Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΣΚΑ 2015 - 2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
aspirinakis
ΑΜΥΝΤΑΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ 39-35
ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 29 - 56
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΥΝΙΚΟΣ 43 - 47
ΠΑΟ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 69 - 28
doctor_dru
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 24 - 37
nikos64
Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα ουδέν εστι.
jhantzop
QUOTE(nikos64 @ Sep 28 2015, 19:09 ) *
Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα ουδέν εστι.


Για ποια ομάδα πάει το παραπάνω;
nikos64
QUOTE (jhantzop @ Sep 28 2015, 21:44 ) *
Για ποια ομάδα πάει το παραπάνω;

Δεν πήγαινε για ομάδα αλλά για το ποστ/θέμα.
aspirinakis
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 39 - 38
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 32 - 36
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 38 - 56
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 42 - 51
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 39 - 55
el cid
Καλημέρα & καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία πάντα.

Εχθές βρέθηκα να παρακολουθώ στο γήπεδο της Ανθούπολης τον αγώνα κορασίδων
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΕΥΝΙΚΟΣ 46-42

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και αρκετά συναρπαστικός.Σπουδαίο μπάσκετ δεν παίχτηκε αλλά είχε σασπένς.
Η ομάδα της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με όπλο την αμυντική της λειτουργία κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα όμως η επιθετική λειτουργία σε σχέση με την ομάδα που είδαμε στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων δεν βελτιώθηκε, προβλημάτισε,παρά την παρουσία "νέου" προπονητή.
Στον αντίποδα η ομάδα του Εύνικου δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει (για άλλη μια φορά) στην άμυνα το εύκολα αναγνωρίσιμο άναρχο και πολλές φορές εγωιστικό παιχνίδι των γηπεδούχων (η ομάδα του Περιστερίου ΔΕΝ σουτάρει αλλά προτιμά τις διεισδήσεις που πολλές φορές παίρνουν το χαρακτήρα ηρωισμών) και στην επίθεση δεν είχε τις ικανές πλουραλιστικές λύσεις να απειλήσει με επιτυχία την ΠΑΝΤΑ ψυχωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Η διαιτησία καλή, μοίρασε το καρπούζι στη μέση αλλά τα κουκούτσια τα έδωσε στην ΑΕΚ Περιστερίου.

Στη μάχη των πάγκων ή καλύτερα στη ναυμαχία των πάγκων ισοπαλία.
Για τους γηπεδούχους, δεν είδαμε κάποια βελτίωση σε σχέση με την περσινή εικόνα, ιδιαίτερα στην επίθεση , σταθερά καλή προσήλωση στην άμυνα , πολύ σφικτό rotation (6-7 παίκτριες!!!!), Η αντίδραση του προπονητή της ΑΕΚ στον αγώνα ήταν μέτρια (συστήματα,αλλαγές,time-out, 'έλεγχος ρυθμού και επικοινωνία) αλλά σίγουρα είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα (3η αγωνιστική). Χρειάζεται πολύ δουλειά coach!
Για τους φιλοξενούμενους, ο προπονητής παρότι συμπαθής, έχασε από την ομάδα που (έχει βρεθεί αντίπαλος πολλές φορές)γνωρίζει πως παίζει αλλά δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της αλλά ούτε και τα πλεονεκτήματα της δικιάς του ομάδας. Δεν αποτελεί δικαιολογία η διαιτησία αλλά ίσως η άσχημη μέρα που βρέθηκαν κάποια από τα ατού του(περαστικά στις ασθενείς).Δυστυχώς, ούτε ο Εύνικος παρουσιάσθηκε βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι.Γιατί coach??

Συμπέρασμα, δίκαιο το αποτέλεσμα . Αλλά, και σε συνέχεια των παραπάνω δεν είδα καμία ουσιαστική βελτίωση* στις δύο ομάδες που προβάλλονται ως φαβορί για την 4η θέση του final-4 των κορασίδων(τα φαβορί για πολλούς είναι ο Παναθηναϊκός, ο Κρόνος Γέρακα και ο Αθηναϊκός).
*Η βελτίωση (που μάλλον δεν θα δω) αφορά συνολικά διοικήσεις,προπονητές,παίκτριες και γονείς.

Κλείνοντας και ζητώντας συγνώμη για τη μακρηγορία μου, θα υπερθεματίσω την ρύση του Ξενοφώντα
που επικαλέσθηκε ο αγαπητός Nikos64, και θα σημειώσω ότι εκτός από Λίθοι και πλίνθοι ,υπάρχει και λήθη που μερικές φορές καταλήγει σε λήθαργο. Δυστυχώς, με αυτά που βλέπω (και περισσότερο με αυτά που δεν βλέπω)δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ.Εύχομαι από καρδιάς να διαψευσθώ!!!

Καλή συνέχεια σε όλους. Καληνύχτα σε αυτούς που πάνε για ύπνο και Καλημέρα σε αυτούς που ξυπνάνε.

Εις το επανιδείν!!

Dwyane ''the flash'' Wade
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Πεύκη-Ζωγράφου 43-55

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 3 δεκάλεπτα μέχρι που η Πεύκη έσκασε από την κούραση (λογικό αφού έπαιζαν μόνο 6 παίκτριες). Κατά την γνώμη μου η πρώτη πεντάδα της Πεύκης ήταν καλύτερη ομάδα ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε χτες. Η κούραση όμως και η έλλειψη πάγκου πληρώθηκε.

Δεκάλεπτα: 7-9, 17-11, 10-14, 9-23.

Πόντοι ομάδων:
Πεύκη: Μικροπούλου 22, Σκρέμπου 15, Λάζου 6. Προπονητής: Ανδριανοπούλου.
Ζωγράφου: Πουτερέ 1, Μάνου 19, Ψαρρού 11, Καραμπεσίνη 24. Προπονητής: Βεριόπουλος,

Διατητής: Παπαχρήστου.

ΥΓ. Αυτή η κατάσταση στο γήπεδο Πεύκης με το ταμπλό είναι αστεία πλέον. Μία ομάδα που έπαιζε στη Γ' Εθνική μέχρι πέρσι δεν έχει αξιωθεί να αλλάξει τα καμένα φωτάκια. Χτες κιόλας χάλασε τελείως με αποτέλεσμα το ματς να γίνει με χρονόμετρο χειρός.
nikos64
Εεεε παιδια να οργανωθουμε λιγο .....
tommie1983
Στην Νέα Κηφισιά ΑΕΝΚ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
nikos64
ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-2

απο το σαιτ των Μελισσιων !!!!

Επαναλαμβανω να οργανωθουμε λιγο .........
aspirinakis
http://www.melissiabc.gr/press.asp?subpage=3&aid=1130

(Κ) Γαλάτσι - Μελίσσια 26-51


Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015
και ώρα 22:30

ΓΑΛΑΤΣΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 26-51 (ημ. 12-23)

Διοργάνωση: Κορασίδες Α' Κατηγορία ΕΣΚΑ 2015-16
Α' Γύρος - 5η Αγωνιστική

Ημερομηνία: 17/10/2015 και ώρα 20:30
Γήπεδο: Κλειστό Γαλατσίου
Διαιτητές: Παπαζαχαρίας
Δεκάλεπτα: 4-12, 8-11, 4-18, 10-10

Γαλάτσι (Ζηγόπουλος): Μπουζινέκη 4, Ντόκου, Ζαρανή, Βασιλείου, Σιάμου 2, Τσεκα 7, Τριανταφύλλου 1, Τσουφή 6, Δαναλάτου 2, Αγγελινά, Κασωτάκη 4, Φλώρου

Μελίσσια (Κουκής): Μπόκωρου 4, Κατσάβαρου Ε 2, Κατσάβαρου Ι, Καπέλλι-Φράγκου, Αλεξού 2, Ζέρβα, Ελευθερίου 2, Νικίδη, Σαπαλίδου 16, Μπούγου-Ζεϊμπέκη 3, Νικολέτου 22, Γεωργίου

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 24/10 και ώρα 19:30 στο Κλειστό Μελισσίων με τον Αμύντα.
jhantzop
QUOTE(nikos64 @ Oct 18 2015, 14:21 ) *
ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-2

απο το σαιτ των Μελισσιων !!!!

Επαναλαμβανω να οργανωθουμε λιγο .........


Φαντάζομαι πως το λες επειδή το site μας είναι σχεδόν πάντα ενημερωμένο και παραξενεύτηκες που είδες το 1-2 χωρίς το ΦΑ που πόσταρε ο φίλος aspirinakis. Αν είναι έτσι, καλώς! Αλλιώς πες μου να συνεχίσω το post μου!!!

blove.gif
nikos64


QUOTE (jhantzop @ Oct 19 2015, 16:49 ) *
Φαντάζομαι πως το λες επειδή το site μας είναι σχεδόν πάντα ενημερωμένο και παραξενεύτηκες που είδες το 1-2 χωρίς το ΦΑ που πόσταρε ο φίλος aspirinakis. Αν είναι έτσι, καλώς! Αλλιώς πες μου να συνεχίσω το post μου!!!

blove.gif

Πολυ σωστα φανταστηκες .
Μιας και παρα πολυ ησυχια εχει πεσει για να δω τι μπορει να γινει….
Πρωτα για εδω ,ξεκιναμε ενα θεμα σαν αυτο με τιτλο κορασιδες κλπ ,γραψτε ποιες ειναι οι ομαδες ποιες ειναι οι κατηγοριες τουλαχιστον αυτο ετσι και για ιστορικο αρχειο … και οποιος θελει μετα ας γραψει το μακρυ του και το κοντο του .
Να αναφερω και τι μου αρεσει στον συγκεκριμενο χωρο του μπασκετ
1.Μου αρεσει η εφευρετικοτητα , αφου δεν εχουμε ροη χρηματων προς παικτριες φροντιζουμε για την αντιστροφη αυτης της ροης … ετσι για να υπαρχει κινηση.
2.Μου αρεσει οταν συλλογοι δειχνουν τον δρομο και κοινωνικα και επιχειρηματικα και δινουν νοημα σε διαφορα γνωμικα πχ μαζευε και ας ειναι ρογες( η μονοευρα) !!! respect !!!
3.Μου αρεσει οταν κατι μαθαινεις στα παιδια , αν δεν μπορεις μπασκετ τους μαθαινεις πχ..... ξυλογλυπτικη!!! κατι ναχουν βρε αδερφε ,στο κατω κατω παραδιπλα υπαρχει το καταλληλο κτιρο σε περιπτωση που χρειαστει. Δινεις χειροπιαστο παραδειγμα στην εκφραση «για να μας κερδισουν θα πρεπει να φτυσουν αιμα» !!!
4.Μου αρεσει η επαληθευση της επιστημης της στατιστικης .... πας σε ενα αγωνα μιας ομαδας λες μα τι του βρισκει? Ξαναπας και βλεπεις να επιμενει ,πας και σε αγωνα νεανιδων παλι τα ιδια ,ασε που υπαρχει περιπτωση να πας και σε αγωνα του γυναικειου και παλι ... η απαντηση δινεται μεσω της στατιστικης επιστημης που δινει ενα 80-90% πιθανοτητα οτι η απαντηση βρισκεται στο επωνυμο η στην σχεση αιματος!!!
5.Μου αρεσει το οικογενειακο πνευμα που υπαρχει , σε λιγο θα πετυχουν το στοχο να παιζουν στην ιδια ομαδα οχι μονο μαναδες με κορες αλλα και με γιαγιαδες ...βεβαια ολες οι οικογενειες εχουν προβληματακια και πολλες φορες μαυρα προβατα μια χρονια υπομονη δεν μπορουσαν να κανουν?
6.Μου αρεσει οτι ορισμενα κοριτσια θελουν τοσο πολυ να βοηθησουν που συγκινουν ....βλεπουν πχ οτι ο διαιτητης δεν ειδε τα βηματα του το λενε , δεν ειδε το φαουλ του το φωναζουν .... για να τον βοηθησουν ....λεπτομερεια τωρα που αναφερονται μονο στα του αντιπαλου.....
7.Μου αρεσει οταν μικραινεις τις χιλιομετρικες αποστασεις ,σε λιγο θα ειναι πιο φυσιολογικο να πεταχτεις στην βορεια Ελλαδα απο το να βρεθεις στην βορεια Αθηνα !!!!
8.Μου αρεσει η φωτογενεια που εχουν μερικα παιδια ,πως τραβουν τα φλας , κεντρικα προσωπα στις φωτο οπως ειναι βασικες στον παγκο....
9. ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ και ΜΑΝΑΔΕΣ απλα υπεροχοι και θαυμασιες ...εγω μαζι τους ειμαι συμφωνω οτι εχουν δικιο.

Αντε καλη σεζον να ειναι.
el cid
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣΒ 54-50
Την δεύτερη ήττα της γνώρισε η ομάδα μας των Κορασίδων_Α', από την ΑΕΚ Περιστερίου, με σκορ 54-50. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του και κρίθηκε στις λεπτομέρειες των τελευταίων λεπτών.
Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στην ΑΕΚ, στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι, ήταν καλή στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο, στο οποίο πέρασε και για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Στο 4ο δεκάλεπτο οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, η ομάδα μας όμως ήταν άστοχη και σε βολές και σε φαινομενικά εύκολα λέι-απς, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά το παιχνίδι.
Διαιτητές: Αυγερινός, Ιασωνίδης
Δεκάλεπτα: 19-12, 31-25, 41-38, 54-50
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κόμης): Σκιαδά 6, Ρούσση 11(2), Μαλαπάνη 15, Βελιώτη 2, Τουλουπή 4, Ευκαρπίδη 2, Ανανίδου 2, Τζίβα 12, Κυριμάκη-Λαδιανού.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣΒ (Χρυσοβιτσιάνος, Καλογερόπουλος): Δορδοκίδη 19(4), Τσιλιμπάρη 15, Μονογυιού 11(1), Κοντώση, Κολλιαδήμα, Πεντίκη 2, Δαμουλάκη 3.

πηγή:http://www.wbcaa.gr/

καλημέρα

να προσθέσω λίγα πράγματα ακόμη:

Ο Αθηναϊκός μπήκε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι σχεδόν υπεροπτικά και το πλήρωσε.Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν αντίστοιχα να το πληρώσουν με την εικόνα του β' ημιχρόνου όπου δεν υπήρχε συγκέντρωση και υπέπεσαν σε πολλά λάθη. Δίκαιο πέρα ως πέρα το αποτέλεσμα.

Ξεχώρισα:

ΑΕΚ Περιστερίου (+) Πολύ καλή αμυντική λειτουργία και ενέργεια
(-) Προβλήματα στην επίθεση και ιδιαίτερα πρόβλημα στη θέση 1 (έλλειψη play maker) με αποτέλεσμα πολλά και μερικές φορές αβίαστα λάθη.

Αθηναϊκός (+) Καλή και μερικές φορές ποιοτική επιθετική λειτουργία
(-) Σοβαρό πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.
nikos64

Οταν λεω να οργανωθουμε λιγο .... μην βαζουμε οτι ναναι

http://www.weplayball.gr/index.php/apotele...-10-29-11-15-49




el cid
καλησπέρα...

συνεχίζουμε ...οργανωμένα!!!!

http://www.weplayball.gr/index.php/apotelesmata/apotelesmata-korasides/item/12185-2015-11-17-11-56-17

τι Άρης Πετρούπολης τι ΑΕΚ Περιστερίου ; Γειτονικά σωματεία δεν είναι!! Γίνε ΑΡΗΣ να ...γουστάρεις!!

Όπως και να έχει πιστεύω ότι παρά του γεγονότος ότι το επίπεδο χρόνο με το χρόνο πέφτει στις κορασίδες παρατηρούμε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα γενικά.

Σημαντικό θα είναι το ΣΚ αυτό με αγώνες όπως
ΑΕΚ Περιστερίου - ΚΡΟΝΟΣ Γερακα &
ΑΡΗΣ Πετρούπολης-ΑΡΗΣ Χολαργού (μάλλον θα είναι η ρεβάνς του προηγούμενου Σαββάτου!!, αφού πέρασε ο Αρης Πετρούπολης από το Χολαργό ας περάσει και ο ΑΡΗΣ Χολαργού από την Πετρούπολη)

που θα κρίνουν πολλά σε κορυφή και ζώνη υποβιβασμού.

Τέλος, με μια πρόχειρη ματιά πιστεύω ότι
final 4 : ΓΕΡΑΚΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (η σειρά μπορεί και να είναι τυχαία)
ΚΗΦΙΣΙΑ (θα προσπαθήσει να μπει σφήνα )
ΕΥΝΙΚΟΣ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ (στη μέση)
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΑΜΥΝΤΑΣ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (ένας στους τρεις πέφτει)
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΓΑΛΑΤΣΙ (έχουν σχεδόν υποβιβασθεί)


Καλή δύναμη & καλή συνέχεια σε όλους και προπαντός...Ψυχραιμία!!!






nikos64
QUOTE (el cid @ Nov 17 2015, 20:28 ) *
καλησπέρα...


καλησπερα μια γνωμη θα ηθελα απο σενα σε ρωταω σε προσωπικο μηνυμα.

οταν τελειωσει ο α γυρος θα πω 2-3 πραγματακια

QUOTE (nikos64 @ Nov 17 2015, 22:09 ) *
καλησπερα μια γνωμη θα ηθελα απο σενα σε ρωταω σε προσωπικο μηνυμα.

οταν τελειωσει ο α γυρος θα πω 2-3 πραγματακια

ααα και περι οργανωσης



http://iasonkolonou.gr/2015/11/%CE%BC%CE%B...%CE%B5%CF%82-2/

βλεπεις τιτλο και βλεπεις φωτογραφιες ωραιος συνδυασμος....
el cid
καλησπέρα

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 33 - 53 (σύμφωνα με το μαγικό πίνακα του γηπέδου!!!)

Ποιο ντέρμπι. Περίπατος εξελίχθηκε για την ομάδα του Γέρακα, που κράτησε και εδραίωσε την πρώτη θέση και προβάλει ως φαβορί μένοντας αήττητος και αλώβητος σε όλα τα ντέρμπι.

Στα αγωνιστικά τώρα:

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα , με τους φιλοξενούμενους να έχουν διαβάσει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι των γηπεδούχων που εμφανίσθηκαν ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο πάρα πολύ αγχωμένες. Ο Γέρακας κρατούσε και αύξανε με γεωμετρική πρόοδο την διαφορά και οι γηπεδούχοι δεν πρόβαλαν καμία αντίσταση. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

Η ΑΕΚ Περιστερίου εμφάνισε τα γνωστά προβλήματα στην επίθεση , ιδιαίτερα στη ζώνη , με αποτέλεσμα να μην βάζουν...γκολ. Ατομικές προσπάθειες οι περισσότερες εκ των οποίων ...σκοτωμένες. Έχασε πάρα πολλά ριμπάουντ και η αμυντική λειτουργία στο β' ημίχρονο πήρε την κάτω βόλτα. Προβληματισμός στην ομάδα του Περιστερίου όχι τόσο από την ήττα (με την 1η ομάδα έπαιζε εξάλλου) όσο από την τραγική εμφάνιση της καθώς και ο τρόπος που ήρθε η 2η ήττα για την ομάδα. Ευθύνες για την ήττα έχει ΟΛΗ η ομάδα. Το ηρωικό μπάσκετ (bouboulina style) έχει τελειώσει προ πολλού κορίτσια και μπαμπάδες αυτών.
Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.!!!

Στον αντίποδα, ο Κρόνος δεν έπαιξε κανένα φοβερό μπάσκετ αλλά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αδυναμία του αντιπάλου και τον εξέθεσε. Άστοχος και με προβλήματα σε πολλά τελειώματα πιστεύω ότι έκανε μια μέτρια εμφάνιση. Ίσως η απουσίες που είχε να έπαιξαν κάποιο ρόλο. Σίγουρα πιο ομάδα από τους υπόλοιπους διεκδικητές αλλά έχει αρκετά τρωτά σημεία που ίσως εμφανισθούν στο τέλος (αγώνες final 4). Τέλος, δίκαια είναι στην πρώτη θέση βάση της συνολικής του εικόνας στο πρωτάθλημα.

Η διαιτησία καλή βοήθησε όμως και ο ρυθμός και η εξέλιξη του αγώνα.

Στη μάχη των πάγκων κερδισμένοι οι του Γέρακα αφού κατάφεραν να εξουδετερώσουν την αντίπαλη ομάδα ασχέτως αν αυτή σήμερα είχε τάσεις αυτοκαταστροφής. Ο προπονητής της ΑΕΚ Περιστερίου φάνηκε ότι δεν είχε τις λύσεις και ίσως η ομάδα του να μην ήταν έτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ίσως ψυχολογικά. Αλλά η τελική διαφορά δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Άλλωστε, δεν πιστεύω ότι ήταν εντολή προπονητική το giourousi game και τα πολλά μα πάρα πολλά λάθη. Ευθύνες έχει βέβαια ότι δεν μπορεί να τιθασεύσει μια άναρχη ομάδα η οποία φαίνεται ότι είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο!! Περιμένω και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για να μπορώ να εκφράσω πιο ολοκληρωμένα την εικόνα μου για την ομάδα.

Δυστυχώς, το επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ συνεχώς φθίνει και όποιος παρακολούθησε το σημερινό αγώνα μεταξύ των 2 πρωτοπόρων θα με δικαιολογήσει. Είναι που είναι στραβός ο γυαλός άμα στραβά αρμενίζουμε τότε άστα να πάνε...φύγανε!!!

Καλή συνέχεια στις ομάδες.

ΥΓ1 Περαστικά στην τραυματία παίκτρια της ΑΕΚ Π. με το νούμερο 8 (διάστρεμμα)
ΥΓ2 Η ...εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται συνήθως κρύο. Επαληθεύθηκε.
ΥΓ3 Ψυχραιμία γονείς & παιδιά. Το μπάσκετ είναι απλά ένα παιχνίδι. Κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Όποιος όμως καταφέρει να μάθει από τα λάθη του θα βγει κερδισμένος.
ΥΓ4 Φτιάχτε αυτόν τον πίνακα βρε παιδιά , μας φύγαν τα μάτια!!(χρόνος-σκορ)
ΥΓ5 Πολύ ΚΑΚΟ μπάσκετ. Πόνεσαν τα ματάκια μας καλέεεε!!!!
ΥΓ6 Ειλικρινά δεν ξεχώρισα ΚΑΜΙΑ παίκτρια σήμερα!!

nikos64
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 24
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 22
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 22
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 21
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 19
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 18
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 18
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 17
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛ 15
ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 15
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 15
ΑΕΣ ΕΝ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 13

Ξεκινησε και ο δευτερος γυρος να αναφερω/πω ορισμενες αποψεις μου.
Πεσμενο το επιπεδο σε πολλα επιπεδα!!!
Καλλιτερη ομαδα ειναι ο Γερακας φαινεται να ειναι η πιο δουλεμενη ομαδα με βαθος παγκου ,σε αυτη την ομαδα θα ηταν αδικο να ξεχωρισεις μια δυο παικτριες οπως θα κανω για αλλες , εχει και καλες περιφερειακες και ψηλες τωρα αν θα παρει τον τιτλο δεν μπορω να το προεξοφλησω βασικη ανταγωνιστρια ομαδα ειναι του ΠΑΟ που εδω για να μην τα μακρυγορω πιστευω οτι εχει την καλλιτερη παικτρια της κατηγοριας την Πραπα και σε αυτη στηριζεται .
Αθηναικος και ΑΕΚ πιστευω οτι θα ειναι στα πλει-οφ με περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι καλλιτερη ομαδα τοτε απο τωρα αυτη της ΑΕΚ μιας και εχει αλλαξει και προπονητη και ολο κατι θα κανει μεχρι τοτε ,σαν μοναδες προσωπικα ξεχωριζω το 14 και το 9 .Ο Αθηναικος ειναι γενικα σαν συλλογος σε μεταβατικο σταδιο, εχει καλες μοναδες που ομως δεν φτιαχνουν τοσο καλη ομαδα οσο καλες ειναι σαν μοναδες απο εδω αδυναμια εχω στο 8 πολυ βελτιωμενη απο περσυ και το 6 και αυτη καλλιτερη απο περσυ( εδω βοηθησε και η αλλαγη θεσης στην ομαδα απο πλει-μεικερ σε δυαρι).
ΑΕΝΚ- ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΥΝΙΚΟΣ –ΑΜΥΝΤΑΣ
Αυτη η τετραδα εχουν μικρες διαφορες που ομως μεσα στο γηπεδο μπορει να γινουν παρα πολυ μεγαλες καθε μια τους μπορει να κερδισει ανετα την αλλη και αν βρεθουν στην μερα τους και οποιαδηποτε αλλη ομαδα .
ΑΕΝΚ σταθερα τα τελευταια 2-3 χρονια στα ψηλα της Εσκα , βελτιωμενη η ομαδα εμφανιζεται καθε χρονο εδω θα ξεχωριζα το 19 και το 18 (αν δεν κανω λαθος , χωρις να φανω ρατσιστης την θυμαμαι περισσοτερο απο το χρωμα της επιδερμιδας της και οχι με το νουμερο της φανελλας συγγνωμη κοπελια).
Μελισσια σκληρη,δυνατη ομαδα που στηριζεται παρα πολυ (εδω θα αναφερω ονοματα ) στην Σαπαλιδου ειδικα στην επιθεση με μεγαλες βοηθειες απο Νικολετου και Κατσαβαρου (βοηθαει το καθε σαιτ ομαδας να θυμηθεις με τις φωτο και με τους ποντους καθε αγωνα.)
Ευνικος μια σταθερη αξια εδω και παρα πολυ καιρο σαν ομαδα/συλλογος , ειναι με μια λεξη αξιοπρεπης ομαδα (η φετινη) το 6 και το 9 ξεχωριζουν λιγο περισσοτερο απο τα υπολοιπα κοριτσια.
Αμυντας , παραξενη ομαδα , πολυ καλη αμυνα (αν λαβω υπ’οψην σωματοδομες την καλλιτερη αμυνα στην κατηγορια) αλλα και πολυ κακη επιθεση .Πιθανολογω οτι διδεται στην αμυνα το περισσοτερο βαρος στην εκμαθηση του αθληματος παρα στο πως θα μπει η μπαλλα στο καλαθι και ναι μεν το ρητο λεει οτι η αμυνα δινει τα πρωταθληματα σε αυτη εδω την περιπτωση η αμυνα σωζει την κατηγορια. Με την βοηθεια του εδω φιλου el cid (για αυτο σε ρωτησα ) το 7 στην περιφερεια το 13 στην ρακετα ξεχωριζουν .
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ –ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ -ΣΠΟΡΤΙΓΚ –ΓΑΛΑΤΣΙ
Τι καλο να πω για αυτη την τετραδα ?
Λυπαμαι να βλεπω το Γαλατσι να μην εχει κανει μια νικη και να εχει την εικονα που εχει φυσικα και οι τελευταιες που φταινε ειναι οι αθλητριες δεν θελω να πω τιποτα παραπανω.
Λυπαμαι ,την μια χρονια να ψαχνομαστε πως θα παρουμε τον τιτλο και την αλλη με την ψυχη στο στομα να σωσουμε την κατηγορια ...
Αρης Χολαργου σιγουρα τον αδικω γιατι δεν την εχω δει φετος την ομαδα και δεν εχω ουτε αξιοπιστες πληροφοριες. Σορρυ κοριτσια .
Ο ενας απο τους δυο Αρης χανει και πεφτει ποιος θα ειναι απο τους δυο ? αν ο χολαργος καταφερει να νικησει ξανα κανενα αμυντα η καποια ομαδα απο εκεινο το γκρουπ ισως ... διαφορετικα μαλλον η πετρουπολη (εχει και δυο πολυπειρα κοριτσια ειδικα το 10 ) θα μεινει.
Σπορτιγκ απειρη ομαδα με ελλειψεις και πολυ μικρο ροστερ μαλλον θα ειναι ακομψο να ξεχωρισω καποιες απο εδω οπως και απο το Γαλατσι δεν θελω να πω κατι για καποια .
Θα μπορουσα να γραψω περισσοτερα ,προσπαθησα να γραψω θετικα και οχι αρνητικα.
Καλες γιορτες και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ναχουμε (πρεπει καποια στιγμη γιατι εχει αργησει πολυ σε ολα τα επιπεδα)
el cid
καλησπέρα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

σε ότι αφορά τις κορασίδες και την παραπάνω ανάλυση και σχολιασμό, συμφωνώ σε γενικές γραμμές και πιστεύω ότι το επίπεδο έχει πάρει την κατηφόρα αλλά κανέναν δεν βλέπω να τον απασχολεί αυτό. Υπερισχύει το η ομάδα μας να κερδίζει (με όποιο τρόπο) και το παιδί μας να παίζει (με όποιο τρόπο) και όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι με ...τον τρόπο μας.
Δεν θέλω να γκρινιάξω άλλωστε δεν ωφελεί και από ότι διαπιστώνω μιας και η συμμετοχή και ανταπόκριση στα τεκτενόμενα όχι μόνο του γυναικείου μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού εν γένη φθίνει και αντιμετωπίζεται η αθλητική δραστηριότητα των παιδιών είτε σαν προσωρινό παρκάρισμα είτε σαν πεδίο ικανοποίησης απωθημένων.

Οπότε προς τέρψιν των παθητικών θεατών και επισκεπτών του blog αυτού ακολουθεί η δικιά μου καθαρά υποκειμενική προσέγγιση.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 26 (13-0)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ 24 (11-2)

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 23 (10-3)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ 23 (10-3)
-----------------------------------------
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 20 (7-6)

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 20 (7-6)

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 19 (6-7)

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 19 (6-7)

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 17 (4-9)
-----------------------------------------------------
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 16 (3-10)

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 16 (2-12)

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 14 (0-14)


Φαβορί, δείχνει ο Κρόνος Γέρακα αν συνεχίσει έτσι. Φέτος, το θέλει πολύ και το σύμπαν μάλλον δεν θα συνωμοτήσει πολύ για να το καταφέρει. Είναι η πιο..ομάδα από τις 12 και βάση εικόνας αξίζει να τα καταφέρει ώστε να δικαιωθούν όλοι όσοι πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και μπράβο τους . Έχει βέβαια κάποια προβληματάκια αλλά τα κρύβουν πολύ καλά κάτω από το χαλάκι!!! Ξεχωρίζω την Τσαφαρά σαν παίκτρια ,αδικώντας ίσως πολλά κορίτσια ,για λόγους ...υποκειμενικούς.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους μνηστήρες , πάνω κάτω τα έχουμε πει σε προηγούμενες αναρτήσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: έχει την καλύτερη παίκτρια της κατηγορίας (Πράπα) και μπορεί να κάνει ζημιές στο τέλος δεδομένου ότι δεν έχει τόσο μέτριο roster όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Βέβαια, η ομάδα ήταν πολύ τυχερή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Περιστερίου αλλά η τύχη βοηθάει τους ικανούς.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: όπως έχω γράψει , "ομάδα" ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.Χωρίς αγωνιστικό προσανατολισμό αλλά με μέταλλο. Σίγουρα, θα σκέφτονται πως θα ήταν αν είχαν αποφύγει τις δύο ήττες από Κηφισιά και Παναθηναικό. Ξεχωρίζω τη Τζίβα, σαν αρκετά καλό 4άρι (παλιάς κοπής όμως)
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Η ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις στην επίθεση (πολύ ποιοτική) αλλά στην άμυνα....Έχει καλές παίκτριες αλλά δεν έχει δέσει ίσως η ομάδα και δεν δείχνει ιδιαίτερα δυναμική. Στο final 4 όμως την υπολογίζω. Ξεχωρίζω, Δορδοκίδη και Τσιλιμπαρη, έχω αδυναμία στην Μονογιού και στην Δαμουλάκη και υπολογίζω την Πεντίκη. Ωχ πολλές έγραψα..
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: πολύ αγωνιστική & δυναμική ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην 5η θέση. Ξεχωρίζω την Σαπαλίδου (χωρίς να υστερούν οι υπόλοιπες δύο κοπέλες Κατσαβάρου και Νικολέτου) για την πολύπλευρη παρουσία της στο γήπεδο.
ΑΕΝ Κηφισιάς : ΟΜΑΔΑ με ΜΕΛΛΟΝ και ΥΓΕΙΑ .Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για τη δουλειά που κάνουν στα βόρεια προάστια. Ξεχωρίζω την ...προπονήτρια Κατρά για άλλη μια φορά για το έργο της.
ΕΥΝΙΚΟΣ: το αγριολούλουδο!! Κι αν χιονίζει κι αν βρέχει ...ΑΝΤΕΧΕΙ και πάλι με χρόνια με καιρούς θα πρωταγωνιστήσει. Ομάδα Σημαία που με χαμηλούς τόνους πλέον κάνει δουλειά παρά τις αντίξοες συνθήκες. Αξιοπρεπής ομάδα-μοντέλο. Ξεχωρίζω τις Σιδέρη και Γούλα.
ΑΜΥΝΤΑΣ: Ιστορικό σωματείο που προσβλέπει πιο πολύ στο να γνωρίσουν και να μάθουν τα παιδιά το άθλημα παρά να μπουν σε λογικές άλλες. Παλεύει και μάλλον θα κατορθώσει άνετα να παραμείνει στην κατηγορία με το βλέμμα στο μέλλον. Ξεχωρίζω την Κοβάλσκα πιο πολύ λόγω του πάθους της και της αγωνιστικότητας της.
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Καλή ομάδα, που θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή. Δεν της πήγαν κάποια αποτελέσματα αλλά έχει εικόνα σοβαρής ομάδας που χτίζεται με υπομονή. Αν είχε και καμιά πιο καλή παίκτρια ίσως μιλάγαμε διαφορετικά. Ξεχωρίζω, την προπονήτρια για το αγωνιστικό της πρόσωπο και την φιλοσοφία και το έργο που έχει περάσει στην ομάδα.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παρά της δυσμενής θέσης που βρίσκεται θα το παλέψει μέχρι τέλους. Δεν είναι κακή ομάδα αλλά δεν έχει βάθος στον πάγκο. Πάντως, παρά τα άτυχα αποτελέσματα παράγεται έργο στα πλαίσια της ευρύτερης αντίληψης της ομάδας (Α1 στο γυναικείο μην ξεχνάμε)που δίνει βάση στις ακαδημίες. Ξεχωρίζω τις Αμίτση, Καντούτση και Παππά που θα μπορούσαν να παίξουν άνετα στην βασική πεντάδα οποιασδήποτε άλλης ομάδας κορασίδων.Υπομονή και επιμονή κορίτσια!
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ : φαίνεται ότι η καλή φουρνιά του 99 δεν είχε απογόνους παρόλα αυτά προσπαθεί τα παιχνίδια και έχει και ένα center που καλό θα ήταν να προσεχθεί ιδιαίτερα γιατί έχει μέλλον.
ΓΑΛΑΤΣΙ: Απ'τα ψηλά στα χαμηλά και απ'τα πολλά στα λίγα. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.

καλή χρονιά με υγεία

ΥΓ. 1 Παρά το χαμηλό επίπεδο υπάρχει σασπένς για την τελική βαθμολογία και ΟΛΑ είναι ανοικτά τόσο στην κορυφή (τα μεταξύ των φαβορί παιχνίδια στο 2ο γύρο θα κρίνουν πολλά γιατί άλλο 2-0 και άλλο 1-1 !!!) όσο και στην "ουρά" δεδομένου ότι δεν έχει κριθεί ποιο θα είναι ο τρίτος που θα πέσει!
ΥΓ 2 . Ας με συγχωρέσουν οι παίκτριες για τις επιλογές μου αλλά είναι πολύ... υποκειμενικές και δεν έχουν στόχο να υπερτιμήσουν ή να υποτιμήσουν οποιονδήποτε.
ΥΓ3 Προς μερικούς παθητικούς θεατές αναγνώστες του foroum , ενημερώνω ότι το τρολάρισμα δεν έχει αρχίσει ακόμα.!!!

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ cool.gif rolleyes.gif


nikos64
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολες και ολους


Φιλε μου ετσι για να εχει ενδιαφερον , ειναι λιγουλακι οξυμωρο το να δινεις συγχαρητηρια σε ανθρωπους για το εργο που κανουν αλλα ταυτογχρονα να κατακρινεις διαφορα που υπαρχουν/γινονται στο χωρο και που οι συγκεκριμενοι βαζουν το χερακι τους για να υπαρχουν και για να γινονται !!!!!!
Τα σεβη μου παντως που γνωριζεις τοσα ονοματα !!!
Παντως πανω κατω συμφωνουμε στα ονοματα ,μαλλον εσυ πανω ... μονο εκει που σε ρωτησα πηγες κατω μαζι και με την αντιπαλο !!!

el cid
QUOTE(nikos64 @ Jan 7 2016, 11:55 ) *
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολες και ολους


Φιλε μου ετσι για να εχει ενδιαφερον , ειναι λιγουλακι οξυμωρο το να δινεις συγχαρητηρια σε ανθρωπους για το εργο που κανουν αλλα ταυτογχρονα να κατακρινεις διαφορα που υπαρχουν/γινονται στο χωρο και που οι συγκεκριμενοι βαζουν το χερακι τους για να υπαρχουν και για να γινονται !!!!!!
Τα σεβη μου παντως που γνωριζεις τοσα ονοματα !!!
Παντως πανω κατω συμφωνουμε στα ονοματα ,μαλλον εσυ πανω ... μονο εκει που σε ρωτησα πηγες κατω μαζι και με την αντιπαλο !!!


καλησπέρα,

συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση μου (λόγω φόρτου εργασίας) και συνεχίζοντας αυτό το ιδιόμορφο πινγκ πονγκ , θα ήθελα να σημειώσω πως:

πράγματι αδίκησα στις αναφορές μου μια ομάδα και πιστεύω πως σύντομα θα ...επανορθώσω.

Σε ότι αφορά το οξύμωρο των αναφορών μου , πρόθεση μου είναι ούτε να εξωραΐσω αλλά ούτε και να τα ισοπεδώσω όλα. Υπάρχουν καλές προσπάθειες παρά του γεγονότος ότι υποδαυλίζονται τόσο εκ των έσω όσο και των έξω.

Στα αγωνιστικά τώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ερχόμενος αγώνας μεταξύ ΕΥΝΙΚΟΥ και ΚΗΦΙΣΙΑΣ όπου ο νικήτης θα προσπαθήσει να βγάλει την ΑΕΚ Περιστερίου από την 4η θέση που οδηγεί στο final 4 . Η ομάδα του Περιστερίου, μπήκε με το ...αριστερό στο 2016 μετρώντας 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και θυμίζει πλέον ...κίτρινο υποβρύχιο!!!

Τέλος, μου προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη η άνοδος του αντίστοιχου επιπέδου των κορασίδων στην ΕΣΚΑΝΑ.
Εύχομαι και στα δικά μας (ΕΣΚΑ) αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.
nikos64
QUOTE (el cid @ Jan 28 2016, 19:44 ) *
Στα αγωνιστικά τώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ερχόμενος αγώνας μεταξύ ΕΥΝΙΚΟΥ και ΚΗΦΙΣΙΑΣ όπου ο νικήτης θα προσπαθήσει να βγάλει την ΑΕΚ Περιστερίου από την 4η θέση που οδηγεί στο final 4 . Η ομάδα του Περιστερίου, μπήκε με το ...αριστερό στο 2016 μετρώντας 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και θυμίζει πλέον ...κίτρινο υποβρύχιο!!!

Πρωτον δεν αδικησες καμμια ομαδα η βαθμολογια ειναι καθρεπτης .....
δευτερον μαλλον στην προσπαθεια σου να δεις το ποτηρι μισογεματο ....παραβλεψες ...
και τριτον δεν νομιζω οτι η ΑΕΚ θα ειναι πλει-οφ λιγο το πργραμμα αν δεις ειναι καλλιτερο της ΑΕΝΚ...
nikos64
QUOTE (el cid @ Jan 28 2016, 19:44 ) *
Στα αγωνιστικά τώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ερχόμενος αγώνας μεταξύ ΕΥΝΙΚΟΥ και ΚΗΦΙΣΙΑΣ όπου ο νικήτης θα προσπαθήσει να βγάλει την ΑΕΚ Περιστερίου από την 4η θέση που οδηγεί στο final 4 . Η ομάδα του Περιστερίου, μπήκε με το ...αριστερό στο 2016 μετρώντας 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και θυμίζει πλέον ...κίτρινο υποβρύχιο!!!


Για αλλη μια φορα αποδειχτηκε αυτο που λεμε ποιος το θελει πιο πολυ ,ποιανου το ματι γυαλιζει ? χωρις κανενα βαθμολογικο ενδιαφερον μονο για τον μπασκετικο τους εγωισμο καταφεραν και βγαλανε εκτος πλει-οφ την Αεκ οι του Αμυντα .
Ετσι και το σαββατο θα δειξει ποιος θα παρει το πρωταθλημα στον αγωνα Παο - Γερακα μια καθαρη κατα κρατος νικη του Παο τον καθιστα φαβορι , οτιδηποτε αλλο τον Κρονο .

Οσο για την Εσκα φιλε μου και την Εοκ ,δυστυχως ,δεν μας τα λενε καλα η μιση ομαδα της κηφισιας στην μικτη εσκα? οπως γινοτανε με την ομαδα της πετρουπολης επι εποχης Αγγελη? μαλιστα !!!!
Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν.
el cid
καλησπέρα,

σε ότι αφορά τον αγώνα του Σαββάτου, μεταξύ Γέρακα και Παναθηναϊκού, θα συμφωνήσω ότι θα κρίνει πολλά. Προσωπικά, βλέπω νίκη του Παναθηναϊκού αλλά οριακή. Μακάρι δηλαδή , για να δούμε πιο αξιόμαχα και ενδιαφέροντα πράγματα στο final 4.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, λίγο πολύ έχουν κριθεί με μοναδική εκκρεμότητα το ποιος Άρης θα πέσει. Προβλέπω μάλλον αυτός του Χολαργού αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Άλλωστε ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΛΗΣ παίζει εντός με τον Αμύντα (δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι) και ο ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ φιλοξενείται από την παραπαίουσα ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ανοικτό παιχνίδι).

Δεν θα παραλείψω να σχολιάσω πως δίκαια η ομάδα του Αμύντα κέρδισε το προηγούμενο Σάββατο την "ομάδα" της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, και έδωσε τέρμα σε ένα σερί αποτυχημένων μεταξύ τους αποτελεσμάτων. Προσωπικά, η νίκη αυτή ήταν αναμενόμενη αλλά.... Η κατάσταση στο σύλλογο του Περιστερίου και ειδικότερα στα γυναικεία τμήματα του είναι διαρκώς καθοδική και χωρίς ίχνος ανάκαμψης. Με λυπεί το γεγονός αλλά για άλη μια χρονιά αυτό αποδεικνύεται. Τέλος πάντως, ενδεχομένως να αναφερθώ εκτενέστερα στα ΚΟΜΗκοτραγικά που συμβαίνουν εκεί με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και με ένα μίνι απολογισμό των ομάδων.Κρίμα...ΑΕΚ Περιστερίου!!

Τέλος, σε ότι αφορά την ΕΣΚΑ , τις κλήσεις και την προπονήτρια , εύχομαι φίλε Νίκο να μην βγεις αληθινός αλλά προς το παρών δεν βρίσκω και επιχειρήματα να σε αντικρούσω. Τελικά, δεν είναι να πεις καλή κουβέντα για κανένα...ή μήπως να το γυρίσω σε ...manager.
Τελικά, από ότι διαπιστώνω , ο μοναχικός και ιδιόμορφος διάλογος στο foroum μπορεί να μην έχει βρει ακόμα άλλους συμμετέχοντες ... έχει όμως πολλούς μα πάρα πολλούς αναγνώστες, που σιωπηρά συμφωνούν και συνηγορούν στα αναγραφόμενα μας.

καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους.


ΥΓ1 Αλήθεια, πότε θα πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική που ανεβλήθηκε λόγω εκλογών από την ΕΣΚΑ; Τι περιμένουν;
ΥΓ2 Μετά τον αγώνα του Σαββάτου στον Υμηττό ακούσθηκε το καταπληκτικό από πλευράς φιλάθλου ΑΕΚ Περιστερίου."Μήπως φταίει η κατάρα-εκδίκηση του καραφλού;;" Προσεχώς...η σπαρταριστή συνέχεια φίλοι της ΑΕΚ Περιστερίου και όχι μόνο.
lopo
QUOTE (nikos64 @ Feb 10 2016, 18:49 ) *
Για αλλη μια φορα αποδειχτηκε αυτο που λεμε ποιος το θελει πιο πολυ ,ποιανου το ματι γυαλιζει ? χωρις κανενα βαθμολογικο ενδιαφερον μονο για τον μπασκετικο τους εγωισμο καταφεραν και βγαλανε εκτος πλει-οφ την Αεκ οι του Αμυντα .
Ετσι και το σαββατο θα δειξει ποιος θα παρει το πρωταθλημα στον αγωνα Παο - Γερακα μια καθαρη κατα κρατος νικη του Παο τον καθιστα φαβορι , οτιδηποτε αλλο τον Κρονο .

Οσο για την Εσκα φιλε μου και την Εοκ ,δυστυχως ,δεν μας τα λενε καλα η μιση ομαδα της κηφισιας στην μικτη εσκα? οπως γινοτανε με την ομαδα της πετρουπολης επι εποχης Αγγελη? μαλιστα !!!!
Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν.



τίποτα δεν αλλάζει,απολύτως, δυστυχώς για τα παιδιά και φυσικά το γυναικείο μπάσκετ
nikos64
QUOTE (el cid @ Feb 11 2016, 22:58 ) *
καλησπέρα,

καλα εσεις εκει στο περιστερι εισαστε φοβεροι !!!! αφου καταφερατε να μην χασετε απο τον χολαργο, ειπατε ας κερδισουμε τον παναθηναικο!!!!!!!!
smile.gif
el cid
QUOTE(nikos64 @ Feb 18 2016, 13:21 ) *
καλα εσεις εκει στο περιστερι εισαστε φοβεροι !!!! αφου καταφερατε να μην χασετε απο τον χολαργο, ειπατε ας κερδισουμε τον παναθηναικο!!!!!!!!
smile.gif


Καλησπέρα,

πράγματι κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Η ίδια ομάδα που καρδιοχτύπησε να κερδίσει το Χολαργό το Σάββατο νίκησε χθες τον Παναθηναικό 39-38 . Έτσι, η ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου θα παίξει τα ρέστα της το Σάββατο στο Γέρακα και αν κερδίσει (δύσκολο αλλά όχι απίθανο) αφενός θα είναι σχεδόν σίγουρη σαν 4η στο final 4 και θα έχει και 1-1 νίκες με το Γέρακα. Σε αντίθετη περίπτωση , θα περιμένει το αποτέλεσμα του ερχόμενου Σαββάτου μεταξύ Κηφισιάς και Αμύντα (προσδοκώντας νίκη των φιλοξενουμένων) προκειμένου να έχει θέση στην τετράδα.

Επίσης, το Σάββατο θα παίξουν ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με το νικητή ουσιαστικά να μένει στην κατηγορία (προβλέπω Πετρούπολη)

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ Περιστερίου και Παναθηναικού , δεν υπήρχε ίχνος ποιότητας (με εξαίρεση την Πράπα του ΠΑΟ) και ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω αν κέρδισε το Περιστέρι ή έχασε ο Παναθηναϊκός. Κακό παιχνίδι, στο α' ημίχρονο με τον ΠΑΟ να προηγείται με βραχεία κεφαλή. Στο τέλος και ενώ έφτασε τη διαφορά (στο 34') μέχρι και τους 8 πόντους , κατάφερε ...να χάσει και όχι μόνο λόγω της ευστοχίας των γηπεδούχων σε σουτ 3 πόντων. Δυστυχώς, εμφάνιση και των δύο ομάδων ήταν σε συνάρτηση και με αυτή των προπονητικών επιτελείων. Οι του Παναθηναϊκού δεν διάβασαν καλά το παιχνίδι, δεν διαχειρίστηκαν σωστά το roaster τους και πολύ περισσότερο οι επιλογές τους σε ρόλους και συστήματα ήταν επιεικώς ατυχείς. Στον αντίποδα ο προπονητής της ΑΕΚ Περιστερίου, επέλεξε το σύστημα...σταυρός!!! και κέρδισε.
Οι γηπεδούχοι εμφανίσθηκαν με το γνωστό πάθος και αγωνιστικότητα κάτι που εμφανώς έλειπε από τους φιλοξενούμενους που εμφανίσθηκαν κουρασμένοι και ίσως λίγο υπερόπτες.

Ξεχώρισα από τους φιλοξενουμένους τις Πράπα (σαν τη μύγα μες στο γάλα ξεχωρίζει) και Κασδαγλή και από πλευράς γηπεδούχων το 7 και φυσικά το 16, που γύρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας 8 πόντους σε 6 λεπτά (2/2 τρίποντα & 1/1 δίποντα)

Η διαιτησία μέχρι το 34 ήταν άψογη αλλά μετά έδωσε 4-5 σφυρίγματα στον Παναθηναικό.

Συνοψίζοντας, και προσπαθώντας να αναλύσουμε σφαιρικά, η εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες ήταν αποθαρρυντική δεδομένου ότι η πλειονότητα των αθλητριών υστερούσε φανερά στα βασικά στοιχεία που διέπουν το άθλημα, οπότε ωραία και γραφικά αυτά που λέμε και γράφουμε αλλά στην ουσία, μηδέν η στο πηλίκο.

Καλή συνέχεια στις ομάδες και ψυχραιμία στους γονείς.

ΥΓ1. Μακάρι η Ισμήνη Πράπα να έχει την ανάλογη πρόοδο στο μέλλον. Χρειάζεται προσοχή. Εύχομαι τα καλύτερα.
ΥΓ2 Οι επιλογές και οι κλήσεις στις μικτές της ΕΣΚΑ (παρελθούσες και παρούσες) έχουν κάνει πολλούς να χαμογελούν! Άδικα; Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!
ΥΓ3 Ο καραφλός μίλησε " Η κόμη πολλές φορές αποδεικνύεται φενάκη, για αυτό μην ασχολείσθε με...τρίχες"
ΥΓ4 Τα καλύτερα ...έρχονται για την ομάδα-βδομάδα.

nikos64
QUOTE (el cid @ Feb 19 2016, 00:14 ) *

μια εκκρεμοτητα εμεινε αυτη της τεταρτης ομαδας για τα πλει-οφ που ειναι στο χερι της ΑΕΝΚ και οχι της ετερης διεκδικητριας ΑΕΚ ... παντως ο γερακας σαν να δειχνει να κανει κοιλια ...θα δειξει...
εντελει ο Αρης χολαργου επεσε .... οι 2 απο τις 3 ομαδες που ανεβηκαν επεσαν και ειναι αυτο που εχω ξαναπει πρεπει για ενδυναμωση των σωματειων να μπορουν ολες οι ομαδες να διεκδικησουν τον τιτλο οχι μονο της α κατηγοριας..... υπαρχουν παιδια που δεν θελουν η δεν μπορουν να πανε σε αλλη ομαδα θελουν να μεινουν στην ομαδα της γειτονιας τους και να παιξουν μπασκετακι οσο τους επιτρεπει το σχολειο ε δωστε τους την ευκαιρια να δουν μεχρι που μπορουν να φτασουν ..... πιστευω οτι το δικαιουνται....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.