Help - Search - Members - Calendar
Full Version: παο-οσφπ 12-01-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
lightday
είναι λίγο τυφλός εναντίον μονοφθαλμου το σημερινό.
Ο Παο έχει σουτάρει μόνο 4 τρίποντα??? Ο Ερτσεκ μοιάζει με Smondis ??

Περίεργα πράγματα....
Αν και έχω τη αίσθηση οτι ο Οσφπ θα το πάρει εδώ και καιρό.
j-kidd13
To πιο ανησυχητικο απ ολα ειναι η εμφανιση του Ερτσεγκ... 69.gif
Αν παιζει ετσι ο Σερβος,με βαζει σε σκεψεις για το πως θα εξελιχθει το παιχνιδι...
Πρεπει να ανεβει λιγο ο Μητσαρας γιατι θα εχουμε προβλημα...
Και να ριξουμε και κανα 3ποντο παραπανω...Δεν χαλασε ο κοσμος...Μεχρι να βαλει ο Καλαθης το 1ο,ειχαμε νομιζω βαρεσει μονο αλλο 1....
vastravoud
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σκηνή με την αγκαλιά του Ζοτς και του Διαμαντίδη......
Manu7
Νίκολας on fire...Τι σου έλεγα vastravoud...?

ENTIT:Παπαλουκά τα λεφτά σου μέσα...
Razorblade Fish
Δεν παλευεσαι ρε Παπαλουκα...
vastravoud
Μα βλέπεις ότι πατάει καλά! Αυτό ηταν το αντικείμενο της αμφιβολίας μου!

Είδες όμως το Μήτσο; Απελπισμένο και ανήμπορο δεν τον έχω δει ποτέ, και όπως είπα και πριν είναι αθλητικά ΥΠΕΡΟΧΗ η σκηνή με την αγκαλιά του Ζοτς
kseplenhs
παπαλουκάς χαλπερίν με μανταλάκια σήμερα.βάλε και τον λούκας που δεν σουτάρει ούτε με αίτηση

καλά κρασά

ειδικά ο παπαλουκάς είναι κλασσικά εκνευριστικός
Hakeem Olajuwon
Ο νικολας τα παει πολυ καλα στην αδυναμια του σαν παικτης τα διποντα και ιδιαιτερα απο μέση αποσταση
kseplenhs
το δευτερο Buzzer του χαλπερίνου.Αν τριτώσει πηδάω απο το παράθυρο tongue.gif
Manu7
QUOTE(kseplenhs @ Jan 12 2011, 22:21 ) *
παπαλουκάς χαλπερίν με μανταλάκια σήμερα.βάλε και τον λούκας που δεν σουτάρει ούτε με αίτηση

καλά κρασά

ειδικά ο παπαλουκάς είναι κλασσικά εκνευριστικός

Καλά ο τυπάς-Κάσπερ-γατούλης δεν υπάρχει σε όλο το ματς και βάζει τα buzzer beater...Εκνευριστικός...
tzagasdog
μετα τον τιγρη Ερτσεγκ εχουμε και 2ο buzzer beater του Βιταμ.....

εεε εχουνε γινει ολα αναποδα σημερα....

ουτε καν χανουμε με 10 ποντους....
Manu7
Pardon?Τι παίχτηκε με Τεόντοσιτς?
j-kidd13
Λιγο flopping....Τιποτα κακο.... smiley.gif
Razorblade Fish
Μιλαμε οτι το παιχνιδι ειναι τραγικο.Πολυ χαμηλο το επιπεδο...
greeneyes13
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 12 2011, 22:37 ) *
Μιλαμε οτι το παιχνιδι ειναι τραγικο.Πολυ χαμηλο το επιπεδο...

στο τρίτο δεκάλεπτο 10 πόντοι...
vastravoud
Μπράβο στους διαιτητές!
Hakeem Olajuwon
Λαθος ο βασιλοπουλος το τελευταιο 5λεπτο κρυος και το ξεχασμα του
μπουρουση στον παγκο
tzagasdog
καποιος με το ζορι να κρατηθει στο παιχνιδι....
με το ζορι καποιος να κερδισει....

εε εγινε η διακοπη και δεσαμε....
GMlls
υπο κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ήταν μπορστά ο ολυμπιακός με 10 πόντους. τους το δίνουμε και δεν το θέλουν μου φαίνεται..
j-kidd13
Ερωτηση ασχετη με το μπασκετικο κομματι:Ποσο μυαλο εχει αυτος που πεταξε τη φωτοβολιδα???
vastravoud
Πόσο μυαλό ΔΕΝ έχει............
kseplenhs
δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνει ο ίβκοβιτς.Λες και έχει συμβιβαστεί με την επιθετική ανυπαρξία και ποντάρει να ενισχύσει ακόμα στην άμυνα.Θυμήθηκε να πετάξει τον βασιλόπουλο στον διαμαντίδη τώρα...

αν δεν ξεμπλοκάρουμε επιθετικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε το παιχνίδι.Βολή-βολή θα παίρνει κεφάλι ο παο,θα πετάξει και κανένα τρίποντο και...καληνύχτα

ο παπαλουκάς είναι -1 παίχτης στην επίθεση και δεν τον θυμάμαι να έχει κάτσει πάγκο.
Razorblade Fish
QUOTE(kseplenhs @ Jan 12 2011, 22:43 ) *
δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνει ο ίβκοβιτς.Λες και έχει συμβιβαστεί με την επιθετική ανυπαρξία και ποντάρει να ενισχύσει ακόμα στην άμυνα.Θυμήθηκε να πετάξει τον βασιλόπουλο στον διαμαντίδη τώρα...

αν δεν ξεμπλοκάρουμε επιθετικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε το παιχνίδι.Βολή-βολή θα παίρνει κεφάλι ο παο,θα πετάξει και κανένα τρίποντο και...καληνύχτα

ο παπαλουκάς είναι -1 παίχτης στην επίθεση και δεν τον θυμάμαι να έχει κάτσει πάγκο.

Δυστυχως παιζουμε συνεχως με ενα παικτη λιγοτερο,η Παπαλουκα η Γκορντον...
Manu7
Βάρα Μπατίστ αγόρι μου τη μπάλα με δύναμη...Keep going man...

Γιατί επιμένει σε Βασιλόπουλο?
vastravoud
"fuck you" o Μπατιστ στην εξέδρα..... και 1000 δίκια έχει....
Leon_cp3
Πότε θα κατεβάσουν ρολά σε αυτό το πρωτάθλημα; rolleyes.gif
kseplenhs
σπανούλης νεστέροβιτς απίστευτοι σήμερα.

Θα έλεγα "ας τα βλέπουν οι παγκίτες μας" αλλά στην περίπτωσή μας ταιριάζει το "ας τα βλέπει η υπόλοιπη 5αδα" tongue.gif
kalekas
Παντως πιστεύω ότι κακώς ταλαιπωρεί ο Ζέλικο το Διαμαντίδη.
greeneyes13
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 12 2011, 22:40 ) *
Ερωτηση ασχετη με το μπασκετικο κομματι:Ποσο μυαλο εχει αυτος που πεταξε τη φωτοβολιδα???

μα πάντα έτσι δεν γίνεται;;;;
στα τελευταία λεπτά πάντα κάποιος θυμάται πως έχει μια φωτοβολίδα/πέτρα/κέρμα στην τσάντα του και το πετάει......αναμενόμενο πλέον.....

άκουσε κανείς παρατήρηση για τα λέιζερ;;;;;; και μην μου πείτε πως δεν τα βλέπουν
T.W.Is.M.
Aφου βαζει καλαθι κι ο παιχτης λιγοτερος... smiley.gif
vastravoud
Ο Ζοτς κακώς εκθέτει τον Μήτσο, σε μια βραδιά που το πνεύμα είναι ΠΟΛΥ πρόθυμο αλλά η σαρξ ασθενής.
lebanon
Εντάξει ρε Παπαγεωργίου...έλεος...το ξέρουμε ότι λυπάσαι αλλά ήμαρτον...στην ΕΡΤ δουλεύεις....
GMlls
QUOTE(lebanon @ Jan 12 2011, 22:56 ) *
Εντάξει ρε Παπαγεωργίου...έλεος...το ξέρουμε ότι λυπάσαι αλλά ήμαρτον...στην ΕΡΤ δουλεύεις....

χατζη... rolleyes.gif
kseplenhs
ε δεν πήγαινε για άλλη αυτοκτονία η κατάσταση.

ο ντουντα δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος
berry
ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑΑΑΑΑ !!! tongue.gif smiley.gif

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΡΑΣΟ ΓΙΓΑΝΤΑ !

παντως περα απο την πλακα , τραγικο παιχνιδι ρε σεις
vastravoud
Δικαιότατα κέρδισε ο Ολυμπιακός και μπράβο του.

Δικαιωθηκαν επίσης όσοι εξέφραζαν αμφιβολίες για το βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού.

Το τρίποντο του Φώτση στο τέλος μπορεί και να είναι ΠΟΛΥ σημαντικό

Όμορφες στιγμές η αγκαλιά του Ζοτς στον Μητσο και η αγκαλιά Διαμαντίδη - Σπανούλη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.
tzagasdog
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 12 2011, 22:40 ) *

μου αρεσει που λες μυαλο.... και που αναφερεις οτι αυτο το κομματι του σωμματος υφισταται ειναι πολυ

------------------------

Ο Χατζηγεωργιου θα πεσει σε καταθλιψη.....

------------------------

Μπραβο στην ομαδα μου δικαιη νικη παρα το ενηλεες σπρωξιμο απο τους γκρι....

------------------------

Πολυ κακος ο Παο
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Jan 12 2011, 22:55 ) *
Ο Ζοτς κακώς εκθέτει τον Μήτσο, σε μια βραδιά που το πνεύμα είναι ΠΟΛΥ πρόθυμο αλλά η σαρξ ασθενής.

ε ενταξει παιζει ρολο και η διαφορα. δεν ειναι οτι υπηρχε περιπτωση να το παρατησει.

τελικα ηταν προφητικος ο Τζινομπιλι. Τοσο χαλια ηταν η ομαδα.

Συγχαρητηρια στον ΟΣΦΠ για την νικη. η κατασταση της ομαδας φανηκε την ωρα του ματς.

Υπηρχε ο φοβος εδω και καιρο για μενα και το εγραψα και στην υπογραφη μου αλλα τελικα μας στοιχισε περισοτερο απο οτι πιστευα.

Τωρα τελος μεχρι τα πλει οφ.

Εχουμε τοπ 16.

Razorblade Fish
Η εικονα του Παναθηανικου ηταν τραγικη,αλλα η ανετοιμοτητα του Διαμαντιδη ειναι ενα τεραστιο ελαφρυντικο.Αποδεικνυεται οτι ποναει ο Παναθηναικος εκει και μαλιστα πολυ.Ο Ολυμπιακος ηταν τυχερος που ''ελειπε'' απο τον αιωνιο ο καλυτερος του παικτης που συμπτωματικα δεν εχει και αντικαταστατη.
Leon_cp3
Μπράβο στην ομάδα μου γιατί νόμιζα ότι δε θα δούμε ποτέ ξανά διπλό,μπράβο στον Έρτσεγκ γιατί έχει ακούσει τα εξ αμάξης και επαναλαμβάνω:
Πότε θα κατεβάσουν ρολά σε αυτό το πρωτάθλημα;
sok
QUOTE (lakersdynasty @ Jan 12 2011, 23:02 ) *
ε ενταξει παιζει ρολο και η διαφορα. δεν ειναι οτι υπηρχε περιπτωση να το παρατησει.

τελικα ηταν προφητικος ο Τζινομπιλι. Τοσο χαλια ηταν η ομαδα.

Συγχαρητηρια στον ΟΣΦΠ για την νικη. η κατασταση της ομαδας φανηκε την ωρα του ματς.

Υπηρχε ο φοβος εδω και καιρο για μενα και το εγραψα και στην υπογραφη μου αλλα τελικα μας στοιχισε περισοτερο απο οτι πιστευα.

Τωρα τελος μεχρι τα πλει οφ.

Εχουμε τοπ 16.

στην υπογραφη σου ειχες κι ενα αχαχουχα
που πηγε;

//νταξει αμα δε νικαγαμε ουτε σημερα με πεθαμενους διαμαντιδη και μπατιστ και με 50-50 διαιτησια πότε
giorgos_g7
Μπράβο στους παίκτες , μπορεί να έχουμε πει τόσα και τόσα αλλά σήμερα μέτρησε η παρουσια του Ντουντα στον παγκο,
μπραβο στον Τεο που με τα δικα του καλαθια στο τελος ισοφαρισε τα λαθη τους, πολυ καλος ο Νεστεροβιτς

Υ.Γ δεν έπρεπε στο τελος να φάμε το 3ποντο....

Υ.Γ 2 θα ήθελα να ήμουν στην θέση του Σπανούλη τώρα happy.gif
greeneyes13
...νομίζω πως αυτός που είχε πει πως θα ΄χασει ο παναθηναικός επειδή θα είναι εκέι ο σισε δικαιώθηκε... smiley.gif
tzagasdog
QUOTE(Leon_cp3 @ Jan 12 2011, 23:03 ) *
Μπράβο στην ομάδα μου γιατί νόμιζα ότι δε θα δούμε ποτέ ξανά διπλό,μπράβο στον Έρτσεγκ γιατί έχει ακούσει τα εξ αμάξης και επαναλαμβάνω:

+1

Επισης να ενας προπονητης που καταλαβε ποσο λουζερ ειναι ο Μπουρουσης και αφησε τον Ρασο μεσα....
που δειχνει στα 34ερα γιατι εκατσε 13 χρονια στο ΝΒΑ και τι ψυχολογια νικητη εχει.

QUOTE(sok @ Jan 12 2011, 23:05 ) *
//νταξει αμα δε νικαγαμε ουτε σημερα με πεθαμενους διαμαντιδη και μπατιστ και με 50-50 διαιτησια πότε

λολ ρε φιλε....
Sleeper
Επιτέλους ενας ψηλός έπαιξε καλά στο ΟΑΚΑ...(ο Μπουρούσης δεν λογίζεται ψηλός tongue.gif)
O Span δημιουργικά ωραίος
Ο Ερτσεγκ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!

Αυτός όμως που μου άρεσε ήταν ο Τεοντοσιτς.
Νομίζω έκανε ωράιο, μεστό παιχνίδι.
Τι λέτε?
Manu7
Ευχαριστώ για πρώτη φορά φέτος τους παίχτες και τον προπονητή που διέψευσαν τους φιλαθλους της ομάδας
και πιο πολύ που διέψευσαν εμένα!

Ήταν από τις πιο μάγκικες νίκες μας.Κόντρα σε όλους και σε όλα.Συγχίστηκα απίστευτα και ευχαριστώ που επιτέλους
είχε happy end και για μας.

Υπόκλιση σε Σπανούλη και Ράσο Νεστέροβιτς!

ΥΓ:Τρελή ξενέρα το τρίποντο του Φώτση στο τέλος...tongue.gif

Anaz
ΥΓ:Τρελή ξενέρα το τρίποντο του Φώτση στο τέλος...
Πιο πολυ ξενερα ηταν το χαμενο τριποντο του Σπαν στη τελευταια μας επιθεση... 19.gif
LFO
Γιγαντας ο χειροτερος του Σοφο , Νεστεροβιτς
Θεος το γατακι Ερτσεκ
Καθοριστικος ο συνταξιουχος Παπαλουκας

αλλα πανω από όλα....

MVP o τυπός που πέταξε την φωτοβολιδα....Μια ανθοδεσμη απο την ΚΑΕ στον κυριο παρακαλω.

Ρε lakersdynasty λυπησου μας ρε φιλε, λυπησου μας!!! Οταν εχετε εσεις προβληματα , ειναι ελλειψεις. Οταν εχουμε εμεις προβληματα , εχουμε κακο σχεδιασμο ροστερ. Οταν τα βαζετε απο το σπιτι σας ,ειναι δουλεμενα στην προπονηση. Οταν τα βαζουμε εμεις μας ανοιξε ο πατος......

Ασχημο συναισθημα η ηττα ε? Get used to it!!!
phoenix_93
Θλιβερο παιχνίδι. Νέες επιτυχίες των διαιτητών το 'πάτημα γραμμής' του Νίκολας στο τέλος που μπορεί να έκρινε και το παιχνίδι, η φάση με τον Μπατίστ ακριβώς πριν την διακοπή και η ερμηνεία των διάφορων βουτιών. Ο Παναθηναικός έχασε γιατί ασχολήθηκε υπερβολικά με τον Σπανούλη και τον Τεόντοσιτς και ξέχασε ότι υπήρχε ένας παίκτης που έπαιζε 10 χρόνια ΝΒΑ που μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, αλλά αν το αφήσεις θα τα κάνει.
Θλιβερή η παρουσία του Τσαρτσαρή. Είναι κρίμα ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων ετών να έχει μετατραπεί σε ξυλοκόπο τρίτης κατηγορίας.
tzagasdog
Φοβερος και ο Τεοντοσιτς ισως το πιο ουσιαστικο του παιχνιδι κοντρα στον Παο εβερ....

Ο Παπαλουκας για τα 3 συνεχομενα λαθη ισοφαρισε στο τελος παλι καλα....

Ο Σπανουλης εκανε πολυ λιγοτερα απο αυτα που μπορουσε σημερα...
για μενα ηταν μετριος. Με rkg 6 νομιζω αυτο τα λεει ολα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.