Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
speedy
QUOTE(pencilbox @ May 23 2008, 13:06 ) *
Αν ο άνθρωπος είναι επιθετικός και θέλει να δημιουργεί "κλίμα" φαίνεται.
peace.gif peace.gif peace.gif

το amyntaki το ξέρω!!!!Ας λείπουν τα σχόλια..
speedy
QUOTE(soouza @ May 23 2008, 13:07 ) *
Xαλαρά,παιδιά.Προβλέπω νέο θερμό επεισόδιο μετά τα Ίμια laugh.gif

εεεε!!τώρα υπερβαλλεις!!!! tongue.gif smiley.gif
soouza
QUOTE(speedy @ May 23 2008, 13:20 ) *
εεεε!!τώρα υπερβαλλεις!!!! tongue.gif smiley.gif

Kάτσε γιατί βλέπεις αφίξεις και έπεται συνέχεια. laugh.gif
berry the truth
Ρε παιδιά το τόπικ έχει γίνει για να μαθαίνουμε κανά νέο για μεταγραφές όχι για αντιπαραθέσεις προσωπικές. Και μία παραίνεση προσωπική: καλύτερα jsoil άσε τα κουΐζ γιατί όπως βλέπεις, δημιουργούνται παρεξηγήσεις αφού ο καθένας βγάζει ένα σενάριο και μια εξήγηση που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα μετά να έρχονται οι παρεξηγήσεις. Για αυτό όποιος έχει κάτι σίγουρο από μεταγραφές, ας το αναφέρει απλά και κατανοητά. Για να μην εκτίθεται μετά και ο ίδιος!
pencilbox
QUOTE(amyntaki @ May 23 2008, 12:49 ) *
καλημερα....το να σε εχει μπερδεψει με καποια αλλη δε παιζει κατι τετοιο???????
λεω εγω τωρα.....

Speedy αν γνωρίζεσαι με το amyntaki έχω να σου πω ότι μόλις ενημερωθήκαμε ότι είσαι γυναίκα και όχι αντρας όπως ισχυρίζεσαι!
Για να μη βγαίνουμε άλλο off topic εγώ προσωπικά το κόβω. ούτως ή άλλως δεν έχει νόημα....
pencilbox
QUOTE(berry the truth @ May 23 2008, 13:35 ) *
Ρε παιδιά το τόπικ έχει γίνει για να μαθαίνουμε κανά νέο για μεταγραφές όχι για αντιπαραθέσεις προσωπικές. Και μία παραίνεση προσωπική: καλύτερα jsoil άσε τα κουΐζ γιατί όπως βλέπεις, δημιουργούνται παρεξηγήσεις αφού ο καθένας βγάζει ένα σενάριο και μια εξήγηση που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα μετά να έρχονται οι παρεξηγήσεις. Για αυτό όποιος έχει κάτι σίγουρο από μεταγραφές, ας το αναφέρει απλά και κατανοητά. Για να μην εκτίθεται μετά και ο ίδιος!

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
Jsoiler ναι σε παρακαλώ κι εγώ σταμάτα αυτή την ιστορία με τα κουιζάκια. Όχι τίποτα άλλο είναι και ίγο κουραστικό. Δημιουργούνται και παρεξηγήσεις.....
no_way
QUOTE(pencilbox @ May 23 2008, 13:45 ) *
Jsoiler ναι σε παρακαλώ κι εγώ σταμάτα αυτή την ιστορία με τα κουιζάκια. Όχι τίποτα άλλο είναι και ίγο κουραστικό. Δημιουργούνται και παρεξηγήσεις.....

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Eλεος με τα κουιζ!!!!
berry the truth
Η Ειρήνη Γρηγορέα στο Betsmart.gr

Η 27χρονη παίκτρια που ήταν από τις κορυφαίες στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ με την φανέλα του Ζωγράφου, μιλάει για την χρονιά που πέρασε, την χαμένη ευκαιρία της ομάδας της, αποκαλύπτει τα σχέδια της για το μέλλον και εκφράζει τα παράπονά της για τον χώρο του γυναικείου μπάσκετ

Το φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ γυναικών ήταν αναμφίβολα ένα από τα πλέον απρόβλεπτα με αρκετά "περίεργα" αποτελέσματα και ενδιαφέρον από το ξεκίνημα της περιόδου. Μια από τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν ήταν και αυτή του ΑΟ Ζωγράφου, η οποία αν και οδήγησε την κούρσα του πρωταθλήματος στην μεγαλύτερη διάρκειά του, δεν άντεξε και με κάποιες ήττες εκτός προγράμματος, έμεινε δεύτερο πίσω από την ΑΕ ΠΑΠ και έχασε στο τσακ το τρένο της ανόδου.

«Έρωτας με την πρώτη ματιά»

Μια από τις βασικές παίκτριες της ομάδας και από τις συντελεστές της πορείας αυτής ήταν η Ειρήνη Γρηγορέα, η οποία αποκαλύφθηκε στο Betsmart.gr. Γεννημένη το 1981 στην Αθήνα, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την πορτοκαλί μπάλα στις ακαδημίες της ΑΕΚΤ και όπως δηλώνει «την ερωτεύτηκα αμέσως». Το πάθος της ήταν τόσο μεγάλο που ακόμα και τώρα, 17 χρόνια μετά, δηλώνει το ίδιο παθιασμένη με το μπάσκετ όπως τότε και μάλιστα έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ την σχέση της με το άθλημα. «Το μπάσκετ μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Έχω δοκιμάσει πολλά αθλήματα στην καριέρα μου όπως κολύμβηση και στίβο αλλά το μπάσκετ με κέρδισε αμέσως».

Η διαδρομή της

Στην ΑΕΚΤ έμεινε για 9 χρόνια περίπου αγωνιζόμενη σε όλα τα τμήματα και στην συνέχεια πήγε στον γειτονικό Έσπερο. Ακολούθησαν δύο χρόνια στον Ατρόμητο Πειραιά με τον οποίο κέρδισε την άνοδό της από την Β Εθνική στην Α2 αλλά η κίνηση-σταθμός στην καριέρα της ήταν η μεταγραφή της στον Παγχιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Α2 και στον οποίο μάλιστα ανήκει ακόμα και όπως δηλώνει: «Δεν πρόκειται να φύγω ποτέ. Η Χίος είναι η οικογένειά μου. Τους ευγνωμωνώ, πέρασα τρία καταπληκτικά χρόνια που μου φέρθηκαν πολύ καλά αλλά το κυριότερο είναι ότι μου φέρθηκαν ακόμα καλύτερα όταν ζήτησα για επαγγελματικούς λόγους να φύγω από το νησί. Όχι μόνο δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα, όπως γίνεται σε πολλά σωματεία, αλλά δέχτηκαν πρόθυμα να με βοηθήσουν και να με εξυπηρετήσουν για να βρω καινούρια ομάδα. Από τότε ανήκω εκεί και θα είμαι πάντα ευγνώμων».

Μετά την Χίο και ενώ ήδη είχε αρχίσει να μπαίνει και στον επαγγελματικό στίβο εκτός μπάσκετ, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Πανιώνιο Άργους με τον οποίο κέρδισε την άνοδό της στην Α2 κατηγορία από τα επαρχιακά ενώ φέτος έπαιξε για πρώτη φορά στην Α ΕΣΚΑ με την ομάδα του Ζωγράφου, όπου πήγε εξαιτίας της προπονήτριας Αθηνάς Ζέρβα, με την οποία είχε συνεργαστεί και όταν ήταν κορασίδα στην ΑΕΚΤ και της τρέφει απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση.

Η τρελή πορεία του Ζωγράφου και το άτυχο τέλος

Ο Ζωγράφου, κόντρα στα προγνωστικά και τις εκτιμήσεις, έκανε μια εξαιρετική πορεία και οδήγησε το πρωτάθλημα για μεγάλο διάστημα αλλά στο τέλος κάποιοι τραυματισμοί, ατυχίες αλλά και απειρία δεν επέτρεψαν στην ομάδα να ολοκληρώσει την έκπληξη. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε στόχο την Α2 και πως μπορούσαμε να την έχουμε όταν στην ουσία ήμασταν επτά έμπειρες παίκτριες και οι υπόλοιπες μικρότερες και πιο άπειρες. Στην πορεία, όμως, και με την καταλυτική συμβολή της κόουτς Ζέρβα και μέσα από ένα εξαιρετικό κλίμα, μας βγήκε κάτι πολύ καλό και είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Όταν κερδίσαμε το Παγκράτι, που ήταν το φαβορί στον πρώτο γύρο, αρχίσαμε να το συζητάμε πιο πολύ μεταξύ μας και ίσως να το πιστεύουμε και λίγο. Πολύ περισσότερο, βέβαια, όταν ξανακερδίσαμε το Παγκράτι μέσα στο Μετς. Δυστυχώς, όμως, είχαμε σημαντικά προβλήματα τραυματισμών αφού δύο βασικές μας παίκτριες έμειναν για κάποιο διάστημα έξω και η απειρία μας φάνηκε αφού χάσαμε παιχνίδια που υπό φυσιολογικέ συνθήκες δεν θα χάναμε. Πιθανόν αν ήμασταν πλήρεις όλη την χρονιά, δεν χάναμε την άνοδο. Μας βγήκε και η κούραση στο τέλος.

Παρ’ όλα αυτά ήταν μια πολύ καλή χρονιά αλλά στο τέλος δεν βγήκε αυτό που θέλαμε. Δουλέψαμε σε επαγγελματικά πλαίσια και αυτό οφείλεται στην παρουσία της κόουτς Ζέρβα αλλά και των συνεργατών της. Κάναμε προπόνηση αλλά και προετοιμασία που την συγκρίνω με αυτές που έκανα στην Α2 και σε καμιά περίπτωση δεν κατάλαβα ότι ήμουν σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος. Βέβαια στο πρωτάθλημα μετά το κατάλαβα αφού πολλά σωματεία υστερούν σε οργάνωση και σε βασικά θέματα ενώ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την διαιτησία αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα αυτό. Είναι μεγάλη ιστορία. Το δυνατό σημείο μας σαν ομάδα ήταν η πολύ καλή χημεία που είχαμε μεταξύ μας, άλλωστε οι περισσότερες κοπέλες ήταν μαζί από πέρσι και η παρουσία της κόουτς».

«Δεν υπάρχει κίνητρο στο γυναικείο μπάσκετ»

Έχοντας αρκετά χρόνια στα γήπεδα και έχοντας περάσει από τις περισσότερες κατηγορίες (Α2, Β Εθνική, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, Επαρχιακά), η Ειρήνη μπορεί να μιλήσει για την κατάσταση στο γυναικείο μπάσκετ και βέβαια στις μικρότερες κατηγορίες: «Δυστυχώς δεν υπάρχει κίνητρο στο γυναικείο μπάσκετ. Τα σωματεία δεν δίνουν την απαραίτητη προσοχή και βέβαια τα λεφτά είναι λίγα. Είναι πολύ δύσκολο για μια παίκτρια να ζήσει μόνο από το μπάσκετ και να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Ακόμα και να το κάνει, δεν μπορεί να εξασφαλιστεί με την κατάσταση που υπάρχει. Στην Ελλάδα δεν δίνεται κίνητρο. Για τον λόγο αυτό αρκετές θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό όπου τα πράγματα είναι καλύτερα. Λίγα είναι τα σωματεία στην Ελλάδα που δουλεύουν σε επαγγελματικά πλαίσια και καλύπτουν τις ανάγκες μιας ομάδας. Πρέπει να υπάρξουν περισσότεροι άνθρωποι να ασχοληθούν με το χώρο και να δουλέψουν επαγγελματικά, με γυμναστές, προπονήσεις υψηλού επιπέδου, βάρη κτλ».

«Συμφωνώ βέβαια ότι και η νοοτροπία των γυναικών δεν είναι και η ιδανικότερη. Πολλές δεν το βλέπουν το μπάσκετ όπως πρέπει να το δουν αλλά ξαναλέω ότι αυτό οφείλεται σημαντικά και στην έλλειψη κινήτρου. Όταν μια παίκτρια στα 14-15 της βλέπει ότι δεν υπάρχει μέλλον και δυνατότητες να ασχοληθεί επαγγελματικά, γιατί να κάτσει να σκοτωθεί την εποχή εκείνη που πρέπει να δουλέψει και είναι αρκετά κρίσιμη για την εξέλιξή της στο μπάσκετ;»

«Φέτος έμαθα πολλά»

Η Ειρήνη Γρηγορέα δεν παρέλειψε να αναφέρει και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε και απ’ όλους όπως είπε, πήρε κάτι: «Στο ξεκίνημα είχαν την Βαλάντη Τσοπανάκη, που με κράτησε στο μπάσκετ και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωσή μου. Δεν μπορώ να μην αναφέρω τον Βασίλη Κωστόπουλο, που ήταν ο πρώτος μου προπονητής σε εθνική κατηγορία και βέβαια την Αθηνά Ζέρβα με την οποία ξαναέσμιξα φέτος και ήταν μια από τις αιτίες που πήγα στου Ζωγράφου. Μάλιστα, με βοήθησε φέτος να αναπτύξω έναν τομέα του παιχνιδιού μου που δεν ήξερα πολύ και στα 27 μου να αλλάξω θέση. Ενώ έπαιζα σχεδόν πάντα στο 2-3, φέτος έπαιξε πλέι μέικερ και με βοήθησε πάρα πολύ η κόουτς σε αυτό. Έβαλα καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μου, έμαθα να παίζω πολύ με το μυαλό μου και βέβαια αξιοποίησα και τo drive μου που είναι από τα όπλα μου. Μειονέκτημα μου παραμένει ο υπερβολικός μου ενθουσιασμός και το πάθος που με οδηγεί σε κάποια λάθη. Να μην παραλείψω να αναφέρω και τον Γιώργο Παπαδάκο στην Χίο αλλά και τον Δημήτρη Λάγιο στο Άργος με τους οποίους επίσης είχα καλή συνεργασία».

«Στόχος μου είναι να ευχαριστιέμαι το μπάσκετ»

Στα 27 της παραδέχεται ότι δεν τρέφει αυταπάτες για να παίξει στην Α1, άλλωστε πέρασε και ο καιρός που μπορούσε να το κάνει. «Πέτυχα αυτά που είχα βάλει σαν στόχο. Δεν σκεφτόμουνα ποτέ την Α1 σαν κάτι που πρέπει να κυνηγήσω οπωσδήποτε. Όταν μπορούσα να το κάνω, δεν έγινε. Τώρα δουλεύω πλέον, δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε κάτι τέτοιο. Θέλω να παίζω μπάσκετ γιατί με τρελαίνει αυτό, μου αρέσει πάρα πολύ και γιατί ευχαριστιέμαι το άθλημα. Θεωρώ ότι στην Α2 είμαι καλυμμένη και εκεί θα παίξω την επόμενη περίοδο. Είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες της κατηγορίας και τις επόμενες ημέρες θα πάρω την απόφασή μου για το που θα παίξω. Παίζουν ρόλο τα λεφτά αλλά δεν είναι το παν για μένα και όπως έγινε και φέτος παίζουν και άλλα ρόλο». Μεταξύ μας μετά την συνάντησή μας είχε ένα ραντεβού με μια από τις υποψήφιες ομάδες για να μιλήσει για την μεταγραφή της αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι άλλο…

«Αν και φίλαθλος της ΑΕΚ, πήγαινα στο ΟΑΚΑ για να δω ΠΑΟ»

Η Ειρήνη έχει τελειώσει οικονομικά και έχει πάρει MBI σε Finance ενώ τώρα δουλεύει σαν μάνατζερ σε φωτογράφους και στυλίστες εδώ και 3 χρόνια σε μια εταιρία στο Παγκράτι ενώ ακόμα δεν έχει σκεφτεί πιο συγκεκριμένα για το μέλλον. «Όπως πάει, θα δούμε», λέει. Δηλώνει φίλαθλος της ΑΕΚ αλλά φέτος θα την πετυχαίνατε στο ΟΑΚΑ για αγώνες του Παναθηναϊκού. «Μου αρέσει πολύ το μπάσκετ που παίζει, βέβαια και είμαι θαυμάστρια του Ομπράντοβιτς. Δεν έχω πρότυπα αλλά Μπατίστ και Διαμαντίδης μ’ αρέσουν σαν παίκτες. Απ’ το γυναικείο παρακολούθησα κάποια ματς των Εσπερίδων κυρίως, που ήταν η καλύτερη ομάδα αλλά απογοητεύτηκα με την εικόνα στις κερκίδες. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έχουν κάνει εκεί».

Μ.Μπ.
riobori@yahoo.gr

(Όποιες ομάδες και παίκτες/παίκτριες από όλες τις κατηγορίες (Α2, Β, Γ, Τοπικά ανδρών και Α1/Α2/Τοπικά Γυναικών), επιθυμούν την προβολή τους μέσα από τo betsmart.gr ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, να στείλουν e-mail σε: riobori@yahoo.gr)
VAGELIS N
μεταγραφες για τους κυριαρχους Χριστινα Δουκακη απο Κρονο Μενια Δροσοτακη απο Θριαμβο αι ερχονται και αλλες 2 σχεδον κλεισμενες αρκετα καλες κινησεις ολες
jsoiler
QUOTE(VAGELIS N @ May 23 2008, 20:37 ) *
μεταγραφες για τους κυριαρχους Χριστινα Δουκακη απο Κρονο Μενια Δροσοτακη απο Θριαμβο αι ερχονται και αλλες 2 σχεδον κλεισμενες αρκετα καλες κινησεις ολες

Για το δεύτερο μεγάλε δεν ισχύει!!Μάλλον σε μας θα μείνει.Δεν τα ξέρεις καλά μου φαίνεται....
jsoiler
QUOTE(pencilbox @ May 23 2008, 10:45 ) *

Πλάκα μου κάνεις??Εγώ μίλησα για τη νέα προπονήτρια του Ζαόν εσύ το συνέχισες με άλλες ερωτήσεις!!Μην λέμε και ότι θέλουμε τώρα.....
center
Η ΕΟΚ έχει εκδόσει την σχετική εγκύκλιο για "Μετεγγραφές Αθλουμένων Μελών Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων Καλαθοσφαίρισης"

Οι μετεγγραφές αθλουμένων με ελεύθερη μετεγγραφή,με προσωρινή διάρκεια, άλλων περιπτώσεων (π.χ τριετίες, μετοικήσεις θα γίνουν το διάστημα 15 - 25/6/2008.

Οι μετεγγραφές αποδεσμευθέντων αθλητών θα γίνουν το χρονικό διάστημα 6 - 15/7/2008.

Το χρονικό διάστημα 26/6/2008 - 5/7/2008 πρέπει υπόβληθούν από τα σωματεία, αποκλειστικά και μόνο με συστημένη ταχυδρομική επιστολή εξπρές των ΕΛΤΑ, οι πίνακες των εν ενεργεία αθλητών (-τριών).

Ο κανονισμός καθώς και η σχετική εγκύκλιος μεταγραφών βρίσκονται και στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ στην διεύθυνση

www.basket.gr

*from ΕΣΚΑΒΔΕ
soouza
QUOTE(center @ May 24 2008, 12:57 ) *
Η ΕΟΚ έχει εκδόσει την σχετική εγκύκλιο για "Μετεγγραφές Αθλουμένων Μελών Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων Καλαθοσφαίρισης"

Οι μετεγγραφές αθλουμένων με ελεύθερη μετεγγραφή,με προσωρινή διάρκεια, άλλων περιπτώσεων (π.χ τριετίες, μετοικήσεις θα γίνουν το διάστημα 15 - 25/6/2008.

Οι μετεγγραφές αποδεσμευθέντων αθλητών θα γίνουν το χρονικό διάστημα 6 - 15/7/2008.

Το χρονικό διάστημα 26/6/2008 - 5/7/2008 πρέπει υπόβληθούν από τα σωματεία, αποκλειστικά και μόνο με συστημένη ταχυδρομική επιστολή εξπρές των ΕΛΤΑ, οι πίνακες των εν ενεργεία αθλητών (-τριών).

Ο κανονισμός καθώς και η σχετική εγκύκλιος μεταγραφών βρίσκονται και στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ στην διεύθυνση

www.basket.gr
*from ΕΣΚΑΒΔΕ

Eυχαριστούμε για την πληροφόρηση αλλά είναι γνωστό από προηγούμενο post. smile.gif
lebronjames
QUOTE(VAGELIS N @ May 18 2008, 15:20 ) *
τι μου δινεις για να μην πω ονοματα 19.gif 19.gif

Οφειλω να ζητησω δημοσια συγγνωμη γιατι αμφισβητησα τις διανσυνδεσεις σου.Επιπλεον οφειλω να σε ευχαριστησω δημοσια που δεν δημοσιοποιησες τα ονοματα. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
VAGELIS N
ονοματα θα λεω μονο οταν ειμαι 100% νεα λοιπον υπαρχουν απο την ομαδα που εκανε πολυ καλο β γυρο στην α εσκα και ειναι στην 4αδα μακρια που κλεινει 2 παιχτριες που κανανε ενα πολυ καλο πρωταθλημα με ομαδα της ιδιας κατηγοριας απο βορεια προαστια
jsoiler
QUOTE(VAGELIS N @ May 25 2008, 15:46 ) *
ονοματα θα λεω μονο οταν ειμαι 100% νεα λοιπον υπαρχουν απο την ομαδα που εκανε πολυ καλο β γυρο στην α εσκα και ειναι στην 4αδα μακρια που κλεινει 2 παιχτριες που κανανε ενα πολυ καλο πρωταθλημα με ομαδα της ιδιας κατηγοριας απο βορεια προαστια

Και οι δυο είναι από το Ζαόν!!Η μια είναι η Δημητρίου αλλά για την άλλη δεν είμαι σίγουρος.Μάλλον η Δρίβα είναι και η ομάδα που πάνε είναι η Παιανία.....
jsoiler
Εχθές το απόγευμα στο γήπεδο της Αενκ έγινε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αενκ και στο Θρίαμβο για την άνοδο της Αενκ στην Α' κατηγορία.Σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα κερδίσαμε 50 - 45 αν και το σκορ σε τέτοια παιχνίδια δεν μετράει.Συγχαρητήρια στο προπονητή Συκαρά Γιώργο και σε όλα τα κορίτσια της Αενκ!!!Καλή συνέχεια κορίτσια....
jsoiler
Άκυρο για τη Δρίβα.Δεν πάει Παιανία....
seremet17
QUOTE(jsoiler @ May 26 2008, 04:27 ) *
Και οι δυο είναι από το Ζαόν!!Η μια είναι η Δημητρίου αλλά για την άλλη δεν είμαι σίγουρος.Μάλλον η Δρίβα είναι και η ομάδα που πάνε είναι η Παιανία.....

Για τη Δημητρίου έχει ακουστεί εδώ και πολύ καιρό ότι πάει Παιανία.Κανένα άλλο μεταγραφικό νέο??
Rea
QUOTE(VAGELIS N @ May 23 2008, 23:37 ) *

και σιγά μη δώσουν οι Κυρίαρχοι τα λεφτά που ζητάει ο Κρόνος..
kwstas_p
καλημερα σας ξερετε τιποτα για την Αμιλλα Περιστεριου?θα κρατησει παικτριες προπονητη?
soouza
QUOTE(kwstas_p @ May 27 2008, 13:19 ) *
καλημερα σας ξερετε τιποτα για την Αμιλλα Περιστεριου?θα κρατησει παικτριες προπονητη?

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα,ουου? w00t.gif smiley.gif
jsoiler
QUOTE(soouza @ May 27 2008, 10:53 ) *
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα,ουου? w00t.gif smiley.gif

Έλα ντε!!Πάντως θα έχει πολύ γέλιο η υπόθεση αν γίνει αυτό..... smiley.gif
VAGELIS N
βοηθος στην ΑΕΠΑΠ παρεμεινε ο Γιωργος Γιαννοπουλος
seremet17
Η Ρούλα Μπαζίνα νέα προπονήτρια στην ΑΕΚ Περιστερίου καθώς ο Γιάννης Λιαπάκης πήγε βοηθός του Δεσποτάκη στη ΦΕΑ!Επέστρεψαν από υποσχετική οι Σακκά,Πρασσά και Ασλάνη.Η πρώτη της μεταγραφή είναι η Ιωάννα Βουδούρη (αγωνίζετε στην Εθνική κωφαλάλων)
seremet17
QUOTE(kwstas_p @ May 27 2008, 10:19 ) *

Προπονητή μάλλον θα αλλάξει και θα πάρει κάποιον μέσα από το φόρουμ ο οποίος φέτος είχε τις κορασίδες ομάδας που έχει πάρει το κύπελο όταν ηταν στην Α1.....
LITSA#4#
QUOTE(seremet17 @ May 28 2008, 07:59 ) *
Προπονητή μάλλον θα αλλάξει και θα πάρει κάποιον μέσα από το φόρουμ ο οποίος φέτος είχε τις κορασίδες ομάδας που έχει πάρει το κύπελο όταν ηταν στην Α1.....

Καλημερα σας!!λοιπον για να λυνουμε τις αποριες των παραπανω η Αμιλλα Περιστεριου μεχρι τις νεες εκλογες που θα γινουν εως τις 4 ιουνιου δεν θα προβει σε αλλαγες.Οταν διεξαχθουν οι εκλογες του διοικητικου συμβουλιου και πλεον με τους νεους υπευθυνους θα εχουμε αρκετες εξελιξεις...
Krousta
ρε παιδιά τι γίνετε με τον ζωγράφου....κανένα νέο????? διαλύθηκαν????
basket4
QUOTE(Krousta @ May 28 2008, 13:42 ) *
ρε παιδιά τι γίνετε με τον ζωγράφου....κανένα νέο????? διαλύθηκαν????

εφυγε η Ζερβα και η Γεωργιου.
η Αργυριου εμεινε για το τμημα των κορασιδων
chrisafr9
Συγνώμη βρε παιδιά μόνο για την ΕΣΚΑ έχουμε νεα μεταγρφών?τίποτα δεν γίνεται στην ΕΣΚΑΝΑ?Ας μας πει κάποιος αν ξέρει κατι?
bsk1
Ξερει κανεισ τι παιζει με τον Κρονο? πολλεσ μεταγραφεσ ακουγονται...κ για παιχτριεσ αλλα και για προπονητεσ...ισχυει? blove.gif peace.gif bball.gif
VAGELIS N
Λοιπόν να με πάλι επειδή γυρνάω από δω και από κει και βλέπω παίχτριες να δοκιμάζονται σε άλλες ομάδες για μια πιθανή μεταγραφή και μετά τους παράγοντες -προπονητές που ανήκει η παίχτρια να παίρνουν τηλεφωνά προπονητές παράγοντες αλλά και την ίδια την παίχτρια και να τους λένε διάφορα (πχ ότι δeν είναι σωστοί και αλλά τέτοια η ότι θα κρεμάσουν δελτία ) όλες αυτές οι παίχτριες που δοκιμάζονται στα δικά τους σωματεία έχουν ενημερώσει αλλά όπως είπε και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω
ναι το σωστό είναι να ενημερώνονται τα σωματεία αλλά όχι και έτσι και επειδή δεν το κάνει κανένας εγώ τόσο καιρό μόνο μια ομάδα άκουσα να πάρει άδεια για να δοκιμάσει παίχτρια των ΠΑΟ στης κορασίδες σταματηστε το η πάρτε και μιλήστε με την ομάδα η μην παίρνετε τηηλεφωνο και το κάνετε χειρότερο με καυγάδες και φασαρίες
papalouk
QUOTE(basket4 @ May 28 2008, 13:56 ) *
εφυγε η Ζερβα και η Γεωργιου.
η Αργυριου εμεινε για το τμημα των κορασιδων

kalispera kai kala post,neo melos!!!
efuge i zerva??? 68.gif
basket4
QUOTE(papalouk @ May 28 2008, 17:09 ) *
kalispera kai kala post,neo melos!!!
efuge i zerva??? 68.gif

ετσι διαβασα στο all star basket σημερα.
καλως ηρθες στο φορουμ icon_wave.gif
γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish απαγορευονται smile.gif
papalouk
QUOTE(basket4 @ May 28 2008, 17:21 ) *
ετσι διαβασα στο all star basket σημερα.
καλως ηρθες στο φορουμ icon_wave.gif
γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish απαγορευονται smile.gif

ξερουμε αντικαταστατη της ζερβα?
melrok
QUOTE(papalouk @ May 28 2008, 18:10 ) *
ξερουμε αντικαταστατη της ζερβα?

φυσικα και ξερουμε και ακουει στο ονομα Takis.......... icon_drunk.gif
BASKETBALL#6
QUOTE(melrok @ May 28 2008, 22:43 ) *

Ποιός Τάκης?? 7.gif
dolly12
δε μας λες και εμας ποιος τακης?

last yearrrrrr που λεει και στη διαφημιση
BASKETBALL#6
QUOTE(dolly12 @ May 28 2008, 23:07 ) *
δε μας λες και εμας ποιος τακης?
last yearrrrrr που λεει και στη διαφημιση

Λογικά ο Λεμονής! 24.gif 71.gif
seremet17
Κοντά στην Αενκ οι Τουλιάτου και Μολφέτα από Ζαόν......
Από Εσκανα τώρα πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι μπαίνει ο Πειραικός....
papalouk
αποτι ακουσα η Ζερβα κλεινει σε ομαδα Α2 αλλα δεν εχω σιγουρευτει ακομα για το ονομα της ομαδος!!!

ξερει κανεις αν οι Ανδουλακη,Καλλιορα ανηκουν στην Παιανια???
mpalla
QUOTE(seremet17 @ May 29 2008, 07:17 ) *
Από Εσκανα τώρα πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι μπαίνει ο Πειραικός....

Πολλά ακούγονται για τον Πειραϊκό και τα χρήματα που θα ρίξουν κάποιοι άνθρωποι στην ομάδα του λιμανιού. Το τι θα γίνει θα φανεί στην πράξη θα φανεί, καθώς όπου ακούς πολλά κεράσια..
Το σίγουρο είναι πως με Νανάκο στον πάγκο, αρκετές παίκτριες θα οδεύσουν προς τα εκεί λόγω του coach, ονόματα πρωτοκλασσάτα αλλά και παίκτριες για την προπόνηση και τη συμπλήρωση του ρόστερ...
jsoiler
QUOTE(mpalla @ May 29 2008, 08:08 ) *
Πολλά ακούγονται για τον Πειραϊκό και τα χρήματα που θα ρίξουν κάποιοι άνθρωποι στην ομάδα του λιμανιού. Το τι θα γίνει θα φανεί στην πράξη θα φανεί, καθώς όπου ακούς πολλά κεράσια..
Το σίγουρο είναι πως με Νανάκο στον πάγκο, αρκετές παίκτριες θα οδεύσουν προς τα εκεί λόγω του coach, ονόματα πρωτοκλασσάτα αλλά και παίκτριες για την προπόνηση και τη συμπλήρωση του ρόστερ...

Συμφωνώ....
dolly12
ειχα ακουσει οτι η Μαρια οδευε για περιστερι μαζι με την αδερφη της αλλαξε αυτο να υποθεσω τωρα που ειπατε για ΑΕΝΚ?
jsoiler
QUOTE(dolly12 @ May 29 2008, 08:19 ) *
ειχα ακουσει οτι η Μαρια οδευε για περιστερι μαζι με την αδερφη της αλλαξε αυτο να υποθεσω τωρα που ειπατε για ΑΕΝΚ?

Ιδέα δεν έχω!!Και γω για Περιστέρι είχα ακούσει....
soouza
QUOTE(melrok @ May 28 2008, 22:43 ) *

Άστον αυτόν....Είναι στη σχολή ακόμα.Κατόπιν θα αναλάβει τον Παναθλιακό ή τον Α.Ο Φιάσκο. laugh.gif
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ May 28 2008, 16:35 ) *
Λοιπόν να με πάλι επειδή γυρνάω από δω και από κει και βλέπω παίχτριες να δοκιμάζονται σε άλλες ομάδες για μια πιθανή μεταγραφή και μετά τους παράγοντες -προπονητές που ανήκει η παίχτρια να παίρνουν τηλεφωνά προπονητές παράγοντες αλλά και την ίδια την παίχτρια και να τους λένε διάφορα (πχ ότι δeν είναι σωστοί και αλλά τέτοια η ότι θα κρεμάσουν δελτία ) όλες αυτές οι παίχτριες που δοκιμάζονται στα δικά τους σωματεία έχουν ενημερώσει αλλά όπως είπε και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω
ναι το σωστό είναι να ενημερώνονται τα σωματεία αλλά όχι και έτσι και επειδή δεν το κάνει κανένας εγώ τόσο καιρό μόνο μια ομάδα άκουσα να πάρει άδεια για να δοκιμάσει παίχτρια των ΠΑΟ στης κορασίδες σταματηστε το η πάρτε και μιλήστε με την ομάδα η μην παίρνετε τηηλεφωνο και το κάνετε χειρότερο με καυγάδες και φασαρίες

Τώρα,με συγχωρείτε?Από τα παραπάνω,καταλάβατε τίποτα?Φίλτατε Βαζέλ,εγώ εννόησα αλλά γνωρίζω και ξένες γλώσσες. laugh.gif icon_drunk.gif
jsoiler
QUOTE(soouza @ May 29 2008, 13:37 ) *
Τώρα,με συγχωρείτε?Από τα παραπάνω,καταλάβατε τίποτα?Φίλτατε Βαζέλ,εγώ εννόησα αλλά γνωρίζω και ξένες γλώσσες. laugh.gif icon_drunk.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
VAGELIS N
QUOTE(soouza @ May 29 2008, 13:37 ) *

επειδη βαρεθηκα ενα χρονο να με κραζουν ειπα και γω να κραξωωωωωωωωωωω και δεν με πειραζει καθολου ναι εσυ σιγουρα εννοησες αλλα ξερουν και αλλοι ξενες γλωσσες και ακουνε της καμπανες
και για να μην γραφω μονο τα ξενα εγω του χρονου θα ειμαι σε κορασιδες παλι εκτος αν γινει κατι που περιμενω και εχει σχεση με γυναικειο γ εσκα
sch
QUOTE(VAGELIS N @ May 29 2008, 19:29 ) *
επειδη βαρεθηκα ενα χρονο να με κραζουν ειπα και γω να κραξωωωωωωωωωωω και δεν με πειραζει καθολου ναι εσυ σιγουρα εννοησες αλλα ξερουν και αλλοι ξενες γλωσσες και ακουνε της καμπανες
και για να μην γραφω μονο τα ξενα εγω του χρονου θα ειμαι σε κορασιδες παλι εκτος αν γινει κατι που περιμενω και εχει σχεση με γυναικειο γ εσκα

να επιβεβαιώσω και γω τις φήμες που ακούγονται για τον τιτανοτεράστιο κόουτς απο την ομάδα της Δυναμό Κοκορετσίου... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.