Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κολοσσός Ρόδου - Α.Ε.Κ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
ashton
Κυριακή 29/11, 16:30
Κολοσσός-ΑΕΚ Βενετόκλειο


Κομισάριοι: Κουνελές Δημήτρης
Διαιτητές: Σπυρίδωνος Λεωνίδας , Ψαριανός Αλέξανδρος , Μάνος Αναστάσιος


χωρίς τηλεοπτική μετάδοση


QUOTE
«Στηρίξτε μας»

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι περιμένει την ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός την προσεχή Κυριακή (στις 4.30 μ.μ. και όχι στις 5 μ.μ. όπβς αρχικά είχε οριστεί) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αντίπαλος των «θαλασσί» είναι η ΑΕΚ και στόχος η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Ο εορτάζων Ρόμπερτ Ντόζιερ (κλείνει σήμερα τα 24) αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Βενετοκλείου και στάθηκε στη σημασία που θα έχει για την ομάδα η παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο: «Δεν κοιτάμε τίποτα άλλο πέρα από το παιχνίδι μας με την ΑΕΚ. Έχουμε ξεχάσει τον αγώνα με το Περιστέρι και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο ματς. Η απόδοσή μας την προηγούμενη αγωνιστική μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση παρά το αποτέλεσμα γιατί πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα. Στον αγώνα με την ΑΕΚ θέλουμε να επαναλάβουμε την καλή μας εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά να τη συνδυάσουμε με νίκη που είναι και το ζητούμενο.

Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα όμως στην έδρα μας δεν θέλουμε να χάσουμε βαθμούς και θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε να την κρατήσουμε αλώβητη. Γι αυτό και θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο την Κυριακή. Η έννοια του να παίζεις εντός έδρας έχει να κάνει με την παρουσία των φιλάθλων. Παίζεις μπροστά σε ανθρώπους που σε υποστηρίζουν, σε χειροκροτούν και σε εμπνέουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Μπορεί να είμαι ένα από τα καινούρια μέλη της ομάδας αλλά νομίζω ότι μιλάω εκ μέρους όλων των παικτών και καλώ τους φιλάθλους να μας στηρίξουν την Κυριακή στο πολύ σημαντικό για μας παιχνίδι με την ΑΕΚ».



Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα προπωλούνται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου 1, τηλ. επικοινωνίας 22410-22261) το Σάββατο 28/11 από τις 10.00 έως και τις 15.00.

Όσοι φίλοι της ομάδας δεν προλάβουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους το Σάββατο, θα μπορούν να το αγοράσουν την ημέρα του αγώνα (Κυριακή) από τα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 14.30, δηλαδή δύο ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.


kolossosbc.gr
ashton
QUOTE
Έτοιμος ο Μάκης, τη νίκη ζητάει ο Μακ Γκραθ 27/11/2009
Στη διάθεση του Φλεβαράκη βρίσκεται από σήμερα ο Νικολαϊδης, ο Μακ Γκραθ επισήμανε την αναγκαιότητα για την κατάκτησης της νίκης στο ματς με τον Κολοσσό.
Στη διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη βρίσκεται από σήμερα ο Μάκης Νικολαϊδης, ο Μακ Γκραθ επισήμανε την αναγκαιότητα για την κατάκτηση των δύο βαθμών στο ματς με τον Κολοσσό
Χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις ο Μάκης Νικολαϊδης «έβγαλε» τη σημερινή προπόνηση και θα συμπεριληφθεί σήμερα στην αποστολή της ΑΕΚ, που θ’ αναχωρήσει με προορισμό την Ρόδο για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό. Ως γνωστό, ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καβάλα, γι’ αυτό και ακολούθησε θεραπευτικό πρόγραμμα. Αύριο Σάββατο η ομάδα θα γυμναστεί νωρίς το πρωί και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για το «σμαραγδένιο» νησί.
«Έχουμε παίξει σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος όλοι οι παίκτες μαζί και θεωρώ ότι έχει επέλθει βελτίωση» τόνισε ο Ντόνι Μακ Γκραθ και συνέχισε: «Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο στόχος που έχουμε θέσει εξ αρχής παραμένει, παρά το άσχημο ξεκίνημα που πραγματοποιήσαμε. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι αρκετά καλό και σταδιακά είμαι πεπεισμένος ότι θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».
Αναφορικά για το κυριακάτικο παιχνίδι επισήμανε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία διαθέτει ένα βασικό κορμό και παίκτες με ποιότητα. Έχει μια δυνατή έδρα, αφού οι φίλαθλοί της δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, ενώ στο περασμένο πρωτάθλημα αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να φύγουμε νικητές».

aekbc.gr
ashton
QUOTE
Αποφασισμένος να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα είναι ο Λαμόντ Μακ!

Αποφασιστικότητα για τη δεύτερη –συνεχόμενη- νίκη τους στο πρωτάθλημα επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ παραμονές του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο (Κυριακή 29/11, 16:30).


H αποστολή της «Ένωσης» αναχώρησε το μεσημέρι για το Σμαραγδένιο νησί με όλα της τα στελέχη, αφού και ο τραυματίας Μάκης Νικολαίδης (κάκωση μηνίσκου) θα σφίξει τα δόντια και θα τεθεί στη διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη για το κρίσιμο αυριανό παιχνίδι.

"Ο Κολοσσός είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, όπως έχει δείξει με τη μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα. Γνωρίζω πως αγωνίζεται σε μια σκληρή έδρα και έχει ρόστερ με πολλούς παίκτες, ίδιους με πέρσι", δήλωσε στο orasports, ο Λαμόντ Μακ και ξεκαθάρισε πως:

"Όσο δύσκολο κι αν είναι το ματς εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος και πιστεύω πως μπορούμε να τον πετύχουμε".

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στην Καβάλα, ο αμερικάνος φόργουορντ σημείωσε: "Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη απέναντι στην Καβάλα, με την οποία ανέβηκε η ψυχολογία μας, πέραν του ότι πήραμε δύο βαθμούς. Ήταν ένα δυνατό ματς το οποίο τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά και βγήκε στο παρκέ αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Πιστεύω πως με το πέρασμα του χρόνου θα έχουμε και διάρκεια".
Απ. Λιόγκας
Δημοσίευση από την ΩΡΑ των σπορ 28/11/2009 4:40 μμ


orasports.gr
Giorgos#4
Υπο αλλες συνθηκες θα ελεγα Κολοσσος δαγκωτο τα ερωτηματικα ομως ειναι 2

θα παρει ο κολοσσος σκορ απο τους Παππα ,Ζαρα?
πως θα καλυψουμε την απουσια του Εντουαρντς ?
ashton
QUOTE
Με τη βοήθεια του κόσμου του ο Κολοσσός πιστεύει πως θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία, από την πλευρά της, περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο όμως είναι έτοιμη να κερδίσει...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ:

«Παίζουμε ένα εντός έδρας ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάνω-κάτω ίδιους στόχους με εμάς. Γι’ αυτό και πρέπει να δείξουμε τη δέουσα προσοχή και να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο ακριβώς ό,τι έχουμε σχεδιάσει μέσα από τις προπονήσεις μας. Σίγουρα χρειάζεται να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση γιατί η ΑΕΚ διαθέτει αθλητές που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν τη ζημιά.

Θα πρέπει από τη μία πλευρά να κάνουμε εμείς το δικό μας παιχνίδι και από την άλλη να μην επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να κάνει το δικό της. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου, που είμαι βέβαιος ότι θα γεμίσει το γήπεδο, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΡΑΣ:

«Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως άλλωστε είμαστε κάθε εβδομάδα για τον αγώνα που έχουμε να δώσουμε. Όλη η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και μάλιστα εντός έδρας και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Πιστεύω ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και όπως πραγματικά μπορούμε, τότε θα κερδίσουμε. Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθειά μας».

ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ:

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν θα ικανοποιηθούν από το θέαμα. Ο αντίπαλός μας διαθέτει μια αρκετά καλή ομάδα, αλλά και καλαθοσφαιριστές που ξέρουν τι ζητούν μέσα στο γήπεδο. Κυρίως, όμως, έχει κρατήσει τον ίδιο βασικό κορμό από το περασμένο πρωτάθλημα, κάτι που θεωρείται πλεονέκτημα. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε, επίσης, ότι ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής στην έδρα του.

Από την πλευρά μας, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και είναι θέμα χρόνου να βγει και στο παρκέ. Στο ματς με την Καβάλα, άλλωστε, δείξαμε σε ορισμένα χρονικά διαστήματα τις πραγματικές μας δυνατότητες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, αλλά και την ίδια διάθεση».


esake.gr
ashton
Δεν υπηρχε ΑΕΚ στο β' ημίχρονο και το 33-29 έφτασε 77-46 στο 35'40" για να κλείσει στο 77-61...

Τραγική και πάλι η παρουσία μας εκτός έδρας... Μετράμε 9 μήνες χωρίς νίκη εκτός, και 13 χωρίς νίκη εκτός Αθήνας..

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως κάναμε ΜΟΝΟ 17 ομαδικά φάουλ.. Τα 10 στο α' μέρος... Στην επανάληψη με τη διαφορά να φτάνει τους 30, δεν έκαναν καν τα 4 ανά δεκάλεπτο που δεν στελνουν σε βολές...

QUOTE
Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Λέγαμε όλη την εβδομάδα ότι το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για μας γιατί η ΑΕΚ έχει ποιοτικό ρόστερ και παρότι στην αρχή του πρωταθλήματος αντιμετώπισε προβλήματα, τώρα οι παίκτες της έχουν βρεθεί όλοι μαζί. Είναι επίσης μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς τη φετινή σεζόν.Για πρώτη φορά φέτος πήγα στα αποδυτήρια και έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πραγματικά η πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν απέδωσε στο παρκέ. Στο β ημίχρονο παίξαμε όμορφο μπάσκετ, προσέξαμε την άμυνά μας και κρατήσαμε την ΑΕΚ για 35 λεπτά στους 46 πόντους. Το κλειδί ήταν η ομαδική άμυνα και επικρατήσαμε πιο εύκολα απ ό,τι περιμέναμε. Στο β ημίχρονο, κάναμε το απόλυτα ομαδικό παιχνίδι!

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιο άγχος στο να τελειώσουμε κάποιες φάσεις γρήγορα αλλά στο δεύτερο είχαμε καλύτερο γύρισμα μπάλας στην επίθεση, καλύτερη άμυνα και μας προέκυψε η ευκαιρία να πάρουν οι μικροί της ομάδας το βάπτισμα του πυρός.

Είχαμε ν αντιμετωπίσουμε και τα προβλήματα με τους ψηλούς. Ο Έντουαρντς ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, ο Χαρίσης είχε ήδη δύο φάουλ από το 4ο λεπτό και ο Ντόζιερ έκανε το 3ο προσωπικό του φάουλ στο ξεκίνημα του β δεκαλέπτου. Στη συνέχεια ο Χαρίσης έσκισε το φρύδι του και δεν μπόρεσε να ξαναπαίξει. Είμαστε ακόμη στην αρχή για να πανηγυρίζουμε. Η συνέχεια είναι μακριά. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και δύσκολο. Απολαμβάνουμε σήμερα τη νίκη και από αύριο επιστρέφουμε στη δουλειά. Η ΑΕΚ θα γίνεται καλύτερη στη συνέχεια γιατί έχει και καλό προπονητή και καλό ρόστερ».





Αλέξανδρος Αγγελάκος: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα να παίζω σε μία ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, το τιμ και τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δώσανε να είμαι στον Κολοσσό αλλά και σε πολλά ακόμα νέα παιδιά όπως εγώ. Τους ευχαριστώ που είναι κοντά μας και μας στηρίζουν. Είχα λίγο άγχος και αυτό ίσως να έπαιξε κάποιο ρόλο αλλά
όλα καλά».





Κώστας Φλεβαράκης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό που ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά του β ημιχρόνου κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.

Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, έκανε ό,τι μπορούσαμε για να ελέγξουμε το ρυθμό. Η εικόνα μας ήταν πολύ κακή στο β ημίχρονο. Όλη η διαφορά στο παιχνίδι έγινε στο 3ο δεκάλεπτο.

Χρειάζεται ηρεμία και να παλεύουμε κάθε μέρα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην αρχή της σεζόν. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που συνδυάζει ηρεμία και ενθουσιασμό σε όλους τους τομείς και γι αυτό πάει τόσο καλά στην Α1. Αυτά τα στοιχεία χρειαζόμαστε κι εμείς. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Παραμένω αισιόδοξος».

Ακης Καλλινικίδης: «Είμαστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα αλλά πιο πολύ είμαστε απογοητευμένοι από τη μη προσπάθεια. Μας προβληματίζει αυτή η εικόνα. Πρέπει να αποκτήσουμε νοοτροπία να μαχόμαστε είτε χάνουμε με 10π. είτε με 50. Δεν πρέπει να τα παρατάμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Είμαστε υποχρεωμένοι να φεύγουμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι».

kolossosbc.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.