Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lietuvos Rytas - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
Pierce
QUOTE (colonel gomelsky @ Oct 18 2013, 00:34 ) *
10 πόντους είχε και για να βγουν αυτοί έβαλε 23 με το...Ισραήλ. Τεσπα, είμαστε offtopic, ας συνεχίσουμε στο τοπικ του Ζήση.

υγ. Αλήθεια υπάρχει τοπικ για τον Ζήση; Νομίζω όχι, και τώρα μπορείς να καταλάβεις τι λέω από την αρχή. Σε ελληνικό φορουμ υπάρχει τοπικ για τον Μπραιαν Σκαλαμπρίνι πάντως...

Ψάξε και βρες όποια ανατροπή θες της Εθνικής ομάδας, ο Ζήσης είναι αυτός που κουβαλάει την ομάδα εμπρός με σκοτωμένα σούτ. Φέτος ίσως ήταν ο μόνος που διασώθηκε. Final 4 με Σιέννα πέρα απο την ΤΣΣΚΑ , 7 πρωταθλήματα κ.ο.κ. Ανακυκλώνουμε τα ίδια συνέχεια, νομίζω τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα. Ναι οκ δεν ειναι Διαμαντίδης, αλλά ούτε μετριότητα είναι ουτε σε μικρές ομάδες έχει παίξει. Και η Μπενετόν ακόμα ακόμα και ή ΑΕΚ της περιόδου 2000-2006 δεν ήταν αμελητέα ποσότητα
Επίσης ο Σβέντ είναι 24αρης, και παίζει 2η χρονιά στην Αμερική , τα 27 δεν ξέρω που τα βρήκες tongue.gif

ΥΓ: Ο σκαλαμπρίνι είναι θεότητα
ΥΓ2: Νομίζω υπάρχει για τον Μπάρλο και τον Γκόρενς θρεντ και για κάποιον Χάντερ που είχατε πριν 6 χρόνια, τι πάει να πεί αυτό; Αν υπήρχε για τον Μπακατσιά και τον Βουρτζούμη; Είναι μεγαλύτερα μεγέθη από τον Ζήση;
Reggie Miller 31
QUOTE (colonel gomelsky @ Oct 18 2013, 00:16 ) *
Και καλά κάνανε και τους χάλαγε. Οκ, αν είχες το Ζήση θα κέρδισες κάνα δυο ματς παραπάνω αλλά ταυτόχρονα θα είχες αποδεχτεί τη μοίρα σου: ότι είσαι μικρή ομάδα. Ο Ζήσης δεν έχει παίξει ουσιαστικά σε ομάδα επιπέδου ΠΑΟ, ούτε πρόκειται να παίξει. Κατά τα άλλα το ματς το άκουσα από το ράδιο, οπότε άποψη δεν έχω.

Ήθελες σαν ΠΑΟ pg? Aς χτύπαγες τον Τεόντοσιτς όταν μπορούσες. Δεν ήθελες τον Τεόντοσιτς; Ας κράταγες τον Καλάθη. Δεν μπορούσες να κρατήσεις τον Καλάθη; Έπρεπε να τα δώσεις στον Σβεντ που έφτασε 27 χρονών ταλέντο ο άνθρωπος περιμένοντας.

ΥΓ. Η περίπτωση Τεόντοσιτς δεν έχει κλείσει. Αν στα επόμενα δύο χρόνια ο Ζοτς γυρίσει στον ΠΑΟ, ένας από τους όρους της επιστροφής θα είναι να φέρει και τον Μίλος μαζί του.

Τεόντοσιτς;;;;;;;;;;;;;; Αυτός που έδωσε το Ευρωπαϊκό στον ΟΣΦΠ;;;;;; Ο παίκτης που μπορεί να σου καταστρέψει έναν αγώνα;;;;; Με τίποτα φίλε μου. Με όλο τον σεβασμό, αλλά ο Ζήσης είναι ταμαμ για 2ο PG... θα σου οργανώσει, θα σου ξεκουράσει τον ΔΔ, θα παιξει μια υποτυπωδώς καλή άμυνα και αν χρειαστεί θα σου σκοράρει... όλα στο 6 θα είναι, δεν λέω, αλλά στην περίπτωσή μας μια χαρά είναι!

ΥΓ Για Καλάθη, αν θέλει ΝΒΑ πως να τον κρατήσεις, κατά τα άλλα μαζί σου. Ο Καλάθης θα ήταν ό,τι πρεπει για... ΠΡΩΤΟ PG και όχι back up, όπως ο Νικόλας! Τα ίδια ισχύουν και για Σβεντ! 6ος παικτης είναι στους Μινεσότα...
A.CAB
Εγώ πάντως ψιλοξενέρωσα με τη σημερινή ήττα. Καταλαβαίνω πως είναι ουσιαστικά το πρώτο σοβαρό ματς που παίξαμε (αυτό με τον Ολυμπιακό ήταν της πλάκας και παίξαμε και οι δύο σαν να ήταν προπόνηση) και πως η Λιέτουβος είναι σαφώς πιο έτοιμη αλλά τέτοια ματς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να τα καθαρίζουμε. Δεν μπορεί ο Μήτσος να σου βάζει τριποντάρα στο φινάλε και να σε στέλενει απ' το πουθενά παράταση και τελικά να χάνουμε. Θεώρησα ότι το μομέντουμ θα γύρναγε σε μας αλλά μπα.
Περιέργως αυτή τη φορά το πρόβλημα ήταν στην άμυνα και όχι στην επίθεση. Καταρχήν με το Λάσμε σε αυτή την κατάσταση (δυο κλικ πιο αργός, λογικό μετά από ένα τετράμηνο χωρίς προπόνηση) χάνουμε τεράστιο κομμάτι της άμυνας. Κι ασ μην χάσαμε από τα ριμπάουντ σήμερα. Πέρυσι φοβόντουσαν να μπουν στη ρακέτα γιατί έπεφτε η τάπα σύννεφο. Ο Μπατίστ έχει ρισπέκτ γιατί μια χαρά πέτυχε τα ποντάκια του και πλέον στα μετόπισθεν τόσα μπορεί τόσα κάνει. Ο Μαυροκεφαλίδης απ' την άλλη θα βάλει κι αυτός τα καλάθια του αλλά αμυντικά είναι πιο αργός κι απ' τη σκιά του.
Βασικότερο πρόβλημα είναι η περιφερειακή άμυνα. Η απώλεια του Μπράμου ήταν πιο σημαντική απ' ότι πίστευα. Συν ότι ο Ούκιτς παίζει χωρίς αχίλειους και ότι ο Παππάς δεν σκαμπάζει αμυντικά. Ο ΔΔ έχει παραμεγαλώσει βέβαια για να τα κάνει όλα επί 35 λεπτά. Δεν γίνεται.
Ο Γιάνκοβιτς θα μπορούσε να παίξει λίγο παραπάνω. Επίσης σήμερα ο Γκιστ ήταν πραγματικά καλός κι ας έκανε κάποια ασόβαρα λάθη. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ήταν περισσότερο μέσα και προτιμήθηκε ο κακός σήμερα Φώτσης. Ο οποίος έπαιξε τραγική άμυνα στην τελευταία φάση.
Ο Μασιούλις για μένα ο καλύτερος σήμερα κυρίως στο β' ημίχρονο βέβαια. Ενώ και ο Κάρι έδωσε λύσεις αλλά μοιάζει να μην το πολυέχει στην οργάνωση.

Τέλος πάντων λογικό είναι να μην είμαστε έτοιμοι ακόμα αλλά καλό είναι να ρίξουμε περισσότερη δουλειά γιατί ΄χαθηκε πολύς χρόνος στο σπίτι του Μπρους Λη και τα σοβαρά φιλικά ήταν ελάχιστα (και χωρίς τη μισή ομάδα). Σχεδόν όλα τα ματς του ομίλου είναι δύσκολα και καλό είναι να μην επαναληφθεί τέτοια ήττα.
airg
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Oct 17 2013, 23:48 ) *
Ματσάρα!!! Μπορεί να χάσαμε αλλά είδαμε ματσάρα...

Ειμαστε τυχεροι !!!! Μεσα σε μια βδομαδα, ειδαμε δυο ματσαρες.....
kseplenhs
QUOTE(gkamared @ Oct 18 2013, 00:27 ) *
Τι παιχνίδι ήταν αυτό ρε παιδιά στον πόντο έχασε η ομάδα να για ποιο λόγω δεν πρέπει να απαξιώνεται από τα συνδρομητικά κανάλια η καλαθοσφαίριση.

Μακράν το κορυφαίο τρολ της νεας σεζόν... ugly_tocktock.gif
qwerty1984
Επιθετικά δεν έχει και πολύ ταλέντο αυτή η ομάδα. Αν δεν καταφέρει φέτος ο ΠΑΟ να παίξει την φοβερή άμυνα της προηγούμενης χρονιάς θα έχει πρόβλημα.

Πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος στο δίδυμο Κάρι-Ούκιτς και να περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής του Διαμαντίδη γύρω στα 25 λεπτά. Επίσης ο Διαμαντίδης θα πρέπει να περιορίσει αυτά τα αψυχολόγητα τρίποντα που σουτάρει με αυτό το χαλαρό στυλάκι λες και εκτελεί βολές στην προπόνηση. Και ας τελειώσει μόνος του και καμία διείσδυση δεν χρειάζεται να βγάζει μονίμως την μπάλα έξω.
Από τον Παππά δεν περιμένω κάτι το ιδιαίτερο, δεν τον εκτιμώ ιδιαίτερα σαν παίκτη.

Ο Λάσμε επιθετικά δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Σίγουρα δεν έχει τις κινήσεις με την πλάτη στον αντίπαλο που έχει ο Μπατίστ. Ο μόνος που μπορεί να παίξει με πλάτη από τους ψηλούς του ΠΑΟ εκτός του Μπατίστ είναι ο Γκιστ αλλά κι αυτός είναι λίγο ξυλοκόπος.
Ο Φώτσης συνταξιούχος, ο Μαυροκεφαλίδης για τρίτος σέντερ είναι καλός, ο Μασιούλις θα προτιμούσα να είχε φύγει το καλοκαίρι κτλ

Δύσκολα τα πράγματα φέτος. Θα παλέψει βέβαια και φέτος για την 8άδα η ομάδα, ειδικά αν σφίξει λίγο η άμυνα. Ισως με κάποιες μεταγραφικές προσθήκες να παίξει και καλύτερο μπάσκετ.
j-kidd13
QUOTE(qwerty1984 @ Oct 18 2013, 12:31 ) *
Πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος στο δίδυμο Κάρι-Ούκιτς και να περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής του Διαμαντίδη γύρω στα 25 λεπτά.

Η ομαδα χωρις τον Διαμαντιδη μεσα,χανει τη μιση δυναμικη της.Δεν μπορει κανεις να οργανωσει.
Ουτε ο Ουκιτς ουτε ο Καρι.Βεβαια μολις ο Κροατης βρει τα πατηματα του θα ειμαστε σε καλυτερη μοιρα,αλλα η απουσια του ΔΔ φαινεται απο την ομαδα γιατι δεν υπαρχει παικτης που να πλησιαζει στο στυλ παιχνιδιου του Μητσου.

ο Μασιούλις θα προτιμούσα να είχε φύγει το καλοκαίρι κτλ

Αυτο πραγματικα θα ηθελα να το αιτιολογησεις.

Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η ομαδα θελει χρονο για να δεσει.
Ειχαμε Λασμε-Γκιστ τραυματιες στην προετοιμασια και αυτο ειναι μεγαλο πληγμα αφου ειναι η βαση της αποτελεσματικης αμυντικης λειτουργιας της ομαδας.Σιγα σιγα θα βρουν τα πατηματα τους.Ειχαμε το ταξιδι στην Κινα.Σε βγαζει εκτος προγραμματος,πως την ειχαμε πατησει με το αντιστοιχο τουρ στην Αμερικη επι Ζοτς?
Εχεις και τον Ουκιτς εκτος ακομα,αρα περιοριζεται το απροβλεπτο στο επιθετικο κομματι.Γενικα η ομαδα εχει πολυ δουλεια ακομα,γιατι χρειαζομαστε και κανονικη ενσωματωση των Παππα-Γιανκοβιτς.
damian
QUOTE (assistant @ Oct 18 2013, 01:02 ) *
Κι ο Πετγουει θα το επαιρνε σιγουρα.............

Δε ξέρω αν το λες αστιευόμενος...ο Μπρεντ σίγουρα θα το έπαιρνε και θα το έγραφε κιόλας. Δεν είδες πόσο άνιωθα σούταρε το το 6ο τρίποντο τη Δευτέρα μετά από 0/5...smile.gif

keraynopoylos
Μ'αρεσει που βγαζετε συμπερασματα, αυτοδικαιωνεστε και κανετε σαν τους γερους του muppet show, απο το πρωτο αγωνα ευρωλιγκας.

Πρωτη φορα βλεπετε μπασκετ; Δεν ξερετε οτι οι ομαδες θελουν χρονο;

Συζητηστε σε τι χρειαζεται βελτιωση η ομαδα και αφηστε τους αφορισμους και τις καταστροφολογιες.

Εχεσε η ομαδα μας. Ε,και; Ειδαμε ματσαρα(καιρο ειχε να μας τυχει).
yorgos
Πολλή μουρμούρα για το τίποτα. Με χειρότερο ρόστερ πέρυσι ο ΠΑΟ έφτασε μια (εντός) νίκη μακριά από το να πάει στο F4. Τώρα με την ομάδα ανέτοιμη, τους μισούς παίκτες να έρχονται από Ευρωμπάσκετ και τους άλλους μισούς από... τη Σαγκάη, θυμηθήκαμε ότι ο Ματσιούλις έπρεπε να φύγει, ότι ο ΔΔ γέρασε (αλλά πριν πέντε μέρες ήταν ο καλύτερος στο ΣΕΦ), ότι ο Φώτσης είναι συνταξιούχος (ε, να φέρουμε το Γκυίν πίσω, ή τον Κουζίνα), ο Μαυρο είναι αργός (Γάιε ετοιμάσου...) και δεν έχουν πλέι (που δεν έχουν θα ζήσουν με αυτό), δεν έχει πολύ επιθετικό ταλέντο η ομάδα...

Δεν πήγε καλά η άμυνα, δεδομένο. Καλή λειτουργία γενικώς στην επίθεση, σίγουρα θα γίνει καλύτερη, τεράστια βελτίωση σε σχέση με το ΣΕΦ. Με πολύ χειρότερο υλικό πέρυσι ο Πέδου έκανε παπάδες, ας τον αφήσουν να δουλέψει να τους ξανακάνει. Στο δεύτερο ματς τόση μουρμούρα για αγώνα που χάθηκε εκτός στην παράταση είναι τουλάχιστον υστερικό. Αυτή τη στιγμή βάσει ρόστερ και όσω λίγων έχουμε δει στην Ευρωλίγκα, ο ΠΑΟ για μένα παίζει κάπου ανάμεσα στο 4 και το 7 στις 24 ομάδες. Άρα ο στόχος θα πρέπει να είναι η οκτάδα και το F4 πιθανό. Να προσποιηθούμε ότι αυτό δεν ισχύει επειδή χάθηκε το ΠΡΩΤΟ ματς στον πόντο δεν έχει λογική.

QUOTE(keraynopoylos @ Oct 18 2013, 13:21 ) *
Εχεσε η ομαδα μας. Ε,και; .

Σωστά...ανθρώπινο είναι, κι εγώ μόλις το έκανα.
TakeshyKurosawa
Το ρόστερ του ΠΑΟ είναι πληρέστερο από ότι πέρσι, αλλά αυτό δεν κάνει την ομάδα υποχρεωτικά καλύτερη.. Μέχρι στιγμής το ροτέισον φαίνεται να εκνευρίζει και να βγάζει εκτός ρυθμού κάποιους παίκτες κλειδιά της περσινής ομάδας πχ Λάσμε, Γκιστ.. Ο Λάσμε γενικά φαίνεται πολύ εκνευρισμένος και χρεώνεται εύκολα με επιθετικά φάουλ.. Ο Μπατίστ μου άρεσε χθες! Ακόμα και στα 36 δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις, γιατί ο άνθρωπος απλά ξέρει μπάσκετ.. Προφανώς θα με κάνει μέσα στη σεζόν να πάρω πίσω τη λαλακία που είχα πει ότι ο Σόφο θα βοηθούσε περισσότερο.. Όσο αφορά τον Παππά δεν μπορώ να αξιολογήσω τον παίκτη ακόμα.. Αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι για να πω την αλήθεια.. Ίσως ο Πεδουλάκης να μην του δίνει τον αέρα που χρειάζεται για να βρει την αυτοπεποιήθηση του και να αρχίσει να παίρνει προσπάθειες..
bbplayer
QUOTE (damian @ Oct 18 2013, 12:51 ) *
Δε ξέρω αν το λες αστιευόμενος...ο Μπρεντ σίγουρα θα το έπαιρνε και θα το έγραφε κιόλας. Δεν είδες πόσο άνιωθα σούταρε το το 6ο τρίποντο τη Δευτέρα μετά από 0/5...smile.gif

αυτό το "άνιωθα" για καλό το λες? γιατί μπορεί και να παραπέμπει αλλού ξέρεις Πάντως εμένα μου θυμίζει Κρις Μπος ο Πετγουέι

όσο για τον assistant δεν το λέει αστειευόμενος, απλώς ψιλοφρίκαρε όταν το χλάτσωσε ο Μήτσος και είπε να κάνει ...αναγωγές και να τον συγκρίνει με τον Πετγουέι, μπας και του περάσει ο καημός. (του Πέτγουέι....)
manj13
Οταν διαβαζω τετοιες ζυγισμενες και μεστες δηλωσεις απο εναν μπασκετμπολιστα ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ να μιλαει στενοχωριεμαι ΠΟΙΟΣ θα κανει δηλωσεις απο δω και περα...
Μας λειπεις ηδη και γι αυτα και ως παικτης... 77.gif 77.gif

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129525587
priest
Αν καταφερει να κρυψει τις αμυντικες αδυναμιες των Μαυροκεφαλιδη,Παππα,Μπατιστ και Φωτση ο Πεδουλακης τοτε η ομαδα θα βελτιωθει.Αν οχι τοτε η ομαδα θα πορευθει με το περυσινο ροτεισον και ο θεος βοηθος.Παρολαυτα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ξεκινησατε απο τωρα τους αφορισμους.
tzagasdog
ανέτοιμες είναι οι ομάδες ακόμα. Δώστε τους μία 2 βδομάδες και σιγά σιγά θα αρχίσουν να φαίνονται πράγματα και όχι από το πρώτο παιχνίδι...
assistant
QUOTE(damian @ Oct 18 2013, 12:51 ) *

Για να παρει αυτο το τριποντο ο Πετγουει στο 1ο του ντερμπι σημαινει οτι νοιωθει οτι το χει....αρα θα το ξαναπαρει αν τυχει.......ο αστεισμος του postaριματος μου εγκειται στο οτι διπλα στα ονοματα των ΔΔ,Ναβαρο,Σπανουλη που ειχαν αναφερθει προηγουμενως εγω προσεθεσα κι αυτο του Πετγουει......μισοσοβαρο-μισοαστειο ηταν λοιπο αυτο που εγραψα.

υγ οπως ειχα γραψει τη Δευτερα οταν στο μπασκετ τα σουτ που παιρνεις ειναι καλα,καποια στιγμη θα μπουνε.....ε,σημερα μπηκανε
bbplayer
QUOTE (keraynopoylos @ Oct 18 2013, 13:21 ) *
Εχεσε η ομαδα μας. Ε,και; Ειδαμε ματσαρα(καιρο ειχε να μας τυχει).

ποιο απ τα δύο????!!!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Marciulionis
Βγήκαν όλοι οι παντογνώστες (σα τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή) μετά από την ήττα στο 1ο(!!!!???) παιχνίδι να δείξουν πόσο δικαιώθηκαν που φώναζαν για το ένα κι για το άλλο το καλοκαίρι και να καμαρώσουν με τον εαυτό τους και τις μπασκετικές τους γνώσεις... Προσέχετε μόνο γιατί αι πέρσι τα ίδια είχαμε κι αλλιώς τελείωσε η χρονιά...

Εγώ πιστεύω ότι άμα δεν είχαμε τον Ούκιτς, το Παππά και τον άσχετο το Πεδουλάκη στο πάγκο που δεν έχει γρι συστήματα και είχαμε κάποιους άλλους (έτσι γενικά κι αόριστα) θα είχαμε κερδίσει με καμιά 30αριά πόντους... Μπορεί και περισσότερους..
AZ1980
Eγώ πέρσι έκραζα στην αρχή της χρονιάς, όταν πολλές από τις νέες προσθήκες έμοιαζε ΑΔΥΝΑΤΟ να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Κίτσεν - Άρμστρονγκ - Πάνκο, αλλά και Ούκιτς σε ρόλο καθαρού οργανωτή ήταν σαφέστατο πως συνδυασμένα αποτελούσαν έμπνευση που δε βγάζει πουθενά καλά για ομάδα με τέτοιο στάτους και τέτοιες βλέψεις. Ευτυχώς γρήγορα άλλαξαν πάρα πολλά, με αποτέλεσμα να απολαύσουμε μια ανταγωνιστικότατη ομάδα στο τέλος της χρονιάς.

Φέτος δε βλέπω κάτι που να αξίζει κράξιμο. Υπάρχει πολύ καλό υλικό. Θα είναι θέμα προσωπικής φόρμας βασικών στελεχών, τύχης (σε ότι αφορά την αποφυγή τραυματισμών), πολλής δουλειάς και καλού timing στο ομαδικό φορμάρισμα το αν θα επιτευχθούν οι στόχοι. Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με το να γίνεται τόσο νωρίς απαξιωτική κριτική σε μια ομάδα με τόσο ψηλό potential.

bball.gif
louie
QUOTE (Marciulionis @ Oct 19 2013, 01:08 ) *
Βγήκαν όλοι οι παντογνώστες (σα τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή) μετά από την ήττα στο 1ο(!!!!???) παιχνίδι να δείξουν πόσο δικαιώθηκαν που φώναζαν για το ένα κι για το άλλο το καλοκαίρι και να καμαρώσουν με τον εαυτό τους και τις μπασκετικές τους γνώσεις... Προσέχετε μόνο γιατί αι πέρσι τα ίδια είχαμε κι αλλιώς τελείωσε η χρονιά...

Εγώ πιστεύω ότι άμα δεν είχαμε τον Ούκιτς, το Παππά και τον άσχετο το Πεδουλάκη στο πάγκο που δεν έχει γρι συστήματα και είχαμε κάποιους άλλους (έτσι γενικά κι αόριστα) θα είχαμε κερδίσει με καμιά 30αριά πόντους... Μπορεί και περισσότερους..

ο πεδουλακης ξαφνικα δεν ξερει, περσι μετα την σκουπα ειχε διασυρει τον μπαρτζωκα, ειχε δημιουργησει τους "bad boys" της ευρωπης, ειχε ανακαλυψει τον λασμε απο το πουθενα, ειχε κανει γκιστ και ουκιτς να παιζουν με μυαλο κτλ.
ο παππας την μια ειναι η ταλενταρα την αλλη ειναι για πανιωνιο και δικαιωνονται οι προφητες.
ο διαμαντιδης λεει ο αλλος δεν μπορει πια, οταν 3 μερες πριν επαιζε μονος του τον ολυμπιακο μπορουσε; αλλα τοτε αυτοι δεν βγαινουν να σχολιασουν. εξαφανισμενοι και γενικολογα οταν καποιος παιζει καλα ή κερδιζει η ομαδα κτλ

εχω ενα φιλο που παρακαλαει να χανουμε για να μπορει να κραζει τον πεδουλακη που ειναι για κανα περιστερι οπως λεει. οταν πηραμε το πρωταθλημα εφταιγαν οι παιχταραδες μας. στις ηττες μονο ο πεδουλακης φταιει ακομα κι οταν οι παιχτες μας χανουν ξεμαρκαριστοι λει απ.

και να ξεκαθαρισουμε αλλο κραξιμο, αλλο κριτικη... οταν λες οτι καποιος εκανε μια κακη επιλογη, δεν εκανε καλο αγωνα, ειναι ντεφορμε, εκανε κακη επιλογη σε κοουτσαρισμα κτλ, τοτε κανεις κριτικη. οταν ομως λες οτι ο ενας δεν κανει, ο αλλος τα εφαγε τα ψωμια του κι ο αλλος ειναι για την α2, τοτε απλα κραζεις!

ο πεδουλακης απεδειξε περσι οτι αξιζει τουλαχιστον τον απαραιτητο σεβασμο ωστε να τον αφησουμε να κανει την δουλεια του. ο διαμαντιδης εχει κερδισει απειρες φορες την θεση του ως τη σημαια αυτης της ομαδας και κανενας κακος αγωνας ή τα γεραματα, η κουραση δεν αποτελουν δικαιολογια για αμφισβητηση προς το προσωπο του. ο φωτσης εχει μια τεραστια καριερα πισω του και ειναι εδω και χρονια ο αρχηγος της εθνικης και μην φοβαστε ξερει να αμυνεται ακομα κι αν εκανε λαθος χτες. σε γενικες γραμμες η πλειοψηφια αυτης της ομαδας(πλυν ειδικων περιπτωσεων τυπου κινεζου και σκορδιλη/βυσματος) εχει κερδισει το δικαιωμα να φοραει τη φανελα και να εχει την στηριξη ολων. ξεχωριστε λοιπον το κραξιμο απο την κριτικη, καντε υπομονη γιατι με αυτα που λετε απο τους πρωτους αγωνες της χρονιας μοιαζετε σαν να μην εχετε ιδεα απο μπασκετ και εδω θα ειμαστε να τα δουμε ολα.
doctorjekil
QUOTE(louie @ Oct 19 2013, 03:30 ) *
ο διαμαντιδης λεει ο αλλος δεν μπορει πια, οταν 3 μερες πριν επαιζε μονος του τον ολυμπιακο μπορουσε; αλλα τοτε αυτοι δεν βγαινουν να σχολιασουν. εξαφανισμενοι και γενικολογα οταν καποιος παιζει καλα ή κερδιζει η ομαδα κτλ
και να ξεκαθαρισουμε αλλο κραξιμο, αλλο κριτικη... οταν λες οτι καποιος εκανε μια κακη επιλογη, δεν εκανε καλο αγωνα, ειναι ντεφορμε, εκανε κακη επιλογη σε κοουτσαρισμα κτλ, τοτε κανεις κριτικη. οταν ομως λες οτι ο ενας δεν κανει, ο αλλος τα εφαγε τα ψωμια του κι ο αλλος ειναι για την α2, τοτε απλα κραζεις!
ο διαμαντιδης εχει κερδισει απειρες φορες την θεση του ως τη σημαια αυτης της ομαδας και κανενας κακος αγωνας ή τα γεραματα, η κουραση δεν αποτελουν δικαιολογια για αμφισβητηση προς το προσωπο του.

Επειδη προφανως αναφερεσαι σε μενα και σ σ αυτα που εγραψα για τον δδ,να σου πω πως τον δδ δεν τον κρινω,ουτε εχω βγαλει συμπερασμα οτι δεν πρεπει να παιζει πανω απο 20 λεπτα απο το ματς με την λιετουβος η γενικα απο μεμονομενα ματς αλλα απο την συνολικη του παρουσια τα τελευταια 2 χρονια η οποια ειναι πολυ κακη,και οπως εχω γραψει απειρες φορες ειναι λογικο αφου το σωμα του δεν τον βοηθαει και εχουν περασει τα χρονια,γι αυτο πρεπει να τον βοηθησει η ομαδα δινοντας του ανασες και οχι βαζοντας τον 30 και 35 λεπτα,δεν μορει να παιξει τοσο πλεον...το εχω ξαναγραψει και πιο παλια,δεν τον θεωρω τελειωμενο,απλα σιγουρα δε μπορει να κανει αυτα που εκανε πριν 3 χρονια και δεν μπορει να κουβαλαει την ομαδα 35 λεπτα,χρειαζεται ανασες και βοηθεια...κατα την γνωμη μου και με τον ολυμπιακο πριν 3 μερες ηταν κακος,το αν ειναι καλος δεν το κρινω με το αν βαζει ποντους η αν ειναι ευστοχος αλλα με το αν παιρνει τις σωστες αποφασεις,αυτη ειναι η δουλεια του μητσου...εννοειται πως ειναι η σημαια της ομαδας και εχει προσφερει περισσοτερα απο τον καθενα αλλα αυτη την στιγμη σημασια εχει τι μπορει να κανει τωρα και οχι τι εχει κανει στο παρελθον,κι ο μποντιρογκα εχει προσφερει παρα πολλα,αν ειναι να τον φερουμε να παιξει τωρα κι αυτον 30 λεπτα...και για να τελειωνουμε,ειναι κριμα να βλεπεις εναν τοσο μεγαλο παιχτη να μην μπορει να περασει ουτε τον Γλυνιαδακη,να μην μπορει να παιξει προσωπικη αμυνα,να του δινει η αμυνα διαδρομο και να μην ξερει τι να κανει,να μην μπορει να βγαλει ενα σωστο πνρ...δυστυχως ο χρονος περναει για ολους και δεν κανει διακρισεις
bbplayer
QUOTE (Marciulionis @ Oct 19 2013, 01:08 ) *

Re συ Marculionis το θέμα σου είναι η ομάδα και το μπάσκετ που παίζει ή οι απόψεις των άλλων φορουμάδων? γιατί "τρώγεσαι" συνέχεια? Τε σπα ο καθένας όπως όπως τη βρίσκει.

Εγώ πρέπει να απολογηθώ για το ότι δε γουστάρω τον Παππά και τον Ούκιτς , για την αποψή μου για τον Πεδουλάκη την Ομπραντοβιτσολαγνεία μου και την προεδράρα που επίσης δε γουστάρω. Ελπιζω να τα θυμάμαι καλά. Ν;αρχίσουμε από εύκολα.

ένα : αλήτες στα όρια της ψυχοπάθειας δε γουστάρω γενικώς. όποιος τους γουστάρει καλά κάνει και τους γουστάρει. εγώ πάλι όχι. και μη μου αρχίσετε πάλι για Μαρινάκηδες και Κοκκαλαίους!

δυο :Ο Ομπράντοβιτς είναι αυτός που είναι και πρόσφερε αυτά που πρόσφερε στο σύλλογο. μόλις πριν δυο χρόνια ήταν στο τιμόνι της ομάδας και οι συγκρίσεις είναι μοιραίες. Σε πέντε χρόνια ίσως όχι. Αλλά τώρα είναι ακόμα νωπά τα γεγονότα. Εγώ προτιμάω το μπάσκετ που παίζαμε με τον Ομπράντοβιτς. Άλλοι πάλι όχι. Το πρόβλημα πού είναι? Αυτό με κάνει ...λιγότερο Παναθηναϊκό από τους υπόλοιπους?

τρια : Τον Παππά δεν τον πήγαινα ούτε στον Πανιώνιο ούτε και όταν τον έβλεπα να παίζει μονά με ...το ΜΠόγρη. Επειδή φόρεσε τα πράσιανα πρέπει ν' αρχίσω να προσκυνάω? Πιστεύω , από αυτά που βλέπω, ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει ποτέ την ομάδα . Στην ηλικία του οι Μαντζαροσκλούκηδες γυρνάγανε το -20 με την ΤΣΣΚΑ σε τελικό Ευρωλίγκας και μεις του προσάπτουμε στα θετικά του το 3ποντο που έβαλε με τη Ρίτας και ότι δεν κωλώνει??? είμαστε σοβαροί? Ο Παπ (όσο και να γυρίζει τ' αντερα) έχει 2 Κούπες και ο Παππάς βολτάρει μεταξύ Β Ισπανίας, Ρόδου και Ν. Σμύρνης. Προχθές στον άσο μας κατέστρεψε και στην επίθεση και στην άμυνα. Στα επόμενες δυο περιόδους και στην παράταση δεν πήρε ούετ δευτερόλεπτο. Οκ, είναι νέος στην ομαδα και θέλει χρόνο. Ας πάρει όσο χρόνο θέλει, μπάσκετ υψηλού επιπέδου δεν πρόκειται ποτέ να παίξει. Αυτό πιστεύω αυτό ποστάρω.
Ο Ντρου είχε ***δηξει όλη την Ευρώπη μαζί και μας και στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς έπαιξε σύμφωνα με τα "θέλω" της ομάδας , Φλεβάρη μήνα. Ο Παπάς μετά από 3 μήνες στην ομάδα ξεκίνησε πενταδάτος. Σημεία των καιρών...

τέσσερα : Ο Ούκιτς κρίνεται σαν Ούκιτς όχι σαν Χαραλαμπόπουλος. Εχει το 2ο βαρύτερο συμβολαιο μετά το Μήτσο και έτσι θα κρίνεται. Εχει βελτιωθεί και αμυντικά μέσα στη διάρκεια της περσινής χρονιάς αλλά για να παίξει μπάσκετ , πρέπει ο αντίπαλος να φοράει ερυθρόλευκα να έχει έδρα το ΣΕΦ και να αρχίζει από "Ολυμπι" και τελειώνει σε "ακός" Μόνο τότε. Προχθές ο Ούκιτς στο 36-42 πούλησε 3 επιθέσεις για πάρτη του. Μια που την έστειλε στο ώμο του Μάικ, ένα παλαβό 3ποντο εκτός ισορροπίας και ένα κλέψιμο που τον έπιασε ο άλλος στον ύπνο . Μια ή δυο επιθέσεις να είχαν καλή κατάληξη μπορεί και να φεύγαμε με το διπλό από κει μέσα.
Παίχτη που στη μια επίθεση θα μου κάνει το απίστευτο και στην άλλη θα με κάνει να τον βλαστημάω δε γουσταρω. Δεν τον μπορώ και δε μου αρέσει. Προτιμάω κάποιον να μου παίζει σταθερά στο 7 , παρά μια στο 10 και την άλλη στο 2. Και ο Ούκιτς είναι τέτοιος παίχτης. η επιτομή της επιολαιότητας. ( το ότι παίζει 2-3 χρόνια συνέχεια και έχει καεί και ότι αυτό είναι δικαιολογητικό, επίσης το έχω γράψει. Δικαιολογητικό για τα πόδια τους και όχι για το μυαλό που κουβαλάει)

πέντε : Ο Πεδουλάκης μας πρόσφερε ένα sweep , (όποιος ήταν τόσο μάγκας και το είχε προβλέψει ας ποστάρει το περσινό του ποστ, εγώ είχα πει ότι θα χάναμε 3-1) κι ένα νταμπλ.
Πρώτη χρονιά , πολύ θετικός απολογισμός. Το μπάσκετ-πονόματος μεσω του οποίου πετύχαμε αυτό , επίσης δε με συγκινεί. Τι να κάνουμε τώρα...? ντε και καλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα? να αρχίσω να απολαμβάνω τους 55-60 πόντους επειδή είμαι παναθηναϊκός και επειδή πρέπει να στηρίξουμε τον Αρτζι? είμαστε σοβαροί? να επαινέσω που μας πέταξε έξω η Μπάρτσα παίζοντας 2,5 ματς ζώνη? επαίνεσε το εσύ αν θες
Φέτος πού είδα κάτι διαφορετικό το επαίνεσα, όπως επαίνεσα και τις δηλώσεις του καλοκαιριού που έλεγε ότι θ' αλλάξουμε αγωνιστικό προσανατολισμό.

Κοίτα να ξεχωρίζεις τα πράγματα. άλλο παναθηναϊκός και άλλο πρόβατο άλλο στεκόμαστε κριτικά απέναντι σε κάποιες καταστάσεις και άλλο καταπίνουμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν.

κι ένα τελευταίο : Μήτσος , Μάικ και λιγότερο ο Αντώνης , είναι από μένα στο απυρόβλητο για προφανείς λόγους. Οι υπόλοιποι πρέπει να μου αποδεικνύουν 2 φορές τη βδομάδα ότι αξίζουν να φοράνε την εξάστερη. Τόσο απλά.

Σιγά μην κάτσω να αυτοπυρποληθώ στο Σύνταγμα επειδή δε γουστάρω ...κάποιον Παππά (που πρέπει ντε και καλά να τον γουστάρω επειδή φοράει πράσινα αλλιώς είμαι "γκρινιάρης" και απαξιωτικός προς την ομάδα)

Ε Λ Ε Ο Σ

(ελπίζω στα επόμενα να μιλάμε για μπάσκετ και όχι να μετράμε ...τις π...αναθηναϊκοφροσύνες μας)
manj13
QUOTE(bbplayer @ Oct 19 2013, 10:52 ) *
Re συ Marculionis το θέμα σου είναι η ομάδα και το μπάσκετ που παίζει ή οι απόψεις των άλλων φορουμάδων? γιατί "τρώγεσαι" συνέχεια? Τε σπα ο καθένας όπως όπως τη βρίσκει.

Εγώ πρέπει να απολογηθώ για το ότι δε γουστάρω τον Παππά και τον Ούκιτς , για την αποψή μου για τον Πεδουλάκη την Ομπραντοβιτσολαγνεία μου και την προεδράρα που επίσης δε γουστάρω. Ελπιζω να τα θυμάμαι καλά. Ν;αρχίσουμε από εύκολα.

ένα : αλήτες στα όρια της ψυχοπάθειας δε γουστάρω γενικώς. όποιος τους γουστάρει καλά κάνει και τους γουστάρει. εγώ πάλι όχι. και μη μου αρχίσετε πάλι για Μαρινάκηδες και Κοκκαλαίους!

δυο :Ο Ομπράντοβιτς είναι αυτός που είναι και πρόσφερε αυτά που πρόσφερε στο σύλλογο. μόλις πριν δυο χρόνια ήταν στο τιμόνι της ομάδας και οι συγκρίσεις είναι μοιραίες. Σε πέντε χρόνια ίσως όχι. Αλλά τώρα είναι ακόμα νωπά τα γεγονότα. Εγώ προτιμάω το μπάσκετ που παίζαμε με τον Ομπράντοβιτς. Άλλοι πάλι όχι. Το πρόβλημα πού είναι? Αυτό με κάνει ...λιγότερο Παναθηναϊκό από τους υπόλοιπους?

τρια : Τον Παππά δεν τον πήγαινα ούτε στον Πανιώνιο ούτε και όταν τον έβλεπα να παίζει μονά με ...το ΜΠόγρη. Επειδή φόρεσε τα πράσιανα πρέπει ν' αρχίσω να προσκυνάω? Πιστεύω , από αυτά που βλέπω, ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει ποτέ την ομάδα . Στην ηλικία του οι Μαντζαροσκλούκηδες γυρνάγανε το -20 με την ΤΣΣΚΑ σε τελικό Ευρωλίγκας και μεις του προσάπτουμε στα θετικά του το 3ποντο που έβαλε με τη Ρίτας και ότι δεν κωλώνει??? είμαστε σοβαροί? Ο Παπ (όσο και να γυρίζει τ' αντερα) έχει 2 Κούπες και ο Παππάς βολτάρει μεταξύ Β Ισπανίας, Ρόδου και Ν. Σμύρνης. Προχθές στον άσο μας κατέστρεψε και στην επίθεση και στην άμυνα. Στα επόμενες δυο περιόδους και στην παράταση δεν πήρε ούετ δευτερόλεπτο. Οκ, είναι νέος στην ομαδα και θέλει χρόνο. Ας πάρει όσο χρόνο θέλει, μπάσκετ υψηλού επιπέδου δεν πρόκειται ποτέ να παίξει. Αυτό πιστεύω αυτό ποστάρω.
Ο Ντρου είχε ***δηξει όλη την Ευρώπη μαζί και μας και στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς έπαιξε σύμφωνα με τα "θέλω" της ομάδας , Φλεβάρη μήνα. Ο Παπάς μετά από 3 μήνες στην ομάδα ξεκίνησε πενταδάτος. Σημεία των καιρών...

τέσσερα : Ο Ούκιτς κρίνεται σαν Ούκιτς όχι σαν Χαραλαμπόπουλος. Εχει το 2ο βαρύτερο συμβολαιο μετά το Μήτσο και έτσι θα κρίνεται. Εχει βελτιωθεί και αμυντικά μέσα στη διάρκεια της περσινής χρονιάς αλλά για να παίξει μπάσκετ , πρέπει ο αντίπαλος να φοράει ερυθρόλευκα να έχει έδρα το ΣΕΦ και να αρχίζει από "Ολυμπι" και τελειώνει σε "ακός" Μόνο τότε. Προχθές ο Ούκιτς στο 36-42 πούλησε 3 επιθέσεις για πάρτη του. Μια που την έστειλε στο ώμο του Μάικ, ένα παλαβό 3ποντο εκτός ισορροπίας και ένα κλέψιμο που τον έπιασε ο άλλος στον ύπνο . Μια ή δυο επιθέσεις να είχαν καλή κατάληξη μπορεί και να φεύγαμε με το διπλό από κει μέσα.
Παίχτη που στη μια επίθεση θα μου κάνει το απίστευτο και στην άλλη θα με κάνει να τον βλαστημάω δε γουσταρω. Δεν τον μπορώ και δε μου αρέσει. Προτιμάω κάποιον να μου παίζει σταθερά στο 7 , παρά μια στο 10 και την άλλη στο 2. Και ο Ούκιτς είναι τέτοιος παίχτης. η επιτομή της επιολαιότητας. ( το ότι παίζει 2-3 χρόνια συνέχεια και έχει καεί και ότι αυτό είναι δικαιολογητικό, επίσης το έχω γράψει. Δικαιολογητικό για τα πόδια τους και όχι για το μυαλό που κουβαλάει)

πέντε : Ο Πεδουλάκης μας πρόσφερε ένα sweep , (όποιος ήταν τόσο μάγκας και το είχε προβλέψει ας ποστάρει το περσινό του ποστ, εγώ είχα πει ότι θα χάναμε 3-1) κι ένα νταμπλ.
Πρώτη χρονιά , πολύ θετικός απολογισμός. Το μπάσκετ-πονόματος μεσω του οποίου πετύχαμε αυτό , επίσης δε με συγκινεί. Τι να κάνουμε τώρα...? ντε και καλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα? να αρχίσω να απολαμβάνω τους 55-60 πόντους επειδή είμαι παναθηναϊκός και επειδή πρέπει να στηρίξουμε τον Αρτζι? είμαστε σοβαροί? να επαινέσω που μας πέταξε έξω η Μπάρτσα παίζοντας 2,5 ματς ζώνη? επαίνεσε το εσύ αν θες
Φέτος πού είδα κάτι διαφορετικό το επαίνεσα, όπως επαίνεσα και τις δηλώσεις του καλοκαιριού που έλεγε ότι θ' αλλάξουμε αγωνιστικό προσανατολισμό.

Κοίτα να ξεχωρίζεις τα πράγματα. άλλο παναθηναϊκός και άλλο πρόβατο άλλο στεκόμαστε κριτικά απέναντι σε κάποιες καταστάσεις και άλλο καταπίνουμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν.

κι ένα τελευταίο : Μήτσος , Μάικ και λιγότερο ο Αντώνης , είναι από μένα στο απυρόβλητο για προφανείς λόγους. Οι υπόλοιποι πρέπει να μου αποδεικνύουν 2 φορές τη βδομάδα ότι αξίζουν να φοράνε την εξάστερη. Τόσο απλά.

Σιγά μην κάτσω να αυτοπυρποληθώ στο Σύνταγμα επειδή δε γουστάρω ...κάποιον Παππά (που πρέπει ντε και καλά να τον γουστάρω επειδή φοράει πράσινα αλλιώς είμαι "γκρινιάρης" και απαξιωτικός προς την ομάδα)

Ε Λ Ε Ο Σ

(ελπίζω στα επόμενα να μιλάμε για μπάσκετ και όχι να μετράμε ...τις π...αναθηναϊκοφροσύνες μας)

''Κοίτα να ξεχωρίζεις τα πράγματα. άλλο παναθηναϊκός και άλλο πρόβατο άλλο στεκόμαστε κριτικά απέναντι σε κάποιες καταστάσεις και άλλο καταπίνουμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν.

κι ένα τελευταίο : Μήτσος , Μάικ και λιγότερο ο Αντώνης , είναι από μένα στο απυρόβλητο για προφανείς λόγους. Οι υπόλοιποι πρέπει να μου αποδεικνύουν 2 φορές τη βδομάδα ότι αξίζουν να φοράνε την εξάστερη. Τόσο απλά.''

Για τα παραπανω: 77.gif 77.gif

Συμφωνω και για την μη αντιδραση RG στη ζωνη, αλλα νομιζω δεν ειχε και πολλες επιλογες για παιχνιδι στη ρακετα, αφου σπασαμε τα στεφανια...Εδω κοτζαμ ΜΕΣΙΝΑ shot.gif και 40 λεπτα με το πυρηνοκινητο χορευε σε ρυθμους Μπαρτζωκα ΧΩΡΙΣ αντιδραση.....ΦΕΤΟΣ οπως εγραψα ΕΧΕΙ την ομαδα για να ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ τη θεση που ΕΠΑΞΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ περσι...Αναζητουνται
εξτρα κοτσια για να γινει πλεον ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ....Ας λιωσει στη δουλεια και τον εαυτο του και την ομαδα κι οχι να αφηνει ΛΙΘΟΥΑΝΟΥΣ!!!! να σουταρουν βοτσαλα στην λιμνη...

Διαφωνω επισης για Ουκιτς και Παππα...Ο μεν Ουκιτς δεν εγινε εγκεφαλικα και Μητσος στην οργανωση αλλα δεν ειναι και για τα θηρια και υπηρξαν ΑΡΚΕΤΑ ματς που τραβηξε την ομαδα κι ειναι κι απο τραυματισμο...Ας περιμενουμε λιγο και μετα αν ξαναγινει Ουκιτς προ ΠΑΟ μαζι σου...
Για τον δε Παππα θεωρω οτι ΜΠΟΡΕΙ να γινει Σπανουλης...Κυριως γιατι ειναι θρασυς και δεν κολωνει....ΣΠΑΝΙΟ στις μερες μας...Γεμισε ο κοσμος Ξανθοπουλους και Κατσιβελους...Στην αναληψη ευθυνης θελω παμπερς... 68.gif Μπορει να μην γινει playmaker, μπορει να γινει ομως 2αρι ΘΑΝΑΤΟΥ...Ιδωμεν...Πολλοι ηταν και χαθηκαν...
bbplayer
QUOTE (manj13 @ Oct 19 2013, 11:45 ) *
Για τον δε Παππα θεωρω οτι ΜΠΟΡΕΙ να γινει Σπανουλης.

ε ρε και να σας ήξερα προσωπικά, θα είχα πλουτίσει από τα στοιχήματα που θα σας είχα πάρει smiley.gif

Φίλε το κυριότερο προσόν του Σπανούλη είναι τα γρήγορα πόδια και η έκρηξη. Γι αυτό και ο Ομπράντοβιτς που ήθελε το σκριν στη μπάλα τον έβαζε άσο και ας μας έβγαζε την ψυχή με τα νταπα ντούπα.

Και αυτά ή τα έχεις ή δεν τα έχεις. Και ο Παππάς δεν τα έχει.
manj13
QUOTE(bbplayer @ Oct 19 2013, 12:07 ) *
ε ρε και να σας ήξερα προσωπικά, θα είχα πλουτίσει από τα στοιχήματα που θα σας είχα πάρει smiley.gif

Φίλε το κυριότερο προσόν του Σπανούλη είναι τα γρήγορα πόδια και η έκρηξη. Γι αυτό και ο Ομπράντοβιτς που ήθελε το σκριν στη μπάλα τον έβαζε άσο και ας μας έβγαζε την ψυχή με τα νταπα ντούπα.

Και αυτά ή τα έχεις ή δεν τα έχεις. Και ο Παππάς δεν τα έχει.

Eξαρταται ΤΙ ποσα θα εβαζες στο ΚΑΘΕ στοιχημα wink.gif Μπορει και σ ΑΥΤΟ να τα ''βλεπα'' tongue.gif

Ε, ας ΜΗΝ τον βαζει ασο..Για το 2 ταμαμ ειναι....Ειχε κατι απ αυτα π.χ ο Λανγκτον??? 77.gif Εχει τα παραπανω ο Γιανκοβιτς και τον βαζει??.ΤΙ ονειρο εχει δει οτι λογω σωματοδομικης ομοιοτητας θα ειναι ο Διαμαντιδης 2????Μακαρι να βγει και να τον αναγαγω τον RG σε....Ραιλι tongue.gif αλλα δε το βλεπω....
Marciulionis
Οκ το τοπικ λέγεται Lituvos Rytas - Παναθηναϊκός και ξεκινάει με "τα έλεγα εγώ ότι δε κάνει ο Παππάς" και λοιπά.. Φτιάξτε ένα τόπικ για το Παππά και ξεσαλώστε. Πάτε στο αντίστοιχο του Πέδουλα και βγάλτε τα απωθημένα σας που δε γίνατε προπονητές ούτε σε εφηβικό κι έγινε ο άσχετος στη Πανάθα.

Άλλα όλο τα ίδια και τα ίδια? σε ΚΑΘΕ τόπικ?

ΟΚ είστε προφέσορες ορισμένοι και θα δικαιωθείτε βρέξει-χιονίσει. Το εμπεδώσαμε. Αλλά τα "τα έλεγα εγώ" όλη την ώρα, κουράζουν...
bbplayer
QUOTE (Marciulionis @ Oct 19 2013, 12:29 ) *
Οκ το τοπικ λέγεται Lituvos Rytas - Παναθηναϊκός και ξεκινάει με "τα έλεγα εγώ ότι δε κάνει ο Παππάς" και λοιπά.. Φτιάξτε ένα τόπικ για το Παππά και ξεσαλώστε. Πάτε στο αντίστοιχο του Πέδουλα και βγάλτε τα απωθημένα σας που δε γίνατε προπονητές ούτε σε εφηβικό κι έγινε ο άσχετος στη Πανάθα.

ΟΚ είστε προφέσορες ορισμένοι και θα δικαιωθείτε βρέξει-χιονίσει. Το εμπεδώσαμε. Αλλά τα "τα έλεγα εγώ" όλη την ώρα, κουράζουν...

αφού το τόπικ λέγεται Lietuvos - Παναθηναϊκός, τούτο δω

QUOTE (Marciulionis @ Oct 17 2013, 22:44 ) *
Ο ένας δε πάει το Παππά, ο άλλος δε γουστάρει το Πεδουλάκη, ο παράλος τον ΔΓ... Ο bbplayer και τα 3... Ούτε οι Ολυμπιακοί τόσο κράξιμο... Μέσα στη γκρίνια και την Ομπραντοβιτσο-νοσταλγία θα πάει κι η φετινή χρονιά?

είναι σε λάθος τόπικ. από κει ξεκίνησε η κουβέντα. για να μη λέμε και ότι θέλουμε. Το "τα έλεγα εγώ" ούτε το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω σκοπό να το κάνω ποτέ

Αυτά και τέλος από μένα
manj13
QUOTE(Marciulionis @ Oct 19 2013, 12:29 ) *

Ηρεμησε αδερφε peace.gif !!!Η κουβεντα πηγε σ αυτους που αναφερεις, ΩΣ ΑΠΟΡΡΟΙΑ των πεπραγμενων και των δυο, στο ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ!!!!Γιατι να αναλυσουμε κατι που αφορα ΑΥΤΟ το ματς στα προσωπικα τους??
Και για να κανω λιγο και το δικηγορο του διαβολου ΤΙ απεμεινε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ να αναλυσουμε που δεν εχει ειπωθει ΗΔΗ?? smile.gif
Να γραφουμε τα ιδια γιατι η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησεως????
j-kidd13
QUOTE(bbplayer @ Oct 19 2013, 10:52 ) *

Κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο...
Αν εσυ στη δουλεια σου,για 5-6-7 χρονια εισαι απο τους καλυτερους υπαλληλους,και για καποια απο αυτα ο καλυτερος,και ξαφνικα πεσει η αποδοση σου,εισαι ασταθης οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα σου κλπ κλπ,το αφεντικο σου θα πει "δεν πειραζει,αφου παλια μας εφερνε τις καλυτερες πωλησεις,ας μην τα παει καλα τωρα,ειναι στο απυροβλητο" ή θα σε καλέσει και θα αρχίσει στο κραξιμο για την απόδοση σου?

Ο,τι έγινε έγινε και δεν ξεγράφει και πάντα θα αποθεωνουμε τις ομάδες του Ζοτς,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τωρα που ο Μαικ γερασε και ο ΔΔ εχει αφησει πισω τα ρομποτικα του χρονια,δεν θα τους ασκειται η κριτικη οταν δεν ειναι καλοι.

ΥΓ:Ριξτε λιγο τους τονους,ουτε καφε δεν εχουμε πιει ακομα....
Με Ολυμπιακους να μιλαγατε δεν θα κανατε ετσι... icon_drunk.gif
bbplayer
QUOTE (j-kidd13 @ Oct 19 2013, 12:59 ) *
Κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο...
Αν εσυ στη δουλεια σου,για 5-6-7 χρονια εισαι απο τους καλυτερους υπαλληλους,και για καποια απο αυτα ο καλυτερος,και ξαφνικα πεσει η αποδοση σου,εισαι ασταθης οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα σου κλπ κλπ,το αφεντικο σου θα πει "δεν πειραζει,αφου παλια μας εφερνε τις καλυτερες πωλησεις,ας μην τα παει καλα τωρα,ειναι στο απυροβλητο" ή θα σε καλέσει και θα αρχίσει στο κραξιμο για την απόδοση σου?

Ο,τι έγινε έγινε και δεν ξεγράφει και πάντα θα αποθεωνουμε τις ομάδες του Ζοτς,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τωρα που ο Μαικ γερασε και ο ΔΔ εχει αφησει πισω τα ρομποτικα του χρονια,δεν θα τους ασκειται η κριτικη οταν δεν ειναι καλοι.

ΥΓ:Ριξτε λιγο τους τονους,ουτε καφε δεν εχουμε πιει ακομα....
Με Ολυμπιακους να μιλαγατε δεν θα κανατε ετσι... icon_drunk.gif

παρέλειψες να δεις τη φράση "είναι από μένα".
Προσωπικά σκέφτομαι διαφορετικά για ανθρώπους-σημαίες του συλλόγου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το σκεπτικό σου δεν έχει λογική βαση. Απλώς βλέπω αλλιώς τα πράγματα wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.