QUOTE (Marciulionis @ Oct 19 2013, 01:08 )

Βγήκαν όλοι οι παντογνώστες (σα τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή) μετά από την ήττα στο 1ο(!!!!???) παιχνίδι να δείξουν πόσο δικαιώθηκαν που φώναζαν για το ένα κι για το άλλο το καλοκαίρι και να καμαρώσουν με τον εαυτό τους και τις μπασκετικές τους γνώσεις... Προσέχετε μόνο γιατί αι πέρσι τα ίδια είχαμε κι αλλιώς τελείωσε η χρονιά...
Εγώ πιστεύω ότι άμα δεν είχαμε τον Ούκιτς, το Παππά και τον άσχετο το Πεδουλάκη στο πάγκο που δεν έχει γρι συστήματα και είχαμε κάποιους άλλους (έτσι γενικά κι αόριστα) θα είχαμε κερδίσει με καμιά 30αριά πόντους... Μπορεί και περισσότερους..
Re συ Marculionis το θέμα σου είναι η ομάδα και το μπάσκετ που παίζει ή οι απόψεις των άλλων φορουμάδων? γιατί "τρώγεσαι" συνέχεια? Τε σπα ο καθένας όπως όπως τη βρίσκει.
Εγώ πρέπει να απολογηθώ για το ότι δε γουστάρω τον Παππά και τον Ούκιτς , για την αποψή μου για τον Πεδουλάκη την Ομπραντοβιτσολαγνεία μου και την προεδράρα που επίσης δε γουστάρω. Ελπιζω να τα θυμάμαι καλά. Ν;αρχίσουμε από εύκολα.
ένα : αλήτες στα όρια της ψυχοπάθειας δε γουστάρω γενικώς. όποιος τους γουστάρει καλά κάνει και τους γουστάρει. εγώ πάλι όχι. και μη μου αρχίσετε πάλι για Μαρινάκηδες και Κοκκαλαίους!
δυο :Ο Ομπράντοβιτς είναι αυτός που είναι και πρόσφερε αυτά που πρόσφερε στο σύλλογο. μόλις πριν δυο χρόνια ήταν στο τιμόνι της ομάδας και οι συγκρίσεις είναι μοιραίες. Σε πέντε χρόνια ίσως όχι. Αλλά τώρα είναι ακόμα νωπά τα γεγονότα. Εγώ προτιμάω το μπάσκετ που παίζαμε με τον Ομπράντοβιτς. Άλλοι πάλι όχι. Το πρόβλημα πού είναι? Αυτό με κάνει ...λιγότερο Παναθηναϊκό από τους υπόλοιπους?
τρια : Τον Παππά δεν τον πήγαινα ούτε στον Πανιώνιο ούτε και όταν τον έβλεπα να παίζει μονά με ...το ΜΠόγρη. Επειδή φόρεσε τα πράσιανα πρέπει ν' αρχίσω να προσκυνάω? Πιστεύω , από αυτά που βλέπω, ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει ποτέ την ομάδα . Στην ηλικία του οι Μαντζαροσκλούκηδες γυρνάγανε το -20 με την ΤΣΣΚΑ σε τελικό Ευρωλίγκας και μεις του προσάπτουμε στα θετικά του το 3ποντο που έβαλε με τη Ρίτας και ότι δεν κωλώνει??? είμαστε σοβαροί? Ο Παπ (όσο και να γυρίζει τ' αντερα) έχει 2 Κούπες και ο Παππάς βολτάρει μεταξύ Β Ισπανίας, Ρόδου και Ν. Σμύρνης. Προχθές στον άσο μας κατέστρεψε και στην επίθεση και στην άμυνα. Στα επόμενες δυο περιόδους και στην παράταση δεν πήρε ούετ δευτερόλεπτο. Οκ, είναι νέος στην ομαδα και θέλει χρόνο. Ας πάρει όσο χρόνο θέλει, μπάσκετ υψηλού επιπέδου δεν πρόκειται ποτέ να παίξει. Αυτό πιστεύω αυτό ποστάρω.
Ο Ντρου είχε ***δηξει όλη την Ευρώπη μαζί και μας και στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς έπαιξε σύμφωνα με τα "θέλω" της ομάδας , Φλεβάρη μήνα. Ο Παπάς μετά από 3 μήνες στην ομάδα ξεκίνησε πενταδάτος. Σημεία των καιρών...
τέσσερα : Ο Ούκιτς κρίνεται σαν Ούκιτς όχι σαν Χαραλαμπόπουλος. Εχει το 2ο βαρύτερο συμβολαιο μετά το Μήτσο και έτσι θα κρίνεται. Εχει βελτιωθεί και αμυντικά μέσα στη διάρκεια της περσινής χρονιάς αλλά για να παίξει μπάσκετ , πρέπει ο αντίπαλος να φοράει ερυθρόλευκα να έχει έδρα το ΣΕΦ και να αρχίζει από "Ολυμπι" και τελειώνει σε "ακός" Μόνο τότε. Προχθές ο Ούκιτς στο 36-42 πούλησε 3 επιθέσεις για πάρτη του. Μια που την έστειλε στο ώμο του Μάικ, ένα παλαβό 3ποντο εκτός ισορροπίας και ένα κλέψιμο που τον έπιασε ο άλλος στον ύπνο . Μια ή δυο επιθέσεις να είχαν καλή κατάληξη μπορεί και να φεύγαμε με το διπλό από κει μέσα.
Παίχτη που στη μια επίθεση θα μου κάνει το απίστευτο και στην άλλη θα με κάνει να τον βλαστημάω δε γουσταρω. Δεν τον μπορώ και δε μου αρέσει. Προτιμάω κάποιον να μου παίζει σταθερά στο 7 , παρά μια στο 10 και την άλλη στο 2. Και ο Ούκιτς είναι τέτοιος παίχτης. η επιτομή της επιολαιότητας. ( το ότι παίζει 2-3 χρόνια συνέχεια και έχει καεί και ότι αυτό είναι δικαιολογητικό, επίσης το έχω γράψει. Δικαιολογητικό για τα πόδια τους και όχι για το μυαλό που κουβαλάει)
πέντε : Ο Πεδουλάκης μας πρόσφερε ένα sweep ,
(όποιος ήταν τόσο μάγκας και το είχε προβλέψει ας ποστάρει το περσινό του ποστ, εγώ είχα πει ότι θα χάναμε 3-1) κι ένα νταμπλ.
Πρώτη χρονιά , πολύ θετικός απολογισμός. Το μπάσκετ-πονόματος μεσω του οποίου πετύχαμε αυτό , επίσης δε με συγκινεί. Τι να κάνουμε τώρα...? ντε και καλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα? να αρχίσω να απολαμβάνω τους 55-60 πόντους επειδή είμαι παναθηναϊκός και επειδή πρέπει να στηρίξουμε τον Αρτζι? είμαστε σοβαροί? να επαινέσω που μας πέταξε έξω η Μπάρτσα παίζοντας 2,5 ματς ζώνη? επαίνεσε το εσύ αν θες
Φέτος πού είδα κάτι διαφορετικό το επαίνεσα, όπως επαίνεσα και τις δηλώσεις του καλοκαιριού που έλεγε ότι θ' αλλάξουμε αγωνιστικό προσανατολισμό.
Κοίτα να ξεχωρίζεις τα πράγματα. άλλο παναθηναϊκός και άλλο πρόβατο άλλο στεκόμαστε κριτικά απέναντι σε κάποιες καταστάσεις και άλλο καταπίνουμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν.
κι ένα τελευταίο : Μήτσος , Μάικ και λιγότερο ο Αντώνης , είναι από μένα στο απυρόβλητο για προφανείς λόγους. Οι υπόλοιποι πρέπει να μου αποδεικνύουν 2 φορές τη βδομάδα ότι αξίζουν να φοράνε την εξάστερη. Τόσο απλά.
Σιγά μην κάτσω να αυτοπυρποληθώ στο Σύνταγμα επειδή δε γουστάρω ...κάποιον Παππά (που πρέπει ντε και καλά να τον γουστάρω επειδή φοράει πράσινα αλλιώς είμαι "γκρινιάρης" και απαξιωτικός προς την ομάδα)
Ε Λ Ε Ο Σ
(ελπίζω στα επόμενα να μιλάμε για μπάσκετ και όχι να μετράμε ...τις π...αναθηναϊκοφροσύνες μας)