Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (2) Houston Rockets vs (7) Dallas Mavericks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
(2) Houston Rockets [56-26] vs (7) Dallas Mavericks [50-32]




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1 - Sat. April 18, Dallas at Houston, 9:30 PM, ESPN
Game 2 - Tue. April 21, Dallas at Houston, 9:30 PM, TNT
Game 3 - Fri. April 24, Houston at Dallas, 7:00 PM, ESPN
Game 4 - Sun. April 26, Houston at Dallas, 9:30 PM, TNT
Game 5 * - Tue. April 28, Dallas at Houston, TBD
Game 6 * - Thu. April 30, Houston at Dallas, TBD
Game 7 * - Sat. May 2, Dallas at Houston, TNT


Σχόλια για τη σειρά εδώ.
captain charisma
ειχα πει πριν λιγο καιρο οτι ηθελα τους ροκετς ως αντιπαλους παρα τους σπερς,γκριζλις και κλιπερς, γιατι θεωρω οτι εχουν περισσοτερες ελπιδες για να περασουν στον επομενο γυρο οι μαβς αν παιξουν σοβαρα οπως περσι στα 6 παιχνιδια με τους σπερς...

φανταζομαι ο καρλισλ θα εχει κρυμμενους καποιους ασσους στο μανικι για να μπλοκαρει τους ροκετς..παιζει να ακολουθησει κ αυτος τη τακτικη του ποπ με το περιφημο hack a dwight αν δει οτι δεν του παει καλα το ματς...

SteveNashidis
Με Beverly, Motenjiunas, Papanikola-oups (tongue.gif) και καλό Howard δεν θα έδινα πολλές ελπίδες στους Μάβερικς . Τώρα που λείπουν οι πρώτοι 3 και ο Superman είναι ωσεί παρών θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να τους αποκλείσουν . Με τόσους βετεράνους που περιμένουν πως και πως να παίξουν σοβαρά μόνο στα πλειόφ οι Μαβς είναι επικίνδυνοι . Τώρα τι πρόσωπο θα δείξουν οι Jefferson, Amare,Chandler,Harris,Felton είναι ένα θέμα και όλοι τους είναι Χ Factor.
Ο Νίκος προσεύχεται να γίνουν οι παίκτες ίδιοι με αυτούς που αγάπησε στο ΝΒΑ Live 2006 ώστε να σηκώσει κούπα. Γιατί όχι smile.gif
jasonick
Όπως έχω ξαναπεί δεν έχω δει πολύ Rockets πέρσυ αλλά αν στην άμυνα συνεχίζουν και κάνουν αλλαγές στα σκριν περιμένω μεγάλη σειρά από τον Dirk. Ακόμα και στο 1-1 ο Jones πέρσυ έβλεπε εφιάλτες, ενώ το Houston έχει έναν μείον λιγότερο αμυντικό να ρίξει (D-Mo) και ο Smith δεν πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο matchup. Στις αλλαγές που αναφέρθηκα ο Dirk δεν είχε πρόβλημα πέρσι είτε να σκοράρει είτε να κάνει τη σωστή επιλογή με τη πάσα όταν έκανε το double team το Houston. Χαρακτηριστικά θυμάμαι σε έναν αγώνα εκτός, που προς το τέλος του παιχνιδιού φύλαγε ο Lin για 3 σερί επιθέσεις το Nowitzki. smiley.gif Πάντως φέτος στη regular ο Γερμανός δεν ήταν το ίδιο καλός μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά του και αν με ρωτούσε κανείς θα έλεγα φέτος ότι θα είχε σχετικά άνετα το 50/40/90 ενώ είχε "μόνο" 46/38/88. tongue.gif Τον τελευταίο καιρό που ξεκουράστηκε ήταν καλύτερος και περιμένω μεγάλη σειρά.

Η μεγάλη διαφορά με πέρσι είναι ο Chandler, ο MVP φέτος για μένα και όσο είναι μακριά από πρόβλημα φάουλ θα είμαστε καλά. Θέλω να δω αρχικά πάντως πως θα παίξoυν με τον Howard οι Rockets. Είχε πει ότι είναι OK με το ρόλο του 2ου βιολιού αλλά είναι έτσι; Εννοείται πάντως ότι προτιμώ τα ποσταρίσματα του Dwight χωρίς double teams και ας μας βάλει και 50άρες (ότι είχε κάνει δηλαδή η Atlanta το '11) παρά να παίζει pick and roll με τον Harden, ιδιαίτερα όταν είναι έξω ο TC και παίζει μέσα ο Amare. tongue.gif
Ενδιαφέρον έχει και η μάχη στα guards. Αμυντικά ο Rondo θα μαρκάρει στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τον Harden, αλλά αυτό που με ανησυχεί και θα ακουστεί περίεργο είναι ότι ο Ellis θα πάει είτε στον Terry είτε στον Prigioni και δυστυχώς έχει μια τάση ο Monta να χάνει τους αντιπάλους του off the ball με αποτέλεσμα να δεχόμαστε τρίποντα από τον παίκτη του. Και ντάξει δηλαδή να χάσουμε από το Harden το δέχεσαι, τώρα να δω τίποτα Terry 6/7 τρίποντα πως να μην ξενερώσεις μετά; tongue.gif Κάπου σε ένα blog πάντως είχα δει τον Aminu σαν δικό μας x-factor και συμφωνώ απολύτως. Ίσως τον δούμε αρκετά πάνω στο μουσιά, ειδικά αν έχει πρόβλημα με φάουλ ο Rondo*. Επιθετικά δεν ξέρω πως θα πάνε τα matchups αλλά έχω περιέργια να δω. Φαντάζομαι θα πάει ο Harden στον Ellis και ο Prigioni/Terry πάνω στο Rondo δίνωντας του τρία στρέμματα χώρο. Playoff Rondo σε χρειάζομαστε, ξέρεις εσύ.
Κλείνοντας Πάρσονα αγόρι μου ξεκίνησες άσχημα αλλά στη συνέχεια μου άρεσες. Αν είσαι 100 % και δεν είσαι ακόμα τραυματίας, δεν θέλω πολλά λόγια, αυτή είναι η ευκαιρία σου απλά τα πράγματα παίξε μπαλίτσα.

*Aκόμα δεν έχει ξεκινήσει η σειρά και ήδη έχω νευριάσει με το flopping που θα ρίξει ο Harden. tongue.gif

Mavs in 6 dall2-sm.gif
klow13
Παντως αν και στο τελευταιο ματς ο ροντο μαρκαρε καλα στο τελος τον χαρντεν,ευχομαι να τον μαρκαρει οσο περισσοτερο γινεται στη σειρα,γιατι αυτο θα σημαινει οτι θα παιξει πολλα λεπτα και στη regular οι πενταδες με ροντο ειχαν τις χειροτερες επιθετικες επιδοσεις σε σχεση με αυτες με χαρις η μπαρεα μεσα.Playoff ροντο 40 λεπτα λοιπον tongue.gif

Ο καλος ντιρκ δεν κοβεται και σε περιπτωση που βρει ρυθμο δε θελω με τιποτα να ξαναδω τα περσινα με χαουαρντ πανω του γιατι βλεπω σε τετοια περιπτωση τον tyson να τελειωνει με 15-20 ριμπ ανα αγωνα,τα μισα επιθετικα.Ομως πιστευω οτι θα εχει και δυσκολο εργο αμυντικα με josh-jones,ειτε στην αντμετωπιση του πνρ με χαρντεν ειτε στο να τους κρατησει μακρια απο τα επιθετικα ριμπς.

Περιμενω ανα διαστηματα να παιξουμε με χαρντεν μπρουερ αριζα μαζι στην περιφερεια,προσφερεται η σειρα,με το μακρος τους και τις συνεχεις αλλαγες θα δημιουργησουν προβλημα,και στο χειροτερο σεναριο ο χαρντεν θα ειναι πανω στον ντιρκ(ουτως η αλλως απο τζοουνς καλυτερα τον μαρκαρει).

Και ενα καλο νεο

Calvin Watkins @calvinwatkins
Follow
Kevin McHale just said on 790-AM Houston he's liking what he's seeing from Clint Capela. He could get more PT vs Dallas.

Πιο πολυ και απο τον ντορσει τον πιστευα τον ντορσει για back up φετος και δεν ηταν κακος ιδιαιτερα στο αμυντικο πνρ,αλλα προτιμοτερος ο καπελα που επιτρεπει και στους περιφερειακους να παιξουν πιο επιθετικη αμυνα.



There's no more predictable team than the Rockets," Cuban told Kirk Goldsberry. "You know exactly what they're gonna do. But James Harden is so good. That's what analytics have begot. Right? Predictability. If you know what the percentages are, in the playoffs, you have time to counter them. Whether you're good enough to do it is another question. Because they are very talented, and James Harden, I think, is the MVP. Because that's not a very good team over there."

Αν και θελουμε παρα πολυ ξεκατινιασμα cuban-morey στα side των αγωνων,δεν ειναι και εμπρηστικη η δηλωση,απολυτο δικιο εχει,το θεμα ομως ειναι οτι οι ροκετς φετος στηριζονται περισσοτερο στην αμυνα(για αυτο και οι προσθηκες brewer-josh που δεν ειναι παραδοσιακοι παικτες morey),και απο εκει πρεπει να παρουν πλεονεκτημα.

jasonick
Και να πεις ότι δεν τα έλεγα για τον Monta και την άμυνα του.. rolleyes.gif
Δίκαια το πήρε το ματς το Houston, ενώ από εμάς απογοητεύτηκα με αυτά που είδα. O Parsons δυστυχώς δεν φαίνεται 100 % και ξανατραυματίστηκε (όχι σοβαρά τουλάχιστον) και με τέτοιο Monta δεν πρόκειται να έχουμε τύχη. Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ήταν απλώς ένα κακό παιχνίδι γιατί τον τελευταίο καιρό κυρίως τέτοια βλέπουμε. Όχι ότι όλη η ευθύνη πέφτει πάνω του, και καλά να έπαιζε δεν ξέρω αν θα νικάγαμε και πάλι η αλήθεια είναι. Το καλό ήταν ότι είχαμε vintage Dirk στην επίθεση τουλάχιστον.
Δεν πτοούμαστε, συνεχίζουμε. dall2-sm.gif
klow13
https://pbs.twimg.com/media/CC7D7MSUkAAp7pn.jpg:large

Bobby Karalla
‏@bobbykaralla
Mavs 2nd-Q shot chart after Dwight Howard picked up his third foul (9:56 left).

Michael Pina @MichaelVPina
Follow
Houston's net rating with Howard and Harden on the floor was +59.5 points per 100 possessions tonight.

Απιστευτος χαουαρντ στο λιγο που επαιξε λογω φαουλ.Μετα την κατηφορα της πρωτης περιοδου,με αυτον μεσα οι μαβερικς δεν επιχειρουσαν καν να μπουν στη ρακετα.Τετοια αμυνα δεν εχω δει απο χαουαρντ ολη τη χρονια και ισως ουτε περσι.Αλλη ομαδα με αυτον σε καλη κατασταση,ελπιζω να μπορει να εχει αυτο το impact και σε 30+ λεπτα.

Mvp μεταξυ ισων ο αριζα θεωρω,περα απο τη σουπερ στατιστικη του επαιξε και εξαιρετικη αμυνα σε ολο το ματς στον μοντα.

Παντως και οι 3 βετερανοι μας με εμπειρια πρωταθλητισμου(τερι,αριζα,μπρουερ) ηταν σημαντικοτατοι και εκαναν τη διαφορα,ειδικα jet γεννημενος για τετοια ματς.Και περσι ειχαμε τον λιν που εβγαζε ολα τα ψυχοπαθολογικα του προβληματα στα κρισιμα.
lakersdynasty
Θεωρώ τις αλλαγές στη μέση της χρονιάς εξαιρετικές για το Χιούστον. Και δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη επεξήγηση. Αρκεί να δει κανείς το ρεκορ με το οποίο τελείωσαν τη σεζόν.

Ο Χάουαρντ κάνει τη διαφορά αλλά και η περιφερειακή άμυνα των Ροκετς φροντίζει να έχει να καλύψει απο τη πλευρά του μόνο αυτά που πρέπει.

Οι Ρόκετς κάνουν πάρα πολύ καλή δουλεία στο να οδηγούν τον αντίπαλο σε κακά σουτ αλλά και να μεταφέρουν τον αντίπαλο στους συμπαίκτες τους κοντά στο καλάθι.

Πολύ καλή ομαδική άμυνα, που πολλές φορές θα οδηγήσει και σε εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον.

Parsons Chandler Rondo είχαν αρνητικά +/- σε σχέση με το αποτέλεσμα του αγώνα και αυτό είναι θεματάρα για τους Μάβερικς. Χειρότερος όλων ο Rondo με -25 με τον αγώνα να λήγει στο -10.

Σκοτώνει το spacing σε μεγάλο βαθμό. Και χαλάει και τις επιλογές των υπολοίπων. Σε μια συγκεκριμένη επίθεση θυμάμαι τον Rondo στην άκρη του γηπέδου και τους Ρόκετς να καλύπτουν μόνο τα 2/3 αυτού με τον αμυντικό του Rondo να είναι κολλημένος στη μια πλευρά της ρακέτας.

Δε γίνεται δουλεία έτσι. Οι Ρόκετς είναι πολύ καλοί αμυντικά για να επιβιώσεις παρουσιάζοντας ότι παρουσίασαν οι Μάβερικς.

Rondo -25 σε 27 λεπτά
Barea +12 σε 22 λεπτά

Τεράστια η διαφορά.


jasonick
Για σήμερα είναι αμφίβολοι οι Harris και Parsons, που ακόμα και να παίξουν δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι.
Θέλω να δω τι αλλαγές θα κάνει απόψε ο Carlisle, αν θα συνεχίσει τη ζώνη, αφήνοντας τα σουτ και τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί ο Dirk στα πικενρολια των Rockets, μιας και ο McHale τον σημαδευε συχνά στα plays που καλουσε στο πρώτο παιχνίδι.
Επίσης μπορεί να έχω γίνει γραφικός πια αλλά ΜΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΛΚΙΕΣ ΞΑΝΑ.
SupG18
ζήλεψε τον porter? smiley.gif

περιμένω μεγάλο ματς από χάρντεν σήμερα
captain charisma
λογικο ειναι να σημαδευουν το νοβιτσκι ο οποιος παρολο που επιθετικα ηταν πολυ καλος αμυντικα δεν μπορει πλεον κ λογο ηλικιας...
ο ελις πρεπει να σοβαρευτει κ να παιρνει περισσοτερες προσπαθειες..
ποτε δεν καταλαβα γιατι ο ροντο παιζει τοσο λιγο..ολη τη χρονια ειχε κοντα στα 28λ και στο πρωτο ματς ειχε 27λ συμμετοχης..γιατι ετσι?απο τι τον προφυλαζει?αμα δεν παιξει τωρα ποτε θα παιξει?
πολυ αστοχος ο στουντεμαιρ κ ειχε απεναντι του εναν ρουκι...
καποια πραγματα πρεπει να τα διορθωσουν στο 2 ματς για να εχει μελλον αυτη η σειρα...
klow13
Παντως ειναι φοβερα τα φαουλ που σφυριζονται σε dwight.Ενα moving screen που δεν ηταν και ενα επιθετικο που παλι δεν ηταν,μετα απο επληκτικο θεατρο του chandler.Καθαροτατες φασεις και οι 2.
klow13
Ετοιμος να κραξω ημουν στο πρωτο ημιχρονο ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΚΑΡΩΣΕΣ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΖΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ?

Ο χαρντεν ηταν σχετικα κακος σημερα,ο αριζα και ο τζοουνς κακιστοι(ευτυχως δεν τραυματιστηκε σοβαρα ο τζοουνς),αλλα ο χαουαρντ ηταν τρομερος.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφασισε να παιζει σε μονιμη βαση το pnr και ηταν ασταματητος.Γενικα φαινεται σε πολυ κατασταση,ηταν κυριαρχος και στην αμυνα,εκανε contest παντου.

Γενικα δεν ειχαν απαντηση στο πικ ν ρολ σημερα οι μαβερικς.Ειτε μεταξυ σμιθ-χαουαρντ ειτε μεταξυ χαρντεν-τζος.Ο chandler ετρεχε να τους καλυψει ολους.8 καρφωματα στην τελευταιο περιοδο με αυτο τον τροπο,συν 2 ευκολα λει απ του brewer που ο ελις τον εχασε τελειως και το ματς τελικα δεν εγινε ντερμπι.

Παντως στο ξεσπασμα του τζος με 6-7 ασιστ στην τελευταια περιοδο εχουν μεγαλη ευθυνη ντιρκ και μοντα,ηταν εκτος τοπου και χρονου στην αμυνα,οι περισσοτερες πασες ηταν πολυ ευκολες.

Επισης ο carlisle εχει να αντιμετωπισει και το θεμα του ροντο.Συνεχιζε ο τερι να τον αφηνει ολομοναχο στην weak side για να παει για βοηθεια στο post up του ντιρκ.Παλι επαιξε λιγο,και λογω foul trouble.Γενικα εχουν πολλα θεματα οι μαβς,ελειπε και ο παρσονς(δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν επαιξε παραπανω ο aminu σημερα,τι πενταδα με φελτονα-μπαρεα-ελις?)
jasonick
QUOTE
Επισης ο carlisle εχει να αντιμετωπισει και το θεμα του ροντο.Συνεχιζε ο τερι να τον αφηνει ολομοναχο στην weak side για να παει για βοηθεια στο post up του ντιρκ.Παλι επαιξε λιγο,και λογω foul trouble.


Δεν ξέρω μου δείχνει την εντύπωση ότι είναι ξενερωμένος και ότι το έχει παρατήσει και από τη γλώσσα του σώματος αλλά και από το γεγονός ότι τα φάουλ που έκανε στον Harden στην τρίτη περίοδο ήταν αντίστοιχα αυτών που κάνω στο myplayer στο 2k όταν η διαφορά είναι στο +30 και θέλω να παίξω το επόμενο παιχνίδι.


QUOTE
(δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν επαιξε παραπανω ο aminu σημερα,τι πενταδα με φελτονα-μπαρεα-ελις?)

Ακριβώς.
Επίσης Felton, JJ, μαζί σε 5άδα
.. σε ματς που δεν είναι blowout
.. είναι playoff
.. στην 4η περίοδο

FAIL

QUOTE
ο χαουαρντ ηταν τρομερος.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφασισε να παιζει σε μονιμη βαση το pnr και ηταν ασταματητος.Γενικα φαινεται σε πολυ κατασταση,ηταν κυριαρχος και στην αμυνα,εκανε contest παντου.


Στην 4η περίοδο μέχρι ένα χαμένο layup του Ellis όπου έκανα rage quit και δεν είδα μετά τι έγινε smiley.gif πέρα από αυτή τη φάση δεν πλησιάζαμε κοντά στο καλάθι, τα περισσότερα σουτ μας ήταν είτε από midrange.
Επίσης τι έπαθε ο μπετατζής και αρχίζει και βάζει βολές;

Πάντως ακόμα και όταν περάσαμε μπροστά στην 4η περίοδο αν ήμουν Houston fan δεν θα ανησυχούσα, η ομάδα έβγαζε μία εικόνα που δεν έπειθε. O Dirk ήταν τρύπα και το δίδυμο μαζί με τον Amare ήταν καταστροφικό, ο TC πρέπει να έκανε από τα χειρότερα ματς του φέτος και ο Monta ήταν ασταθής. Βέβαια δεν ξέρω αν θα τον δούμε πολύ καλύτερο γιατί ο μεγαλύτερος ρόλος που έπαιζε τόσο καλά ο Ellis φέτος ήταν ότι λόγω του dribble penetratrion συνδυαζόμενο με τους σουτέρ που είχαμε γύρω του οι αντίπαλες άμυνες δυσκολεύοντας να μας αντιμετωπίσουν. Όμως όπως είναι γνωστό μετά το trade του Rondo χάσαμε σουτέρ, μπερδεύτηκε και το spacing και οι τραυματισμοί τώρα των Harris, Parsons δεν βοηθάνε. Αμυντικά πάντως κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να πηγαίνει πάνω στον Harden γιατί στην άμυνα πάνω στην μπάλα πήγαινει αξιοπρεπώς θα έλεγα.
SteveNashidis
http://bleacherreport.com/articles/2439771...ign=programming


Rajon Rondo is out indefinitely and Chandler Parsons is out for the season.

Τελικά οι 2 συγκεκριμένοι παίκτες έστειλαν τους Μαβς στο καναβάτσο και το Houston θα τελειώσει ανώδυνα και εύκολα τη σειρά . ο Cuban βρέθηκε εκτεθειμένος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του να φέρει καλούς παίκτες να πλαισιώσουν τον Dirk . Οι κινήσεις του προφανώς και δεν έπιασαν , κάνοντας τον τελικό απολογισμό.

O Rondo δεν τον βλέπω να κάθεται πλέον Dallas όπου είναι φανερά μαλωμένος με τον Rick και επίτηδες δεν παίζει μπάσκετ.
Tώρα μένει ο Monta να σηκώσει την ομάδα μόνος του.
SG3ptshooter
Σειρά ενδείξεων λένε πως το Dallas χωρίς Rondo θα είχε καλύτερη τύχη, είτε δεις τα pre-trade νούμερά τους στη σεζόν, είτε το οn/off του της σειράς. Δεν γίνεται πιο "ανώδυνο" για το Houston, απλά με το 2-0 ούτως ή άλλως είναι πολύ αργά.

Κάπως έτσι νύχτα είχε χαιρετήσει κι απ' την αποστολή της team USA όταν είχε απηυδήσει ο Κ, κομψά και διακριτικά.
captain charisma
και στο 2ο ματς μεχρι τη τριτη περιοδο το παλευαν οι μαβς αλλα μετα κατερευσαν οπως και στο πρωτο...με τραυματια τον παρσονα και το ροντο στο κοσμο του η σειρα δεν εχει μελλον και δικαια θα βγουν οι σκουπες...αλλη μια χαμενη χρονια για τους μαβερικς...τελικα η ανταλλαγη του ροντο εκανε περισσοτερο κακο παρα καλο...πριν την ανταλλαγη με νελσονα και ραιτ οι μαβς ηταν στις πρωτες θεσεις εχοντας τη καλυτερη επιθεση..οσο για την επομενη χρονια αν ειναι να μεινει ο ροντος θα πρεπει να φυγει ο καρλαιλ η το αναποδο...ωραιες καταστασεις...
SteveNashidis
O Rondo καπως μάρκαρε τον Harden και τον ενοχλούσε. Tώρα παρά γίνονται κοντοί στην περιφέρεια και με την απουσία Parsons , με Felton,Barea, Ellis,Harris να μένουν διαθέσιμοι . Μάλλον θα αναβαθμιστεί ο Αminu με περισσότερα λεπτά συμμετοχής και μαρκάρισμα στον Harden, o Jefferson θα την βγάλει στο 2 και o Monta θα πάρει στα χέρια του την oργάνωση της ομάδας.

jasonick


Το καλύτερο μας παιχνίδι το χθεσινό, μετά από δεν θυμάμαι και εγώ πόσο καιρό.
Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε σε σετ παιχνίδι να αντιμετωπίσουμε τους Rockets, ανοίξαμε τον ρυθμό και η επίθεση πλέον έχει βρει ρυθμό. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο τομέα των ριμπάουντ και οι Howard, Harden περιορίστηκαν περισσότερο σε σχέση με το 3ο παιχνίδι. Είχαμε θέματα όμως με τους Brewer, Smith με τα drive του πρώτου και με τον δεύτερο να συνεχίζει να μας κάνει ζημιά στην άμυνα κυρίως με τα τρίποντα (!) του. Ο Aminu επιτέλους ξεκίνησε στην 5άδα και ήταν εξαιρετικός και σε επίθεση και σε άμυνα. Ελπίζω το καλοκαίρι να τον ανανεώσουμε πρώτο μιας και δεν έχουμε τα bird rights του και αν ανανέωσουμε TC και Monta δεν θα έχουμε το cap space λογικά. Ο JJ Barea πρέπει να το έχω ξαναπεί αλλά είναι ο αγαπημένος μου παίκτης από τους παίκτες που βρίσκονται χαμηλά στο rotation των ομάδων. Ο Ellis πραγματικά είναι άλλος παίκτης χωρίς τον Rondo δίπλα του και ο Dirk εκεί που έπρεπε έβαλε μεγάλα καλάθια και τέλειωσε το ματς.
Αφού δεν φάγαμε την σκούπα μας, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι θέλω μέσα στο Houston και θα είμαι ικανοποιημένος.


Υ.Γ:


Το φαγητό είναι καλά;
SG3ptshooter
QUOTE
Rajon Rondo excluded as Mavs spread around playoff money

http://espn.go.com/dallas/nba/story/_/id/1...allas-mavericks

Πως να μην πάει LA/NY μετά, θύμα της οικονομικής κρίσης κι αυτός.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.