Πάντως να καταθέσω την άποψη μου πως η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΑΟ θέλει νίκες και τίτλους, κι όχι "ωραίο θέαμα" και "ωραίο μπάσκετ". Άλλωστε κάθε στιλ μπάσκετ που σε οδηγεί στο να είσαι ανταγωνιστικός ή, ακόμα καλύτερα, νικητής έχει την ομορφιά του για αρκετό κόσμο. Καμία υπόμονή δεν προβλέπεται να έχει λοιπόν η εξέδρα του ΠΑΟ σε περίπτωση απώλειας τίτλων ή ταπεινωτικών ηττών, όλα αυτά είναι ωραία στη θεωρία, αλλά στην πράξη μιλάμε για μάζα ανθρώπων, εθισμένων να βλέπουν την ομάδα τους πρώτη. Εγώ έχω άπειρη υπομονή προσωπικά, και πολύ θα γούσταρα να γίνουμε φυτώριο παικτών, αλλά θεωρώ παντελώς απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο "αναίμακτα" στον μπασκετικό ΠΑΟ.
ΥΓ1. Αν είναι να μείνουμε χωρίς αντικαταστάτη του Ράιτ, που σημαίνει πως την ψιλοκαίμε τη χρονιά, ή ότι, τέλος πάντων, δεν μας πολυκαίνε οι τίτλοι φέτος, δεν καταλαβαίνω γιατί να μη βλέπουμε σε παιχνίδια σα το σημερινό Χαραλαμπόπουλο και Διαμαντάκο. Γιατί να μην παίξουν? Δεν το κατανοώ.
ΥΓ2. Σε περίπτωση πάλι που την ομάδα την ενδιαφέρουν οι διακρίσεις: Βλαδίμηρε, κατάλαβες τώρα γιατί σε έκραξα έτσι το περασμένο Σάββατο, που χες παίξει και καλά? Άλλο κυνηγάω το +5, άλλο το +7 Βλαδίμηρε...
ΥΓ3. Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ, καθαρή ομάδα Σούλη, μας κέρδισε δικαιότατα! Πολύ καλύτερος από εμάς σήμερα. Ας ελπίσουμε να ...προκριθούμε τελικά στον ημιτελικό Κυπέλλου, και να πιάσουμε καλύτερη απόδοση εκεί!
ΥΓ4. Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη χρονιά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα καν ποιοί είναι οι πραγματικοί στόχοι που χει θέσει η ομάδα για φέτος (!), πόσο μάλλον το που μπορεί να φτάσει. Ψυχραιμία λοιπόν, ως τώρα δεν τα πάμε καθόλου άσχημα, παρά το σημερινό