QUOTE
Το... τζάμπολ της νέας χρονιάς 18/4/2005

Το απόγευμα της Δευτέρας ήταν διαφορετικό τόσο για την ομάδα της ΑΕΚ, όσο και για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που έχουν φέτος μόνιμη θέση στο κλειστό του Γαλατσίου ήταν προσκεκλημένοι της ΑΕΚ ΚΑΕ, ώστε να ενημερωθούν για τα νέα μπλοκ διαρκείας. Παράλληλα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά με τους παίκτες και τον Φώτη Κατσικάρη να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο γήπεδο μας.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΚ ΚΑΕ, κ. Δημήτρης Φιλίππου, καλωσόρισε τους φιλάθλους στο κλειστό του Γαλατσίου τονίζοντας: «Σας ευχαριστούμε που ήρθατε εδώ σήμερα, σε αυτό το διαφορετικό... τζάμπολ. Εσείς, οι πρωταγωνιστές της κερκίδας θα έχετε την ευκαιρία να τα πείτε από κοντά με τους πρωταγωνιστές του παρκέ. Ευχαριστώ που δίνατε το παρόν όλη τη χρονιά στο Γαλάτσι και θα ήθελα το εξής. Εάν κάνουμε κάτι καλά, πείτε το και στους φίλους σας. Εάν όχι πείτε το σε μας, ώστε να το διορθώσουμε».


Την σκυτάλη πήρε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Χατζής,  ο οποίος απευθυνόμενος στους φίλους της ομάδας μας, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να σας βλέπουμε από κοντά, μας δίνετε δύναμη, ώστε να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό στο γήπεδο. Εχουμε, πάντως, ένα παράπονο, το γήπεδο μας δε γέμισε ποτέ. Στην Ευρώπη όταν αγωνιζόμασταν εκτός έδρας - αν και δεν ήταν οι φίλαθλοι μας - χαιρόμασταν που παίζαμε σε γεμάτα γήπεδα και όταν επιστρέφαμε στο Γαλάτσι στενοχωριόμασταν που βλέπαμε να μη γεμίζει το κλειστό. Θα θέλαμε στη συνέχεια τόσο εσείς, όσο και ο υπόλοιπος λαός της ΑΕΚ να έρθει να μας βοηθήσει. Η αρχή να είναι με τον ΠΑΟΚ και μετά στα πλέι οφ».

Στη συνέχεια ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ, Δημήτρης Μπέσιλας, παρουσίασε εν συντομία τα νέα πακέτα διαρκείας και τα οποία πρώτοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι παλαιοί κάτοχοι.

Οι φετινές καινοτομίες έχουν ως εξής:

1. Δυνατότητα περαιτέρω έκπτωσης στις υπάρχουσες κάρτες διαρκείας.
2. Νέο οικογενειακό πακέτο.
3. Νέα μίνι πακέτα VIP GOLD.
4. Νέο μίνι πακέτο EUROLEAGUE.
5. Ενιαία τιμή ανά είδος εισιτηρίου στους τομείς Β, Γ, και Δ.

Οι παλαιοί κάτοχοι εάν αποκτήσουν τη νέα κάρτα διαρκείας έως τις 28 Απριλίου θα έχουν έκπτωση 10%.

Επίσης σε περίπτωση που συστήσουν τέσσερα ενήλικα φιλικά πρόσωπα (που δεν ήταν κάτοχοι μπλοκ διαρκείας) που θα αγοράσουν κάρτα διαρκείας, τότε η επιπλέον έκπτωση που τους αναλογεί είναι 10% επί της τιμής της κάρτας διαρκείας του εκάστοτε νέου φίλου. Το ίδιο ισχύει και για τα νέα μίνι πακέτα.
Και βέβαια για τα παιδιά μέχρι 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν...

Η εκδήλωση έκλεισε με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να απολαμβάνουν τον μπουφέ μαζί με τους παίκτες μας και τον Φώτη Κατσικάρη, να μιλούν μαζί τους και να φωτογραφίζονται κρατώντας ένα μικρό ενθύμιο από αυτήν την συνάντηση.

Ολοι αποχώρησαν με ένα μικρό δώρο της ΚΑΕ ΑΕΚ και σίγουρα με την ελπίδα  να επαναληφθεί αυτό το όμορφο σκηνικό.