Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Koλλεγιακό Πρωτάθλημα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
treathitch
Άσχετο:
Δείτε λίγο τα τοπ-10 buzzer beating shots από το ΕSPN..
Όπως πάντα, το νούμερο 1 δεν αλλάζει wink.gif

thrylos7
Και τώρα ακολουθεί η αναμέτρηση Φλόριντα - Βιρτζίνια; Χμ.. Florida State, άρα καμία σχέση..;

Ο Sean Singletary στην άλλη Virginia είναι ε(Cavaliers);

Για το Κάνσας, ο Κάουν εξακολουθεί να παίζει περισσότερα λεπτά (σχετικά με τα πρώτα ματς) και να "προηγείται" του Ντάρελ Άρθουρ.
thrylos7
Νέα νίκη του Κάνσας επί του Missouri με 80-77. Σερόν Κόλλινς (23 πόντοι) και Μπράντον Ρας (16 πόντοι) ξεχώρισαν, μαζί με τους Ράιτ και Ρόμπινσον.

Επίδοση: 16-2(3-0)!
OrAnGe
παιδια επειδη μ αρεσει παρα πολλοι το κολεγιακο ποσταρετε 1,2 σαιτ με αυτο το θεμα..
Pierce
αφου παμε που παμε κατα διαολου (σελτικς) ας κοιταξουν να παρουν ενα καλο ντραφτ πικ.(αυτη τη στιγμη μονο το μεμφις ειναι πιο κατω αρα κατι καλο μπορουμε να παρουμε). και τι καλυτερο απο τον Noah αφου στο για front line εχουμε τον...ολοβοκαντι tongue.gif
kostasvc15
Ο Πωλ Ντειβις ειναι ακομα στο κολεγιακο;Τον θυμαμαι στο μουντομπασκετ στη Θεσσαλονικη.Καλος παιχτης....
OrAnGe
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΒΑ..οποτε δεν θα ηταν καλιτερο να μεταφερθει σε αλλο τοπικ,π.χ ''οτιδιποτε για το μπασκετ''?.....σε λιγο πλησιαζει το φαιναλ φορ οπτε τελευτεα νεα εδω.....και ενα πολλυ καλο σαιτ για NCAA to WWW.COLLEGEHOOPSNET.COM
arianinos
Παιδιά χθες είδα live τον βουγιουκα να ηγείται του saint louis στην νίκη του με 78 77 επί του duquesne ο ιαν είχε 19 πόντους, 9 ριμπαουντ και 2 τάπες. Σήμερα το saint louis παίζει με το umass στις 18 30 ώρα new jersey και 01 30 δικιά μας και μέσω των κολεγιακών boards βρήκα ένα λινκ που θα το έχει δωρεάν. Για όποιον ενδιαφέρετε.
http://ne.cn8.tv/guide/default.asp?changeD...bhead=prgrmgrid
Ο ιαν στα τελευταία παιχνίδια σκίζει και αναδείχθηκε player of the week για την atlantic 10. Αυτά τα παιχνίδια γίνονται στα πλαίσια του τελικού τουρνουά για πρωταθλητή της atlantic 10. Χθες δυστυχώς όταν βρήκα link για το χθεσινό παιχνίδι ήταν αργά και δεν πρόλαβα να ενημερώσω, το περισσότερο το άκουσα στο ράδιο από εδώ. http://www.kfns.com/Multimedia/ListenLive790.aspx
arianinos
Νίκη στην παράταση για το saint louis με 74 71, ο βουγιουκας είχε 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη αλλά και αρκετά κερδισμένα φάουλ. Η εικόνα δυστυχώς για μένα τουλάχιστον είναι ψιλοχαλια. Αύριο παίζουν στον ημιτελικό της περιφέρειας με το νικητή του saint joseph's με george washigton. Σπουδαία νίκη πάντως το umass ήταν πρώτο στην περιφέρεια ενώ το saint louis όγδοο.
thrylos7
betsmart.gr:

QUOTE
Με τις τιτανομαχίες σε ACC, Big Ten, Big 12 και Southeastern ολοκληρώνονται τα τουρνουά των περιφερειών και οι επικεφαλής του NCAA καταρτίζουν το Top 64 του March Madness

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η μπασκετική υφήλιος κάθε Μάρτη το τελικό τουρνουά του Κολεγιακού πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι επικεφαλής του NCAA αναλύουν όλα τα δεδομένα με βάση την παρουσία των κολεγίων καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν και δη στα τελικά τουρνουά των περιφερειών τους αναδεικνύοντας τις 64 κορυφαίες ομάδες και χωρίζοντάς τες σε 4 κλαδιά των 6, καθένα από τα οποία δίνει και μία θέση στο Final 4.

Μπορεί η Κυριακή του Πάσχα των ορθοδόξων να αργεί, εντούτοις η σημερινή (Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως) μέρα είναι η ιερότερη για τους παροικούντες την κολεγιακή Ιερουσαλήμ. Οι επικεφαλής του NCAA έχουν συνεκτιμήσει όλα τα γεγονότα και αναμένουν τους τελικούς των σπουδαιότερων περιφερειών για να ανακοινώσουν τις τελικές τους επιλογές. Ήδη 27 ομάδες έχουν εξασφαλίσει μία θέση ανάμεσα στις 64 μέσω της κατάκτησης των πρωταθλημάτων στις περιφέρειές τους ενώ περί τις 32 θεωρούνται δεδομένες στις λίστες των επιλογών των «χορογράφων» του Big Dance.

Η σημερινή νύχτα είναι πολύ σπουδαία! Τα δύο μεγάλα φαβορί για το Νο1 στη λίστα του φετινού March Madness, το Ohio State (προορισμός του Κώστα Κουφού) του MVP της φετινής σεζόν και βασικού υποψηφίου για το νούμερο 1 του draft, Greg Oden , και το Wisconsin (από το οποίοι αποφοίτησε ο Μάικ Ουίλκνσον του Άρη) του τελειόφοιτου Alando Tucker, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό της Big Ten με έπαθλο όχι μόνο το τρόπαιο αλλά και τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή οι περυσινοί πρωταθλητές Florda Gators κονταροχτυπιούνται στο Georgia Dome με τους Arkansas Razorbacks με στόχο την ανάδειξη τους σε πρωταθλητές της Southeastern. Ένας πρωτοετής, ο άνθρωπος-λάστιχο Kevin Durant, είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής Big 12, η οποία ολοκληρώνεται με το σημερινό μπρα ντε φερ ανάμεσα στο Texas του Durant και στους πιτσιρικάδες του Kansas.

Εντούτοις, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο μεγάλο τελικό της ACC! Το παραδοσιακό North Carolina του Ρόι Ουίλιαμς αντιμετωπίζει για πρώτη φορά μετά από 20 ολόκληρα χρόνια τον North Carolina State στον τελικό της πιο ανατρεπτικής περιφέρειας του NCAA. Ο Tyrel Hansbrough, go-to guy των Tar Heels έσπασε τη μύτη και αγωνίζεται με μάσκα αποδεικνύοντας την αυταπάρνησή του στην τελευταία του πιθανώς κολεγιακή χρονιά. Από την άλλη πλευρά, το αουτσάιντερ του τελικού, N.C State, παίζει όλη τη χρονιά σε τούτο το παιχνίδι έχοντας τον Engin Atsur (Τούρκος αρχισκόρερ στο Πασγκόσμιο Εφήβων της Θεσσαλονίκης το 2003) σε μεγάλες βραδιές ελπίζοντας ότι θα επαναλάβει τον άθλο του 1987, όταν και είχε «κουλαντρίσει τα αγριοκάτσικα» με 68-67.

Δεν έμειναν παρά λίγες ώρες για να τελειώσουν οι μάχες των περιφερειών και να αρχίσει ο πραγματικός χορός του NCAA. Το Bestmart.gr βάζει τις παγέτες του και ξεκινάει ζέσταμα…Η τρέλα του Μαρτίου μόλι…άρχισε!


Αρχίζουμε!

(Πάμε Κάνσας!)

Το supersport θα δείξει κάποια παιχνίδια;
NBAholic
Aν δεν κάνω λάθος, αρχίζουμε μεθαύριο.
kostasvc15
Τη Τεταρτη δεν ειπαν στη μεταδοση;Λογικα οσοι βλεπουν τωρα τον αγωνα στο Σουπερσπορτ θα εχουν ενημερωθει απο τους σχολιαστες.
thrylos7
betsmart.gr:
QUOTE
North Carolina, Florida, Ohio State και Kansas επικεφαλής στα τεσσερα κλαδιά…Τι έγινε στους χτεσινούς τελικούς των περιφερειών…Όλα τα ματς-απ των 65 διεκδικητών του μεγάλου χορού της Ατλάντα

Συγκλονιστική αποδείχτηκε η τελευταία νύχτα της «κανονικής περιόδου» του NCAA! Λίγο πριν οι αρχιερείς της λίγκας ανακοινώσουν τις επιλογές τους και τα «κλαδιά» του τελικού τουρνουά, θαύμασαν τέσσερις πολύ σπουδαίους τελικούς-πρόγευμα των όσων θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες στο March Madness.

ΟΙ ΧΤΕΣΙΝΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

BIG TEN: Ohio State-Wisconsin 66-49
(Oden 12π/10ρ, Conley 18-Taylor 15, Tucker 10)

Ο πολυδιαφημισμένος τελικός ανάμεσα στο Ohio State και το Wisconsin είχε κεντρικό πρόσωπο για άλλη μία φορά το παιδί θαύμα Greg Oden! Η άμυνα του Ohio έσπαγε κόκαλα ο Διόσκουρος του Mike Wilkinson, Alando Tucker, ήταν κλεισμένος και οι Buckeyes κατάφεραν να διαλύσουν για άλλη μία φορά τους Badgers με 66-49. Χάιλαϊτ της βραδιάς φυσικά η ιαχή «One More Year» των οπαδών του Ohio στον Oden παρακαλώντας τον να αρνηθεί τα εκατομμύρια του NBA και να παραμείνει και δεύτερο χρόνο στο κολέγιο.

ACC: North Carolina-North Carolina St. 89-80
(Wright 16, Ellington 16, Hansbrough 15-Costner 28, Fells 18, Atsur 3)

Τα αγριοκάτσικα του North Carolina δεν μπορούσαν να χάσουν με τίποτα! Ο μασκοφόρος Tyler Hansbrough (παίζει με μάσκα για έχει σπάσει τη μύτη του) έδωσε τον παλμό της νίκης και οι συμπαίκτες του με πρωτοφανή ευστοχία στις ελεύθερες βολές 23/24 κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της ACC επικρατώντας του North Carolina State με 89-80. Πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων για τους Tar Heels του Roy Williams, ο οποίος εξαφάνισε με την αμυντική του προσαρμογή τον Engin Atsur σφραγίζοντας έτσι τον 17Ο τίτλο της ACC, όσους ακριβώς έχουν κατακτήσει και οι διάβολοι του Duke.

Southeastern: Arkansas-Florida 56-77
(Washington 17, Weems 15-Horford 18π/12ρ, Noah 17π/8ρ/4ασ)

Ο πιο βαρετός τελικός της βραδιάς διεξήχθη στο Georgia Dome με τους περυσινούς πρωταθλητές του NCAA, Florida Gators, να κάνουν ένα υγιεινό περίπατο απέναντι στους Razorbacks με 56-77 δείχνοντας πως είανι σε θέση να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Οι δίδυμοι πύργοι Al Horford και Joakim Noah καθάρισαν για τους αλιγάτορες κανοντας πάρτι κάτω από τα καλάθια με 18π/12ρ και 17π.8ρ αντίστοιχα. «Έπιασε Μάρτης. Τώρα αρχίζουν οι πραγματικοί αγώνες», τόνισε ο γιος του τενίστα, Γιανικ Νοά, θέλοντας να δώσει το στίγμα του εν όψει του τελικού τουρνουά.

BIG 12: Kansas 88-Texas 84 ΟΤ (79-79)
(Collins 20, Rush 19, Wright 19-Durant 37, Abrams 19)

Ένας Durant δεν φέρνει την άνοιξη! Τα μωρά του Kansas άντεξαν στη πίεση του Texas και αναδείχτηκαν νικητές στο συγκλονιστικό τελικό της Big 12 με 88-84 στην παράταση (79-79). Μπορεί ο πρωτοετής-λάστιχο Kevin Durant να πραγματοποίησε την καλύτερή του κολεγιακή εμφάνιση με 37 πόντους και 10 ριμπάουντ, εντούτοις δεν πέτυχε ούτε πόντο στην παράταση δίνοντας την ευκαιρία στους Jayhawks να βάλουν τα μεγάλα σουτ τόσο στην κανονική διάρκεια με τον Mario Chalmers όσο και στην παράταση με τους Wright και Jackson. Το σερί συνεχόμενων νικών του Kansas έφτασε τις 11 και ο κοουτς Self έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί, αν και θα ευχόταν να έχει στην ομάδα του έναν Durant: «Είναι απίστευτο! Σε όποια ομάδα του κόσμου και να βάλεις, μπορεί να σκοράρει. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιον παίκτη. Ίσως και να μην ξαναδώ άλλον τέτοιο πρωτοετή όπως ο Durant στο NCAA. Είναι έτοιμος για το ΝΒΑ».

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι επικεφαλής του NCAA επέλεξαν και τις τελευταίες ομάδες για το τελικό τουρνουά των 64 ομάδων. Τα 64 κολέγια χωρίζονται σε τέσσερις περιφέρειες των 16 (East, West, Midwest, South) και κάθε σχολείο ανάλογα με τις επιδόσεις του όλη τη χρονιά μπαίνει σε ranking από το 1 ως το 16. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται σε κάθε ξεχωριστή περιφέρεια-κλαδί και τα ζευγάρια του πρώτου γύρου (1-16, 2-15…8-9). Οι νικητές των 4 κλαδιών-περιφερειών θα παλέψουν για τον τίτλοo του απόλυτου πρωταθλητή του NCAA στο Final 4 της Atlanta 31 Μαρτίου με 2 Απριλίου στην Atlanta.

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε όλα τα ματς-απ του πρώτου γύρου και τις διασταυρώσεις του κάθε κλαδιού σε αναλυτικό σχηματισμό.

http://sportsillustrated.cnn.com/basketbal...urney/brackets/

Το March Madness ανοίγει την αυλαία της τα ξημερώματα της Τρίτης με το παραδοσιακό μπαράζ για την 64η θέση (16η της West Region) με το Florida Α&Μ να διασταυρώνει τα ξίφη του με το Niagara για μία θέση στο μεγάλο χορό του Μαρτίου. Σσσσσς…ΑΡΧΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
geosider
QUOTE(thrylos7 @ Mar 12 2007, 02:01 PM) *
betsmart.gr:

μπράβο αυτός είσαι thrylos7:clap:
αυτή είναι ενημέρωση
thrylos7
Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει κάτι ειρωνικό στο παραπάνω post.. rolleyes.gif

Αν δεν είχα πολλά πράγματα αυτό τον καιρό, θα το έψαχνα πολύ περισσότερο το θέμα.. Πάλι καλά που είναι το betsmart και (θα) έχουμε ενημέρωση...
geosider
QUOTE(thrylos7 @ Mar 12 2007, 02:35 PM) *
Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει κάτι ειρωνικό στο παραπάνω post.. rolleyes.gif

Αν δεν είχα πολλά πράγματα αυτό τον καιρό, θα το έψαχνα πολύ περισσότερο το θέμα.. Πάλι καλά που είναι το betsmart και (θα) έχουμε ενημέρωση...

τρελός είσαι; εδώ ψάχουμε με το τουφέκι ενημέρωση για το κολλεγιακό στα ελληνικά
πως σου ρθε κάτι τέτοιο; ακούς εκεί ειρωνεία
thrylos7
smile.gif

To link που δίνει το betsmart πάντως τα έχει πολύ οργανωμένα... Δεν το 'ψαξα παραπάνω, αλλά φαντάζομαι θα είναι καλό site.
geosider
QUOTE(thrylos7 @ Mar 12 2007, 02:55 PM) *
smile.gif

To link που δίνει το betsmart πάντως τα έχει πολύ οργανωμένα... Δεν το 'ψαξα παραπάνω, αλλά φαντάζομαι θα είναι καλό site.

ωραία θα το επισκέπτομαι καθημερινά τώρα στo final64
NBAholic
Η έκπληξη όμως δεν είναι άλλη από τον αποκλεισμό του Σίρακιους, παρόλο το 22-10 ρεκόρ του σε μια σκληρή περιφέρεια...Δεν ξέρω πότε έχασαν οι Orangemen τα "πλέι οφ" τελευταία φορά, αλλά υποθέτω ότι έσπασε ένα καλό σερί.
122001
Ξεκινάμε λοιπόν απόψε τα ξημερώματα, 1:30 ώρα Ελλάδος από το Supersport 1 για την ανάδειξη της ομάδας που θα συμπληρώσει το bracket των 64 και θα τεθεί αντιμέτωπη στον πρώτο γύρο με το Kansas στην περιφέρεια west. Πάντως αν κρίνω από το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι, η δυναμικότητα των συγκεκριμένων ομάδων είναι αρκετά χαμηλή, η ατμόσφαιρα όμως στο γήπεδο είναι φανταστική με σχολικές μπάντες και όλα τα συναφή. Ενδεικτικό είναι πάντως πως η τιμή του εισιτηρίου του σημερινού αγώνα είναι 10$ σε σχέση με τα παιχνίδια που έπονται, των οποίων τα εισιτήρια κοστίζουν πάνω από 100$.
thrylos7
Άρα ματς εκτός final64...

Συγκεκριμένα αυτό που έλεγε η betsmart:

QUOTE
Το March Madness ανοίγει την αυλαία της τα ξημερώματα της Τρίτης με το παραδοσιακό μπαράζ για την 64η θέση (16η της West Region) με το Florida Α&Μ να διασταυρώνει τα ξίφη του με το Niagara για μία θέση στο μεγάλο χορό του Μαρτίου.


Μετά με το Κάνσας βέβαια, δεν υπάρχουν ελπίδες... biggrin.gif

Μπορεί να δει κανείς με κάποιον τρόπο αυτά τα ματς από το Internet;
Pierce
λοιπον παρτε μερικες μεταδοσεις να γουσταρετε tongue.gif
by sport24
Τρίτη 13/3

1.30 Φλόριντα Α&Μ-Νιαγκάρα

Πέμπτη 15/3

21.10 Τέξας Α&Μ-Πενσιλβάνια
12.20 Μαρκέτ-Μίσιγκαν Στέιτ
03.50 Νορθ Καρολάινα-Ίστερν Κεντάκι

Παρασκευή 16/3

22.05 Όρεγκον-Μαϊάμι
12.25 Τέξας-Νιου Μέξικο Στέιτ
03.55 Σάουθ Καρολάινα-Αρκάνας
Keyser_Soze
Λοιπόν, αν και γενικότερα δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με το κολλεγιακό, με αφορμή την έναρξη του Μαρτς Μάντνες, βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον σάιτ με το υποτιθέμενο ντραφτ του 2007 αλλά και το αντίστοιχο του 2008. Πολύ καλή παρουσίαση των παιχτών, συγκρίσεις με παίχτες που έπαιζαν ή παίζουν στο ΝΒΑ, θετικά και αρνητικά του κάθε παίχτη και μερικά πολύ καλά βίντεο.

http://www.nbadraft.net/index.asp?content=mock2007


Οι Γκρεγκ Όντεν και Κέβιν Ντουράντ φαίνονται τρελές παιχτούρες που θα κάνουν αμέσως τη διαφορά στο ΝΒΑ. Για να τους δούμε και λάιβ όμως...
joi
Καλημέρα σας.

Ερώτηση προς τους "αρχοντες" του forum: επιτρέπεται να βάλω link απο το νετ όπου μπορεί να δει κάποιος μερικά από τα παιχνίδια του NCAA live (ίσως όχι και τόσο νόμιμο, streaming του CBS είναι)?

Πέρα από αυτά, αποτελέσματα από το round 1 χθές (15 Μάρτη):

(Στις παρενθέσεις: regular season record, seed για την περιφέρεια τους)


MIDWEST

Butler Bulldogs (28-6 / 5) - Old Dominion Monarchs (24-9 / 12): 57 – 46

Maryland Terrapins (25-8 / 4) - Davidson Wildcats (29-5 / 13): 82 – 70


EAST

North Carolina Tar Heels (29-6 / 1) - Eastern Kentucky Colonels (21-12 / 16): 86 – 65

Marquette Golden Eagles (24-10 / 8) - Michigan State Spartans (23-11 / 9): 49 – 61

Vanderbilt Commodores (21-11 / 6) - George Washington Colonials (23-9 / 11): 77 – 44

Washington State Cougars (26-7/ 3) - Oral Roberts Golden Eagles (23-11/ 14): 70 – 54

Boston College Eagles (21-11 / 7) - Texas Tech Red Raiders (21-13 / 10): 84 – 75

Georgetown Hoyas (27-6 / 2) - Belmont Bruins (23-10 / 15): 80 – 55


WEST

Duke Blue Devils (22-11 / 6) - Virginia Commonwealth Rams (28-6 / 11): 77 – 79

Pittsburgh Panthers (28-7 / 3) - Wright State Raiders (23-10 / 14): 79 – 58

Indiana Hoosiers (21-10 / 7) - Gonzaga Bulldogs (23-11 / 10): 70 – 57

UCLA Bruins (27-5 / 2) - Weber State Wildcats (20-12 / 15): 70 – 42


SOUTH

Ohio State Buckeyes (31-3 / 1) - Central Connecticut State Blue Devils (22-12 / 16): 78 -57
Brigham Young Cougars (25-9 / 8) - Xavier Musketeers (25-8 / 9): 77 – 79

Louisville Cardinals (24-9 / 6) - Stanford Cardinal (18-13 / 11): 78 -58

Texas A&M Aggies (26-6 / 3) - Pennsylvania Quakers (22-9 / 14): 68 – 52

Οι ομάδες που νίκησαν θα παίξουν στον δεύτερο γύρο μεταξύ τους ανα δύο.
thrylos7
Απ' το τελευταίο είδα πολύ λίγο από τη ζωντανή σύνδεση του supersport, λίγο μετά τον αγώνα του ΠΑΟ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν επιτρέπεται, οπότε (αν είναι έτσι) μόνο με pm.
basket_7
Xtes apo tis metadoseis tou SS3
To Oregon prosperase to poli pismatariko Miami Ohio meta apo sigklonistiko paixnidi

Enas Durant mporei na min itan arketos ston teliko tis periferias, omos gia tin premiera tis march madness mia xara eftane, me 26p kai 13/13 voles odigise tin omada tou sti niki enantia se mia poli kali omada tou New Mexico City

To Withrope kseperase to empodio tou Notre Dame se ena paixnidi sto opoio proigithike 20 pontous 12 lepta prin ti liksi, isofaristike ligo prin to telos kai telika nikise me 10 meta apo ena ksespasma sta teleutaia 2 lepta!
OrAnGe
παντος το κολλεγιακο ειναι μαγια...η χαρα του καθε μπασκετικου...καθε μερα να ποσταρουμε τα τελυτεα αποτελεσματα μεχρι το φαιναλ φορ..
kostasvc15
Ωραιο ηταν και το χθεσινιο αναμεσα σε Ιντιανα και UCLA απου κερδιζε το UCLA σχεδον σε ολο τον αγωνα με 10-12 ποντους διαφορα και στο τελος ισοφαρισε η Ιντιανα αλλα δεν μπορεσε τελικα να παρει τη νικη.Το τελικο σκορ ηταν πολυ χαμηλο αλλα το παιχνιδι ηταν πολυ θεαματικο με καλα καρφωματα στην αρχη και με αρκετες ταπες.
Pierce
καπου πηρε το ματι μου οτι ο οντεν και ο ντουαρντ ισως κατσουν και αλλη μια χρονια στα πανεπιστημια τους! 17.gif . αν ειναι ετσι λαθος χρονια διαλεξε η βοστωνη να παει κατα διαολου....
kostasvc15
QUOTE(pierce21 @ Mar 21 2007, 12:12 PM) *
καπου πηρε το ματι μου οτι ο οντεν και ο ντουαρντ ισως κατσουν και αλλη μια χρονια στα πανεπιστημια τους! 17.gif . αν ειναι ετσι λαθος χρονια διαλεξε η βοστωνη να παει κατα διαολου....

Μαλλον ο Οντεν δεν θελει να παει στη Βοστωνη! tongue.gif 19.gif
Igor
Δεν νομιζω, ο Οντεν ειμαι σχεδον σιγουρος οτι παει ΝΒΑ. Για τον Ντουραντ δεν ξερω.
kostasvc15
Ειδα το δευτερο ημιχρονο του αγωνα Ucla-Kansas.Ωραιο ματσακι,φαινοταν οτι θα γινοταν ντερμπι μεχρι τελος αλλα τελικα κερδησε το Ucla με 13 ποντους διαφορα με τον Αφλαλο να κανει τρελα πραγματα!
grigoris
Καλό παιχτάκι αυτός ο Αφλάλο όντως.Αυτός που δε μου γέμισε το μάτι καθόλου ήταν ο περίφημος Νοά.Τον είδα στο παιχνίδι με το Μπάτλερ και απόρησα με τον ντόρο που γίνεται.Σε αντίθεση με τον συμπαίχτη του τον Χόρφορντ που έβγαλε μάτια και σε άμυνα και σε επίθεση.Ξέρω πως με ένα παιχνίδι δε μπορεί να κρίνει κανείς αλλά η εντύπωση μου δημιουργήθηκε ούτως ή άλλως.

Οι πρώτες 2 ομάδες του φάιναλ-φορ είναι το Οχάιο Στέιτ και το UCLA και σήμερα παίζουν Τζόρτζτάουν-Νορθ Καρολάινα και Φλόριντα-Όρεγκον
kostasvc15
Ουτε εμενα μου αρεσει ο Νοα!Ειδικα περισυ τον ειχα μισησει που κερδισε το UCLA η Φλοριντα.Μου αρεσε ο Ραιαν Χολινς απο το UCLA περυσι που τωρα παιζει στο παγκο των Μπομπκατς.
thrylos7
Άλλη μια χαμένη χρονιά για το Κάνσας... Αυτοί είναι losers μου φαίνεται...
Igor
Kαλα ειδα το πρωτο ημιχρονο του UCLA - Kansas και ημουν σιγουρος πως το Κανσας δεν μπορουσε να χασει παροτι δεν το υποστηριζα. χαρηκα τωρα για το UCLA.
NBAholic
Είναι ψιλο-λούζερς, αλλά όχι τόσο όσο είναι Winners οι τωρινοί του UCLA.

Το Final-4 φέτος δε θα έχει σταχτοπούτα (τη γράφω με μικρό "σ", γιατί είναι τόσο πολυφορεμένος όρος στο κολλεγιακό που μοιάζει να αποτελεί άλλο ένα ουσιαστικό), αλλά θα είναι επιτέλους ένα τουρνουά με 4 αντικειμενικά ισχυρότατες ομάδες-κάτι που δεν ήταν το περσινό, με το "Τζωρτζ Μέισον".
kostasvc15
Στο περσινο φιναλ 4 δεν υπηρχε κανενα νουμερο 1,κατι που εγινε για πρωτη φορα στην ιστορια του κολεγιακου αν δε με απατα η μνημη μου.
Igor
Εγω υποστηριζω φανατικα Georgetown. Με εκνευριζει ο Νοα και ο Οντεν. To UCLA δεν μου αρεσε οπως το ειδα αλλα το συμπαθω λιγακι απο περσι και ετσι υποστηριζω Georgetown.
Δεν νομιζω οτι θα το παρει αλλα μου αρεσε σαν ομαδα.
Das Kapital
QUOTE(Igor @ Mar 28 2007, 11:49 PM) *
Εγω υποστηριζω φανατικα Georgetown. Με εκνευριζει ο Νοα και ο Οντεν. To UCLA δεν μου αρεσε οπως το ειδα αλλα το συμπαθω λιγακι απο περσι και ετσι υποστηριζω Georgetown.
Δεν νομιζω οτι θα το παρει αλλα μου αρεσε σαν ομαδα.


Ο Νοα ειναι μεγαλος παιχτης θα κανει μεγαλη καριερα!! Ασε που θα ξαναπαρει κολλεγιακο πρωταθλημα!!
drakonikolis
OHIO STATE - GEORGETOWN 67-60 Δυστυχώς για μένα οι HOYAS έχασαν παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Wallace και του ψηλού (δεν θυμάμαι το όνομά του) 2 παίχτες δεν φέρνουν την Άνοιξη.Καλός στο Β ημίχρονο ο ODEN αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας,μην σας πω ότι μου άρεσε περισσότερο το πεντάρι των HOYAS .Αναμένουμε τον δεύτερο ημιτελικό. blove.gif
Pierce
και ο δευτερος ημιτελικος εγινε! Φλόριντα-UCLA: 76-66 η φλοριντα παει για repeat!
NBAholic
Το UCLA, με τον Αφλάλο να παίζει "περιορισμένος" δεν είχε πολλή τύχη. Η άμυνά του προδόθηκε, έχασε τη μάχη των ριμπάουντ, περιφερειακό σουτ δεν είχε...Καλή τύχη στο Οχάιο Στέιτ στο Τελικό.
Pantel
το ματς UCLA - FLorida αξίζει να το κατεβάσω να το δω; πάντως ο άλλος ημιτελικός δεν έλεγε και πολλά. Οι Χόγιας αρνητικό ρεκόρ με 23 πόντους σε 1 ημίχρονο. ΈΛεος 19.gif
NBAholic
Aπό άποψη ενδιαφέροντος, το πρώτο ματς ήταν ανώτερο. Το δεύτερο είχε ενδιαφέρον στο 1ο ημίχρονο.
kostasvc15
Ξερει κανεις ποιος βγηκε πολυτιμοτερος παιχτης του κολεγιακου;
NBAholic
Της σεζόν ο Ντουράντ. Του Φάιναλ Φορ, ο Μπρούερ.
Dromeas7
Hibbert λέγεται ο ψηλός των Hoyas και ναι μου άρεσε περισσότερο απο τον Oden...Αλλά βέβαια μην κρίνουμε απο ένα παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς ο Hibbert είναι πιο Olajuwan ενώ ο Οden είναι και λίγο Ντανκαν και λιγο Admiral και λίγο απο όλα με τζατζίκι!!!
NBAholic
Kαι λίγο πιο νέος, αν δεν κάνω λάθος. Εδώ, τα χρόνια παίζουν ρόλο. Ακόμη και παίκτες όπως ο Ολάζουον ή ο Ντάνκαν είχαν περιορισμένους ρόλους σαν φρέσμεν.
Das Kapital
QUOTE(Dromeas7 @ Apr 4 2007, 07:15 PM) *
Hibbert λέγεται ο ψηλός των Hoyas και ναι μου άρεσε περισσότερο απο τον Oden...Αλλά βέβαια μην κρίνουμε απο ένα παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς ο Hibbert είναι πιο Olajuwan ενώ ο Οden είναι και λίγο Ντανκαν και λιγο Admiral και λίγο απο όλα με τζατζίκι!!!


Ο Οντεν εμενα μου φανηκε πιο ταλαντουχος!!! Ο Χιιμπερτ ηταν καπως μονοκομματος!!!

QUOTE(NBAholic @ Apr 4 2007, 08:11 PM) *
Kαι λίγο πιο νέος, αν δεν κάνω λάθος. Εδώ, τα χρόνια παίζουν ρόλο. Ακόμη και παίκτες όπως ο Ολάζουον ή ο Ντάνκαν είχαν περιορισμένους ρόλους σαν φρέσμεν.


Αν καποιος ειναι καλος θα κοιταξουν αν ειναι φρεσμαν???


Υ.Γ. Χολικ συγχαρητηρια εχεις την καλυτερη υπογραφη του φορουμ για μενα!! Εσυ το εφτιαξες μονος σου?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.