Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ευρωλίγκα 2007-2008, 1η φάση
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
George_12ISL
Μεγάλη προσοχή θέλει στα λάθη, διότι η Ρεάλ είναι ομάδα που τρέχει και κάνει πολλούς αιφνιδιασμούς.
Και σε αυτόν τον αγώνα, η νίκη είναι μονόδορμος!
VARDINOLATSIS
«Μοιρασμένοι» οι πόντοι...
Ούτε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού δεν βρίσκεται στους πρώτους 25 σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας! Απίστευτο; Κι όμως, είναι αληθινό! Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να συμβαίνει το αντίθετο, από τη στιγμή που κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού δεν πετυχαίνει περισσότερους από 11 πόντους κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι; Ιδού, λοιπόν, οι πρώτοι σκόρερ του φετινού Παναθηναϊκού (μέχρι στιγμής) στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας:

Σπανούλης με 10,7 πόντους, Ουίνστον με 10,3, Ζίζιτς με 10,1 (είναι οι τρεις που έχουν «διψήφιο») κι ακολουθούν: Μπατίστ με 9,7, Γιασικεβίτσιους με 9,6, Ντικούδης με 7,8, Διαμαντίδης με 7,3 και Μπετσίροβιτς με 6! Αντιθέτως, τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού (Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους και Διαμαντίδης) βρίσκονται στους πρώτους 11 του πρωταθλήματος στην κατηγορία των ασίστ, ενώ 12 παίκτες του Παναθηναϊκού σουτάρουν με ποσοστό μεγαλύτερο του 50% στα σουτ δύο πόντων και πέντε παίκτες με ποσοστό μεγαλύτερο του 70% στην ίδια κατηγορία! 77.gif 77.gif

GOALDAY.GR

Φετος ο Παναθηναικος ειναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.Το να μην ξέρεις ποιόν να σταματήσεις και ανα πάσα στιγμη να βγαίνει ελευθερο σουτ σε συνδιασμο με την εκπληκτικη αμυνα κανει την διαφορά απο τις υπόλοιπες ομάδες. ισως αυτη την στιγμη η μονη ομάδα που μπορει να συγκρηθει ειναι η ΤΣΣΚΑ. rolleyes.gif
enypnio
Η ΤΣΣΚΑ αυτή την στιγμή έχει μεγάλο πρόβλημα ομαδικότητας όταν είναι πλήρης οταν παίζει με 5 παίχτες αλλάζει το πράμα
AZ1980
Δύσκολη νίκη του ΠΑΟ σήμερα, σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την υψηλή ένταση και ενέργεια που έβγαλαν και οι δυο ομάδες στο παρκέ. Ο ΠΑΟ έχασε πολύ νωρίς την αυτοσυγκέντρωσή του, με βασικό αίτιο αυτής της απρόσμενης εξέλιξης τον πολύ καλό επιθετικό ρυθμό που παρουσίασε η Ρεάλ. Η επιθετική αυτή αποτελεσματικότητα της ισπανικής ομάδας εδραιώθηκε μέσα στο παιχνίδι όχι τόσο μέσα από την επιτυχημένη εκτέλεση αυτοματισμών μισού γηπέδου, αλλά περισσότερο σαν αποτέλεσμα της συνεχούς επιδίωξης των αιφνιδιαμών και, κυρίως, σαν παράγωγο της απίστευτης ευστοχίας των παικτών της σε προσωπικές (στη συντριπτική πλειοψηφία τους) φάσεις εναντίον οργανωμένης άμυνας. Η Ρεάλ είχε μόλις 6 ασσίστ (έναντι 20 του ΠΑΟ), και παρ' ολα αυτά σούταρε με εκπληκτική αξιοπιστία, σημειώνοντας μάλιστα 10 τρίποντα με 45%. Αυτά γίνονται μόνο όταν παίζει ένα ποιοτικό σύνολο στη "μέρα" του, με υψηλό κίνητρο και χωρίς άγχος. Αυτοί οι τρεις παράγοντες συνδυάστηκαν υπέρ της Ρεάλ, και ο ΠΑΟ θα κληθεί συχνά να αντιμετωπίσει το φαινόμενο φέτος, σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια θα φέρει τον τίτλο του φαβορί και σε κάποια θα δεχτεί πίεση. Στα υπέρ του σε ότι αφορα την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων η προσωπικότητα, το ειδικό βάρος, στοιχεία που σήμερα έμοιασαν νομοτελειακά να υποτάσσουν τους αντιπάλους παρά την πλεονεκτική θέση στην οποία οι τελευταίοι βρέθηκαν. Στα κατά το ότι μέσα από συνεχόμενες νίκες 20, 30 και 40 πόντων δεν είναι δυνατό μια ομάδα να σφυρηλατηθεί σε καταστάσεις έντασης και υψηλού άγχους, σαν αυτή που προέκυψε σήμερα με τα "κουφά" τρίποντα των παικτών της Ρεάλ και αποσυντόνισε δραματικά τους "πράσινους".
sherman
Mπραβο στη Ρεαλ που δεν την ειχα για κατι σοβαρο φετος, λειπει ο παικτης σταρ κατ'εμε, αλλα με την αμυνα που παιζιε μπορει να φτασει ψηλα. Και θα φτασει σιγουρα final4
lakersdynasty
Οσον αφορα το παιχνιδι με την Ρεαλ:

1) Η αμυνα μας δεν ηταν η ενδεδηγμενη (κυριως η περιφερειακη). Και δεν αναφερομαι στην αμυνα στα παιχνιδια με τις 40αρες αλλα στην αμυνα με την Φενερ πχ. Δεν ειχαμε τοσο μεγαλο ξεσπασμα αμυντικο αλλα ουτε και σταθερη αμυντικη λειτουργια γενικοτερα. Οποτε βρισκαμε τις λυσεις στην επιθεση και τις σπαταλουσαμε στην αμυνα.

2) Τι ειπατε? Ο Σαρας δεν αξιζει τα λεφτα του? Ξανασκεφτειτε το. Ο Σπανουλης ειχε τα χαλια του επιθετικα, Ο ΔΔ εκανε το ενα λαθος πισω απο το αλλο αλλα τρελανε κοσμο στην αμυνα με 3 διαδοχικες αμυνες (2 κλεψηματα ενα κοψιμο) και εκει που κολλαγε ολη η ομαδα ερχοταν ο Σαρας και επανεφερε την ταξη.

3) Ο Μπατιστ επανερχεται αργα και σταθερα και θα ελεγα πανω στην ωρα! Ηταν εξερετικος στις μαχες κατω απτο καλαθι και ηταν η οαση στο παιχνιδι μας κατω απτο καλαθι σε μια μερα που Τσαρτσαρης Ζιζιτς δεν ηταν στα καλα τους με τον πρωτο να φενεται ντεφορμε παρατεταμενα.

4) Ο ΠΑΟ εχει πλεον 2 νικες διαφορα απο την δευτερη Μπαρτσα και μονο αν αυτοκτονισει θα χασει την πρωτη θεση. Πρεπει να παιξουμε σοβαρα και να παμε ανετα με αυτη την διαφορα στην Μαδριτη στην τελευταια αγωνιστικη και να κανουμε μια καλη προβα για την περιπτωση που ολα πανε καλα και ειμαστε παροντες στην μεγαλη γιορτη του Ευρωπαϊκου μπασκετ, το Φ4.

5) Χαιρομαι που πιεστηκαμε και χαιρομαι που ηρθε η νικη οπως ηρθε. Μαζοχιστης δεν ειμαι, καταλαβαινω ομως οτι ειναι ακομη μια δυσκολη νικη (γιατι απο αυτς μαθαινουν οι κορυφαιες ομαδες συνηθως) που θα αποτελεσει ενα καλο σεμιναριο για τον Ομπραντοβιτς μετα και το παιχνιδι με το Μαρουσι. Το παιχνιδι που ακολουθει με το Αιγαλεω που ειναι μια πολυ καλη επιθετικα ομαδα θα ειναι μια καλη ευκαιρια να επνελθει στην αμυνα δυνατα και να εφαρμοστουν οι παρατηρησεις του Ομπραντοβιτς ενοψει 2 κρισημων εκτος εδρας αγωνων με την Ρωμα και την Μπαμπεργκ.
enypnio
καλά και δεύτερος να βγεί θα είναι καλύτερος δεύτερος οπότε δεν αλλάζει κάτι
vastravoud
Σχετικά με τον Τσαρτσαρή, δε νομίζω ότι είναι τόσο ντεφορμέ, όσο ότι συστηματικά προφυλάσσεται από τον Ομπράντοβιτς. Δεδομένου ότι έχει τραβήξει πολύ κουπί τα τελευταία χρόνια, και ότι γενικά είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, ο Ομπράντοβιτς τον πηγαίνει πολύ συντηρητικά.
azannetop
Πολύ αξιόμαχη η Ρεαλ, έπαιξε για μεγάλο διάστημα του αγώνα με πίεση σε όλο το γήπεδο, είχε πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα τα οποία την κράτησαν κοντά στον σκορ όταν βρισκόταν πίσω. Πολλά από αυτά ήταν αμαρκάριστα, δείγμα της κακής περιφερειακής άμυνας του Παναθηναϊκού (Ο Χατζηβρέττας γιατί δεν έπαιξε καθόλου?). Στα τελευταία λεπτά λίγο ο Σάρας, λίγο κάποια κρίσιμα τρίποντα που βρήκαν στόχο μας έδωσαν τη νίκη.
AZ1980
Nα προσθέσω και κάτι στο προηγούμενο ποστ μου... Το ματς ΠΑΟ - Ρεάλ έμοιαζε πάρα πολύ στο περσινό φινάλε του Ά Γύρου, ΠΑΟ - Μακάμπι. Είχε γίνει και τότε ουσιαστικά το ίδιο παιχνίδι.
sherman
Σπρωχτηκαμε λιγο απο διαιτησια ή μου φανηκε??? Ενα τριποντο του Μπουλοκ προς το τελος γιατι ακυρωθηκε?
Anaz
-Nα προσθεσω στα θετικα κ την ανοδο των Μπατιστ,Σαρας στα τελευταια ματς.
-Αυτος ο Ντικουδης φετος εχει τρομερα ανεβασμενη διαθεση κ ψυχολογια.. rolleyes.gif
-Η Ρεαλ μου αρεσε χτες περισσοτερο απ'ότι περιμενα!Εχει δουλεμενη ομαδα κ 2-3 παιχτες με φονικο ενστικτο. Χτες βεβαια εμενε μπροστα χαρη στις ατομικες προσπαθειες του Μπουλοκ κ τα τριποντα του Τουρκου,αλλα γενικα εδειξε ομαδα με δυνατοτητες.Μ'αρεσε περισσοτερο δηλαδη απ'τις αλλες Ισπανικες!
-Ο Παο δεν επιασε πολυ υψηλα στανταρ στην αμυνα,αλλα δεν ηταν κ κακος..
-Παντως ενω ηταν πισω, σου εδινε αυτην την αισθηση οτι θα το γυρισει στο τελος..Τον διευκολυνε βεβαια κ το 5ο φαουλ του Μπουλοκ.
-Ο φετινος Παο ειναι για πρωτη φορα τρομερα πληρης επιθετικα με παρα πολλες και διαφορετικες λυσεις!Γι'αυτο κ παιζει κ το πιο ελκυστικο κ πολυδιαστατο παιχνιδι που εχει παιξει τα τελευταια χρονια! 77.gif
-Απ΄την αλλη εκτος απο ο πιο ελκυστικος, ειναι κ ο πιο αντιπαθητικος.Πανω που προσπαθησα να την συμπαθησω λιγο την ομαδα,φετος εγινε πιο αντιπαθητικη απο ποτε! 19.gif Πραγματικα προβληματιζομαι αν φταιει υποσυνειδητα το οπαδικο μου ενστικτο κ η υπερβολη ορισμενων δημοσιοκαφρων, ή ειναι μονο η παρουσια καποιων προσωπων απο τη διοικηση μεχρι τον προπονητη κ τους παιχτες αυτης της ομαδας.. Μαλλον ειναι συνδυασμος ολων!! biggrin.gif
-Μια φορα στο 2ο δεκαλεπτο πηγα να κανω το λαθος να βγαλω το MUTE κ το μετανοιωσα.
-Πελεκανος στο λιμανι!!

icon_wave.gif
lakersdynasty
QUOTE(sherman @ Dec 7 2007, 13:37 ) *
Σπρωχτηκαμε λιγο απο διαιτησια ή μου φανηκε??? Ενα τριποντο του Μπουλοκ προς το τελος γιατι ακυρωθηκε?


Γιατι απλωσε το ποδι του μπρωστα εμποδιζοντας τον αμυντικο να πιξει αμυνα και προσπαθησε να εκβιασει το φαουλ με θεατρο. Εγω αυτο καταλαβα παντως. Τωρα το τι ηταν πραγματικα αυτο ειναι ενα ενδιαφερον θεμα προς συζητηση biggrin.gif
Aλλοι μιλουν για ευνοια αλλοι οχι.

Να ανοιξω ενα poll? tongue.gif
VARDINOLATSIS
QUOTE(sherman @ Dec 7 2007, 13:37 ) *
Σπρωχτηκαμε λιγο απο διαιτησια ή μου φανηκε??? Ενα τριποντο του Μπουλοκ προς το τελος γιατι ακυρωθηκε?

Οπως εγραψα και σε άλλο τοπικ 19.gif Το απλωμα του ποδιού πού εμποδίζει τον αμυντικο να παίξει αμυνα, είναι αντίστοιχο με το απλωμα του χεριού -τυπου Γκάλη- και δίνει καθαρό πλεονέκτημα στον επιθετικό. Οι κανόνες στην ευρωλίγκα φέτος είναι αυστηρές όσον αφορά την μεταφορά μπάλας, το θέατρο και τα επιθετικά φάουλ με προέκταση των χεριών και ποδιών εκτος του κατακόρυφου άξονα. icon_wave.gif icon_wave.gif Τώρα όσον αφορά το πόσοι παίκτες στην ευρωλίγκα μπορουν να σουτάρουν έτσι ohmy.gif μάλλον πολλοι λίγοι αλλα ο Μπούλοκ περισσοτερο πηήγε να εκβιάσει το φάουλ και λιγότερο να βάλει τρίποντο. wink.gif Οσον αφορά την διαιτησία είναι φυσικό να κάνει λάθη όπως και το καλαθι του σπανούλη που δεν μέτρησε και άλλα πολλα rolleyes.gif Μην ξεχνάς ΄΄οτι και οι δύο ομάδες έκαναν σύνολο 38 λάθη. Οι διαιτητες δεν θα κάνουν 5-6??? Επίσης πρέπει να πάρουν αοφάσεις σε δέκατα του δευτερολέπτου και δεν έχουν την πολυτέλεια του ρεπλευ. Αν βάλεις και παράλληλα την πίεση του κόσμου εχεις την είκονα της διαιτησίας σε καθε εντός εδρας αγώνα του εκαστοτε πρωταθλητή ευρώπης. rolleyes.gif
tsitum
Εχουν ανεβει σε τιποτα βιντεακια youtube ή αλλου, μεγαλα τμηματα του αγωνα ΠΑΟ- ΡΕΑΛ ?
AZ1980
Δίνω από εδώ συγχαρητήρια στον lakersdynasty για το ποστ του στο κλειδωμένο τόπικ ΠΑΟ - Άρης. Το φαιδρό θέμα περί σκανδαλώδους εύνοιας του ΠΑΟ στο οποίο ατυχώς σπεύσατε σχεδόν όλοι να επικεντρωθείτε μετά από ένα παιχνίδι υψηλού μπασκετικού ενδιαφέροντος αντιμετωπίστηκε από τον lakersdynasty σε βάση διαχρονική και τεκμηριωμένη. Το δε μήνυμά του ήταν σαφές: κόψτε τη πια αυτή την αντιμπασκετική καραμέλα περί διαιτησίας σε παιχνίδια που ΔΕΝ κρίθηκαν από αυτή. Όσοι Ολυμπιακοί διαμαρτύρεστε για μια διαιτησία σαν αυτή της Πέμπτης και έχετε ζήσει τα ιωαννιδικά ...όργια των '90'ς, ή επιχειρείτε δούλεμα, ή φοράτε περήφανα κόκκινα γυαλιά, ή πάσχετε από αμνησία! Είναι νομοτελειακό πως ο ισχυρός, ο πετυχημένος, ο κάτοχος του υψηλού πρεστίζ ΘΑ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ. Σπάνια βέβαια στα επίπεδα του Ολυμπιακού της χρυσής πενταετίας, αλλά πάντα θα ευνοείται σε κάποιο βαθμό. Πάμε τώρα επιτέλους να συζητήσουμε για μπάσκετ, αφήστε τα τσουκαλάδικα και πείτε για μπάσκετ.
Anaz
Eτσι για την ιστορια..Να πω το εξης:Το γεγονος οτι αποφευγει καποιος να απαντησει σε ενα τετοιο ποστ δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αντεπιχειρηματα..
Θελετε να σας πω ενα απλο παραδειγμα? Το επιθετικο(?) του Πεν μπορει να βαφτιστει ευκολα τεχνικη ποινη για βουτια στον Βουγιανιτς απο καποιον αλλο..και η φωτογραφια απο μονη της δεν γερνει ξεκαθαρα την ζυγαρια προς μια πλευρα,οποτε η κουβεντα ειναι ανουσια.
Καποιος αλλος μπορει να κανει ενα ποστ με φωτογραφιες και απο προηγουμενες φασεις κ να συζηταμε κ να μετραμε για μερες διαιτητικα λαθη.. Καποιος αλλος παλι (οπως εγω tongue.gif ) θα μπορουσε να μιλησει μετα για την διαιτησια του τελευταιου αγωνα,οπου κ παλι το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο..Ανουσια κ κουραστικη κουβεντα για μια εξαιρετικη κατα τ'αλλα απο πλευρας αγωνιστικου ενδιαφεροντος σειρα παιχνιδιων!

Θεωρω λοιπον οτι οσο εμπρηστικα για ενα φορουμ ειναι τα ακαιρα (κ αστοχα) σχολια καποιων περι "non call", αλλο τοσο κ περισσοτερο ειναι κατ'εμε κ το περιφημο πλεον ποστ του lakers! Γι'αυτο θεωρω οτι πρεπει να αποφευγονται κ ΟΧΙ να επικροτώνται..

Επισης δεν νομιζω οτι καποιος Ολυμπιακος διαμαρτυρηθηκε για την διαιτησια της Πεμπτης. Κουβεντα εγινε για μια φαση στην οποια συμμετειχαν κ οπαδοι αλλων ομαδων..

Τωρα το οτι απαγορευεται να σχολιασει καποιος φιλαθλος του Ολυμπιακου συγκεκριμενα την διαιτησια ενος αγωνα,κι αν το κανει φορα κοκκινα οπαδικα γυαλια, ειναι μια λογικη που δεν καταλαβαινω κ προφανως δεν ασπαζομαι..

Νομιζω οτι το ποστ σου ΑΖ εγινε "εν (μικρο) βρασμω" απο (δικαιολογημενη ισως σε εναν βαθμο) αγαναχτηση για την υπερβολικη "αντιμπασκετική καραμέλα περί διαιτησίας" που συντηρειται απο καποιους φιλους του ολυμπιακου, και το θεωρω ακαιρο και αστοχο ιδιαιτερα για αυτο το φορουμ.. Δεν συνηθιζεις να κανεις τετοια ποστ,οποτε αυτο επιβεβαιωνει την 2η παραγραφο μου,οτι γενικα τετοια ποστ για την διαιτησια μονο κακο μπορουν να κανουν κ δυναμιτιζουν το κλιμα,γι'αυτο πρεπει να αποφευγονται.. Ξυπνανε και το οπαδικο μας ενστικτο.. biggrin.gif

Αυτα,κ ευχομαι να μην συνεχιστει η συζητηση περι διαιτησιας..Ευχομαι επισης να βγαλουμε ΟΛΟΙ λίγο τα οπαδικα μας γυαλια,ωστε να μπορουμε καποια στιγμη να συζηταμε κ για θεματα "ταμπου" οπως αυτο της διαιτησιας χωρις προκαταληψεις κ χωρις να οδηγειται καθε φορα η κουβεντα σε προσωπικο επιπεδο κ στους τελικους του 96 κ του 07 κλπ..
peace.gif
koufos7
QUOTE(AZ1980 @ Dec 8 2007, 06:01 ) *
Είναι νομοτελειακό πως ο ισχυρός, ο πετυχημένος, ο κάτοχος του υψηλού πρεστίζ ΘΑ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ. Σπάνια βέβαια στα επίπεδα του Ολυμπιακού της χρυσής πενταετίας, αλλά πάντα θα ευνοείται σε κάποιο βαθμό.

Τρομερα αστοχο παραδειγμα,ελπιζω να το παραδεχτεις.Θα πρεπε να χαιρεσαι την ομαδα σου,τα ρεκορ της και οχι να συγκρινεις την ευνοια της διαιτησιας τωρα και πριν 10 χρονια.Οι διαιτητες ειναι μερος του παιχνιδιου και μπορουνε να το καθορισουνε σε αρκετα μεγαλο βαθμο εαν εχουνε τετοια προθεση.Συμφωνω να μεινουνε οι συζητησεις σε μπασκετικο επιπεδο.Και αυτο στο γραφει ενας Ολυμπιακος που μονο μπασκετ δεν βλεπει απο την ομαδα του.
AZ1980
QUOTE(Anaz @ Dec 8 2007, 05:17 ) *
Τωρα το οτι απαγορευεται να σχολιασει καποιος φιλαθλος του Ολυμπιακου συγκεκριμενα την διαιτησια ενος αγωνα,κι αν το κανει φορα κοκκινα οπαδικα γυαλια, ειναι μια λογικη που δεν καταλαβαινω κ προφανως δεν ασπαζομαι..


Αυτό που ακριβώς το διάβασες στο ποστ μου?

Είναι διαφορετικό να συζητάς περί της ορθότητας κάποιου σφυρίγματος, και διαφορετικό να καταφεύγεις σε κατατρεγμένες κλαψο-φαντασιώσεις του στιλ "αν ο Γκριρ ήταν στη θέση του Σπανούλη δε θα δινόταν επιθετικό". Ο καθένας έχει αναφαίρετο δικαίωμα να πει την άποψή του. Ο lakersdynasty υποστήριξε το αυτονόητο, πως δηλαδή η διαιτησία κατά καιρούς ευνοεί συνήθως τον ισχυρό μέσα σε κάποια προβλεπόμενα πλαίσια. Συνεπώς είναι πραγματικά μάταιο και κουραστικό το να καταναλώνει εκ νέου ενέργεια κανείς για να αναστατώνεται και να εξοργίζεται κάθε φορά από ένα γκρι μικρο-σπρώξιμο, το οποίο κάποτε, στα πλαίσια της ίδιας νομοτέλειας, υπήρξε θριαμβικά υπέρ της ομάδας του, όταν ο Ολυμπιακός ήταν φόβος και τρόμος, με μαν του μαν πραγματική θηλιά, και όχι με αερο-ζώνες.

Είμαι απόλυτα ψύχραιμος, και επιμένω σε κάθε λέξη από αυτές που έγραψα. Για να ρίξεις μια αυτοκρατορία συνήθως θα πρέπει να νικήσεις και τη διαιτησία στην έδρα της κραταιάς ομάδας. Δεν έχει νόημα να εκπλήσσεται κανείς όταν αυτό συμβαίνει εντός κάποιων ορίων. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα είναι.

QUOTE
Τρομερα αστοχο παραδειγμα,ελπιζω να το παραδεχτεις.Θα πρεπε να χαιρεσαι την ομαδα σου,τα ρεκορ της και οχι να συγκρινεις την ευνοια της διαιτησιας τωρα και πριν 10 χρονια.Οι διαιτητες ειναι μερος του παιχνιδιου και μπορουνε να το καθορισουνε σε αρκετα μεγαλο βαθμο εαν εχουνε τετοια προθεση.Συμφωνω να μεινουνε οι συζητησεις σε μπασκετικο επιπεδο.Και αυτο στο γραφει ενας Ολυμπιακος που μονο μπασκετ δεν βλεπει απο την ομαδα του.


Αγαπητέ koyfos7 η σύγκριση που έκανα δεν περιορίζει σε κάτι το βαθμό στον οποίο απολαμβάνω τα σύγχρονα επιτεύγματα του ΠΑΟ. Επίσης, τώρα πια, που τα χρόνια έχουν περάσει, το μεγαλείο του ιωαννιδικού Ολυμπιακού είναι για μένα μια όμορφη ανάμνηση. Επρόκειτο για μια σούπερ ομάδα, άπαιχτη. Τα περί διαιτησίας δε μειώνουν την κόκκινη αυτοκρατορία των '90'ς, απλά τα ανέφερα για να τονίσω πόσο μάταιο είναι να εκπλήσσεται και να ωρύεται κάποιος από καταστάσεις που ποτέ δεν απουσίασαν από το μπάσκετ, και από τον αθλητισμό γενικά, τουλάχιστον σε περιπτώσεις που τα σχετικά φαινόμενα εμφανίζονται ήπια. Σε όλα τα άλλα που έγραψες εννοείται συμφωνώ.
thrylos7
QUOTE
Το φαιδρό θέμα περί σκανδαλώδους εύνοιας του ΠΑΟ στο οποίο ατυχώς σπεύσατε σχεδόν όλοι να επικεντρωθείτε


Λοιπόν, για να τελειώνουμε με το θέμα(!) του ΠΑΟ-Άρης:
Κανείς δεν έκανε λόγο για σκανδαλώδη εύνοια. Τρία άτομα, ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ένας του Ολυμπιακού κι ένας του Παναθηναϊκού (σαν ανέκδοτο ακούγεται όλο μαζί biggrin.gif ) έκαναν αναφορά σε μια σχετική εύνοια και όλος ο καυγάς φαντάζομαι ξεκίνησε για το ποστ του φίλου του Ολυμπιακού, ο οποίος βέβαια ήταν ο μόνος που ανέφερε ότι είναι φυσιολογική μια σχετική εύνοια, κάτι με το οποίο συμφωνούν και οι θιγμένοι... Από εκεί και πέρα, το θέμα δημιουργήθηκε μόνο από τους οπαδούς του ΠΑΟ, οι οποίοι φαίνεται πως διαβάζοντας και μόνο τη λέξη "non-call", κάτι παθαίνουν και οδηγούνται σε λάθος συμπεράσματα, που τους οδηγούν με τη σειρά τους σε άκυρα (εώς πολύ άκυρα) ποστ.

Ούτως ή άλλως, για να κλειδωθεί ένα τόπικ, υπάρχει λόγος, οπότε μόνο επιθυμητή δεν είναι η συνέχιση του όποιου θέματος σε άλλο τόπικ και ο κίνδυνος να παρεκτραπεί κι αυτό. Αν θέλετε να σχολιάσετε κάτι για τον αγώνα, για τη διαιτησία του, ή για το επόμενο ματς κτλ, καλώς. Αν θέλετε να προσφέρετε άλλο ένα ποστ οπαδικής αντιπαράθεσης, καλύτερα να μην το κάνετε. Απορίες και τα σχετικά με pm.
Anaz
ΑΖ
Mα κι ο ΕΝΑΣ φιλος του Ολυμπιακου που μιλησε για διαιτητικη ευνοια του Παο δεν ειπε κατι διαφορετικο απο αυτο που λες εσυ κ ο lakers..Το αυτονοητο.. Η δε συγκριση που εθεσες κ με τον τροπο που την εθεσες,αν κ σωστη ήταν ακαιρη..νομιζω οτι το ποστ του thrylou τα λεει ολα,κ με βρισκει απολυτα συμφωνο.
Bonzo
Το συγκεκριμένο φάουλ και μένα μου φάνηκε τελείως υπερβολικό. Μάλιστα πιστεύω ότι ψιλοευνοηθήκαμε γενικά απο την διααιτησία στον συγκεκριμένμο αγώνα.
Αυτό, δεν έχει όμως καμμία σχέση με τον Ολυμπιακό κλπ.
Πάντως (χωρίς να κάνω κριτική στους μοντς) θα θελα να μου εξηγήσετε για πιο λόγο έκλεισε το άλλο τόπικ. Ένταξει, η συζήτηση ήταν εντελώς άσχετη από τον τίτλο του τόπικ αλλά δεν μου φάνηκε να υπάρχει έντονη οπαδική κόντρα. Μιά συζήτηση για τη διαιτησία(που μέρος του μπάσκετ είναι) γινόταν χωρίς να είναι προκλητική. Έτσι μου φάνηκε εμένα τουλάχιστον. Απαγορεύεται γενικά να σχολιάζουμε την διαιτησία? Επιπλέον οι εικόνες του laker γενικά θεωρώ ότι προσφέρουν διότι αντικειμενικά δείχνουν για πια φάση μιλάμε. Γενικά τα ποστ (από όλους)τα βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα και σε καμμία περίπτωση προκλητικά. Σίγουρα το αναμάσημα παλιών διαιτιτικών λαθών είναι άστοχα αλλά νομίζω ότι έγιναν εν είδη παραδείγματος.peace.gif
thrylos7
Σου απαντάω με pm.
AZ1980
QUOTE(thrylos7 @ Dec 8 2007, 13:35 ) *
το θέμα δημιουργήθηκε μόνο από τους οπαδούς του ΠΑΟ, οι οποίοι φαίνεται πως διαβάζοντας και μόνο τη λέξη "non-call", κάτι παθαίνουν και οδηγούνται σε λάθος συμπεράσματα, που τους οδηγούν με τη σειρά τους σε άκυρα (εώς πολύ άκυρα) ποστ.


blink.gif

Οk, ότι πείτε.
thrylos7
Σου απαντάω με pm. Καλό θα ήταν βέβαια και οι ερωτήσεις (με, ή χωρίς ") να γίνονται με τον ίδιο τρόπο.
Anaz
QUOTE(AZ1980 @ Dec 9 2007, 05:14 ) *
blink.gif

Οk, ότι πείτε.
Παντως ΑΖ ξαναριξε μια ματια στα ποστ κ ιδιαιτερα στο "αμφιλεγομενο" ποστ του φιλου Ολυμπιακου,κ νομιζω θα συμφωνησεις οτι ολη αυτη η "εκρηξη" που ακολουθησε ηταν λιγακι ακαιρη κ υπερβολικη..
Αν οχι,it's ok.Κρινουμε διαφορετικα τα πραγματα..

Και για να σου απαντησω κ σε αυτο:
QUOTE
Αυτό που ακριβώς το διάβασες στο ποστ μου?

QUOTE
Όσοι Ολυμπιακοί διαμαρτύρεστε για μια διαιτησία σαν αυτή της Πέμπτης και έχετε ζήσει τα ιωαννιδικά ...όργια των '90'ς, ή επιχειρείτε δούλεμα, ή φοράτε περήφανα κόκκινα γυαλιά, ή πάσχετε από αμνησία!
Θεωρω οτι τα παιδια που σχολιασαν την διαιτησια της Πεμπτης δεν το εκαναν για να διαμαρτυρηθουν,οποτε η δηλωση σου αυτη εκρινα οτι αφορουσε οποιονδηποτε Ολυμπιακο επιχειρει να σχολιασει μια κακη διαιτησια που θεωρει οτι ευνοησε τον Παο ή οποιονδηποτε αλλο εκτος της ομαδος τους..

Νοτη Sorry για το ποστ,αντιλαμβανεσαι νομιζω οτι σκοπος μου δεν ηταν να δωσω συνεχεια..Αν κρινεις οτι ειναι καλυτερα να το σβησεις κ να το στειλω με Pm στον ΑΖ, καν'το!
lakersdynasty
Λοιπον μολις κατεβασα τον αγωνα με την Ρεαλ και απλα θα ηθελα να σχολιασω κατι για την συγκεκριμενη φαση με τον Μπουλοκ (τα σχολια ειναι για την ενεργεια του Μπουλοκ. Το τι νομιζει ο καθενας για την φαση τοχουμε συζητησει και ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες...η τουλαχιστον πρεπει να ειναι!)

Click to view attachment

Στην πρωτη φοτογραφια φενεται ο Μπουλοκ μετα το αλμα του ετοιμος να εκτελεσει το σουτ με τα ποδια του σε κανονικη καθετη θεση. Ο Σπανουλης φενεται καθαρα οτι εχει πορει προς τον...παγκο ( tongue.gif ) και προσπαθει απλα με το δεξιτου χερι να εμποδισει οσο μπορει τον Μπουλοκ να σουταρει με καλες προϋποθεσεις.

Click to view attachment

Ο Μπουλοκ βλεποντας τον Σπανουλη να περνα δυπλα του ριχνοντας την μπαλα ανοιγει τα ποδια του ετσι ωστε να μπορεσει να φτασει τον Σπανουλη που δεν κατευθυνοταν πανω του,σε σημειο που φενεται να γυρναει και το ποδι του πλαγια για να τον φτασει πραγμα που φενεται απο την φορα του ποδιου του blink.gif , και να παρει εξυπνα το φαουλ. Οι διαιτητες προφανως ειδαν την φαση ως θεατρο του Μπουλοκ αφου ο Σπανουλης δεν ερχοταν καν απο πλαγια θεση πανω στον παικτη για να μπορεσει να εχει επαφη μονο με την δικη του κινηση με τον Μπουλοκ και ετσι εδωσαν το επιθετικο φαουλ.

Ο Μπουλοκ μετα τη φαση φενεται να πανυγιριζει πριν καν δει τι εδωσαν οι διαιτητες πραγμα που δειχνει πως λογικα μετα απο τετοιο...streching ( biggrin.gif ) αλλη αποφαση περημενε.

Ε ητανε λιγο θεατρο νομιζω...για να μην πω οτι αν σφιριζε κανεις που να ειχε "ορεξη" (με την κακη εννοια) μπορει να του εδινε καμια τεχνικη ποινη αλα Σπανουλη (πως τα φερνει η ζωη ε? 19.gif )

Αυτα για οποιον δεν εχει το βιντεο και απλα θελει να δει την φαση. Ειτε Παναθηναϊκος ειτε οπαδος καποιας αλλης ομαδας. peace.gif
theov
lakersdynasty, +1
Consultant
Φιλε Lakersdynasty,σε βλεπω ολη την ωρα να ανεβαζεις φωτογραφιες.Αληθεια,πιστευεις οτι ενδιαφερει καποιον ουδετερο να δει αυτες τις φωτογραφιες;Οχι σημερα,γενικα μιλαω και διαχρονικα,γιατι καλιστα μπορει και καποιος αλλος φιλος να αρχισει να ανεβαζει αντιστοιχες φωτογραφιες υπερ της Χ ομαδας.

Στη συγκεκριμενη φωτογραφια δεν υπαρχει κανενα φαουλ αλλα ουτε και τεχνικη ποινη.Επειδη ξερω τον κανονισμο,για να δεχτει καποιος τεχνικη ποινη πρεπει πρωτα να εχει παρει μια παρατηρηση για προηγουμενο θεατρο που εκανε.Τεχνικη ποινη λοιπον υπαρχει και θα δινεται,δεν ειναι περιεργο.


Τα σκριν του Μπατιστ ειναι ολα επιθετικα φαουλ-κινουμενα σκριν και αντιαθλητικα μαλιστα γιατι πολλες φορες εχει κινδυνευσει αθλητης να τραυματιστει απο τις κινησεις του.Αυτη ειναι η αδικια που πρεπει να παρουσιασει καποιος,οχι μια δυο φασεις,γινεται σε καθε αγωνα και δεν τιμωρειται απο τους διαιτητες.
nikefalin
QUOTE(Consultant @ Dec 12 2007, 10:42 ) *
Στη συγκεκριμενη φωτογραφια δεν υπαρχει κανενα φαουλ αλλα ουτε και τεχνικη ποινη.Επειδη ξερω τον κανονισμο,για να δεχτει καποιος τεχνικη ποινη πρεπει πρωτα να εχει παρει μια παρατηρηση για προηγουμενο θεατρο που εκανε.Τεχνικη ποινη λοιπον υπαρχει και θα δινεται,δεν ειναι περιεργο.


Ο κανονισμός δε λέει τέτοια πράγματα περί προειδοποίησης.
Αυτή είναι οδηγία προς τους διαιτητές από την ΚΕΔ.
Στην Ευρωλίγκα τους είπαν να μη δείξουν ανοχή σε περιπτώσεις "θεάτρου", και αυτό φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι με τη Ρόμα.

Αν λοιπόν ο διαιτητής είδε "θέατρο" καλά έκανε και το σφύριξε.
Αν ήταν ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα.
Μπορούμε να λέμε για αυστηρή εφαρμογή του κανονισμού.
Prasini-Thyella
QUOTE(Consultant @ Dec 12 2007, 10:42 ) *
Τα σκριν του Μπατιστ ειναι ολα επιθετικα φαουλ-κινουμενα σκριν και αντιαθλητικα μαλιστα γιατι πολλες φορες εχει κινδυνευσει αθλητης να τραυματιστει απο τις κινησεις του.Αυτη ειναι η αδικια που πρεπει να παρουσιασει καποιος,οχι μια δυο φασεις,γινεται σε καθε αγωνα και δεν τιμωρειται απο τους διαιτητες.


Kαι το άναρχο μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός είναι η κακοποίηση του αθλήματος.Ο Ματσιγιάουσκας είναι απλά κωλόφαρδος και ο Μπουρούσης κινδυνεύει να συλληφθει για υπερβολική ταχύτητα πάνω στο καλάμι που έχει καβαλήσει...Εντάξει τι άλλο θα διαβάσουμε...Και πες οτι έστω και λίγο κινούμενο σκριν επιτρέπεται στην Ευρώπη...Αλλά οτι όλα τα σκριν του Μπατίστ είναι κινούμενα και επιθετικά αλλά και αντιαθλητικά μάλιστα blink.gif είναι είναι όλα τα λεφτά...

Κλασικά μετά θα ακολουθήσουν posts γιατί αρπάζονται οι Παναθηναϊκοί ενώ δεν υπάρχει απευθείας αντιπαράθεση Πάο-Ολυμπιακού αυτές τις μέρες.

Η λύση είναι να πούμε πως ο Τσακαλίδης είναι Βούισιτς, ο Μπουρούσης Σκόλα,ο Βασιλόπουλος Διαμαντίδης tongue.gif ,ο Γκριρ Γιασικεβίτσιους,ο Γουντς ένα κράμα Kόμπι και Σισκάουσκας tongue.gif και οτι ο Ομπράντοβιτς είναι ένας απλός Γκαστόνε και τπτ παραπάνω...Γιατί είναι γνωστό πως ο Πηλοίδης είναι βασικό μας point guard και μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τόσα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει απλά την εύνοια της Fiba και της Uleb και όχι παίκτες αξίας που οι περισσότεροι πρωταγωνιστούν στην δευτεραθλήτρια κόσμου... laugh.gif

Άσχετα με τα παραπάνω, διαβάζω συνέχεια σε εφημερίδες ή ακούω οτι ο Πάο δεν παίζει καλό μπάσκετ blink.gif ...Άλλο θέμα είναι οτι η ομάδα έχει δυνατότητες να παίξει (πολύ) καλύτερα και άλλο να πει κανείς πως δεν παίζει καλό μπάσκετ...

Σίγουρα πολλοί απο μας θα θέλαμε έναν πιο καθαρό σέντερ για 5αρι αλλά απο την στιγμή που ο Ομπράντοβιτς προτιμά να παίζει διαφορετικά και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, δεν εχω να προσθέσω κάτι...Μιας και έχω φάει όλη την προπαγάνδα του ίδιου... tongue.gif

Τεσπα...
Consultant
QUOTE(Prasini-Thyella @ Dec 12 2007, 11:43 ) *
Kαι το άναρχο μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός είναι η κακοποίηση του αθλήματος.Ο Ματσιγιάουσκας είναι απλά κωλόφαρδος και ο Μπουρούσης κινδυνεύει να συλληφθει για υπερβολική ταχύτητα πάνω στο καλάμι που έχει καβαλήσει...Εντάξει τι άλλο θα διαβάσουμε...Και πες οτι έστω και λίγο κινούμενο σκριν επιτρέπεται στην Ευρώπη...Αλλά οτι όλα τα σκριν του Μπατίστ είναι κινούμενα και επιθετικά αλλά και αντιαθλητικά μάλιστα blink.gif είναι είναι όλα τα λεφτά...

Κλασικά μετά θα ακολουθήσουν posts γιατί αρπάζονται οι Παναθηναϊκοί ενώ δεν υπάρχει απευθείας αντιπαράθεση Πάο-Ολυμπιακού αυτές τις μέρες.

Η λύση είναι να πούμε πως ο Τσακαλίδης είναι Βούισιτς, ο Μπουρούσης Σκόλα,ο Βασιλόπουλος Διαμαντίδης tongue.gif ,ο Γκριρ Γιασικεβίτσιους,ο Γουντς ένα κράμα Kόμπι και Σισκάουσκας tongue.gif και οτι ο Ομπράντοβιτς είναι ένας απλός Γκαστόνε και τπτ παραπάνω...Γιατί είναι γνωστό πως ο Πηλοίδης είναι βασικό μας point guard και μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τόσα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει απλά την εύνοια της Fiba και της Uleb και όχι παίκτες αξίας που οι περισσότεροι πρωταγωνιστούν στην δευτεραθλήτρια κόσμου... laugh.gif

Άσχετα με τα παραπάνω, διαβάζω συνέχεια σε εφημερίδες ή ακούω οτι ο Πάο δεν παίζει καλό μπάσκετ blink.gif ...Άλλο θέμα είναι οτι η ομάδα έχει δυνατότητες να παίξει (πολύ) καλύτερα και άλλο να πει κανείς πως δεν παίζει καλό μπάσκετ...

Σίγουρα πολλοί απο μας θα θέλαμε έναν πιο καθαρό σέντερ για 5αρι αλλά απο την στιγμή που ο Ομπράντοβιτς προτιμά να παίζει διαφορετικά και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, δεν εχω να προσθέσω κάτι...Μιας και έχω φάει όλη την προπαγάνδα του ίδιου... tongue.gif

Τεσπα...


Πρεπει να εισαι σε κριση βρε,για ηρεμησε λιγακι,μπορεις να παθεις και τιποτα ετσι οπως κανεις.
lakersdynasty
Kαλα βρε παιδια γιατι οταν καποιος γραψει ενα ποστ με πανω απο 3 παραγραφους σημαινει οτι τον πιανει κριση? biggrin.gif Σε λιγο δεν θα μεινει Ολυμπιακος στο φορουμ που δεν θα πει αυτη τη φραση. Ηρεμηστε. tongue.gif

Δεν τραβαω ζορι με τις φοτογραφιες. Τις βαζω για να πω 2 πραγματα με αποδειξεις για να ελαχιστοποιησω την περιπτωση να πιστεψουν αλλοι συμφορουμιτες οτι λεω λογια του αερα.

Εγω εγραψα αυτο το ποστ για οποιον ενδιαφερεται να δει την φαση οπως προειπα και αυτο πιστευω οτι ειναι απολυτα θεμιτο αφου απλα ειπα 2 λογια και τα αιτιολογησα.

QUOTE
Δευτερεύοντες κανονισμοί:
...
- Όταν εκφράζετε κάποια άποψη, στηρίξτε την με κάποια αιτιολογία. Σε κανέναν δεν αρέσουν μονολεκτικά ποστ και το μόνο σίγουρο είναι ότι δημιουργείτε κακή εικόνα στον εαυτό σας.
...


Πιστευω οτι με τις φωτογραφιες κανω κατι απαραιτητα θεμιτο και απο τους κανονισμους του φορουμ. Τωρα αν καποιος θιγεται απο αυτο, εστω και ενας ας μου το πει να μην βαζω τιποτα και να αναλυω τις φασεις χωρις φωτογραφιες. Γιατι το να μην τις αναλυσω οταν ακουω αλλες αποψεις δεν μπορω να το κανω. Και πιστευω κανεις απο οσους παρακολουθουν και συμμετεχουν συχνα στο φορουμ.

Φιλικα παντα smiley.gif
Anaz
Βασικα οι φωτογραφιες στο μπασκετ συχνα ξεγελανε,οποτε δεν αποτελουν κ τον πιο ενδεδειγμενο τροπο να στοιχειοθετησεις αυτο που λες. Kαλα εκανες παντως κ τις εβαλες γιατι ειχα μια περιεργεια κι εγω να δω την φαση,που δεν την ειχα δει. Κρινοντας απ'τη φωτο ο Μπουλοκ κανει θεατρο κ προσπαθει να εκμαιευσει φαουλ.Επιθετικο δεν ξερω με ποια λογικη δινεται,αφου δεν εμποδιζει τον Σπανουλη να τον μαρκαρει,το πιο λογικο νομιζω θα ηταν τεχνικη ποινη για θεατρο! Αλλα για να λεμε την αληθεια οι φιλοι Παναθηναικοι δεν πρεπει να μιλανε κ πολυ για τετοια σφυριγματα γιατι τοτε ο Αλβερτης θα επρεπε καθε φορα που σουταρει να παιρνει τεχνικη! 19.gif biggrin.gif
Igor
Aπλα να πω οτι οι φασεις τρεχουν δεν σταματανε για να δουνε φωτο οι διατητες.. Για αυτο γινονται και λαθη φυσικα ! smile.gif
AZ1980
QUOTE(Consultant @ Dec 12 2007, 08:42 ) *
Τα σκριν του Μπατιστ ειναι ολα επιθετικα φαουλ-κινουμενα σκριν και αντιαθλητικα μαλιστα γιατι πολλες φορες εχει κινδυνευσει αθλητης να τραυματιστει απο τις κινησεις του.Αυτη ειναι η αδικια που πρεπει να παρουσιασει καποιος,οχι μια δυο φασεις,γινεται σε καθε αγωνα και δεν τιμωρειται απο τους διαιτητες.


icon_drunk.gif

Γειά μας!!!

Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες τις φωτογραφίες του lakersdynasty, εφ' όσον κύρια ασχολία μας τον τελευταίο καιρό παραμένει η διαιτητολογία, με ολίγη από οπαδίλα και τρελούς αφορισμούς σα τον παραπάνω. Μακάρι να επανέλθει το φόρουμ σύντομα στα γνωστά του επίπεδα, από ευχάριστη ασχολία έχει αρχίσει για πολλούς να μετατρέπεται σε πηγή εκνευρισμού!

Για τον Αλβέρτη έχει δίκιο φυσικά ο Anaz, χρησιμοποιεί αυτό το κολπάκι χρόνια τώρα, και σπανίως τιμωρείται. Ο παίκτης της Ρεάλ χρεώθηκε με φάουλ γιατί η ομάδα του έπαιζε εκτός έδρας με τον πρωταθλητή Ευρώπης, και το σφύριγμα αυτό ήταν απολύτως εντός των αναμενομένων πλαισίων μέσα στα οποία συχνά "σπρώχνεται" ο ισχυρός. Καμία έκπληξη, τίποτα το καινούριο. Το σφύριγμα ήταν τυπικά σωστό, αλλά ταυτόχρονα κι ενδεικτικό της διαιτητικής πρόθεσης να βοηθήσει τον ΠΑΟ σε μια κρίσιμη καμπή του ματς. Πολύ πιθανό στη Μαδρίτη να δόθεί ώθηση στη Ρεάλ μέσα από τέτοιες μικρολεπτομέρειες, άλλωστε οι ισπανικές ομάδες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των ευνοημένων της Ευρωλίγκας, αμέσως μετά τη Μακάμπι και την ΤΣΣΚΑ. Ο ΠΑΟ ακολουθεί λίγο πιο κάτω.

Για να προσθέσω και κάτι πάνω στο αγαπημένο μας θέμα, τη διαιτησία δηλαδή, το περιβόητο 1-2 από την Ταου το 2006 ήταν στην πραγματικότητα 2-0, μιας και το "χειρουργείο" των τελευταίων λεπτών στη Βιτόρια μας απέτρεψε από το sweep.

Σηκώστε τα μανίκια τώρα, και πάμε για νέο γύρο ξεκατινιάσματος! tongue.gif
Consultant
QUOTE(lakersdynasty @ Dec 12 2007, 12:27 ) *
Δεν τραβαω ζορι με τις φοτογραφιες. Τις βαζω για να πω 2 πραγματα με αποδειξεις για να ελαχιστοποιησω την περιπτωση να πιστεψουν αλλοι συμφορουμιτες οτι λεω λογια του αερα.


Ναι βρε,δεν σου ειπα τιποτα.

Απλα για να μην κυριαρχουν οι διαιτητικες αντιπαραθεσεις στο φορουμ,γι'αυτο το σχολιασα.Αν αρχισουν και αλλοι να ανεβαζουν φωτογραφιες θα γινουμε φωτογραφικο στουντιο+δικαστηριο.Δεν οδηγει πουθενα,αποψη μου βεβαια.

blove.gif
lakersdynasty
Ρωμα-Παναθηναϊκος λοιπον...
21:15 στο ΣΚΑΪ

Η Ρωμα ειναι στα κατω της αλλα στα επωμενα 2-3 παιχνιδια (μαζι με το σημερινο) ουσιαστηκα θα διαπιστωσει αν θα πρεπει να συνεχισει μεχρι τελους να αγωνιζεται για μια θεση στις 5 πρωτες ομαδες του ομιλου (η της καλητερης 6ης) η αν ολα εχουν κριθει και μενει εκτος.

Δυσκολος αγωνας εκτος εδρας και με αντιπαλο με υψηλο κινητρο. Ελπιζω να αποδωσουμε τα μεγιστα και να μην περημενουμε να "μπουμε στο γηπεδο" στα τελευταια λεπτα.

Ο Πρωταθλητης Ευρωπης σε νεες περιπετειες! tongue.gif
Anaz
QUOTE
Ναι βρε,δεν σου ειπα τιποτα.

Απλα για να μην κυριαρχουν οι διαιτητικες αντιπαραθεσεις στο φορουμ,γι'αυτο το σχολιασα.Αν αρχισουν και αλλοι να ανεβαζουν φωτογραφιες θα γινουμε φωτογραφικο στουντιο+δικαστηριο.Δεν οδηγει πουθενα,αποψη μου βεβαια.
Σ'αυτο θα συμφωνησω.
(Παντως στην προκειμενη περιπτωση μιας κ η κουβεντα εγινε περισσοτερο για μια φαση κ οχι τοσο για διαμαρτυρια για διαιτητικη ευνοια του Παο κατ'εμε, κ ειχα μια περιεργεια να δω τη φαση, τις βρηκα χρησιμες τις φωτο.)

QUOTE
Ο Πρωταθλητης Ευρωπης σε νεες περιπετειες!
Κ μην ξεχασετε να χαμηλωσετε την τηλεοραση σας για να απολαυσετε με ευχαριστηση τον αγωνα! tongue.gif
vastravoud
Ωχ, Μπατής.....
NBAer
Πωω ρε αυτος ο Μπατης πολυ πρηχτης ειναι. Τι αναλυση για το ονομα Βιρτους ηταν αυτη?

Πολυ κακος αμυντικα ο ΠΑΟ. Καλος επιθετικα. 48-48 ημιχρονο.
Αντε να δουμε το 2ο οπου λογικα θα σοβαρευτει και θα νικησει με 91-79.... biggrin.gif
Gravedigger
Πρέπει να είμαι πολύ μαζοχιστής για να κάθομαι να βλέπω τον αγώνα με αυτόν τον σχολιαστή...Παιδιά ο τύπος δεν την παλέυει...(σιγά το νέο)...Σε 1 ημίχρονο πρόλαβα να μάθω ότι οι Celtics αποδυναμώθηκαν αφού έχασαν τον Ray Allen ο οποίος ήρθε στην Roma(Ενημερώσου λίγο,θες να λέγεσαι και μπασκετικός δημοσιογράφος) 68.gif .Επίσης εμπέδωσα ότι η Roma λέγεται και Virtus και τέλος κατάλαβα ότι έχουν πρόβλημα τα μάτια μου γιατί εγώ δεν είδα τον Winston να πατάει 3 μέτρα μακριά και να καρφώνει αλλά να κάνει 1 απλό κάρφωμα.Έχε χάρη που δεν μπορώ να βλέπω αγώνα στα βουβά....


ΥΓ. Το foul του Τσαρτσαρή στον Stefansson γιατί ήταν αντιαθλητικό???
ΥΓ2. Μέτριος ο ΠΑΟ,πρέπει να βελτιώσει την άμυνα.
vastravoud
Εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα που χάσαμε, αλλά δεν περίμενα να ήμασταν ΤΟΣΟ χάλια!
enypnio
ματσάρουν κακά με αυτή την ρόμα και στο άλλο παιχνίδι με φάρδος τους κέρδισε ο ΠΑΟ

τώρα πρέπει να κερδίσουν ένα παιχνίδι στην ΙΣΠΑΝΙΑ

Δεν βλεπόταν ο Παναθηναικός

στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατέβηκε στο γήπεδο
beiman123
Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι η μεταγραφή Saras ήτανε ένα τεράστιο λάθος για τον ΠΑΟ;Όπως και να το κάνουμε ρε παιδιά,για άλλο είδος μπάσκετ είναι αυτός...
Consultant
Τι εγινε ρε παιδια,20 ποντους εχασε ο Παναθηναικος απο μια μετρια ομαδα της Ιταλιας;Aλλα τι λεω,την ιδια ομαδα την κερδισε απο καθαρη τυχη στο ΟΑΚΑ,ετσι δεν ειναι;

H εικονα των 7 στα 7 ηταν εντελως πλασματικη.Η προβλεψη μου ειναι οτι στην Ευρωλιγκα θα κανει τουλαχιστον αλλες 2 ηττες.

Εγω τι να πω,ευχομαι τετοια εμφανιση και στο Σεφ.. smiley.gif
enypnio
ναι ο Σάρας έφταιγε που χάσαν είδαμε και όταν ήταν έξω
eskaman
η ομαδα για να παει καλα,πρεπει να κανει ηττες.
εγω ετσι πιστευω..
vastravoud
Όχι, φυσικά και δεν έφταιγε (μόνο) ο Σάρας που χάσαμε. Ήταν μια κακή βραδιά, που δε μας κοστίζει σχεδόν τίποτα για τη συνέχεια. Τα γρήγορα φάουλ του ΔΙαμαντίδη μας κόστισαν σίγουρα, μιας και ήταν όαση λογικής μέσα σε παραλογισμό κακών επιλογών των περιφερειακών μας.

Δε μου φάνηκε για τυπική "εντός προγράμματος" ήττα του Ζοτς. Μακροπρόθεσμα, μάλλον καλό θα μας κάνει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.