Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ (Θεσσαλια)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Air Kef
Περισσότερο άνοιξα το τόπικ για να δείτε την ιστοσελίδα μιας εκ των ομαδων που συμμετέχουν στην Α1 τοπική κατηγορία.

Ως αντρική ομάδα είναι μάλλον καλη,δν την έχω δει να αγωνίζεται,ενώ σε επίπεδο υποδομών απασχολεί αρκετά παιδιά.Και όλα αυτά σε μια περιοχή γύρω στους 7000 κατοικους.

Παρόλα αυτά έχει μια ιστοσελιδα καλύτερη κι απο πολλές της Α1.

http://www.gs-nikaias.gr/

Ίσως ποστάρω κάποιες πληροφορίες για το πρωτάθλημα,αλλά δν είμαι και πολυ ενήμερος,ίσως ο Fireball,μπορεί να βοηθήσει πολυ περισσότερο.
nash
Μιας και είμαι Τρικαλινός και εχω αγωνιστεί στην Α1 ΕΣΚΑΘ πριν αρκετά χρόνια(6-7 χρόνια) θα θελα να πω κάποια πράγματα για την κατηγορία.

Καταρχην η κατηγορία χωρίζεται σε 2 ομίλους των 10 ομάδων. Οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου παίζουν μπαραζ και ο νικητής ανεβαίνει στην Γ εθνική.

Παραθέτω ένα απόσπασμα από την τρικαλινη εφημεριδα Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των Τρικαλινών ομάδων(Αίολος, Ικαροι, Εσπερος, ΑΕΤ) στην 4η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ:


QUOTE
Γλυκόπικρη γεύση
Οι Ίκαροι συνεχίζουν αήττητοι ενώ ο Αίολος γνώρισε την ήττα στην Ελασσόνα στην παράταση
Πολύ καλή ήταν η συγκομιδή των ομάδων του νομού μας στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1’ ΕΣΚΑΘ, αφού τρεις από τις τέσσερις προχώρησαν με νίκες.
Ικαροι, ΑΕΤ και Εσπερος απέσπασαν τα ροζ φύλλα στα παιχνίδια κόντρα σε Περσέα, Αίολο Λάρισας και Τύρναβο αντίστοιχα, ενώ ο Αίολος λύγισε στην παράταση, στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Ελασσόνα. Αναλυτικά τα παιχνίδια των ομάδων του νομού μας για την 4η αγωνιστική:
•Περσέας - Ικαροι 54-64: Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν από την αρχή δεδομένη και οι Ικαροι το λογικό φαβορί. Οι παίκτες του Γιάννη Παλάτου είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο οι του Περσέα μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι. Τελικά οι Ικαροι επικράτησαν με 64-54 και παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο σε τέσσερα παιχνίδια.
Τα δεκάλεπτα: 14-12, 27-35, 45-46, 54-64.
Ικαροι: Τσικρικάς 6, Σαριμπαλίδης 8, Σπανός 13, Κυρίτσης 15, Δαχτάρης 8, Μακρής 6, Καλλιάρας 4, Ζησόπουλος 4, Τζάνης, Καρούζος, Βασταρούχας.
•Ελασσόνα - Ίκαροι 79-80: Απροσδόκητη ήττα για την ομάδα του Αιόλου, που ηττήθηκε στην παράταση από το σωματείο της Ελασσόνας, σε ένα από τα μάλλον εύκολα παιχνίδια του προγράμματος. Οι Τρικαλινοί πραγματικά αυτοκτόνησαν αφού έλεγχαν το παιχνίδι σε όλη την κανονική διάρκειά του, προηγούμενοι μάλιστα με 60-69, λίγο πριν το τέλος, για να ισοφαρίσουν τελικά 69-69 οι γηπεοδούχοι και η αναμέτρηση να πάει στην παράταση.
Εκεί, η Ελασσόνα ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 80-79.
Τα δεκάλεπτα: 19-23, 41-43, 52-61, 80-79.
Αίολος: Αλεξίου Γ. 10, Φούντας 3(1), Δουβλαντώνης 2, Τζαμάκος 3(1), Χαραλαμπόπουλος 29(2), Πάτσιας 14, Δημητρόπουλος 7, Αναγνωστόπουλος 11, Αλεξίου Δ.
•ΑΕΤ - Αίολος Λ. 78-70: Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΤ, επικρατώντας επί του ουραγού Αιόλου Λάρισας με 78-70, ξεφεύγοντας παράλληλα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο στην τελευταία περίοδο η ΑΕΤ πάτησε γκάζι και έφτασε στην τελική επικράτηση.
Τα δεκάλεπτα: 20-16, 34-32, 54-50, 78-70.
ΑΕΤ: Μπαλκίζας 26, Νταράλας 11, Μπαρμπαρούσης 9, Χατζής 16, Ζολώτας 12, Τσιρέπας 2, Δημουλάς 2.
•Εσπερος - Τύρναβος 73-53: Ανετη νίκη και για την ομάδα του Εσπέρου, η πρώτη της για το φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στο νεοφώτιστο Τύρναβο.
Οι καλαθοσφαιριστές του Χρήστου Γκότα έδειξαν για πρώτη φορά φέτος τον καλό τους εαυτό στο παρκέ, καταφέρνοντας να πάρουν το πολύτιμο ροζ φύλλο, ξεφεύγοντας παράλληλα από τις τελευταίες δύο θέσεις της βαθμολογίας.
Τα δεκάλεπτα: 18-8, 37-20, 57-38, 73-53.
Αίολος: Ντόβας 16(1), Ράντος 19(5), Πολυγένης 12(2), Μπάλτος 3(1), Νταής 4, Καρανάσιος 13, Καβράκος 4, Παπαχρήστος 2, Παπαναστασίου, Τσιρώνας.
Air Kef
Αν μπορείς να δινεις πληροφορίες κατά ολη την διάρκεια της σεζόν..

Εγώ θα μπορώ να δινω μονο για τους αγώνες στους οποίους.....συμμετέχω,αλλιως δν πρόκειται να αγοράζω Ελευθερία καθε Δευτέρα!
nash
Οι πληροφορίες που έδωσα είναι από το site της εφημεριδας. Ούτε εγώ μπορώ να ενημερώνομαι γιατί δεν βρίσκομαι στην Θεσσαλία αλλά στην Αθήνα! Αν η εφημερίδα έχει ενημέρωση για τα παιχνίδια όλη την χρονιά θα προσπαθήσω να ενημερώνω το τόπικ. Βέβαια έχω και φίλους που παίζουν σε αυτή την κατηγορία οποτε κάτι μπορεί να γίνει....

Μήπως ξέρεις κάποια άλλη εφημερίδα από Βόλο ή Λάρισα που να έχει site και να υπάρχει ενημέρωση για τα παιχνίδια της κατηγορίας?
Air Kef
Το e-thessalia και το eleftheria.gr,αυτά μπορώ να σου πω.Έψαξα για την the Match,αλλα δν πρέπει να έχει ιστοσελίδα.
Air Kef
ΠΟΛΥ καθυστερημένα θα παραθεσω καποια άρθρα διαφωτιστηκά για το τι έγινε φέτος στην ΕΣΚΑ Θεσσαλίας.Τα άρθρα ειναι ολα απο το citybasket.gr:

QUOTE
Α1 ΕΣΚΑΘ: Πρωταθλητής ο Ιωνας Βόλου, παίρνει το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική, νικώντας τον Αστέρα στο Βόλο με 103-69.


Συντάχθηκε το Σάββατο, 19-05-2007, 21:02


Παραδίδοντας μαθήματα μπάσκετ καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Ιωνας Βόλου αναδείχθηκε δίκαια πρωταθλητής της Α1 ΕΣΚΑΘ μετά και το πέρας της 6ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος μπαράζ. Κέρδισε εύκολα τον Αστέρα με 103-69 και πανηγύρισε την άνοδό του στα σαλόνια της Γ' Εθνικής.

Ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με τους Ικάρους, οι οποίοι κέρδισαν στον Αμπελώνα με 70-80, αλλά με καλύτερη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια, ο Ιωνας πήρε το ένα και μοναδικό εισιτήριο για τη Γ' Εθνική. Εκεί τον περιμένει η άλλη βολιώτικη ομάδα, η Νίκη Βόλου αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου αν δεν καταφέρει να παραμείνει στη Β' Εθνική.



QUOTE
Α1 ΕΣΚΑΘ: Βγάζει ...φωτιές το πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν. Δείτε τις ομάδες.

Συντάχθηκε την Πέμπτη, 07-06-2007, 01:52


Η ΕΑΛ επέστρεψε στο περιφερειακό πρωτάθλημα, το ίδιο και ο Παλαμάς. Το ίδιο και ο Κεραυνός, αλλά από την ...αντίθετη οδό. Και αν προσθέσουμε τις ήδη υπάρχουσες ομάδες στην κατηγορία, καθώς και το γεγονός ότι πλέον θα υπάρχει ένας όμιλος με 14 ομάδες, μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς ότι απο τον ερχόμενο Οκτώβριο το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ θα είναι άκρως ανταγωνιστικό.
Το χρειάζονταν αυτό η Λάρισα και γενικά η Θεσσαλία, ώστε να επιστρέψουν οι φίλαθλοι του τοπικού μπάσκετ στα γήπεδα και να παρακολουθήσουν δυνατά παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν.


Αναλυτικά οι ομάδες:

- Από τη Γ' Εθνική: ΕΑΛ, Τιτάνες Παλαμά

- Ηδη στην Α1 ΕΣΚΑΘ: Ικαροι Τρικ., Αστέρας Λάρ., ΓΣ Αμπελώνα, ΓΣ Νίκαιας, Ανάληψη Βόλου, Μεταμόρφωση Βόλου, Αίολος Τρικ., ΑΣ Καρδίτσας, Ενωση Ελασσόνας, ΓΣ Τυρνάβου

- Από την Α2 ΕΣΚΑΘ: Κεραυνός Λάρισας, Νέοι Αθλητές Νίκης





QUOTE
Ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ την Κυριακή 15/4. Στην Α1 ΕΣΚΑΘ, που όπως έχουμε πει θα είναι ένας όμιλος από τη νέα σεζόν, προβιβάζονται Κεραυνός Λάρισας και Νέοι Αθλητές Νίκης, ενώ στη Β' ΕΣΚΑΘ θα βρίσκονται του χρόνου ο Πυργετός, ο Μύτικας, ο Αδμητος Βελεστίνου, ο Αρης Λάρισας, ο ΓΣ Φύλλου και η Πράσινη Γωνιά.
Από τη Β' ΕΣΚΑΘ ανεβαίνει η ομάδα του ΓΣ Σελλάνων από την Καρδίτσα.


1ος όμιλος:

Αποτελέσματα 18ης αγωνιστικής:

Ν. Αθλητές - Αδμητος 20 - 0 α.α.
Θεσσαλικός - Περραιβός 108 - 106
Δίας Πυργετού - Μύτικας 98 - 57
Αλμυρός - Εθνικός 58 - 73
Ρεπό: Σκιάθος


Τελική Βαθμολογία σε 18 αγωνιστικές:

1. Νέοι Αθλητές..........30
-------------------------------------
2. Θεσσαλικός...........28
3. Σκιάθος.................26
4. Εθνικός Λάρισας....26
5. Περραιβός.............23
6. ΓΣ Αλμυρού...........23
-------------------------------------
7. Δίας Πυργετού.......23
8. Μύτικας................21
9. Αδμητος...............14

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2ος όμιλος:

Αποτελέσματα 18ης αγωνιστικής:

15/4 Πασσιαλής Μουζ. - Καλαμπάκα 70 - 62
Μάγοι Τρ. - Αρης Λάρ. 65 - 49
Κεραυνός - Πράσινη Γωνιά 20 - 0 α.α.
15/4 Σοφάδες - Κρόνος Τρ. 68 - 57
Ρεπό: ΓΣ Φύλλου.

Τελική Βαθμολογία σε 18 αγωνιστικές:

1. Κεραυνός..................32
----------------------------------------
2. Πασσιαλής Μουζ.......28
3. Σοφάδες...................26
4. Κρόνος Τρικάλων.......23
5. Μάγοι Τρικάλων........24 4
6. Καλαμπάκα..............22
---------------------------------------
7. Αρης Λάρισας*.........22
8. ΓΣ Φύλλου*..............20
9. Πράσινη Γωνιά*.........15

* Από έναν μηδενισμό



Δν γράφετε καπου,απλά ο Αρης Λάρισας εχει κανει ένσταση για τον μηδενισμο του (το αφαιρεθηκαν δυο βαθμοι επειδη δν κατέβασε τμημα υποδομής) και απο μου ελεγαν τα παιδιά του Άρη θα κέρδιζαν σιγουρα την ενσταση και κατα συνεπεια τους βαθμους παραμονής.Βεβαια μπορει να εχει βγει ηδη η αποφαση,αλλα στο σαιτ δν εχει γραφτεί κατι και δν εχω ιδέα. biggrin.gif
Αν εχει κανένας ας πει.
tsitum
QUOTE
Εγώ θα μπορώ να δινω μονο για τους αγώνες στους οποίους.....συμμετέχω
Κεφ παιζεις σε ομαδα της ΕΣΚΑΘ?Σε ποια κατηγορια?Τι θεση?

Κανενα ονομα που ειναι πολυ ταλεντο κ ξεχωριζει?
Air Kef
Προς το παρον συμμετέχω απο καπως πρωτοτυπη θεση(!) αλλα απο του χρόνου,εξαρτάται απο το πως παει η σχολή,ισως παιξω με τον Αρη στην Α2.
Ταλέντα υπάρχουν πολλά.Κεραυνός μονο ενας! biggrin.gif

Πλακα κανω.Η δουλεια που γίνεται στις υποδομές του Κεραυνου ξερεις οτι ειναι μοναδική.Η Ολυμπια στο εφηβικό μαζεύει πολλούς και καλούς.Στην Νικαια υπαρχει ενας πολύ καλός,παιδικο και του χρονου,ενώ μου αρέσει παρα πολύ ενα παλικάρι στους Τιτάνες Παλαμα,μπορει να επαιζε και στο αντρικο φέτος (Γ Εθνική),στα φιλικα επαιζε παντως,εφηβικό ειναι.Παρα πολύ γρήγορος με παρα πολυ καλό σουτ απο παντού.Νομίζω και η ΕΑΛ εχει εναν παρα πολύ καλο παικτη,παιδικο επαιξε φέτος.

Δν ξερω καθολου ονόματα,δυστυχώς.
KOBY
Επαιξα καποια χρονια στον κεραυνο.Πολυ καλη δουλεια στις υποδομες πραγματικα.Παιδακια που απο 15-16 χρονων βοηθουσαν στο αντρικο.
Φοβερα τα γηπεδα της λαρισας που χρησιμοποιουνται στις τοπικες κατηγοριες.Χαιροσουν να παιζεις...
Air Kef
Όντως η πλειοψηφία τους ειναι σε πολυ καλη κατάσταση.

Το μονο μελανό σημειο ειναι το κλειστο στον Παλαμα,λιγο εξω απο την Καρδιτσα.Μιλαμε για μοναδικό..
KOBY
Και στο βολο ειχαμε καποια προβληματακια γιατι οταν αντιμετωπιζουν γρηγορη λαρισαικη ομαδα δε σκουπιζουν για καμμια βδομαδα το παρκε αλλα τι να κανεις.Στο παιχνιδι ειναι και αυτα biggrin.gif
MARINOS
Καλησπέρα σε όλους που ασχολούνται με τα πρωταθλημάτα της ΕΣΚΑΘ. tongue.gif
Έχω σχεδόν δύο χρόνια στον Βόλο και φέτος αποφάσισα να συμμετάσχω σε κάποια ομάδα. Όχι τόσο πολύ για να συμμετάσχω σε αγώνες,όσο για να συμμετάσχω στις προπονήσεις. Είμαι φανατικός του μπάσκετ εδώ και είκοσι χρόνια. Είμαι 31 χρονών και έχω συμμετάσχει στα μινιπαιδικοεφηβηκά του Πειραικού Συνδέσμου και πριν από δύο χρόνια έπαιξα σε μια ιταλική ερασιτεχνική ομάδα την περίοδο 2003 - 2005.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι εδώ στο Βόλο όπου η ομάδα να χρειάζεται παίχτες καινούριους για να τη βοηθήσω στις προπονήσεις. Να παίξουμε λίγο καλό μπάσκετ και προπαντός να αθληθούμε.
Αν κάποιος έχει κάτι να μου προτείνει ή να μου δώσει πληροφορίες για τα πρωταθλήμτα της ΕΣΚΑΘ και συγκεκριμένα για ομάδες του Βόλου θα είναι καλοδεχούμενα. 77.gif
Μαρίνος cool.gif
Air Kef
Φίλος, citybasket.gr.


Δν θα βρεις τηλεφωνα κτλ,αλλα θα βρεις τα παντα για Α1 και Α2 ΕΣΚΑΘ,και ισως με ενα μειλ εκει θα βρεις οτι θες. smile.gif
dimitris 888
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ?
Fireball
Εχει κανεις το πρόγραμμα της φετινής Α1 ΕΣΚΑΘ; η ξέρει μήπως κανείς που μπορούμε να το δούμε;
dimitrisxrima
Βλέπω ότι έχετε καιρό να απαντήσετε, στέλνω και οποίος δει μιλάμε.....
Air Kef
6 αγωνιστηκές μετά την έναρξη της Α1, και 3 ομάδες (ΕΑΛ που επαιζε περσι στην Γ Εθνικη, Αίολος Τρικάλων και Αμπελώνας) διατηρούν το απόλυτο με 6-0, ενώ Μεταμόρφωση,Αστέρας και Κεραυνός, ακολοθούν με 5-1.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

http://www.citybasket.gr/a1_eskath.html


smile.gif


Συμμετέχει κάποιος στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ;;
supat
11 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος :ΑΙΟΛΟΣ 11-0 , ΕΑΛ 10-1 (χάνοντας το ντέρμπυ με τον αίολο στην έδρα της ), ΑΣΤΕΡΑΣ 9-2 , ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 9-2 ! Το καλύτερο πρωτάθλημα τα τελεύτεα χρόνια δεν συμφωνείτε ?? ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!!
supat
ΠΑΙΔΕΣ λάθος πληροφόρια σας έδωσα ο Αμπελώνας έχασε απο την Ανάληψη εκτόσ έδρας και εκανε 8-3 και οχι 9-2 που έδωσα!!!Θα απαντήσω και σε ένα παλιο μέλος οσο αναφορά τους καλούσ παίχτες!! Πολύ καλός ειναι ο Τριανταφύλλου της ΕΑΛ μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα ,απο την ΕΑΛ ξεχώριζει και ο Πήχας που αποτελεί εργαλείο για την ομάδα, Ο καλύτερος ψηλός με διαφορά μαλλον ειναι ο Καντάρκος του ΑΙΟΛΟΥ (πολύ καλό σούτ και κινήσεις κάτω απο το καλάθι ) , επίσης απο τον ΑΙΟΛΟ ξεχωρίζει ο Γκανέτσας πού παίζει φοβέρη άμυνα ειναι πολύ γρηγορος και με πολύ καλο σουτ , ο Κουτσώνας του Κεραυνού ειναι πολυ καλο παιχτάκι , απο Βόλο δεν ξέρω και πολλά πράματα!!!ΑΥΤΟΥΣ εχω ξεχωρισει μεχρι στιγμης !ΕΑΝ ξερετε κανεναν εσεις πειτε!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Jabar
Αν σας ενδιαφέρει μπορώ να έχω άμεση ενημέρωση για το πρωτάθλημα ένα δικό μου παιδί παίζει στον ΊΚΑΡΟ
είναι δεύτερο έτος στη γυμναστική ακαδημία θα τον δώ τα Χριστούγεννα και θα του μιλήσω για το forum να γράφει
Air Kef
Oποιαδήποτε εισφορά μπορεί να κανει ο καθενας ειναι τουλάχιστον επιθυμιτη. smile.gif bball.gif
ts0ks99!!!!!!!!:D
παιδες ενασ πρωην συμπαικτης μου παιζει σε μια ομαδα της 8εσσαλιας...δεν 8υμαμαι σε ποια...νικος καρουζος λεγετε και παιζει πλαιυ μαιυκερ...εχει απιστευτο σουτ! smiley.gif
Evans(R)
Παιδιά η βαθμολογία της Α1 ΕΣΚΑΘ μετο τέλος του 1ου γύρου
(13η αγωνιστική)
1. Αίολος Τρ. 26 (13-0)
2. ΕΑΛ 24 (11-2)
3. Αστέρας Λαρ. 23 (10-3)
4. Τιτάνες Παλαμά 22 (9-4) (7 νίκες στη σειρά 41.gif )
5. Αμπελώνας 21 (8-4)
6. Μεταμόρφωση 20 (7-5)
7. Νίκαια 20 (7-5)
8. Κεραυνός 18 (6-6)
9. Καρδίτσα 18 (6-6)
10. Ίκαροι Τρ. 17 (5-7)
11. Ανάληψη 17 (4-9)
12. Ελασσόνα 16 (3-10)
13. Θεσσαλικός 16 (3-10)
14. Τύρναβος 15 (2-11)
Κάθε δευτέρα η εφημερίδα ελευθερια (και στην ηλεκτρονική της έκδοση www.eleftheria.gr)
γράφει για όλους τους αγώνες.
Air Kef
Ωραιος ο Εβανς. smile.gif

Οι Τιτανες με τετοια έδρα (στον Παλαμά δν επεστρεψαν; ) ειναι πολυ δυσκολο να κανουν ηττα εντός.Αν κερδίζουν και τα εκτός, ίσως καταφέρουν να χτυπήσουν την ΕΑΛ.

Μονο ο 1ος ανεβαινει;
Αλλαξε το συστημα με περσι η μου φαινεται;
Fireball
H the match Θεσσαλίας έχει αναλυτικά όλους τους αγώνες κάθε Κυριακή όσον αφορά την Α1 ΕΣΚΑΘ. Για την Α2 η Δευτέρα η Τρίτη αναλυτικά πάλι...

Α1 ΕΣΚΑΘ
Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής
Μεταμόρφωση – Αίολος 61-79
Ίκαροι – Ελασσόνα 71-62
Τύρναβος – Νίκαια 72-77
Αστέρας – Αμπελώνας 65-63
Παλαμάς – ΕΑΛ 77-64
Ανάληψη – Κεραυνός 65-60
Καρδίτσα – Θεσσαλικός 71-58

H βαθμολογία
ΟΜΑΔΑ Ν-Η Β.
1. Αίολος Τρ. 13-0 26
2. ΕΑΛ 11-2 24
3. Αστέρας 10-3 23
4. Τιτάνες 9-4 22
5. Αμπελώνας 8-5 21
6. Μεταμόρφωση 7-6 20
7. Νίκαια 7-6 20
8. ΑΣ Καρδίτσας 5-8 18
9. Κεραυνός 5-8 18
10. Ανάληψη 4-9 17
11. Ίκαροι Τρ. 4-9 17
12. Θεσσαλικός 3-10 16
13. Ελασσόνα 3-10 16
14. Τύρναβος 3-10 16

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής (26/01)
ΑΣΚ-Μεταμόρφωση
Ανάληψη-Αίολος
Τιτάνες-Κεραυνός
Αστέρας-ΕΑΛ
Τύρναβος-Αμπελώνας
Ίκαροι-Νίκαια
Θεσσαλικός-Ελασσόνα

A2 EΣΚΑΘ
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής
Κατηχώρι-Αλμυρός 73-63
Περραιβός-Ζαγορά 68-35
ΓΣ Βόλου-Εθνικός 71-57
Ερμής Αγιάς-Σκιάθος 72-86
Περσέας-Λεχώνια 56-43

H βαθμολογία
1.ΓΣ Βόλου 10-0 20
2. Κατηχώρι 9-1 19
3. ΓΣ Σκιάθου 6-4 16
4. Περραιβός 6-4 16
5. Λεχώνια 5-5 15
6. Εθνικός 5-5 15
7. ΓΣ Αλμυρού 3-7 14
8. Ερμής Αγιάς 3-7 14
9. Περσέας 3-7 13
10. Ζαγορά 0-10 9
*Η Ζαγορά έχει ένα μηδενισμό

Η συνέχεια
Εθνικός-Χείρων Κένταυρος Κατηχωρίου
Αλμυρός-Ερμής Αγιάς
Σκιάθος-Περραιβός
Ζαγορά-Περσέας
Λεχώνια-ΓΣ Βόλου


Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Σπάρτακος-Άρης Τρικάλων 66-64
Καλαμπάκα-Μάγοι Τρικάλων 44-54
Κρόνος Τρικάλων- AO Σελλάνων 68-58
Έσπερος-Αμπελώνας 66-64
Μουζάκι –Σοφάδες 65-64

Η βαθμολογία
ΟΜΑΔΑ Ν-Η Β.
1.Μουζάκι 10-1 21
2. Άρης Τρικάλων 8-3 19
3. Έσπερος 8-3 19
4. Σοφάδες 7-4 18
5. Μάγοι Τρικάλων 7-4 18
6. Σπάρτακος 6-5 16
7. Αίολος 5-5 15
8. Σέλλανα 3-8 14
9. Καλαμπάκα 1-10 12
10. Κρόνος Τρικάλων 1-10 12
*O Σπάρτακος έχει έναν μηδενισμό

Η συνέχεια
Μάγοι Τρικάλων-Σπάρτακος
Αίολος Αμπελώνα-Καλαμπάκα
Σέλλανα-Έσπερος
Μουζάκι-Κρόνος
Άρης Τρ.-Σοφάδες



Ελπίζω να βοήθησα όσους ενδιαφέρονται.

Και για ακόμη περισσότερη βοήθεια έχει ξεκινήσει σιγά σιγά η ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής. www.eskath.gr
Fireball
Όσο για το κλειστό το Παλαμά όλοι λένε ότι είναι κλουβί για καναρίνια και όχι γήπεδο μπάσκετ...
Fireball
QUOTE(Air Kef @ Jan 22 2008, 00:33 ) *
Ωραιος ο Εβανς. smile.gif

Οι Τιτανες με τετοια έδρα (στον Παλαμά δν επεστρεψαν; ) ειναι πολυ δυσκολο να κανουν ηττα εντός.Αν κερδίζουν και τα εκτός, ίσως καταφέρουν να χτυπήσουν την ΕΑΛ.

Μονο ο 1ος ανεβαινει;
Αλλαξε το συστημα με περσι η μου φαινεται;

Βασικά το πρωτάθλημα είχε μέχρι πέρυσι δύο ομίλους και φέτος έχει μόνο έναν. Ο πρώτος ανεβαίνει και οι δύο τελευταίοι πέφτουν. Εκτός αν από Γ' Εθνική υποβιβαστούν δύο θεσσαλικές, οπότε πέφτουν τρεις.
Air Kef
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΣΠΑΡΤΑΚΑΡΑΑΑ!!!

tongue.gif tongue.gif

Απο τελευταιοι και με μηδενισμο εχουμε κανει ενα απιστευτο 5-0 και παμε τώρα Τρικαλα για ντερμπυ με τους Μαγους.

Αυτος ο μηδενισμος μας πονεσε αρκετα. biggrin.gif

Θα ειναι κανενας στο γηπεδο να τα πουμε;;


Fireball εισαι Μεγας!
Υπαρχουν καπου στο ιντερνετ ολα αυτα για την Α2 ΕΣΚΑΘ;;
Δυστυχως το citybasket.gr φετος δν ασχολειται με αυτην την κατηγορια.

Το κλειστο του Παλαμα ειναι ενα γηπεδο μπασκετ με τις γραμμες πανω στην γραμμη.Απιστευτη εμπειρια για οποιον εχει αγωνιστει σε αυτο. biggrin.gif

Δεν ειναι τυχαιο πως οι Τιτανες Παλαμα παρεμεναν στην Γ Εθνικη για χρονια,μεχρι να τους αναγκασουν να παιζουν στον κλειστο της Καρδιτσας και επεσαν. bball.gif
Evans(R)
Παιδιά δεν ανάγκασε κανένας τους Τιτάνες να παίξουν πέρυσι στο κλειστό της Καρδίτσας, αυτοί το επέλεξαν. Οσο για το γήπεδο υπάρχουν και χειρότερα στη Θεσσαλία (ανοιχτά και κλειστά), όχι όμως στην Α1 ΕΣΚΑΘ..
Βέβαια έχει ξεκινήσει η κατασκευή νέων κλειστών στον Παλαμα, το Μουζάκι και τους Σοφάδες,
αλλά άγνωστο πότε θα είναι έτοιμα...

Ο Αίολος θα είναι 99% πρώτος στη κατηγορία λόγω ομάδας και καλού προγράμματος... Παίζει με ΕΑΛ, Τιατάνες και Μεταμόρφωση στα Τρίκαλα, ενώ εκτός με Αστέρα και Αμπελώνα..
Η ΕΑΛ, θα είναι λογικά 2η και ο Αστέρας με τον Παλαμα θα παλέψουν για την 3η-4η θέση.
1ο φαβορί για την Α2 είναι Τύρναβος (έχει 2 νίκες κι όχι 3) και μετά ο Θεσσαλικός με τη Ελασσόνα,
αν και στις τελευταίες αγωνιστηκές "πολλά" συμβαίνουν, οπότε.....

Απο Α2 στην Α1 τα ακλόνητα φαβορί είναι, το Μουζάκι (από τον ένα όμιλο) και ο Γ.Σ.Βόλου με τον Κένταυρο
Κατηχωρίου (από τον άλλο).
Air Kef
Μου ειχαν πει πως τον ειχαν αναγκασει. Τελος παντων.

Συμφωνω στα υπολοιπα.smile.gif
Το Μουζακι ειναι ομαδα Α1.
Evans(R)
Έχει δημιουργηθεί το site της ΕΣΚΑΘ www.eskath.gr αλλά είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη.
Το κατασκευαζουν και σε λίγο καιρό θα είναι αξιόλογο και αξιόπιστο.
Επίσης κάθε Κυριακή στις 19:45 το TV ΘΕΣΣΑΛΙΑ μεταδίδει κάποιο αγώνα της Α1 ΕΣΚΑΘ, αυτή την εβδομάδα θα δείξει το Θεσσαλικός-Ελασσόνα.
Για όσους το δουνε, προσέξτε τους Κατσιαλή και Τσαπραϊλη από Θεσσαλικό, και τους Κυρίτση και Κουλιούμπα απο Ελασσόνα.
supat
Παίδες μπορεί να τέλιωσε ο 1 γύρος αλλα τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα!Θεωρώ πως η ΕΑΛ δύσκολα θα τα παρατήσει και θα κυνηγίσει τον ΑΙΟΛΟ μέχρι τελος!Επίσης πολλά μπορούν να ανατραπούν απο το παιχνίδι του σαββάτου ΑΣΤΕΡΑΣ-ΕΑΛ που μπορεί να οδηγήσει τον ΑΣΤΕΡΑ στη δεύτερη θέση!Οσο για τον Αμπελώνα νομίζω εχει <<Ξεφουσκώσει>>!!Απο την αλλη ο Παλαμάς δείχνει πολύ ανεβασμένος και μπορεί να φέρει αλλαγες στη δεύτερη αγωνιστική στο match ΑΙΟΛΟΣ-ΠΑΛΑΜΑΣ(αν και ο ΑΙΟΛΟΣ φαίνεται πολύ καλη ομάδα)!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!


Υ.Γ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΕΣΚΑΘ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ (site και μαγνητοσκοπημένους αγώνες) !!
Fireball
QUOTE(Air Kef @ Jan 22 2008, 16:55 ) *
Υπαρχουν καπου στο ιντερνετ ολα αυτα για την Α2 ΕΣΚΑΘ;;
Δυστυχως το citybasket.gr φετος δν ασχολειται με αυτην την κατηγορια.


Δυστυχώς όχι. ελπίζω ότι η ιστοσελίδα της ΕΣΚΑΘ θα αρχίσει να τα δίνει κάποια στιγμή πάντως
Evans(R)
Για την Α2 κάθε Δευτέρα, στην ηλεκτρονική μορφή της Ελευθερίας (απο internet) αναφέρουν αποτελέσματα και βαθμολογίες των ομίλων.
Air Kef
Παιδια χαιρομαι που το τοπικ απεκτησε επιτελους ζωή.

Ειμαι σιγουρος οτι θα εχουμε (ή μαλλον έχετε,γιατι δν θα ειμαι για πολυ ακομα κατοικος Θεσσαλιας) αρκετα καλες συζητήσεις γυρω απο τα τοπικα πρωτάθληματα της ΕΣΚΑΘ.

Εκτος απο τα αντρικα,μπορουμε να συζητάμε και για τις μικρές κατηγορίες,οχι ομως για την Ολυμπιαδα που αγωνιζεται στην Α2 Γυναικων. Υπαρχει αλλο υποφορουμ για της κοπελες.smile.gif
tsitum
QUOTE
Ειμαι σιγουρος οτι θα εχουμε (ή μαλλον έχετε,γιατι δν θα ειμαι για πολυ ακομα κατοικος Θεσσαλιας) αρκετα καλες συζητήσεις γυρω απο τα τοπικα πρωτάθληματα της ΕΣΚΑΘ.
Προλαβαινεις να παρεις ενα πρωταθλημα το λιγοτερο smile.gif tongue.gif

Μετα δε θα στηριξεις πνευματικα κ ηθικα την Ολυμπια οπως πρεπει να κανει ενας ιστορικος moderator του subforum της ?? Θα ριξεις μαυρη πετρα στην ομαδα που ανδρωθηκες στα καλυτερα σου χρονια ??



Οι Τιτανες εχω ακουσει απο Παλαμιωτη οτι εχουν τη χειροτερη εδρα κ εντελως ακαταλληλη για να συμμετεχει καποιος εστω κ σε τοπικο.


QUOTE
Υ.Γ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΕΣΚΑΘ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ (site και μαγνητοσκοπημένους αγώνες) !!
Τα αλλα περιφερειακα πρωταθληματα εχουν ιστοσελιδες κ δειχνουν αγωνες σε καναλια? Δε μου φαινεται για τοσο προφανες κ απαραδεκτο που δε γινοταν κατι τετοιο μεχρι τωρα.
Air Kef
Mε την Ολυμπια ασφαλώς και θα ασχολούμε οπως και με την ΑΕΛ.Με τα τοπικα θα ειναι καπως δύσκολο. biggrin.gif

Τα λεμε αυριο γκαιζ μετά τον αγώνα.
Air Kef
Ημασταν τοσο τραγικοι ωστε να χάσουμε απο μια ομαδα που επαιζε αμυνα μεσα στην ρακέτα της 56-53..

Απο οτι ειδα,ο ΓΣ Νικαιας επικράτησε των Ικαρων με 76-71.
Evans(R)
Τα αποτελέσματα της 14ης Αγωνιστικής:
Καρδίτσα-Μεταμόρφωση 63-56 (μεγάλη νίκη της Καρδίτσας, με πολλές απουσίες η Μεταμορφωση,
μίνι εκπληξη)
Ανάληψη-Αίολος Τρ. 59-70 (Αήττητος ο Αίολος και παίζει με Τιτάνες Παλαμά στα Τρίκαλα)
Τιτάνες-Κεραυνός 81-62 (8 νίκες στη σειρά οι Τιτάνες και παίζουν με Αίολο στα Τρίκαλα)
Αστέρας Λ.-ΕΑΛ 64-58 (2 ήττες στη σειρά η ΕΑΛ, ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος)
Τύρναβος-Αμπελώνας 69-88 (πολύ δύσκολα να αποφύγει την Α2 ο Τύρναβος)
Ίκαροι Τρ.-Νίκαια 70-76
Θεσσαλικός-Ελασσόνα 73-70 (ντέρμπι των ουραγών. Η Ελασσόνα μπορεί να έχασε, αλλά
κράτησε τη διαφορά του πρώτου αγώνα)

Η βαθμολογία
(14η αγωνιστική)
1. Αίολος 28
2. Αστέρας 25
3. ΕΑΛ 25
4. Τιτάνες 24
5. Αμπελώνας 23
6. Νίκαια 22
7. Μεταμόρφωση 21
8. ΑΣ Καρδίτσας 20
9. Κεραυνός 19
10. Θεσσαλικός 18
11. Ανάληψη 18
12. Ίκαροι Τρ. 18
13. Ελασσόνα 17
14. Τύρναβος 16
Air Kef
Αν εχει καποιος και την βαθμολογια της Α2,ας κανει εναν κοπο. biggrin.gif
Evans(R)
Την Κυριακή 03/01/08 στις 19:40 το TV ΘΕΣΣΑΛΙΑ θα μεταδόσει σε μαγνητοσκόπηση το παιχνίδι
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΝΑΛΗΨΗ ΒΟΛΟΥ......
Για όσους το δουν, να προσέξουν τους Σουντουλουμάκη, Νικολή και ΔΣημογιάννη απο Μεταμόρφωση
και τους Μαυροφώτη, Καλογερόπουλο και Μαρδέλη από Ανάληψη.

Οι υπόλοιποι αγώνες:
Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ - Α.Ο. ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ - ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ε.Α.Λ. - Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ
Γ.Σ. ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
supat
Αποτελέσματα 15ης αγωνιστικής


ΕΑΛ - Τύρναβος 89-49 (ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΛ)

Κεραυνός - Αστέρας 55-66 (ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ)

Μεταμόρφωση - Ανάληψη 53-61 (ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ)

Νίκαια - Θεσσαλικός 82-67 (ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΔΡΑ)

Ελασσόνα - Καρδίτσα 78-69 (ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΔΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ)

Αίολος Τρικάλων - Τιτάνες Παλαμά 82-71 (ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ)

Αμπελώνας - Ίκαροι Τρ. 86-76 (ΜΙΛΗΣΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ)


1 ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 30
2 Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ 27
3 Ε.Α.Λ. 27
4 ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ 25
5 ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 25
6 Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ 24
7 Α.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ 22
8 Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 21
9 Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ 20
10 Α.Ε.Σ. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛΟΥ 20
11 ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 19
12 Α.Ο. ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ 19
13 Γ.Σ. ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 19
14 Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ 17


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
supat
Αγωνιστική: 16η - 9/2/2008



ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ Α.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ Σάββατο - -
ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ε.Α.Λ. Σάββατο - -
Α.Ο. ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ Σάββατο - -
Γ.Σ. ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ Σάββατο - -
Α.Ε.Σ. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛΟΥ Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Σάββατο - -
Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ Σάββατο - -
Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Σάββατο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV
Air Kef
Τι ωρα θα δειξει το Αστερας-Αιολος;
Σε ποιο γηπεδο παιζουν και τι ωρα;;
Ξερει κανενας; smile.gif
supat
ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 !! ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ 17:30 !! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΡΗ ΜΑΧΗ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΟΛΟΣ!! ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ !!! ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΙΔΕΣ!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑTCH ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ !!!
Evans(R)
Παιδια, στις 19+40 στο TV ΘΕΣΣΑΛΙΑ, αν δείξει τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΙΟΛΟΣ...

Πάντως δεν είναι τελικός για τον Αστέρα το ματς και να κερδίσει θα πρέπει 1ον να καλύψει τη διαφορά της ήττας του στον πρώτο αγώνα και 2ον να χάσει κι άλλα δύο παιχνίδια ο Αίολος, για να ανέβει....
Απλά υπάρχει καποιο προηγούμενο με τις δύο ομάδες από το παιχνίδι στα Τρίκαλα (κάτι είχε γίνει με επίθεση τρικαλινών στον πρόεδρο του Αστέρα, διακοπή του ματς κτλ κτλ)....

Ο Αστέρας θα παίξει λογικά χωρίς τον Γκαμπέτσα, υπάρχει κάποια τιμωρία από το παιχνίδι με την ΕΑΛ...
Barman
Aλλη μια δικαιη ηττα των Ικαρων απο μια καλυτερη ομαδα στα χαρτια και στη βαθμολογια.Γενικα απο την καθοδηγηση τετοιου προπονητη δεν μπορεις να περιμενεις περισσοτερα παρα μονο νικες,και αυτες με δυσκολια,απεναντι σε χαμηλοτερης δυναμικοτητας ομαδες.Ο Αιολος κερδισε στο ντερμπι και κατα την αποψη μου ανετα παει Γ Εθνικη.Νικη και για την Ελασσονα επι της Νικαιας.Τα χαιρετισματα μου στον JABAR.Ξερει αυτος ποιος ειμαι.Περιμενω σχολια....
Jabar
Σε περιμένω πίσω πως και πως.Πες και στον άλλο το χαμένο να μπεί στον ίσιο δρόμο.Το βραβείο σου υπάρχει
όταν κατέβεις τα λέμε .Βλέπω πάντως ότι για τη δεύτερη θέση υποβιβασμού γίνεται χαμός.
Air Kef
Tα αποτελέσματα χθες στην Α1:

Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ 72-61
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ Α.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ 72-52
ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ε.Α.Λ. 69-90
Α.Ο. ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 83-92
Γ.Σ. ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ 67-59
Α.Ε.Σ. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛΟΥ Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 79-68
Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 53-59


Απο Α2,μπορώ να σας πω πως κερδισαμε (Σπαρτακος) μεσα στα Σελλανα με διαφορα 15 ποντους περιπου και νομιζω πως την χρονιά την σώσαμε.

Το -3 μας πονεσε πολυ τελικά,αφου ακομα και με τα ιδια αποτελεσματα που εχουμε (απιστευτα κακο ξεκινημα) θα ειμασταν 4οι.Κρίμα γιατι θα μπορουσαμε να διεκδικήσουμε κατι καλύτερο,οχι την ανοδο παντως,μιας και το Μουζάκι δειχνει οτι δεν εχει αντιπαλο στην υποθεση ανοδο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.