Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ρέθυμνο Cretan Kings 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ρέθυμνο Cretan Kings
Zoys
Το Ρέθυμνο μετά τον Toarlyn Fitzpatrick (πρώην παίκτη του Απόλλωνα), την ανανέωση με τον Γιαννόπουλο και την αποχώρηση του Σχίζα ανακοίνωσε την απόκτηση του Brandon Edwards.

QUOTE
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Μπράντον Έντουαρντς για δύο χρόνια. Ο Έντουαρντς είναι 24 ετών (γεν. 13/09/1991), έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ – σέντερ.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΣ

Ο Μπράντον Έντουαρντς γεννήθηκε στο Fort Worth του Τέξας των Η.Π.Α. Αγωνίστηκε στο South Hills High School όπου κατάφερε να ξεχωρίσει από πολύ νωρίς, έχοντας περισσότερους από 20 πόντους και 15 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στην συνέχεια φοίτησε στο κολλέγιο Άρλινγκτον του Τέξας, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα των Μάβερικς για τέσσερα χρόνια. Την σεζόν 2013/14 όταν και αποφοίτησε είχε 16.28 πόντους (51.6% διπ., 36% τριπ., 78.4% β.), 9.8 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 1.7 κοψίματα και 0.8 κλεψίματα σε 34.5 λεπτά συμμετοχής μ.ο.

Το καλοκαίρι του 2014 αποφάσισε να περάσει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού για χάρη της ισπανικής Breogan Lugo (Β’ κατηγορία Ισπανίας). Έπαιξε σε 35 παιχνίδια και είχε 5.26 πόντους (48.3% διπ., 31% τριπ., 75.5% β.) και 2.74 ριμπάουντ σε 13 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Τον Αύγουστο του 2015 μετεγγράφηκε στην ακριτική Melilla της Ισπανίας (Β’ κατηγορία), όπου βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του, οδηγώντας την στα μεγάλα «σαλόνια» του Ισπανικού πρωταθλήματος (ACB). Μάλιστα, αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια, έχοντας 8.83 πόντους (58.8% διπ., 33.3% τριπ., 80.4% β.), 6 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ σε 23.8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.



reth1
έτσι όπως βλέπω την κατάσταση στην ομάδα, μετά τις ανακοινώσεις αλλά και τις φήμες που κυκλοφορούν, η σύνθεση του Ρεθύμνου για τη νέα σεζόν φαίνεται να είναι

1.
ΤΑΛΤΟΝ
ΖΑΜΠΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

2-3
ΑΡΝΟΛΝΤ ??
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΡΕΤΑΚΗΣ

4-5
ΦΙΤΖΠΑΤΡΙΚ
ΕΝΤΟΥΑΡΤΣ
ΚΡΑΒΙΤΣ
ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ ??

μια χαρά δείχνει...
Maximos 13 Athens
QUOTE(reth1 @ Jul 22 2016, 18:10 ) *
έτσι όπως βλέπω την κατάσταση στην ομάδα, μετά τις ανακοινώσεις αλλά και τις φήμες που κυκλοφορούν, η σύνθεση του Ρεθύμνου για τη νέα σεζόν φαίνεται να είναι

1.
ΤΑΛΤΟΝ
ΖΑΜΠΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

2-3
ΑΡΝΟΛΝΤ ??
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΡΕΤΑΚΗΣ

4-5
ΦΙΤΖΠΑΤΡΙΚ
ΕΝΤΟΥΑΡΤΣ
ΚΡΑΒΙΤΣ
ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ ??

μια χαρά δείχνει...


Ξέχασες Βίλιαμσον στα γκαρντ και Σάφτενααρ (έχει συμβόλαιο) στους ψηλούς. Ο Γλυνιαδάκης ανακοινώθηκε από ΠΑΟΚ. Ο Ματαλόν έχει συμβόλαιο ή είναι ελεύθερος;

Žabas - Vilhjálmsson - Θεοδωρίδης
Talton - Χριστοδούλου - Δουλγεράκης
Γιαννόπουλος
Fitzpatrick - Edwards - Παναρετάκης
Schaftenaar

Λείπουν 2 αξιόπιστοι Έλληνες...
reth1
Α για τον Γλυνιαδάκη δεν το είχα δει...

Ο Βίλιαμσον δύσκολο να μείνει αν έρθει ο Άρνολντ γιατί είναι και η "πέτρα του σκανδάλου" από ότι μαθαίνω στην υπόθεση Φλεβαράκη (το σενάριο λέει ότι είχε προταθεί σε άλλη ελληνική ομάδα με σημαντικά μικρότερο ποσό και μετά τον έφερε με άλλο νούμερο ο Φλέβαράκης).

Ο Σαφτενααρ αν τελικά φύγει θα φύγει μόνος του για οικογενειακούς λόγους, τότε πιθανόν να έρθει ο Κράβιτς.

Ο Ματαλόν μαλλον είναι ελευθερος.

Ο Παναρετάκης είναι "3"
reth1
Και το τελικό ρόστερ - Το πλέον "γεμάτο" της τελευταίας 4ετίας!

ΤΑΛΤΟΝ
ΖΑΜΠΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΡΑΖΗΣ
ΔΟΥΓΛΕΡΑΚΗΣ

ΑΡΝΟΛΝΤ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΡΕΤΑΚΗΣ

ΦΙΤΖΠΑΤΡΙΚ
ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ

ΕΝΤΟΥΑΡΤΣ
ΚΡΑΒΙΤΣ
ΚΩΤΤΑΣ
rahxephon13
Μπράβο στο ρεθυμνο σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του κολλοσου και μάλιστα σχετικά άνετα αφου είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος, ακόμη και στο 4 δεκάλεπτο που έκαναν την αντεπίθεση η ροδιτες δεν πανικοβλήθηκε και έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό.
SteelGandalf
2η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 15/10/2016, 16:00
(novasports2HD "λεπτό προς λεπτό")

Ρέθυμνο - Άρης

Σε περίπου τέσσερις ώρες θα ξεκινήσει ο συγκεκριμένος αγώνας (ο πρώτος φετινός εκτός έδρας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης). Το Ρέθυμνο Cretan Kings αποτελεί έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ιδίως στην έδρα του και αναμένεται να διεξαχθεί μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Για τους Κρητικούς ο σημερινός αγώνας θα είναι ο πρώτος φετινός στην έδρα τους (προέρχονται από σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Κολοσσού με σκορ 66-74). Ο Άρης κατέβηκε στην Κρήτη με μία απουσία, η οποία, δυστυχώς, θα είναι μόνιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτή του Viktor Sanikidge, αλλά ταυτόχρονα και με μία προσθήκη παίχτη, που ήρθε για να καλύψει το κενό του Γεωργιανού και δεν είναι άλλος από τον Tadija Dragicevic (έφτασε στην Θεσσαλονίκη στα μέσα της εβδομάδας). Έχει ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας και αναμένεται να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής, το πόσον εικάζω πως θα εξαρτηθεί και από το πως θα εξελιχθεί η αναμέτρηση.

QUOTE(www.pressaris.gr - 15/10/2016)
«Διπλό» στην μάχη της Κρήτης γιατί… έτσι πρέπει και για τον Σανικίτζε! (PRESSARIS LIVE, 16:00)

Πλήρης θα παραταχθεί ο Άρης σήμερα (16:00) απέναντι στο Ρέθυμνο, ωστόσο είναι γεγονός ότι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει προβλήματα στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρησή της για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς αντικατέστησε τον τραυματία Βίκτορ Σανικίτζε, αλλά δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του και μετράει μόλις δύο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ και ο Μάικλ Τζένκινς προέρχεται από τραυματισμό και είναι λογικό να μην βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων του.

Παρόλ’ αυτά οι κίτρινοι θα μπουν στο “Μελίνα Μερκούρη” για να πετύχουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα, σε μια από τις πιο επικίνδυνες έδρες για κάθε ομάδα. Εφόσον ο Άρης θέλει από το ξεκίνημα να χτίσει για να πετύχει το “κάτι παραπάνω” από πέρσι, εννοείται ότι πρέπει να μην έχει απώλειες σε τέτοιες έδρες.

Επιπλέον κίνητρο για όλους μέσα στην ομάδα είναι το ότι θέλουν να αφιερώσουν τη νίκη στον Σανικίτζε, όπως έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ο Μάικλ Τζένκινς. Οι κίτρινοι έζησαν μια εβδομάδα ιδιαίτερα δύσκολη και περίπλοκη, γιατί βίωσαν το σοκ του τραυματισμού του Γεωργιανού και παράλληλα την προσθήκη ενός καινούριου παίκτη, ο οποίος ναι μεν είναι έμπειρος, αλλά δεν μπορεί ποτέ ένας καινούριος παίκτης να μπει αυτόματα σε ένα σύνολο και να παίξει στο 100%.

Απέναντι στον Άρη υπάρχει σήμερα μια ομάδα ιδιαίτερη, η οποία ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο (κατ’ αναλογία) το πρωτάθλημα, επικρατώντας μέσα στην Ρόδο του Κολοσσού εύκολα. Αυτή η νίκη έδωσε αυτοπεποίθηση και αυτή εκφράστηκε στις δηλώσεις όλων για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη.

Οι Κρητικοί στηρίζονται ως επί το πλείστον στους ξένους παίκτες τους, ενώ πάντοτε αποτελεί κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα έξω από τα 6,75μ. ο Χάρης Γιαννόπουλος. Η τριάδα των Τόλτον, Άρνολντ και Ζάμπας ήταν αυτή που πρωταγωνίστησε στην Ρόδο και εκεί επικεντρώνει την προσοχή του και ο Άρης, ο οποίος ως είθισται θα επιδιώξει να ελέγξει τον ρυθμό από την άμυνα και τα ριμπάουντ.
SteelGandalf
QUOTE(www.esake.gr - 13/10/2016)
Αριθμοί: ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS - ΑΡΗΣ

Πριν από τρία χρόνια σημειώνεται η τελευταία νίκη του Ρεθύμνου Cretan Kings κόντρα στον Άρη. Συγκεκριμένα στις 3/11/2013 οι Κρητικοί είχαν επικρατήσει με 84-77 για την 4η αγωνιστική της Stoiximan.gr BasketLeague με τους «κίτρινους» έκτοτε να μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Ωστόσο το συνολικό σκορ των δύο ομάδων στο «Μ. Μερκούρη» είναι στο 3-3.

Από τους 24 παίκτες που είχαν δηλωθεί σε εκείνο το παιχνίδι μόνο ο Μούρτος θα είναι παρών και στην αναμέτρηση του Σαββάτου (15/10, 16:00).

* Τρία ακόμα ριμπάουντ χρειάζεται ο Αντρέας Χριστοδούλου για τα 40. Μέχρι τώρα έχει μαζέψει 30 αμυντικά και 7 επιθετικά.

* Ο Τόρλιν Φτζιπάτρικ χρειάζεται ακόμα 5 πόντους για να συμπληρώσει τους 300 στην Stoiximan.gr Basket League, αλλά και μόλις 1 ριμπάουντ για τα 200.

* Επτά ακόμα ριμπάουντ θέλει ο Χάρης Γιαννόπουλος για τα 400 στη λίγκα.

* Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα φτάσει τις 317 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και θα μπει στο Top-30 των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στη λίγκα. Συγκεκριμένα θα «πιάσει» στην 30ή θέση τον Γιώργο Μπαλογιάννη και τον Χρήστο Ταπούτο.

* Ακόμα, ο γκαρντ του Άρη θα φτάσει τα 100 επιθετικά ριμπάουντ αν «κατεβάσει» ένα ακόμα.

* Δώδεκα πόντους μακριά από τους 1.000 στην Stoiximan.gr Basket League βρίσκεται ο Βασίλης Σίμτσακ που θέλει ακόμα και 21 ριμπάουντ για να συμπληρώσει τα 900.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Ρέθυμνο - Άρης : 14-21

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Ρέθυμνο - Άρης : 30-34

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο σκορ με 8-0. Ο Άρης άργησε να βρει τον ρυθμό του, αλλά όταν το έκανε, ροκάνισε την διαφορά και πέρασε μπροστά και με ακόμη μεγαλύτερη (16-29). Όμως κάπου εκεί έχασε την συγκέντρωση του, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν, έγιναν αρκετά λάθη εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα τελικά το παιχνίδι να εξισορροπηθεί και πάλι, με όλη αυτή η βιασύνη να ωφελεί τους γηπεδούχους.

Πολύ καλά τα δείγματα του Dragicevic στο ντεμπούτο του, ο οποίος σε περίπου 10 λεπτά συμμετοχής έχει πετύχει 5 πόντους (1/1 2p FG - 1/3 3p FG), έχοντας και 3 ριμπάουντς, αλλά και 2 λάθη.

Σε μια φάση σε σύγκρουση με κάποιον αντίπαλο του, τραυματίστηκε εκ νέου ο Jenkins και αποχώρησε δείχνοντας να πονάει. Πραγματικά πολύ μεγάλη ατυχία. Να δούμε αν στο 2ο ημίχρονο θα είναι σε θέση να συνεχίσει. Αν ο Άρης παρουσιαστεί συγκεντρωμένος, διαθέτει εκείνο το πακέτο με το οποίο μπορεί να πάρει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Όμως αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί κι εντός παρκέ.
SteelGandalf
3η Περίοδος

Ρέθυμνο - Άρης : 50-44

Το Ρέθυμνο επέστρεψε για τα καλά, πέρασε μπροστά και πλέον έχει την ψυχολογία με το μέρος του. Ο Άρης είναι απελπιστικά άστοχος -δεν έχω πλέον εικόνα του αγώνα, αφού στις 17:00 ξεκίνησαν και όλοι οι υπόλοιποι σημερινοί αγώνες- αλλά με 3/28 3p FG δεν μπορείς να έχεις και πολλές ελπίδες σε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, πόσο δε περισσότερο σε ένα εκτός έδρας.
SteelGandalf
Σε 90 δευτερόλεπτα, όπως όλα δείχνουν, θα προκύψει ένα ναυάγιο για τον Άρη, αφού η ομάδα, αν εξαιρέσουμε ένα πεντάλεπτο, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα κακή αγωνιστικά. Ασύνδετη, με κάκιστες επιθετικές επιλογές, βιασύνη και μεγάλη αστοχία, παράγοντες που απ' ότι φαίνεται θα την οδηγήσουν στην πρώτη της φετινή ήττα, τόσο νωρίς, στο πρωτάθλημα.
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Ρέθυμνο - Άρης : 69-60

Ηχηρό χαστούκι δέχθηκε ο Άρης από το μαχητικό Ρέθυμνο, μόλις στην 2η αγωνιστική ημέρα του νέου πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στους γηπεδούχους που κατάφεραν να επιστρέψουν από το -13 και να πάρουν κεφάλι στο σκορ χωρίς να χάσουν άλλη φορά το προβάδισμα. Ο Άρης προβλημάτισε ιδιαίτερα και θέλω να ακούσω τις δηλώσεις του κόουτς Πρίφτη, αν και είμαι σίγουρος πως θα ρίξει τους τόνους, θα μιλήσει για ηρεμία και για ψυχραιμία, κάτι που προφανώς και θα πρέπει να υπερισχύσει στις τάξεις των κιτρινόμαυρων, ενόψει της ιδιαιτέρως δύσκολης συνέχειας. Πάντως θα πρέπει να είναι πολύ προβληματισμένος για όλα όσα είδε σήμερα, από μια ομάδα που μόνο δική του ομάδα δεν θύμησε. Εκτός τόπου και χρόνου οι περισσότεροι παίχτες μας, με μοναδική εξαίρεση τον εκπληκτικό Βασίλη Καββαδά...

QUOTE(www.pressaris.gr - 15/10/2016)
Μπλακ άουτ στο Ρέθυμνο, οδυνηρή ήττα (69-60) με κάκιστη εμφάνιση

Οδυνηρή ήταν η πρώτη έξοδος του Άρη στο πρωτάθλημα. Οι κίτρινοι με πολύ κακή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο “Μελίνα Μερκούρη” και μόλις 3/33 τρίποντα (!) ηττήθηκαν με 69-60 από το Ρέθυμνο και προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και πολλά μπλακ άουτ.


Το παιχνίδι ξεκίνησε… στραβά για τους κίτρινους που βρέθηκαν πίσω με 8-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τρίλεπτο. Το τάιμ άουτ του Πρίφτη και η είσοδος του Σίμτσακ αντί του Μπάκνερ ισορρόπησαν την κατάσταση. Οι κίτρινοι σκόραραν στο πρώτο πεντάλεπτο μόνο με βολές, ωστόσο με την πίεση στην άμυνα μπόρεσαν να επανέλθουν σχετικά σύντομα στο παιχνίδι και με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 8’ ο Ντραγκίσεβιτς σκόραρε για πρώτη φορά ως παίκτης του Άρη και έδωσε προβάδισμα με 12-13 και με σερί 8-0 στο τέλος της περιόδου οι κίτρινοι ξέφυγαν με 14-21.

Το δίδυμο Καββαδά – Ντραγκίσεβιτς δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ο πρώτος σε ρόλο εκτελεστή έδωσε στον Άρη διαφορά 13 πόντων (16-29 στο 13’), όμως το Ρέθυμνο αντέδρασε, αρχικά με τον Χριστοδούλου και εν συνεχεία με τον Άρνολντ. Βρήκε εύκολους πόντους από την αδράνεια των παικτών του Άρη (που δεν είχε τον Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος χτύπησε στο ίδιο σημείο με τον τραυματισμό του) και μείωσε στο καλάθι (30-32) πριν το ημίχρονο κλείσει στο 30-34 με κάρφωμα του Μπάκνερ.

Με επιθετική αιχμή τον Καββαδά οι κίτρινοι ξέφυγαν με 34-42 στο 23’, αλλά ακολούθησε και πάλι ένα μεγάλο μπλακ άουτ δίχω λόγο και αιτία… Οι Κρητικοί με τους Τάλτον, Γιαννόπουλο και Άρνολντ έκαναν σερί 16-2 ως το φινάλε της περιόδου και προηγήθηκαν με 50-44, δημιουργώντας τρομερά προβλήματα στον Άρη που δεν είχε καμία βοήθεια από τον Μαρμπλ…

Το Ρέθυμνο ξέφυγε και με 53-45 και 55-47 στις αρχές της τέταρτης περιόδου, όμως ο Άρης με Καββαδά και Ντραγκίσεβιτς ισορρόπησε, μείωσε με βολές του Κάμινγκς στον πόντο (59-58 στο 37’) και είχε και ευκαιρία για να προηγηθεί, αλλά η αστοχία και τα λάθη έδωσαν το δικαίωμα στο Ρέθυμνο να ξεφύγει και πάλι. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν σερί 7-1 και προηγήθηκαν με 66-59 μόλις 1.30 πριν το τέλος. Ο Άρης δεν βρήκε λύσεις για να επιστρέψει και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 69-60…

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 30-34, 50-44, 69-60.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Κώττας, Άρνολντ 11 (6ρ., 3κλ.), Φιτζπάτρικ 8 (2), Τάλτον 19 (2/4β., 4/11δπ., 2/τρ., 6ρ., 5ασ., 2κλ.), Γιαννόπουλος 11 (3/7τρ., 8ρ.), Χριστοδούλου 11 (4/4δπ., 3ρ.), Σάφτενααρ 5 (8ρ.), Ζάμπας 2, Έντουαρντς (7ρ.).

ΑΡΗΣ: Μαρμπλ (4ρ.), Τσαϊρέλης (5/6β., 1/5δπ., 0/2τρ., 2κλ.), Τζένκινς 4 (2/4δπ., 0/5τρ.), Κάμινγκς 12 (7/8β., 1/6δπ., 1/4τρ., 4ρ., 2ασ.), Μπάκνερ 7 (3/4β., 2/4δπ., 6ρ.), Ξανθόπουλος (5ασ., 3ρ.), Ζάρας 3 (1/7τρ., 5ρ.), Μούρτος 2 (4ρ.), Σίμτσακ, Καββαδάς 18 (6/8β., 6/7δπ., 4ρ.), Ντραγκίσεβιτς 7 (2/2β., 1/1δπ., 1/8τρ., 3ρ.).


Key facts of the game



Box Score

sinkazama82
Τραγική εμφάνιση Άρη στο Ρέθυμνο, με 3/33 τρίποντα και 14/29 δίποντα, 8 ασίστ και 15 λάθη. Η διαφορά θα ήταν και μεγαλύτερη αν οι διατητές δεν έστελναν τόσες πολλές φορές του παίκτες του Άρη στις βολές (δεν λέω αδίκως, γιατί χάρη στις εξυπνάδες της NOVA δεν έχω εικόνα αλλά όλο το Ρέθυμνο έμοιαζε εξοργισμένο από τα σφυρίγματα). Θεωρώ πως είναι μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του Άρη επί Πρίφτη, που κάτι θα κανε λάθος κι αυτός για να σουτάρει ο Άρης παραπάνω τρίποντα από ότι δίποντα
SteelGandalf
Χωρίς να θέλω να μιλήσω ως μετά Χριστόν προφήτης, κρίνοντας με βάση τα όσα είδα και, κυρίως, με βάση την στατιστική, θεωρώ πως υπάρχει πρόβλημα με τη νοοτροπία ορισμένων παιχτών, οι οποίοι παρασύρουν και τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί σήμερα μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος (αναφέρομαι κυρίως στην επίθεση).

Ο βασικός Αμερικανός point guard, ο Will Cummings, ώρες ώρες μου δίνει την αίσθηση πως έχει την εντύπωση ότι είναι ο Allen Iverson. Παίρνει τη μπάλα κι επιχειρεί διεισδύσεις προσπαθώντας να φτάσει στο αντίπαλο καλάθι με οποιονδήποτε τρόπο, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σήμερα πήρε πολλές εντελώς λανθασμένες και βιαστικές προσπάθειες (όχι μόνο διεισδύσεις αλλά και σουτ) και αν κάποιος δεν του τραβήξει το αφτί, θα έχουμε θέματα, διότι έδωσε βιαστικό (όχι γρήγορο) ρυθμό στην ομάδα, η οποία παρασύρθηκε σε αβίαστα και παιδαριώδη λάθη. Ας του πει κάποιος ότι το Ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν έχει και πολλή σχέση με το άναρχο Αμερικανικό. Περιμέναμε και πάλι από τον Βασιλάκη τον Ξανθόπουλο να ηρεμήσει το παιχνίδι και να μας βάλει σε τροχιά καθαρού μυαλού και στοιχειώδους λογικής του μπάσκετ.

Ο Marble έχασε 3 σουτ και χρησιμοποιήθηκε λίγο (ούτε 18 λεπτά), ενώ ο μη απόλυτα έτοιμος Jenkins, ο οποίος ξαναχτύπησε μέσα στον αγώνα, χρησιμοποιήθηκε για 25 λεπτά. Αντίστοιχα και ο υποτιθέμενος βασικός μας ψηλός, ο Eric Buckner συμμετείχε για μόλις 14 λεπτά και δεν βοήθησε παρά ελάχιστα. Διαπιστώνω πρόβλημα προσαρμοστικότητας και δυστυχώς για μας, οι επίσημες υποχρεώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, οπότε δεν έχουμε περιθώρια για περαιτέρω "στραβοπατήματα". Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Να ακολουθήσουν οι παίχτες τις οδηγίες του προπονητή και να πάψουν να σουτάρουν για 3 πόντους από παντού και σχεδόν όλοι. Δεν παίζεται έτσι το μπάσκετ...
air_23
QUOTE (sinkazama82 @ Oct 15 2016, 18:36 ) *
Τραγική εμφάνιση Άρη στο Ρέθυμνο, με 3/33 τρίποντα και 14/29 δίποντα, 8 ασίστ και 15 λάθη. Η διαφορά θα ήταν και μεγαλύτερη αν οι διατητές δεν έστελναν τόσες πολλές φορές του παίκτες του Άρη στις βολές (δεν λέω αδίκως, γιατί χάρη στις εξυπνάδες της NOVA δεν έχω εικόνα αλλά όλο το Ρέθυμνο έμοιαζε εξοργισμένο από τα σφυρίγματα). Θεωρώ πως είναι μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του Άρη επί Πρίφτη, που κάτι θα κανε λάθος κι αυτός για να σουτάρει ο Άρης παραπάνω τρίποντα από ότι δίποντα

ρε σινκαζαμα ελεος αγορι μου..το κανες και στο φιλικο με την μπεσικτας....οσο δειξανε τελευταια περιοδο ΟΛΑ φαουλ ηταν....Αντιθετως οταν το παιχνιδι γυρισε απο το +13 και το +8 οι ρεφ σφυρζαν υπερβολικα φαουλ(ακομα και το αντιαθλητικο)εις βαρος του ΑΡΗ

το ρεθυμνο εκατσε μεσα κι εκανε το σταυρο του να μην μπουν τα σουτ..και το βγηκε..χαρακτηριστικο οτι τοδιαστμα που ο αρης πηγε να εξαφανιστει κι εφτασε στο +13 ηταν αυτο που βαλε 3 τριποντα στη σειρα(τα μονο του στο ματς)
back2back
όταν βρίσκεις καλούς φτηνούς ξένους τους ανανεώνεις, δεν είναι εύκολο να βρίσκεις συνέχεια λαβράκια. από τους ξένους που πήρε φέτος ο Άρης μόνο ο Σανικίτζε έδειξε πως είναι άξιος να κουβαλήσει τη φανέλα κι αυτός τραυματίστηκε. ας κοιτάξει τώρα τα κοψίματα από το νβα γιατί χρειάζονται τουλάχιστον 2 αλλαγές
SteelGandalf
QUOTE(back2back @ Oct 15 2016, 18:16 ) *
όταν βρίσκεις καλούς φτηνούς ξένους τους ανανεώνεις, δεν είναι εύκολο να βρίσκεις συνέχεια λαβράκια. από τους ξένους που πήρε φέτος ο Άρης μόνο ο Σανικίτζε έδειξε πως είναι άξιος να κουβαλήσει τη φανέλα κι αυτός τραυματίστηκε. ας κοιτάξει τώρα τα κοψίματα από το νβα γιατί χρειάζονται τουλάχιστον 2 αλλαγές


Πάμε πάλι να γράψουμε τα ίδια γνωστά.

1ον Ο Okaro White ήθελε NBA και βρίσκεται ακόμα στο Miami και στους Heat.

2oν Ο Jerel McNeal απέδειξε πως παρά την εκτίμηση του στο πρόσωπο του κόουτς Πρίφτη και τις άπειρες θετικές του δηλώσεις σε εκείνον, στο κλίμα της ομάδας κλπ., δεν ήθελε να μείνει. Δε νομίζω πως ετίθετο οικονομικό θέμα. Απλά είχε κάτι άλλο στο μυαλό του, ίσως και το NBA όπως ο Okaro, αλλά δεν το δήλωνε όπως ο συμπαίχτης του.

3ον Ο Jamelle Hagins ζήτησε κάποια χρήματα με τα οποία πίστευαν οι ιθύνοντες της ΚΑΕ πως θα βρουν καλύτερο παίχτη. Αν δεν αποδειχθεί τέτοιος ο Buckner, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να βρεθεί ένας τέτοιος παίχτης με τα συγκεκριμένα χρήματα.

4ον Ο Dominic Waters που βρίσκεται; Πάντως όχι στην Ρωσία και την Yenisey, αφού δεν πέρασε τα εργομετρικά και αποδεσμεύτηκε. Έκανε προσπάθεια επαναπροσέγγισης, αλλά βρήκε κλειστή την πόρτα. Τελικά κατέληξε ως ρεζέρβα στην Pallacanestro Cantu.

Οπότε τι συζητάμε; Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τον οποιονδήποτε. Ναι μεν τα πρώτα δείγματα δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, με εξαίρεση τον Sanikidge που τραυματίστηκε, αλλά και τον Jenkins, που επίσης έχει προβλήματα τραυματισμών και δεν πρέπει να κριθεί αυστηρά. Όμως θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα και στον προπονητή. Θεωρώ ευεργετικό το χαστούκι. Μπορεί να μας αφυπνήσει, να λειτουργήσει με θετικό τρόπο, κάνοντας μας να συγκεντρωθούμε περισσότερο και να δούμε την πραγματικότητα και το γεγονός ότι το μπάσκετ είναι πιο απλό, αλλά κυρίως ομαδικό άθλημα και δεν πρέπει ο καθένας να θέλει μια μπάλα για τον εαυτό του.
Timemaster
QUOTE(sinkazama82 @ Oct 15 2016, 17:36 ) *
Τραγική εμφάνιση Άρη στο Ρέθυμνο, με 3/33 τρίποντα και 14/29 δίποντα, 8 ασίστ και 15 λάθη. Η διαφορά θα ήταν και μεγαλύτερη αν οι διατητές δεν έστελναν τόσες πολλές φορές του παίκτες του Άρη στις βολές (δεν λέω αδίκως, γιατί χάρη στις εξυπνάδες της NOVA δεν έχω εικόνα αλλά όλο το Ρέθυμνο έμοιαζε εξοργισμένο από τα σφυρίγματα). Θεωρώ πως είναι μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του Άρη επί Πρίφτη, που κάτι θα κανε λάθος κι αυτός για να σουτάρει ο Άρης παραπάνω τρίποντα από ότι δίποντα



πάντως από όσα έδειξε η νόβα άδικα διαμαρτυρείται το Ρέθυμνο μιας και όσες φορές η μπάλα πήγαινε κάτω από το καλάθι εσκεμμένα οι παίχτες του έκαναν φάουλ (μάλιστα πολλά από αυτά πάνω στους ψηλούς μας δε δόθηκαν) μιας και οι παίχτες μας δε φημίζονται για την ευστοχία τους στις βολές.

Από εκεί και πέρα από όσα έδειξε η νοβα και είδα στα στατιστικά και στο γκειμ-πλευ:

α. Ο Κάμινγκς ήταν απαράδεκτος κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Δεν οργάνωσε καθόλου καλά το παιχνίδι , δεν τάισε τους ψηλούς , πήγε σε κακές επιθέσεις έναν εναντίων όλων και είχε πρόβλημα στο να μεταφέρει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. 0 ασίστ σήμερα , 0 αιφνιδιασμούς από έναν παίχτη που αυτά θα ήταν το δυνατό του χαρτί.
β. Ο Τζένκινς με τους τραυματισμούς του ήταν εκτός αγώνα σε άμυνα και επίθεση αλλά πες ότι δικαιολογείται.
γ. Μάρμπλ και Μούρτος ήταν εκτός συστήματος και ή δε πήραν προσπάθειες ή ήταν από δύσκολες γωνίες.
δ. Ο Μπάκνερ φαίνεται ακόμα πιασμένος. Ελπίζω να είναι εξαιτίας ειδικής αποθεραπείας και προγράμματος μιας και είχε γεμάτη σεζόν. Πάντως σήμερα δε μπορώ να πω πως ήταν καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά ήταν λίγο ποιο κινητικός.
ε. Υποτίθεται είμαστε ομάδα που θα τρέξει στην επίθεση να βάλει εύκολα καλάθια. Σήμερα βάλαμε 0 πόντους σε αιφνιδιασμό.
Εξαιτίας της κακής περιφερειακής άμυνα και του ζον πρες που έσπαγε εύκολα αλλά και της αδυναμίας να μαζέψουμε γρήγορα το ριμπάουντ και να δώσουμε την μπάλα μπροστά.
στ. Ο Ντραγκίσεβιτς φάνηκε να προσπαθεί αν ηγηθεί της ομάδος αλλά με 2/9 σουτ , 3 λάθη και χωρίς ουσιαστικά συμμετοχή σε άμυνα και ριμπάουντ δημιουργεί πρόβλημα.

Στα θετικά το 82% στις βολές.
και το ότι βάλαμε την μπάλα μέσα στο καλάθι με τον πολύ καλό Καββαδά από τον τίμιο Ξανθόπουλο.

rolleyes.gif

Υ.Γ. Το ότι συνεχίζαμε να βαράμε τρίποντα ήταν εξαιτίας ότι το Ρέθυμνο έκλεισε την ρακέτα με αποτέλεσμα να μην έχουμε διαδρόμους προς το καλάθι αλλά και την εύκολη πάσα στον Καββαδά. Καλά κάναμε και βαρέσαμε τόσα τρίποντα μιας και όλα ήταν ελεύθερα αλλά κακώς τα χάσαμε.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 15/10/2016)
Πρίφτης: «Αρκετά άστοχοι και αυτό ήταν που μας στοίχισε»

Στην αστοχία έξω από τα 6,75μ. εστίασε την βασική αιτία της ήττας από το Ρέθυμνο ο Δημήτρης Πρίφτης, τονίζοντας για ακόμα μία φορά ότι η ομάδα του πρέπει να γίνει πιο συμπαγής και συνεπής.


Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την νίκη του, ήταν πιο αποτελεσματικό, κυρίως στην επίθεση. Για μας η βραδιά ήταν πολύ κακή επιθετικά. Κάναμε την προσπάθεια μας στην άμυνα, όμως δεν ήταν αρκετή. Θα έπρεπε να είμαστε ακόμη καλύτεροι, πιο συνεπείς, πιο συμπαγείς, ακόμη καλύτεροι σε φάσεις ένας εναντίον ενός. Ήμασταν αρκετά άστοχοι σήμερα και νομίζω πως αυτό ήταν που μας στοίχισε. Συνεχίζουμε, έχουμε σε τρεις μέρες ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω, έχουμε πάλι ταξίδι, και να προσαρμοστούμε στο σκληρό πρόγραμμα”.

Ρωτήθηκε για την αντίδραση των παικτών του στην άμυνα του Ρεθύμνου και απάντησε πως: “Σε όλο το παιχνίδι το Ρέθυμνο έπαιξε μία άμυνα. Μία κλειστή άμυνα man to man η οποία μας άφησε χώρους για σουτ”, ενώ για τον Ντραγκίσεβιτς είπε ότι: “Ήταν μια βραδιά που χρειαζόμασταν το καλό μακρινό σουτ, ο Ντραγκίσεβιτς είναι σουτέρ, αλλά και οι καλοί σουτέρ βρίσκονται και σε άσχημες βραδιές. Η ομάδα προσπάθησε, πήρε 17 επιτετικά ριμπάουντ, αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά. Το Ρέθυμνο ήταν καλύτερο και πήρε την νίκη”.

Για την προσαρμογή των καινούριων παικτών στην ομάδα είπε ότι: “Κάποια από τα παιδιά που έχουμε χρειάζονται λίγο χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια ο συντελεστής συγκέντρωσης θα πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλός. Θα πρέπει να είσαι αποτελεσματικός, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και να μην περιμένεις τόσα πολλά μόνο από την επίθεση”.
back2back
Οι Μακνιλ και Χάγκινς έπρεπε να μείνουν, το τι έγινε και τελικά δεν έμειναν κανείς δεν το ξέρει, το τι γράφουν οι δημοσιογράφοι δεν το λαμβάνω υπόψη μου καθώς δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης = ανέκδοτο. Κάποιοι στο φόρουμ έλεγαν ότι με τα λεφτά που ζητούν θα βρεθούν καλύτεροι, τελικά δόθηκαν περισσότερα και ήρθαν χειρότεροι. Ούτε ο Γουότερς δεν αντικαταστήθηκε που είναι παίκτης των 50 χιλ δολαρίων. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, η ουσία είναι πως πρέπει να αρχίζουν να ψάχνουν
SteelGandalf
Το επιχείρημα σου περί ανεκδότου είναι ανέκδοτο. Αν είναι δυνατόν...

Εσύ έβγαλες ήδη το συμπέρασμα πως είναι χειρότεροι, οπότε τζάμπα συζητάμε...
tuareg
QUOTE (back2back @ Oct 15 2016, 19:16 ) *
όταν βρίσκεις καλούς φτηνούς ξένους τους ανανεώνεις, δεν είναι εύκολο να βρίσκεις συνέχεια λαβράκια. από τους ξένους που πήρε φέτος ο Άρης μόνο ο Σανικίτζε έδειξε πως είναι άξιος να κουβαλήσει τη φανέλα κι αυτός τραυματίστηκε. ας κοιτάξει τώρα τα κοψίματα από το νβα γιατί χρειάζονται τουλάχιστον 2 αλλαγές



QUOTE (back2back @ Oct 15 2016, 20:22 ) *
Οι Μακνιλ και Χάγκινς έπρεπε να μείνουν, το τι έγινε και τελικά δεν έμειναν κανείς δεν το ξέρει, το τι γράφουν οι δημοσιογράφοι δεν το λαμβάνω υπόψη μου καθώς δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης = ανέκδοτο. Κάποιοι στο φόρουμ έλεγαν ότι με τα λεφτά που ζητούν θα βρεθούν καλύτεροι, τελικά δόθηκαν περισσότερα και ήρθαν χειρότεροι. Ούτε ο Γουότερς δεν αντικαταστήθηκε που είναι παίκτης των 50 χιλ δολαρίων. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, η ουσία είναι πως πρέπει να αρχίζουν να ψάχνουν


οτι να ναι....βγηκες να το παιξεις δικαιωμενος.Στη δευτερη αγωνιστικη εβγαλες συμπερασμα.
Καθαρα ευθυνη Πριφτη το σημερινο....τιποτα παραπανω,τιποτα λιγοτερο.
algait
Έκανα μια γύρα στο ιντερνετ. Πάλι είναι λίγος ο Πρίφτης, πάλι πρέπει να αλλάξουμε ξένους... Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια! Δεύτερη αγωνιστική είναι ρε παιδιά. Με τόσα προβλήματα περιμένατε να πετάει η ομάδα; Παίζουν και οι άλλοι μπάσκετ. Δεν κατεβαίνουμε μόνοι μας στο γήπεδο!
sinkazama82
QUOTE (air_23 @ Oct 15 2016, 19:05 ) *
ρε σινκαζαμα ελεος αγορι μου..το κανες και στο φιλικο με την μπεσικτας....οσο δειξανε τελευταια περιοδο ΟΛΑ φαουλ ηταν....Αντιθετως οταν το παιχνιδι γυρισε απο το +13 και το +8 οι ρεφ σφυρζαν υπερβολικα φαουλ(ακομα και το αντιαθλητικο)εις βαρος του ΑΡΗ

το ρεθυμνο εκατσε μεσα κι εκανε το σταυρο του να μην μπουν τα σουτ..και το βγηκε..χαρακτηριστικο οτι τοδιαστμα που ο αρης πηγε να εξαφανιστει κι εφτασε στο +13 ηταν αυτο που βαλε 3 τριποντα στη σειρα(τα μονο του στο ματς)


Δεν δείξαν ούτε τα μισά. Κοιτούσα το παιχνίδι στο live και υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που ο Άρης εκτελούσε βολές σε κάθε επίθεση. Μπορεί και να ταν όλα βέβαια, αλλά εφόσον δεν έχω εικόνα (όπως κι εσύ) διατηρώ τις αμφιβολίες μου.

Όσο για την Μπεσίκτας, αν εσύ πιστεύεις πως οι διαιτητές δεν σφυρίζουν έδρα στα φιλικά, δεν έχω να σου πω και τίποτα άλλο.

back2back
QUOTE(tuareg @ Oct 15 2016, 21:17 ) *
οτι να ναι....βγηκες να το παιξεις δικαιωμενος.Στη δευτερη αγωνιστικη εβγαλες συμπερασμα.
Καθαρα ευθυνη Πριφτη το σημερινο....τιποτα παραπανω,τιποτα λιγοτερο.


ότι να είναι συνέχεια εσύ .... 10 λεπτά είναι αρκετά για να καταλάβεις αν ένας παίκτης κάνει ή όχι. άλλο να είναι κάποιος άστοχος κι άλλο το στυλ του, άμα δεν ξέρει να παίξει πλάτη δεν θα το μάθει μέσα στη χρονιά, ούτε θα μάθει να δημιουργεί, θα συνεχίσει τις ποικιλίες. Τόσα ματς έχουν δώσει μαζί με τα φιλικά την ίδια εικόνα βγάζουν. Ο Πρίφτης για 2 πράγματα φταίει 1) για την επιλογή των αμερικάνων 2) που δεν πήγε στην Τουρκία
SteelGandalf
Αν συνεχίσουμε να γράφουμε τέτοια πράγματα, θα βγούμε εντελώς εκτός της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας.

Δηλαδή με το ζόρι τον κρατήσαμε;

Γιατί όμως να πάει στην Τουρκία; Εσύ που το λες και το ξαναλές, θα πήγαινες στην Τουρκία με όλα αυτά τα τελευταία δεδομένα; Αν κέρδιζε εχθές, θα ίσχυε αυτό που λες ή θα περιμένες το επόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για να βγεις να πεις την εξυπνάδα σου;

Όλες οι ομάδες χρειάζονται χρόνο και δεν είναι σωστό να πέφτουμε σαν τα κοράκια, από την πρώτη στραβή, προσπαθώντας να το παίξουμε ειδήμονες...
pan24
Πρωτη παρατηρηση:Οσοι ελεγαν(με πρωτο τον bullet) το καλοκαιρι οτι φετος ο αρης θα ειναι χειροτερος στο τριποντο φαινεται να δικαιωνονται.Δεν μιλαω μονο για τις 2 πρωτες αγωνιστικες,λεω για την εικονα που εχει φανει μεχρι τωρα στα φιλικα
Δευτερη παρατηρηση:Ο καββαδας οσο ατεχνος,ατσουμπαλος,αργος ειναι αλλα τοσο λογο ογκου μπορει να κανει πλακα στους περισσοτερους ψηλους μεσαιων ομαδων της Α1
Τριτη παρατηρηση:Ειχα γραψει στο πρωτο φιλικο οτι ο καμινγκς ειναι σβουρας και θυμιζει pg μικρων ομαδων της Α1
Η εικονα του ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ εχει εντεινει αυτη την αισθηση.Μενει να φανει αν ο πριφτης θα καταφερει να τον μεταμορφωσει

Δυσκολα να βγει καποιο αλλα συμπερασμα τωρα,δευτερη αγωνιστικη ειναι ακομα
SteelGandalf
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε pan24. Τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτά δείχνουν.

Επειδή όμως συζητάμε για τον Άρη στην θεματική ενότητα του Ρεθύμνου και αυτό δεν είναι σωστό, σας καλώ όλους όσοι επιθυμείτε να τοποθετηθείτε περαιτέρω, να το κάνετε στην σωστή θεματική ενότητα: Άρης - Πρωτάθλημα Α1 - Γενική Συζήτηση - Σεζόν 2016-2017

Ευχαριστώ. wink.gif
reth1
Για να πούμε του... στραβού το δίκιο, ο Άρης είχε αντίπαλο, δεν ήταν μόνος του στο γήπεδο. Κι αν έλειπε η διαιτητική εύνοια στον ισχυρότερο τότε ναι, η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη...

Επίσης...

- Αμερικανός χωρίς εμπειρία στην Ευρώπη είναι και ο Τάλτον αλλά ...είδατε την διαφορά.
- Στην Β Ισπανίας έπαιζε πέρυσι ο Εντουαρντς αλλά ήταν ο μόνος που έπαιξε στα ίσα τον Καββαδά (με τον Σάφτενααρ και τον Κώττα έκανε πάρτι) και μάζεψε 7 σκουπίδια και έπαιξε αμέτρητες καλές άμυνες. Μπροστά του ο Μπάκνερ ήταν σαν ζαμπόν χωρίς λιπαρά
- Ο Σαφτ ούτε προετοιμασία.. Ήρθε πριν 3 εβδομάδες απο Ολλανδία καθώς τραυματίστηκε ο Κράβιτς
- Όσον αφορά την διαιτησία και τις βολές του Άρη, το πράγμα είναι απλό: διαφορετικά κριτήρια σε παρόμοιες φάσεις... η αγαπημένη συνήθεια των απανταχού διαιτητών να ευνοούν το μεγαλύτερο όνομα
- ο Κωνσταντινίδης έκανε στον Άρη ότι κάνουν οι κόουτς απέναντι στον Καλάθη. Μετά το 3/10 ή κάπου εκεί, άρχισαν να αφήνουν προκλητικά αμαρκάριστα τα τρίποντα, προκειμένου να κλείσουν την ρακέτα που ο Καββαδάς έκανε ότι ήθελε. Για κάμποση ώρα έπαιξε και ζώνη και πάλι έδωσε σουτ. Η κατάληξη γνωστη
benchwarmer
Ο Καναδός Devoe Joseph (μεγαλύτερος αδερφός του Cory) στο Ρέθυμνο, αντί του Zabas.

Γενικά η χρονιά δείχνει να πηγαίνει καλά, σε συνέχεια όλων των τελευταίων ετών. Προσωπικά πιστεύω πως είναι το φαβορί για την 6η θέση του πρωταθλήματος. Και προσωπικά θα ήθελα κάποια στιγμή να υπάρξει έστω και μία υπόνοια για συμμετοχή και στην Ευρώπη, στο Fiba Europe Cup (αν συνεχίσει να υπάρχει ως διοργάνωση).
pan24
Εποχη βετουλα στο ρεθυμνο
Το ροστερ αυτη την στιγμη αν δεν κανω λαθος ειναι αυτο
1)Ταλτον,Ντεβο,Θεοδωριδης
2)Αρνολντ,Χριστοδουλου
3)Γιαννοπουλος,Ραζης
4)Φιτζπατρικ,Καμπεριδης
5)Σαφτεναρ,Κραβιτς,Κωττας
Ο κωττας αν δεν κανω λαθος παιζει και στο 4(??)
Στο 4-5 οπως το βλεπω ειστε κομπλε
Στο σουτ θα υπαρχει καποιο θεμα γιατι ο βετουλας αρεσκεται στο τριποντο και οι βασικοι εκτος των γιαννοπουλου,φιτζπατρικ οι υπολοιποι εχουν στο τριποντο κατω απο 30%(!!!!!!)
Ταλτον,αρνολντ νομιζω ειναι πολυ καλοι παικτες
Στο 3 ο γιαννοπουλος ειναι δυναμη
Ο ντεβο αποτι βλεπω απο τα στατιστικα δεν εχει δειξει τιποτα
Ποσες αλλαγες σας μενουν στον δευτερο γυρο?Πιστευω 2
Λογικα ο βετουλας θα αλλαξει ντεβο με ενα καλο combo guard με σουτ ωστε ο αρνολντ να κατεβαινει πιο ανετα στο 3 μαζι με τον γιαννοπουλο και δεν θα κανει για τωρα αλλη αλλαγη
Ο φιτζπατρικ ειναι παλιος του γνωριμος.Προπερσι αυτος τον εφερε στην ελλαδα
Στον απολλωνα τον χρησιμοποιουσε και στο 5 αλλα εδω δεν υπαρχει χωρος
Γενικα οι ομαδες του στο 5 εχουν εναν ποστ ψηλο και εναν ΜΑΠ+καποιον συμπληρωματικο ελληνα πχ κωττας αλλα αυτα θα τα πουμε το καλοκαιρι
ashton
Πρέπει να έχει κάνει μια αλλαγή στο 2ο γύρο το Ρέθυμνο.
Στο προηγουμενο ματς νομίζω είχε ακομα Εντουαρντς και πρέπει να τον αλλαξαν με τον Σαφτενααρ (που ειχε αλλαχθει με Κραβιτς καποια φαση στον 1ο)
pan24
QUOTE (ashton @ Jan 31 2017, 00:11 ) *
Πρέπει να έχει κάνει μια αλλαγή στο 2ο γύρο το Ρέθυμνο.
Στο προηγουμενο ματς νομίζω είχε ακομα Εντουαρντς και πρέπει να τον αλλαξαν με τον Σαφτενααρ (που ειχε αλλαχθει με Κραβιτς καποια φαση στον 1ο)

Τοτε εχει κανει μια αλλαγη
Ο ντεβο ντεμπουταρε την πρωτη αγωνιστικη του δευτερου γυρου αλλα εχει ερθει απο πιο πριν αρα δεν πιανεται ως αλλαγη σε αυτον τον γυρο(?)
ashton
γιατι κάνει δηλώσεις ο Μυκονιάτης κι όχι ο Βετουλας ;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.