Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το "παλτώ" της χρονιάς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
aegeansheed
Μεταξύ έλλειψης Embiid, ΣτανΒανγκαντισμού, Χενιγκανισμού και κατάστασης Νόλας.
geo82
New York Knicks all the way.
SG3ptshooter
Από Ανατολή ατομικά η απογοήτευση της χρονιάς παίζει να είναι ο Aaron Gordon, δυστυχώς. Απ' το Φλεβάρη και μετά πέρυσι είχε δώσει ματσάκια, "έπρεπε" να είναι πολύ πάνω φέτος. Κι αντίστοιχα από Δύση ο Mudiay έπιασε πάτο αλλά δεν τον πίστεψα ποτέ, ο Gordon παρότι pre-draft δε μ' άρεσε ως νεόκοπος Magic με έκανε να τον συμπαθήσω, πολύ. Έχουν χρόνο οι δύο τους αλλά δεν τους βλέπω πλέον καλά.

Στις ομάδες η Μinnesota έχει χάσει 18 παιχνίδια που προηγήθηκε με +10 πόντους και πείθουν αρκετά πως δεν tankάρουν, το προσπαθούν. Προφανώς και δεν είναι καταδικασμένοι όσο έχουν το συμβόλαιο του Towns, αλλά σαν ομάδα είναι η απογοήτευση της χρονιάς για μένα, έπρεπε να χτυπάνε οχτάδα φέτος για πολλούς πίσω τον Οκτώβρη, απλά ψιλο-ξεχάστηκε. Οι Blazers βγάλανε τα μάτια τους λίγο αλλά περισσότερο στο cap space τολμώ να πω, διορθώνεται κι εδώ. Δεν υπήρχε νεκρός στη Δύση. Στην Ανατολή πάλι....

...δεν ξέρει από που να αρχίσει κανείς. Nets που tankάρουν για τον αντικαταστάτη του Pizza_Guy, Magic, Knicks με τη "δική τους Big 3", αντίστοιχα Bulls, αυτό το φουσκωτό στο Detroit..

Σα γεγονός χείριστο θεωρώ τα χαμένα ματς του Embiid, πάνω που πήγε να ζωντανέψει το franchise και μόλις βγήκε απ' τα minutes restrictions πάλι χρόνια απουσία, πολύ κακά μαντάτα και γι' αυτούς και για τη λίγκα. Αν τον χάσουν δεν πάνε πουθενά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.