Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ατλάντα-Μαϊάμι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
hawks1-sm.gif VS heat1-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.
benchwarmer
Η Ατλαντα εχει κανει βηματα μπροστα, εχει και το πλεονεκτημα εδρας, αλλα δεν εχει τον σουπερσταρ που εχουν οι Χιτ. Χιτ σε 6.
j-kidd13
Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα περασουν οι Χιτ...Η Ατλαντα εχει πολυ καλη ομαδα...Προκειται για σειρα που θα κριθει στις λεπτομεριες,και ισως στο τελευταιο παιχνιδι...Προσωπικα θελω Ατλαντα...
koutsou10
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 16 2009, 14:53 ) *
Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα περασουν οι Χιτ...Η Ατλαντα εχει πολυ καλη ομαδα...Προκειται για σειρα που θα κριθει στις λεπτομεριες,και ισως στο τελευταιο παιχνιδι...Προσωπικα θελω Ατλαντα...


ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα ζευγαρια...
κ εγω πιστευω πωσ σε αυτην την σειρα αγωνων η ατλαντα εχει το πανω χερι γιατι ειναι ομαδα με ολην την σημασια της λεξησ...οι χιτ θα βασιστουν σε προσωπικεσ ενεργειεσ κυριωσ(γουεηντ αλλα κ οι τσαλμερσ,μπισλευ που παιζει ρολο το οτι ειναι η πρωτη τουσ φορα στα play-off) κ πιστευω πωσ για αυτο θα μπορεσουν να τουσ αντιμετωπισουν τα γερακια στην αμυνα...
κ εγω περισσοτερο γουσταρω ατλαντα αλλα δεν θα με χαλαγαν κ οι χιτ(με σουπερ γουεηντ)
a bullet for your head
Εκτιμω πως θα γινει μια πολυ σκληρη κ αμφιρροπη σειρα παιχνιδιων.
Τη φετινη επαναφορα των Χιτ θα την χαρακτηριζα ''ολικη''..
Εκπληκτικη σεζον ο Ουειντ,τους βγηκε ο Τσαλμερς στο ποιντ-γκαρντ,ο Ο'Νιλ ηταν μια πολυ καλη προσθηκη-''πινελια'' στο υπαρχον ροστερ,ενω κ ο Μπισλει εκανε φοβερα τελευταια ματς και δειχνει καυτος..
Προβλεπω τελικη επικρατηση των Χιτ..
Air and King
Σιγουρα το πιο ενδιαφερον ζευγαρι στην Ανατολη στο πρωτο γυρο.
Η Ατλαντα ειναι πιο γεματη ομαδα το Μαιαμι εχει τον καλυτερο παιχτη!Επειδη ομως ενας δεν μπορει να κερδισει τους πολλους η Ατλαντα μπορει να παρει απο πολλους παιχτες βοηθεια.Υπαρχει ο υποτιμημενος σταρ Τζοε Τζονσον,ο πυραυλοκινητος Τζος Σμιθ που ειναι και αμυντικαρα,ο μπασκετικος Αλ Χορφορντ(μου αρεσει παιχτηκα) ο Γουιλιαμς και βεβαια ο Μπιμπι που στα πλειοφ εχει τις ανωτερες παραστασεις απο ολους τους συμπαιχτες του.Ειμαι Φαν του Γουειντ αλλα σαν ομαδα μου αρεσουν οι Χωκς και θεωρω οτι εχουν τον πρωτο λογο και εκτιμω οτι θα περασουν με 4-3.Ειναι καλυτερη ομαδα!
Gravedigger
Θα συμφωνήσω με τον Air and King ότι η Atlanta είναι καλύτερη ομάδα.Αν ο Wade σε κάποιο αγώνα δεν τραβήξει,το ματς είναι χαμένο.Αν από την άλλη δεν τραβήξει ο JJ, θα κάνει καλό παιχνίδι ο Bibby η κάποιος άλλος.Επίσης η Atlanta έχει γερή έδρα που δύσκολα σπάει.
nikolas12
Η Ατλαντα εχει καλυτερη ομαδα σιγουρα.Θα πω σε ενα 4-2 υπερ της.
kotzito
Η Ατλαντα μου γεμιζει πιο πολυ το ματι για να περασει στην επομενη φαση.Οι Χιτ ομως εχουν τον παικτη που λεγεται Ντουειν Ουειντ,η αποδοση του οποιου θα κρινει τα παιχνιδια.Ισως η πιο αμφιβολη σειρα απο ολες.Πιστευω οτι θα παει στα 7 παιχνδια.Μικρο προβαδισμα δινω στους Χωκς.
T.W.Is.M.
Η διαφορα πιστευω οτι βρισκεται στο βαθος. Η Ατλαντα εχει περισσοτερους παιχτες που μπορουν να παρουν ενα παιχνιδι(Τζονσον, Μπιμπι, Σμιθ) και καλυτερη κατανομη ρολων, σαν πιο ετοιμη ομαδα που ειναι. Το Μαιαμι εχει του Γουειντ μεν, αλλα πιστευω οτι στη σειρα αυτη θα κολλησει επιθετικα. Ο Ζερμειν δεν παιρνει πολλες προσπαθειες, τον Μπισλει προβλεπω να τον αφηνει εξω ο Spoelstra(δεν ξερω πως προφερεται στα ελληνικα αυτο!), γιατι σουταρει πολυ και θα τον περιορισει ετσι, οι αλλοι δεν εχουν εμπειρια απο πλει οφ με εξαιρεση το Χασλεμ και νομιζω οτι η Ατλαντα με την εδρα και την αμυνα της θα καταφερει να περασει. Πιθανο σκορ 4-3 παντως γιατι ο Γουειντ μπορει να παρει οποιοδηποτε ματς μονος του.
Elio
Οι Χωκς διελυσαν το Μαιαμι, κρατησαν τον γουειντ στους 19 και επιτελους εφετος ο Τζος Σμιθ εκανε μια εμφανιση αντιστοιχη των προσοντων που εχει με 23-10. Φοβερη σειρα προβλεπεται και συμφωνν πως η ατλαντα εχει μακραν την καλυτερη ομαδα απο το μαιαμι. Ας μην ξεχναμε την παικτουρα που ακουσει στο ονομα Τζο τζονσον, οπως και εναν παικτη με πολυ μελλον τον αλ χορφορντ.

reignman
Eγω θα μεινω σε αυτο που ειπε καποιος ποιο πανω.
Κακος wade... ανυπαρκτο Miami. 64 ποντοι. Thats all about it.
Aπογοητευση ο Ζερμαιν... Ειναι δυνατον σε 20+ λεπτα 2 ριμπαουντ και μολις 5 προσπαθειες?
NBAholic
Σοβαρότης μηδέν από πλευράς Μαϊάμι. Ο Γουέιντ, αν και ξεκίνησε ζεστά, από ένα σημείο και πέρα έπαψε να τραβάει και οι συμπαίκτες του, μαθημένοι στο να τους ξεκολλά διαρκώς, έριξαν αμέσως λευκή πετσέτα (25 πόντοι απ'όλη την ομάδα στο Β' ημίχρονο!). Απογοήτευση ο ελάχιστος επιθετικός ρόλος Ο'Νιλ και Χάσλεμ.
HLR CENATION
QUOTE(pierce21 @ Apr 16 2009, 12:35 ) *
hawks1-sm.gif VS heat1-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.

Μια πολυ ανοιχτη σειρα που θα εχει βαθος.Μπορει να χασαν τα αβγα και τα πασχαλια οι Χιτ στο πρωτο ματς αλλα βλεπω να απαντανε κ να προκρινονται αυτοι στο δευτερο γυρο.Απκλειω σε αλλο ματς της σειρας oι Ουειντ-Ζερμειν-Μπισλει να μεινουν στους 34 ποντους.
T.W.Is.M.
QUOTE(NBAholic @ Apr 20 2009, 17:38 ) *
Σοβαρότης μηδέν από πλευράς Μαϊάμι. Ο Γουέιντ, αν και ξεκίνησε ζεστά, από ένα σημείο και πέρα έπαψε να τραβάει και οι συμπαίκτες του, μαθημένοι στο να τους ξεκολλά διαρκώς, έριξαν αμέσως λευκή πετσέτα (25 πόντοι απ'όλη την ομάδα στο Β' ημίχρονο!). Απογοήτευση ο ελάχιστος επιθετικός ρόλος Ο'Νιλ και Χάσλεμ.


Οταν ειδα το σκορ του αγωνα και τα στατιστικα θυμηθηκα αυτο που ειχα γραψει προχτες:

QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 18 2009, 12:46 ) *
Το Μαιαμι εχει του Γουειντ μεν, αλλα πιστευω οτι στη σειρα αυτη θα κολλησει επιθετικα. Ο Ζερμειν δεν παιρνει πολλες προσπαθειες, τον Μπισλει προβλεπω να τον αφηνει εξω ο Spoelstra(δεν ξερω πως προφερεται στα ελληνικα αυτο!), γιατι σουταρει πολυ και θα τον περιορισει ετσι, οι αλλοι δεν εχουν εμπειρια απο πλει οφ με εξαιρεση το Χασλεμ και νομιζω οτι η Ατλαντα με την εδρα και την αμυνα της θα καταφερει να περασει.
tzagasdog
κλεισανε καλα τον Wade και Μαιμι τελος....
ο Σμιθ ποσα καρφωματα εκανε ουαου....
πραγματικα ισως ναι ειναι ο πιο αθλητικος παιχτης στο ΝΒΑ αυτη τη στιγμη
reignman
tzavas ειδες τις ταπες του Ταιρους Τομας? Μαζι με τον Σμιθ τον βαζω στους ποιο αθλητικους.
Βασικα πρεπει να παρει λιγο bulk ο Τομας για να μπορεσει να γινει ανταγωνιστικο 4αρι... Διαφορετικα θα γινει παιχτης χωρις θεση...
Air and King
Για να δουμε σημερα ο Flash "κανει ποδαρικο" στο Σπορ+(το οποιο θυμηθηκε οτι πρεπει καποια στιγμη να δειξει και ενα παιχνιδι των πλειοφ και στην Ελληνικη Τηλεοραση.Ρεζιλι εχουμε γινει.Μεχρι και η Ανδωρα δειχνει πιο πολλα παιχνιδια) να μας αποζημιωσει μετα το μετριο πρωτο παιχνιδι για τα δικα του "jordanesque" φετηνα δεδομενα.
Προσωπικα μου αρεσουν οι Χωκς σαν ομαδα ειναι ευχαριστη να την βλεπεις με ταλαντουχους και αθλητικους παιχτες.Ωραιο ματσακι ελπιζουμε να γινει!
Χρειαζεται βοηθεια παντως ο Γουειντ και κυριως απο τον Ζερμειν Ονιλ ο οποιος μεχρι πριν δυο χρονια ηταν All Star και η πτωση του ειναι κατακορυφη.Για να δουμε.........
chris paul
Νικη των Μιάμι στο 2ο παιχνίδι με 108-93...Σπουδαίο break και τώρα έχουν το πάνω χέρι σ'αυτήν τη σειρά..
j-kidd13
Με σουπερ Ουειντ ο οποιος ειχε 33 π 7 ασ 5 ρ...Τελικα η παρουσια ενος μεγαλου παιχτη,μπορει να γηρει την πλαστιγγα υπερ μιας ομαδας και ας μην ειναι αυτη καλυτερη...Προβαδισμα πηραν οι Χιτ,αλλα καλλιστα μπορει η Ατλαντα να κερδισει μεσα στο Μαιαμι...
koutsou10
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 23 2009, 12:25 ) *
Με σουπερ Ουειντ ο οποιος ειχε 33 π 7 ασ 5 ρ...Τελικα η παρουσια ενος μεγαλου παιχτη,μπορει να γηρει την πλαστιγγα υπερ μιας ομαδας και ας μην ειναι αυτη καλυτερη...Προβαδισμα πηραν οι Χιτ,αλλα καλλιστα μπορει η Ατλαντα να κερδισει μεσα στο Μαιαμι...



εμενα η γνωμη μου ειναι η εξησ,παρακολου8ησα το παιχνιδι κ θα τολμησω να πω πωσ αφου δυσκολευτηκαν να κερδισουν οι χιτ μετα απο την κακιστη παρουσια των γερακιων(μονο ο μπιμπι διασωστηκε λιγο),ενω ειχαν 57% στα τριποντα,ενω ειχαν τον φλασ σε καταπληκτικη βραδυα αλλα κ τουσ κουκ κ ζερμεην ονιλ κ τελοσ ειχαν τα γερακια 19 στισ 30 βολεσ,δεν νομιζω να περασουν κ πιστευω μαλιστα πωσ θα κλεψουν τα γερακια ενα παιχνιδι στο μαιαμι κ μετα στην εδρα τουσ(δεν εχουν χασει τα 2 τελευταια χρονια-ουτε περυσι απο τουσ υπερπληρεισ βοστονεζουσ)θα κανουν παταγο...
Gravedigger
Λογικό είναι να χάνεις όταν ο Wade σου βάζει 6(!!!) τρίποντα και άλλα τόσα ο Cook.(Τουλάχιστον αυτός το έχει το σουτ).
Flash
O Wade πάντως το έχει βελτιώσει πολύ το μακρινό σουτ του. 31.7% είχε στα τρίποντα στην κανονική περίοδο και έβαλε άλλη μια εξάρα τρίποντα με τους Κnicks (στο ματς των 55 πόντων του).

Σίγουρα δεν είναι έτοιμος να βασίσει το παιχνίδι του στο σουτ και αν οι Χοκς συνεχίσουν να του κλείνουν καλά τη διείσδυση χωρίς να τον στέλνουν στις βολές έχουν το πάνω χέρι (παρότι έγινε το break).
a bullet for your head
Κατα τη διαρκεια της σεζον,οποτε το σκορ ηταν ''κλειστο'',οι Χωκς ειχαν το πανω χερι εναντι των Χιτ.
Οταν το σκορ ειναι μεγαλο,οι Χιτ συνηθως κερδιζουν.
Αρχικα ειχα προβλεψει προκριση των Χιτ.
Οσον αφορα το βαθος των ομαδων,νομιζω οτι κυμαινονται στα ιδια επιπεδα.6-7 ειναι οι καλες λυσεις κ για τις 2 ομαδες.
Αν οι Χωκς ειναι να κανουν καποια υπερβαση,θα πρεπει ο Τζονσον να πιασει υψηλα στανταρντ αποδοσης,κατι που ως τωρα δεν φαινεται..
Στη θεση 4,οι Χασλεμ,Μπισλει,ισορροπουν καπως τη κατασταση με αντιπαλο τον Σμιθ.
Εχει υπερτονιστει η αθλητικοτητα των γερακιων,ομως νομιζω οτι κ οι Χιτ δεν υπολοιπονται κ τοσο σ'αυτο τον τομεα.
Προβλεπω συναρπαστικη εξελιξη ως το τελος..
T.W.Is.M.
Ειναι περιεργη σειρα σε οτι αφορα τις διαφορες. Γιατι πιστευω πως το 1-1 μετα τα 2 ματς στην Ατλαντα το περιμεναμε πολλοι. Οπως πολλοι περιμενουμε η σειρα να γυρισει πισω απο το Μαιαμι στο 2-2. Το πως θα γινει αυτο ομως δειχνει τελειως απροβλεπτο. Τωρα παντως ειναι ενα πολυ κρισιμο ματς, γιατι οποιος το παρει παιρνει το προβαδισμα στο σκορ. Στην Αμερικη λενε οτι τα μονα ματς ειναι πιο σημαντικα και δειχνουν ποια ομαδα θελει περισσοτερο την προκριση. Θα πονταρα στους Χοκς για το τριτο παιχνιδι να παρουν πισω το πλεονεκτημα εδρας.
Air and King
Και εγω πιστευω οτι οι ομαδες θα μοιραστουν τα παιχνιδια και στο Μαιαμι και θα πανε στο 2-2 και θεωρω οτι στο τελος η Ατλαντα ειναι αυτη που θα περασει παρολο που ειμαι συμπαθω τον παιχταρα Γουειντ.Αλλα η Ατλαντα οπως ειχα πει ειναι πληρεστερη ομαδα και εξακολουθω να πιστευω οτι εχει τον πρωτο λογο.
Στο τελος του πρωτου ημιχρονου ο Γουειντ ηταν scary.Κανονικος φονιας.
red pyramid88
Μιάς και είδα την επανάληψη του αγώνα, έχω να γράψω τα εξής

1: Ο Wade, αν και δεν ήταν στη καλύτερη του βραδιά (απο την άποψη ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θέλει και τύχη για να βάλει αρκετά τρίποντα, ενώ οι διεισδύσεις, που είναι το βασικό του ατού, δε του βγήκαν στη συγκεκριμένη περίπτωση) είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω απο όλους τους άλλους παίκτες αυτής της σειράς. Απόλαυση να τον βλέπεις πραγματικά.

2: Το μάτς ουσιαστικά το έχασε η Atlanta, δε το κέρδισε το Miami. Ελάχιστα ωριμότεροι να ήταν οι Hawks και να μην βιαζόντουσαν τόσο στην επίθεση (χαρακτηριστική φάση, όταν το σκόρ 2-3 λεπτά πριν το τέλος ήταν στο +7 για τους Heat, έχει τη μπάλα ο Joe Johnson στο τρίποντο και ενώ μπορεί να δώσει πάσα στον Marvin Williams κάτω απ' το καλάθι μιάς και ήταν μόνος του, προτιμάει να σουτάρει, και έτσι χάνεται μια πολύ καλή ευκαιρία να πλησιάσουν στο σκόρ) το μάτς το κερδίζαν. Αν συνειδητοποιήσουν τα λάθη τους, όσες 30άρες και να βάλει ο Wade δε θα έχουν κανένα πρόβλημα να περάσουν.

neopen32
Χρόνια είχα να δώ τόσο άναρχο μπάσκετ (απο τους Hawks)ειδικά στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.
Τώρα καταλαβαίνω το παιχνίδι του Τσίλντρες smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(neopen32 @ Apr 23 2009, 23:29 ) *
Χρόνια είχα να δώ τόσο άναρχο μπάσκετ (απο τους Hawks)ειδικά στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.
Τώρα καταλαβαίνω το παιχνίδι του Τσίλντρες smiley.gif

Καλα ο Γουειντ οργιασε παλι.Ανεβασμενος ο Ζερμειν κλειδι ο Κουκ.Αντε να ανεβει κ ο Μπισλει που για μενα επρεπε να βγει ρουκι ωστε να δουμε σελτικς-μαιαμι που θαναι ματσαρες.
T.W.Is.M.
QUOTE(laclipers @ Apr 23 2009, 23:46 ) *
Καλα ο Γουειντ οργιασε παλι.Ανεβασμενος ο Ζερμειν κλειδι ο Κουκ.Αντε να ανεβει κ ο Μπισλει που για μενα επρεπε να βγει ρουκι ωστε να δουμε σελτικς-μαιαμι που θαναι ματσαρες.


Ο νικητης του Ατλαντα-Μαιαμι παιζει με το Κλιβελαντ. Οι Σελτικς αν περασουν το Σικαγο παιζουν με το νικητη Ορλαντο-Φιλαντελφια.
sarounas
QUOTE(laclipers @ Apr 23 2009, 23:46 ) *
Καλα ο Γουειντ οργιασε παλι.Ανεβασμενος ο Ζερμειν κλειδι ο Κουκ.Αντε να ανεβει κ ο Μπισλει που για μενα επρεπε να βγει ρουκι ωστε να δουμε σελτικς-μαιαμι που θαναι ματσαρες.

όχι και ο Μπίσλι ρούκι blink.gif το ταλέντο το έχει αλλά από προσωπικότητα μηδέν.
Εδώ υπήρχε ολόκληρος Ντέρικ Ρόουζ, ενώ πολύ καλά πήγε και ο Μέιγιο φέτος χώρια που ο Λόπες των Νετς έκανε παπάδες. Από και ως που να βγει ο Μπίσλι ρούκι?

για την σειρά, δεν νομίζω ότι έχει τύχη το Μάιαμι. Πολύ καλύτερη ομάδα η Ατλάντα, όλα αυτά που έγιναν μαζεμένα χθες δεν νομίζω ότι μπορούν να ξαναγίνουν σε άλλον μεταξύ τους αγώνα
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 24 2009, 00:00 ) *
Ο νικητης του Ατλαντα-Μαιαμι παιζει με το Κλιβελαντ. Οι Σελτικς αν περασουν το Σικαγο παιζουν με το νικητη Ορλαντο-Φιλαντελφια.

Ναι εχεις δικιο δικο μου το λαθος.Ο Ροουζ δεν εχει καθολου τριποντο που για την θεση του ειναι σημαντικο ενω ο Μπισλει εχει ολο το πακετο.Μειονεκτημα του οτι ειναι ανωριμος αλλα με τις παραστασεις που θα αποκτησει θα διορθωθει.Απο τν αρχη της σειρσ εκτιμω οτι θα περασουν οι Χιτ.Καλη η Ατλαντα αλλα καλυτερο το Μαιαμι.
Air and King
QUOTE(laclipers @ Apr 24 2009, 01:01 ) *
Ναι εχεις δικιο δικο μου το λαθος.Ο Ροουζ δεν εχει καθολου τριποντο που για την θεση του ειναι σημαντικο ενω ο Μπισλει εχει ολο το πακετο.Μειονεκτημα του οτι ειναι ανωριμος αλλα με τις παραστασεις που θα αποκτησει θα διορθωθει.Απο τν αρχη της σειρσ εκτιμω οτι θα περασουν οι Χιτ.Καλη η Ατλαντα αλλα καλυτερο το Μαιαμι.

Oπως λεει σωστα ο Sarounas ο Ροουζ ειναι σε αλλο επιπεδο και οχι μονο επειδη εκανε το μεγαλο παιχνιδι στον πρωτο αγωνα με τους Σελτικς αλλα επειδη ηταν ο πιο σταθερος και ο πιο καλος ολη την χρονια.Δευτερο θα εβαζα τον Μεγιο που απο ενα σημειο και μετα επεσε λιγο.
Ο Ροουζ δεν εχει τριποντο αλλα ποιος νοιαζεται?Εχει ολα τα αλλα.Ο Φισερ που παιζει στους Λεικερς και εχει τρομερο τριποντο σαν πλειμεικερ ειναι λιγος!Η δουλεια του Πλειμεικερ δεν ειναι να σουταρει τριποντα αλλα να οργανωνει σωστα την ομαδα!Εδω ολοκληρος Ματζικ δεν ειχε ποτε σταθερο σουτ.
Πολυ καλος παιχτης ο Μπισλι αλλα προς το παρων ο Ροουζ ειναι ενα κλικ πανω σαν αξια.Στο μελλον θα δουμε.
Καλυτερη ομαδα δεν νομιζω οτι ειναι το Μαιαμι.Εχει τον καλυτερο παιχτη της σειρας αλλα οχι το συνολο.
a bullet for your head
Ο Ροουζ,εκτος οτι του δοθηκε αμεσα το βημα(Νο1 αλλωστε).εκμεταλευτηκε πληρως τις ευκαιριες που του δοθηκαν,συν οτι ο Χαινριχ ηταν τραυματιας για καιρο.
Ο Μπισλει,ερχοταν απο εξαιρετικη 1η χρονια στο κολεγιακο(26π & 12ρ μ.ο. αν θυμαμαι καλα),αλλα ισως κ να αποδειχτηκε λιγο επιπολαιος στην αρχη(αν θυμαστε ενα περιστατικο,που επιασαν τους Μπισλει,Τσαλμερς επ'αυτοφορω με κατι ''αισθησιακες συνοδους''),συν οτι ο κοουτς ηταν ρουκι,συν οτι υπηρχαν κ οι εμπειροι Μαριον,Χασλεμ μπροστα του..
Αν και κοντος για 4αρι,εκτιμω πως θα κανει πολυ καλη καριερα.
Μιας και πιασατε κουβεντα για τους ρουκι,εκτος απ'αυτους που αναφερατε,πολυ καλη παρουσια ειχαν κ οι Αγκουστιν,Τομπσον,Α'Μουτε,Μορροου,Μπατουμ.
HLR CENATION
Ασφαλως κ σε ενα πλει μεκερ το πρωτο που μετραει δεν ειναι το σουτ(βλ.Παπαλουκας).Στις ασσιστ ομως ειναι 18ος σ ολο το nba με τους μισους ποιντ γκαρντ των αλλων ομαδων να ειναι απο πανω του.Ειστε σιγουροι δηλαδη οτι ειναι καλυτερος του Χαινριχ?Προς Θεου δεν λεω οτι δεν ειναι καλος παιχτης αλλα κατα την γνωμη μου με τiποτα δεν ειναι all star.
HLR CENATION
Τι μπασκεταρα παιζουν αυτοι οι Χιτ ρε παιδια.Απο αλλο πλανητη...
Anaz
Eντωμεταξυ τι διαολο ο Wade εχει βελτιωσει ΤΟΣΟ πολυ το σουτ ή τυχαινει στα δυο τελευταια ματς??
Παντως ειναι φανερο οτι το εχει δουλεψει αρκετα και προσπαθει να ανοιξει λιγο περισσοτερο το παιχνιδι του,με παρα πολυ θετικα αποτελεσματα φυσικα για τον ιδιο.

Με τον φετινο Γουειντ, αμα ανεβει και λίγο ακομα ο Jermaine, εγω πιστευω εχουν ενα μικρο προβαδισμα οι Χιτ.
Flash
QUOTE(Anaz @ Apr 26 2009, 01:08 ) *
Eντωμεταξυ τι διαολο ο Wade εχει βελτιωσει ΤΟΣΟ πολυ το σουτ ή τυχαινει στα δυο τελευταια ματς??
Παντως ειναι φανερο οτι το εχει δουλεψει αρκετα και προσπαθει να ανοιξει λιγο περισσοτερο το παιχνιδι του,με παρα πολυ θετικα αποτελεσματα φυσικα για τον ιδιο.

Με τον φετινο Γουειντ, αμα ανεβει και λίγο ακομα ο Jermaine, εγω πιστευω εχουν ενα μικρο προβαδισμα οι Χιτ.


Εγώ τα είπα: smiley.gif
QUOTE
O Wade πάντως το έχει βελτιώσει πολύ το μακρινό σουτ του. 31.7% είχε στα τρίποντα στην κανονική περίοδο και έβαλε άλλη μια εξάρα τρίποντα με τους Κnicks (στο ματς των 55 πόντων του).

και εννοείται ότι το μακρινό δίποντο το έχει πλέον.

Εμένα αυτό που με εντυπωσίασε σήμερα ήταν η απίστευτη ενέργεια που βγάζει. Ώρες-ώρες νομίζεις ότι είναι παντού! Είναι η διαφορά στο +24, έχει πάίξει ήδη κάπου 38-40 λεπτά και τον βλέπεις να κατεβάζει κάτι αμυντικά ριμπαούντ σαν να εξαρτάται η ζωή του από αυτά ή να δίνει βοήθειες τρέχοντας λες και τον κυνηγά η εφορία...

Πάντως τα σχόλια πολλών μου θυμίζουν τα προ διετίας σχόλια για τη σειρά Σικάγο-Μαιαμι από την ανάποδη. Τότε μετά από μια πολύ αγχώδη νίκη των Bulls στο πρώτο παιχνίδι (όπου είχαν σφυριχτεί και ένα κάρο επιθετικά κατά του Μαϊαμι) όλοι γράφαμε ότι "ε δεν μπορεί όλοι οι συγκυρίες να είναι ξανά υπέρ του Σικάγο, άρα προβάδισμα έχει το Μαϊάμι". Στο τέλος βέβαια το Σικάγο έριξε ένα καλό "σκούπισμα". Ελπίζω και φέτος οι λογικές αναλύσεις μας να πέσουν έξω και να δούμε Lebron vs Wade.

Btw: λέγονται πολλά καλά για την Ατλάντα αλλά εγώ θεωρώ ότι η επίθεση τους σε set παιχνίδι είναι πραγματικά κάτω του μετρίου. Αν οι Heat ελέγξουν τον ρυθμό έχουν προβάδισμα.
j-kidd13
To Mαιαμι σαρωσε την Ατλαντα με 107-78 και εκανε το 2-1...Κλασικη αξια ο Γουειντ,29π,8ασ,7 ρ,και πολυ καλο παιχνιδι απο τον Ο Νιλ με 22π,10 ρ...
Anaz
Καλα γενικα ο Γουειντ (αν και μετα απο εκεινο το πρωταθλημα απεναντι στους Μαβερικς δεν τον πολυσυμπαθω προσωπικα) ειναι ο φουστης ισως και ο πιο fun to watch παιχτης!!
QUOTE
Btw: λέγονται πολλά καλά για την Ατλάντα αλλά εγώ θεωρώ ότι η επίθεση τους σε set παιχνίδι είναι πραγματικά κάτω του μετρίου. Αν οι Heat ελέγξουν τον ρυθμό έχουν προβάδισμα.
Συμφωνω (οπως και για το σχολιο για το σουτ του Γουειντ φυσικα), και σημειωνω επιπλεον και την πολυ καλη αμυνα των Χιτ, ετσι..? Σημερα στα 3/4 δεκαλεπτα εκτος απο καλες επιστροφες επαιξαν εξαιρετικη αμυνα με καλες βοηθειες, το οποιο αποσυντονισε ακομα περισσοτερο την Ατλαντα στο σετ παιχνιδι.
Ανεβασμενος κι ο Ονιλ ο οποιος, οπως ειπα και πιο πανω, αν συνεχισει σε αυτα τα στανταρ, κατ'εμε θετει τους Μαιαμι (ελαφρως) φαβορι.
Αξιοσημειωτη παντως και η ευστοχια των Μαιαμι στο περιφερειακο σουτ.
Κατι λιγο πολυ γνωστο αλλα το ειδα παλι σημερα και ηθελα να το επισημανω..Ο Χασλεμ κανει ΠΟΛΥ δουλεια σε ολους τους τομεις!Εξαιρετικα χρησιμος και ουσιαστικος και στις δυο πλευρες του γηπεδου!!
panagiotisTheDream
Οι Χιτ έχου θεωρητικά πολύ καλό υλικό με πολύ ταλέντο και αθλητικότητα. Και μόνο η παρουσία Γουέιντ (που με τέτοιες εμφανίσεις κάνει όλο και πιο δύσκολη τη δουλειά του Λεμπρόν για το φετινό MVP) και Ονίλ (που μέχρι και το 07 ήταν all star), καθώς και του Μπίσλεϊ, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Από του χρόνου τουλάχιστον, με μια 2-3 καλές προσθήκες, περιμένουμε μεγάλα πράγματα από αυτούς...

Στα της σειράς και του αγώνα, οι Χοκς απ' ό,τι είδα δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και πλέον η πλάστιγγα γέρνει προς Μαϊάμι μεριά καθαρά μετά το εύκολο 3-1....
για μένα προσωπικά, είναι πολύ συμπαθητική ομάδα οι Heat και θα 'θελα να τους δω ψηλά φέτος (άντε μέχρι τελικό ανατολής με Σέλτικς.... tongue.gif )
Pantel
α ρε Wayde παιχτάρα!! Καλά ο τύπος είναι απλά απίστευτος. Καλός κι ο Lebron και ο Kobe(κι ας θεωρούνται-είναι καλύτεροι), αλλά ο τύπος είναι χάρμα ιδέσθαι !! Ειδικά το φετινο ματσακι με τους Bulls ήταν blink.gif
Air and King
QUOTE(Pantel @ Apr 26 2009, 12:36 ) *
α ρε Wayde παιχτάρα!! Καλά ο τύπος είναι απλά απίστευτος. Καλός κι ο Lebron και ο Kobe(κι ας θεωρούνται-είναι καλύτεροι)

Σιγουρα οταν υπαρχει συζητηση για τον κορυφαιο παιχτη του πλανητη ειναι και ο Γουειντ υποψηφιος μαζι με τον Κομπι και τον Λεμπρον.Το εχει κερδιζει με το σπαθι του και ασφαλως μπορει να θεωρειται απο καποιους αυτος ο κορυφαιος στον κοσμο και οχι ο Λεμπρον η ο Κομπι.
Εντυπωση μου εκανε το ποσο ευκολα κερδισε το Μαιαμι και το ποσο κακοι ηταν οι Χωκς.Σημαντικος καταλυτης ο Ζερμειν Ονιλ που μας θυμισε οτι πριν 2 χρονια ηταν παιχτης επιπεδου All Star.Πιστευω οτι η Ατλαντα θα κερδισει το 4ο παιχνιδι!
Anaz
Ok,τα καταφερα και τον ματιασα τον Γουειντ!! 1/8 3π σημερα 19.gif Γενικα πρεπει να τα ψιλοεσπασε και παρα την τριτη σερι καλη εμφανιση του Ζερμειν οι Χοκς αρπαξαν την ευκαιρια και ισοφαρισαν τη σειρα.
Air Kef
Και όλα αυτά με αρκετό σπρώξιμο των Χιτ από το τρίο. Χαρακτηριστικό τα τελευταία λεπτά του α ημιχρόνου όπου οι Χιτ έκαναν ένα απίστευτο σερί και έφτασαν το ματς στο -4, με δύο συνεχόμενα τρίποντα+φάουλ (το 2ο δεν ήταν με τιποτα φαουλ, το 1ο υπάρχει σοβαρή υποψία επιθετικού φάουλ σε σκριν πανω στον Μπιμπι), επιθετικό φάουλ στον Μπιμπι ενώ κανει ξεμαρκάρισμα αυτός για να παρει την μπάλα και γενικώς αρκετό ξύλο στην άμυνα. Έτσι κι αλλιώς πάντως ήταν ένα φοβερό 4λεπτο-5λεπτο για τους Χιτ που έπαιξαν το τέλειο μπάσκετ.

Στο β ημίχρονο η Ατλάντα κατάφερε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, αλλά με πολύ καλή άμυνα να διατηρει μια διαφορά 4-8 πόντους και εν τέλη να κάνει το δικό της break..
j-kidd13
Oι Χοκς περιορισαν τον Ουειντ,ο οποιος ηταν αστοχος,και ετσι ηταν πιο ευκολο να διαχειριστουν το προβαδισμα που ειχαν...Συν οτι οι Χιτ πηραν ποντους μονο απο Ουειντ,Ο Νιλ,Τζοουνς...Απο εκει και μετα ,το χαος...
Ηταν που ηταν αμφιρροπη η σειρα,αναμενεται συγκλονιστικη συνεχεια...Παντως συνεχιζω να διατηρω τις ελπιδες μου(επιθυμια) να ειναι τα γερακια η ομαδα που θα περασει στην επομενη φαση...
T.W.Is.M.
Η σειρα γινεται ολο και πιο περιεργη. Απο τη μια μεγαλη διαφορα παμε στην αλλη, μονο που οι νικητες εναλλασσονται. Αυτο δειχνει οτι οι ομαδες ειναι κοντα σε δυναμικοτητα και ολα ειναι θεμα ημερας. Αν λοιπον ειναι ετσι, θεωρω πιο πιθανο να παμε σε 7 ματς και τα παντα μπορουν να συμβουν.
hawks7
Μπραβο στα Γερακια. Μεγαλη νικη κ παλι απεναντι σε μια πολυ αθλητικη ομοδα με εναν απιστευτο παικτη Wade. Μακαρι να περασουμε στον επομενο γυρο οπου πιστευω να μπορεσουμε να κανουμε το θαυμα κ να αποκλεισουμε τον βασιλια!!!! Προσοχη ομως γιατι οι Heat δεν αστειευονται. Ετσι κερδισαμε στον 1ο αγωνα κ μετα μας ξεπουπουλιασαν!!!
κ παλι μπραβο στην ομαδα
Flash
Αυτός ο Josh Smith πρέπει να έχει κρυμένους στο πετσί του προωθητήρες αλα Ironman. Που τι βρίσκει όλη αυτή την ενέργεια; Όλο καρφώματα και ταπάρες είναι.

Ο Wade 29π σε 30 λεπτά παιχνιδιού μέχρι στιγμής.

Αποκάλυψη ο ...Joel Anthony !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.