Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός-Επικαιρότητα 2014-2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
manj13
QUOTE(bbplayer @ Nov 25 2014, 18:53 ) *
to exo pei poios einai den exo ellinika pros to paron kai de thelo na postaro gia na mi vgoun ta matia ton allon. me ton KAOD ki esy o LeBron eisai

Tα δεχομαι ΟΛΑ!!!Αλλα να με πεις evilmonkey.gif ΛΕΜΠΡΟΝ ως ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.... tongue.gif Εστω...Κομπε ρε αδερφε!!!Ακου τον... Ακατανομαστο...
Ο Παππας παει καλα φετος κι οχι μονο με τον ΚΑΟΔ...Αλλα αποδεχομαι τη σχεση οργης που εχεις μαζι του και δεν το συνεχιζω, γιατι μια απο τα ιδια εχω κι εγω με τον shot.gif ''προπονητη της ΤΣΣΚΑ''...
paodynasty
QUOTE(manj13 @ Nov 25 2014, 21:13 ) *
Tα δεχομαι ΟΛΑ!!!Αλλα να με πεις evilmonkey.gif ΛΕΜΠΡΟΝ ως ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.... tongue.gif Εστω...Κομπε ρε αδερφε!!!Ακου τον... Ακατανομαστο...
Ο Παππας παει καλα φετος κι οχι μονο με τον ΚΑΟΔ...Αλλα αποδεχομαι τη σχεση οργης που εχεις μαζι του και δεν το συνεχιζω, γιατι μια απο τα ιδια εχω κι εγω με τον shot.gif ''προπονητη της ΤΣΣΚΑ''...

smiley.gif άσχετο αλλά καλό

Λοιπόν,
υπάρχει φήμη ότι ο Βασιλακόπουλος θα φύγει από τη ΕΟΚ, να δω αν χάσουν το πρωτάθλημα οι Αγγελόπουλοι ποιόν θα βρίζουν ! ? tongue.gif
μάλλον θ'αρχίσουν ν'αλλάζουν προπονητές γρηγορότερα tongue.gif tongue.gif

πολλή κακία μ'έπιασε βραδιάτικο λέμε huh.gif
επαθα λαστιχο
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 23 2014, 22:52 ) *
Συροπιαστά γλυκά,προϊόντα για κήπους και οτιδήποτε ποδοσφαιρικό είναι εντελώς εκτός τόπικ,τα ανάλογα ποστ σβήστηκαν.
Μένουμε στα του τοπικ.

Mια περίληψη για τους υπολοίπους?Το trailer με έψησε
salonikatasos
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Nov 25 2014, 22:49 ) *
Mια περίληψη για τους υπολοίπους?Το trailer με έψησε

εμένα το μυαλό μου πάει σε πρωτοσέλιδο της derby(του γκόντζου-συροπιαστό γλυκό) την επομένη της μεταγραφής νικοπολίδη-κήπος) στους απέναντι smiley.gif

και τώρα στο on-topic. φτάνει σήμερα ο νέλσον και είδα κάπου ότι σε 2 βδομάδες θα είναι έτοιμος. άντε να δούμε
j-kidd13
Δεν ειναι κατι που σας αφορα...Ουτε κατι που αφορα γενικα το τοπικ...Καποια ποστ που δεν ειχαν καμια θεση εδω,και διεγραφησαν.
AJSlaughter6

Ναι ρε Νέλσοοοοοοοοοοοοοοοον.
Dred11
QUOTE (AlexTsiri13 @ Nov 26 2014, 20:26 ) *

Ναι ρε Νέλσοοοοοοοοοοοοοοοον.

Kομμένος μου φαίνεται smiley.gif
t0ny3
Περιμενω πως και πως την επιστροφη του Νελσον, γιατι μετα απο δυο χρονια θα εχουμε καποιον πραγματικο "ασσο" να βοηθαει τον Μητσο.

Υ.Γ. smiley.gif

j-kidd13
Παιδια...Προσοχη σε τι ανεβαζουμε...Δημοσιος χωρος ειναι.
bbplayer
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 27 2014, 14:55 ) *
Παιδια...Προσοχη σε τι ανεβαζουμε...Δημοσιος χωρος ειναι.

πού ειχε τραυματιστεί αυτός? κνήμη?
Darryl13

Ειδικά για φέτος ως «Ημέρα Φιλάθλου» ορίζεται το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30μ.μ όταν ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο. Η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στο 1 ευρώ, γενική είσοδος (εξαιρούνται 126 SILVER και 126Β, 125 και 125Β, Court side seats και οι λευκές πολυθρόνες) bball.gif

http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=36206
EXASFAIROS
Μπραβο στον Ντουσκο που εβαλε τους μικρους με τον Πανιωνιο,Μπραβο στους μικρους μας που ανδρονονται μερα με την μερα.Μποχωριδης,Χαραλαμποπουλος,Διαμαντακ
ς ,Παπαγιαννης...σιγα σιγα να παιξει και ο Κονιαρης ξανα και γιατι οχι Λουτζης.Δεν μασαμε απο τραυματισμους.Ολα βαινουν καλως.
Basketofonos
Η πρωτοποριακή κινηση της Καε με το χαμηλό εισιτήριο επιβραβευθηκε από τους φιλάθλους με ηχηρό τρόπο. Να δούμε, αν θα υπάρχει και συνέχεια
j-kidd13
Ολα τα ποστ περι του αρθρου του φιλου AlexTsiri και της κουβεντας περι παικτων συμβολων,μεταφερθηκαν στο οφ-τοπικ...
salonikatasos
έλα μωρή αρρώστεια. η χρονιά ξεκινάει στις 27 του μήνα και τους θέλουμε όλους έτοιμους τότε
http://www.leoforos.gr/article/77198/mpeke-o-nelson
Darryl13
Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται τα εισιτήρια για τον αγώνα της Basket League με αντίπαλο τον Άρη (16/12, 18:00) και για την αναμέτρηση με την Barcelona (19/12, 22:00) για την φάση των ομίλων της Euroleague!

Online αγορά: http://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-tickets/

Η αναμέτρηση γίνεται Τρίτη γιατί το ΟΑΚΑ είχει κλείσει για το "Holiday on Ice"
AJSlaughter6
παιδια σας παρακαλω οποιος μπορει να μου απαντησει.θελω να κλεισω 3 εισιτήρια για το ματς με την μπαρτσα. Θα μου σταλούν 3 pdf από τη viva ή ένα. Πως μπαίνω μετά στο γήπεδο??
DIOMIDIS_GR

3 pdf θα σου στειλουν.Τα τυπωνεις και μπαινεις με αυτα στο γηπεδο.
AJSlaughter6
QUOTE(DIOMIDIS_GR @ Dec 15 2014, 14:49 ) *
3 pdf θα σου στειλουν.Τα τυπωνεις και μπαινεις με αυτα στο γηπεδο.

Ευχαριστώ πολύ. Χρειάζομαι ταυτότητα?
DIOMIDIS_GR
Οχι.
Darryl13
Κλείσε θέση για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στο Top-16 της Euroleague σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές!
Πρόκειται για μίνι διαρκείας που αφορούν τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στο Top-16 της Euroleague σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Διάβασε περισσότερα εδώ: Κυκλοφόρησε το Top-16 pass
Darryl13
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Την ίδια στιγμή που η διαδικασία εξόντωσης και οικονομικής αιμορραγίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καλά κρατούν, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να απολαμβάνει πρωτοφανή προνόμια προστασίας και ατιμωρησίας από τις αρμόδιες Αρχές

http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=37234

Καταπέλτης κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού και του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με γραπτή του δήλωση, καταφέρεται εναντίον των δύο ανδρών, υποστηρίζοντας πως αμφότεροι, συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου στην Ελλάδα και έχουν πάρει εργολαβία να δημιουργήσουν κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ.

http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/it...kai-sto-mpasket

(το τοπικ του προέδρου γιατί παραμένει κλειστό τόσο καιρό;;;)
bbplayer
Αλίμονο στις μανάδες τους στην περίπτωση που δεν έχουν εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Απο τα σπίτια τους...θα περάσει?
Darryl13
Τις δικές της Πρωτοχρονιάτικες ευχές έστειλε για το 2015 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε όλο τον κόσμο μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook. Την τιμητική του βέβαια είχε και ο Βασίλη Χαραλαμπόπουλος, λόγω της ονομαστικής του εορτής ενώ και οι Μπλουμς, Σλότερ, Γιάνκοβιτς και Μπατίστα έστειλαν και αυτοί τις ευχές τους, στον κόσμο της ομάδας...

http://www.youtube.com/watch?v=OQvCcYtZH-U...eature=youtu.be
manj13
Συγχαρητηρια στον ΠΑΟΚ για το ξεγυμνωμα μιας ομαδας ΧΩΡΙΣ ΨΗΛΟΥΣ.....

3/16 TΡΙΠΟΝΤΑ....Οταν δεν μπουν ειμαστε ομαδα του Αρτζι αλλα επειδη δεν εχουμε ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΑΡΤΖΙ τρωμε 15 ποντους στο κεφαλι....
Επειδη καλος κι ο προπονητης αλλα αμα το ροστερ ειναι ''αναπηρο'' αυτα θα γινονται...
Dred11
Αμάν ρεζίλεμα... Κανένα σχόλιο.
manosnismo
Αντε μπας και ξυπνησουν και παρουν κανα παιχτη...
csea
Χωρις το πλεονέκτημα πρωτάθλημα δεν έχει φέτος
salonikatasos
κακή ήττα σήμερα,αν και δεν αλλάζει κάτι βαθμολογικά,αφού και πάλι στο ΟΑΚΑ νίκη θα θέλαμε με τον ολυμπιακό(αν δεν χάσει κι αυτός ή εμείς άλλο ματς). απλά τώρα πρέπει να καλύψουμε και την μικρή διαφορά

σήμερα θα είναι η χαρά όσων το καλοκαίρι προέβλεπαν ότι η ομάδα θα πατώσει. βέβαια δεν τους έκατσε καλά το όλο σκηνικό και η ειδικά η νίκη με τον ολυμπιακό στο κύπελλο,οπότε εξαφανίστηκαν και σήμερα θα βγουν από τα καβούκια τους.
manj13
QUOTE(csea @ Jan 4 2015, 18:50 ) *
Χωρις το πλεονέκτημα πρωτάθλημα δεν έχει φέτος

Ουτε με το πλεονεκτημα θα χει...Με τον Μπατιστα και το Λουκα, στο παιχνιδι που θα χουμε αυτα τα ποσοστα στα σουτ ,θα χασουμε μαρς....
Α, KAI ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο...ΠΑΠΠΑΣ...Ελειπε και...βαλαμε ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΡΑΙΒ... tongue.gif
csea
ο παππας μας εσωσε στο ματς με τον αρη rolleyes.gif και εκει θα χαναμε
Manolis2510
Μεταξυ μας ο Παοκ δεν ειναι και καμια ομαδουλα,ειδικα στην εδρα του..Παρολα αυτα ελπιζω η διοικηση να καταλαβε οτι χρειαζομαστε επειγοντως μεταγραφη στο 5..
manj13
QUOTE(salonikatasos @ Jan 4 2015, 18:50 ) *
κακή ήττα σήμερα,αν και δεν αλλάζει κάτι βαθμολογικά,αφού και πάλι στο ΟΑΚΑ νίκη θα θέλαμε με τον ολυμπιακό(αν δεν χάσει κι αυτός ή εμείς άλλο ματς). απλά τώρα πρέπει να καλύψουμε και την μικρή διαφορά

σήμερα θα είναι η χαρά όσων το καλοκαίρι προέβλεπαν ότι η ομάδα θα πατώσει. βέβαια δεν τους έκατσε καλά το όλο σκηνικό και η ειδικά η νίκη με τον ολυμπιακό στο κύπελλο,οπότε εξαφανίστηκαν και σήμερα θα βγουν από τα καβούκια τους.

Η αληθεια ειναι καπου στη μεση φιλε μου...Σε τυχον ΜΑΚΡΥ ντεφορμαρισμα ή ακομη χειροτερα σε τραυματισμο του Μπατιστα τερματιζουμε ευκολα ΤΡΙΤΟΙ και κατω....Δεν γινεται να πονταρεις παντα σε 25αρες του Σλοτερ και στις μαγειες του Μητσου...Σημερα ο Σουλης τα σβησε και τα δυο και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....
salonikatasos
είμαστε παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να χάνουμε ποτέ biggrin.gif . η μπάρτσα που έχασε στην άλμπα είναι ομαδούλα. θα πέσει πολύ κλάμα αυτές τις μέρες,οπότε οπλιζόμαστε με υπομονή και γελάμε με αυτούς που θα αρχίσουν τα γνωστά "τα λέγαμε εμείς,αλλά ποιος μας άκουγε,τράκη άσχετε πάρε παίχτες κλπ". η ομάδα βέβαια είναι μέσα σε όλους τους στόχους της
csea
και στη θέση 3 θέλουμε παίχτη
επαθα λαστιχο
QUOTE(salonikatasos @ Jan 4 2015, 18:50 ) *

Yπάρχει και η περίπτωση όμως να μην πιστεύεις την ομάδα αλλά ταυτόχρονα να μην χαίρεσαι που "δικαιώνεσαι".Πρακτικά μιλώντας,φέτος έχω πάει ήδη 5 φορές γήπεδο(EL+A1) και θα είμαι παρών σε όλο το τοπ-16,κάτι που δεν έχω τύχει να κάνω ποτέ σαν φίλαθλος ακόμα και τα χρόνια των επιτυχιών
patissiotis
@ salonikatasos: Πολυ κακή εμφανιση και ηττα που ΦΥΣΙΚΑ αλλαζει κατι βαθμολογικα. Τωρα στο ΟΑΚΑ για το πλεονεκτημα εδρας θελουμε νικη με 7 ποντους και πανω αν υποθεσουμε οτι δεν θα υπαρχουν αλλες απωλειες ή τελως παντων κανουν ΠΑΟ και Ολυμπιακος τις ιδιες ηττες.

Παντως ειναι μια ηττα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ απεναντι σε μια καλη ομαδα. Ελεγα στην αρχη της χρονιας για ασχημες και σκληρες ηττες και ισως για αλλαγες προπονητων. Ευτυχως ο Ιβανοβιτς με το ξεκινημα που εκανε εδωσε πιστη στο φετινο εγχειρημα και υπομονη σε κοσμο-διοικηση και αποφυγαμε τις περιπετειες. Απο κει και περα θαυματα δεν γινονται αφου οι αδυναμιες της ομαδας ειναι δεδομενες. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ τρυπες στο 5 αλλα και στο 3 (που δεν βλεπω να το επισημαινουν πολλοι). Ετσι εχουν τα πραγματα, οποτε ας μην γκρινιαζουμε. Με Γιανκοβιτς (μονο) στο 3 και Λουκα-Μπατιστα στο 5 δεν γινεται δουλεια. Καλος και χρυσος ο Εστεμπαν αλλα δεν φτανει. Τι να κανουμε? Ψυχραιμια και το πρωταθλημα δεν λεει τιποτα. Μπορει να το παρουμε και φετος ακομα και με αυτο το ροστερ. Η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλων του ΠΑΟ θελει αλλα πραγματα: Καλο μπασκετ και ανταγωνιστικη ομαδα για διεκδικηση της ευρωλιγκας. Υπομονη και θα δουμε...

Υ.Γ.: Εχω δυο "κρυφες" ελπιδες rolleyes.gif Η πρωτη οτι θα παρουμε εστω ενα 5αρι, και η 2η οτι τωρα γινεται μια προγραμματισμενη κοιλια rolleyes.gif
salonikatasos
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Jan 4 2015, 18:59 ) *
Yπάρχει και η περίπτωση όμως να μην πιστεύεις την ομάδα αλλά ταυτόχρονα να μην χαίρεσαι που "δικαιώνεσαι".Πρακτικά μιλώντας,φέτος έχω πάει ήδη 5 φορές γήπεδο(EL+A1) και θα είμαι παρών σε όλο το τοπ-16,κάτι που δεν έχω τύχει να κάνω ποτέ σαν φίλαθλος ακόμα και τα χρόνια των επιτυχιών

ποιος δικαιώνεται? αυτοί που έλεγαν ότι θα παλεύουμε για να μη βγούμε τελευταίοι με την τούροφ? αυτοί που έλεγαν για 30αρα και εκδίκηση για το 51-81 στο κύπελλο? αυτοί που έλεγαν ότι ο ιβάνοβιτς θα φύγει πριν την παρέλαση? οκ η ομάδα έκανε μια κακή εμφάνιση σήμερα και έχασε δίκαια και με σημαντική διαφορά από τον πάοκ. απαγορεύεται να χάσει δηλαδή? κάνε μια βόλτα από τα σάιτ μας σήμερα το βράδυ και μέτρα πόσα σχόλια θα έχουν και σύγκρινε με τα σχετικά λίγα σχόλια που είχε μετά από τη σημαντική νίκη κόντρα στην μακάμπι. τα διπλάσια θα έχει σήμερα,με τον κάθε άσχετο πικραμένο νεοέλληνα που νομίζει ότι αν η ομάδα δεν κάνει 50 στα 50 όλη τη χρονιά θα είναι αποτυχημένη.
όλοι το βλέπουμε ότι χρειάζεται παίχτη στο 5 κυρίως. αλλά αν θέλουν να συνεχίσουν με αυτούς που έχουμε,τότε δε μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι. τους λόγους που δεν κάνουν μεταγραφές τους ξέρουν οι ίδιοι και δεν θα μας δώσουν και αναφορά πιστεύω. εγώ προς το παρόν είμαι 101% ικανοποιημένος από την ομάδα η οποία έχει πετύχει όλους τους αρχικούς στόχους της χρονιάς που έθεσε και συνεχίζει. η γκρίνια ορισμένων(όχι όλων,αφού μερικοί σίγουρα θέλουν το καλό της) βέβαια δεν έχει να κάνει με την αγάπη προς την ομάδα,αλλά με την επιθυμία τους να "δικαιωθούν" έναντι του κακού προέδρου που δεν τους κάνει τα χατήρια που δεν κράτησε λάσμε,που δεν κράτησε μασιούλις,που δεν έφερε τον ομπράντοβιτς πίσω ή έστω τον πόποβιτς από το σαν αντόνιο.
κι εγώ νοιώθω δικαιωμένος που έλεγα ότι θα το παλέψουμε με τον ολυμπιακό(ακόμα και στη νίκη πίστευα,δε θα μας θεωρούσα φαβορί φυσικά,αλλά δεν ήμουν και της άποψης ότι πάμε να χάσουμε τιμητικά),ότι θα περάσουμε άνετα στους 16 και συνεχίζουμε

η χρονιά τελειώνει τον ιούνιο,όπως τον ιούνιο τελείωσε και πέρσι,όπως τον ιούνιο τελείωσε και πρόπερσι και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. διάψευση όλων όσων τέτοια εποχή και το 2013 και 2014 έλεγαν τα δικά τους ότι η ομάδα δεν πάει πουθενά,ότι θα μας κάνει πλάκα ο ολυμπιακός και λοιπά.
AZ1980
Πάντως να καταθέσω την άποψη μου πως η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΑΟ θέλει νίκες και τίτλους, κι όχι "ωραίο θέαμα" και "ωραίο μπάσκετ". Άλλωστε κάθε στιλ μπάσκετ που σε οδηγεί στο να είσαι ανταγωνιστικός ή, ακόμα καλύτερα, νικητής έχει την ομορφιά του για αρκετό κόσμο. Καμία υπόμονή δεν προβλέπεται να έχει λοιπόν η εξέδρα του ΠΑΟ σε περίπτωση απώλειας τίτλων ή ταπεινωτικών ηττών, όλα αυτά είναι ωραία στη θεωρία, αλλά στην πράξη μιλάμε για μάζα ανθρώπων, εθισμένων να βλέπουν την ομάδα τους πρώτη. Εγώ έχω άπειρη υπομονή προσωπικά, και πολύ θα γούσταρα να γίνουμε φυτώριο παικτών, αλλά θεωρώ παντελώς απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο "αναίμακτα" στον μπασκετικό ΠΑΟ.

ΥΓ1. Αν είναι να μείνουμε χωρίς αντικαταστάτη του Ράιτ, που σημαίνει πως την ψιλοκαίμε τη χρονιά, ή ότι, τέλος πάντων, δεν μας πολυκαίνε οι τίτλοι φέτος, δεν καταλαβαίνω γιατί να μη βλέπουμε σε παιχνίδια σα το σημερινό Χαραλαμπόπουλο και Διαμαντάκο. Γιατί να μην παίξουν? Δεν το κατανοώ.

ΥΓ2. Σε περίπτωση πάλι που την ομάδα την ενδιαφέρουν οι διακρίσεις: Βλαδίμηρε, κατάλαβες τώρα γιατί σε έκραξα έτσι το περασμένο Σάββατο, που χες παίξει και καλά? Άλλο κυνηγάω το +5, άλλο το +7 Βλαδίμηρε... rolleyes.gif

ΥΓ3. Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ, καθαρή ομάδα Σούλη, μας κέρδισε δικαιότατα! Πολύ καλύτερος από εμάς σήμερα. Ας ελπίσουμε να ...προκριθούμε τελικά στον ημιτελικό Κυπέλλου, και να πιάσουμε καλύτερη απόδοση εκεί!

ΥΓ4. Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη χρονιά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα καν ποιοί είναι οι πραγματικοί στόχοι που χει θέσει η ομάδα για φέτος (!), πόσο μάλλον το που μπορεί να φτάσει. Ψυχραιμία λοιπόν, ως τώρα δεν τα πάμε καθόλου άσχημα, παρά το σημερινό wink.gif

bball.gif
CG.
QUOTE (salonikatasos @ Jan 4 2015, 19:50 ) *

Κορυφαιο το να ειρωνευεσαι καποιους τετοια μερα.ειδικα χωρις να εχεις να πεις κατι.οτι και να πουν τα παιδια θα χουν απολυτο δικιο.οποτε καλυτερα μπες εσυ στο καβουκι σου σημερα
shtarkws
Δηλαδή ρε παιδιά ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να χάσει? Συγχαρητήρια στον Παοκ που ήταν καλύτερος και κέρδισε. Συνεχίζουμε
CG.
QUOTE (shtarkws @ Jan 4 2015, 20:33 ) *
Δηλαδή ρε παιδιά ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να χάσει? Συγχαρητήρια στον Παοκ που ήταν καλύτερος και κέρδισε. Συνεχίζουμε

Τα περισσοτερα παιδια μιλαν για τις τρυπες που ολοι η ελλαδα βλεπει.όχι γιατην ηττα.Οπως αναφερομαι και γω.ηττες εξαλλου ολοι κανουν.ακομα και η τσσκα.ΑΛΛΑ
αν θες να μην παρεις παιχτες καντο για να βαλεις μεσα νεαρους.σημερα στο 3 ποσο επαιξε ο χαραλαμποπουλος.στο 5 ποσο ο διαμσντακος?
Τελικα τι στοχο εχουμε να ξερουμε και εμεις.κυπελλα η αναδειξη?
Και ηττες η ομαδα εκανε αρκετες τον δεκεμβριο επισης.εγω δεν ειδα κανενα καταθληπτικο σχολιο περα απο την ενισχυση.
Οποτε ποιοι να μπουν στο καβουκι τους.γιατι ο συγκεκριμενος που το χει ξαναπει ξαναπροκαλει τωρα?
qspock
Το θεμα ειναι ΠΩΣ εχασε. ΑΝΕΤΑ. Γιατι? Γιατι ο Σουλης χαζος δεν ειναι. Ολοι μα ολοι χτυπουσαν μεσα στη ρακετα του ΠΑΟ. Ο Μπατιστα καθαριστικε νωρις με 5 και μετα το ματς ηταν της πλακας αφου αλλο σεντερ δεν υπηρχε. Παρτυ γινοταν στη ρακετα του ΠΑΟ,μια τραστια τρυπα και ριμπαουντ επιθετικα αβερτα.

Ειναι πραγματικα αποριας αξιο το τι γινεται με τους ξενους του ΠΑΟ. Ειναι -1 αυτη τη στιγμη, και οι ελλειψεις στο 5 και στο 3 ειναι φανερες. Τωρα γιατι εδιωξαν τον Ραιτ μονον αυτοι ξερουν. Τοσο ακριβος ηταν? Ποσα δηλαδη θα επαιρνε αν τον κρατουσαν εστω μεχρι το 2ο γυρο της Ευρωλιγκας οπου θα τον αλλαζαν?

Παραξενα πραγματα...
tuareg
ενταξει σε λαθος παιχνιδι σας κερδισε ο ΠΑΟΚ
TakeshyKurosawa
QUOTE (shtarkws @ Jan 4 2015, 19:33 ) *

Εντάξει δεν ήταν ήττα στο καλάθι, αλλά 17 πόντους διαφορά από μία κατώτερη εμφανώς ομάδα. Πιστεύω ότι αυτό ενοχλεί τους περισσότερους και όχι αυτού καθε αυτού η ήττα.
bbplayer
Καθαρά μπαακετικα όπως τα γράφει ο CG ειναι. Εγώ θα ασχοληθώ με τα γύρω γύρω

...βασικά βιώνουμε τις οδινες της.... ελληνοποίησης. Χρειάζεται αναβάθμιση aka να ξαναπεράσει καμία βόλτα ο Καλαθης να ποζάρει με την εξαστερη για να αναβαπτιστουμε.
Θεωρώ ότι κοιταμε μονοπαντα πάντως, και ο Κουφός ορκισμενος Παναθηναικος είναι, γιατί να μην ποζάρει και αυτός ?

Ερωτήματα όπως γιατί είμαστε τόσο σκορποχωρι εκτός έδρας, γιατί δεν παίρνουμε ένα στοιχειωδώς ανεκτό ψηλό, γιατί μένουμε γυμνοί στο SF ανάγονται στη σφαίρα της μεταφυσικής και δύσκολα επιδέχονται απάντησης
sacarame
Εκφράσεις για καβούκια και ποιος μπαινοβγαίνει σε αυτά δεν έχουν θέση στο φόρουμ. Οπότε γράψτε ό,τι θέλετε στο ύφος που πρέπει...
bbplayer
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Jan 4 2015, 18:59 ) *
Yπάρχει και η περίπτωση όμως να μην πιστεύεις την ομάδα αλλά ταυτόχρονα να μην χαίρεσαι που "δικαιώνεσαι"

Το 90 % των φιλάθλων της ομάδας σε αυτή την κατηγορία ανήκουν. Και οι Ταλιμπάν καλοί είναι χρειάζονται αλλα σε επίπεδο διακωμώδησηΣ και μόνο. Όχι για παραπέρα.

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Αναφέρομαι σε αυτούς που διαβάζω σε οπαδικα sites κυρίως
Dinkins
QUOTE (bbplayer @ Jan 4 2015, 19:48 ) *
Ερωτήματα όπως γιατί είμαστε τόσο σκορποχωρι εκτός έδρας, γιατί δεν παίρνουμε ένα στοιχειωδώς ανεκτό ψηλό, γιατί μένουμε γυμνοί στο SF ανάγονται στη σφαίρα της μεταφυσικής και δύσκολα επιδέχονται απάντησης

Το "δεν παίζει φράγκο" στη σφαίρα της μεταφυσικής είναι;
tuareg
QUOTE (bbplayer @ Jan 4 2015, 19:48 ) *
Καθαρά μπαακετικα όπως τα γράφει ο CG ειναι. Εγώ θα ασχοληθώ με τα γύρω γύρω

...βασικά βιώνουμε τις οδινες της.... ελληνοποίησης. Χρειάζεται αναβάθμιση aka να ξαναπεράσει καμία βόλτα ο Καλαθης να ποζάρει με την εξαστερη για να αναβαπτιστουμε.
Θεωρώ ότι κοιταμε μονοπαντα πάντως, και ο Κουφός ορκισμενος βαζελος είναι, γιατί να μην ποζάρει και αυτός ?

εκανες πολυ κακο παιχνιδι σημερα,δδ αποντος,αοσμος,αχρωμος,αγευστος,μηδεν οξεα μηδεν λιπαρα που λενε,σλοτερ,μπλουμς να σουταρουν στο γαμο του καραγκιοζη,λουκας και μπατιστα εκαναν το λανγκφορντ και το μαργαριτη να μοιαζουν υβριδια του φαριντ,καλα ο φωτσης περασμενα μεγαλεια,ο δε γιανκοβιτς κατι πηγε να κανει αλλα μετα ειδε το καρτερ να το παιζει καρμελο.
Εμεινε ενας γκιστ με λιγο απο νελσον να παλευει...ετσι δε κερδιζεις,δεν εχεις τη ποιοτητα που ειχες παλια για να κερδισεις παιρνοντας πραγματα μονο απο δυο παικτες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.