Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιώνιος - Πανελληνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
Air Kef
To Σαββατο 3/5/2008 στις 19.00 ο πρωτος αγωνας στο Ελληνικο,θα προβληθει απο το Σουπερσπορ.
Δευτερο ματς την Δευτέρα στις 5 του μηνα στις 17.00 στο κλειστο της Κυψέλης,θα προβληθει απο την ΕΤ1.

Η πιο αμφιροπη σειρά σε αυτή την φάση με τις δυο ομαδες να δειχνουν ισοδύναμες,με τον Πανιωνιο να διατηρει το πλεονεκτημα της εδρας και ετσι να εχει ενα μικρο προβάδισμα στην υποθεση προκριση.


Λογω της ασυλληπτης παικταρας που λεγεται Αντονι Γκραντι θα προτιμησω τον Πανελληνιο ώστε να τον απολαύσω σε ακομα περισσότερα ματς. smile.gif
Rondo
Προτιμώ και στηρίζω Πανελλήνιο γιατί κατέχει μια κάποια θέση στην καρδιά μου...Ελπίζω να κάνει το σπάσιμο το Σάββατο...Δυστυχώς στις 5 τη Δευτέρα είναι καταστροφική ώρα...
rchos
η συμπαθεια μου για τον ιστορικο ειναι γνωστη νομιζω σε αντιθεση με τον πανελληνιο που σαν ομαδα μπασκετ δεν μου λεει και πολλα.

στην συγκεκριμενη σειρα φυσικα αναμενουμε το περισσοτερο δραμα απο ολες.ο πανελληνιος ειναι μαλλον καλυτερη ομαδα και εχει και τον γκραντι.ενω θελει και πολυ μια προκριση στους 4.αντιθετα ο πανιωνιος εχω την εντυπωση οτι εδω και καιρο σαν μοναδικο στοχο ειχε την εξασφαλιση της συμετοχης στο ουλεμπ καπ και τον σχεδιασμο της επομενης χρονιας αφου ποροτι τερματισαν στην τεταρτη θεσηο στοχος που ειναι η εξοδος στην ευρωλιγκα φαινεται οτι πολυ δυσκολα κατακτιεται αφου η ομαδα μαλλον φετος απετυχε να δειξει αυτα που επρεπε στο γηπεδο.πιστευω λοιπον οτι ο πανελληνιος θα καταφερει ευκολα η δυσκολα να προκριθει στα ημιτελικα.εκτος αν ο μαρκοβιτς και οι παιχτες του παρουσιαστουν στα πλευ οφ πιο σοβαροι και σταθεροι απο οτι ως τωρα!
pgss
Να ετοιμάζονται οι αρειανοί.ΈΛΑ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΆΡΑ
B for Basketball
QUOTE(pgss @ May 5 2008, 18:02 ) *
Να ετοιμάζονται οι αρειανοί.ΈΛΑ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΆΡΑ

Ποιοι αρειανοι???
Με παναθηναικο παιζετε rolleyes.gif
Pierce
βλεπει μακρυα το παλικαρι, για τον μικρο τελικο θα μιλαει biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.