1. euroleague final four 2005: Macabi Panathinaikos (israeli version)
2. euroleague final four 2005: Macabi Tau (ναι ναι, και εδώ ο σχολιαστής μιλάει στα ισραηλίτικα
).
3. Nba: Chicago Bulls - Cleaveland Cavaliers (επι Mark Priece), ο Jordan κάνει πραγματα και θάματα
.
4. Nba all star game 2005 (αν δε σας πειράζει να μιλάει ο σχολιαστής στα ισπανικά...πάντως μετά από λίγο τον συνηθίζεις).
όλα είναι σε dvd-r.
dizzy_fingers
Sep 7 2005, 23:41
Ενδιαφέρομαι για το 3.
Απλά αν δεν έχεις πρόβλημα να περιμένεις μέχρι τις αρχές Οκτώβρη που θα γυρίσω Ελλάδα, γιατί τώρα είμαι λίγο πνιγμένος και Δευτέρα την κάνω...
Air Kef
Sep 9 2005, 01:21
Ενδιαφέρομαι για όλα εκτός από το 1.
Μπες αν θες στο τόπικ μου να δεις αν σε ενδιαφέρει κάτι..
To παιχνίδι που έχω σε dvd μεταξύ Bulls και Cavs είναι το παιχνίδι που ο Jordan σημείωσε το ρεκορ καριέρας σε πόντους (69) και έγινε το Μάρτιο του 1990.
dizzy_fingers
Sep 9 2005, 15:12
Πωπω...με τσίτωσες τώρα (εδώ με είχες φτιάξει με το που ανέφερες τον Mark Price
).
Κράτα μου μία κόπια για τις αρχές Οκτώβρη!
Εφτασεεεε!!!
Air Kef
Sep 23 2005, 15:34
Μίλτο την Δευτέρα θα είμαι στη Αθήνα και την Τρίτη φεύγω.Θα ξανακατέβω μάλλον 28η.
Ενδιαφέρεσαι για την ανταλλαγή ή οχι;;Pleeeaaaase!
miltos
Sep 25 2005, 14:39
Kef σου είχα στείλει personal message. Τέλος πάντων. Ναι ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή. Το μόνο πρόβλημα είναι πως μένω Θεσσαλονίκη. Αν συνεχίζεις να ενδιαφέρεαι πες μου πιο από τα δικά μου θέλεις.
Air Kef
Sep 28 2005, 11:09
Ρε έχω ανέβει Θεσσαλονίκη για αυτές τις μέρες,έχω το laptop μου αλλά δεν έχω τα όλα τα dvd μαζί μου..
Δεν βρήκα τπτ στο ΡΜ..
Τα θέλω όλα εκτός από το 1!
miltos
Sep 29 2005, 21:17
OK Kef. θα μου πάρει αρκετό χρόνο όμως να κάνω όλες αυτές τις αντιγραφές. Το dvd-r μου είναι σχετικά αργό. Θα κοιτάξω και τη λίστα σου και θα σου πω τι θέλω εγώ.
Air Kef
Sep 29 2005, 21:30
Θα κατέβω αύριο στην Λάρισα,για την εγγραφή μου,θα φέρω και τα υπόλοιπα dvd μου..Θα είμαι Θεσσαλονίκη,λογικά μέχρι και την Κυριακή το βράδυ..Αν δεν προλάβεις,θα ξανανέβω σε καμιά βδομάδα,λογικά!
miltos
Sep 30 2005, 10:21
Δύσκολα προλαβαίνω μέχρι την Κυριακή. Την επόμενη θα είμαι έτοιμος όμως. Αυτά που θέλω εγώ τώρα είναι
1. Ολυμπιακός Chicago Bulls
2. Dream Team Croatia
3. Balcans-Rest of Europe.
Δες και πες μου τι γίνεται.
Air Kef
Oct 2 2005, 12:06
Θα σου έχω το Chicago-Osfp και το USA-Croatia.Το τρίτο πρέπει να έχει μείνει Νάξο.
Θα σε ενημερώσω όταν ξανανέβω!
Μην μου αγχώνεσαι και χάσω τον Σκόλα..!CU
OK. Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Ο Skola θα είναι εδώ και θα περιμένει
Air Kef
Oct 8 2005, 12:55
Sorry που χάθηκα..
Είμαι Θεσσαλονίκη για σήμερα και αύριο στις 12:22 φεύγω..
Έπρεπε να σου είχα στείλει νωρίτερα αλλά..Anyway,κάθε βδόμάδα εδώ είμαι..Το ΡΜ μου δεν τοβλέπω να δουλεύει.
Αν το δεις γράψε εδώ αν μπορείς αύριο στις 11:00 στην Καμάρα.Επειδή μπάινω από ίντερνετ καφέ,θα ξαναμπώ αύριο το πρωί να δω αν μπορείς,αλλιώς τα λέμε το άλλο Σαββατοκύριακο..!Θα φοράω,αν δω οκ σου το πρωί,μια σκούρα πράσινη μπλούζα,τζιν και θα έχω τα cd στο χέρι!Περιμένω..
dizzy_fingers
Oct 8 2005, 12:58
Συγνώμη παιδιά που το pm δε λειτουργεί την παρούσα στιγμή. Κάνω ότι μπορώ για να εντοπίσω το πρόβλημα.
Από τη στιγμή που η αποστολή πμ είναι αδύνατη έχετε δύο επιλογές:
1) Να στείλετε email.
2) Αν είστε και οι δύο ταυτόχρονα στο φόρουμ, να μπείτε στο chat και να κάνετε ιδιωτική συζήτηση εκεί.
Πάλι απολογούμαι για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
File Kef, as to afisoume gia to epomeno Savatokyriako. Exw sovara problimata me ton ypologisti ara kai me to dvd-r mou. 8a ta lisw mesa sto Savatokyriako elpizw kai mexri tin Paraskevi na exw kanei kai tis antigrafes..
Opote Savvato i Kiraki ta leme apo konta..
Na eisai kala
Air Kef
Oct 9 2005, 10:10
@#@%^&*()(*&^%$#@!@#$%$#$%^&*()_)()(*)(*&%+_)*^$#^
()^&$#$^%&&^%$#$%^&*()_)_)(*&^%$$#@!@#@%^&*()(*&^%
$#@!@#$%$#$%^&*()_)()(*)(*&%+_)*^$#^()^&$#$^%&&^%$#$
%^&*()_)_)(*&^%$$#@!!!!
Ξύπνησα πρωί πρωί 10.45 για να έρθω..
Δεν πειράζει ρε.!Το άλλο weekend.
Θα μπω Πέμπτη ή Παρασκευή να κανονίσουμε.Ελπίζω τουλάχιστον να σε βολεύει το μέρος γιατί εμένα είναι κάτω από το σπίτι μου..Θα τα πούμε,
Y.Γ.:Dizzy δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης!(Για το ΡΜ!)
Warrior
Oct 9 2005, 10:38
To "quote" λειτουργει σε εσας παιδια??Σε εμενα λειτουργει σαν "top"..
dizzy_fingers
Oct 9 2005, 11:18
Θες να μου το πεις σε pm μήπως?
Τελικά εντάξει με τον υπολογιστή μου και το dvd-r. Επίσης έχω και κάτι καινούργιο.
Μπορεί η εικόνα να μη παίρνει άριστα...μπορεί ο Ιταλός σχολιαστής να σου σπάει τα νεύρα...μπορεί ο ήχος να μην είναι απόλυτα συντονισμένος με την εικόνα...αλλά...ο τελικός no 7 μεταξύ Spurs και Pistons είναι ανάμεσα στα dvd-r μου. Καταπληκτικό παιχνίδι..έτοιμο για ανταλλαγή.
Air Kef
Oct 12 2005, 09:14
Dude βάλ'το στις ανταλλαγές(αν θες)!Λογικά θα τα πούμε το Σαββατοκύριακο.
miltos
Oct 14 2005, 09:40
Τα προβλήματα με το DVD-R ξανάρχισαν οπότε δε προλαβαίνω σίγουρα για το Σάββατο ή την Κυριακή. Όπως το βλέπω το καλύτερο είναι να το αφήσουμε και όταν είμαι έτοιμος σε ειδοπειώ εγώ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.