειων που παιρνει)

το ρανκιν που λες οτι αδικει τον σπανουλη ειναι οπως λες επειδη κανει λαθη και παιρνει περιττες προσπαθειες. εεε αν κανεις λαθη και παιρνεις πολλες προσπαθειες για να σκοραρεις δεν μπορεις να κοιτας μονο τους ποντους μετα. δλδ 15 ποντοι με 10 διποντα και αλλα 10 τριποντα(προσπαθειες) και 5 λαθη ειναι καλη επιδοση; οχι δεν ειναι. και σορρυ κιολας αλλα το οτι δεν παιζει καλα στα ντερμπι δεν το εχουμε βγαλει μονο παναθηναικοι...
σου παραθετω κομματι απο το εισαγωγικο ποστ του T.W.Is.M για το ντερμπι της πρωτης αγωνιστικης

QUOTE (T.W.Is.M. @ Oct 9 2013, 16:14 ) *
Θα κανει αλλο ενα μεγαλο παιχνιδι σε ντερμπι ο Διαμαντιδης? Θα κανει μια καλη εμφανιση εναντιον της πρωην ομαδας του ο Σπανουλης(ή θα μεινει στον προπερσινο 5ο τελικο, που ειναι το μονο πραγματικα μεγαλο ματς του εναντιον του ΠΑΟ)?

δεν νομιζω να ειναι κι ο T.W.Is.M κομπλεξικος βαζελος οπως αναφερθηκε πιο πανω.γενικα εγω το εχω ακουσει παααρα πολλες φορες απο ολυμπιακους σαν παραπονο για τον σπανουλη

φυσικα αυτο δεν μειωνει την αξια του σαν παιχτη απλα στα ντερμπι μου φαινεται οτι νιωθει υπερβολικα οτι χρειαζεται να αποδειξει κατι απεναντι στην πρωην ομαδα του. αυτο τον κανει να υποπιπτει σε λαθη και μετα να γινεται διστακτικος. δεν θελω να ακουστω σαν σχολιαστης του γκαζετα(και δεν το λεω κοροιδευτικα αλλα σαν δειγμα αυτης της πιεσης που βαζει στον εαυτο του) αλλα τα airball που εχει κανει εναντια στον παναθηναικο δεν τα εχει κανει σε ολη του την καριερα μαζεμενα.

αντιθετα ο διαμαντιδης εκτος οτι ενεργοποιηται γενικα σε μεγαλους αγωνες, αλλα εχει παρει και τον αερα των ντερμπι με πολυ μεγαλες εμφανισεις στο παρελθον και παταει αλλιως. την καλυτερα εμφανιση της καριερας του απο αριθμους αλλωστε την εχει κανει εναντια στον ολυμπιακο το 2010 με 26 ποντους ,11 ασσιστ, 7 ριμπαουντ και ρανκιν πανω απο 40

Quincy
QUOTE(louie @ Dec 25 2013, 17:46 ) *
απλα στα ντερμπι μου φαινεται οτι νιωθει υπερβολικα οτι χρειαζεται να αποδειξει κατι απεναντι στην πρωην ομαδα του. αυτο τον κανει να υποπιπτει σε λαθη και μετα να γινεται διστακτικος.

Τι να αποδείξει μετά από 3 χρόνια;; Επειδή έκανε λάθος επιλογή (που δεν την έκανε); Ότι αγχώνεται στην ιδέα να κάνει κακό παιχνίδι και να τον πουν άμπαλο και φραγκοφονούλη; Ή μήπως θα αρχίσει το κράξιμο ο κόσμος του Ολυμπιακού;;

Αστεία πράγματα!

Το ράνκιν διαβάζεται πότε έτσι πότε αλλιώς (ανάλογα με το σι συμφέρει τον καθένα) κι έχεις δίκιο, στην περίπτωση του Σπαν είναι συνολικά κακό. Αλλά είναι ξεκάθαρα λόγω της τόσο προσαρμοσμένης άμυνας πάνω του. Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω άλλον παίκτη αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη που να αντιμετωπίζεται όπως ο Σπανούλης από τις αντίπαλες άμυνες.

Και πάμε στο "αιώνιο" αντεπιχείρημα. "Ο Διαμαντίδης έκανε και καλά παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό". Σοβαρά όμως είναι το ίδιο αυτό που καλείται να κάνει ο ένας με αυτό που πρέπει να κάνει ο άλλος;;
Θυμάστε ποτέ να γράφεται πουθενά εδώ μέσα ή και αλλού, "πρέπει η άμυνα του Ολυμπιακού να σταματήσει τον Διαμαντίδη με κάθε τρόπο". Όχι, γιατί ακόμα και σε αυτόν τον Παναθηναικό του Πεδουλάκη ο Διαμαντίδης δεν είναι πρωταγωνιστής στο σκοράρισμα. Η άμυνα θα επικεντρωθεί στον Ούκιτς, τον Γκιστ, τον Ματσιούλης ακόμα, ενώ για τον Διαμαντίδη αρκεί να μην του δώσεις ξεμαρκάριστο τρίποντο από την κορυφή. Παλιότερα ήταν τριτο-τέταρτος "πονοκέφαλος" για την άμυνα όταν έπαιζαν Νίκολας, Σαρας, Μπατιστ, Πέκοβιτς, Σπανούλης, ίσως και πιο κάτω στη λίστα. Οπότε λογικό είναι όταν θα βρεθεί στη μέρα του και με κέφια στην επίθεση να βρει και τους χώρους και τις άμυνες πιο χαλαρές για να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Οπότε τι συγκρίνουμε...
TakeshyKurosawa
QUOTE (louie @ Dec 25 2013, 18:46 ) *
το ρανκιν που λες οτι αδικει τον σπανουλη ειναι οπως λες επειδη κανει λαθη και παιρνει περιττες προσπαθειες. εεε αν κανεις λαθη και παιρνεις πολλες προσπαθειες για να σκοραρεις δεν μπορεις να κοιτας μονο τους ποντους μετα. δλδ 15 ποντοι με 10 διποντα και αλλα 10 τριποντα(προσπαθειες) και 5 λαθη ειναι καλη επιδοση; οχι δεν ειναι. και σορρυ κιολας αλλα το οτι δεν παιζει καλα στα ντερμπι δεν το εχουμε βγαλει μονο παναθηναικοι...
σου παραθετω κομματι απο το εισαγωγικο ποστ του T.W.Is.M για το ντερμπι της πρωτης αγωνιστικης

δεν νομιζω να ειναι κι ο T.W.Is.M κομπλεξικος βαζελος οπως αναφερθηκε πιο πανω.γενικα εγω το εχω ακουσει παααρα πολλες φορες απο ολυμπιακους σαν παραπονο για τον σπανουλη

φυσικα αυτο δεν μειωνει την αξια του σαν παιχτη απλα στα ντερμπι μου φαινεται οτι νιωθει υπερβολικα οτι χρειαζεται να αποδειξει κατι απεναντι στην πρωην ομαδα του. αυτο τον κανει να υποπιπτει σε λαθη και μετα να γινεται διστακτικος. δεν θελω να ακουστω σαν σχολιαστης του γκαζετα(και δεν το λεω κοροιδευτικα αλλα σαν δειγμα αυτης της πιεσης που βαζει στον εαυτο του) αλλα τα airball που εχει κανει εναντια στον παναθηναικο δεν τα εχει κανει σε ολη του την καριερα μαζεμενα.

αντιθετα ο διαμαντιδης εκτος οτι ενεργοποιηται γενικα σε μεγαλους αγωνες, αλλα εχει παρει και τον αερα των ντερμπι με πολυ μεγαλες εμφανισεις στο παρελθον και παταει αλλιως. την καλυτερα εμφανιση της καριερας του απο αριθμους αλλωστε την εχει κανει εναντια στον ολυμπιακο το 2010 με 26 ποντους ,11 ασσιστ, 7 ριμπαουντ και ρανκιν πανω απο 40

Ξέρεις αν υπάρχουν πουθενά στατιστικά του Σπανούλη από αγώνες playoff όταν έπαιζε στον Παναθηνα'ι'κό?
Πάντως βλέποντας ξανά τα στατιστικά από 2011,2012,2013 ο Διαμαντίδης έχει κάνει περισσότερα λάθη από Σπανούλη στους αγώνες των πλέιοφς.
Λογικά η διαφορά στο ράνκινγκ οφείλεται σε αμυντική συνεισφορά και ίσως στις πολλές άστοχες προσπάθειες του Σπανούλη.
Και για να ξεκαθαρίσω αυτό που είπα. Δεν είπα πως ο Σπανούλης κάνει καλά παιχνίδια εναντίον του ΠΑΟ, αλλά δεν είναι άφαντος, αόρατος κλπ όπως λένε οι κακές γλώσσες. Απλά πολλοί τον περιμένουν ως Μεσσία.
bbplayer
QUOTE (Quincy @ Dec 25 2013, 19:51 ) *
Τι να αποδείξει μετά από 3 χρόνια;; Επειδή έκανε λάθος επιλογή (που δεν την έκανε); Ότι αγχώνεται στην ιδέα να κάνει κακό παιχνίδι και να τον πουν άμπαλο και φραγκοφονούλη; Ή μήπως θα αρχίσει το κράξιμο ο κόσμος του Ολυμπιακού;;

Αστεία πράγματα!

αστεία?

και τότε γιατί εκβιάζει καταστάσεις, μονοπωλεί επιθέσεις, παίζει ατομικά και κανει να φρικαρετε κι εσείς οι ίδιοι στα τόπικ των αντίστοιχων αγώνων? ρίξε μια ματιά εάν δε με πιστεύεις στα ποστ των προηγούμενων χρόνων.πράγματα που ούτε σε άλλους αγώνες κάνει , τουλάχιστο όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό και βέβαια ούτε σε μας έκανε.

δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό του καθενός εάν και τι θέλει ή τι δεν θέλει να αποδείξει
akratacity
QUOTE (louie @ Dec 25 2013, 18:46 ) *

μα δεν ειπα οτι αδικειται απο το ρανκιν ο σπανουλης απλα αναρωτηθηκα απο ποια τιμη και πανω το ρανκιν δειχνει μια καλη εμφανιση συμφωνα με τα κριτηρια του φιλου katharop

δεν ισχυριζομαι οτι ειναι καλος ο σπανουλης και το ρανκιν δειχνει αλλα απλα θελω να πω οτι ειναι ενα στοιχειο το οποιο αν δεν εχεις δει το παιχνιδι δεν ειναι παντα ξεκαθαρο αν εχει κανει καλη εμφανιση καποιος παιχτης

παντως οφειλεις να παραδεχτεις οτι υπαρχει μια γενικοτερη αρνητικη προδιαθεση πρασινων αποχρωσεων οταν γινεται κουβεντα για τον αθλητη σπανουλη με σκοπο να μειωσει την προσφορα του στην τωρινη του ομαδα

QUOTE (bbplayer @ Dec 25 2013, 20:05 ) *
αστεία?

και τότε γιατί εκβιάζει καταστάσεις, μονοπωλεί επιθέσεις, παίζει ατομικά και κανει να φρικαρετε κι εσείς οι ίδιοι στα τόπικ των αντίστοιχων αγώνων? ρίξε μια ματιά εάν δε με πιστεύεις στα ποστ των προηγούμενων χρόνων.πράγματα που ούτε σε άλλους αγώνες κάνει , τουλάχιστο όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό και βέβαια ούτε σε μας έκανε.

δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό του καθενός εάν και τι θέλει ή τι δεν θέλει να αποδείξει

φιλε μου ο σπανουλης σε ολους τους αγωνες παιρνει πολλες προσπαθειες δεν μπορεις να τον κατηγορησεις οτι εκβιαζει προσπαθειες στα συγκεκριμενα παιχνιδια μονο

ο ρολος του ειναι ηγετικος και προσπαθει με καθε τροπο να το αποδειξει και μεσα και εξω απο το παρκε

αυτο σε καποια παιχνιδια ειναι θετικο αλλα σε καποια αλλα (πολυ λιγοτερα στον αριθμο) τον οδηγει σε κακες εμφανισεις

απλα ο πανηγυρτζης φιλαθλος οταν βαζει 5 τριποντα με την ρεαλ μιλαει για τον ηγετη σπανουλη ενω οταν ειναι αστοχος με τον παο μιλαει για τον παιχτη που κανει κακο στην ομαδα
Quincy
QUOTE(bbplayer @ Dec 25 2013, 19:05 ) *
αστεία?

Μέχρι το 2012 συμφωνώ. Σίγουρα θα ήθελε (χρειαζόταν μάλλον) νίκες και διακρίσεις κόντρα στον Παναθηναικό.

Αλλά άγχος για να αποδείξει απέναντι στον Παναθηναικό, στο τέλος του 2013 με δυο απίστευτες σεζόν και πηγαίνοντας (την τρίτη πλέον) με 23-0 στο ΟΑΚΑ ;; Σοβαρά το πιστεύεις; Σου φαίνεται πιο λογικό αυτή να είναι η αιτία για τις "κακές" εμφανίσεις του παρά για τους λόγους που έγραψα παραπάνω;

Και ναι τα έχω δει τα ποστ, έχω δει την κριτική ποτ έχει γίνει στον Μπίλυ και έχω πάρει και μέρος σ αυτήν φυσικά αλλά μιλάμε για 3 χρόνια πριν. Πλέον δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Εκτος αν υπάρχει ακόμα κανένας πράσινος που να μην τον θεωρεί παιχταρά, ή κανένας κόκκινος που να μην τον θεωρεί τον απόλυτο ηγέτη στην "μάλλον" καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ ο Ολυμπιακός

Όσο "μείον" και να γράψει το κοντερ, παίκτες σαν τον Διαμαντίδη και τον Σπανούλη δεν επηρεάζονται, τα δαιπιστευτήριά τους τα δείχνουν μέσα από όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις και τις γεμάτες επιτυχίες και φανταζί νούμερα καριέρες τους
Και δεν νομίζω τέτοιοι παίκτες να μην αποδίδουν λόγω άγχους σε τέτοιο σημείο της καριερας τους
sni79per
Εκτροχιαζεται παλι η συζητηση αλλα οταν το συντριπτικο ποσοστο των προπονητων που εχουν αντιμετωπισει το ΔΔ ξεκινα τις δηλωσεις με το ''πρεπει να σταματησουμε το διαμαντιδη αν θελουμε...μπλα μπλα μπλα'' δεν γινεται να λεμε οτι δεν ειναι ΚΑΙ επιθετικο υπεροπλο ο μητσος.
Δεν ειναι καλαθομηχανη γιατι ποτε δεν του αρεσε (παραπονο το ειχε ο ζοτς να γινει πιο επιθετικος) κ πλεον κ να ηθελε να γινει -που δεν θελει- ειναι ανεφικτο στα 33.
Εγω θυμαμαι τα πανηγυρια στον πειραια οταν καταφερε να τον σταματησει σε καποια ματς ο ματζαρης.
Θυμαμαι να λενε για τον ογκολιθο ντορσευ που επιτελους εγινε το αντιδοτο στο πικενρολ του διαμαντιδη.
Συνεπως επιθετικο υπεροπλο μπορει να εισαι οταν βαζεις 10-12 ποντους κ οχι 18-20+ αλλα δημιουργεις τις προυποθεσεις με ΛΙΓΟΣΤΑ λαθη για τους υπολοιπους να βαλουν αλλους 20 για παραδειγμα.

Παμε στο σπανουλη τωρα...σαφεστατα κ θελει να ειναι εξαιρετικος απεναντι σε εμας ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ,ετσι ειναι παντα οταν κανεις τη διαδρομη για την αντιπερα οχθη.
Συνηθως με μας ειναι μετριοτατος,οχι επειδη τρομαζει και τετοια χαζα,απλα παιζει απεναντι σε ενα αντιπαλο που διαχρονικα παιζει καλη αμυνα κ στην τελικη μπορει να προσφερει εμμεσα ''προσφεροντας'' τους ποντους του στους συμπαιχτες του αφου η αμυνα ειναι προσαρμοσμενη σε αυτον.

Αυτα κ χρονια πολλα!
Quincy
QUOTE(sni79per @ Dec 25 2013, 19:20 ) *
Θυμαμαι να λενε για τον ογκολιθο ντορσευ που επιτελους εγινε το αντιδοτο στο πικενρολ του μπατιστ.

Καλύτερα τώρα smiley.gif

Δεν θέλω να ξανακάνω για 239875144 φορά σύγκριση των δύο. Αυτό που θέλω να πω είναι νομίζω κατανοητό, κι ότι ο Σπανούλης δεν κάνει κακές εμφανίσεις με τον Παο λόγω άγχους. Κι ο Διαμαντίδης αν αντιμετωπίζόταν με τον ίδιο τρόπο παρόμοια εικόνα θα είχε. Ελάχιστα καλύτερη γιατί είναι και καλύτερος οργανωτικά, αλλά δεν θα απείχε πολύ
louie
δεν γινεται ρε παιδια ανθρωποι που ξερουμε απο μπασκετ να λεμε οτι δεν προσαρμοζονται οι αμυνες στον διαμαντιδη ή οτι ανησυχουσαν περισσοτερο για τον νικολας πχ!! οι αμυνες δεν προσαρμοζονται μονο σε αυτον που βαζει τους ποντους. περισσοτερο μαλιστα προσαρμοζονται σε αυτον που δημιουργει... αν κοψεις τον βασικο δημιουργο χαλας της λειτουργια και το σκοραρισμα ολης της ομαδας, οχι μονο του ιδιου. δλδ αν αντιμετωπιζες τους κλιπερς quincy(που εκτιμω παρα πολυ τις αποψεις σου γενικοτερα) θα προσαρμοζοσουν και θα ανησυχουσες περισσοτερο για τον γκριφιν απο οτι για τον πολ;;; ο παναθηναικος την τελευταια δεκαετια εχει χτιστει με αξονα το πικ ν ρολ μεταξυ διαμαντιδη και μπατιστ(αρχικα, περσι ηταν με λασμε και γκιστ) και γενικοτερα πανω στην μοναδικη ικανοτητα του διαμαντιδη στο διαβασμα του σετ παιχνιδιου... οποτε φυσικα ειναι πρωτη προτεραιοτητα καθε προπονητη να τον σταματησει. και για να σου λυσω την απορια, ναι απο καθε αντιπαλο του παναθηναικου ακουω να λενε οτι πρεπει να σταματησουν τον διαμαντιδη. και δημιουργικα και εκτελεστικα. δεν μιλαμε και για καναν παιχτη που δεν μπορει να σκοραρει αλλωστε. αλλο αν ηταν παντα pass first ποιντ γκαρντ.

απο εκει και περα το οτι ο σπανουλης δεν αποδιδει εναντια στον παναθηναικο οσο αποδιδει σε οποιονδηποτε αλλο αγωνα ειναι μια πραγματικοτητα. ουτε γινεται αφαντος ουτε εξαφανιζεται, απλα δεν ειναι ο σπανουλης που ειναι σε αλλους αγωνες. εμενα προσωπικα μου δειχνει αυτο που ειπα πιο πανω. και δεν εννοω οτι δεν ειναι εγνωσμενη η αξια του και κατι θελει να αποδειξει, το ξεκαθαρισα αυτο. απλα εναντια στον παναθηναικο ισως το θελει και πιεζεται παραπανω απο οτι στους υπολοιπους αγωνες. ετσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον.

τωρα τη δευτερα εβαλε 8 ποντους. στην πρεμιερα ειχε βαλει αλλους 2... βρειτε μου 2 αλλους αγωνες φετος που να εχει συνολο 10 ποντους... δεν προκειται να βρειτε. ο διαμαντιδης εχει 26 σε αυτους τους 2. και για να επιστρεψουμε αυστηρα στα του αγωνα απο εκει που ξεκινησαμε, η εμφανιση του σπανουλη στοιχισε περισσοτερο απο οτι στοιχισε η εμφανιση του λοτζεσκι. εκτος αν υπαρχει κανει που περιμενε στον πρωτο αγωνα του λοτζεσκι στο οακα παραπανω πραγματα απο οτι περιμενε απο τον σπανουλη και τους αλλους εμπειρους του ολυμπιακου οπως ο πριντεζης και ο λο.
Quincy
Όχι, δεν εννοώ ότι δεν προσαρμόζονται οι άμυνες στον Διαμαντίδη!! Δεν νομίζω να το έγραψα κιόλας.. Αν το έκανα συμπαθάτε με rolleyes.gif
Αλλά μου αναφέρεις το πιο παραγωγικό ντέρμπυ της δεκαετίας, αγώνα πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, με Μπατιστ-Πέκοβιτς-Σπανουλη-Νίκολας, και μου λες για τους 26 πόντους που έβαλε ο Διαμαντίδης στον Παπαλουκά, τον Τεόντοσιτς, το Μαυροκέφαλο, τον Σόφο και τον Βούισιτς παίρνοντας μερικά από τα ευκολότερα σουτ της ζωή του, και μετα λέμε για τον Σπανούλη που έβαλε 8 από τους ... 60 πόντους της ομάδας του, σε αγώνα τίτλου στο ΟΑΚΑ απέναντι σε τόσο παθιασμένο Παναθηναικό και ενώ πάνω του έπαιζε άμυνα ο Γκιστ για να μην σουτάρει, και έκλεινε ο Λάσμε (καμιά φορά και τα guard μαζί) αν δοκίμαζε drive

Δηλαδή να μην συγκρίνω τις άμυνες που είχαν απέναντί τους; Να μην συγκρίνω τους συμπαίκτες τους; Γιατί όσο να ναι μια διαφορά ο Σίμονς από τον Πέκοβιτς την έχει, όπως κι ο Νίκολας από τον Μάντζαρη, όπως και το hedge out του Λάσμε με αυτό του Βούισιτς

Δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι οι ομάδες αγνοούν τον ΔΔ στην άμυνα !! Αλλά όταν είχε αυτούς τους παιχταράδες δίπλα του φυσικά και η άμυνα δεν θα είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά σ αυτόν, οι βοήθειες δεν θα έρχονται τόσο συχνά κλπ κλπ
Που πολύ απλά σημαίνει ότι μπορεί ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ να βρει χώρους και να δημιουργήσει για τον εαυτό του, όταν έχει κέφια κι είναι στην μέρα του. Ειδικά όταν όπως ειπώθηκε παραπανω ο Διαμαντίδης δεν είναι/ήταν τοσο aggresive
Η διαφορά φαίνεται με το πως αντιμετωπίζεται τώρα που οι συμπαίκτες του είναι χειρότεροι σε όλους σχεδόν τους τομεις. και το πόσο δύσκολο είναι να παράγει σκορ. Σίγουρα φταίνε και τα χρόνια, αλλά φταίει και το ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν την ποιότητά του, η άμυνα είναι πολύ πιο επιθετική πάνω του για αυτό το λόγο, κι είναι υποχρεωμένος να παίρνει αυτά τα σκοτωμένα τρίποντα, κι επειδή είναι μάγκας τα βάζει κιόλας καμιά φορά. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον Σπανούλη

Για να τελειώνουμε γιατί το ξεχειλώσαμε πάλι το τόπικ tongue.gif
Δεν είχα κανένα σκοπό να δικαιλογήσω 100% τις μέτριες εμφανίσεις του Σπαν κόντρα στον ΠΑΟ. Οι μεγάλοι παίκτες οφείλουν να την βρίσκουν την άκρη και να ξελασπώνουν την ομάδα τους κατώ και από τέτοιες συνθήκες. Αυτό που λέω είναι απλά ότι δεν φταίει το κόμπλεξ του που δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε/ήθελε, δεν είναι ο Lebron του 2011 69.gif
louie
οκ ναι ισως παρεξηγησα κι εγω τα δικα σου λεγομενα, ισως κι εσυ τα δικα μου. δεν εβαλα τον συγκεκριμενο αγωνα για να κανω συγκριση με τον συγκεκριμενο της δευτερας του σπανουλη. ειπα οτι ο διαμαντιδης εχει παρει τον αερα των ντερμπι απο παλια με καλες εμφανισεις κι εχει κανει και την καλυτερη εμφανιση του στον παναθηναικο(απο στατιστικα καθαρα) απεναντι στον ολυμπιακο. περισσοτερο σαν παραδειγμα. τεσπα οπως ειπες ψιλοξεχειλωθηκε το τοπικ
D-Wade
Πάντως ο Σπανούλης έχει παίξει πολύ καλά σε αρκετά derby .Βέβαια φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟ smile.gif
TakeshyKurosawa
QUOTE (D-Wade @ Dec 26 2013, 16:39 ) *
Πάντως ο Σπανούλης έχει παίξει πολύ καλά σε αρκετά derby .Βέβαια φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟ smile.gif

Και ο Παπαλουκάς όσο ήταν στην Αρκούδα ματσάρες έκανε ενάντια στον ΠΑΟ. Αλλά στο Ολυμπιακός- ΠΑΟ ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.
bbplayer
Το ΟΑΚΑ...το ΟΑΚΑ και το ΟΑΚΑ...τι σας φταίει αυτό το κακόμοιρο το ΟΑΚΑ πια? Σάμπως το ΣΕΦ κατηφορίζει λιγότερο? Και με Καζλάουσκας κατηφόριζε και με Πίνι και με Γιαννάκη. Ο Ντούντα το ίσιωσε λίγο αλλά τη μια χρονιά.

Ωραία τα ευφηολογήματα δε λέω και μένα μου αρέσουν αλλά δεν απαντάνε στην ουσία.

Ο Σπανούλης έκανε ματσάρες στον Παναθηναϊκό . Σωστό. Εδω έκαναν ματσάρες άλλοι και άλλοι αυτός δε θα έκανε? Συνήθως με τον Ομπράντοβιτς όλοι ματσάρες κάνουν. Ακόμα και με ένα πόδι (Βούγιανιτς), καθόλου πόδια (Τομάσεβιτς) κάποιο που δε σου γεμίζουν και πολύ το μάτι (Βουγιούκας) και πάει λέγοντας...Ερχόταν ο κάθε (σχεδόν) πουθενάς και έφευγε πρωταθλητής Ευρώπης. Ψέματα?????

Ο Παπαλουκάς στις καλές του έκανε ματσάρες με όλους. και με τον Παναθηναϊκό. Τον κέρδισε? Όχι

Στο Ολυμπιακός Παο δεν έκανε γιατί δεν ήρθε για να παίξει μπάσκετ αλλά για να κονομήσει. Μόνο στο Ολυμπιακός vs ΠΑΟ δεν έκανε ματσάρες ο Παπαλουκάς??? Γέλαγε ο κόσμος!!! Το μισό αγώνα μιλαγε με τους διατητές και τον άλλον με τους συμπαίχτες του. Πού να βρει χρόνο να ασχοληθεί με το μπάσκετ?

Εγώ ρε παίδες, ειλικρινά μιλάω, έχω βαρεθεί να διαβάζω για διατησίες , ειδικές συνθήκες κοκ . Εσείς δεν έχετε βαρεθεί να τα γράφετε? Πρέπει μονίμως να φταίει κάτι άλλο εκτός από τη δεδομένη κατάσταση των ομάδων τις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές?

Ρε σεις, δεν κουραστήκατε?????!!!!!!?????
j-kidd13
QUOTE(bbplayer @ Dec 27 2013, 21:39 ) *
Εγώ ρε παίδες, ειλικρινά μιλάω, έχω βαρεθεί να διαβάζω για διατησίες , ειδικές συνθήκες κοκ . Εσείς δεν έχετε βαρεθεί να τα γράφετε? Πρέπει μονίμως να φταίει κάτι άλλο εκτός από τη δεδομένη κατάσταση των ομάδων τις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές?

Ρε σεις, δεν κουραστήκατε?????!!!!!!?????

Χωρια οτι προσυπογραφω 101% την πρωτη παραγραφο,το ερωτημα σου με ταλανιζει χρονια τωρα...
bbplayer
εντάξει...κουβέντα κάνουμε....δεν μας χωρίζει κάτι...αλλά οκ αυτό το πράγμα δηλαδή...σόρυ δεν ξέρω τι να πω. τόσα χρόνια πια...οκ
T.W.Is.M.
Ολη η συζητηση που αφορουσε τη διαιτησια και κυριως τα προηγουμενα ντερμπι μεταφερθηκε στα παρασκηνιακα. Οποιος εχει ακομα το κουραγιο να σκαλισει τα θεματα αυτα μπορει να συνεχισει εκει.
colonel gomelsky
Δίκαιος νικητής ο ΠΑΟ σε ένα κακό ματς. Μόνο δυο πράγματα κράτησα και μου έκαναν εντύπωση: την εμφάνιση του παππά και την άρνηση του Σπανούλη να περάσει στα πόδια τον Γκιστ για να πάει στο drive. Από τον Παππά περιμένω περισσότερα στο μέλλον, την κακή εμφάνιση του Σπανούλη που για μένα συνοψίζεται κυρίως στην παθητική του στάση στο ματς, μπορώ να την δικαιολογήσω με την κούραση.
T.W.Is.M.
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 28 2013, 20:15 ) *
Δίκαιος νικητής ο ΠΑΟ σε ένα κακό ματς. Μόνο δυο πράγματα κράτησα και μου έκαναν εντύπωση: την εμφάνιση του παππά και την άρνηση του Σπανούλη να περάσει στα πόδια τον Γκιστ για να πάει στο drive. Από τον Παππά περιμένω περισσότερα στο μέλλον, την κακή εμφάνιση του Σπανούλη που για μένα συνοψίζεται κυρίως στην παθητική του στάση στο ματς, μπορώ να την δικαιολογήσω με την κούραση.

Για τον Παππα υπαρχει επαρκης δικαιολογια ομως. Προερχοταν απο τραυματισμο, ηταν ανετοιμος και στο ξεκινημα βοηθησε τον Παναθηναικο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.