Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Poll για τις προσδοκίες για την νέα σεζόν..
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Air Kef
Οι μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο,έχουν δημιουργήσει προσδοκίες όχι μόνο στους φιλάθλους του,αλλά και σε αυτούς που πραγματικά αγαπούν το άθλημα και ονειρεύονται στιγμές παρελθόντος..Αυτές ακριβώς οι προσδοκίες θα ήθελα να καταγραφούν σε αυτό το νέο δημοψήφισμα.. peace.gif

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους ψηφοφόρους( blink.gif ) ,μαζί με την ψήφο τους,να γράφουν και ένα (σύντομο έστω) post που θα αναφέρει την ψήφο τους και μια (πρόχειρη έστω) δικαιολόγηση. smile.gif
Air Kef
Προσωπικά λοιπόν ψηφίζω τη 2η αφού πιστεύω ότι οι αντίπαλοι,υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορούν να χτυπήσουν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ κι επειδή ο ΠΑΟ (εκτός από το ότι είναι πιο έτοιμη ομάδα από τον Ολυμπιακό) με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κρατηθεί στην κορυφη. peace.gif
qspock
Και γιατι οχι πρωτος? Το αγχος θα το εχει ο ΠΑΟ, και τη διψα για την πρωτια ο Ολυμπιακος. Και οι δυο ομαδες εχουν ικανοτατα συνολα, μπορει ο ΠΑΟ να εχει περισσοτερες λυσεις αλλα κι ο Ολυμπιακος υπερτερει στο σεντερ (ο ΠΑΟ απλα δεν εχει!). Το μονο σημειο στο οποιο δινω σαφες προβαδισμα στον ΠΑΟ ειναι ο προπονητης, αλλα κι ο Καζλαουσκας δεν ειναι κανας τυχαιος, τωρα πλεον εχει και σοβαρους παιχτες...
ashton
2ος.
IraTmac
Λογικά πάει για 2ος. Είναι το ταβάνι.
harris
3ος - 4ος..........

Με λιγη τυχη και λιγη σοβαροτητα..........
leonkalf
Ήρθε η στιγμή να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή.
Νομίζω ότι πρέπει ο στόχος να είναι η πρωτιά.
Θα χρειαστεί,φυσικά,χρόνος να μονταριστεί η ομάδα αλλά όταν φτάσει η ώρα των play-off πιστεύω να είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε τον Παο επί ίσοις όροις.
Άλλωστε,κοντέψαμε να τον κερδίσουμε στα Πατήσια(με Τomic coach) με πολύ χειρότερη ομάδα.
Είμαι αισιόδοξος
qspock
QUOTE (harris @ Aug 11 2005, 04:35 PM)
3ος - 4ος..........


Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω ποιοι θα ειναι οι 2ος, 3ος σε αυτη την περιπτωση. Ο Πανιωνιος κι ο Πανελληνιος? Γιατι ολοι οι αλλοι φετος ειναι τελειως για τον φουντο 68.gif

Παμε για πρωταθλημα 2 ταχυτητων οπως παλια με ΑΡΗ ΠΑΟΚ και τους λοιπους.

Τι καταντια... gdi.gif
Air Kef
Ίσως ο Χάρης το λέει αυτό επειδη και την χρονιά 2003-2004 ξεκινήσαμε με όνειρα,με Διαμαντόπουλο,Λιαδέλλη,Βολκοβίτσκι,Μπάκαρ
τς,Γκόρενς,Γιούρακ και θυμάστε που τελείωσαμε.Εκτός από ένα σερί στην Ευρωλίγκα,με coach τον Σάκοτα,που μας έδωσε την πρόκριση σους <<16>> δεν δείξαμε τίποτα.Και το κύπελλο που θα πέρναμε,έκαναν την μ@λ@κί@ shot.gif οι οπαδοί μας και το διέκοψαν..
harris
Ακριβως γι αυτο. Στην αρχή εκεινης της χρονιας ολοι μας πιστεψαμε πως ο Θρυλος θα παει για μεγαλα πραγματα, με Λιαδέλη και Διαμαντοπουλο, με Μπαγκαριτς απο το ΝΒΑ και με Γκορενς, αλλά πεσαμε εξω. Ολοι ειδαμε να ερχονται παικτες που ειχαν αθλητικο εγωισμό και τσαμπουκα, αλλά αυτο φυσικα δεν εφτασε.

Τωρα κραταω μια πισινη, αν και πιστευω πως ειναι δυσκολο να αποτυχει ξανα η ομαδα, ενω ειναι και η τελευταια ευκαιρια του Γιονας να αποδειξει με τις δικες του επιλογες τι μπορει να κανει...

Ελπιζω να ειναι ετοιμη η ομαδα στα πλέι οφ για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ και πιστευω πως για να αρχίσει σιγα σιγά να ξαναγεννιεται πρέπει να κανει και μια καλή πορεια στην ευρολίγκα.

Εκτος αυτού, ο Πανελλήνιος και ο Πανιωνιος έχουν κάνει καλά σύνολα και ειδικά ο Ιωάννου πιστευω πως θα χτυπήσει την δευτερη θέση...
qspock
Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει απολυτως καμια συγκριση των παιχτων που εχει ο Ολυμπιακος τωρα με αυτους που ειχε πριν 2 χρονια, κυριως των Ελληνων.

- Τωρα εχει ελπιδοφορους και νεους, τοτε ειχε μεγαλους και βεντετες.
- Τωρα εχει 2-3 παιχτες για ΚΑΘΕ θεση της πενταδας, τοτε ειχε εναν για καθε θεση με εξαιρεση την θεση του σουτινγκ γκαρντ οπου ειχε μαζεψει 4-5 δυαρια!
- Τωρα εχει σοβαρο προπονητη που εδειξε πειθαρχημενη ομαδα ακομη και με τους περσυνους παιχτες, τοτε επασχε με Σουμποτιτς και μετα Σακοτα (σε οποια μεγαλη ομαδα κι αν εχει παει την εχει κανει πολυ χειροτερη).
- Εχει 2 ξενους αξιες στον ευρωπαικο χωρο, τον Εντνι και τον Ζουκαουσκας που θα του δωσουν αλλη ποιοτητα.
Air Kef
QUOTE
Τωρα εχει ελπιδοφορους και νεους, τοτε ειχε μεγαλους και βεντετες.

Το ότι είχε ελπιδοφόρους και νέους δεν έχει να λέει τίποτα από μόνο του.Εξάλλου εκείνη η ομάδα είχε τον Διαμαντόπουλο.
QUOTE
Τωρα εχει 2-3 παιχτες για ΚΑΘΕ θεση της πενταδας, τοτε ειχε εναν για καθε θεση με εξαιρεση την θεση του σουτινγκ γκαρντ οπου ειχε μαζεψει 4-5 δυαρια!

Είχε και ισχυρή φροντ λάιν.Σκλάβος,Γιούρακ,Μπάκαριτς,Βολκοβίτσκι δεν είναι τυχαίοι..Είχε παρ'ολα αυτά τρομερή έλλειψη forward.(3-4)..
QUOTE
Τωρα εχει σοβαρο προπονητη που εδειξε πειθαρχημενη ομαδα ακομη και με τους περσυνους παιχτες, τοτε επασχε με Σουμποτιτς και μετα Σακοτα (σε οποια μεγαλη ομαδα κι αν εχει παει την εχει κανει πολυ χειροτερη).

Μην λέμε ότι θέλουμε.Ο Σούμποτιτς είχε φτάσει με την προηγούμενη ομάδα,που ήταν μια 5άδα,μια ανάσα από το final4 και τους τελικούς του πρωταθλήματος.Όσο για τον Σάκοτα ερχόταν σαν πρωταθλητής με την ΑΕΚ..Κι ο Καζλάουσκας πάντως έχει δείξει την αξία του!
Στο τελευταίο έχεις δίκιο.Μένει να δούμε τι θα γίνει.Πάντως πιστεύω ότι ο Πανελλήνιος θα έχει την κατάληξη του Ολυμπιακού που συζητάμε τώρα(03-04). peace.gif
nick77
Εφόσον διατηρηθούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και οι ομάδες που διεκδικούσαν τις θέσεις της τετράδας, δηλαδή ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Μαρούσι κινηθούν σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα από τις προηγούμενες χρονιές, αν δεν υπάρξουν ανωμαλίες στις σχέσεις των ερυθρολεύκων παικτών και δέσει κάπως η ομάδα, η δεύτερη θέση μπορεί να επιτευχθεί. Απο κει και πέρα μπορεί να γίνει μια ζημιά και να κερδίσει και τον ΠΑΟ, πράγμα που δεν προβλέπεται αλλά δεν είναι και απίθανο.

Εδώ την χρονιά του απίθανου και αείμνηστου Φορντ που ο Ολυμπιακός είχε 2 μόνο καλούς παίκτες και ο ΠΑΟ ήταν φαβορί για την ευρωλίγκα, και από το κύπελλο τους αποκλείσαμε, και από το πρωτάθλημα στον ημιτελικό και στην Ευρωλίγκα παραλίγο, ας όψεται το ματς με την Ολύμπια Λιουμπλιάνα.

Όμως βασικός στόχος φέτος είναι οι καλές εμφανίσεις στην Α1, η αποκατάσταση του ονόματος της ομάδας στην Ευρωλίγκα και η πρόκριση στην οκτάδα, (Δύσκολο μα όχι απίθανο) και η συμμετοχή στον τελικό των playoff που θα εξασφαλίσει την είσοδο στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2006-2007
qspock
QUOTE(Air Kef @ Aug 16 2005, 01:25 PM)
Το ότι είχε ελπιδοφόρους και νέους δεν έχει να λέει τίποτα από μόνο του.Εξάλλου εκείνη η ομάδα είχε τον Διαμαντόπουλο.


Εεεε?? Ποιον? Ξεχασες και τον Λιαδελη... tongue.gif

QUOTE(Air Kef @ Aug 16 2005, 01:25 PM)
Είχε και ισχυρή φροντ λάιν.Σκλάβος,Γιούρακ,Μπάκαριτς,Βολκοβίτσκι δεν είναι τυχαίοι..


Αν μου ελεγες να βρω καποιον παιχτη που εχει κανει αδικαιολογητα ονομα στον ελληνικο χωρο αν και τυχαιος θα σου ελεγα ...ο Σκλαβος! tongue.gif Τι τον εβαλες και πρωτο πρωτο? Τωρα για το ποσο απεδωσαν οι Μπακαριτς και Βολκοβισκι ισως φταιει και ο προπονητης. Για μενα μονο ο Γιουρακ εβγαλε τα λεφτα του.

QUOTE(Air Kef @ Aug 16 2005, 01:25 PM)
Μην λέμε ότι θέλουμε.Ο Σούμποτιτς είχε φτάσει με την προηγούμενη ομάδα,που ήταν μια 5άδα,μια ανάσα από το final4 και τους τελικούς του πρωταθλήματος..

Οπως εφτασε ενα βημα πριν το final four ετσι εφτασε κι ενα βημα να αποκλειστει απο το Μαρουσι που εσπασε το αβανταζ της εδρας του στο πρωτο ματς. Για μενα ηταν πολυ ποιο μακρια απο ενα βημα απο το final4, το ματς με την Μπαρτσα εδω μεσα ηταν τελειωμενο πριν αρχισει, απλα το συστημα ηταν αδικο (γι αυτο και το αλλαξαν) και εδινε δυνατοτητα σε οποιονδηποτε λιγο τυχερο να φτασει στους τεσσερις. Κατι που ο Ολυμπιακος τελικα δεν εκανε αλλα ως δια μαγειας τα ΜΜΕ (και ο Σουμποτιτς που αυτοδιαφημιζονταν) στη χωρα μας περναν τα μυνηματα τους απροβληματιστα. Και μας εμεινε οτι εκεινη τη χρονια ο Ολυμπιακος ηταν ομαδα εππεδου final four. Και μετα εχανε απο το Περιστερι και ετρεχε ο Κοκκαλης να κλεισει συμβολαιο με την Ευρωλιγκα.

QUOTE(Air Kef @ Aug 16 2005, 01:25 PM)
Όσο για τον Σάκοτα ερχόταν σαν πρωταθλητής με την ΑΕΚ...


Μωρε ας επεζε με τον ΠΑΟ στον τελικο και τα λεγαμε... Σε ολη του την παρουσια στην Ελλαδα ο Σακοτα εχει να επιδειξει πολυ λιγα σχετικα με το παχυλο ονομα που εχει δημιουργησει. Αν η αξια ενος προπονητη φαινεται απο το κασε του, ποσο κανει ο Σακοτα και ποσο ο Ιβκοβιτς που πολλοι λενε οτι ειναι πανω κατω το ιδιο? Και γιατι ειναι στα αζητητα ο πρωτος? Καμια σχεση... Αλλα ειπαμε, στην χωρα μας οι αξιες χαντακωνονται και οι αναξιοι υπερεκτιμουνται.
Air Kef
QUOTE
Εεεε?? Ποιον? Ξεχασες και τον Λιαδελη...

E όχι και ελπιδοφόρος ο Λιαδέλλης που ήταν από 30 στα 31!Είπα για τον 21χρονο Διαμαντόπουλο που ερχόταν ως 1ος σκόρερ της Α1!

QUOTE
τυχαιος θα σου ελεγα ...ο Σκλαβος!  Τι τον εβαλες και πρωτο πρωτο? Τωρα για το ποσο απεδωσαν οι Μπακαριτς και Βολκοβισκι ισως φταιει και ο προπονητης. Για μενα μονο ο Γιουρακ εβγαλε τα λεφτα του.

Ο Σκλάβος δεν είναι τυχαίος για τα σημερινά δεδομένα.Πάθος,σουτ,σχετικά καλή φυσική κατάσταση,26 χρόνων(τότε!),ερχόταμ με μια καλή χρονιά και πιστεύω ότι έδωσε αυτά που περιμέναμε.Τον Μπάκαριτς για κάποιον λόγο ποτέ δεν τον πίστεψα.Ούτε ο Βολκοβίτσκι μου έκανε εντύπωση,τον έβλεπα όμως βασικό με την Αργεντινή στην Ολυμπιάδα και τον Σκόλα στον πάγκο και δεν μπορώ παρά να τα ρίξω στους προπονητές και τα συστήματα που ακολουθούσαν.Πιστεύω ότι μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα από τους γκαρντ της ομάδας.Αν και πιστεύω πως το σύστημα για εκείνη την ομάδα έπρεπε να είναι "η μπάλα στον Διαμαντόπουλο ή τον Λιαδέλλη και οι υπόλοιποι τιν σταυρό μας να το βάλουν!!" ,όπως γινόταν με τον Φορντ!!Για τον Γιούρακ συμφωνώ απόλυτα.Δεν έπρεπε να φύγει.
Για την πρόκριση στο final 4 όσον αφορά το σύστημα συμφωνώ.Χάσαμε πάντως με συνολική διαφορά 6 πόντων!Και τα 2 παιχνίδια τα χάσαμε στο τέλος πάντως peace.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.