Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σαν Αντόνιο - Μέμφις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
colonel gomelsky
Τα δέοντα σε aegeansheed και baskethood για το λινκ. Φλέβα χρυσού χτυπήσαμε.
baskethood
Σημερα οι Σπερς πηραν λυσεις απο πολλους παικτες μαλιστα εξι ειχαν διψηφιο αριθμο ποντων,ελεγξαν τα ριμπαουντ εχοντας εξι επιθετικα παραπανω,ειχαν φορτωσει με φαουλ πολλους παικτες του Μεμφις και ομως καταφεραν και εχασαν.
Κυριως εξαιτιας της κακης αμυνας κατω απ το καλαθι, ο Μαρκ ειχε 24 ποντους με 9-10 και ο Ζακ 25 με 10-15,αναρωτιεμαι μηπως ο Ποποβιτς θα πρεπει να συμπεριλαβει στο ροτεισιον και τον Σπλιτερ.
spursforthe5
QUOTE(Ginobili @ Apr 17 2011, 23:02 ) *
Ωραία,ξεκινήσαμε όπως το 2007....
Μοιραίος ο Τζέφερσον με 2 άστοχα ελεύθερα τρίποντα...το γατάκι

το ιδιο σκεφτηκα κ εγω smiley.gif ξερετε ποτε θα γυρισει ο τζινομπιλι?
Air Kef
Μεθαύριο παίζει είπαμε. smile.gif
SG3ptshooter
SteveNashidis
+Up μεγάλη νικη το Μεμφις
+Up μεγάλη εμφάνιση απο Ραντολφ,Γκασολ,Αλλεν,Κονλευ,Μειγιο
+Up μεγάλο τρίποντο απο Μπάτιερ στο τελος....

-Up Διαιτήσια : Δεν είδαμε τίποτα ακόμα..Στο δεύτερο ματς τι σφαγή έχει να πέσει
-Up Περιμέναμε παραπάνω απο Duncun , Blair , Νeil
-Up Τζάμπα τα τρίποντα του Bonner στο τέλος...RED ROCKET ( το σχόλιο του εκφωνητή)
-Up Το καρα-πέναλντυ/σουπερ-ντουπερ ελεύθερο τρίποντο του Jefferson..απλά επιβάλλετε να το βάλεις....

Μάρεσε πως ξεκίνησε η σειρά....

Anaz
Ματσαρα θα'χουμε παλι εδω αποψε.. Τρομερη αμυνα απο το Μεμφις.
Anaz
Ο Κονλει δινει στην ομαδα οτι ακριβως αυτη χρειαζεται,την στιγμη που το χρειαζεται.
Δεν ειναι φαντεζι παικτης,ομως ειναι ''εργονομικος'',με καθαρο μυαλο...πολυ ωριμος.
Ειναι ενα σπουδαιο γραναζι για την ομαδα του,την οποια την κανει καλυτερη.
Μου θυμιζει παρα πολυ τον Αντρε Μιλλερ σ'ολα αυτα.
Kαι παιζει και πολυ καλη αμυνα, και εχει κι αλλα περιθωρια εξελιξης ειδικα αν βελτιωσει λιγο ακομα το σουτ του.

Πολυ σκληρος αντιπαλος οι Μεμφις με πολυ καλες αμυνες και παρα την απουσια του Γκει καταφερνουν κ βρισκουν λυσεις κυριως με τους Αλεν, Γιανγκ. Δεν αφησαν αναπαντητο κανενα επιθετικο ξεσπασμα του Σαν Αντονιο, που αν και η επιστροφη του ηγετικου και σημερα Μανου τους ανεβασε, εξακολουθουν να μη πειθουν τελευταιως. Ποντο ποντο πηγαινε σε ολη τη διαρκεια. ουσιαστικα δυο λεπτα πριν το τελος καθαρισαν οι Σπερς με 3 σερι σφυριγματακια εδρας που τους δωσαν μια μικρη διαφορα, αν και πάλι συνεχισαν να το παλευουν μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο οι Γκριζλις, αλλα ηταν ευστοχος στις βολες ο Χιλ. Και να σκεφτει κανεις οτι σημερα δεν βοηθησε σχεδον καθολου κι ο Ραντολφ -που φορτωθηκε κ με φαουλ νωρις-, ειδικα στο δευτερο ημιχρονο. Πραγματικα ΛΙΓΟ ηθελε να το παρουν και το σημερινο...
SteveNashidis
Πραγματικό ροντέο το ματς...ο ρυθμός ήταν απίστευτα γρήγορος ..αληθινό western όπως αρμόζει σε ένα ματς απ της άγριας Δύσης!!! Και οι 2 ομάδες δεν είχαν καθόλου βλέψεις να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού με αποτέλεσμα οι Σπερς ως πιο έμπειρη ομάδα να πάρει το ματς

Όσο για αυτόν τον παίχτη τι να πούμε : Τony Allen
Καταλύτης αυτής της νεανικής ομάδας
Πήρε τα σουτ και τις προσπάθειες όταν κολλούσε το μέφμις
Ηταν σε καθε καίρια φάση του παιχνιδιού και έδινε λύσεις επιθετικά αλλα και αμυντικά με την σκυλίσια άμυνα του
Φάνηκε η εμπειρία του απο το πέρασμα του απο τη Βοστώνη!
red pyramid88
Δεν έχω δεί καθόλου Spurs φέτος, οπότε συγχωρέστε με αν ρωτάω χαζομάρες: γιατί τόση βιασύνη στην επίθεση; Πολύ λίγες πάσες από οποιονδήποτε παίκτη και τους έχουν βγεί ελάχιστες φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο. από την άλλη δεν το περίμενα ότι θα το πώ ποτέ, αλλά το Memphis δείχνει συμπαθέστατο. Ο μικρός Gasol για την ώρα κάνει το δικό του μίνι πάρτυ, αφού σε τρείς τουλάχιστον φάσεις έπιασε την άμυνα σε βαθύ ύπνο. Έχω περιέργεια να δώ πως θα εξελιχθεί ο αγώνας, για την ώρα οι "αρκούδες" μόνο για σάκος του μποξ δεν δείχνουν.
Durant13
To Μέμφις εντυπωσιάζει μέχει στιγμής. Συμπαθέστατη ομάδα και κανει την ζωή δύσκολη στους Σπερς.
red pyramid88
Απολογισμός ημιχρόνου: οι ψηλοί του Memphis κάνουν όλη τη διαφορά στον αγώνα. Καλές τοποθετήσεις, υψηλά ποσοστά ευστοχίας, είναι μέσα σε κάθε φάση και έχουν ελευθερώσει την επίθεση της ομάδας τους ενώ και στην άμυνα πάνε πολύ καλά. Από την άλλη οι Spurs όλο προσπαθούν να μειώσουν, εκμεταλεύονται τα πολλά λάθη σε αιφνιδιασμούς που κάνει το Memphis, αλλά η διαφορά κάτω από τους οκτώ πόντους δεν έχει πέσει ακόμη. Αρκετές ενέργειες π.χ. του Ginobilli ήταν εντελώς αψυχολόγητες, πράγμα περίεργο για ομάδα με τέτοια εμπειρία. Το καλό για αυτούς είναι ότι αυτό που πραγματικά χρειάζονται είναι να ηρεμίσουν και να μην κάνουν υπερβολές. Λίγο σοφότερα να είχαν εκμεταλευθεί κάποιες ευκαιρίες που τους δώθηκαν θα ήταν πολύ κοντά στο σκορ.
Anaz
Oι Μεμφις αποδεικνυουν οτι δεν ηταν καθολου τυχαιο τελικα το break στον πρωτο αγωνα. Εχουμε σειρα εδω..
Βεβαια στο τελος η απειρια απεναντι σε μια πολυ εμπειρη πρωταθλητρια, τωρα που θα αρχισει και το αγχος, μαλλον θα παιξει ρολο..

btw το πουλεν μου παιζει πολυ καλη αμυνα στον Παρκερ.
red pyramid88
Μεγάλο ματς το σημερινό. Στο Memphis αξίζουν χίλια συγχαρητήρια, παρόλο που από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και μετά το φοβήθηκαν πολύ και παραλίγο οι Spurs να τους πάρουν το σκάλπ. Ο Randolph πέτυχε απίστευτο τρίποντο, ενώ ο Marc Gasol έδωσε το δικό του show βάζοντας κάποια δύσκολα καλάθια. O Mayo, Conley και Battier άξιοι και αυτοί. Ο Ginobilli βασάνισε σήμερα τον αξιόλογο κατά τα άλλα Tony Allen και ήταν μάλλον ο καλύτερος παίκτης των Spurs, παρόλο που αποδείχθηκε μοιραίος στο τέλος. Ο Parker πέρα από το ότι είχε να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή άμυνα του Memphis ήταν και σε κακή βραδιά. Δεν είμαι σίγουρος πάντως ότι αν συνεχίζουν να τον μαρκάρουν έτσι θα μπορέσει να αποδώσει στα σίγουρα.

Δεν το περίμενα ότι θα το πώ αλλά η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμη και οι Grizzlies δεν μοιάζουν πλέον σαν outsider.
Ginobili
Ο Πάρκερ μας έσπασε τα νεύρα απόψε,ο τζέφερσον το γνωστό υπερτιμημένο κομπλεξικό γατάκι...κατά τα άλλα η ανυπαρξία μας στο περιφερειακό σουτ μας υποχρέωσε στην 2η ήττα.
Το τρίποντο του Ράντολφ μας σκότωσε.Το καλό είναι ότι καταφέραμε και το γυρίσαμε το παιχνίδι στην 4η περίοδο,και το πήγαμε εκεί που θέλαμε..αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί είμασταν τόσο παθητικοί στην τελευταία άμυνα.Έπρεπε να πιέσουν πολύ περισσότερο...και όχι να αφήσουμε το μέμφις να επιτεθεί με το πάσο του αφήνοντας μας 4-5''....τι να προλάβουμε???
Τέσπα...με λίγο καθαρότερο μυαλό μπορούμε να πάρουμε την μια νίκη στο μέμφις...για να δούμε
T.W.Is.M.
QUOTE(Ginobili @ Apr 24 2011, 05:29 ) *
Ο Πάρκερ μας έσπασε τα νεύρα απόψε,ο τζέφερσον το γνωστό υπερτιμημένο κομπλεξικό γατάκι...κατά τα άλλα η ανυπαρξία μας στο περιφερειακό σουτ μας υποχρέωσε στην 2η ήττα.

Οποτε βλεπω παντως στιγμιοτυπα των Σπερς ενα μεγαλο ποσοστο ειναι μακρινα σουτ, πραγμα που δειχνει οτι στηριζονται πολυ σ αυτο. Εδω δεν ειναι Ευρωλιγκα να μπορεσεις να πας ψηλα με κυριο οπλο το μακρινο σουτ. Ισως πρεπει να αλλαξει λιγο η εξαρτηση απο το μακρινο σουτ. Για μια αλλη ομαδα θα ελεγα οτι ειναι αργα, αλλα για τους Σπερς του Ντανκαν, του Τζινομπιλι και του κοουτς Ποποβιτς ποτε δεν ειναι αργα.
Οντως το μπρεικ δεν ηταν τυχαιο στο πρωτο ματς, σιγουρα επηρεασε η απουσια του Μανου, αλλα τωρα στο Σαν Αντονιο δεν πρεπει να σκεφτονται αυτο. Εχουν ενα παιχνιδι με την πλατη στον τοιχο εκτος εδρας και ακομα κι αν κερδισουν δεν τελειωσε τιποτα. Αν ομως χασουν, τα πραγματα σκουραινουν πολυ νωρις.

edit: Ο Ραντολφ σουταρε το τριποντο για να μην του μεινει η μπαλα στα χερια, δεν ηξερε τι να την κανει κι αυτη επεσε μεσα!
SteveNashidis
Και να που οι Λύκοι δεν είναι πια τα φοβισμένα γατάκια...!!!Οι ρόλοι άλλαξαν ...Οι Σπερς βρίσκονται σε μια δύσκολη πρόκληση ....να ανατρέψουν ενα 2-1 εκτός εδρας...να διασώσουν όλα τα θετικά στοιχεία της regular season και να μην καταστρέψουν τον Μανού και το ήδη χτυπημενο χερι του...Είναι ο μόνος που τραβάει τους σπερς , με τους Ντανκαν,Παρκερ,Τζεφερσον να μην μπορούν να βρουν τη φόρμα τους...
Σπουδαία δουλειά απο όλο το σύνολο των Μεμφις ...παιζουν ομαδικά..ΓΙΑ την ομαδα...ο ένας συμπλωρώνει τον αλλο και μονο η απειρια ίσως τους σταθεί τροχοπέδη .
Ginobili
Τι έκανε ο Τζινόμπιλι πάλι στην τελευταία επίθεση...εκσπερμάτωσα!!!! Φέτος βλέπουμε τον καλύτερο Τζινόμπιλι που είδαμε ποτέ!!! Κατά τα άλλα...το παιχνίδι είναι ντέρμπι,υψηλού επιπέδου μπάσκετ.Το Μέμφις είναι πολύ δουλεμένη Ομάδα,και διαθέτει και τον απαιτούμενο τσαμπουκά και physical game για τα play offs.Οι Σπερς παίζουν αρκετά ώριμα με σωστές επιλογές γενικά...αλλά η μεγάλη απογοήτευση είναι ο Ντάνκαν...κρίμα,φαίνεται ότι δεν μπορεί να τραβήξει όπως τις προηγούμενες χρονιές.
Για τον Τζέφερσον δεν σχολιάζω τίποτα,το ότι δεν τον έχει διαολοστείλει ακόμα ο Γκρέγκ για μένα είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίον κάποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει τον Πόποβιτς ως τον κορυφαίο....
Anaz
Το ΠΡΩΤΟ ματς που δεν κρινεται στο τελος. Κι αυτο υπερ του Μεμφις!
Αν δεν το φοβηθουν κι αυτοκτονησουν λογω απειριας, οδευουμε ολοταχως προς τη μεγαλη εκπληξη. Δεν ειναι μονο οτι ειναι πλεον ΠΟΛΥ δυσκολο να γυρισει η σειρα απ'το 3-1, ειναι κι οτι οι Σπερς ΔΕΝ πειθουν οτι μπορουν να καταφερουν κατι τετοιο, οπως εχει φανει απο αυτα τα 4 μεχρι τωρα ματς μεταξυ τους.
Απο την μεχρι τωρα εικονα οι Μεμφις πραγματικα ΑΞΙΖΟΥΝ (ΠΟΛΥ περισσοτερο) αυτη την προκριση. 41.gif
SG3ptshooter
Δεν πρέπει να έχω επιστρέψει ξανά σπίτι πριν λήξει το ματς σε σειρά 1vs8 επειδή το είχε τελειώσει το ματς υπέρ του #8.

Η καινούρια μου υπογραφή: (άκυρο, θα ήταν αν δεν με έφτιαχνε τόσο το παραλήρημα του Τζινόμπιλι)

Συμπαθώ το Μέμφις, θέλω να περάσει το Μέμφις, με συμφέρει να περάσει το Μέμφις, ε, ας περάσει το Μέμφις. Ο Γκασόλ, που προχτές ήθελα να φάω τα μαλλιά μου που αναρωτιόμασταν αν ήταν dominant στην Ευρώπη, κάνει καλύτερη σειρά πλέι οφς από τον αδερφό του και απέναντι σε δυσκολότερους αντιπάλους. Ελπίζω το καλοκαίρι να μην τον βγάλουμε πάλι βύσμα.. rolleyes.gif

Θυμήθηκα και εποχή Γκόλντεν Στέιτ με Μπάρον και κάπως μου ρθε. rolleyes.gif
Anaz
Σιγα που θα κερδιζαν ευκολα οι Σαν Αντονιο αυτο το τρομερα μαχητικο και διαβασμενο Μεμφις.
Εβγαλαν παλι μερικες καλες αμυνες, και με ηγετες τους Γκαζολ, Γιανγκ στο τριτο δεκαλεπτο το γυρισαν απο το -8 στο ημιχρονο, στο +3 παρακαλω..! Και αναμενεται αλλο ενα ντερμπυ που θα κριθει στο τελος παλι αποψε..
Anaz
ΜΕΓΑΛΟΣ Ραντολφ.. Αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Μανου...!!! ohmy.gif
Διποντο ομως τελικα..

Ενταξει δεν υπαρχουν αυτα... w00t.gif Παραταση!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!! 77.gif
Και με τον τροπο που το γυρισαν οι Σπερς, εχουν νομιζω και το ψυχολογικο πλεονεκτημα στο εξτρα 5λεπτο..
Το'χει παρει πανω του ο Παρκερ στην παραταση. Ολες τις επιθεσεις αυτος τις εχει παρει. Σαν να μαλακωσε λιγο στα κρισιμα η αμυνα των Μεμφις.
jhantzop

Απίστευτο καλάθι Τζινόμπιλι! Θέλω Σαν Αντόνιο στον επόμενο γύρο!

blove.gif

saou
Νομίζω πως οι Σπερς δεν τη γλιτώνουν με τίποτα στο Μέμφις...
Leon_cp3
QUOTE(saou @ Apr 28 2011, 10:47 ) *
Νομίζω πως οι Σπερς δεν τη γλιτώνουν με τίποτα στο Μέμφις...

Την ίδια αίσθηση έχω κι εγώ,και πολύ κρίμα που δε τελείωσε εμφατικά με 1-4 χθες. Όταν στο γ' δωδεκάλεπτο το γύρισαν οι Γκρίζλις πίστεψα ότι τελείωσε με την ψυχολογία που είχαν.
saou
Το μομέντουμ της σειράς αρχίζει να θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη του 2007-2008 Μαβς-Ουόριορς. To αουτσάιντερ έχει αποκτήσει τέτοιο αέρα που μοιάζει αδύνατο να χάσει τη σειρά.
captain charisma
το συνθημα των μεμφις WE BELIEVE...
vc15
Αν και δεν το είδα το ματσάκι, γιατί στην τελευταία φάση που έβαλε τρίποντο ο Neal δεν έκαναν φάουλ οι Grizzlies; Κρίμα πάντως γιατί θα μπορούσαν να είχαν ξεμπερδέψει χθες. Βέβαια, θέλει προσοχή να μην κάνουν το comeback οι Spurs, αν και από αυτά που γράφετε εδώ μέσα φαίνεται ότι, εκτός του Ginobili, οι Spurs δεν εμπνέουν καμία αξιοπιστία.
benchwarmer
Εγω παντως θεωρω οτι ειναι πολυ χειροτερο για το Μεμφις που εχασε αυτο το ματς οπως το εχασε, παρα αν το εχανε αερα (οπως εχασαν οι Χοκς απο τους Ματζικ). Παρολο που η εικονα των δυο ομαδων μεχρι στιγμης δειχνει το αντιθετο, εξακολουθω εγω να εχω ως φαβορι τους Σπερς για το 6ο ματς (και την σειρα φυσικα).
saou
Αν και δεν το είδα το ματσάκι, γιατί στην τελευταία φάση που έβαλε τρίποντο ο Neal δεν έκαναν φάουλ οι Grizzlies;

Εκτός του ότι γενικά δεν είναι τόσο στην αμερικάνικη νοοτροπία αυτά τα ''ευρωπαικά'' φάουλ, οι διαιτητές στην Αμερική έχουν μια τάση να μη χαρίζονται σε τέτοιες φάσεις, και αν ο επιθετικός προσπαθήσει να εκμαιεύσει φάουλ πάνω στο σουτ ή και λίγο πριν λίγο μετά απ'αυτό και να πάει στις 3 βολές, συχνά του το δίνουν. Επικρατεί δηλαδή μια λογική 'τιμωρίας' της πονηρής άμυνας σε αντίθεση με την Ευρώπη.

Τα παραδείγματα πολλά με πιο χαρακτηριστικό πιστεύω το 4ποντο του Λάρυ Τζόνσον το '99 που πχ στην Ευρώπη δεν θα μετρούσε ποτέ.

Με το χρόνο στα 2 δευτερόλεπτα και εφόσον δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποιο φάουλ με το που έπιασε τη μπάλα ο Νηλ, ήταν αναμενόμενο ότι θα πήγαιναν για καθαρή άμυνα. Χώρια που στη συγκεκριμένη φάση ο Μayo νομίζω που τον μαρκάρει τον έχει χάσει προ πολλού, ούτε φάουλ προλαβαίνει να κάνει ούτε άμυνα της προκοπής να παίξει.
tzagasdog
οταν μπαινουν τετοια σουτ, ποια αμυνα....
Anaz
Κριμα για το Μεμφις χτες. Ηταν ευκαιρια να τελειωσει με εμφατικο τροπο μια σειρα στην οποια ενω ξεκινησε ως μεγαλο αουτσαιντερ, δειχνει να κυριαρχει!!
Στο πρωτο μερος ο Κονλευ ηταν αυτος που τους κρατησε κοντα, για να αναλαβουν ο Γιανγκ και κυριως ο Ραντολφ στο δευτερο. Απ'την αλλη ο Μανου εκανε τεραστια εμφανιση, ενω κι ο Παρκερ στα κρισιμα τελευταια λεπτα δηλωσε παρών. Ο Ντανκαν συνεχιζει να ειναι μετριος..
Το Μεμφις παιζει με τρομερη ψυχολογια, ειναι πολυ καλα διαβασμενο, και δειχνει και χαρακτηρα στα κρισιμα σημεια. Νομιζω οτι ειναι το φαβορι για το επομενο ματς στην εδρα τους. Αλλα βεβαια κανεις δεν μπορει να ξεγραψει μια ομαδα με την ποιοτητα και κυριως την εμπειρια και την προσωπικοτητα των Σπερς, ακομα κι αν δεν πειθουν με την ως τωρα παρουσια τους στη σειρα.
pmam
Άντε ρε παιχτούρα Randolph!!!
Είδα μόνο το recap του αγώνα, αλλά έμεινα χαζός από την ηγετικότητα του Ζαχαρία! Πήρε και έβαλε κρίσιμο δίποντο στα τελειώματα, πήρε και έβαλε τις 4 βολές που έδωσαν οι Spurs, αν έριχνε και τάπα στο σουτ του βιαστή tongue.gif θα τον ψήφιζα από τώρα MVP των τελικών!!!
Κι εγώ πάντως δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι η σειρά θα καθαρίσει μέσα στο Μέμφις. Λίγο η κλάση των γερο-Σπερς, λίγο το μυαλό του Πόποβιτς, λίγο οι κύριοι με τα γκρι, και ίσως τα Σπιρούνια το γυρίσουν... 68.gif
spursforthe5
καποιοι απο δω τους εχετε ξεγραμμενους.προβλεπω νικη των σπιρουνιων και μαλιστα ευκολη smile.gif
SteveNashidis
Clear path στο Μεμφις απο τώρα?? Μας εκπλήσετε κύριε διαιτητά....

Tι εκανε ο Τονυ ...ελεος biggrin.gif biggrin.gif

Click to view attachment
Emanuel David Ginobili
3 Ποντους πισω οι Σπερς στο ημιχρονο...
Ευτυχως ξυπνησαμε, χαρη στη βοηθεια του παγκου, αλλιως το ματς θα ηταν χαμενο ηδη!

Στην αρχη ενιωθα να ξαναζω το Αργεντινη-Λιθουανια, με μοναδικη διαφορα το γεγονος πως δεν υπηρχε δικαιολογια για την ξεζουμισμενη εικονα των Σπιρουνιων!
Ginobili
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Πόποβιτς έχει παραγκωνίσει ανεξήγητα τον Μπλερ σε αυτήν την σειρά??? Είναι φως φανάρι ότι αποκλεινόμαστε από το Μέμφις λόγω ριμπάουντ...!!!
baskethood
QUOTE (Ginobili @ Apr 30 2011, 06:08 ) *
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Πόποβιτς έχει παραγκωνίσει ανεξήγητα τον Μπλερ σε αυτήν την σειρά??? Είναι φως φανάρι ότι αποκλεινόμαστε από το Μέμφις λόγω ριμπάουντ...!!!

Στα πρωτα παιχνιδια δεν χρησιμοποιουσε καθολου τον Σπλιτερ,τωρα που βαζει τον Σπλιτερ αφηνει εξω τον Μπλερ...
Τουλαχιστον καταλαβε οτι ο Τζεφερσον δεν κανει και στο δευτερο ημιχρονο δεν εχει μπει ουτε δευτερολεπτο.
benchwarmer
Click to view attachment

Πολλά μπράβο στο Μέμφις, δικαιότατοι νικητές της σειράς. Και τεράστια παιχνίδια από τον Ζάχο, κρίμα που τόσα χρόνια αναλωνόταν σε ομάδες χωρίς αρχή, μέση και τέλος...
red pyramid88
1) Όποιος έχει υποτιμήσει τον Randolph στο παρελθόν σήμερα θα ένιωσε και ο ίδιος χαμένος, αφού το παλικάρι έδωσε ρεσιτάλ. Ειδικά στο τέλος πρέπει να δοκίμασε και να έβαλε τουλάχιστον τέσσερα πολύ δύσκολα σουτ, με σκληρή άμυνα. Κάθε φορά δεν πίστευα ότι θα σκοράρει, και όμως δεν έχασε ούτε ένα σουτ στο τέλος. Άξιος.

2) Όλο το Memphis έπαιξε εκπληκτικά. Τρομερή λύσσα και αποφασιστικότητα. Μακάρι να βγάλουν και στην Oklahoma αυτή την απόδοση, θα δούμε τρομερούς αγώνες έτσι.

3) Οι Spurs απογοήτευση για δεύτερη σερί χρονιά. Ως Lakerfan με βολεύει αρκετά smiley.gif αλλά δεν πιστεύω πως αξίζουν να μένουν εκτός από τον πρώτο γύρο.
Ginobili
Συγχαρητήρια στο Μέμφις,και δη στον Ράντολφ που έκανε εξωγήινα πράγματα.Ουσιαστικά η αιτία αποκλεισμού των Σπερς ήταν ο Ντάνκαν...δεν άντεξε.Περιμέναμε ότι ίσως στα πλέι οφς μπορούσε να εμφανιστεί καλύτερος,αλλά εμφανίστηκε χειρότερος από την regular deason...μην γελιόμαστε..σε όσο απίστευτη κατάσταση και να ήταν οι Μανού-Πάρκερ...τόσα χρονιά ο Ντάνκαν ήταν αυτός που έκανε την διαφορά.Και ειδικά όταν η καλύτερη βοήθεια που μπορεί να έχει στους ψηλούς είναι ο Μακντάις..μετά από κάτι Μπόνερ,Σπλίτερ...και ελάχιστο Μπλερ...καταλαβαίνουμε το μειονέκτημα απέναντι στο δίδυμο Ράντολφ-Γκασόλ.

Ας είναι...δεν πειράζει,δεν ξενερώνουμε ποτέ με αυτή την ομάδα!!!!

GO SPURS GO!!!!! biggrin.gif

Υ.Γ Πολύ όμορφες οι σκηνές στο τέλος,όλοι οι παίκτες αγκαλιάζονται,ο Γκρεγκ δίνει συγχαρητήρια στον Χόλινς,αλλά ξεχωρίζει αυτή του Ντάνκαν με τον Ράντλοφ,και η αγκαλιά του ΜακΝτάις με τον Ράντολφ..μετά από το απίστευτο "ξύλο" που έπαιξαν στο παρκέ... laugh.gif
Leon_cp3
Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου,άλλωστε έχω ρίξει επικά μαργαριτάρια σε προβλέψεις tongue.gif , αλλά αρχές Μαρτίου έγραφα στο θέμα των Μέμφις ότι αν είναι μία ομάδα από το 5 έως 8 στη Δύση που μπορεί να κάνει τη ζημιά αυτή θα ήταν οι Γκρίζλις (αν και τότε πίστευα ότι τελικώς θα έπεφτε με το Ντάλας οπότε θα ήταν πιο "εύκολη" η έκπληξη βάσει προϊστορίας των Μαβς στους πρώτους γύρους). Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε πέρα για πέρα ορθό (αν και ακόμα στο ίδιο θέμα λίγες εβδομάδες μετά έλεγα ότι δεν έβλεπα πρόκριση τους λόγω βάθους πάγκου,από κει να καταλάβετε για τα μαργαριτάρια που είπα 71.gif)καθώς Νάγκετς και Χόρνετς έστω κι αν έκαναν καλά ματς δεν είχαν τα απαραίτητα κομμάτια του παζλ για να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους ενώ και οι Μπλέιζερς δεν ήξεραν τι ακριβώς ζήταγαν από κάθε παίχτη τους και προσπαθούσαν με ηρωισμούς. Αντίθετα οι Γκρίζλις δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Με διακριτούς ρόλους,ομαδικά,με έναν καλό/επαρκή -ακόμη κι αν δεν είναι σταρ- παίχτη σε κάθε θέση.
Οι Σπερς τα τελευταία χρόνια έχουν φθίνουσα πορεία και το φετινό ήταν το αποκορύφωμα.Οπωσδήποτε το καλοκαίρι χρειάζονται ανανέωση και πιθανόν ριζική.Με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό... Στη ρέγκιουλαρ σίζον μας "κορόιδεψε" το ρεκόρ τους αλλά γι'αυτό λέμε ότι στα πλέι οφ δείχνεις πραγματικά ποιος είσαι. Καλά για Τζέφερσον δε το συζητώ ότι πρέπει να φύγει βράδυ,απλά δε ξέρω πλέον τι μπορούν τα σπιρούνια να κερδίσουν από τις τόσο πεσμένες "μετοχές" του.
lamar
Μια τεραστια ομαδα τελειωσε χθες το βραδυ. Ο Ντανκαν δεν μπορει αλλο, και οι Σπερς χωρις αυτον ειναι απλα μια καλη ομαδα.
berry
που να χαν και τον παικταρα τον gay δηλαδη

θα συμφωνησω και εγω με τον μαικ λαμαρ

ειναι καιρος για ανανεωση και ριζικες αλλαγες . τα σπιρουνια εκλεισαν τον κυκλο τους κατι που ειναι λογικο μετα απο τοσο καιρο

Flash
Συγχαρητήρια στο Μέμφισ που ολοκλήρωσαν την έκλπληξη της χρονιάς! Όχι μόνο απέκλεισαν σε 6 παιχνίδια το Νο1 seed της Δύσης αλλά το έκαναν ενώ πολλές φορές το momentum ήταν ενάντια τους και όλοι σκέφτονταν ότι η τεράστια διαφορά εμπειρίας θα τους στερούσε τη νίκη σε τουλάχιστον 2 παιχνίδια ακόμα από αυτά που κρίθηκαν στον πόντο!

Καλό θα είναι οι Laker funs να ιδρώσουν λίγο με τους νέος και διψασμένους για διάκριση παίχτες της Graceland και του OKC
19.gif

Is Z-bo clutch or what ?
spursforthe5
QUOTE(Ginobili @ Apr 30 2011, 06:54 ) *
Συγχαρητήρια στο Μέμφις,και δη στον Ράντολφ που έκανε εξωγήινα πράγματα.Ουσιαστικά η αιτία αποκλεισμού των Σπερς ήταν ο Ντάνκαν...δεν άντεξε.Περιμέναμε ότι ίσως στα πλέι οφς μπορούσε να εμφανιστεί καλύτερος,αλλά εμφανίστηκε χειρότερος από την regular deason...μην γελιόμαστε..σε όσο απίστευτη κατάσταση και να ήταν οι Μανού-Πάρκερ...τόσα χρονιά ο Ντάνκαν ήταν αυτός που έκανε την διαφορά.Και ειδικά όταν η καλύτερη βοήθεια που μπορεί να έχει στους ψηλούς είναι ο Μακντάις..μετά από κάτι Μπόνερ,Σπλίτερ...και ελάχιστο Μπλερ...καταλαβαίνουμε το μειονέκτημα απέναντι στο δίδυμο Ράντολφ-Γκασόλ.

Ας είναι...δεν πειράζει,δεν ξενερώνουμε ποτέ με αυτή την ομάδα!!!!

GO SPURS GO!!!!! biggrin.gif

Υ.Γ Πολύ όμορφες οι σκηνές στο τέλος,όλοι οι παίκτες αγκαλιάζονται,ο Γκρεγκ δίνει συγχαρητήρια στον Χόλινς,αλλά ξεχωρίζει αυτή του Ντάνκαν με τον Ράντλοφ,και η αγκαλιά του ΜακΝτάις με τον Ράντολφ..μετά από το απίστευτο "ξύλο" που έπαιξαν στο παρκέ... laugh.gif

ακριβως.δεν ξενερωνουμε ποτε.δεν παρακολουθησα πολυ τη σειρα λογω διαβασματος αλλα μαλλον αξιζανε τη προκριση. το καλοκαιρι πρεπει να παρουμε ενα καλο 4αρι 5αρι γιατι ο ντανκαν δεν ειναι ο παλιος καλος ντανκαν.ο χαουαρντ δεν μενει ελευθερος το καλοκαιρι? smiley.gif
captain charisma
καλα ο αποκλεισμος των σπερς σαν νο1 απ το μεμφις ξεπερναει κατα πολυ το καζο των μαβερικς του 2007 με τους γουοριορς...πριν αρχισει η σειρα δεν πιστευα οτι το μεμφις μπορουσε να παρει εστω μια νικη κοντρα στους σπερς.ελα ομως που με διεψευσαν πανυγηρικα...γενικα οι ψηλοι του μεμφις επικρατησαν κατα κρατος σε ολη τη σειρα εναντια στους σπερς, ειδικα ο ραντολφ που εκανε επικα παιχνιδια και αυτα που εκανε εχτες στη 4 περιοδο οταν οι σπερς προηγηθηκαν για πρωτη φορα και πιστευα οτι θα το παρουν το παιχνιδι, ειναι εκτος πραγματικοτητας!!!σαν ποιηση εν κινηση ηταν...

για τους σπερς τι να πουμε...μας ξεγελασε το ρεκορ τους στη κανονικη περιοδο, διοτι στα πλειοφ ηταν κατωτεροι των περιστασεων και παραλιγο να χαναν με σουιπ...ο ντανκαν πλεον δεν μπορει μονος εαν δεν εχει ενα σοβαρο ψηλο διπλα του...
Emanuel David Ginobili
QUOTE(Leon_cp3 @ Apr 30 2011, 10:39 ) *
Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου,άλλωστε έχω ρίξει επικά μαργαριτάρια σε προβλέψεις tongue.gif , αλλά αρχές Μαρτίου έγραφα στο θέμα των Μέμφις ότι αν είναι μία ομάδα από το 5 έως 8 στη Δύση που μπορεί να κάνει τη ζημιά αυτή θα ήταν οι Γκρίζλις (αν και τότε πίστευα ότι τελικώς θα έπεφτε με το Ντάλας οπότε θα ήταν πιο "εύκολη" η έκπληξη βάσει προϊστορίας των Μαβς στους πρώτους γύρους).

Κι εγω σου λεω πως δεν υπηρχε περιπτωση να απεκλειαν οι Γκριζλις τους Μαβς, και θα δυσκολευονταν να παρουν εστω μια νικη!
Ο λογος; Οσο απιστευτο κι αν ακουγεται -κι οσο κι αν "σιχαινομαι τον εαυτο μου" που το λεω- Tyson Chandler!
Αυτο σκεφτομουν χθες(?) οσο εβλεπα το ματς, "ποσο ευκολα θα νικουσαμε αν ειχαμε τον ξυλοκοπο..."
saou
καλα ο αποκλεισμος των σπερς σαν νο1 απ το μεμφις ξεπερναει κατα πολυ το καζο των μαβερικς του 2007 με τους γουοριορς.

Πάντως οι 2 σειρές ήταν πανομοιότυπες από την άποψη ότι από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι το φαβορί δε θα είναι εύκολο να επιβάλλει το νόμο του, και τελικά όσο περνούσαν τα παιχνίδια ήταν σαφές ότι η έκπληξη θα ήταν τελικά να περνούσε το Νο1.

Τεράστια κάζα πάντως και τα 2, μιλάμε για ομάδες με 67 και 61 νίκες στη regular season οι οποίες έπεσαν σε ομάδες που τα ματσαρίσματα δεν τις ευνοούσαν και την πάτησαν.

Πάντως ξέρω πολύ κόσμο που δε λυπήθηκε καθόλου με τους Σπερς tongue.gif
baskethood
QUOTE (Emanuel David Ginobili @ Apr 30 2011, 13:14 ) *
Κι εγω σου λεω πως δεν υπηρχε περιπτωση να απεκλειαν οι Γκριζλις τους Μαβς, και θα δυσκολευονταν να παρουν εστω μια νικη!
Ο λογος; Οσο απιστευτο κι αν ακουγεται -κι οσο κι αν "σιχαινομαι τον εαυτο μου" που το λεω- Tyson Chandler!
Αυτο σκεφτομουν χθες(?) οσο εβλεπα το ματς, "ποσο ευκολα θα νικουσαμε αν ειχαμε τον ξυλοκοπο..."

Ε βεβαια γτ η μεγαλη δυναμη του Μεμφις ειναι in the paint,μαλιστα ,αν δεν κανω λαθος,ειναι η πρωτη ομαδα σε ποντους στο ζωγραφιστο στην κανονικη περιοδο,και οι ποντοι που πετυχαν χθες στο ζωγραφιστο ειναι οι περισσοτεροι που μπηκαν φετος απ ολους τους αγωνες των πλευοφ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.