Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BEST OF: Κόμπι Μπράιαντ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > History
NBAholic
ΟΚ, ξέρουμε: Ο Κόμπι δεν είναι Τζόρνταν. Ο Κόμπι δεν είναι Σακίλ.
Ο Κόμπι είναι ο πιο μισητός σταρ (ή και παίχτης) του ΝΒΑ. Τέλος, ο Κόμπι είναι elite player. Ασταθής, αλλά όταν βρίσκεται σε μέρα, τα παιχνίδια του μπορούν να γράψουν ιστορία.
Είναι δύσκολο να βρεθούν 13 ολόκληρα "Ιστορικά Παιχνίδια" για ένα Νο2 μιας ομάδας, ακόμη και μιας δυναστείας--όπως θα παρατηρήσετε, κανένα από τα παιχνίδια του τα 2 τελευταία χρόνια δε θεωρείται ιστορικό. Γι'αυτό και μόνο, respect. peace.gif


14. Το κορυφαίο ριμπάουντ
Στους Τελικούς Δύσης του 2002, ο Μπράιαντ είχε 26,2 πόντους με τους Σπερς, αλλά τα καλύτερά του τα κρατούσε συνέχεια για το τέλος. Ο 4ος αγώνας είναι χαρακτηριστικός, καθώς μετά από εντυπωσιακό επιθετικό ριμπάουντ έβαλε το νικητήριο καλάθι, φτάνοντας παράλληλα τους 28 πόντους (12 στο Δ´).

13. MVP και γιούχα.
Στο Ολ Σταρ Γκέιμ της Φιλαδέλφειας το 2002, ο ντόπιος Μπράιαντ σκοράρει 30 πόντους και παίρνει το MVP, καθώς ο τοπικός ήρωας (Άιβερσον) έχει μόλις 5 πόντους. Όμως, οι θεατές τόν αποδοκιμάζουν, λόγω αντιπαλότητας των ομάδων τους (και άλλων αιτιών…), κάτι που δυσαρεστεί και τον ίδιο.

12. Σούπερ επιστροφή
Στο 2ο Τελικό ΝΒΑ του 2000, εναντίον της Ιντιάνα, ο 22χρονος Μπράιαντ τραυματίζεται και χάνει τον επόμενο αγώνα. Στον 4ο, όμως, είναι παρών και με το ματς να πηγαίνει στην παράταση και το Σακίλ Ο’ Νιλ να αποβάλλεται με φάουλ, παίρνει τον αγώνα πάνω του, σκοράροντας 8 πόντους (συνολικά 28, χωρίς ούτε μια βολή), μεταξύ των οποίων, και ένα πολύ κρίσιμο καλάθι μετά από επιθετικό ριμπάουντ.

11. Από την κόλαση στον παράδεισο
Οι Λέικερς χωρίς το Σακίλ στο ξεκίνημα της χρονιάς 2002-03 ξεκίνησαν με αρνητικό ρεκόρ και στον αγώνα με τους ισχυρούς Μάβερικς μέσα στο Ντάλας, τα πράγματα φαίνονταν να χειροτερεύουν, καθώς οι Λέικερς βρέθηκαν στα τέλη του Γ´ δωδεκαλέπτου πίσω με 20 πόντους. Όμως, το ξύπνημα του Μπράιαντ κατόρθωσε να σώσει την παρτίδα. Ο Κόμπι έβαλε τους 21 από τους 27 πόντους του στα 12 τελευταία λεπτά, μαζί με το νικητήριο καλάθι, μπροστά στο Νοβίτσκι.

10. Άγρια μονομαχία
Το 2001, ο Μπράιαντ είχε εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στο πρωτάθλημα. Το ρεκόρ σεζόν το πέτυχε εναντίον των Γουόριορς, 51 πόντους, αλλά η ομάδα του έχασε. Η αιτία; Ο Τζέιμσον των Γουόριορς είχε επίσης 51, σε μια πολύ σπάνια βραδιά για το μπάσκετ όπου 2 παίχτες είχαν 50+ πόντους.

9. Παρών και στους Τελικούς
Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε μεγάλη παράδοση εναντίον των δυτικών ομάδων στα πλέι οφ, αλλά στους Τελικούς του ΝΒΑ, ο Σακίλ ήταν σχεδόν πάντα ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Στον 3ο Τελικό του 2002, όμως, ο Κόμπι έδωσε την απάντησή του, σκοράροντας 36 πόντους εναντίον των Νετς, με ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό καλάθι στο τέλος.

8. Μια έκλαμψη στο σκοτάδι
Οι Τελικοί του 2004 με τους Πίστονς ήταν μια από τις χειρότερες σειρές που θα μπορούσε να έχει ένας superstar: Πολλές κακές αποφάσεις, χαμηλή ευστοχία, μικρή συμμετοχή στους υπόλοιπους τομείς...terrible.
Ο 2ος Τελικός όμως ήταν μια φωτεινή στιγμή, η οποία φάνηκε να αναθαρρύνει λίγο τα πράγματα: 35 πόντοι, μεταξύ των οποίων και το τρίποντο που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Ήταν η μοναδική νίκη των Λέικερς στη σειρά.

7. No Shaq? No problem.
Οι Λέικερς έπαιζαν χωρίς το Σακίλ έναν αγώνα του 2003 εναντίον των Ρόκετς του Γιάο Μινγκ και του Στιβ Φράνσις. Οι Λέικερς όμως βασίστηκαν στον Μπράιαντ, που ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα στο σκοράρισμα (το περίφημο σερί των 40άρων) και αυτός, με 54 πόντους, έδωσε τη νίκη στους Λέικερς στην παράταση.

6. Παράσταση με τους Σπερς
Οι Σπερς είναι (και ήταν) ίσως η καλύτερη αμυντική ομάδα της Δύσης, αλλά στον 1ο Τελικό Δύσης του 2001, ο Μπράιαντ ήταν ασταμάτητος, χάρη στην κεκτημένη ταχύτητά του (βλέπε και Νο3): Σκόραρε 45 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και οι Λέικερς έκαναν το 1-0.

5. Ευκαιρία για ρεκόρ
Οι Νάγγετς ήταν η χειρότερη ομάδα της Δύσης το 2003 και ο Μπράιαντ εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία τους και σε ένα παιχνίδι τους φόρτωσε με 51 πόντους σε μόλις 31 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι, πάλι με το Ντένβερ, είχε 39 σε 30´!

4. Η βραδιά των τρίποντων ρεκόρ
Από τις πολλές μεγάλες επιδόσεις του Μπράιαντ το 2003, ξεχωριστή ήταν αυτή στον αγώνα με τους Σουπερσόνικς, όπου έκανε επίδειξη του μακρινού του σουτ και έσπασε 3 ρεκόρ: Των περισσότερων σουτ 3 πόντων (18), των περισσότερων εύστοχων τριπόντων (12) και των περισσότερων συνεχόμενων εύστοχων τριπόντων (9)! Τελείωσε τον αγώνα με 45 πόντους.

3. Πανταχού παρών
Το καλύτερο ως τώρα παιχνίδι πλέι οφ του Μπράιαντ είναι μάλλον αναμφίβολα ο 4ος Ημιτελικός Δύσης με τους Κινγκς το 2001. Ο Σακίλ πέρασε για λίγο σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο Κόμπι οργίασε, πραγματοποιώντας ρεκόρ καριέρας για πλέι οφ σε πόντους και ριμπάουντ, με 48 και 16 αντίστοιχα. Οι Λέικερς έκαναν το 4-0, για να ακολουθήσει αμέσως μετά ο αγώνας που προαναφέρθηκε στο Νο.6.
Αν δεν προηγούντο τα όργια του Σακίλ (σε ξεχωριστό αφιέρωμα) κι αν οι Κινγκς ήταν λίγο πιο γνωστοί για την άμυνά τους, η επίδοση αυτή θα έπαιρνε το Νο1. Οριακά γλύστρησε.

2. For You, Mr. 23!
Η τελευταία αναμέτρηση του Μάικλ Τζόρνταν με τον Κόμπι Μπράιαντ, το 2003, είχε ξεχωριστές αναμνήσεις, καθώς ο Κόμπι πραγματοποίησε ένα από τα παραγωγικότερα ημίχρονα στην ιστορία του ΝΒΑ, σκοράροντας στο Α´μέρος 42 πόντους, με 8 τρίποντα, αριθμοί που ακόμη και ο Τζόρνταν ποτέ δεν πέτυχε σε τέτοιο χρονικό διάστημα (κι όχι, δεν κάνουμε σύγκριση)! Μάλιστα, είχε σκοράρει 33 πόντους μέσα σε 10 λεπτά, έχοντας μέχρις ενός σημείου 23 σερί πόντους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Τζόρνταν από το 1987! Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν εξίσου ζεστός (γι’ αυτό και παίρνει το Νο2), αλλά έφτασε σε ρυθμό ρελαντί σε ρεκόρ σεζόν 55 πόντων.

1. Το είδε και ο Φώτσης!
Στον αγώνα Λέικερς-Γκρίζλις το 2002, ο Αντώνης Φώτσης έγινε μάρτυρας του ρεκόρ καριέρας του Μπράιαντ, ο οποίος και νίκησε σχεδόν μόνος του το Μέμφις: Στο ημίχρονο είχε ήδη 36 πόντους και στα επόμενα 10 λεπτά έβαλε άλλους 20. Στο τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου είχε 2 πόντους λιγότερους από ολόκληρο το Μέμφις! Τελείωσε με αυτούς τους 56 πόντους σε μόλις 34 λεπτά συμμετοχής. Εναντίον κακής ομάδας ή όχι, ελάχιστοι έχουν πετύχει κάτι ισάξιο/καλύτερο.
NBAholic
Bump, για να φαίνεται.
Green_Fan
Καλά εσένα δεν σε έχουνε ανακαλύψει ακόμα να σε βάλουνε να δουλέψεις σε κανένα Hoop; tongue.gif
merlin1
Ipame gia kalo pexti,oxi gia ton koubi??!!!! Tote kane afieroma gia ton paul pierce pu ine pio polidiastatos pextis(koubi=ton akuluthi h katara tu jordan) 68.gif
NBAholic
QUOTE
Ipame gia kalo pexti,oxi gia ton koubi??!!!! Tote kane afieroma gia ton paul pierce pu ine pio polidiastatos pextis(koubi=ton akuluthi h katara tu jordan)


Το αν ο Πιρς είναι πιο πολυδιάστατος παίχτης ή όχι συζητιέται. Πάντως, είναι μάλλον υποτιμημένος.

Αλλά να ξέρεις ότι και να το ψάξω, θα δυσκολευτώ να βρω τόσα πολλά μεγάλα ματς και οι λόγοι είναι 2:

1) Ο Πιρς δεν έχει πολλές παραστάσεις σε πλέι οφ. Όσο οι Λέικερς ήταν το Νο1, ο Κόμπι ήταν το Νο2 της ομάδας του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είχε αξέχαστες βραδιές στην ποστ-σίζον.

2) Ο Πιρς είναι σταθερότερος, αλλά σπανίως κάνει αυτό που θα χαρακτηριζόταν ιστορική εμφάνιση, δηλ. σπανίως έχει ξεσπάσματα. Πολλές φορές θα έχει 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε έναν αγώνα, αλλά για αγώνες της ρέγκιουλαρ σίζον ο πήχυς είναι υψηλότερος.

Αυτό κρατάει χαμηλά (για τα δεδομένα τους) ακόμη και παίχτες όπως ο Γκαρνέτ και ο Ντάνκαν: Ο Γκαρνέτ βγάζει 20-25 π, 10-15 ρ και 4-5 ασίστ ανά αγώνα. Βρέξει-χιονίσει. Σε συνέπεια, οι Γκαρνέτ και Ντάνκαν δε συγκρίνονται με κανέναν γκαρντ. Αλλά αυτά τα αφιερώματα δεν αναφέρονται στη συνέπεια ούτε στο ποιος είναι καλύτερος συνολικά. Αναφέρονται στο ποιος θα μείνει στη μνήμη των φιλάθλων (και των στατιστικολόγων) για κάποια εντυπωσιακά τους κατορθώματα σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια.
Στην ίδια κατηγορία με τον Κόμπι και ο ΤΜακ. Πολλά παιχνίδια πλέι οφ δεν έχει δώσει, αλλά έχει στη ρέγκιουλαρ σίζον κυρίως κάτι παραστάσεις απίστευτες, όπως η 60άρα στην Ουάσιγκτον και οι 13 πόντοι σε 35'' με το Σ.Αντόνιο. Δε γίνεται να παραλειφθούν τέτοιες εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα λοιπόν, σού αναφέρω ότι αν έκανα αφιέρωμα στον Πιρς, θα συμπεριλάμβανα 5-6 παιχνίδια, όλα από τις σεζόν 2001-02-03. wink.gif

Για τον ΤΜακ, θα έφτανα τα 10 (και πάλι, γιατί δεν έχει πολλά πλέι οφ).
dizzy_fingers
Πραγματικά ανυπομονώ για το επόμενο best of. 41.gif

Το πιο ωραίο από αυτά, είναι ότι μετά την ανάγνωση μπορείς να πας στο net και να ψάξεις για "εκείνο το περίφημο τρίποντο" ή το άλλο "τρομερό κάρφωμα" ή για κάποια "καθοριστική άμυνα" είτε σε βίντεο είτε σε κάποιο άρθρο που θα παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες.
Εγώ από την πλευρά μου, ότι βίντεο βρίσκω από αυτά που εσύ γράφεις στα top θα το παραθέτω.

This is historical sh!t man!!!

Όσον αφορά τον Κόμπι....τί να πρωτογράψουμε?
Σίγουρα αν χρειαστεί να τον σχολιάσουμε, μεγάλο τμήμα από αυτά που θα πούμε θα λέει για τα εξωγηπεδικά του κατορθώματα αλλά και για τον χαρακτήρα του.
Οι τίτλοι και τα στατιστικά του λένε το αντίθετο από αυτά που υποστηρίζουν οι haters και ίσως γι'αυτό να τον μισούν περισσότερο.

Για να λέμε και του στραβού (?) το δίκιο, το παιδί είναι και λίγο άτυχο.
Υπάρχουν παίχτες με χειρότερα στατιστικά, με μικρότερη προσφορά στην ομάδα τους, με περισσότερους βιασμούς στο ενεργητικό τους και λαμβάνουν περισσότερου σεβασμού από τους οπαδούς.

Παρόλα αυτά πάντως, αν κάποτε ο Μπράιαντ καταφέρει να αποδείξει, πρώτα απ'όλους στον εαυτό του, και μετά στον υπόλοιπο κόσμο ότι ο Κόμπι είναι Κόμπι και μόνο ως Κόμπι μπορεί να γίνει ο καλύτερος ever, τότε πιστεύω πως όλο το άσχημο παρελθόν του θα γυρίσει υπέρ του.
NBAholic
Thanks, man. Όντως για μερικά παιχνίδια, το νετ είναι γεμάτο πληροφορίες (πολλές εκ των οποίων βέβαια παραλείπονται για λόγους οικονομίας χρόνου και χωρου).

Πάντως, στο επόμενο αφιέρωμα θα είναι πιο δύσκολο να βρεις τέτοια φιλμάκια/άρθρα, γιατί θα αναφέρεται στον Μπομπ Πέτιτ, έναν από τους πιο υποτιμημένους θρύλους όλων των εποχών, με σχετικά λίγες αναφορές. Έπαιξε από τα mid 50's ως τα 60's.

Tώρα, όσο για τον Κόμπι, δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα. Αρκεί να μπει κανείς σε ένα αρκετά μεγάλο φόρουμ ΝΒΑ και θα αντιληφθεί ότι το θέμα έχει πάρει πλέον θρησκευτικές διαστάσεις. Το πιο λυπηρό με τους haters είναι ότι προκειμένου να δικαιολογήσουν το φανατισμό τους προσπαθούν να παραμείνουν κολλημένοι στο παρελθόν, όταν ο Κόμπι ήταν "ο επόμενος Τζόρνταν", με τους χιλιάδες φανατικών οπαδών και αρνούνται πεισματικά τη μείωση των Kobe Jockers. Λένε ότι προσπαθούν να "ισορροπήσουν τα πράγματα", αλλά εδώ και 2-3 χρόνια πλέον, στο ζυγό της δικαιοσύνης, το βόδι έχει μετακινηθεί από την άλλη πλευρά. Και σε λίγο θα καλέσει και την ερωμένη του.

Το συμπέρασμα: Η ισχύς και εξουσία γεννούν τέρατα, ανεξαρτήτως αρχικών προθέσεων.
morfi
QUOTE(merlin1 @ Dec 5 2005, 12:59 PM)
Ipame gia kalo pexti,oxi gia ton koubi??!!!! Tote kane afieroma gia ton paul pierce pu ine pio polidiastatos pextis(koubi=ton akuluthi h katara tu jordan) 68.gif
*

ΕΤΣΙ! ΕΤΣΙ!
merlin1...
Μην φοβασαι και μην απογοητευεσαι... εγω ειμαι εδω... ηρθε η ωρα να δοξαστει η βοστονη... cool.gif

Three Cheers For Revenge
morfi
QUOTE(NBAholic @ Dec 5 2005, 01:56 PM)
Το αν ο Πιρς είναι πιο πολυδιάστατος παίχτης ή όχι συζητιέται. Πάντως, είναι μάλλον υποτιμημένος.
*

Ε λιγο υπτιμημενος ειναι... λιγο ομως... ειναι και οι δυο το ιδιο πολυδιαστατοι...


QUOTE(NBAholic @ Dec 5 2005, 01:56 PM)
Αλλά να ξέρεις ότι και να το ψάξω, θα δυσκολευτώ να βρω τόσα πολλά μεγάλα ματς και οι λόγοι είναι 2:
*

Θα σου βρω εγω... tongue.gif

QUOTE(NBAholic @ Dec 5 2005, 01:56 PM)
1) Ο Πιρς δεν έχει πολλές παραστάσεις σε πλέι οφ. Όσο οι Λέικερς ήταν το Νο1, ο Κόμπι ήταν το Νο2 της ομάδας του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είχε αξέχαστες βραδιές στην ποστ-σίζον.
*

Ο πιρς δεν πηγαινει καθε χρονο στα πλειοφ... οσες φορες εχει παει ομως εχει δωσει πολλες και μεγαλες παραστασεις... θυμησου την σειρα με τους νετς το 2002... η μεγαλυτερη ανατροπη ολων των εποχων στα πλειοφ... σχεδον μονος του το γυρισε το παιχνιδι...

QUOTE(NBAholic @ Dec 5 2005, 01:56 PM)
2) Ο Πιρς είναι σταθερότερος, αλλά σπανίως κάνει αυτό που θα χαρακτηριζόταν ιστορική εμφάνιση, δηλ. σπανίως έχει ξεσπάσματα. Πολλές φορές θα έχει 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε έναν αγώνα, αλλά για αγώνες της ρέγκιουλαρ σίζον ο πήχυς είναι υψηλότερος.
*

Για μενα ιδια σταθεροτητα εχουν και ο κομπι και πιρς...


QUOTE(NBAholic @ Dec 5 2005, 01:56 PM)
Αυτό κρατάει χαμηλά (για τα δεδομένα τους) ακόμη και παίχτες όπως ο Γκαρνέτ και ο Ντάνκαν: Ο Γκαρνέτ βγάζει 20-25 π, 10-15 ρ και 4-5 ασίστ ανά αγώνα. Βρέξει-χιονίσει. Σε συνέπεια, οι Γκαρνέτ και Ντάνκαν δε συγκρίνονται με κανέναν γκαρντ. Αλλά αυτά τα αφιερώματα δεν αναφέρονται στη συνέπεια ούτε στο ποιος είναι καλύτερος συνολικά. Αναφέρονται στο ποιος θα μείνει στη μνήμη των φιλάθλων (και των στατιστικολόγων) για κάποια εντυπωσιακά τους κατορθώματα σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια.
*

Διαφωνω... στην μνημη του μεσου φιλαθλου θα μεινει ετσι και αλλιως ο κομπι οτι και να κανει... παρασταση δεν σημαινει οτι πρεπει να εχεις 50 π. 14 ασ. και 16 ρ. ... μπορει να βαλεις και το νικητηριο καλαθι...
και ειναι πολλοι αυτοι που εχουν δωσει μοναδικες παραστασεις αλλα ηταν και παρεμειναν χαμενοι... ηταν απλα ενα ξεσπασμα... ο τονι ντελκ εχει βαλει 53 ποντους αν θυμαμαι καλα...
Εντυπωσιακα κατορθωματα εχουν ολοι οσοι ειπες... με την διαφορα οτι αυτοι ειναι και λιγο... πιο ομαδικοι απο τον κομπι... cool.gif
morfi
Α, ναι... και μηπως πρεπει να προσθεσεις στην λιστα σου και το παιχνιδι των 81 ποντων?Η μεγαλωσε την η κανε μια μικρη αλλαγη... cool.gif

Three Cheers For Revenge
NBAholic
QUOTE
Για μενα ιδια σταθεροτητα εχουν και ο κομπι και πιρς...


Τον Κόμπι τον θέλω σταθερότερο. Είναι σε θέση να κάνει μερικά τρελά παιχνίδια, αλλά ουκ ολίγες φορές κάνει βλακείες, του στιλ να σουτάρει 40 φορές, ντε και καλά, για να σκοράρει 40 πόντους. 40άρα με 15/40 σουτ δεν είναι αποδεκτή επίδοση.

QUOTE
Διαφωνω... στην μνημη του μεσου φιλαθλου θα μεινει ετσι και αλλιως ο κομπι οτι και να κανει...


Εδώ όμως κάνω αφιερώματα στα ιστορικά παιχνίδια μεγάλων παιχτών και μόνο. Δεν είναι βιογραφικό.

QUOTE
παρασταση δεν σημαινει οτι πρεπει να εχεις 50 π. 14 ασ. και 16 ρ. ... μπορει να βαλεις και το νικητηριο καλαθι...


Αν βάλεις το νικητήριο καλάθι σε έναν κρίσιμο αγώνα και έχεις και ισχυρή παρουσία, θα το τοποθετήσω. Αλλά αν το βάλεις επειδή απλώς έτυχε να πάρεις εσύ το τελευταίο σουτ (βλ.: Καμπούρης το '87) ή αν το πετύχεις σε κάποιο αδιάφορο παιχνίδι, ασφαλώς και δεν πρόκειται να περιληφθεί το παιχνίδι σου. Μια επίδοση 50/16/14 είναι τόσο εξωπραγματική (δε θυμάμαι ποτέ να την έχει πετύχει κανείς επισήμως) που θα μπει αναμφίβολα, ακόμη κι αν την πέτυχες με αντίπαλο τη δεύτερη πεντάδα των Ράπτορς.

QUOTE
και ειναι πολλοι αυτοι που εχουν δωσει μοναδικες παραστασεις αλλα ηταν και παρεμειναν χαμενοι... ηταν απλα ενα ξεσπασμα... ο τονι ντελκ εχει βαλει 53 ποντους αν θυμαμαι καλα...


Γι'αυτό δεν πρόκειται να βρεις να κάνω ποτέ αφιέρωμα για τον Ντελκ ή τον Τρέισι Μάρεϊ. Ακόμη κι αν έγραφα, θα ξεκινούσα και θα σταματούσα στο Νο1. Αν έγραφα για τον Τσακαλίδη, θα ξεκινούσα και θα σταματούσα στο όνομά του. tongue.gif

QUOTE
Α, ναι... και μηπως πρεπει να προσθεσεις στην λιστα σου και το παιχνιδι των 81 ποντων?Η μεγαλωσε την η κανε μια μικρη αλλαγη...


Όντως, η λίστα περιλάμβανει μόνο παιχνίδια μέχρι τη σεζόν 2004-05. Μόνο για φέτος θα χρειαστεί να προσθέσω 3-4 παιχνίδια ακόμη (πολύ μεγάλος αριθμός για μια χρονιά), με τα ματς με Τορόντο-Ντάλας να παίρνουν τις 2 πρώτες θέσεις της λίστας πλέον. (Πλάκα-πλάκα, να το κάνω κι αυτό).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.