Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenerbahce vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
t0ny3
Ίσως κάνει καλό στον Παππα τ πρόβλημα στους προσαγωγους του Μητσου. Ας ελπίσουμε να μην είναι όμως κάτι σοβαρό...

Όχι ρε Παβλοβιτς όχι... Πάνω που γυρίσαμε το παιχνίδι!

Όταν δεν μπορείς να προστατευσεις τον Μιρο αμυντικά τότε δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σε τόσο δυνατά και σκληρά ματς.
pan24
Μπορουμε να το παρουμε
Μας εχει κατσει που καλινιτς και σλουκας ειναι αθλιοι σημερα
Μακαρι να ειναι καλα ο μητσος
shtarkws
Αν μπορούσε να παίξει ένα τρίλεπτο ακόμα ο Μήτσος θα είχαμε πολλές ελπίδες για διπλό
G-arenas
μας κανει πλακα ο ουντοχ!!αλλα ο σαλε δεν ηθελε 4-5 και τωρα τα λουζετε!!τσαμπα ηττα θα κανουμε!!με τοσα λαθη και τοσο κακο φελντειν,παβλοβιτς και κουζμιτς!!
Dred11
Γκιστ και Καλάθης επιθετικά κατώτεροι των περιστάσεων. Μπορεί να οφείλεται βέβαια στο ότι δεν ματσάρουν καλά με τους αντιπάλους τους.
pk13
Οτι και να γινει δειξαμε χαρακτηρα και ψυχη...
manosnismo
Τι εδωσε στο Γκιστ?? Ουτε ο Πιλοιδης δεν το εδινε αυτο
shtarkws
Μην χάσουμε το μυαλό μας και φύγει η διαφορά

Ο παππάς αυτή τη στιγμή είναι πολύ κάτω σε εκρηκτικοτητα και σβελταδα σε σχέση με πριν τον τραυματισμό του
Reggie Miller 31
Σιχαμα οι διαιτητες!!!!!
MiDi_MiLiZ
Με στοιχειωδη μεταγραφη σημερα πιθανοτατα θα μετραγαμε ηδη το πρωτο τεραστιο διπλο απεναντι στο φαβορι του ομιλου και θα μιλαγαμε με διαφορετικα δεδομενα πλεον.
0-1 και συνεχιζουμε "μεχρι να βρεθει ο καταλληλος παιχτης για ενισχυση". Και ελπιζοντας παντα ο Μητσος να μην λειψει για καιρο.

Φελντειν, Καλαθης ευχομαι απλα να ηταν μια κακη βραδια και να μη βγαζουν κουραση ή ανεπαρκεια στα ζορικα.

Στο 3 τα εχουμε χιλιοπει, απιστευτη τρυπα, απιστευτη εμμονη Σαλε να μην δοκιμαζει καθολου τον Χαραλαμποπουλο.

Νικος Παππας εξεθεσε τον Σαλε με τη σειρα του. Επρεπε να τραυματιστει ο Μητσος για να παιξει ο Νικολας και να βοηθησει με την παρουσια του σε καθοριστικα σημεια του παιχνιδιου.

Φωτσης υπερπολιτιμος, τεραστιος και για μενα ο παιχτης κλειδι στο σημειριο παιχνιδι. Οι παλιοσειρες πρεπει παντοτε να εχουν το σεβασμο μας γιατι σε τετοια παιχνιδια η αξια τους μετραει. Ειναι οι τελευταιοι των μοικανων που κρατουν το ονομα ΠΑΟ ψηλα. Μολις αποσυρθουν θα τελειωσει και το οποιο loyalty στοιχειο υπηρχε στην ομαδα και απλως θα απαρτιζομαστε απο ξεψυχισμενους σοφτ γυρολογους.

Το παιχνιδι κατ'εμε κριθηκε στη γρηγορη φθορα των ψηλων μας απο φαουλ, κατι με το οποιο πρεπει να μαθουμε να ζουμε απο εδω και μπρος απο τη στιγμη που δε θεωρηθηκε απαραιτητη η ενισχυση σε αυτες τις θεσεις.
t0ny3
Δεν είναι αντιπροσωπευτικη η διαφορά. Κρίμα και ήταν ευκαιρία...

Καλινιτς και Σλουκας πέρασαν και δεν ακουμπησαν.
akratacity
τα φαουλ σε γκιστ και παβλοβιτς ειναι ανυπαρκτα
η απωλεια του διαμαντιδη στοιχισε στον παναθηναικο
shtarkws
Τα σχόλια για διαιτησία ΌΧΙ εδώ, υπάρχει ανάλογο τοπικ
AJSlaughter6
Κρίμα με τον Μητσαρα θα τους ειχαμε κερδισει και με +10 ποντους. Ειναι και τραυματισμος στους προσαγωγους οποτε τους 1-2 μηνες δεν τους γλιτωνουμε.
G-arenas
δεν αντεχεται ο παβλοβιτς αλλο!καθε φορα που εμπαινε ειμασταν τραγικοι στην επιθεση και τα τρωγαμε στην αμυνα!!πλησιαζαμε και εβαζε παβλοβιτς και ξεφευγαμε!!ελεος με αυτες τις εμμονες ελεος!!εμπαινε μεσα ο βλαντο και φαινοταν οαση μπροστα στον αλλον!!πραγματικα με ενα 4-5 μαπ και ενα μετριο 3αρι με σκληραδα και σουτ ειμασταν ομαδα final 4 χαλαρα!!αλλα παλι για χαζες εμμονες παλι στα ιδια χαλια θα μαστε!!δεν μπορω να το καταλαβω αυτο!
louie
Κρίμα. Με τον Μήτσο που άλλαξε τον αγώνα να τραυματιζεται, τον φελντειν εντελώς εκτός, προβλήματα με φάουλ από νωρίς και τον παβλοβιτς να είναι ο εαυτός του και πάλι θεωρώ ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Διαιτησία εκνευριστική
salonikatasos
Τζαμπα ηττα σημερα κοντρα σε ολους και σε ολα. Βρηκε κι ο φελντεϊν ματς να τα σπασει ολα. Η ομαδα θα παλεψει ακομα και για την πρωτη θεση οποτε οι 7 ποντοι της διαφορας δεν ειναι τοσοι πολλοι.

Υγ. Γιαννακοπουλε εσυ επελεξες να μεινεις στο πανηγυρι του μπερτομεου κατσε τωρα να τρως ξυλο και να σε κλεβουν
shtarkws
Ο Παναθηναικος έχασε με 7 πόντους έχοντας τον Φελντειν αποντο και τον Διαμαντιδη να μην αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο λόγω τραυματισμού. Αν εξαιρέσουμε την κακή αρχή νομιζω ότι σήμερα η εμφάνιση της ομάδας ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας

@manosismo μείνε στην άποψη σου και μην ειρωνεύεσαι την άποψη των άλλων
Dred11
Τί ψυχή είχε να δίναμε 50 χιλιάρικα να φέρναμε τον Lazeric Jones κι ας μην έπαιζε ποτέ. Τώρα θα είχαμε δεύτερο playmaker. O Μποχωρίδης σόρυ αλλά είναι αστείος παίκτης. Ένα (μέτριο) τριάρι σε σώμα άσου, δηλ. βράστα. Ο Ντίξον από την άλλη πλευρά τεράστια παικτάρα. Μου έκανε εντύπωση ότι παρά το ύψος του δεν ήταν τρύπα στην άμυνα.
bodiroga10
ο ουντοχ δεν παιζεται απο κανεναν ψηλο στην ευρωπη ακομα και οταν οι περιστροφες μας ηταν καλες και εβγαινε πανω του ο γκιστ αυτος τελειωνε τις φασεις με ανεση...

TakeshyKurosawa
Κρίμα για τον ΠΑΟ! Η Φενέρ είναι κάπως κατώτερη από πέρσι. Ναι μεν έχει πάρει τον Udoh αντί για τα παλτά Ζόριτς-Ερντέν-Σαβάς, αλλά οι Ντατόμε και Άντιτς δεν κάνουν έναν Μπιέλιτσα όπως και οι Σλούκας-Ντίξον δεν κάνουν έναν τρελο Γκάουντλοκ!
Nik Tepits
Που ξερετε για ΔΔ οτι θα μεινει εξω 1-2 μηνες;

Πραγματικα αυτος ο Παβλοβιτς δεν βλεπετε...γιατι δεν προσπαθει και σχημα με 3 κοντους;

Μπραβο σε Βλαντο, Φωτςη, Ραντου και Καλαθη. Ο Φελντειν ειναι πολυ της ψυχολογιας και δεν μου αρεσει.
SkyFall
QUOTE (AJSlaughter6 @ Dec 30 2015, 22:55 ) *
Κρίμα με τον Μητσαρα θα τους ειχαμε κερδισει και με +10 ποντους. Ειναι και τραυματισμος στους προσαγωγους οποτε τους 1-2 μηνες δεν τους γλιτωνουμε. Χωρις διαμαντιδη θα τερματισουμε με 0-14 παντως


AJSlaughter6
QUOTE(Nik Tepits @ Dec 30 2015, 23:03 ) *
Που ξερετε για ΔΔ οτι θα μεινει εξω 1-2 μηνες;

Πραγματικα αυτος ο Παβλοβιτς δεν βλεπετε...γιατι δεν προσπαθει και σχημα με 3 κοντους;

Μπραβο σε Βλαντο, Φωτςη, Ραντου και Καλαθη. Ο Φελντειν ειναι πολυ της ψυχολογιας και δεν μου αρεσει.

εικασιες κανω φιλε, οι τραυματισμοι στον προσαγωγο τοσο κρατουν συνηθως
t0ny3
Με Φελντιν σε χαμηλες επιδοσεις στην επιθεση και τον Μητσο εκτος για ενα ημιχρονο, ηταν πολυ δυσκολο το εργο μας, αλλα το παλεψαμε, κι αμα μερικα σφυριγματα ηταν διαφορετικα, ισως το τελευταιο σουτ να εκρινε και τον νικητη. Πιστευω πως με τον Μητσο στα τελευταια τρια λεπτα θα ειχαμε βασιμες ελπιδες για νικη.

Εγω συγχαιρω την ομαδα για το αγωνιστικο της προσωπο σε μια δυσκολη εδρα με μια ομαδα Final 4. Σου μενει η απογοητευση της ηττας, γιατι αξιζαμε κατι καλυτερο, αλλα καλα να παθουμε αφου φτιαξαμε τετοια ομαδα με δυο τρυπες και χωρις ενισχυση.

Κραταω την μαχητικοτητα και την επιστροφη στο παιχνιδι μετα το εφιαλτικο πρωτο δεκαλεπτο. Ο Παππας εδωσε βροντερο παρον σημερα. Θεωρω πως ο Σαλε φοβαται να τον χρησιμοποιησει και σημερα επαιξε αναγκαστικα λογω Μητσου. Τα υπολοιπα γνωστα. Η ελευθερια του Παβλοβιτς να κανει οτι θελει ειναι εκνευριστικη. Με εναν Γιονας ποσο διαφορετικοι θα ημασταν... Ο Μιρο αν και ξεκινησε φουριοζικα δεν ειχε αναλογη συνεχεια, αφου βγηκε και εκτος παιχνιδιου με αρκετη ωρα στον παγκο, αλλα δεν ηταν και λαθος η λογικη. Ο Κουζμιτς ειναι πιο καλος αμυντικος και κλεινει καλυτερα την ρακετα, αλλα δε γινεται να μην εχεις αλλον εναν αμυντικο σκυλο να καλυπτει τις αδυναμιες του Μιρο.

Οχι πως πιστευω οτι θα μετρησει η διαφορα με την Φενερ στη συνεχεια, αλλα ρε Φελντιν βαλε το τριποντο στο τελος ρε αγορι μου...

Θεωριτικα ηττα μεσα στο προγραμμα, αλλα ηταν ευκαιρια να ξεκινησουμε με ηχηρο διπλο και ανασα για τη συνεχεια. Ειναι μακρης ο δρομος. Μακαρι στην 8η αγωνιστικη να εχουμε ενα νεο προσωπο στο παρκε!
pan24
Ντατομε 37 και μπογκντανοβιτς 32 καλινιτς 4 σλουκας 15
Η ανυπαρξια του καλινιτς κοστισε σε χρονο του μπογκντανοβιτς και σε μικροτερο βαθμο ισχυει και για το σλουκας-μπογκντανοβιτς
Επισης στερησε την δυνατοτηα στην φενερ να δοκιμασει σχημα με ντατομε στο 4 οσο εκει εμεις ειχαμε φωτση
Οταν αυτοι παιξουν καλα και ο χικμαν μπει στο ροτεισον οπως και σε εμας ο παππας θα εχουν καλυτερη εικονα
Γενικα ειχαμε ευκαιρια αλλα δεν πειραζει
7 ποντοι διαφορα καλυπτονται
Μακαρι ο ΔΔ να ειναι καλα
Παιξαμε πολυ καλα και δειξαμε οτι εχουμε δυνατοτητες
Κριμα γιατι φαινεται οτι με καποια ενισχυση μπορουσαμε να παμε μακρια
Παντως χωρις μητσο θα ειμαστε με 3 κοντους εκ των οποιων ο απο σοβαρο τραυματισμο παππας
Αν λειψει πανω απο μηνα βραστα
jonaldidhs
Χωρις ΔΔ,και με αθλια διαιτησια το πηγαμε μεχρι τελους..Ο ΔΔ θα κατσει 10-15 εκτος..
Reggie Miller 31
Πραγματικα ποια η λογικη να πληρωνεις 1,8 τον Ραντουλιτσα και αντι να του βαλεις 2 γρηγορα φοργουορντ απο διπλα του βαζειε τον Παβλοβιτς και τον αφηνεις γυμνο στην αμυνα. Παρε ενα 3αρι της προκοπης ρε φιλε!!!!

nvip13
Ειναι τρομερο αυτο με τον Παβλοβιτς..

Πολλα λαθη και παρολα αυτα μείναμε στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να το πάρουμε.
Ας ελπίσουμε να μην ειναι σοβαρο του αρχηγου.

Αυτη τη Φενερ στο Οακα θα την πατήσουμε.
Ειναι κριμα να μην ενισχυθει η ομάδα.
RipCity
Πράγματι ξεπέρασε τις προσδοκίες ο Παναθηναικός, αλλά αυτό δε μετράει πια. Ήταν ξεκάθαρα παιχνίδι που έπρεπε να γράψει νίκη έτσι όπως παρουσιάστηκε η Φενέρ και θα έπαιρνε έτσι γερό προβάδισμα, παλιότερα θα ήταν περίπατος. Πλέον έχουν πέσει πολύ τα στάνταρ.
Nemesakos
Με κακό Καλάθη, κακό Γκιστ, τραυματία ΔΔ, αποντο Φελντίν, Παππά χωρίς πατήματα, πιστεύει κανένας ότι μία μεταγραφή είτε γκαρντ είτε ψηλού, θα μας έδινε το παιχνίδι σήμερα? Ίσως αν η μεταγραφή μας ήταν ο Λεμπρόν ή ο Ντουράντ.. Ισως...

Η ομάδα έβγαλε ψυχή, η ομάδα το πάλεψε, η ομάδα προσπάθησε και άφησε μόνο θετικά μηνύματα... Σημαντικά τα 3 συνεχόμενα λάθη του Πάβλοβιτς, αλλά ακόμα πιο σημαντική η ανακάλυψη φάουλ στον Γκιστ πάνω στον Άντιτς 1¨30 πριν το τέλος. Εκεί ουσιαστικά με φάουλ υπέρ μας και βολές Γκιστ με διαφορά αν θυμαμαι καλά στον 1 θα ήταν άλλο παιχνίδι.

Μακάρι ο ΔΔ να λείψει 2-3 μέρες και όχι 1 μήνα.. Πάντως η ομάδα χωρίς ΔΔ για 2 10λεπτα ήταν αρκετά καλή...
Κακά παιχνίδια δικαιούνται όλοι να κάνουν. Πάντως από τα 3αρια μας πήραμε 20 πόντους. Not bad.
Boom Dizzle
Δυο σφυρίγματα κριναν τον αγώνα...Μείνε ΔΓ στον Μπερτομεου και στην τουρκολιγδα τους να σε κλέβουν...
Στα της ομάδας....Αν δν είχαμε τοσο κακό ξεκίνημα θα κερδιζαμε αερα πιστεύω...ήταν μεγάλη ευκαιρία σήμερα και μεγάλη ευκαιρία φοβάμαι ότι ειναι φετος που με μια προσθήκη θα ήμασταν ικανοί να φτάσουμε και ως το τέλος πιστεύω...Οταν πιάνουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης δεν μας φοβάμαι...δυο προβλήματα που είδα σήμερα:η έλλειψη συγκεντρωσης που μας διακρίνει οταν η ψυχολογία ανεβεί στους αντιπάλους μετα από ενα δυο παλαβά καλάθια ή σφυρίγματα...το πρόσεξα και σε αλλα παιχνίδια φετος και ειναι ευθύνη προπονητή...αλλο που με προβλημάτισε ειναι ο φελντειν...ας μην βγει νέος σλοτερ το παλικαρι γιατί σήμερα μου τον θύμισε πολυ..
Ο Πάβλοβιτς την έχει δει Λεμπρόν...ας τον κατσαδιάσει κάποιος!Απ την αλλη ο Κουζμιτς ειναι λίγος γ αυτο το επίπεδο...ισως να είχε περισσότερη επιτυχία κάνοντας τον Σαγκυ στο Σκουμπι ντου
Όσο για τη φενερ μάπα το καρπούζι...ατσυμπαλη ομάδα ενστίκτου ειναι και θα αποδειχθεί στο τοπ8...Απλά έχει έξτρα γκρι βοήθεια!
Εν κατακλείδι τώρα άρχισε το του 16...Με 5-2 στον πρώτο γύρο πας ξεκάθαρα για πλεονέκτημα...Αν και πιστευω ότι αν ο διαμαντιδης μείνει εξω για κάποιο χρονικό διάστημα τοτε ενα 7-7 η 6-8 θα ειναι μεγάλη επιτυχία...
bodiroga10
αν ανεβει ο σλουκας η φενερ θα παρει ευρωλιγκα αν οχι εχει θεμα δημιουργιας

ο ντιξον βγαζει απιστευτη ενεργεια στο παρκε,σημερα με την πιεση του αποσυντονισε τελειως τον καλαθη,μπορει να σου βαλει μεγαλα σουτ αλλα εχει προβλημα στην δημιουργια

j-kidd13
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...


Στα του ματς...


Το παιχνιδι κριθηκε απο μια σειρα παραγοντων.
1)Το αθλιο κατ'εμε κοουτσαρισμα του Τζορτζεβιτς,στην επιθεση,στο δευτερο ημιχρονο.
2)Στον τραυματισμο του Διαμαντιδη που στερησε απο την ομαδα τον δευτερο και καταλληλοτερο για τα κρισημα δημιουργο της,και κυριως δεν υπηρχε παικτης να αντικαταστησει τον Καλαθη οταν αρχισε τις σερι μ.....ς.
3)Την τραγικη εικονα του Φελντειν.
4)Την ακομα πιο τραγικη εικονα του Παβλοβιτς στο δευτερο ημιχρονο.
5)Το ελευθερα τριποντα του Αντιτς.
6)Η τραγικη διαιτησια,σε βαθμο αηδιας.

Η ομαδα πλησιαζε,προσπαθουσε,αλλα σε τετοια ζορικα ματς,θες και αναλογους παικτες.Εμεις τα περιμεναμε ολα απο τον Καλαθη και τον Γκιστ.Φωτσης επισης καλος σημερα,βοηθησε πολυ.Και ο Παππας επρεπε να εχει παρει περισσοτερο χρονο.
Φανηκε η διαφορα που εχει ο Παναθηναικος απο ολες αυτες τις καλες ομαδες,οταν πλησιαζαμε στο καλαθι,η οταν περασαμε μπροστα,και αμεσως η Φενερ παταγε γκαζι και πηγαινε παλι στους 7-8 ποντους.

Κριμα,χαθηκε μια μεγαλη ευκαιρια.Αλλα ειναι ηττα εντος προγραμματος.Παιζεις με το φαβορι του ομιλου στην εδρα του.
G-arenas
QUOTE (Boom Dizzle @ Dec 30 2015, 23:10 ) *
Δυο σφυρίγματα κριναν τον αγώνα...Μείνε ΔΓ στον Μπερτομεου και στην τουρκολιγδα τους να σε κλέβουν...
Στα της ομάδας....Αν δν είχαμε τοσο κακό ξεκίνημα θα κερδιζαμε αερα πιστεύω...ήταν μεγάλη ευκαιρία σήμερα και μεγάλη ευκαιρία φοβάμαι ότι ειναι φετος που με μια προσθήκη θα ήμασταν ικανοί να φτάσουμε και ως το τέλος πιστεύω...Οταν πιάνουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης δεν μας φοβάμαι...δυο προβλήματα που είδα σήμερα:η έλλειψη συγκεντρωσης που μας διακρίνει οταν η ψυχολογία ανεβεί στους αντιπάλους μετα από ενα δυο παλαβά καλάθια ή σφυρίγματα...το πρόσεξα και σε αλλα παιχνίδια φετος και ειναι ευθύνη προπονητή...αλλο που με προβλημάτισε ειναι ο φελντειν...ας μην βγει νέος σλοτερ το παλικαρι γιατί σήμερα μου τον θύμισε πολυ..
Ο Πάβλοβιτς την έχει δει Λεμπρόν...ας τον κατσαδιάσει κάποιος!Απ την αλλη ο Κουζμιτς ειναι λίγος γ αυτο το επίπεδο...ισως να είχε περισσότερη επιτυχία κάνοντας τον Σαγκυ στο Σκουμπι ντου ������������
Όσο για τη φενερ μάπα το καρπούζι...ατσυμπαλη ομάδα ενστίκτου ειναι και θα αποδειχθεί στο τοπ8...Απλά έχει έξτρα γκρι βοήθεια!
Εν κατακλείδι τώρα άρχισε το του 16...Με 5-2 στον πρώτο γύρο πας ξεκάθαρα για πλεονέκτημα...Αν και πιστευω ότι αν ο διαμαντιδης μείνει εξω για κάποιο χρονικό διάστημα τοτε ενα 7-7 η 6-8 θα ειναι μεγάλη επιτυχία...

χαχαχαχαχαχα εκλαψα!!

και γενικα συμφωνω σε αυτα που γραφεις και γενικα ρε γαμωτο ειναι κριμα γιατι καθε χρονο εχουμε τεραστιες τρυπες που ειναι απιστευτα εμφανης και δεν κανουμε τπτ για να τις κλεισουμε!ειδικα φετος που πηραμε και 2 παικτες πολυ ποιοτικους καλαθη και ραντου συν τον φελντειν που μας βγηκε και ετσι ειχαμε τις βασεις για κατι πολυ καλο,παλι το ροστερ ειναι χαλια δομημενο,παλι εχουμε εμμονες του προπονητη, παλι δεν κλεινουμε εστω με εναν μετριο τα τεραστια κενα μας!και αυτο ειναι πολυ κριμα καθως το επιπεδο της ευρωλιγκας εχει πεσει πολυ και δεν χρειαζεται σαρας,σπανουλης και πεκοβιτς για να παρεις πλεον ευρωλιγκα@
PARISINOS
Ενας παραγοντας που δεν βλεπω κανεναν να αναφερει ειναι η "αμυνα" του ντιξον στον καλαθη.

Και βαζω εισαγωγικα γιατι αν μου επιτρεπεται να ριξω τετοιο ξυλο , και εγω να πω μαρκαρω τον οποιονδηποτε.

Πραγματικα καθε φορα που ειχε τη μπαλα ο καλαθης, προφανως οι διαιτητες θεωρουσαν οτι ειναι διεκδικησιμη.

Πηγαινες να κανεις πασα στον καλαθη, πεταγοταν ο ντιξον να ανακοψει την πασα. Προφανως αυτο ειναι φαουλ αν δεν πιασεις μπαλα, αλλα που οι διαιτητες. Πηγαινε να ντριμπλαρει ο καλαθης, τσουπ νασου παλι ο ντιξον να πηγαινει για κλεψιμο. Μπαλα δεν επιανε ποτε βεβαια, αλλα ενταξει προφανως η κινηση μετραει.

καλα για σουτ δεν το συζητω. Ειδικα εκεινο το μη σφυριγμα δυο λεπτα πριν απο το τελος ηταν αστειο. Παει να βγει απο τα σκριν ο καλαθης 4-5 δευτερα πριν τελειωσει η επιθεση μας. Ο ντιξον παιζει να τον κραταει χειροποδαρα. Το κανει φαουλ και ο ψηλος .
Ττην πιανει τελικα ο καλαθης με τα πολλα και παει να σουταρει και ο αλλος τον χακαρει , ολα καλα. laugh.gif

Συν το οτι ειχαμε τους τρεις απο τους 4 καλυτερους παιχτες μας (γκιστ, ραντου, καλαθης) με τρια φαουλ απο το ημιχρονο. Για φαουλ που το μισα ηταν και καλα εκτος φασης η επιθετικα. biggrin.gif

Τεσπα η ομαδα σημερα εχασε για τρεις λογους.
Το -14 στην αρχη, τον τραυματισμο του μητσου και τη διαιτησια γενικα. τα δυο πρωτα παιξαν και τον πλεον αφοφασιστικο λογο.

Το οτι αν παιρναμε εναν παιχτη με 200 χιλιαρικα θα κερδιζαμε σημερα ειναι μαλλον αστειο σαν αποψη και δεν θα την σχολιασω ιδιαιτερα.

shtarkws
@manosismo σου έχω κάνει ήδη μια παρατήρηση για τα ειρωνικά ποστ προς τον midi miliz, στο επόμενο ανάλογο ποστ θα υπάρξει ποινή

Τα συγκεκριμένα ποστ διαγράφηκαν
Reggie Miller 31
QUOTE (G-arenas @ Dec 30 2015, 23:19 ) *
χαχαχαχαχαχα εκλαψα!!

και γενικα συμφωνω σε αυτα που γραφεις και γενικα ρε γαμωτο ειναι κριμα γιατι καθε χρονο εχουμε τεραστιες τρυπες που ειναι απιστευτα εμφανης και δεν κανουμε τπτ για να τις κλεισουμε!ειδικα φετος που πηραμε και 2 παικτες πολυ ποιοτικους καλαθη και ραντου συν τον φελντειν που μας βγηκε και ετσι ειχαμε τις βασεις για κατι πολυ καλο,παλι το ροστερ ειναι χαλια δομημενο,παλι εχουμε εμμονες του προπονητη, παλι δεν κλεινουμε εστω με εναν μετριο τα τεραστια κενα μας!και αυτο ειναι πολυ κριμα καθως το επιπεδο της ευρωλιγκας εχει πεσει πολυ και δεν χρειαζεται σαρας,σπανουλης και πεκοβιτς για να παρεις πλεον ευρωλιγκα@

Πραγματικα κριμα τα λεφτα δλδ.... ενα τριαρι ποιοτικο τουλαχιστον. Βρωμαει ο τοπος απο αθλητικα τριαρια συις ΗΠΑ
j-kidd13
Mαγκες,να ηρεμισουμε λιγο.Ειδικα ο manosnismo και ο Midi,αν θελετε στειλτε πμ o ενας στον αλλο και πειτε ο,τι θελετε.
Εδω θελουμε να μιλησουμε για το παιχνιδι.
Putnam
QUOTE (Dred11 @ Dec 30 2015, 23:01 ) *
Τί ψυχή είχε να δίναμε 50 χιλιάρικα να φέρναμε τον Lazeric Jones κι ας μην έπαιζε ποτέ. Τώρα θα είχαμε δεύτερο playmaker. O Μποχωρίδης σόρυ αλλά είναι αστείος παίκτης. Ένα (μέτριο) τριάρι σε σώμα άσου, δηλ. βράστα. Ο Ντίξον από την άλλη πλευρά τεράστια παικτάρα. Μου έκανε εντύπωση ότι παρά το ύψος του δεν ήταν τρύπα στην άμυνα.


O Mποχωρίδης πιστεύω μπορεί να γίνει ένα πολύ τίμιο 2άρι. Στο κατέβασμα της μπάλας (για επίπεδο ευρωλίγκας μιλάμε πάντα) έχει μεγάλο θέμα που τον κάνει να φαίνεται αστείος.

Ο Παππάς με το μπάσιμο που έκανε θύμισε λίγο Παππά από τα παλιά, αλλά γενικά και φάνηκε πρώτα να ψάχνει την πάσα σε συμπαίκτη και να μην ξεκινάει ατομική προσπάθεια ο ίδιος. Ωραίο στυλάκι σε χειρισμό μπάλας και ξεμαρκάρισμα σαν σε "σλόου μόσιον", σε μια φάση μετακίνησε σταθερό ψάχνοντας την πάσα από το τρίποντο αλλά δεν σφυρίχτηκαν βήματα. Επίσης μπορεί να είναι εντύπωσή μου αλλά όντας στο γήπεδο και πηγαίνοντας προς τον πάγκο λόγω τάιμ άουτ τον έπιασε η κάμερα και μου φάνηκε λίγο περισσότερο μπλαζέ απ'ότι συνήθως.

Ο Παύλοβιτς ώρες ώρες του κολλάει το μυαλό, θέλει να επιβάλει το παιχνίδι του αλλά τα χρόνια (ίσως και το ίδιο το μπάσκετ) τον έχουν ξεπεράσει. Παρόλα αυτά πολύ πιο χρήσιμος αυτή τη στιγμή από Χαραλαμπόπουλο, ο μικρός με το τσαγανό που αποδεδειγμένα δεν διαθέτει θα ήταν τρύπα σε τέτοιο παιχνίδι, επίσης δεν έχει τη δύναμη για να αντιμετωπίσει παίκτες τύπου Ντατόμε θα τον είχε βάλει στα καλάθια ο χιπστεράς.
Nemesakos
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ Dec 30 2015, 23:24 ) *
Ξερεις επισης αριστα την διαφορα της κριτικης σε μια ομαδα με το να ειρωνευεσαι επι προσωπικου καποιον με τον οποιον διαφωνεις, οσο γνωριζεις οτι παραβιαζεις τους κανονισμους του χωρου που σε φιλοξενει, αλλα το συνεχιζεις παρα το γεγονος οτι σου σβηνουν το ενα ποστ πισω απο το αλλο.

Το οτι φταει η υπολοιπη ομαδα που ο Ραντουλιτσα τρωει τους διπλασιους ποντους απο τους προσωπικους του αντιπαλους σε σχεση με αυτους που σκοραρει, ειναι μια αρκετα ενδιαφερουσα αποψη που ισως να ηταν πιο ενδιαφερουσα αν μιλαγαμε για... Α2.

Αλλα βλεπεις, οταν ο Γκιστ εχει να μαρκαρει τον Ντατομε και τον Αντιτς, οταν ο Παβλοβιτς εχει να μαρκαρει τον Μπογκντανοβιτς, οταν οι Καλαθης-Φελντειν τους Ντιξον-Σλουκα, (και εχουν φορτωθει και με φαουλ οι περισσοτεροι απο τους παραπανω) ειναι δικη τους ευθυνη-προβλημα που δεν εκτοπιζουν με καποιο μαγικο τροπο και τους Βεσελυ Ουντοχ, επειδη ο Ραντουλιτσα κοροιδευει αμυντικα στις προσωπικες του μονομαχιες. Δεν ειναι θεμα διαθεσης Ραντουλιτσα, ειναι θεμα ομαδας αυτο το προβλημα. Ως εκ τουτου MVP ο Ραντουλιτσα επειδη σκοραρε 14 ποντους κι εφαγε καμια 25ρια πισω. Ειναι κι αυτο μια αποψη....



Φυσικα και είναι θέμα ομάδας οι αλληλοκαλύψεις.. Είναι δυνατόν να λες κάτι τέτοιο?? Δλδ δεν σου μάθε τίποτα ο Ομπράντοβιτς τόσο καιρό?? (δεν ειρωνεύομαι απορία είναι) Δεν θυμάσαι πως καλυπτόταν ο Σάρας ή ο Πέκοβιτς ή ο Σπανούλης αμυντικά από την υπόλοιπη ομάδα? Ακόμα και επι Πεδουλάκη οι αλληλοκαλύψεις που υπήρχαν με Λάσμε και Γκιστ ήταν σεμιναριακές..Δεν μπορεί ρε παιδιά να ακούγονται τέτοιες απόψεις.. σόρρυ κιόλας.. Και αν κάτι πονάει τον φετινό Παναθηναϊκό είναι ακριβώς αυτό. ¨οτι δεν έχει βρεθεί τρόπος να γίνονται ταχύτερα οι βοήθειες. Δεν ξέρω αν είναι θέμα Σάλε, πιθανά να είναι. Αυτό που λείπει και το παραδέχονται όλοι είναι η ταχύτητα. Παβλοβιτς, Βλαντο Φώτσης Ραντούλιτσα και ΔΔ έχουν αργά πόδια. Αργούν να πάνε σε βοήθειες. Σήμερα φάγαμε αρκετούς πόντους για τον λόγο αυτο. Ειδικά ο Ντατόμε δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ. Πάντα αργούσε να βγει ένας πάνω του πάντα αργούσε η βοήθεια...
manosnismo
Με τη λογικη σας και αυτο το ποστ του φιλου ερωνικο προς εμενα ειναι... Τοσο ευαισθητοι γινατε δεν μπρουμε να διαφωνησουμε δηλαδη αλλα να τα ισοπεδωνουμε ολα επι μηνες ειναι λογικο.Ο Ραντουλιτσα αντι να καθεται μεσα στο ζωγραφιστο για παντα και να κουνιεται 1 μετρο δεξια αριστερα απο τη ρακετα για καποιο λογο βγαινει συνεχεια και ακουλουθαει στο τριποντο.Αυτο ειναι λαθος του προπονητη και δινει συνεχεια ευκολους ποντους .Τελος παντων τον Ραντουλιτσα τον ξερουμε ειναι πυρινικο οπλο μπροστα και πισω χρειαζεται διαφορα τρικ για να καλυψεις , τουλαχιστον να προσπαθησεις , τετοιους αργους ψηλους.Εμεις δεν κανουμε τιποτα και δεν φταει ο Ραντουλιτσα γιαυτο.Το αν μπορουμε αποτελεσματικα να τον καλυψουμε ειναι αλλη κουβεντα(γιατι χρειαζεσαι και καταλληλους παιχτες στις υπολοιπες θεσεις για να το κανεις).Αλλα δεν προσπαθουμε καν
MiDi_MiLiZ
QUOTE (Nemesakos @ Dec 30 2015, 23:34 ) *
Φυσικα και είναι θέμα ομάδας οι αλληλοκαλύψεις.. Είναι δυνατόν να λες κάτι τέτοιο?? Δλδ δεν σου μάθε τίποτα ο Ομπράντοβιτς τόσο καιρό?? (δεν ειρωνεύομαι απορία είναι) Δεν θυμάσαι πως καλυπτόταν ο Σάρας ή ο Πέκοβιτς ή ο Σπανούλης αμυντικά από την υπόλοιπη ομάδα? Ακόμα και επι Πεδουλάκη οι αλληλοκαλύψεις που υπήρχαν με Λάσμε και Γκιστ ήταν σεμιναριακές..Δεν μπορεί ρε παιδιά να ακούγονται τέτοιες απόψεις.. σόρρυ κιόλας.. Και αν κάτι πονάει τον φετινό Παναθηναϊκό είναι ακριβώς αυτό. ¨οτι δεν έχει βρεθεί τρόπος να γίνονται ταχύτερα οι βοήθειες. Δεν ξέρω αν είναι θέμα Σάλε, πιθανά να είναι. Αυτό που λείπει και το παραδέχονται όλοι είναι η ταχύτητα. Παβλοβιτς, Βλαντο Φώτσης Ραντούλιτσα και ΔΔ έχουν αργά πόδια. Αργούν να πάνε σε βοήθειες. Σήμερα φάγαμε αρκετούς πόντους για τον λόγο αυτο. Ειδικά ο Ντατόμε δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ. Πάντα αργούσε να βγει ένας πάνω του πάντα αργούσε η βοήθεια...

Eιναι αλλο πραγμα οι αλληλοκαλυψεις κι αλλο να λεμε οτι φταιει η υπολοιπη ομαδα που ο Ραντουλιτσα τρωει τους διπλασιους ποντους απο αυτους που σκοραρει επειδη ειναι επιδεικτικα αδιαφορος ως προς τα αμυντικα του καθηκοντα. Οι παιχτες που αναφερεις δεν ηταν αμυντικα υπεροπλα και οντως χρειαζονταν καλυψη απο την ομαδα, δεν ηταν ωστοσο και αδιαφοροι. Θυμαμαι πχ σε σημαντικα παιχνιδια, 34χρονο Σαρας με τελειωμενα γονατα να μασαει σιδερα απεναντι σε Ναβαρο κλπ.

Και τελος παντων, αν ειναι με τον Ραντουλιτσα μεσα να εχω ενα παθητικο 10+ ποντων απο τα 5ρια των 2 ομαδων, ενω πχ με τον Κουζμιτς το παθητικο να ειναι 5 ποντοι, ε θεωρω πιο ουσιαστικη την παρουσια του Κουζμιτς των 2-3 ποντων απο τον Ραντουλιτσα τον 14 ποντων.
PARISINOS
QUOTE(MiDi_MiLiZ @ Dec 30 2015, 21:24 ) *
Ξερεις επισης αριστα την διαφορα της κριτικης σε μια ομαδα με το να ειρωνευεσαι επι προσωπικου καποιον με τον οποιον διαφωνεις, οσο γνωριζεις οτι παραβιαζεις τους κανονισμους του χωρου που σε φιλοξενει, αλλα το συνεχιζεις παρα το γεγονος οτι σου σβηνουν το ενα ποστ πισω απο το αλλο.

Το οτι φταει η υπολοιπη ομαδα που ο Ραντουλιτσα τρωει τους διπλασιους ποντους απο τους προσωπικους του αντιπαλους σε σχεση με αυτους που σκοραρει, ειναι μια αρκετα ενδιαφερουσα αποψη.

Βλεπεις οταν ο Γκιστ εχει να μαρκαρει τον Ντατομε και τον Αντιτς, οταν ο Παβλοβιτς εχει να μαρκαρει τον Μπογκντανοβιτς, οταν οι Καλαθης-Φελντειν τους Ντιξον-Σλουκα, (και εχουν φορτωθει και με φαουλ) ειναι δικη τους ευθυνη που δεν εκτοπιζουν με καποιο μαγικο τροπο και τους Βεσελυ Ουντοχ, επειδη ο Ραντουλιτσα κοροιδευει αμυντικα στις προσωπικες μονομαχιες. Δεν ειναι θεμα Ραντουλιτσα, ειναι θεμα ομαδας αυτο το προβλημα. Ειναι κι αυτο μια αποψη....


Φιλε Midi,
χωρις σε καμια περιπτωση να υποστηριζω τους ισχυρισμους του φιλο manosismo οφειλεις και εσυ να παραδεχτεις οτι δεν εισαι αντικειμενικος.
Σημερα η ομαδα επαιξε εξαιρετικα με βαση τα συμφραζομενα.
Στην εδρα μιας ομαδας με διπλασιο τουλαχιστον μπαντζετ, εκτος εδρας με αντικειμενικα εχθρικη διαιτησια και με τον τραυματισμο ισως του καλυτερου σου παιχτη για τετοιον αγωνα.

Εσυ αντι να σχολιασεις εστω και καποιο θετικο (βασικα εγραψες ενα για τον φωτση) , παλι βγηκες να γραψεις οτι αν παιρναμε εναν "μοργκαν" (οπου μοργκαν βαλε οποιον παιχτη θελεις με 200 χιλιαρικα) θα κερδιζαμε το παιχνιδι, οταν ολος ο κοσμος πανω κατω ειδε τα αιτια της ηττας.

Τοσο δυσκολο σου ειναι να πεις οτι ο γιανκοβιτς πχ ηταν θετικος σημερα. Το να γραφεις οτι μονιμα κανει δηλωσεις , οτι ειναι χωμα κλπ ειναι θεμιτο οταν υπαρχει και αντιλογος. Αν στα καλα δεν γραφεις τιποτα και στα ασχημα κριτικαρεις, τοτε δεν ειναι κριτικη. Υπαρχει αλλη λεξη για να περιγραψει τη συμπεριφορα.

Τοσο δυσκολο ειναι να πεις οτι ο ραντουλιτσα ηταν καλος σημερα. Αυτος με 10 ποντους μας κρατησε στο παιχνιδι στο κρισιμο σημειο. Χωρις να φαει και τοσους μαλιστα αφου 20 φαγαμε ολους ολους μετα το 20-5 που χαναμε.
Και λες για τα φαουλ , οταν αποδεδειγμενα η διαιτησια ηταν εχθρικη. Το τριτο ειδικα που τον εστειλε εξω ηταν σιγουρα πολυ αυστηρο (ανυπαρκτο βασικα).
Ποσο δυσκολο ειναι να ειπωθει και μια καλη κουβεντα οταν αποδεδειγμενα εκανε καλο παιχνιδι σημερα.
Στην αμυνα εφαγε μερικα , αλλα καταρχας οι αντιπαλοι ηταν εξαιρετικοι παιχτες οποτε λογικο ειναι να φας και πολλα.

Ασε που συμφωνω οτι η αμυνα ειναι και ομαδικη δουλεια.
Εννοειται πως οταν εχεις ενα σεντερ που εχει μια αδυναμια στην αμυνα (αν δεν ειχε θα κοστιζε 2,5 μυρια και δεν θα επαιζε εδω) κοιτας να τον πλαισιωσεις με αναπληρωματικο με αλλα χαρακτηριστικα και με φοργουορντ με αλλα χαρακτηριστικα. Δυστηχως αυτα τα λέφτα υπηρχαν . Για κουζμιτς και για παυλοβιτς. Για λασμε - μασιουλης ηθελε κανα μυριο παραπανω συνολο που ο προεδρος δεν ηθελε να δωσει.

Υπαρχει απειροι παιχτες που ηταν κακοι αμυντικοι . Τον βουισιτς στην καλη μακαμπι τον θυμασαι. Για να στριψει ηθελε γερανο. Ειχαν ομως μπαστον στο 4, παρκερ στο 3 και μπερσταιν στο 2 και δεν περναγε τιποτα. ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. Ο ενας βοηθα τον αλλον. Οταν εχεις ραβντουλιτσα, και μετα τον πλαισιωνεις με φωτση, γιανκοβιτς εχεις ενα θεματακι.

Ολα υατα χωρις παρεξηγηση και χωρις να σημαινει οτι σε πολλα δεν εχεις δικιο. Φυσικα και πολλα απ οσα λες ειναι σωστα.
Αλλα με το να τονιζεις συνεχεια ορισμενα πραγματα , χανεις το δικιο σου.
Η επαναληψη ειναι μεν η μητερα της μαθησεως, αλλα δεν θελει και υπερβολλες laugh.gif
Nemesakos
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ Dec 30 2015, 23:39 ) *
Eιναι αλλο πραγμα οι αλληλοκαλυψεις κι αλλο να λεμε οτι φταιει η υπολοιπη ομαδα που ο Ραντουλιτσα τρωει τους διπλασιους ποντους απο αυτους που σκοραρει επειδη ειναι επιδεικτικα αδιαφορος ως προς τα αμυντικα του καθηκοντα. Οι παιχτες που αναφερεις δεν ηταν αμυντικα υπεροπλα και οντως χρειαζονταν καλυψη απο την ομαδα, δεν ηταν ωστοσο και αδιαφοροι. Θυμαμαι πχ σε σημαντικα παιχνιδια, 34χρονο Σαρας με τελειωμενα γονατα να μασαει σιδερα απεναντι σε Ναβαρο κλπ.

Και τελος παντων, αν ειναι με τον Ραντουλιτσα μεσα να εχω ενα παθητικο 10+ ποντων απο τα 5ρια των 2 ομαδων, ενω πχ με τον Κουζμιτς το παθητικο να ειναι 5 ποντοι, ε θεωρω πιο ουσιαστικη την παρουσια του Κουζμιτς των 2-3 ποντων απο τον Ραντουλιτσα τον 14 ποντων.


Εγώ πιστεύω πάντως και ας μείνει ο καθένας στην άποψή του ότι αυτό που φταίει και για την περίπτωση του Ραντούλιτσα είναι και οι αλληλοκαλύψεις. Ναι δεν είναι ιδιαίτερος καλός αμυντικός, αλλά στα 1 vs 1 δεν είναι κακός. Κακός γίνεται όταν ο ίδιος πρέπει να κάνει την αλληλοκάλυψη. Όπως και να έχει αυτό δεν έχει καμουφλαριστεί. Εκεί το εντοπίζω το αμυντικό πρόβλημά του. Τα πολύ αργά πόδια του. Εκεί όμως θα έπρεπε να υπάρχει βοήθεια.

QUOTE (PARISINOS @ Dec 30 2015, 23:40 ) *
Υπαρχει απειροι παιχτες που ηταν κακοι αμυντικοι . Τον βουισιτς στην καλη μακαμπι τον θυμασαι. Για να στριψει ηθελε γερανο. Ειχαν ομως μπαστον στο 4, παρκερ στο 3 και μπερσταιν στο 2 και δεν περναγε τιποτα. ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. Ο ενας βοηθα τον αλλον. Οταν εχεις ραβντουλιτσα, και μετα τον πλαισιωνεις με φωτση, γιανκοβιτς εχεις ενα θεματακι.


Καλύτερο παράδειγμα δεν θα μπορούσε να ειπωθεί... 41.gif 41.gif
louie
QUOTE (Putnam @ Dec 30 2015, 23:29 ) *
O Mποχωρίδης πιστεύω μπορεί να γίνει ένα πολύ τίμιο 2άρι. Στο κατέβασμα της μπάλας (για επίπεδο ευρωλίγκας μιλάμε πάντα) έχει μεγάλο θέμα που τον κάνει να φαίνεται αστείος.

Ο Παππάς με το μπάσιμο που έκανε θύμισε λίγο Παππά από τα παλιά, αλλά γενικά και φάνηκε πρώτα να ψάχνει την πάσα σε συμπαίκτη και να μην ξεκινάει ατομική προσπάθεια ο ίδιος. Ωραίο στυλάκι σε χειρισμό μπάλας και ξεμαρκάρισμα σαν σε "σλόου μόσιον", σε μια φάση μετακίνησε σταθερό ψάχνοντας την πάσα από το τρίποντο αλλά δεν σφυρίχτηκαν βήματα. Επίσης μπορεί να είναι εντύπωσή μου αλλά όντας στο γήπεδο και πηγαίνοντας προς τον πάγκο λόγω τάιμ άουτ τον έπιασε η κάμερα και μου φάνηκε λίγο περισσότερο μπλαζέ απ'ότι συνήθως.

Ο Παύλοβιτς ώρες ώρες του κολλάει το μυαλό, θέλει να επιβάλει το παιχνίδι του αλλά τα χρόνια (ίσως και το ίδιο το μπάσκετ) τον έχουν ξεπεράσει. Παρόλα αυτά πολύ πιο χρήσιμος αυτή τη στιγμή από Χαραλαμπόπουλο, ο μικρός με το τσαγανό που αποδεδειγμένα δεν διαθέτει θα ήταν τρύπα σε τέτοιο παιχνίδι, επίσης δεν έχει τη δύναμη για να αντιμετωπίσει παίκτες τύπου Ντατόμε θα τον είχε βάλει στα καλάθια ο χιπστεράς.


Ο χαραλαμποπουλος που το απέδειξε αυτό; 18 χρονών είναι που μπαίνει σε garbage time. Τι να κάνει; εγώ τον θυμάμαι στα
17 του να μπαίνει σε αγώνα playoff στη Μόσχα και να είναι ο καλύτερος μας παίχτης. Δείχνει λίγο τσαγανό αυτό. Όπως επίσης στα τουρνουά των νέων το είχε παραδειξει. Μην περιμένουμε να μπαίνει και να αρχίζει να παίρνει τις επιθέσεις πάνω του. Μπορεί να αρέσει σε εμας αλλά ο προπονητής του μπορεί να θέλει σοβαρότητα
Putnam

Eμένα η διαιτησία δεν μου φάνηκε περίεργη, απ'ότι έχω καταλάβει η ευρωλίγκα ευνοεί επιθετικές άμυνες στα όρια του φάουλ όπως πχ επιτρέπει ανάλογο παιχνίδι στον ΟΣΦΠ.

Το παράξενο για μένα ήταν που ενώ για 30 λεπτά επέτρεπαν το σκληρό παιχνίδι της Φενέρ, στο 4ο δεκάλεπτο άρχισαν να σφυράνε κατά της γηπεδούχου (αλλά ορθά σφυρίγματα).

Ένα φάουλ που κέρδισε ο Γκιστ πέφτοντας δεν ήταν, ενώ αυτό που χρέωσαν λανθασμένα στον Γκιστ ως επιθετικό ήταν με την διαφορά στους 5 πόντους αν θυμάμαι καλά. Συμφωνώ ότι τα τελευταία σφυρίγματα που είναι τα πιο καθοριστικά σε κάθε αγώνα τα πήρε η Φενέρ, αλλά όπως και να 'χει με την εικόνα των δύο ομάδων και τον ΔΔ εκτός, δεν θα παίρναμε το ματσάκι, η Φενέρ έμοιαζε να είναι πάντα μισό βήμα εμπρός.

bodiroga10
το προβλημα δεν ειναι μονο ραντουλιτσα αλλα και οι αργες περιστροφες απ την αδυνατη πλευρα αλλωστε μ αυτο τον τροπο αμυνεται ο τζορτζεβιτς στο πικ εν ρολ γι αυτο και ο αντιτς και ο καλινιτς στο ελαχιστο που επαιξε ηταν αμαρκαριστοι συνεχως στην γωνια

το θεμα συνηθως ειναι οτι ο παικτης που μετα την περιστροφη κλεινει κατω απ το καλαθι ειναι η το 3αρι ή το 4αρι

σημερα σ ολες τις περιστροφες ο γκιστ ειτε αργουσε ειτε τον κερδιζε ο ουντοχ και ο βεσελι,ο παβλοβιτς ειναι αργος στα ποδια ενω εχει σωμα και ο γιανκοβιτς δεν εχει δυναμη για να αμυνθει

παραδειγμα για τον γιανκοβιτς πρεπει να ειναι ο ντιξον που στο 1ο ημιχρονο μετα απο περιστροφη δεν φοβηθηκε να βαλει το σωμα του κοντρα στον ραντουλιτσα και ας εφαγε καλαθι και φαουλ αλλος δεν θα το προσπαθουσε καν
akratacity
νομιζω οτι ναι μεν ο ραντουλιτσα ειναι κακος αμυντικος αλλα η στελεχωση του παναθηναικου στις θεσεις των φοργουορντ τον κανει να φαινεται ακομα χειροτερος απο οτι ειναι
παντως η αμυνα του παναθηναικου για τρια δεκαλεπτα ηταν πολυ καλη (54 ποντοι)
του στοιχισε το πρωτο δεκαλεπτο (28-18) και καποιες λεπτομερειες στην τεταρτη περιοδο οπως η αστοχια σε καποια σουτ
Putnam
QUOTE (louie @ Dec 30 2015, 23:49 ) *
Ο χαραλαμποπουλος που το απέδειξε αυτό; 18 χρονών είναι που μπαίνει σε garbage time. Τι να κάνει; εγώ τον θυμάμαι στα
17 του να μπαίνει σε αγώνα playoff στη Μόσχα και να είναι ο καλύτερος μας παίχτης. Δείχνει λίγο τσαγανό αυτό. Όπως επίσης στα τουρνουά των νέων το είχε παραδειξει. Μην περιμένουμε να μπαίνει και να αρχίζει να παίρνει τις επιθέσεις πάνω του. Μπορεί να αρέσει σε εμας αλλά ο προπονητής του μπορεί να θέλει σοβαρότητα


Ελπίζω αυτό το ματς- εξαίρεση στην Μόσχα να μην είναι το ορόσημό του για πολύ καιρό ακόμα. Δεν είναι παίκτης με τσαγανό και αν δεν έχεις κότσια σε τέτοια ηλικία λογικά δεν μπορείς να σταθείς σε επίπεδο ευρωλίγκας όπου υστερείς έναντι των αντιπάλων σε πολλούς τομείς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.