Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New York Knicks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
aegeansheed
New York Knicks






Το Meloδραμα μπορεί να τελειώσει κάποτε, η Knicksολογία ποτέ



Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2014-2015): 17-65

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2014-2015):
Πόντοι: Anthony 24,2
Ριμπάουντ: Stoudemire 6,8
Ασίστ: Calderon 4,7
Κλεψίματα: Galloway 1,2
Κοψίματα: Amundson 1,3
Ευστοχία %: Stoudemire 54,3%
Χρόνος συμμετοχής: Anthony 35,7

Πιθανή 5άδα:

Calderon Afflalo Anthony Porzingis Lopez


Πάγκος:
PG: Jerian Grant, Langston Galloway
SG: Sasha Vujacic
SF: Lance Thomas, Cleanthony Early
PF: Derrick Williams, Lou Amundson
C: Kyle O’Quinn, Kevin Seraphin

Μεταγραφικές Κινήσεις

Draft Picks: Kristaps Porzingis (#4)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Jerian Grant (ανταλλαγή από Wizards), Kevin Seraphin (FA), Lou Amundson (ανανέωσε), Lance Thomas (ανανέωσε), Arron Afflalo (FA), Robin Lopez (FA), Kyle O' Quinn (FA), Sasha Vujacic (FA), Derrick Williams (FA)

Έφυγαν: Tim Hardaway (ανταλλαγή σε Hawks), Shane Larkin (FA), Alexyi Shved (FA), Ricky Ledo (FA), Samuel Dalembert (FA), Andrea Bargnani (FA), Cole Aldrich (FA), Quincy Acy (FA)

Παρουσίαση ομάδας
Μπασκετική φρενίτιδα στο Μεγάλο Μήλο και πάλι. Οι εποχές της Linsanity μπορεί να πέρασαν στο παρελθόν, αλλά οι συνήθειες όχι. Από τον Ιούνιο πλέον υπάρχει επαρκές υλικό για 3,4,5 μπορεί και παραπάνω χρόνια: όλοι ασχολούνται, όλως περιέργως όχι με τον Melo, αλλά με ένα ψιλόλιγνο Λετονό αγόρι που ξεκινάει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του ΝΒΑ. Είναι και λόγος που ο Melo δε δείχνει δυσαρέσκεια: μα φυσικά, επέστρεψε η προοπτική.



Οι φήμες για γκρίνιες, που υποτίθεται ότι υπήρχαν και βγήκαν σύμφωνα με τις «πηγές» του Stephen A.Smith, είχαν να κάνουν δήθεν με τον Melo να είναι δυσαρεστημένος από τον Phil για τις κινήσεις του τη μέρα του Draft (κυρίως για τον Hardaway Jr, με τον οποίο ο Melo έχει σχέση μέντορα-στραβαδιού). Κάπου εκεί τελείωσε και η αξιοπιστία της μούφα-είδησης της ημέρας και μαζί -ελπίζω, η αναφορά σε αυτόν τον κατάπτυστο τύπο για φέτος από εμένα.

Αντιθέτως με αυτό που παρουσιάστηκε στην πραγματικότητα ο Melo μέχρι τώρα δείχνει να είναι ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες και τις ικανότητες του νέου του συμπαίκτη.

Melo
QUOTE
First of all I’m far from upset. Me replying doesn’t mean I’m upset. …Have you heard me voice my opinion about the draft. No. OK then. Get your facts straight. I can’t wait to watch [Porzingis] either. He’s a steal.


Πλέον αφού έχουν καταλαγιάσει οι φήμες για οποιαδήποτε τάση μετακίνησης του Anthony (λογικό πάντως να υπάρχουν όσο παίζει μπάσκετ!), τα μάτια της Πόλης έχουν πέσει κυρίως στον μικρό Kristaps. Σοβαρός και προσγειωμένος σε κάθε του συνέντευξη έχει κερδίσει τον σεβασμό των συμπαικτών του, δείχνοντας ότι έκανε αυτό το ταξίδι συνειδητοποιημένος για να πετύχει.

Την επικαιρότητα δε μονοπωλεί μόνο το ο Porzingis. Έχουμε RoLo να ετοιμάζεται για την Comic Con. Distractions παντού και το παιδί είναι και πολυάσχολο…πρόβλημα? Μπα, θα τα καταφέρει μια χαρά.


Σε μπασκετική κουβέντα μου αρέσει η κίνηση για τον Jerian Grant, που είναι ψηλό και ευέλικτο guard και μπορεί να σκοράρει και να πασάρει. Θα βρει χρόνο και λόγω Calderon. Ο Κουίν αποκτήθηκε με σκοπό να γεμίσει συμπληρωματικά με τον Robin το τεράστιο κενό που υπήρχε πέρσι στην ρακέτα. Δυνατά κορμιά και οι δύο, που θα βοηθήσουν και στην επιθετική λειτουργία (ο Lopez είναι άνω του μετρίου σκρήνερ και roller, ο Quin έχει πλέον και το τρίποντο στο παιχνίδι του, αναμένεται να πάρει χρόνο και στο 4).

Οι σημαντικές κινήσεις ολοκληρώθηκαν με την προσθήκη του Afflalo, που είναι γνωστός καλός αμυντικός και θα τραβήξει σκορ στην επίθεση.

Προπονητής
Derek Fisher: η φυσική προέκταση του μυαλού του Phil Jackson στις προπονήσεις των Knicks. Ο Fisher έχοντας ζήσει τη φιλοσοφία των ομάδων του Phil Jackson σε δύο διαφορετικές φάσεις, τόσο με υπερομάδα, όσο και σε rebuilding κατάσταση, βρίσκεται στην δεύτερη χρονιά του στους Knicks για να αρχίσει να καλλιεργεί την κουλτούρα της εμπιστοσύνης των συμπαικτών μεταξύ τους και να εκπαιδεύει τη λειτουργία της τριγωνικής επίθεσης.
Ωστόσο διαχωρίζει την παρουσία του στον ρόλο που επιτελεί με την φημολογούμενη επιρροή του αφεντικού του:

Fisher:
QUOTE
He doesn't coach the team, I coach the team. I'm me, and he's him, and I don't get caught up in how much [Jackson is involved or] not enough, and it's my job. I'm the coach of the team. How we do will fall on my shoulders. It doesn't matter who says what or how many percentages or times we meet and watch film or whatever. It's on me. And I'm comfortable with that.


Δεν είναι τυχαίο ότι επέστρεψε ο Vujacic, με σαφή ρόλο να βοηθήσει τους νέους παίκτες στην σωστή εφαρμογή των επιθέσεων, ως γνώστης του συστήματος στους Jax Lakers Part 2. Μια επιτυχημένη μέθοδος που ο Jackson εφάρμοσε στο παρελθόν με τον Salley, τον Ron Harper και τον Horace Grant.

Ο ίδιος από τα συμφραζόμενα εννοούμενα, φαίνεται να είναι ευχαριστημένος, ενώ και ο ίδιος ο Melo αναγνώρισε θετική εξέλιξη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Fisher:
QUOTE
Probably just my beard so that my smile can hide even more," Fisher joked of what he's worked on this past summer
(όταν ρωτήθηκε που νομίζει ότι βελτιώθηκε για τους Knicks το καλοκαίρι!)

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Ένας κορμός παικτών έχει μείνει από πέρυσι, ωστόσο η δυναμική των νέων είναι τέτοια, που και πάλι θα χρειαστεί χρόνος, ώστε να βρεθούν ρόλοι, κατανόηση του συστήματος με αρκετή υπομονή και για φέτος.
O Fisher δεν κυνηγάει κάποιο ρεκόρ (αντίθετα τον κυνηγούν τελευταία tongue.gif ), έχει το κίνητρο της βελτίωσης από το τραγικό περσινό ρεκόρ (το χειρότερο στην Ιστορία των Knicks) και την ευτυχία να έχει τον Carmelo υγιή, όσο και απερίσπαστο από οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει στο μυαλό του.
Η Philadelphia θα είναι δυναμωμένη και αυτή, ενώ τα παραδοσιακά rivalry match-ups με τους Nets θα δώσουν για και φέτος το κίνητρο στους παίκτες των Knicks να αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι είναι καλύτεροι. Με τις νίκες και μια βασική αυτοπεποίθηση, ο στόχος όλων είναι να αρχίσει να καλλιεργείται σιγά σιγά η νοοτροπία του νικητή. Όσο έχεις τον Melo στην ομάδα σου να μιλάει για επιθυμία για πρωτάθλημα, δε μπορεί παρά να σου δημιουργεί όρεξη για δουλειά και ένα καλύτερο μέλλον.
Οι Knicks φέτος θα είναι μια πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που φαντάζονται κάποιοι, κρίνοντας κυρίως και βιαστικά- από την περσινή χρονιά.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Kristaps Porzingis: ο νιούφης των Knicks έχει εντυπωσιάσει ως τώρα και παρομοιάζεται ως ένα κράμα Pau Gasol και Dirk Nowitzki. Ο λόγος: έχει το ύψος του Pau (7’1) και του αρέσει να σουτάρει τρίποντα όπως ο Μπουρούσης. It’s so fuckin American simple my man.
Μεταξύ άλλων που έβγαλε από το στόμα του ο Κυριάκος Ραμπίδης για το πρόσπεκτ:
QUOTE
haven't seen it yet and probably all of it won't come out for three, four, five years either. He's got to grow up, mature, develop, get stronger, get used to the NBA game. He already understands basketball. He already knows what to do. He's an unselfish ball player. He makes really good decisions. It wasn't like he was a blank slate coming in here. He knows how to play. He's going to be fun to work with.

Ο Porzingis θα μπορούσε άνετα, βάσει του ταλέντου και της προοπτικής σε βάθος 4ετίας, να είναι στο νούμερο ένα του Draft που συμμετείχε. Προς το παρόν είναι μόλις 20 ετών κι αρχίζει να βάζει κιλά σταδιακά, ώστε να ανταποκριθεί στα μεγάλα κορμιά που θα βρει μπροστά του, ενώ τα βράδια χαλαρώνει βλέποντας βίντεο στο youtube και τηλεόραση παρέα με τον αδερφό του (ε, δε θα 'χει μάθει τη πόλη ακόμα!!!)

Πάντως βρίσκεται στον σωστό τον δρόμο.


Θέλω να ρωτήσω τον... Phil Jackson
... αν θα φέρει πίσω και τον Rodman, όταν ζορίσουν τα πράγματα.

Πρόβλεψη νικών: 26-56
Conference rank: 13
Division rank: 4

Teaser
SG3ptshooter


Ενώ η ρεπόρτερ μιλάει για το leadership του Vuja rolleyes.gif
pk13
Καλο ξεκινημα σημερα με νικη εκτος εδρας...Καθισα και το ειδα το ματσακι...

Ο Μελο θετικος αν και δεν εβαζε τα σουτ...Ο Γουιλιαμς φοβερος...Δειχνει πως εχει σοβαρευτει..Αν συνεχισει ετσι θα ειναι πολυ εξυπνη κινηση...Ο Πορζινγκις ωραιος, αερινος με καλες κινησεις επιθετικα...Λιγο αργος και σοφτ στην αμυνα αλλα ενταξει νωρις ειναι...Και ολοι οι υπολοιποι αρκετα καλοι...Αναμενουμε να μπει ο Αφλαλο για να βελτιωθουμε κι αλλο...

Η ομαδα φετος ειναι πολυ καλυτερη απο περσι και εξυπνα στημενη..Αν μεινει υγειης ο Μελο μπορουμε ισως να διεκδικησουμε την ογδοη θεση στα πλειοφ..Ιδωμεν...Ακολουθουν οι χοκς σε δυσκολο ματς...
SG3ptshooter
Καταπιείτε πριν ανοίξετε το link.

http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-don...-184609253.html
pk13
Κατι πολυ καλο χτιζεται φετος στην Νεα Υορκη...
Η ομαδα εκανε δυο τεραστιες νικες με Οκλαχομα και Ροκετς εκτος εδρας δειχνοντας τα δοντια της..
Ο Φισερ εχει αρχισει και βρισκει χημεια στην ομαδα...
Ο Μελο εχει περιορισει λιγο τα σουτ του και δειχνει πιο ωριμος φετος..
Ο Πορζινγκις εχει ξεπερασει καθε προσδοκια καθε βραδυ και καλυτερος...Δεν ειναι λιγα αυτα που προσφερει 13 ποντοι με 9 ριμπαουντ και 1,5 ταπα ανα αγωνα σε μια ομαδα που κερδιζει παιχνιδια...Λιγο το σωμα του να βελτιωσει και θα κανει μεγαλη καριερα..

Ξεκαθαρα κοιταμε να τελειωσουμε με 30+ νικες διεκδικωντας την ογδοοη θεση των πλει οφφ..
RipCity
Βέβαια υπάρχει κι η άλλη ανάγνωση που λέει πως αυτές οι νίκες ήρθαν απέναντι σε δύο ομάδες που δεν "πατάνε" καλά.

Πάντως πιθανότητες για 8άδα υπάρχουν, είναι αδύναμη η περιφέρεια.
pk13
QUOTE(RipCity @ Nov 22 2015, 10:40 ) *
Βέβαια υπάρχει κι η άλλη ανάγνωση που λέει πως αυτές οι νίκες ήρθαν απέναντι σε δύο ομάδες που δεν "πατάνε" καλά.

Πάντως πιθανότητες για 8άδα υπάρχουν, είναι αδύναμη η περιφέρεια.


Όντως οι Ρόκετς και οι Θάντερ δεν πατούν καλά αλλά μην ξεχνάμε πως ακόμα και με τις ελλείψεις τους έχουν πιο γεμάτα και ποιοτικά ρόστερ από τους Νικς...Ασε που παραδοσιακά είναι δύσκολες για τους Νικς έδρες..
Αυτό που λες πως ή ανατολική περιφέρεια είναι πιο αδύναμη από την δυτική δεν ισχύει τουλάχιστον μέχρι στιγμής..Έχει δυναμωσει ή Ανατολή φέτος...
RipCity
Ε μιλάω σε βάθος χρόνου όπου δεδομένα είναι πιο αδύναμη η Ανατολική Περιφέρεια, τώρα όντως οι Δυτικές ομάδες έχουν ξεκινήσει άσχημα, αλλά θα ανακάμψουν. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις Περιφέρειες παραμένει μεγάλη.
pk13
QUOTE(RipCity @ Nov 22 2015, 12:19 ) *
Ε μιλάω σε βάθος χρόνου όπου δεδομένα είναι πιο αδύναμη η Ανατολική Περιφέρεια, τώρα όντως οι Δυτικές ομάδες έχουν ξεκινήσει άσχημα, αλλά θα ανακάμψουν. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις Περιφέρειες παραμένει μεγάλη.


Δεν διαφωνω καθολου αλλα σε σχεση με περσυ η Ανατολη εχει βελτιωθει αρκετα ειναι ξεκαθαρο....
SteveNashidis





Από μικρός μαθαίνεις το να είσαι NYK fan!!! laugh.gif laugh.gif
T.W.Is.M.
Κλειστε το μαγαζι, αφου δεν το χετε ουτε φετος...
D-Wade
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 18 2016, 22:24 ) *
Κλειστε το μαγαζι, αφου δεν το χετε ουτε φετος...

Τι έγινε έχεις παίξει στοίχημα?
T.W.Is.M.
QUOTE(D-Wade @ Jan 18 2016, 22:27 ) *
Τι έγινε έχεις παίξει στοίχημα?


Ναι, και τους εβαλα για να ανεβασω λιγο την αποδοση!
Ουτε καν ειδα το τελος. Δεν ξερω πως πηγαν παραταση, το γυρισα στη Σαρλοτ και πηγα να αλλαξω ρουχα στο παιδι.
Αλλα και να κερδισουν ειναι απαραδεκτοι να χανουν διαφορα 15 ποντων απο τους Σιξερς!
D-Wade
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 18 2016, 22:41 ) *
Ναι, και τους εβαλα για να ανεβασω λιγο την αποδοση!
Ουτε καν ειδα το τελος. Δεν ξερω πως πηγαν παραταση, το γυρισα στη Σαρλοτ και πηγα να αλλαξω ρουχα στο παιδι.
Αλλα και να κερδισουν ειναι απαραδεκτοι να χανουν διαφορα 15 ποντων απο τους Σιξερς!

Δεν είναι καλή ιδέα να παίζεις 1.15-1.20 στο ΝΒΑ. Για τη διαφορά μόλις πάρκαραν τον Οκαφορ το γύρισαν
T.W.Is.M.
QUOTE(D-Wade @ Jan 18 2016, 22:50 ) *
Δεν είναι καλή ιδέα να παίζεις 1.15-1.20 στο ΝΒΑ. Για τη διαφορά μόλις πάρκαραν τον Οκαφορ το γύρισαν


Στο ΝΒΑ δεν ειναι καλη ιδεα. Στο ΝΒΑ vs ΝΒDL ομως; tongue.gif
Εχεις δικιο για τον Okafor. Τι του εχει κανει η αμυνα και ειναι τοσο τσακωμενος μαζι της;
jvalin
The New York Knicks signed Thanasis Antetokounmpo

QUOTE (Shams Charania)
The New York Knicks have signed forward Thanasis Antetokounmpo to a 10 day contract, league sources tell Yahoo. He was NYK's 2014 pick.

SteveNashidis
http://on.nba.com/1nEngny

Tο πρώτο καλάθι του θανάση ! smile.gif
thanath
http://www.sportando.com/en/usa/nba/190371...head-coach.html

Διώξανε Φίσερ οι Νικς..
Reggie Miller 31
QUOTE (thanath @ Feb 8 2016, 18:48 ) *
http://www.sportando.com/en/usa/nba/190371...head-coach.html

Διώξανε Φίσερ οι Νικς..

Χαρά στα τέτοια του ο Σπάικ Λι! Επιτέλους, γιατι αυτό που γινόταν εκεί ήταν αυτοκτονία! Άντε να πάρουμε και παίκτες της προκοπής δίπλα απο Melo-Porzingis μπας και κάνουμε κάτι!

Νυσάφι με τον Καλδερόν, Αφλάλο, Γκραντ, Λόπεζ ιμιτασιόν και τον άλλον με τις ξανθές ανταύγιες

QUOTE (Voyager @ Jan 30 2016, 13:23 ) *
http://on.nba.com/1nEngny

Tο πρώτο καλάθι του θανάση ! smile.gif

Και τελευταίο με βάση αυτά που ακούγονται...
yorgos
QUOTE
Άντε να πάρουμε και παίκτες της προκοπής δίπλα απο Melo-Porzingis μπας και κάνουμε κάτι!

Οι πιθανότητες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ομάδα με βασικό παίκτη τον Μέλο είναι οι ίδιες με το να αφήσει λουλούδια στο Μαυσωλείο του Λένιν ο Μπαλτάκος.
thanath
QUOTE (yorgos @ Feb 8 2016, 21:45 ) *
Οι πιθανότητες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ομάδα με βασικό παίκτη τον Μέλο είναι οι ίδιες με το να αφήσει λουλούδια στο Μαυσωλείο του Λένιν ο Μπαλτάκος.


Η αλήθεια είναι ότι φέτος δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ.. Παίρνει τις λιγότερες προσπάθειες από τις προηγούμενες χρονιές, κοιτάζει αρκετά τις ασσιστ και κυνηγάει τα ριμπάνουντ.. Μόνος του αρκετός δεν είναι σίγουρα! Πάντως πιστεύω πως αν οι φετινοί Νικς είχαν για άσσο τον Ρόντο που ήταν και ελεύθερος το καλοκαίρι θα διεκδικούσαν με αξιώσεις την είσοδο στα πλειφος.. Με Καλδερόν βασικό pg δεν πας πουθενά!
Reggie Miller 31
QUOTE (thanath @ Feb 8 2016, 20:58 ) *
Η αλήθεια είναι ότι φέτος δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ.. Παίρνει τις λιγότερες προσπάθειες από τις προηγούμενες χρονιές, κοιτάζει αρκετά τις ασσιστ και κυνηγάει τα ριμπάνουντ.. Μόνος του αρκετός δεν είναι σίγουρα! Πάντως πιστεύω πως αν οι φετινοί Νικς είχαν για άσσο τον Ρόντο που ήταν και ελεύθερος το καλοκαίρι θα διεκδικούσαν με αξιώσεις την είσοδο στα πλειφος.. Με Καλδερόν βασικό pg δεν πας πουθενά!

Στοίχημα ειναι ο Rondo λόγω χαρακτήρα... πάντως άνετα θα αντάλλαζα Calderon-Galloway ή Αfflalo με Rondo... Άλλωστε οι Kings έχουν και τον Collison απο πίσω...

Ο Melo πράγματι νομίζω ότι εχει καταλάβει πως πρωτάθλημα μόνος του δεν πρόκειται να πάρει. Έχει δώσει πράγματι χώρο. Το θέμα στους Knicks είναι ότι έχουν πάρα πολύ φτωχό ρόστερ. Μέχρι και οι Celtics έχουν πιο βαθύ πάγκο, ενώ και οι 5αδα των Knicks για μένα είναι απο τις χειρότερες στο ΝΒΑ. Δεν υπάρχει ούτε σοβαρος C, ούτε σοβαρός PG

Νομίζω μόνο οι Lakers, οι 76ers και οι Wizards έχουνε χειρότερη 5αδα
pk13
Τελος και φετος για την ομαδα...32-50...Περιμενα χειροτερο ρεκορ στην αρχη...Ο Μελο εκανε πολυ μεστη σεζον,αλλα δειχνει να εχει χασει αρκετα σε εκρηξη και ταχυτητα,παραμενει ενας πολυ μεγαλος σκορερ...Ο Πορζινγκις καλυτερος απο καθε προσδοκια,πολυ εξυπνος με σουτ,κινησεις επιθετικα και εξαιρετικος μπλοκερ πισω....Σε δυο χρονια θα ειναι σταρ σε αυτη τη λιγκα....Οι υπολοιποι του ροστερ ειναι μετριοι ή ανυπαρκτοι...

Ο Φιλ αλλη μια φορα απογοητευτικος ουτε μια χρησιμη ανταλλαγη δεν εκανε..Εδιωξε τον Φισερ λες και ειχε κανενα σπουδαιο ροστερ και απετυχε...Εχει εμμονη με την triangle και μας τα εχει πρηξει...Η παρε κανονικο προπονητη και οχι τσιρακι σου ή κατεβα να προπονησεις εσυ την ομαδα...Παιρνει 11μυρια το χρονο για να καθεται και να ξυνεται και ουτε στο γηπεδο παει ποτε μια φορα πηγε φετος...Περσι το καλοκαιρι ελεγε θα φερει σταρ εφερε τον Λοπεζ και τον χρυσοπληρωσε...Φετος παλι κανεναν δεν θα φερει...Η κατασταση ειναι απελπιστικη....Ηρθε στους νικς να παρει συνταξη.... shot.gif shot.gif

Η μονη λυση ειναι να γινει trade ο Μελο....Δεν υπαρχει αλλη λυση ειναι τοσο απλο....Ο Πορζινγκις θα γινει σταρ σε δυο τρια χρονια,ο Μελο τοτε θα ειναι 35....Πρεπει να ανταλλαξουμε τον Μελο για αρκετα ντραφτ πικς και καναδυο καλους νεους παικτες που θα πλαισιωσουν τον Λετονο....Αλλα και αυτο δυσκολο το βλεπω γιατι πριν δυο καλοκαιρια ο Φιλ εκτος του οτι εδωσε 130 μυρια στον Μελο του επετρεψε να εχει και no trade clause και να ασκει βετο στα συμφεροντα για την ομαδα deal...Πολυ πιστευω πως θα ψηθει κανενα trade το καλοκαιρι με Καβς για τον Λοβ...

Απο οπου και να πιασει κανεις την κατασταση βγαινει απο τα ρουχα του,λαθη απο εδω λαθη απο εκει σε καμια δεκαρια χρονια μπορει να γινουμε διεκδικητες.... shot.gif shot.gif shot.gif
geo82
Δεν έχεις κι άδικο στα περισσότερα που γράφεις. Μέχρι ενός σημείου φαινόταν εφικτή η είσοδος στα playoffs, αλλά τελικά η ομάδα ξεφούσκωσε λόγω της έλλειψης εναλλακτικών επιλογών στο ρόστερ. Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να ξεκολλήσει ο Φιλ από αυτή την εμμονή με την τριγωνική επίθεση. Είναι φανερό ότι δεν πηγαίνει στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο Riley πριν από 20 χρόνια δεν εφάρμοσε τη γρήγορη επίθεση των Lakers, αλλά στηριζόμενος στους παίχτες που διέθετε έχτισε ένα σκληρό και αμυντικογενές σύνολο, το οποίο έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο.
Δεν ξέρω αν η φυγή του Καρμέλο είναι η λύση, αλλά σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις στην αγορά. Η ομάδα βρίσκεται πάνω από μια δεκαετία στη μετριότητα, αν εξαιρέσει κανείς την περίοδο 2011-13, όπου υπήρξε μια αχτίδα ελπίδας. Έχει αρχίσει πλέον να κουράζει το πράγμα. Βλέπω τους Celtics και τους χαίρομαι. Σίγουρα δεν διεκδικούν πρωτάθλημα, αλλά χτίστηκαν ξανά σε 1,5 χρόνο, έχουν μια πολύ καλή βάση και φαίνεται ότι θα γίνουν δύναμη στο μέλλον, ενώ αντιθέτως οι Knicks "χτίζονται" εδώ και 10+ χρόνια. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει το καλοκαίρι...
pk13
QUOTE(geo82 @ Apr 15 2016, 12:25 ) *
Δεν έχεις κι άδικο στα περισσότερα που γράφεις. Μέχρι ενός σημείου φαινόταν εφικτή η είσοδος στα playoffs, αλλά τελικά η ομάδα ξεφούσκωσε λόγω της έλλειψης εναλλακτικών επιλογών στο ρόστερ. Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να ξεκολλήσει ο Φιλ από αυτή την εμμονή με την τριγωνική επίθεση. Είναι φανερό ότι δεν πηγαίνει στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο Riley πριν από 20 χρόνια δεν εφάρμοσε τη γρήγορη επίθεση των Lakers, αλλά στηριζόμενος στους παίχτες που διέθετε έχτισε ένα σκληρό και αμυντικογενές σύνολο, το οποίο έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο.
Δεν ξέρω αν η φυγή του Καρμέλο είναι η λύση, αλλά σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις στην αγορά. Η ομάδα βρίσκεται πάνω από μια δεκαετία στη μετριότητα, αν εξαιρέσει κανείς την περίοδο 2011-13, όπου υπήρξε μια αχτίδα ελπίδας. Έχει αρχίσει πλέον να κουράζει το πράγμα. Βλέπω τους Celtics και τους χαίρομαι. Σίγουρα δεν διεκδικούν πρωτάθλημα, αλλά χτίστηκαν ξανά σε 1,5 χρόνο, έχουν μια πολύ καλή βάση και φαίνεται ότι θα γίνουν δύναμη στο μέλλον, ενώ αντιθέτως οι Knicks "χτίζονται" εδώ και 10+ χρόνια. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει το καλοκαίρι...


Αδερφε δεν βλεπω σωτηρια...Ο Φιλ συνεχιζει να μας τρολλαρει...Λεει για την θεση του κοουτς θα εξετασει μονο ανθρωπους που ξερει....Τι ακουμε??Ή με τον Ραμπις θα μεινουμε ή κανενα αλλο πρωην βοηθο του θα μας φορτωσει...Ο Μελο θελει τον Θιμποντο,ο τυπος της Νεας Υορκης θελει Τζεφ βαν γκαντι αλλα ο Φιλ ουτε που νοιαζεται...

Εκανε και περιεργες δηλωσεις για τον Μελο....Ειπε πως η ομαδα επαιξε καλυτερο μπασκετ στα ματς που απουσιαζε ο Μελο...Τον παει στανταρ για trade...

Το καλοκαιρι λογικα επειδη γραφεται οτι θα ξεφορτωθουμε Καλντερον και ο Αφλαλο δεν θα χρησιμοποιησει την οψιον του και με την αυξηση του σαλαρι καπ θα εχουμε 30+ μυρια χωρο στο σαλαρι καπ...

Ονειρικο σεναριο που θα ηθελα...Να υπογραψει με 13-15 μυρια τον Κονλει για την περιφερεια και μετα να κυνηγησει Ντουραντ δινοντας του μαξ συμβολαιο....Δυσκολα θα μας επελεγε αλλα δεν ξερεις...

Το τρολλαρισμα του Φιλ συνεχιζεται δυναμικα
http://www.nydailynews.com/sports/basketba...NSports+Twitter
aegeansheed
Just throwing that in...
geo82
Για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Όχι μόνο το γιαούρτι αλλά και το παγωτό φυσάμε μ' αυτά που έχουμε δει τόσα χρόνια.
SteveNashidis
O τύπος άλλαξε περιφέρεια για να πετυχαίνει πιο συχνά τα αδέρφια Μόρρις! Χαχαχα.
Δεν ξέρω πως μπορει να διαχειριστεί το κλίμα της Νέας Υόρκης με την τόση πίεση που υπάρχει από τη πρώτη στιγμή σε όποιον πατάει το πόδι του στο Μadison. Στο Phoenix δεν τα κατάφερε.
pk13
Το οτι προσλαβαμε εναν κανονικο προπονητη και οχι τους πρωην παικτες ή βοηθους του Φιλ ειναι ελπιδοφορο...Δεν με τρελαινει ο Χορνατσεκ αλλα απο τον Ραμπις τον προτιμω...
Δεν περιμενω παντως κατι καλο ουτε αυτο το καλοκαιρι...Αντι να ξεφορτωθουν βαρια συμβολαια μπας και βρουμε χωρο στο σαλαρι και παρουμε κανενα γκαρντ της προκοπης και κανενα ψηλο αυτοι επιμενουν να μην κανουν τιποτα...Η τριαδα Καλντερον-Ροτεν-Γκραντ λεει στον ασσο ειναι εξαιρετικη...Μιλαμε για μια απο τις δυο τρεις χειροτερες τριαδες ασσων στο πρωταθλημα...

ps:Δεν υπαρχει σωτηρια... shot.gif
thanath
QUOTE (pk13 @ Jun 5 2016, 21:48 ) *
Το οτι προσλαβαμε εναν κανονικο προπονητη και οχι τους πρωην παικτες ή βοηθους του Φιλ ειναι ελπιδοφορο...Δεν με τρελαινει ο Χορνατσεκ αλλα απο τον Ραμπις τον προτιμω...
Δεν περιμενω παντως κατι καλο ουτε αυτο το καλοκαιρι...Αντι να ξεφορτωθουν βαρια συμβολαια μπας και βρουμε χωρο στο σαλαρι και παρουμε κανενα γκαρντ της προκοπης και κανενα ψηλο αυτοι επιμενουν να μην κανουν τιποτα...Η τριαδα Καλντερον-Ροτεν-Γκραντ λεει στον ασσο ειναι εξαιρετικη...Μιλαμε για μια απο τις δυο τρεις χειροτερες τριαδες ασσων στο πρωταθλημα...

ps:Δεν υπαρχει σωτηρια... shot.gif


Δυστυχώς δεν υπάρχει.. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον να διεκδικήσει κάτι καλό.. Αν δεν φέρουν τουλάχιστον έναν πρωτοκλάσσατο άσσο, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν πιθανότητες για είσοδο στα playoffs.. Πάλι καλά τουλάχιστον που ενήργησαν σωστά και πήραν το Πορζινγκις παρά το ρίσκο που ελλόχευε πίσω από αυτή την κίνηση!
SteveNashidis


Xαχαχα..

Καλό είναι να σκεφτούν στους Νικς την περίπτωση του Pirlo για PG , αν οι Rose, Jennings τραυματιστούν tongue.gif
SG3ptshooter
Mindy double double. wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.