QUOTE(POLIS KALLITHEAS @ May 25 2013, 15:38 )
Aνακοινώνουμε την λύση συνεργασία μας με τον αθλητή ΛΑΜΠΟ Ευστάθιο ,τον ευχαριστούμε για την διετή του προσφορά στον σύλλογο και του ευχόμαστε το καλύτερο για την μελλοντική καριέρα του.
Giorgos Simos
Όλα τα ωραία κάποτε φτάνουν στο τέλος τους...μετά από μία αξέχαστη προσωπικα χρονιά,δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα για καθαρά προσωπικούς και επαγγελματικους λόγους.
Κάποια απρόοπτα γεγονότα τις τελευταίες μέρες και σημείωση δεν έχουν σχέση ούτε με την διοίκηση ούτε φυσικά με τους παίκτες αλλά αφορούν κάποια προσωπικά και επαγγελματικά αλλαγής δεδομένων πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα αφού δεν θα μπορούσα να προπονησω και να καθοδηγησω την ομάδα όπως εγώ θα ήθελα.
Είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη για μένα αλλά παντα έπρατα για το καλό της ομάδας.
Δεν ξέρω από που να αρχίσω να λέω ευχαριστώ,φυσικά πρώτα απ'όλα από τους παίκτες μου που τους είχα πει οτι θα έκανα τα πάντα γι'αυτούς αν ήταν σωστοί απέναντι σε μένα και στην ομάδα και το τήρησαν με το παραπάνω μέχρι και την τελευταία προπόνηση,τους ευχαριστώ για τα πάντα,θέλω να τους ζητήσω συγνωμη αν τους πιεσα μερικές φορές λιγάκι παραπάνω αλλά ήθελα πάντα να δίνουν το 100% στην προπόνηση,νομίζω οτι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους και ειδικά αυτούς τους παίκτες που εκτός από μεγάλες προσωπικότητες και αθλητές επιπέδου ειναι και καταπληκτικά παιδιά....Μια χρόνια όνειρο,μια χρόνια γεμάτη πραγματικά,από συναισθήματα χαράς,ποιος θα το πίστευε οτι το Πόλις θα έβγαινε πρωταθλητής.....κανείς εκτός από εμάς,αποδείξαμε ότι τα λεφτά και τα ονόματα δεν κάνουν τις ομάδες αλλά η πολύ σκληρή δουλειά η ομαδικότητα,ο σεβασμός στον συμπαίκτη και στους αντιπάλους και το καλό κλίμα στις προπονήσεις και στις δυσκολες στιγμές .
Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Ζωντο που με έφερε στην ομάδα ,το πρωτάθλημα ειναι των παικτών,δικό του όπως και του Παναγιώτη Λουντζη,εγώ απλός συνέχισα από εκεί που είχε σταματήσει,ευχαριστώ τον Ντίνο Καλαμπακο για την συνεργασία,ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο και από τους λίγους που υπάρχουν....Λουντζακο μην μου στεναχωριέσαι,όλα για καλό γίνονται....είσαι αδερφός εκτός από καταπληκτικός συνεργάτης,Κώστα,Δημήτρη και Αχιλλέα ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε,ελπίζω να σας δικαιωσαμε....
Νίκο,Βασίλη,Γιάννη,Κώστα,Ευθυμη,Γιώργο,Σπύρ
ο,Λαζαρε,Βασίλη,Παναγιώτη,Αχιλλέα,Πάρη,Γιάν
η,Ανδρέα,Στάθη,Ριχαρδε,Πάνο,Δάσκαλε.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ και όπως είπε ένας φίλος...περάσαμε πολλά και αξέχαστα για μια ζωή.