Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βοστώνη-Κλίβελαντ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
mj23lbj23
QUOTE(Rondo @ May 18 2008, 23:29 ) *
Ο Λεμπρίκ μια χαρά είναι...Αν και υπερεκτιμημένος...Με ανησυχεί η απόδοση, αλλά σε ένα 7ο παιχνίδι μου αρκεί η νίκη και τίποτα άλλο...Δεν φταίω εγώ που ο Λεμπρίκ είναι στους Καβς...

ΥΓ:Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί συγκρίνετε τους Σέλτικς με άλλες ομάδες???Έίναι αυτοί που είναι και σε όποιον αρέσουν, δεν είστε υποχρεωμένοι να σας αρέσουν...Και αν δεν σας αρέσουν μην τους βλέπετε πολύ πολύ απλά...

Aν ειναι υπερεκτιμημενος ο Λεμπρον τοτε ο Γκαρνετ,ο Αλλεν και ο Πιρς ειναι παιχτες της σειρας γιατι η αξια του Λεμπρον ειναι μεγαλυτερη και απο των τριων.
Mamuwalde
ρε παιδιά γιατί παίζουν τόσο άσχημα ??? διαφωνώ για αυτά που γραφτήκαν για τις άμυνες .

εμένα μου φάινεται ότι κοπανάνε τούβλα από το άγχος τους και την πίεση . ακόμα και ο άλλεν παίζει σα να είναι σουτέρ της σειράς που ακροβολίζεται και αν του δώσουν την μπάλα καλώς ....

κακό μπάσκετ 68.gif
Rondo
QUOTE(mj23lbj23 @ May 18 2008, 23:39 ) *
Aν ειναι υπερεκτιμημενος ο Λεμπρον τοτε ο Γκαρνετ,ο Αλλεν και ο Πιρς ειναι παιχτες της σειρας γιατι η αξια του Λεμπρον ειναι μεγαλυτερη και απο των τριων.

Υπάρχει μία διαφορά...Οι τρεις μεγάλοι των Σέλτικς είναι φτασμένοι, ενώ ο Λεμπρόν έχειι δρόμο ακόμα...
lakersdynasty
QUOTE(Rondo @ May 18 2008, 23:29 ) *
Ο Λεμπρίκ μια χαρά είναι...Αν και υπερεκτιμημένος...Με ανησυχεί η απόδοση, αλλά σε ένα 7ο παιχνίδι μου αρκεί η νίκη και τίποτα άλλο...Δεν φταίω εγώ που ο Λεμπρίκ είναι στους Καβς...

ΥΓ:Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί συγκρίνετε τους Σέλτικς με άλλες ομάδες???Έίναι αυτοί που είναι και σε όποιον αρέσουν, δεν είστε υποχρεωμένοι να σας αρέσουν...Και αν δεν σας αρέσουν μην τους βλέπετε πολύ πολύ απλά...

Τους συγκρινουμε με αλλαες ομαδες γιατι αυτοι ειναι απο την αρχη της χρονιας φαβορι για τον τιτλο και εχοντας αυτη την "φημη" θα επρεπε να παιζουν καλητερα.

Πως καθοντουσαν ολοι και ασχολουνταν με τον ΠΑΟ μετα το τελευταιο παιχνιδι με την Παρτιζαν? Καπως ετσι. Δεν λεω οτι θα γινει το ιδιο με τους Σελτικς προς Θεου αλλα υπαρχει περυθωρειο αμφισβητητσης.
mj23lbj23
QUOTE(Rondo @ May 18 2008, 23:41 ) *
Υπάρχει μία διαφορά...Οι τρεις μεγάλοι των Σέλτικς είναι φτασμένοι, ενώ ο Λεμπρόν έχειι δρόμο ακόμα...

Υπαρχει μια διαφορα ο Λεμπρον πηγε τελικους περυσι στα 22 του χρονια ενω οι δικοι σου που ειναι ολοι ανω των τριαντα ακομα δεν εχουν παει.Και δεν συγκρινονται μαζι του ειναι καλυτερος παιχτης.
Pierce
μπορει να σταματησει σας παρακαλω αυτο το πραγμα; ειναι κουραστικο για τους ''τριτους''
captain charisma
40-50 για τους σελτικς στο ημιχρονο.μεχρι στιγμης εχουμε εκπληκτικη μονομαχια πιρς τζειμς.κατι σαν one man show απ τους δυο παικτες.ο αλεν μεχρι στιγμης ειναι εκτος κλιματος του ματς..ο γκαρνετ και αυτος τα ιδια..ειχαμε και ηρωισμους απο ποσει και χαουζ 41.gif απο κλιβελαντ περαν του τζειμς το χαος.
Mamuwalde
επιτέλους μαζεύτηκε λίγο το πράγμα .

οι καβς μου φαίνονται υπερβολικά μονοδιάστατοι . αν δεν μπει στο ματς ο λιθουανός δε νομίζω να καταφέρουν να πλησιάσουν περισσότερο

έχουν πολλή ενέργεια οι μισητοί [ tongue.gif ] τριφυλλοφόροι ακόμα και αν κατά τη γνώμη μου παίζουν σαν πρωτάρηδες

τώρα που το σκέφτομαι βέβαια ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία τέτοιων αγώνων δεν έχουνε πολλοί
Keyser_Soze
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτή η συνεχής ειρωνεία σε τι αποσκοπεί... Όλο Λεμπρικ, Λεμπρικ Λεμπρικ Λεμπρικ... Εμένα αυτό με εκνευρίζει απίστευτα. Αν είναι να αρχίσουμε όλοι τα ψευδώνυμα όπως Πριτς, Βλακνέτ, Τσόντο και Κλάφλεν θα το κάνουμε μ***ί το φόρουμ. Ελπίζω να σταματήσουν άμεσα αυτά τα σχόλια.

Όσον αφορά το παιχνίδι, είναι ψιλο-σουπίτσα αλλά έχει τη φάση του. Ο Πιρς κάνει σούπερ παιχνίδι, ο Ρόντο ακολουθεί απο κοντά και ο Χάουζ είναι αναμφίβολλα ο πιο παθιασμένος παίκτης του αγώνα αν και έχει αρνητικά στατιστικά μέχρι στιγμής.
Από την άλλη ο Λεμπρόν είναι σχεδόν μόνος του. Κρατιέται κοντά όμως και ελπίζει σε καμ μπακ... Για να δούμε...
Nik7
QUOTE(big dirk @ May 18 2008, 20:57 ) *
40-50 για τους σελτικς στο ημιχρονο.μεχρι στιγμης εχουμε εκπληκτικη μονομαχια πιρς τζειμς.κατι σαν one man show απ τους δυο παικτες.ο αλεν μεχρι στιγμης ειναι εκτος κλιματος του ματς..ο γκαρνετ και αυτος τα ιδια..ειχαμε και ηρωισμους απο ποσει και χαουζ 41.gif απο κλιβελαντ περαν του τζειμς το χαος.

που το δειχνει ρε παιδια;
Rondo
QUOTE(Nik7 @ May 19 2008, 00:15 ) *
που το δειχνει ρε παιδια;

http://bitcast-d.bitgravity.com/justintv/s...hannel=psn_tr3s
Nik7
QUOTE(Rondo @ May 18 2008, 21:17 ) *

thnx!!
NBAer
QUOTE(mj23lbj23 @ May 18 2008, 23:16 ) *
Kαι εγω διαφωνω παρα πολυ με την λογικη σου οτι αν δεν ηταν παλιοι δεν θα ....... οι καινουργιοι.

Χεχε. biggrin.gif Διαφωνεις με μια απο τις ιστορικοτερες αληθειες ολων των εποχων?
Το πρωταρχικο και παγκοσμιο φαινομενο της εξελιξης του ανθρωπου βασιζεται σε αυτο! Σε ολους τους τομεις. Μαθαινουμε απο τα λαθη των παλαιοτερων και ετσι βελτιωνομαστε αλλα επισης εξελισσουμε την ηδη υπαρχουσα γνωση σε ποιοτικοτερη και καλυτερη με βαση τις εμπειριες που εχουμε δει στους παλαιοτερους.

Σε ολους τους τομεις ξαναλεω. Μπασκετ, Σκακι, πολιτικοι μηχανικοι, φυσιοθεραπευτες, Ποδοσφαιρο, Μαθηματικα, κατασκευες γεφυρων, Ιατρικη, κλπ.

Πχ μπορουμε να πουμε οτι επειδη ενας κοινος σημερινος αποφοιτος της φυσικης εχει μεγαλυτερες και περισσοτερες γνωσεις απο αυτες που ειχε ο Νευτωνας, οτι ο σημερινος νεος ειναι μεγαλυτερος σε αξια απο τον Νευτωνα? Οχι βεβαια. Και αυτο γιατι ο σημερινος νεος στεκεται στις πλατες του Νευτωνα, του Αινσταιν, του Γαλιλαιου και φτανει ψηλοτερα απο οτι ηταν αυτοι. wink.gif

Μπορουμε να πουμε οτι ενας σημερινος σκακιστης που ξερει εναν απιστευτο αριθμο βαριαντων ανοιγματων, και εχει απιστευτα πιο πολλες γνωσεις απο τον απιστευτα ιδιοφυη Πολ Μερφι του 19ου αιωνα πχ ειναι καλυτερος αυτου? Οχι βεβαια! Οι σημερινοι σκακιστες βασιστηκαν στα λαθη των προηγουμενων γενιων ωστε να τα αποφυγουν και να μαθουν τι ειναι λαθος και τι σωστο. Επισης βασιστηκαν στην ιδιοφιυα των προηγουμενων γενιων ωστε να τους μιμηθουν ειτε στο στυλ, ειτε στον τροπο σκεψης, ειτε στο να μαθουν καλες κινησεις και να προπονησουν τον εγκεφαλο τους στο να τους βρισκει(pattern recognition).

Κλπ.... Σε ολους τους αλλους τομεις οι νεοι μαθαινουν απο τους παλιους, ειτε απο τα λαθη των παλιων ειτε απο τα σωστα τους.

Ετσι και ο Λεμπρον αν δεν ηταν αυτοι(ανουσια υποθεση αφου ηταν και θα ηταν ετσι και αλλιως), θα ειχε το παλιο "πρωτογονο" επιπεδο των παλαιων(Κουζι κλπ).

Καθε φορα με ξαφνιαζεις ολο και πιο πολυ με αυτα που λες. biggrin.gif

offtopic.gif sad.gif
mj23lbj23
QUOTE(NBAer @ May 19 2008, 00:21 ) *
Χεχε. biggrin.gif Διαφωνεις με μια απο τις ιστορικοτερες αληθειες ολων των εποχων?
Το πρωταρχικο και παγκοσμιο φαινομενο της εξελιξης του ανθρωπου βασιζεται σε αυτο! Σε ολους τους τομεις. Μαθαινουμε απο τα λαθη των παλαιοτερων και ετσι βελτιωνομαστε αλλα επισης εξελισσουμε την ηδη υπαρχουσα γνωση σε ποιοτικοτερη και καλυτερη με βαση τις εμπειριες που εχουμε δει στους παλαιοτερους.

Σε ολους τους τομεις ξαναλεω. Μπασκετ, Σκακι, πολιτικοι μηχανικοι, φυσιοθεραπευτες, Ποδοσφαιρο, Μαθηματικα, κατασκευες γεφυρων, Ιατρικη, κλπ.

Πχ μπορουμε να πουμε οτι επειδη ενας κοινος σημερινος αποφοιτος της φυσικης εχει μεγαλυτερες και περισσοτερες γνωσεις απο αυτες που ειχε ο Νευτωνας, οτι ο σημερινος νεος ειναι μεγαλυτερος σε αξια απο τον Νευτωνα? Οχι βεβαια. Και αυτο γιατι ο σημερινος νεος στεκεται στις πλατες του Νευτωνα, του Αινσταιν, του Γαλιλαιου και φτανει χηλοτερα απο οτι ηταν αυτοι. wink.gif

Μπορουμε να πουμε οτι ενας σημερινος σκακιστης που ξερει εναν απιστευτο αριθμο βαριαντων ανοιγματων, και εχει απιστευτα πιο πολλες γνωσεις απο τον απιστευτα ιδιοφυη Πολ Μερφι του 19ου αιωνα πχ ειναι καλυτερος αυτου? Οχι βεβαια! Οι σημερινοι σκακιστες βασιστηκαν στα λαθη των προηγουμενων γενιων ωστε να τα αποφυγουν και να μαθουν τι ειναι λαθος και τι σωστο. Επισης βασιστηκαν στην ιδιοφιυα των προηγουμενων γενιων ωστε να τους μιμηθουν ειτε στο στυλ, ειτε στον τροπο σκεψης, ειτε στο να μαθουν καλες κινησεις και να προπονησουν τον εγκεφαλο τους στο να τους βρισκει(pattern recognition).

Κλπ.... Σε ολους τους αλλους τομεις οι νεοι μαθαινουν απο τους παλιους, ειτε απο τα λαθη των παλιων ειτε απο τα σωστα τους.

Ετσι και ο Λεμπρον αν δεν ηταν αυτοι(ανουσια υποθεση αφου ηταν και θα ηταν ετσι και αλλιως), θα ειχε το παλιο "πρωτογονο" επιπεδο των παλαιων(Κουζι κλπ).
Καθε φορα με ξαφνιαζεις ολο και πιο πολυ με αυτα που λες. biggrin.gif

offtopic.gif sad.gif
Μηπως εφαγες αργα και σε πειραξε και δεν ξερεις τι λες.Τι σκακι και ταβλι μου λες εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα.
B for Basketball
O Varejao πρεπει να ειναι πολυ βλακας
Μα να βγαλει στο διαδρομο το ποδηλατο κ να κανει προπονηση την ωρα του αγωνα?????
24.gif 24.gif

Εντιτ: Μετα απο κραξιμο απο ατομο στο msn κανω μια διορθωση... tongue.gif
Παρολο που εχω δει πολλους αγωνες αυτο δεν το ειχα καναδει κ μου εκανε εντυπωση tongue.gif laugh.gif
Rondo
QUOTE(B for Basketball @ May 19 2008, 00:27 ) *
Μα να βγαλει στο διαδρομο το ποδηλατο κ να κανει προπονηση την ωρα του αγωνα?????
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....Έλεος...Στό
ος...
NBAer
QUOTE(B for Basketball @ May 19 2008, 00:27 ) *
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Τρελοκομειο. 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Αγωνας Πιρς versus Τζειμς! Τρελά σουτ και απο τους 2 στις τελευταιες επιθεσεις. Πανε για 50αρα και οι 2.....

mj23lbj23: Αν δεν καταλαβαινεις τι λεω δεν φταιω εγω.....
Pierce
QUOTE(mj23lbj23 @ May 19 2008, 00:26 ) *
Μηπως εφαγες αργα και σε πειραξε και δεν ξερεις τι λες.Τι σκακι και ταβλι μου λες εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα.

1 faoul
Keyser_Soze
QUOTE(mj23lbj23 @ May 19 2008, 00:26 ) *

ΟΥΑΟΥ!! Του την είπες τώρα τρελά. Και γαμώ τα επιχειρήματα... 77.gif 77.gif 77.gif

Το παιχνίδι έχει ανάψει, οι Καβς μείωσαν, ο Λεμπρόν έβαλε τρίποντο, ο Γκαρνέτ έκανε δυναμικό μπάσιμο και ο Βαρεχάο κάνει ποδήλατο. Θα δούμε ματσάρα!!!
mj23lbj23
QUOTE(NBAer @ May 19 2008, 00:30 ) *
Τρελοκομειο. 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Αγωνας Πιρς versus Τζειμς! Τρελά σουτ και απο τους 2 στις τελευταιες επιθεσεις. Πανε για 50αρα και οι 2.....

mj23lbj23: Αν δεν καταλαβαινεις τι λεω δεν φταιω εγω.....

Αν θες να κανεις αναλυσεις τετοιες καντες αλλου.Εσυ φαινεται δεν καταλαβαινεις τι λεω.
Mamuwalde
θυμάστε ένα παλιό παιχνίδι στα pc ? 1on1 λεγότανε tongue.gif

ακόμα κι έτσι έχει γίινει πολύ καλύτερο το παιχνίδι .
Mamuwalde
κάνουν φοβερά πράγματα αυτοί οι 2 σήμερα .αν και έχει γίνει streetball το παιχνίδι .

οι άμυνες παίζονται μόνο με τα μάτια αλλά πολύ τούβλο . μόνο στα ριμπάουντ λειτουργούν ομαδικά .

πολύ ενδιαφέρον πάντως έχει γίνει ακόμα και σαν μονομαχία να το δεις
B for Basketball
Επρεπε να τους kραξω αγρια για να περασουν...
Ε Rondo??? tongue.gif
Το Detroit ομως δεν ειναι παιξε γελασε...
Rondo
Ο Νόμος του Γκάρντεν νούμερο 8!!!!

Έστω και αν δυσκολεύτηκαν για μία ακόμα φορά οι Σέλτικς έκαναν το καθήκον τους κόντρα στον Λεμπρόν(γιατί μόνος του έπαιζε σήμερα) και πέρασαν στους τελικούς κόντρα στους Πίστονς...Δικαιότατα πιστεύω και έχοντας σε απίστευτη μέρα τον Πιρς, αλλά και τον Ρόντο που κόντεψε να κάνει τρίπλ νταμπλ με 8 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ...Η σειρά με τους Πίστονς αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα με τους Σέλτικς να έχουν μόνο έναν στόχο...Να κρατήσουν απόρθητη την έδρα τους...Go celtics1-sm.gif

ΥΓ:Δεν ξεχνάω όσα είχαν ειπωθεί για τον Πιρς και όχι μόνο...Η φετινή ομάδα των Σέλτικς είναι μία λερναία ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι και βγαίνουν δύο...bforbasketball, η ομάδα δεν παίζει καλά και περνάει, που να βρει και τη φόρμα της... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
B for Basketball
QUOTE(Rondo @ May 18 2008, 22:44 ) *
ΥΓ:Δεν ξεχνάω όσα είχαν ειπωθεί για τον Πιρς και όχι μόνο...Η φετινή ομάδα των Σέλτικς είναι μία λερναία ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι και βγαίνουν δύο...bforbasketball, η ομάδα δεν παίζει καλά και περνάει, που να βρει και τη φόρμα της... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Θελω ομως να την δω στα δυσκολα τωρα...
Διοτι οι Χωκς και οι Καβς δεν ειναι Detroit...
Φαντασου να ηταν κ στην Δυση.... tongue.gif
Με το μπασκετ που παιζουν μεχρι τωρα (στα playoff φυσικα) δεν με πειθουν!
Keyser_Soze
Τελικά το 2ο ημίχρονο ήταν πολύ μπομπέτο!!!
Απίστευτοι παπάδες από Πίρς και Λεμπρόν. Εξαιρετική η βοήθεια του Πίτζει Μπράουν που άφησε τον κάκιστο Άλεν στον πάγκο για όλο σχεδόν το 4ο 12λεπτο. Το ματς νομίζω τέλειωσε στην κακή επιλογή του Λεμπρόν περίπου 15 δευτερόλεπτα από το τέλος που αντί να σουτάρει ενώ το είχε το σουτ, προτίμησε να κάνει μπάσιμο "ένας εναντίον όλων" και έκανε σχεδόν έρμπολ, ενώ οι Καβς ήταν πίσω με 3.
Μπράβο στους Σέλτικς για την πρόκριση, μπράβο και στους Καβς και στον Λεμπρόν για την προσπάθεια και την εμφάνιση.
Rondo
QUOTE(B for Basketball @ May 19 2008, 01:49 ) *
Θελω ομως να την δω στα δυσκολα τωρα...
Διοτι οι Χωκς και οι Καβς δεν ειναι Detroit...
Φαντασου να ηταν κ στην Δυση.... tongue.gif
Με το μπασκετ που παιζουν μεχρι τωρα (στα playoff φυσικα) δεν με πειθουν!

Δεν είναι στη Δύση, τί να κάνουμε??? Δεν πείθουν γενικότερα αλλά περνάνε...Οπότε τί έχει σημασία να πείθουν ή να περνάνε???
captain charisma
bad boys....bad boys....what you will make now?
B for Basketball
QUOTE(Rondo @ May 18 2008, 22:52 ) *
Δεν είναι στη Δύση, τί να κάνουμε??? Δεν πείθουν γενικότερα αλλά περνάνε...Οπότε τί έχει σημασία να πείθουν ή να περνάνε???

Εστιαζεις στο οτι περνανε...Οχι στο ποιους περασανε...
Αλλα κ ετσι...Αν συνεχισουν αυτες τις εμφανισεις...Θα σταματησουν να περνανε laugh.gif
Mamuwalde
θα πρέπει να γίνουν πολύ καλύτεροι για να ανταπεξέλθουν στους τελικούς .οι πίστονς είναι πιο ψημένοι , τελειώσαν τη σειρά πιο νωρίς [και στη συγκεκριμένη σειρά το θεωρώ πλεονέκτημα για το ντιτρόιτ] και επιστρέφει και ο μπίλαπς .

οι καβς προσπάθησαν αλλά θεωρώ ότι ήταν πολύ λίγοι για τελικό . δεν επιτρέπεται σε τέτοιο ματς να μην έχουν ούτε 3 πάικτες με διψήφιο αριθμό πόντων .

κι αν δεν καταλάβουν ότι με one man show δε θα φτάσεις ψηλά ... κινδυνεύουν να ψοφήσουν τον Λεμπρόν πριν την ώρα του . με τέτοιο ξύλο που τρώει και τέτοια πίεση την οποία δέχεται μέσα κι έξω από το παρκέ .... supporting cast που λένε και οι αμερικάνοι δημοσιογράφοι [οι οποίοι παρεπιπτόντως θεωρώ ότι παραδίδουν μαθήματα σπικάζ]
NBAholic

Για να μην το προχωρήσουμε πιο κάτω (κι ας μην πιανόμαστε από λέξεις, ό,τι ισχύει όσον αφορά σε αυτές τις κατατάξεις στον υψηλότερο τομέα της ανθρωπότητας ισχύει και στον πιο ασήμαντο, όποιοι κι αν θεωρείς ότι είναι αυτοί), μπορείς να μου πεις γιατί διαφωνείς με την απλή λογική που σου παραθέσαμε;
Rondo
QUOTE(B for Basketball @ May 19 2008, 02:01 ) *
Εστιαζεις στο οτι περνανε...Οχι στο ποιους περασανε...
Αλλα κ ετσι...Αν συνεχισουν αυτες τις εμφανισεις...Θα σταματησουν να περνανε laugh.gif

Καλό είναι όπως μου λέγατε να μην προτρέχω όταν έγραφα τους Σέλτικς ως μελλοντικούς πρωταθλητές, έτσι να μην προτρέχετε κι εσείς γιατί ίσως βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων...Τα τελευταία που γράφουν δεν τα σχολιάζω γιατί πολύ απλά δεν έχω κάτι να πω για υποθέσεις...Τα γεγονότα μιλούν και λένε Σέλτικς-Πίστονς στους τελικούς της Ανατολής, επίσης οι Σέλτικς είναι από δύσκολο ως απίθανο να παίξουν τόσο άσχημα όσο έχουν παίξει μέχρι τώρα εκτός έδρας...Για τον Big Dirk, θα ήθελα να μου ξεκαθαρίσει αν μπορεί τί ομάδα είναι και ποιον παίκτη θαυμάζει, γιατί τώρα πια μάλλον είναι Πίστονς και θαυμάζει τον Ρασίντ...
captain charisma
dallas ειμαι και ειμαι φαν του νοβιτσκι..αλλα απ τη στιγμη που αποκλειστηκαν οι μαβς ειμαι με το μερος των πιστονς και μπορω να πω οτι ο γουαλας ειναι ο 2 παικτης μετα τον νοβιτσκι που υποστηριζω γιατι ειναι φορτωμενος με πολυ τρελα ο τυπος!!!περιμενω πως και πως τις μαχες γκαρνετ γουαλας...
Keyser_Soze
Τα παιδιάστικα σχόλια και τα επιχειρήματα νηπιαγωγείου στις περισσότερες συζητήσεις κατάντησαν το παρόν τόπικ ίσως το χειρότερο και αναμφίβολα πιο βαρετό του φόρουμ. Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα. 68.gif

ΥΓ. Ρε Ρόντο, με έχεις κάνει να αντιπαθήσω τους Σέλτικς εξαιτίας και μόνο των γραφόμενων σου. Άσε και καμιά κουβέντα να πέσει κάτω. Δεν έγινε και τίποτα.
saou
+ άπειρο στον προλαλήσαντα
Air Kef
+1 στον saou. tongue.gif tongue.gif

Ευτυχώς,ο καλός ο dizzy μας εχει δώσει και την δυνατότητα του ignore. Βοηθάει. wink.gif

Το ματς νομίζω τέλειωσε στην κακή επιλογή του Λεμπρόν περίπου 15 δευτερόλεπτα από το τέλος που αντί να σουτάρει ενώ το είχε το σουτ, προτίμησε να κάνει μπάσιμο "ένας εναντίον όλων" και έκανε σχεδόν έρμπολ, ενώ οι Καβς ήταν πίσω με 3.

Γινομαι βαρετός ( tongue.gif ) αλλά ήταν κλασσική κινηση Λεμπρόν. Δυστυχώς δεν εχει αυτοπεποιθηση στο σουτ του και οποτε καιει η μπάλα προτιμάει να πάει μέχρι μέσα παρά να παρει σουτ απο τα 5 μέτρα.
Έτσι εκανε και στο 2-2,αλλα εκει καρφωσε μπροστά στον Γκαρνέτ,σήμερα δεν του πέτυχε.

Είμαι σχεδόν σιγουρος οτι όταν το βελτιώσει και βρουν οι Καβς σοβαρούς παίκτες να τον πλαισιώσουν (ολοκληρο Λεμπρον για κράχτη έχουν,τοσο δύσκολο ειναι; ) θα γράψει ιστορία.
Ginobili
QUOTE(big dirk @ May 19 2008, 00:20 ) *
dallas ειμαι και ειμαι φαν του νοβιτσκι..αλλα απ τη στιγμη που αποκλειστηκαν οι μαβς ειμαι με το μερος των πιστονς και μπορω να πω οτι ο γουαλας ειναι ο 2 παικτης μετα τον νοβιτσκι που υποστηριζω γιατι ειναι φορτωμενος με πολυ τρελα ο τυπος!!!περιμενω πως και πως τις μαχες γκαρνετ γουαλας...

Κι εγώ που νόμιζα ότι είχες τον Σακίλ.... tongue.gif tongue.gif
Ώστε 2η ομάδα υποστηρίζουμε τους "ξυλοκόπους" του Ντιτρόιτ??...αυτήν την ομάδα που παίζει το πολύ "θεαματικό" μπάσκετ....χωρίς ξύλο ε...??? laugh.gif laugh.gif laugh.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
dizzy_fingers
Μέχρι πότε θα παλεύει αυτό το παιδί μόνο του?
Ο Ιλγκάουσκας ήταν τραγικός, οι Σέρμπιακ-Τζόουνς καμία βοήθεια στα σουτ...τί να περιμένεις μόνο από έναν Γουεστ?
Από την άλλη, αν δεις και την επιθετική πενία των Μπόστον, καταλαβαίνεις πως η μόνη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες-παίχτες ήταν ο Μπράουν.

Συγκλονιστική πάντως η μονομαχία Λεμπρόν-Πίρς...αν μάλιστα περνούσαν κιόλας κάποια στιγμή μπροστά στο σκορ οι Κλήβελαντ, θα είχε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.
NBAer
QUOTE(Air Kef @ May 19 2008, 04:55 ) *
Ευτυχώς,ο καλός ο dizzy μας εχει δώσει και την δυνατότητα του ignore. Βοηθάει. wink.gif

Ε? Υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Πως την χρησιμοποιεις γιατι ουτε καν ξερω που ειναι..... blink.gif

QUOTE(Keyser_Soze @ May 19 2008, 01:51 ) *
Το ματς νομίζω τέλειωσε στην κακή επιλογή του Λεμπρόν περίπου 15 δευτερόλεπτα από το τέλος που αντί να σουτάρει ενώ το είχε το σουτ, προτίμησε να κάνει μπάσιμο "ένας εναντίον όλων" και έκανε σχεδόν έρμπολ, ενώ οι Καβς ήταν πίσω με 3.

Αυτη η φαση ΚΥΡΙΩΣ σε συνδιασμο με ενα αστοχο τριποντο του ιδιου λιγο πριν, ηταν καθοριστικες. Οπως επισης και η πρωτη βολη τρελοκομειο του Πιρς λιγο πριν τη ληξη οπου αν δεν εμπαινε ισως εχανε και τη 2η και ειχαμε δραματα.....

Ομως πρεπει να δωσουμε αλλοθι στον Λεμπρον οτι ανθρωπος ειναι και μιας και μονος του προσπαθουσε σε ολο τον αγωνα, λογικα κουραστηκε, οποτε δεν ειχε καθαρο μυαλο για το τελος. Αν και επρεπε να τολμησει για τριποντο.
Αλλα οπως ειπα, αμα δεν εχεις καποιον να σε βοηθαει, ενα 2ο στηριγμα, οχι τοσο καλο οσο εσυ αλλα εναν Γκασολ πχ(ή Οντομ ή Φισερ) οπως χει ο Μπραιαντ πχ, ετσι για να μπορεις και εσυ να ξερεις οτι δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα μονος σου, αυτο οχι μονο σε ξεκουραζει σωματικα, αλλα και πνευματικα σου δινει αλλον αερα αφου γνωριζεις οτι αν κατι δεν κανεις καλα θα υπαρξει βοηθεια απο διπλα.
Ο Γουεστ χθες πηγε να κανει κατι τετοιο, να παρει πρωτοβουλιες και προσπαθειες χωρις τον Λεμπρον να συμμετεχει, αλλα και παλι λιγα πραγματα.....

Μπράβο στους Σέλτικς για την πρόκριση, μπράβο και στους Καβς και στον Λεμπρόν για την προσπάθεια και την εμφάνιση.

Παροτι πολυ προβλεψιμη σειρα(εκτος απο χθες) οπως εξελιχθηκε, ηταν ωραια!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.