Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΣΠΑΤΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
kostas papavasiliou
Παιδια καλησπερα και απο εμενα. Απο φετος θα αγωνιζομαι για εναν χρονο στον ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ και ειπα να αρχισω να γραφω και εγω μιας ενας φιλος σωστα λεει πως δεν γραφουμε στο φορουμ. bball.gif
ALEKOS
Γραψε ομως και κατι π.χ το ροστερ της ομαδας η' τις μεταγραφες σας.
unknown
QUOTE(ALEKOS @ Jul 24 2008, 18:35 ) *
Γραψε ομως και κατι π.χ το ροστερ της ομαδας η' τις μεταγραφες σας.

Όλα καλά στα Σπάτα ;!!!!! Τι έχει αλλάξει στο ρόστερ απο πέρσι . Μάλλον θα κατέβηκε αρκετά το Budget του ΑΟΚ Σπατών . Απεχώρησε ο ΜΙχαλάκης ; Ο Μπέκας είναι ο μεγάλος απο τον Νεοπεντελικό γιατί υπάρχει και ο μικρός Μπέκας .Ο Σπίγγος απο το εφηβικό θα παίξει η γύρισε πίσω στην παλιά του ομάδα τον Ηλ.
arva...
kserete an exei istoselida o aok spatwn?
ANAMAST
Αν η περιοχη που βρισκεται η ομαδα μας σας εξυπηρετει, αν θελετε να συνεχισετε να μαθαινετε το αθλημα που αγαπαμε, αν οι καθαρες και ειλικρινεις κουβεντες σας αρεσουν, αν εχετε διαθεση να βρισκεται λυσεις σε οσα προβληματα παρουσιαζονται, αν θελετε να βοηθησετε την προσπαθεια της ομαδας να στελεχωσει το πλουσιο υλικο των ακαδημιων με την εμπειρια σας, αν ταιριαζουμε σαν ανθρωποι και αν συμφωνησετε με τις προτασεις που θα σας κανουμε...........ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. smile.gif

Ευκαιρια λοιπον να τα πουμε οχι μονο ηλεκτρονικα, απο τουτη την φιλοξενη σελιδα, αλλα και απο κοντα.

Επικοινωνηστε μεσω pm μαζι μου για περισσοτερες λεπτομερειες.

Ευχαριστιες.
samios25
kalispera, ti theseis thelete kai ti katigoria eiste?euxaristw
ANAMAST
QUOTE(samios25 @ Jun 11 2010, 18:53 ) *
kalispera, ti theseis thelete kai ti katigoria eiste?euxaristw

Ευχαριστιες για την απάντηση.

Η ομαδα παίζει στην Β΄κατηγορια της ΕΣΚΑ.

Οσο για την θεση, για μας, ΟΛΟΙ οι παικτες μας κανουν αν, ειναι σοβαροι, αν εχουν διαθεση για δουλεια, αν εχουν μυαλο γενικως και τελικα να εχουμε "γεματη" ομαδα απο τετοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Τωρα αν εχουμε τοσο πολυ κοσμο σε συγκεκριμένες "θεσεις" αποψη μας ειναι οτι ολοι οι καλοι χωρανε και διεκδικουν αυτο που πιστευουν οτι μπορουν να δωσουν.

Ειμαστε ανοικτοι σε ολους οσους, με ειλικρινή διαθεση για συνενοηση. Καλως να ερθετε.

Προσπαθουμε να εχουμε ενα σωματειο με καθαρες ιδεες και βασιζομενο στην ειλικρινεια, να χτιζουμε σχεσεις που να μας βοηθανε να καμαρωνουμε τις επιτυχιες και να "απολαμβανουμε" ολα τα συναισθηματα που μας προσφερει ο αθλητισμός.

Αποδεχομαστε το οτι ειμαστε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ και ετσι βλεπουμε τον αθλητισμο. Οπου και οσο μπορουμε βοηθαμε γιατι αυτο εχουμε μαθει, ατομικα, ολα αυτα τα χρονια, και ειναι πολλα, που ασχολουμαστε με το αθλημα που λατρευουμε.

Καλη δυναμη για την συνεχεια σε ΟΛΟΥΣ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.