aegeansheed
Apr 21 2015, 23:27
Αμφιταλαντεύομαι για το πιο γραφικό μαλλί/κούρεμα, είναι το Πασκουάλ ή το Λόρμπεκ (Έραζεμ πάντα)?
επαθα λαστιχο
Apr 21 2015, 23:39
Το κωλομπαρέ μουστάκι του Λάζου λέω εγώ
aegeansheed
Apr 24 2015, 02:53
Υπάρχουν και Αϊ-Γιάννηδες σήμερα και είναι τόσο τεράστιοι, που αν δε γράψουν ένα βιβλίο, ένα ημερολόγιο έστω, με το μοναδικό αφηγηματικό ταλέντο στο συναίσθημα και την πραγματικότητα της στιγμής που ζουν, με τον επίσης μοναδικό "i dit it my way" τρόπο σκέψης τους, θα στεναχωρηθούν πολλοί φίλοι.
lakersdynasty
May 19 2015, 07:33
Λόγος επεξεργασίας: Aν θες να μιλας για γιδια,να πας στο staniforum.gr...
SG3ptshooter
May 19 2015, 16:12
Kαι μέρα όπως αυτή, ήρθαν και οι ιμιτασιόν Red Wings στην κατοχή μου. Το forum αυτό είναι καμιά φορά πολύ σπουδαιότερο απ' το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Το ξεχνάω ακόμα κι εγώ απ' ότι φάνηκε.
Sheed είναι πιο εγκάρδιο δώρο απ' όσα έλαβα στα περασμένα μου γενέθλια, είχε περισσότερη σκέψη προς εμέ. Μόνο που δεν πάτησα στις κλωτσιές το delivery boy να φύγει μη με δει να χοροπηδάω σαν πεντάχρονο.
QUOTE(SG3ptshooter @ May 19 2015, 17:12 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Kαι μέρα όπως αυτή, ήρθαν και οι ιμιτασιόν Red Wings στην κατοχή μου. Το forum αυτό είναι καμιά φορά πολύ σπουδαιότερο απ' το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Το ξεχνάω ακόμα κι εγώ απ' ότι φάνηκε.
Sheed είναι πιο εγκάρδιο δώρο απ' όσα έλαβα στα περασμένα μου γενέθλια, είχε περισσότερη σκέψη προς εμέ. Μόνο που δεν πάτησα στις κλωτσιές το delivery boy να φύγει μη με δει να χοροπηδάω σαν πεντάχρονο.
Ιστορίες αγάπης baskeforum style!
a bullet for your head
May 24 2015, 13:19
Μπηκα στο φορουμ το 2008 και εζησα εδώ μέσα μια ''πανδαισια'' κινητικότητας, συμμετοχής και ανταλλαγών απόψεων! Μετά από χρόνια μπήκα και παραρητησα μια υποτονικοτητα, που θα την χαρακτηριζα θλιβερή!
επαθα λαστιχο
May 24 2015, 15:51
Ο Σακ φταίει,παρέλαβε μαγαζί-γωνία και το κατέστρεψε.Φόρουμ μοντέλο το έκανε....
sacarame
May 24 2015, 16:53
QUOTE(επαθα λαστιχο @ May 24 2015, 16:51 )
Ο Σακ φταίει,παρέλαβε μαγαζί-γωνία και το κατέστρεψε.Φόρουμ μοντέλο το έκανε....
![laugh.gif](../style_emoticons/default/laugh.gif)
SkyFall
May 24 2015, 17:43
QUOTE (a bullet for your head @ May 24 2015, 14:19 )
Μπηκα στο φορουμ το 2008 και εζησα εδώ μέσα μια ''πανδαισια'' κινητικότητας, συμμετοχής και ανταλλαγών απόψεων! Μετά από χρόνια μπήκα και παραρητησα μια υποτονικοτητα, που θα την χαρακτηριζα θλιβερή!
σε αυτό αν δεν κάνω λάθος είχατε συμβάλει και όσοι αποφασίσατε να μην ξαναγράψετε και να δημιουργήσετε άλλο φόρουμ.
Συμφωνώ πάντως με το ποστ σου.
Pierce
May 24 2015, 18:10
Bitch (sic) please.
Αναφέρεσαι σε ένα τσούρμο, κυρίως banαρισμένων χρηστών , που με την συμπεριφορά τους έκαναν μπάχαλο 5 στα 3 topic.
Αναμφίβολα κάποιοι είχαν υπόβαθρο τεχνικό, αλλά τι να το κάνεις.
Βullet, όπως όλα στη ζωή είναι κύκλος, έτσι και στα fora.
Αν δεν σου κάνουμε, you know the deal.
(Το ίδιο ισχύει και για τα foul σου που κλαψούριζες σε άλλο topic 4ετών που ξέθαψες )
επαθα λαστιχο
May 24 2015, 18:10
QUOTE(SkyFall @ May 24 2015, 18:43 )
σε αυτό αν δεν κάνω λάθος είχατε συμβάλει και όσοι αποφασίσατε να μην ξαναγράψετε και να δημιουργήσετε άλλο φόρουμ.
Συμφωνώ πάντως με το ποστ σου.
To οποίο...έσκισε,σαν την πιτσαρία του Σαμαρά.Εδώ και 2 χρόνια έχει ένα ποστ τον μήνα,οπότε δεν ισχύει.
Βασικά δεν ισχύει αυτό περί υποτονικότητας,οπότε κάθε κουβέντα προς τυχόν επικύρωση της θέσης αυτής είναι άκυρη.
Αρκετοί δεν γράφουν εδώ πια(για χίλους δυο λόγους και όχι απαραίτητα γιατί υπάρχει άλλο παρεμφερές φόρουμ),αλλά από την άλλη έρχονται συνεχώς νέα μέλη.Στο ζύγι δεν ξέρω τι βγαίνει ακριβώς ,αλλά έχοντας πλέον 6 χρόνια στο φόρουμ(5 σαν εγγεγραμμένο μέλος) σημαντική διαφορά στην συμμετοχή δεν βλέπω.Είναι και η εκάστοτε περίοδος.΄Τώρα που επανήλθε ο Μπούλετ έχει τελειώσει η Ευρωλίγκα,οι τελικοί δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα κ.ο.κ
Dwyane ''the flash'' Wade
May 26 2015, 12:37
Εκτος απο τον bullet εχουν φυγει αρκετα παιδια με πολλες γνωσεις ειδικα στο ΝΒΑ. O air and king, o nbaholic, o flash, o baskethood ειναι μερικοι που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο.
Bullet καλως ηρθες ξανα!!
aegeansheed
May 26 2015, 12:56
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ May 26 2015, 13:37 )
Εκτος απο τον bullet εχουν φυγει αρκετα παιδια με πολλες γνωσεις ειδικα στο ΝΒΑ. O air and king, o nbaholic, o flash, o baskethood ειναι μερικοι που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο.
H συμμετοχή στο Φόρουμ είναι συνιστώσα πολλών παραγόντων, θα ανέφερα ως σημαντικότερους τον ελεύθερο χρόνο και στη συνέχεια την ανταπόκριση στους κανονισμούς σωστής συμμετοχής (βλ. νέα υπογραφή Kef
![icon_wave.gif](../style_emoticons/default/icon_wave.gif)
).
Από το Φόρουμ έχει περάσει πολύς κόσμος και συνεχίζει να γράφεται και να συμμετέχει. Δε χρειάζεται να είσαι λέγεσαι κάπως ή να έχεις 6.000 ποστ για να γράφεις την άποψή σου, αρκεί να την καταθέτεις με το ύφος που αρμόζει και να λες αυτό που θέλεις. Τα παραπάνω μου φαίνονται way συναισθηματικά, προσωπικά θα έλεγα. Αν δεν κάνω λάθος το έχουμε ξανασυζητήσει in private και είχα προτείνει την αποστολή pm σε μέλη που δε βλέπεις πλέον, αν ενδιαφέρεσαι για νέα της ζωής τους.
Οι γνώσεις και οι απόψεις συνεχίζουν να υπάρχουν και κυκλοφορούν και δεν είναι κτήμα κανενός, ούτε προνόμιο κάποιου.
May 26 2015, 15:24
QUOTE(aegeansheed @ May 26 2015, 13:56 )
H συμμετοχή στο Φόρουμ είναι συνιστώσα πολλών παραγόντων, θα ανέφερα ως σημαντικότερους τον ελεύθερο χρόνο και στη συνέχεια την ανταπόκριση στους κανονισμούς σωστής συμμετοχής (βλ. νέα υπογραφή Kef
![icon_wave.gif](../style_emoticons/default/icon_wave.gif)
).
Από το Φόρουμ έχει περάσει πολύς κόσμος και συνεχίζει να γράφεται και να συμμετέχει. Δε χρειάζεται να είσαι λέγεσαι κάπως ή να έχεις 6.000 ποστ για να γράφεις την άποψή σου, αρκεί να την καταθέτεις με το ύφος που αρμόζει και να λες αυτό που θέλεις. Τα παραπάνω μου φαίνονται way συναισθηματικά, προσωπικά θα έλεγα. Αν δεν κάνω λάθος το έχουμε ξανασυζητήσει in private και είχα προτείνει την αποστολή pm σε μέλη που δε βλέπεις πλέον, αν ενδιαφέρεσαι για νέα της ζωής τους.
Οι γνώσεις και οι απόψεις συνεχίζουν να υπάρχουν και κυκλοφορούν και δεν είναι κτήμα κανενός, ούτε προνόμιο κάποιου.
Δεν ειναι το θεμα τι κανουν στη ζωη τους ρε συ. Ναι το ειχαμε συζητησει. Απλα ειδα πως ανοιξε συζητηση παραπανω με αφορμη την επιστροφη του bullet και την φυγη μελων και απλα το ανεφερα. Μιλαμε για καθαρα λογους μπασκετοκουβεντας. Προσωπικα δεν γνωριζω κανεναν.
Air Kef
May 26 2015, 15:32
Πάρα πολλοί από τα παιδιά που έκαναν καλό χαμό πριν 4-5 χρόνια, πλέον δεν έχουμε ούτε στο ελάχιστο τον ίδιο χρόνο με αυτόν που είχαμε τότε.
Λόγοι που δεν εχει ανανεωθεί ο κοσμος, κατά την ταπεινή μου άποψη:
- Οι σημερινοί φοιτητές που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν την τότε κίνηση ανήκουν πλέον στην γενικά των social media που βγάζουν εκεί τα απωθημένα τους
- Η έχθρα και ο οπαδισμός είναι σε υψηλότερα επίπεδα από το 2004 που ξεκινούσε το φόρουμ, με αποτέλεσμα περισσότερος κόσμος ειναι για οπαδικά φόρουμ παρά για μπασκετικές συζητήσεις.
- Πολλοί θεωρητικά καλοί χρήστες αναλώνονται στα σχόλια των ειδησιογραφικών, που επίσης δεν υπήρχαν πριν απο μερικά χρόνια.
- Η Α1 και τα τοπικά πρωταθλήματα που ήταν η βάση του φόρουμ έχουν χάσει κατά πολύ τον κόσμο τους τα τελευταία χρόνια.
May 26 2015, 15:43
QUOTE(Air Kef @ May 26 2015, 16:32 )
Πάρα πολλοί από τα παιδιά που έκαναν καλό χαμό πριν 4-5 χρόνια, πλέον δεν έχουμε ούτε στο ελάχιστο τον ίδιο χρόνο με αυτόν που είχαμε τότε.
Λόγοι που δεν εχει ανανεωθεί ο κοσμος, κατά την ταπεινή μου άποψη:
- Οι σημερινοί φοιτητές που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν την τότε κίνηση ανήκουν πλέον στην γενικά των social media που βγάζουν εκεί τα απωθημένα τους
- Η έχθρα και ο οπαδισμός είναι σε υψηλότερα επίπεδα από το 2004 που ξεκινούσε το φόρουμ, με αποτέλεσμα περισσότερος κόσμος ειναι για οπαδικά φόρουμ παρά για μπασκετικές συζητήσεις.
- Πολλοί θεωρητικά καλοί χρήστες αναλώνονται στα σχόλια των ειδησιογραφικών, που επίσης δεν υπήρχαν πριν απο μερικά χρόνια.
- Η Α1 και τα τοπικά πρωταθλήματα που ήταν η βάση του φόρουμ έχουν χάσει κατά πολύ τον κόσμο τους τα τελευταία χρόνια.
Δεν διαφωνω αλλα αν παρατηρησεις στα ετη 2008, 2009, 2010 αντε και μεχρι 11-12 στα τοπικ του ΝΒΑ γινεται χαμος με φοβερες αναλυσεις. Αυτο δεν υπαρχει εδω και μια 2ετια περιπου παρα μονο με μερικες εκλαμψεις.
επαθα λαστιχο
May 26 2015, 15:55
Ίσως γιατί τότε έτυχε να τεθούν στο τραπέζι κάποια θέματα που σήκωναν συζήτηση και έκαναν τον κύκλο τους.
Από την άλλη,τώρα πες κάνε ένα τόπικ ξέρω γω "είναι ο λεμπρόν πλέον goat" και θα δεις πόσα ποστς θα πέσουν.
Μέλη εν αντιθέσει με λεφτά,υπάρχουν.Κανένα εξειδικευμένο φόρουμ δεν γίνεται να έχει σταθερή κίνηση,επιμένω πως έχει μεγάλη σημασία η εκάστοτε χρονική περίοδος.Θα δεις τον Σεπτέμβρη στο eurobasket περισσότερη κίνηση από ό,τι τώρα.
Και η μεγάλη συμμετοχή δεν είναι ταυτόσημη της ποιότητας ενός φόρουμ.Για παράδειγμα 4 φάουλ έχω πάρει όλα ως απάντηση σε αλεξιπτωτιστές,κάτι που δεν θα γινόταν σε τακτικά μέλη,ή τουλάχιστον δεν θα είχε τις ίδιες πιθανότητες
Air Kef
May 26 2015, 16:05
Και η μεγάλη συμμετοχή δεν είναι ταυτόσημη της ποιότητας ενός φόρουμ.Γι
Καλά αυτό ισχύει 100%, είναι και ο λόγος που δεν έχουμε πρόβλημα να "διώχνουμε" μέλη.
HLR CENATION
May 26 2015, 16:13
Νομιζω οτι ειναι αυτο που λεει ο Air Kef.Η εκρηξη των social media ηταν επομενο να προκαλεσει μια φθορα στα φορουμ γενικα.Αλλα απο την αλλη ειναι και αυτο που λεει ο λαστιχο,δηλαδη φευγουν μελη,ερχονται νεα μελη.Δεν υπαρχει μονο η ταση να φευγουν.Οπως επισης πολυ σωστα παλι ειπε ο προηγουμενος, πολλα τοπικ εκαναν τον κυκλο τους βλ Χαουαρντ-Γκασολ.
επαθα λαστιχο
May 26 2015, 16:19
Α να καταθέσω και κάτι άλλο φίλε Dwayne.Κάποτε ήμουν μέλος και διαχειριστής σε group στο youtube,που ήταν σαν forum πες.Όποιος ήθελε άνοιγε τόπικ,ένα νέο ποστ σε τόπικ το ανέβαζε στην κορυφή της σελίδας κ.ο.κ.
Λοιπόν στην αρχή και για περίπου ένα χρόνο,είχε αρκετή κίνηση.Σιγά-σιγά γινόταν το εξής.Τα παλιά τακτικά μέλη που συμμετείχαν καθημερινά,είχαμε ουσιαστικά κορεστεί μιας και μια σειρά θέματων είχε εξαντληθεί.Πλέον όλοι "γνωριζόμασταν",οι διαδικτυακές συμπεριφορές και απόψεις του καθενός είχαν φτιάξει stock character και είμασταν απολύτως προβλέψιμοι,σταματήσαμε να διαφωνούμε και να επεξηγούμε,κάποιος με κλίση στo flaming δεν μπορούσε να είναι καρπερός πλέον κ.ο.κ.Τα νέα μέλη ήταν λίγα και λογικά παρήκμασε το group.
Εδώ το ζήτημα νέων μελών δεν υπάρχει όμως,γίνεται ανανέωση και σταδιακά αρκετά από αυτά φτιάχνουν φωλιά εδώ.Ε από τους παλιούς κάποιοι μοιραία θα αραιώσουν τις επισκέψεις τους και κάποιοι θα φύγουν τελείως.Αλλάζουν τα δεδομένα εκτός φόρουμ,άλλο χρόνο έχεις σαν φοιτητής και άλλο μόλις αποκτήσεις παιδιά ή απασχοληθείς σε πολύωρη εργασία.
QUOTE(HLR CENATION @ May 26 2015, 17:13 )
Νομιζω οτι ειναι αυτο που λεει ο Air Kef.Η εκρηξη των social media ηταν επομενο να προκαλεσει μια φθορα στα φορουμ γενικα.Αλλα απο την αλλη ειναι και αυτο που λεει ο λαστιχο,δηλαδη φευγουν μελη,ερχονται νεα μελη.Δεν υπαρχει μονο η ταση να φευγουν.Οπως επισης πολυ σωστα παλι ειπε ο προηγουμενος, πολλα τοπικ εκαναν τον κυκλο τους βλ Χαουαρντ-Γκασολ.
Για τον Γκομέλσκι όχι Χρήστο
Όσο δεν αποδεχόμαστε όλοι οι υπόλοιποι την ανωτερότητα του Ισπανού,το τόπικ θα ζει,έστω και σε κώμα
May 26 2015, 17:07
QUOTE(επαθα λαστιχο @ May 26 2015, 17:19 )
Α να καταθέσω και κάτι άλλο φίλε Dwayne.Κάποτε ήμουν μέλος και διαχειριστής σε group στο youtube,που ήταν σαν forum πες.Όποιος ήθελε άνοιγε τόπικ,ένα νέο ποστ σε τόπικ το ανέβαζε στην κορυφή της σελίδας κ.ο.κ.
Λοιπόν στην αρχή και για περίπου ένα χρόνο,είχε αρκετή κίνηση.Σιγά-σιγά γινόταν το εξής.Τα παλιά τακτικά μέλη που συμμετείχαν καθημερινά,είχαμε ουσιαστικά κορεστεί μιας και μια σειρά θέματων είχε εξαντληθεί.Πλέον όλοι "γνωριζόμασταν",οι διαδικτυακές συμπεριφορές και απόψεις του καθενός είχαν φτιάξει stock character και είμασταν απολύτως προβλέψιμοι,σταματήσαμε να διαφωνούμε και να επεξηγούμε,κάποιος με κλίση στo flaming δεν μπορούσε να είναι καρπερός πλέον κ.ο.κ.Τα νέα μέλη ήταν λίγα και λογικά παρήκμασε το group.
Εδώ το ζήτημα νέων μελών δεν υπάρχει όμως,γίνεται ανανέωση και σταδιακά αρκετά από αυτά φτιάχνουν φωλιά εδώ.Ε από τους παλιούς κάποιοι μοιραία θα αραιώσουν τις επισκέψεις τους και κάποιοι θα φύγουν τελείως.Αλλάζουν τα δεδομένα εκτός φόρουμ,άλλο χρόνο έχεις σαν φοιτητής και άλλο μόλις αποκτήσεις παιδιά ή απασχοληθείς σε πολύωρη εργασία.
Για τον Γκομέλσκι όχι Χρήστο
Όσο δεν αποδεχόμαστε όλοι οι υπόλοιποι την ανωτερότητα του Ισπανού,το τόπικ θα ζει,έστω και σε κώμα
Βρε μαζι σου, συμφωνω σε οτι γραφεις μονο που εγω δεν μιλησα για λιγοτερο ογκο απλα. Μιλησα σε μελη τα οποια φαινοταν πως γουσταραν πολυ αυτο που εκαναν εκεινη τη περιοδο. Τεσπα ,δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα και αφου συμφωνουμε σε γενικες γραμμες δεν εχει και νοημα να το συνεχιζουμε.
επαθα λαστιχο
Jun 8 2015, 19:04
Βρέθηκε μαύρος που δεν μπορεί να ραπάρει.
Η ασπρίλα πότισε λάθος περιοχές στην περίπτωση του Curry
lakersdynasty
Jun 8 2015, 23:23
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=718376QUOTE(yorgos @ Jun 8 2015, 20:21 )
Noμίζω είναι πια κοινώς αποδεκτό πως αποχώρησε για άλλους λόγους, που μάλιστα πληγώνουν πολύ το μπάσκετ. Όχι ότι επηρεάζει την άποψή μου για το Τζόρνταν ως μπασκετμπολίστα. Και δε θα έβαζα καμία κοινωνική παράμετρο στην αξιολόγηση οποιουδήποτε επαγγελματία. Δε με νοιάζει τι έκανε ο Κλίντον με τη Λεβίνσκι, γι αυτό και με νοιάζει αν ο Διαμαντίδης δέρνει τη γυναίκα του, αν ο Σπανούλης γράφει τα παιδιά του στο νηπιαγωγείο της ΧΑ ή αν ο Τζόρνταν αποχώρησε υπό την πίεση του Στερν για τα στοιχηματικά σκάνδαλα.
Δεν είναι οι αθλητές το θέμα και αν είναι ηθικά στοιχεία. Άλλο θέμα ήθελα να θίξω.
Η κοινωνική παράμετρος δεν έχει να κάνει με γεγονότα όπως πχ...την υποστήριξη του Wilt στον Nixon. Έχει να κάνει με μια διαχρονική απάθεια στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται η πλειοψηφία του 1 εκ των 2 φύλων.
Και για το τζόγο να σταμάτησε το μπάσκετ ο Τζόρνταν δεν πήγε να παίξει minor league baseball για να βγάλει κανένα ψιλό. Πήγε για να θρηνήσει τον πατέρα του, όπως κάνουν τόσοι και τόσοι άντρες με έργα και όχι μέσω συζήτησης. Η και πολλές φορές αφού αυτές που επικροτούνται κοινωνικά είναι οι πράξεις ενός άντρα, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι η απάθεια του.
Ο κόσμος στηρίζεται στην έκφραση συναισθημάτων μέσω του λόγου και τα μηνύματα που αφήνουν γύρω μας μια πλειοψηφία ανδρών και μια μειοψηφία γυναικών μέσω ασχολιών/πράξεων πάνε επιεικώς...άπατα.
Για μένα λοιπόν η κίνηση του αυτή έχει μεγάλη σημασία διότι βλέπω γύρω μου κόσμο που προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αρεστούς τρόπους έκφρασης κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Αν προσπαθείς να εξωτερικεύσεις κάτι που σε απασχολεί και πιέζεις τον εαυτό σου να το κάνει με τρόπο που δεν σου είναι ευχάριστος, μόνο χειρότερα μπορείς να κάνεις τα πράγματα.
Αυτά βέβαια, όπως και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν κυρίως εμάς, τα αφήνουμε να επιδεινώνονται. Μέχρι βέβαια να φτάσει μια στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς ή ακόμη χειρότερα βλέπουμε οικεία μας πρόσωπα να υποφέρουν.
Δεν θα βρεις πολύ κόσμο που να είναι επιεικής απέναντι σε ένα οποιονδήποτε άντρα που θα ανοίξει το στόμα του για να πει όσα νοιώθει όπως θα συμπονούσε μια γυναίκα.
Αρα η έκφραση πολλών ατόμων είναι διαφορετική και περισσότερο σιωπηρή. Και η "αλλαγή σπορ" αυτή απο πλευράς Τζόρνταν είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα έκφρασης.
Που για μένα ως τέτοιο πήγε επίσης άπατο.
Air Kef
Jun 19 2015, 10:10
Μιας και βλέπω πάρα πολύ κόσμο να τελειώνει το 90% των προτάσεών του με 5 τελείες-αποσωπητικά, να ένα χρήσιμο μάθημα για το συγκεκριμένο σημείο στίξης:
Τα αποσιωπητικά ( … ) Τα αποσιωπητικά χρησιμοποιούνται:
- Όταν θέλουμε να δείξουμε συγκίνηση ή έντονα συναισθήματα (ντροπή ή φόβο).
Π.χ.: Τη στιγμή που κάποιος ήταν έτοιμος να με πιάσει ... ξύπνησα.
- Όταν θέλουμε να αποσιωπήσουμε κάτι ή δε λέμε κάτι επειδή είναι γνωστό.
Π.χ.: Μην το ξανακάνεις αυτό γιατί θα ...
Πηγή:
http://users.sch.gr/parantoniou/site/glwss...ia_stiksis.html
tuareg
Jun 29 2015, 20:04
natouralistis
Jun 29 2015, 20:59
QUOTE (tuareg @ Jun 29 2015, 21:04 )
Τσιμπήσαμε κανα καλό έπαθλο...;
tuareg
Jun 29 2015, 21:23
QUOTE (natouralistis @ Jun 29 2015, 21:59 )
Τσιμπήσαμε κανα καλό έπαθλο...;
ενα μαστραπα λολ....
και μια μπαλα,μια τσαντα κι ενα καπελακι...
χαβαλε ειχε...ξεχαστηκαμε απο το μπαχαλο του σ/κ με το δημοψηφισμα
QUOTE(tuareg @ Jun 29 2015, 21:23 )
ενα μαστραπα λολ....
και μια μπαλα,μια τσαντα κι ενα καπελακι...
χαβαλε ειχε...ξεχαστηκαμε απο το μπαχαλο του σ/κ με το δημοψηφισμα
Βάλε και καμιά φωτό με τα έπαθλα και τις μουράκλες σας να σας καμαρώσουμε.
irving
Jul 30 2015, 04:02
θα ηθελα να πω μια σκεψη που εχω εδω και καιρο αν και δυσκολα υλοποιησημη. πιο πολυ για συζητηση.
πως θα σας φαινοταν με τις εθνικες ομαδες να λαμβανε μερος και ομαδα με αμερικανους που παιζουν μονο ευρωπη? εστω και σε φιλικα.
πιστευω θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον.
σκεφτειτε μια ομαδα με ραις, ροτσεστι, λανγκφορντ, καρολ, αντερσον, ουιμς, γκιστ, ραντλ, χαινς, ταιους, ντανστον και αλλους αμερικανους που παιζουν ευρωπη.
θα ηταν μια ομαδα πολυ αθλητικη και θα ειχε ενδιαφερον το πως θα την αντιμετοπιζαν οι αλλες ομαδες.
ComingUpRoses
Jul 30 2015, 15:17
QUOTE(irving @ Jul 30 2015, 05:02 )
θα ηθελα να πω μια σκεψη που εχω εδω και καιρο αν και δυσκολα υλοποιησημη. πιο πολυ για συζητηση.
πως θα σας φαινοταν με τις εθνικες ομαδες να λαμβανε μερος και ομαδα με αμερικανους που παιζουν μονο ευρωπη? εστω και σε φιλικα.
πιστευω θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον.
σκεφτειτε μια ομαδα με ραις, ροτσεστι, λανγκφορντ, καρολ, αντερσον, ουιμς, γκιστ, ραντλ, χαινς, ταιους, ντανστον και αλλους αμερικανους που παιζουν ευρωπη.
θα ηταν μια ομαδα πολυ αθλητικη και θα ειχε ενδιαφερον το πως θα την αντιμετοπιζαν οι αλλες ομαδες.
Από τη στιγμή που είναι μεγαλωμένη to America και έχουν άλλη νοοτροπία αυτό δεν τους κάνει ευρωπαίους παίχτες, έτσι δεν είναι? Ποιο πολύ μου ακούγεται σαν all-star ευρολίγκας ανάμεσα σε ευρωπαίους και μη (πως γινεται στην ελλαδα , ελληνες - ξενοι) ...
irving
Jul 30 2015, 15:39
QUOTE(ComingUpRoses @ Jul 30 2015, 16:17 )
Από τη στιγμή που είναι μεγαλωμένη to America και έχουν άλλη νοοτροπία αυτό δεν τους κάνει ευρωπαίους παίχτες, έτσι δεν είναι? Ποιο πολύ μου ακούγεται σαν all-star ευρολίγκας ανάμεσα σε ευρωπαίους και μη (πως γινεται στην ελλαδα , ελληνες - ξενοι) ...
ναι, δεν το ειπα με τη λογικη οτι ειναι "ευρωπαιοι" αλλα ως παιχτες που θα φτιαξουν μια ομαδα οπου δεν θα παιρνει τα μουντομπασκετ για πλακα οπως η αμερικη.
θα ειναι σιγουρα αντιμετωπισιμη και θα δινοταν η ευκαιρια και σε αυτους τους παιχτες να παιξουν τετοιου ειδους παιχνιδια.
επισης, θα ειχε ενδιαφερον η μαχη που θα γινοταν ειδικα στους ψηλους με μομπαιλ πενταρια εναντιον δεινοσαυροι.
και αυτο που λες κατι σαν ολ σταρ με ευρωπαιους και μη, ακουγεται καλο, αρκει ομως να μην ειναι σαν τα ολ σταρ τα ελληνικα και να το κανουν να φανει σαν σοου, σαν γιορτη οπου να απονεμουν και βραβεια και διαφορα τετοια. οπως στη ναμερικη που γινεται χαμος ενω ειναι ουσιαστικα το πιο αδιαφορο παιχνιδι.
κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει σε πολεις οπου δυσκολα γινονται φαιναλ4.
ComingUpRoses
Jul 30 2015, 16:04
QUOTE(irving @ Jul 30 2015, 16:39 )
ναι, δεν το ειπα με τη λογικη οτι ειναι "ευρωπαιοι" αλλα ως παιχτες που θα φτιαξουν μια ομαδα οπου δεν θα παιρνει τα μουντομπασκετ για πλακα οπως η αμερικη.
θα ειναι σιγουρα αντιμετωπισιμη και θα δινοταν η ευκαιρια και σε αυτους τους παιχτες να παιξουν τετοιου ειδους παιχνιδια.
επισης, θα ειχε ενδιαφερον η μαχη που θα γινοταν ειδικα στους ψηλους με μομπαιλ πενταρια εναντιον δεινοσαυροι.
και αυτο που λες κατι σαν ολ σταρ με ευρωπαιους και μη, ακουγεται καλο, αρκει ομως να μην ειναι σαν τα ολ σταρ τα ελληνικα και να το κανουν να φανει σαν σοου, σαν γιορτη οπου να απονεμουν και βραβεια και διαφορα τετοια. οπως στη ναμερικη που γινεται χαμος ενω ειναι ουσιαστικα το πιο αδιαφορο παιχνιδι.
κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει σε πολεις οπου δυσκολα γινονται φαιναλ4.
Πάντως με εθνική φάση δεν κολλάει .. Θα μπορούσαν έτσι να δημιουργήσουν εθνική ομαδά οποιηδήποτε και ποια θα γινόντουσαν σωματεία.
jvalin
Jul 30 2015, 19:05
Το Euroleague All-Star Game μου φαίνεται καλή ιδέα και παράλληλα εύκολα υλοποιήσιμη. Στην Ελλάδα το All-Star Game έχει παρακμάσει τελείως. Πρακτικά ουδείς ασχολείται. Φαντάζομαι λίγο πολύ και στις υπόλοιπες χώρες κάπως έτσι θα ναι τα πράγματα, με μόνη πιθανή εξαίρεση την Ισπανία. Αντίθετα, ένα All-Star Weekend στα πρότυπα του ΝΒΑ στο οποίο θα συμμετείχαν όλοι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες της Euroleague θα κέντριζε το ενδιαφέρον αρκετών μπασκετόφιλων, συν ότι θα έφερνε έξτρα έσοδα στη διοργάνωση και κατ’ επέκταση στις ομάδες. Φανταστείτε μικτή Ευρωπαίων από ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Ρεάλ ,Μπάρτσα, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Φενέρ, Εφές κλπ εναντίον μεικτής Αμερικάνων+rest of the world. Με ψηφοφορία από το κοινό για τα ρόστερ, διαγωνισμούς τριπόντων/καρφωμάτων/δεξιοτήτων κι ό,τι άλλο θέλετε, ξεχωριστό παιχνίδι U-21 πχ αντί για το Rising Stars Challenge του NBA και πάει λέγοντας… Δεν ξέρω για σας, εγώ θα καθόμουν να το δω πάντως. Ήδη σκέφτομαι τα πιθανά ρόστερ των ομάδων.
επαθα λαστιχο
Aug 5 2015, 12:48
Tεράστιος Γκέρσον talks food
natouralistis
Aug 19 2015, 23:32
Πατάω στο youtube Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe Ülker - Play Off 4. Maçı (FULL), επανέρχομαι στο φόρουμ και μου βγάζει στη κεντρική σελίδα διαφήμιση:
Türk Arkadaşlık Sitesi
Avrupa'daki Türklere Özel Site. Ücretsiz Üye Olun, Hemen Tanışın!
Θα μας τρελάνει ο μεγάλος αδελφός.
Dreamerpanos
Nov 14 2015, 01:48
Χριστέ μου τι γίνεται στη Γαλλία....Μακελειό...
Υ.Γ Δεν είχα που αλλού να το αναφέρω.
Dreamerpanos
Nov 10 2016, 01:52
http://www.sport24.gr/unique/o-giannhs-mpe...os.4360739.htmlΜια πολύ ωραία συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου στην οποία αναφέρεται και στο μπάσκετ,ενώ μου άρεσε πολύ και η παρακάτω ερωταπάντηση:
-Γιατί στον Έλληνα του αρέσει να παίζει μπάσκετ και έχει μάλιστα επιτυχίες?
Θα σας πω. Η δική μου άποψη είναι ότι εμείς ως λαός θέλουμε γρήγορο αποτέλεσμα. Για να παίξεις ποδόσφαιρο θέλει υπομονή. Η εναλλαγή του σκορ στο μπάσκετ γίνεται γρήγορα. Μετά, στους Έλληνες γενικά μας αρέσει να μας βάζουν κάποιο όριο. Εννοώ χρονικό. Δηλαδή μέσα σε 24'' πρέπει να βάλεις καλάθι. Στον ίδιο χρόνο πρέπει να παίξεις άμυνα. Αυτή η εναλλαγή του σκορ δεν σε αφήνει να πλήξεις καθόλου και σου δημιουργεί ένα αίσθημα ότι θα προσπεράσω τον αντίπαλο. Είναι στην ιδιοσυγκρασία μας αυτό. Την ίδια ώρα το μπάσκετ παρότι είναι ομαδικό άθλημα, επιτρέπει την ατομική επίδοση. Το μπάσκετ επιτρέπει να ξεχωρίσεις. Και αυτό είναι ελληνικό ιδίωμα.
frenchman7
Dec 29 2016, 12:07
Ξέρει κανείς που θα βρω να αγοράσω τουρμπάνι για το κεφάλι περίπου σαν της φωτό? Στην Αθήνα.. merci
aegeansheed
Dec 29 2016, 12:50
QUOTE(frenchman7 @ Dec 29 2016, 12:07 )
Ξέρει κανείς που θα βρω να αγοράσω τουρμπάνι για το κεφάλι περίπου σαν της φωτό? Στην Αθήνα.. merci
Όταν πας Ερμού και δεις να φοριέται, καλή ώρα σε αντίστοιχης εφαρμογής περίπτωση, πας ευθέως και ρωτάς, αρκεί να μην το αποκαλέσεις έτσι!
frenchman7
Dec 29 2016, 13:27
QUOTE(aegeansheed @ Dec 29 2016, 12:50 )
Όταν πας Ερμού και δεις να φοριέται, καλή ώρα σε αντίστοιχης εφαρμογής περίπτωση, πας ευθέως και ρωτάς, αρκεί να μην το αποκαλέσεις έτσι!
Ναι κι αυτό γίνεται...
Αν και μου κάνει εντύπωση που δεν το βρισκω γκουγκλαροντας.. Πως λέγετε ρε παιδιά?
Το φόρουμ αυτό έχει γεμίσει από άθλια τόπικ που σκορπάνε το γέλιο και τα κλάμματα. Ή κάντε κάτι ή θα συνεχίσω τις εξυπνάδες...
sacarame
Jan 13 2017, 23:13
QUOTE(morfi @ Jan 13 2017, 19:49 )
Το φόρουμ αυτό έχει γεμίσει από άθλια τόπικ που σκορπάνε το γέλιο και τα κλάμματα. Ή κάντε κάτι ή θα συνεχίσω τις εξυπνάδες...
Ωραία. Σε αποβάλλουμε από το φόρουμ....
nikolas12
Jan 14 2017, 03:20
QUOTE(morfi @ Jan 13 2017, 19:49 )
Καλώς τον! Να τις συνεχίσεις, γιατί τις αγαπάμε. Περιμένουμε και νέα τόπικ
yorgos
Jan 14 2017, 03:48
QUOTE(frenchman7 @ Dec 29 2016, 14:27 )
Ναι κι αυτό γίνεται...
Αν και μου κάνει εντύπωση που δεν το βρισκω γκουγκλαροντας.. Πως λέγετε ρε παιδιά?
https://www.ftou.gr/forum/display_topic_thr...mp;TopicID=7977Ρώτα τις γυναίκες (παρεμπιπτόντως έχουν απίστευτο γέλιο τα γυναικεία φόρουμ...)
καλησπερα
εαν θελετε να μου ριξετε φαουλ ριξτε μου αλλα θα ηθελα το ποστ μου να παραμεινει σε αυτο το νημα διοτι οπουδηποτε αλλου θα πηγαινε χαμενο μιας και δεν θα το διαβαζε κανεις. εδω ελπιζω οτι ολο και καποιοι θα το διαβασουν λογω επικαιροτητας , ασχετα εαν συμφωνησουν με τη θεση μου
1. οι χρηστες του φορουμ κατα βαση ειναι κοσμιοι, σπανια παρασυρονται, προσπαθουν να γραφουν με οσα επιχειρηματα εχει ο καθενας στο μυαλο του, οσα του επιτρεπει η εμπειρια, η εξυπναδα, η ικανοτητα, η ηρεμια κλπ.
σπανια ξεφευγουν αλλα ακομα και οταν ξεφευγουν αυτο πραγματικα παραμενει σε κοσμια επιπεδα
2. σαν παλιο σχετικα μελος εχω "τσακωθει" πολλες φορες με mods για προκαταληψεις και στρεβλωσεις που υπηρχαν και υπαρχουν στο φορουμ προσπαθωντας να διορθωσω οτι θεωρουσα κακως κειμενο μη ξεχνατε οτι καποτε δημιουργηθηκε ενα αντιστοιχο ανταγωνιστικο forum απο πολυ σοβαρα μελη, δεν μιλαω για οσα ειχαν παντως ειδους φιλοδοξιες απο την δημιουργια ενος φορουμ, αλλα για οσα μελη απο την πολυ κακη διαχειριση που γινοταν αποφασισαν να φυγουν
ερχομαι λοιπον στο διαταυτα
γινεται ενας αγωνας ο οποιος κρινεται απο ενα χοντρο λαθος του διαιτητη στο τελος, η σε καποιο σημειο.
καλη ωρα αργεντινη-σερβια, στο οποιο ο πιτσιλκας σφαζει τους αργεντινους.
ειλικρινα τι ακριβως ζητατε? να μην σχολιασουμε το λαθος? να αναλωθουμε σε σχολια για ενα χαμενο σουτ πριν, ενα λαθος μετα ή μια κακη αποφαση του προπονητη?
και εαν η ομαδα μας τα εκανε ολα τελεια?εαν εδωσε τα παντα, επαιξε τελεια, εκανε τα φυσιολογικα λαθη που παντα γινονται σε ενα αγωνα αλλα ολα κριθηκαν απο ενα λαθος του διαιτητη, τι πρεπει να κανουμε?
να αρχισουμε να σχολιαζουμε οτι εαν ο τζινομπιλι δεν ειχε κανει το λαθος στο 38ο λεπτο τοτε θα ειχαν κερδισει? μα το ματς ηταν τελειο και οι αργεντινοι το εχασαν απο τη σφαγη του πιτσιλκα...
τι να κανουμε τωρα...
κυριοι πρεπει να καταλαβετε οτι δεν μας κανει πολιτισμενους το να αποφευγουμε κουβεντες για την διαιτησια , σε ευγενη πλαισια βεβαια, οταν σχολιαζουμε αγωνιστικα ενα αγωνα.
η διαιτησια ειναι μερος του παιχνιδιου. το να μας ζητατε να κλεινουμε τα ματια και να μην σχολιαζουμε διαιτητικες αποφασεις που αλλοιωσαν την ροη του αγωνα ειναι ΛΑΘΟΣ.
σωστα εχετε βαλει ορια, δυστυχως ομως εχετε περιχαρακωθει σε αυτα και χανετε την ουσια.
τιμωρηστε οσους το ξεχειλωνουν και το ποδοσφαιροποιουν. οχι οσους θελουν να εκφρασουν μια ολοκληρωμενη γνωμη για εναν αγωνα. και ολοκληρωμενη γνωμη χωρις αναφορα στη διατησια (οταν ειναι οφθαλμοφανης η παρεμβαση της) δεν γινεται.
ΥΣ.
σε ενα αγωνα θα γινονται παντα λαθη απο τους παικτες. δεν μπορουμε να στεκομαστε παντα μονο σε αυτα. ειναι σαν να εχετε επηρεαστει απο το ποδοσφαιρο οπου επικρατει η λογικη 'φτιαξτε ομαδα να κεριδσετε και τη διαιτησια" ...ομαδες δεν λεμε υπολειψεις δεν θιγουμε...
οχι!! οσο κακη και να ειναι μια αμαδα σε ενα αγωνα δεν δικαιουται να χασει επειδη ενα τραγικο σφυριγμα αλλοιωσε τον αγωνα!! αρα εαν ο παναθηναικος, ο ολυμπιακος, το μιλγουοκι πχ εχασε 15 βολες και επισης εκανε 44 λαθη και ο καλαθης 15 airball αλλα τελικα εχασε απο ενα λαθος του διαιτητη στο τελος εξωφθαλμο, ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα για μενα αυτο πρεπει να σχολιαστει.
οσοι εχουν ασχοληθει με τον ομαδικο αθλητισμο ξερουν οτι δεν πρεπει να παιζεις το αλανθαστο, τελειο παιχνιδι για να δικαιουσαι να κερδισεις! δικαιουσαι να κερδισεις οσα λαθη και να κανεις!
οποιος λεει οτι "ελα μωρε τι σου φταιει η διαιτησια, ησουν χαλια", προφανως δεν εχει ιδρωσει ποτε μεσα σε ενα γηπεδο!
καλες γιορτες!!
MustGK
Dec 30 2017, 12:43
QUOTE (taurus13 @ Dec 29 2017, 12:08 )
Όμως δεν μπορούμε να επιβάλλουμε σε κάποιον το τι θα γράψει και το πότε θα το γράψει. Αν θέλει κάποιος να μπαίνει μόνο στις ήττες και να κράζει είναι δικαίωμά του και ας μην ασχοληθεί μαζί του όποιος θέλει ή ας ασχοληθεί.
+1. Το λογικό είναι να έχουμε διαφορετικές απόψεις. εγώ πχ τσατίζομαι με την αρνητική κριτική αλλά την σέβομαι, και συν ότι με δεν μπορεί να έχουμε κάποιοι μόνο δίκιο και κάποιοι μόνο άδικο. Ας πάρουμε Ευρωπαικο και ας είναι και με εμένα σέντερ....
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
ή με οποιοδήποτε από εδω μέσα...
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
(Επίζω για μεταγραφή)
QUOTE (str @ Dec 29 2017, 20:38 )
καλες γιορτες!!
Και εμένα μου έχει διαγραφεί μύνημα για την διαιτησία και έχω νευριάσει αλλά γτ όλοι όταν υπάρχει μία λάθος απόφαση καθόμαστε εκεί και όχι στο σύνολο του παιχνιδιού; Και δυστυχώς το κάνουμε με παραπάνω ζήλο οι Έλληνες. Και αν καθίσουμε στην διαιτήσια δεν θα μάθουμε ποτέ σμπάσκετ, παικτες, συστηματα.
QUOTE (john wick @ Dec 30 2017, 01:44 )
+Πολλα....
Τυγχανω mod σε αλλο φορουμ (αυτοκινητιστικο) , αυτο το corectness που sony και ντε πρεπει να υπαρχει εδω ειναι λιγο κουραστικο.
Κατανοω οτι η δουλεια του mod ειναι πολυ δυσκολη ,ομως δεν γινεται πρακτικα σε ενα αθλητικο φορουμ να μην συζηταμε (σε κοσμια επιπεδα) για την διαιτησια...ειναι μερος του αγωνα,επηρεαζει το αποτελεσμα,πως να το κανουμε δλδ...
Δεν ξέρω πόσο κόσμια να πεις για διαιτησία
QUOTE(MustGK @ Dec 30 2017, 13:43 )
Και εμένα μου έχει διαγραφεί μύνημα για την διαιτησία και έχω νευριάσει αλλά γτ όλοι όταν υπάρχει μία λάθος απόφαση καθόμαστε εκεί και όχι στο σύνολο του παιχνιδιού; Και δυστυχώς το κάνουμε με παραπάνω ζήλο οι Έλληνες. Και αν καθίσουμε στην διαιτήσια δεν θα μάθουμε ποτέ σμπάσκετ, παικτες, συστηματα.
φιλε μου δεν λεω να αναλωνομαστε συνεχεια στη διαιτησια, ή να τα ριχνουμε ολα εκει.
αλλα το να φτασουμε στο αλλο ακρο, να μην μπορουμε να αναλυσουμε ή σχολιασουμε μια διαιτητικη αποφαση που επηρεασε εναν αγωνα ειναι επισης λαθος.
δυστυχως η καταντια του ποδοσφαιρικου ελληνικου πρωταθληματος εχει επηρρεασει πολυ κοσμο που αναλωνεται μονο στη διαιτησια. απο αυτη τη μερια συμφωνω οτι οι ανθρωποι του φορουμ προσπαθουν να μην το κανουμε "ποδοσφαιρο" εδω μεσα.
πρεπει ομως να αντιληφθουμε οτι εδω μεσα υπαρχουν ατομα που και μπασκετ εχουν παιξει και ξεφευγουν απο τις αναρθρες κραυγες περι διατησιας οπως συνηθως συμβαινει στο ποδοσφαιρο.
(εαν βεβαια κανουμε μια ποδοσφαιρικη κουβεντα εδω μεσα, θα εμφανιστουν πολλοι της αποψης ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδαει, αλλα τουλαχιστον αυτο που κρατα ψηλα ακομα το επιπεδο στη μπασκετικη κουβεντα ειναι η διαφοροποιηση του μπασκετικου απο τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο και ολο αυτο που εχει πετυχει τα τελευται χρονια, ολο αυτο το τελευταιο προσωπικη μου γνωμη βεβαια)
αρκετα ξεφυγα!!
ευχαριστω τους διαχειριστες που κρατησαν το ποστ μου εδω. δεν θα σχολιασω αλλο γιατι μετα πραγματι θα εχω κανει καταχρηση
yorgos
Mar 16 2018, 10:30
mephisto22
Apr 15 2018, 23:38
Πιστεύετε ότι η κρίση στην Συρία θα αποτελέσει το έναυσμα ενός τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου;
Ήθελα τ το ποσταρω στο τοπικ για την κρίση, αλλά μάλλον έχει κλείσει οριστικά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.