Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κολύμβηση
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
BASKETNIKIVOLOU
Με μεγάλη επιτυχία τα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ»






Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η πρώτη κολυμβητική ημερίδα που διοργάνωσε ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με την επωνυμία «Α’ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2011» στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος».
Σε ένα κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο οι μικροί κολυμβητές από 14 σωματεία της Θεσσαλίας και της Λαμίας, γνώρισαν την χαρά της συμμετοχής παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά μέρος -πολύ από αυτούς- σε κολυμβητικούς αγώνες. Οι μικροί κολυμβητές ήταν αυτοί που αναδείχθηκαν στο σύνολό τους πρωταθλητές στην προσπάθεια. Από το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχαν 35 μικροί κολυμβητές οι οποίοι σημείωσαν καλές επιδόσεις και μάλιστα πολλοί από τους οποίους ένιωσαν την χαρά της επιβράβευσης παίρνοντας ένα μετάλλιο.
Η ημερίδα αφορούσε τις προπροαγωνιστικές κατηγορίες, δηλαδή παιδιά ηλικίας 8 και 9 ετών. Περίπου 400 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες από 14 σωματεία της Θεσσαλίας και ένα της Λαμίας. Τα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ» έχουν λάβει την έγκριση της διεξαγωγής τους από την ΚΟΕ, δίνοντάς τους έτσι έναν πιο επίσημο χαρακτήρα. Στόχος του συλλόγου είναι οι αγώνες αυτοί να καθιερωθούν ως μία γιορτή της κολύμβησης στη Νέα Ιωνία Βόλου.
Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί επίσημοι οι οποίοι πραγματοποίησαν τις απονομές των παιδιών που ανέβηκαν στο βάθρο. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας και Αισωνίας κ. Νίκος Μαυρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, η δημοτική σύμβουλος Βόλου κ. Ζέττα Μακρή, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Απόστολος Παπατόλιας και Απόστολος Καναβός, ο Α’ αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Κατσαρός, ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας κ. Λευτέρης Χατζηστάμος.
Η Ερασιτεχνική Νίκη θέλει να ευχαριστήσει θερμά τα σωματεία που έλαβαν μέρος, τον Δήμο Βόλου όπως και τη διοίκηση του κολυμβητηρίου «Βασ. Πολύμερος», που συνέβαλαν στα μέγιστα στην επιτυχία των αγώνων.

www.taxydromos.gr
JR_Swish
Έχουν περάσει λίγες μέρες από τον θρίαμβο του Σπύρου Γιαννιώτη στο παγκόσμιο της Βαρκελώνης στα 10 χλμ ανοικτής θάλασσας και βλέπω δεν έχει γράψει κανείς κάτι.

Το μόνο που θέλω να πως είναι πως θα είναι μεγάλο κρίμα αν αυτός ο τεράστιος Έλληνας αθλητής μείνει χωρίς ολυμπιακό μετάλλιο,ελπίζω στο Ρίο να τα καταφέρει και να πάρει την καταξίωση που του αξίζει.
sonicion
In some revolving door?

perhaps a "sorry" muttered in a crowd?
——————————————————————————
cheap fifa coins and buy runescape 2007 gold


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.