QUOTE(saou @ Oct 26 2012, 21:39 )
Όσοι σκίζετε πάντως το Μπαρτζώκα είμαι σίγουρος ότι και πέρυσι μετά τα αρχικά ματς όπου η ομάδα έβγαζε μια αίσθηση ''θέλω αλλά δε μπορώ με τπτ'' θα είχατε σκίσει και το γερο Ίβκοβιτς, τους άμπαλους αμερικανούς, τον σέντερ ανέκδοτο Κάιλ Χάινς, το Μάντζαρη που δεν μπορεί, τους αδερφούς που μας παρουσιάζουν ένα έκτρωμα και πάει λέγοντας....
Μετά βέβαια πήρατε τη μεγαλύτερη χαρά της ολυμπιακής μπασκετικής ζωής σας, αλλά φευ.... Πάλι με την καινούργια χρονιά πάλι τυρί κουμπάρε...
Βαριέμαι να ανατρέχω στα περσινά ποστ αλλά είμαι βέβαιος για το τι θα βρω εκεί.
Ο παππούς τα ειχε ακουσει χοντρά για τον Χαουαρντ κυρίως, που το παλικάρι ηταν λίγο (και δεν ειχαμε αδικο) αλλά απο εμένα και για τον Χάινς, και εκεί ειχα άδικο εγώ, γιατι ειναι μεγάλο παλικάρι ο κοντός!
Απλά ο άνθρωπος έκανε αλλαγή την κατάλληλη στιγμη και άλλαξε η ροή της ιστορίας
Ακόμα και τότε ομως, δε μας ξεφτύλιζε κανείς αντίπαλος
Σκοράραμε με το σταγονόμετρο, αλλά χάναμε δύσκολα.
Επίσης αυτή ηταν μια ομάδα που ηρθε απο το μηδέν, επρεπε να βρει χημεία, τρόπο παιχνιδιού και τους κατάλληλους παίχτες... Και τα βρήκε όλα!
Αυτη τη στιγμή όμως δεν ισχύει το ίδιο
Η ομάδα είχε χημεία. Είχε τους παιχτες, Ειχε ακόμα και την κατάλληλη ψυχολογία
Ακόμα και την ψυχολογία ομως, την κάναμε κουρέλι. Αντί για ομάδα που να μπαίνει μέσα με μαγκιά πρωταθλητή, εχουμε μετατραπεί σε μια ομάδα που έχει τρομάξει μπροστά στην επιτυχία της και δείχνει ανίκανη να υπερασπιστεί το τίτλο της. .
τόσα χρόνια είχαμε το άγχος της έλλειψης τίτλων, τώρα έχουμε το αγχος της; υπεράσπισης του τίτλου! Ήμαρτον!!!
Νοιωθω σαν ο Μπαρτζώκας να ξαναπέρασε στην ομάδα την μίζερη ψυχολογία του κακομοίρη.. του φουκαράκου ...
τελος πάντων, δεν έχει άλλο νοημα αυτη η κουβέντα, στην επόμενη συντριβή θα πρέπει να φύγει την ίδια στιγμή.. απλά πράγματα