Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New York Knicks Vs Indiana Pacers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
george3321
οταν μαθει ο καρμελο να παιζει για την ομαδα του και να παιζει και στοιχειωδη αμυνα..τοτε μπορει να διεκδικησει το πρωταθλημα....με 2 στα 7 σουτ στην τελευταια περιοδο και 3 λαθη δεν πας πουθενα...εφαγε και ενα μπλοκ απο τον χιμπερτ που θα κανει μερες να το ξεχασει!!!μεγαλο τρικ του προπονητη της ιντιανα που χτυπησε σε ολα τα πικ ν ρολ τον καρμελο με αποτελεσμα να δημιουργει συνεχως ρηγματα στην καρδια της αμυνας των νικς...η ιντιανα ματσαρει καλα με τους χιτ και δε θεωρω οτι θα εχουν ευκολο εργο οι πρωταθλητες....


ο μεγαλος ηγετης πρεπει να δινει το παραδειγμα και στις 2 μεριες του παρκε...το παιδι απλα δε μπορει γιατι ειναι ανωριμος...ωραιο το πανηγυρακι που παιζουν ρολοι και σουταρουν ολοι..αλλα χρειαζεται και κατι αλλο..ισως το βρουν του χρονου..ο μονος που προσπαθησε να κουμανταρει αυτο το τσιρκο ηταν ο πριτζιονι και μπραβο στο παιδι που σ αυτη την ηλικια ηταν φιλοτιμος και εκανε το ονειρο του πραγματικοτητα...τα υπολοιπα ο nuntius!!!
Anaz
Aς μη γελιομαστε.. Με Καρμελο και JR εισαι μονο για Regular Season..
Nuntius
QUOTE (MaJesty23 @ May 19 2013, 05:13 ) *
Prigioni ,πολύ καλός .Εχει οργανώσει απίστευτα το παιχνίδι ,αφού ο Raymond είναι αλλού.Αντέχει στα 35 του και δείχνει τι σημαίνει play maker skills και το βασικό ηρεμία.Το ρημάδι το μπάσκετ ,αν το κατέχεις και στα 50 κάνεις την διαφορά.


Ο Prigioni ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Οι παίκτες που φοβόμουν κυρίως ήταν αυτός και ο Copeland. Παίζουν τρομερό ρόλο στο πόσο καλά παίζουν οι Knicks.

Λοιπόν, τα σχόλια μου για τον αγώνα θα έρθουν πιο μετά. Θέλω να δω συνεντεύξεις, post game και λοιπά πρώτα.

Είμαι τόσο χαρούμενος. Μα τόσο χαρούμενος smiley.gif
geo82
Αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Τελικά είχε δίκιο ο Sir Charles που έλεγε κατά τη διάρκεια της χρονιάς ότι οι Knicks είναι μόνο για την κανονική σεζόν. Ελπίζω να δούμε ωραίους τελικούς Ανατολής.
geo82
Να συμπληρώσω ότι δε φταίει μόνο ο Carmelo για τον απόκλεισμό. Αρκετοί δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. O Smith πού ήταν; Ο Chandler έγινε γιο-γιο από τον Hibbert. Ο Kidd έχανε ακόμα και τα lay up. Ο Copeland έπρεπε να παίξει περισσότερο. Μη στεκόμαστε μόνο στον Anthony, ο οποίος ώρες ώρες πάλευε μόνος του.

Πάντως, εκτός από το Miami οι υπόλοιπες τρεις ομάδες είναι όλες αντιεμπορικές στις ΗΠΑ. Αν τύχει και περάσουν στον τελικό οι Pacers με τους Grizzlies, θα πάθει εγκεφαλικό ο θείος Στερν όταν θα δει τα νούμερα τηλεθέασης των τελικών, αφού θα αγγίξουν τα επικά νούμερα του 2003.

http://nba.sport24.gr/article/2259104/oi-p...tan-pio-skliroi

Το αρθράκι λέει όλη την αλήθεια για τη σειρά. Και για τα φάουλ δίκιο έχει. Αν και για να λέμε την αλήθεια δεν έφταιγε μόνο αυτό στους Knicks. Πάντως το Miami απ' ό,τι έδειξε και στη σειρά με τους Bulls δε "μασάει" στο σκληρό παιχνίδι. Προβλέπω κλασσική ανατολική σειρά τελικών με μπόλικο ξύλο και χαμηλά σκορ. biggrin.gif
Nuntius
Απλά θα δείξω δύο βίντεο προς το παρόν:





Σχόλια πιο μετά smiley.gif
Magnus92
QUOTE(Nuntius @ May 19 2013, 13:50 ) *


To replay πανω απο την μπασκετα ειναι πραγματικα εντυπωσιακο.... blove.gif


Οσο για τους τελικους τωρα, πιστευω πως το Μαιαμι τελικα θα περασει την Ιντιανα, οχι τοσο ευκολα ομως... Οι Χιτ μπορουν να ανταπεξελθουν στην σκληρη αμυνα και στο ξυλικι ...


Στην τελικη,βεβαια, το δαχτυλιδι θα παει στο Σαν Αντονιο, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα smiley.gif
Nuntius
Πιστεύω πως είναι περιττό να αναφέρω τι σημαίνει η νίκη μας με 99 - 106 επί των Knicks και η επιστροφή στο ECF. Δεν μπορούσε να συμβεί κάτι καλύτερο για το franchise. Απλά πράγματα.

Οι Knicks σήμερα πάλεψαν. Πολέμησαν αρκετά αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν. Η διαφορά 52 - 20 στους πόντους στην ρακέτα ήταν καθοριστικότατη.

Ας πάμε σε κάποια σχόλια πάνω στο τι έκαναν οι παίκτες μας, λοιπόν:

Roy Hibbert: 21 πόντοι (6/13 σουτ, 9/12 βολές), 12 ριμπάουντ, 5 τάπες, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο. Απίστευτος Hibbert για άλλη μια φορά σήμερα. Η τάπα του στον Carmelo όταν χάναμε για 2 πόντους μας έδωσε την ώθηση για το τελικό μας run. Από τα πιο ξεκάθαρα momentum shifters. Με αυτή του την επίδοση ο Hibbert έγινε ένας από τους 3 παίκτες που είχαν 20 - 10 - 5 απέναντι στους Knicks στα playoffs. Οι άλλοι δύο? Alonzo Mourning και Hakeem Olajuwon.

David West: 17 πόντοι (6/12 σουτ, 5/6 βολές), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ. Καλό παιχνίδι από τον West. Ήταν εύστοχος στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε κάποιες εκπληκτικές πάσες στην τέταρτη περίοδο.

Paul George: 23 πόντοι (9/15 σουτ, 2/3 τρίποντα, 3/9 βολές), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο. Εύστοχος σήμερα αν και με προβληματίζει η αστοχία του από τις βολές. Δεν ήταν το πιο all-around παιχνίδι του αλλά ήταν αρκετά καλός. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα στον Carmelo που απλά έβαζε πολύ δύσκολα σουτ.

Lance Stephenson: 25 πόντοι (9/13 σουτ, 0/3 τρίποντα, 7/8 βολές), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο. Ο καθαρός MVP του αγώνα. Επέβαλλε την θέληση του στο τελικό run που κάναμε μιας και οι 9 από τους 11 πόντους ήταν δικοί του.

George Hill: 12 πόντοι (2/10 σουτ, 1/6 τρίποντα, 7/7 βολές), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ. Ήταν άστοχος σήμερα γενικά αλλά έβαλε τις βολές του. Καλό all-around παιχνίδι και καλή άμυνα πάνω στον Felton. Χαίρομαι που επέστρεψε. Το σημαντικότερο όλων ήταν πως για άλλη μια φορά προσέθεσε ηρεμία στην ομάδα μας όταν το χρειαζόμασταν.

Tyler Hansbrough: Δεν έκανε τίποτα πέρα από δύο λάθη. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Πάμε παρακάτω.

Sam Young: 5 πόντοι (1/2 σουτ, 0/1 τρίποντο, 3/4 βολές), 5 ριμπάουντ (3 επιθετικά), 1 τάπα. Εξαιρετικός σήμερα ο Young στα 9 λεπτά που έπαιξε. Έδωσε πολύ ενέργεια, κυνήγησε τα επιθετικά ριμπάουντ και έπαιξε καλή άμυνα στον Melo.

Ian Mahinmi: 1 ριμπάουντ σε μόλις 4 λεπτά. Δεν μπορώ να σχολιάσω πολλά.

DJ Augustin: 3 πόντοι (1/2 τρίποντα), 1 κλέψιμο. Όσο μπορεί να βάζει κάνα τρίποντο είμαι χαρούμενος.

Γενικά, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ αγώνας για εμάς. Την σεζόν την θεωρώ ήδη επιτυχημένη, προσωπικά smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Nuntius @ May 19 2013, 23:12 ) *
George Hill: 12 πόντοι (2/10 σουτ, 1/6 τρίποντα, 7/7 βολές), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ. Ήταν άστοχος σήμερα γενικά αλλά έβαλε τις βολές του. Καλό all-around παιχνίδι και καλή άμυνα πάνω στον Felton. Χαίρομαι που επέστρεψε. Το σημαντικότερο όλων ήταν πως για άλλη μια φορά προσέθεσε ηρεμία στην ομάδα μας όταν το χρειαζόμασταν.


Ο Hill ηταν απροπονητος απο την Τριτη. Ειχε παθει διασειση και ηταν εκτος ομαδας απο τοτε. Την τελευταια μερα περασε τα τεστ του ΝΒΑ και ηταν διαθεσιμος. Και που μπορεσε να μπει και να παιξει τοσο εχοντας 12-5-4 και τις κρισιμες βολες πολυ ηταν, η αστοχια του δεν εχει και μεγαλη σημασια.
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ May 19 2013, 23:46 ) *
Ο Hill ηταν απροπονητος απο την Τριτη. Ειχε παθει διασειση και ηταν εκτος ομαδας απο τοτε. Την τελευταια μερα περασε τα τεστ του ΝΒΑ και ηταν διαθεσιμος. Και που μπορεσε να μπει και να παιξει τοσο εχοντας 12-5-4 και τις κρισιμες βολες πολυ ηταν, η αστοχια του δεν εχει και μεγαλη σημασια.


Δεν ήταν απροπόνητος από την Τρίτη. Στο shoot-around της Πέμπτης ήταν που διαγνώστηκε η διάσειση. Συμφωνώ πως αυτά που έκανε πάντως ήταν περισσότερα από όσα μπορούσαμε να του ζητήσουμε. Ειδικά στο τέλος έπαιξε κρίσιμο ρόλο και η άμυνα του κατά την διάρκεια του αγώνα αφάνισε τον Felton. Δεν έχω κανένα παράπονο απολύτως biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.