Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Adam Morrison VS JJ Redick
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
JKidd5
Δυο από τους πιο αγαπημένους μου νέους παίχτες της λίγκας!
Ποιον προτιμάτε?
Wilkinson
QUOTE(JKidd5 @ Oct 19 2007, 04:25 ) *
Δυο από τους πιο αγαπημένους μου νέους παίχτες της λίγκας!
Ποιον προτιμάτε?

Πάντα jj redick 77.gif ο παίχτης είναι πολύ μεγάλος σουτέρ shot.gif αλλα πολύ μεγάλος... shot.gif Ειδικά φέτος που θα του δοθεί και χρόνος πιστεύω να κάνει όργια...
Pavlaras18
morison 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif wos_sport5.gif ειναι παιχταρας
leelo15
Ο Morrison χάνει νομίζω όλοι την χρονια, μεγάλη απώλεια για τους bobcats. bball.gif

Προσωπικά θεωρώ τον Adam μέτριο παίχτη και σε καμια περίπτωση δεν συμφωνώ με αυτά που έχουν γραφτεί για αυτόν. Του λείπει η ομαδικότητα, δεν είναι αρκετά αθλητικός για την θέση του και έχει αθλια ποσοστά στις (πολλές) προσπάθειες που παίρνει. Tώρα ο JJ είναι απλά ένας κλασσικός "shooter" που δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο. Νομίζω το orlando έχει δίκιο που δεν τον πολυχρησιμοποιεί.

Η ψήφο μου τελικά θα πάει στον Morrison επειδή έχει κάτι που ο Redick δεν έχει, ούτε θα αποκτήσει αυτό star-effect και την τρελή αυτοπεποίθεση Adam. Aμα αυτά είναι τα επόμενα αστερια του ΝΒΑ βλέπω να έχουμε problem 68.gif
NBAholic
Προφανώς δεν είναι. Απλώς είχαμε πέσει σε μέτριο ντραφτ το 2006, με αυτούς τους δυο να αναδεικνύονται σε απογοητεύσεις. Ο Ρέντικ είχε προϊδεάσει, καθώς είχε τη φήμη του ασταθούς και προβληματικού παίκτη, αλλά ο Μόρισον είχε πείσει πολλούς κι αν θυμάστε, έδιναν ακόμη και πιθανότητες για το Νο1. Στη συνέχεια έγινε φανερό αυτό που κάποιοι υποψιάζονταν: Ότι, δηλαδή, όντας μεσαίου αναστήματος και μη αθλητικός, θα έχει προβλήματα στη δημιουργία δικών του φάσεων και σουτ κι ότι το μυαλό του δε θα είναι αρκετό για τη διεκδίκηση των ριμπάουντ. Με άλλα λόγια, ότι αυτό που τείνει να εξελιχθεί είναι ένας "Άλαν Χιούστον των φτωχών".
captain charisma
ο μορισον νομιζω θα χασει τη χρονια απο οτι διαβασα δεν ειμαι σιγουρος
Kaez
O Morrison οντως θα χασει την χρονια.Προκειται για ενα καλο παιχτη που εδωσε πραγματα
στην περσινη season. O JJ ομως ειναι η συμπαθεια μου.Μεγαλος σουτερ ελπιζω να βρει χρονο
φετος να μας δειξει αυτο που ξερει να κανει πολυ καλα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.