Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Σιένα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mixalis13 @ Mar 28 2009, 06:22 ) *
Δηλαδη πιστευεις οτι Ο Φωτσης ειναι 4αρι;Αφού ούτε με πλατη παιζει ουτε εχει τις κινησεις για 4αρι.Η θεση του ειναι 3αρι.

Ουτε ντριπλα εχει ομως, ουτε μπορει να παιξει ενας με εναν.
Το σοι 3αρι ειναι?
vastravoud
Αμυντικά φέτος ο Φώτσης τα έχει πάει περίφημα πάντως. Αν δεν τον είχαμε κι αυτόν, κλαψ' τα Χαράλαμπε.....
j-kidd13
Tο γεγονός οτι είναι ο μόνος σταθερα καλός στα ριπμπάουντ,του δίνει credit για την φετινη μέτρια χρονιά του.Για φανταστείτε να μην είχαμε τα ριμπάουντ του φέτος...
enypnio
νομίζω πάντως ότι ο ζοτς φέτος έχει χάσει το κίνητρο ...

μόλις σφίχτηκε υπό το φόβο της ξεφτίλας να απόκλειστει η ομάδα από το κύπελλο και το τοπ 16 για δεύτερη χρονιά έστρωσε ως δια μαγείας η ομάδα

τώρα αν οι παίχτες κι ο ζότς νιώθουν ότι έιναι ξεφτίλα να αποκλειστούν από το φάιναλ 4 θα κερδίσουνε την ΣΙΕΝΝΑ αν δεν το νιώθουν ... δεν την κερδίζουν ούτε με 7 παράγκες

φέτος ο παναθηναικός λειτουργεί μόνο ύπο το φόβο της ξεφτίλας και μόλις την γλιτώνει επαναπαύεται
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dominik @ Mar 28 2009, 15:22 ) *
ναι αλλα και να μη μαρκαρει το μητσο, ενας παικτης 1.75 οπως ο μακ ινταιρ δε μπορει
να μαρκαρει ΚΑΝΕΝΑΝ του παο μιας και ολοι ειναι πανω απο 1.90..επομενως αυτο
ειναι κατι που μπορουμε να εκμεταλλευτουμε και να τον φθειρουμε με φαουλ bball.gif

Ουτε Ο Σαρας, ουτε ο Σπανουλης, τους οποιους συνηθως μαρκαρει,
μπορουν να τον ποσταρουν, γιατι δεν ξερουν να ποσταρουν.
vastravoud
Πολύ σωστή η παρατήρηση. Ποτέ δεν έχουν παίξει με πλάτη, και δεν πρόκειται να το κάνουν τώρα.

Ο ΜΠετσίροβιτς είναι από τους λίγους κοντούς που μπορούν να το κάνουν
kolokotronis
Ήρθε η ώρα να δείξουμε τι βάρος έχουμε σαν ομάδα.
Αν ο παναθηνα'ι'κός των 4 ευρωπα'ι'κών χάσει 3 φορές στην σειρά από τη σιέννα των μηδέν τελικών, τι να πω...
Μπορούμε να κερδίσουμε στην ιταλία. Το αποδείξαμε και στην πρώτη φάση, αλλά τα κάναμε μαντάρα στο τέλος.
Είμαι πολύ απογοητευμένος αλλά ελπίζω.
Αυτή η σιέννα μου έχει καθήσει στο στομάχι.
a bullet for your head
QUOTE(kolokotronis @ Mar 28 2009, 17:03 ) *
Ήρθε η ώρα να δείξουμε τι βάρος έχουμε σαν ομάδα.
Αν ο παναθηνα'ι'κός των 4 ευρωπα'ι'κών χάσει 3 φορές στην σειρά από τη σιέννα των μηδέν τελικών, τι να πω...
Μπορούμε να κερδίσουμε στην ιταλία. Το αποδείξαμε και στην πρώτη φάση, αλλά τα κάναμε μαντάρα στο τέλος.
Είμαι πολύ απογοητευμένος αλλά ελπίζω.
Αυτή η σιέννα μου έχει καθήσει στο στομάχι.

Οντως ο ΠΑΟ εχασε δικο του παιχνιδι στην Σιενα..
2-3 κρισιμα λαθη στα τελευταια 90'',2-3 τριποντα του μεχρι τοτε ''παν-αγνωστου'' Καραρετο,φεραν τα πανω-κατω..
Η Σιενα ειναι μια πολυ καλη & καλοδουλεμενη ομαδα,με ισχυρη εδρα,ομως ο ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ να ανταπεξελθει..
Nik7
το θεωρω δεδομενο οτι η διαιτησια θα ειναι στην καλυτερη περιπτωση διακριτικα εχθρικη για μας, και ιδιαιτερα εχθρικη ενδεχομενως.
αν σ'αυτα προστεθει οτι στο 2ο ματς η Σιενα ειχε 23% νομιζω στα 3ποντα, ενω εχει κοντα στο 50% συνηθως, τοτε καταλαβαινετε οτι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.
καλα θα κανουμε ν'αρχισουμε να προετοιμαζομαστε ψυχολογικα.
piratiko
Ειναι παντως ανεξηγητο πως χανουμε ετσι ευκολα διαφορες...

Δεν θα αντεξω αλλον εναν αποκλεισμο απο τη Σιενα. Παντως το σιγουρο ειναι οτι το παιχνιδι θα ληξει με 5 ποντους διαφορα, οπως ολα τα ματς φετος!
Παντως δεν αισιοδοξος γιατι εκει μεσα η Σιενα αφενος εχει καλυτερα ποσοστα και αφετερου στον ομιλο οταν παιξαμε εκει ειχαμε κανει φοβερο παιχνιδι αλλα και παλι αυτοκτονησαμε και χασαμε στο τελος.
Πιστευω οτι την Τριτη η Σιενα θα το παρει χαλαρα λογω εδρας και φοβερης ψυχολογιας (δεν ειναι καθολου ευκολο να νικας στο ΟΑΚΑ), kαι μετα την Πεμπτη θα γινει μαχη.

Ο Ολυμπιακος παντως σταθηκε πολυ μα πολυ τυχερος που του κατσε η Ρεαλ.
thrylos7
Πολλές υπερβολές, πράγματι...


QUOTE
παίζει να το περιμένω αυτό το παιχνίδι πιο πολύ και απο αυτό του ολυμπιακού...


Αυτό εννοείται.. Και ειδικά το 4ο ματς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του 3ου... Αναμένονται πλέον πολύ μεγάλα παιχνίδια σ' αυτή τη σειρά.
silversurfer
Και τα 2 παιχνίδια είναι ιδιαίτερα δύσκολα.. Θεωρητικά το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε - αν δεχτούμε κ το ότι η Σιένα βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κ φυσική κατάσταση - είναι να τα δώσουμε ΟΛΑ την Τρίτη σε μια εμφάνιση άνευ προηγουμένου με πάθος, δύναμη, τρεξίματα κ ΟΧΙ αλλαγές στην άμυνα.. Έτσι θα καταφέρουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι κ την Πέμπτη να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι η σειρά θα γυρίσει το ΟΑΚΑ.. Κάτι αντίστοιχο έκανε κ η Τάου έχω την εντύπωση, με όσο ρίσκο βέβαια εμπεριέχει το να πω κάτι τέτοιο, αλλά κ να τολμήσει κάποιος προπονητής να κάνει κάτι τέτοιο.. Σας μπέρδεψα?? Ελπίζω όχι... rolleyes.gif

kseplenhs
εγώ πιστεύω οτι το παιχνίδι που θα είναι αίμα και άμμος θα είναι το τρίτο.αν ο παο κερδίσει νομίζω πως το 4ο θα είναι ψιλοδιαδικαστικό.δλδ μια ελαφρά αδιαφορία απο μεριάς παο,φόρτωμα αχγους προς τη μεριά των ιταλών που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε νικη του παο...

αν χάσει την τρίτη όμως,τότε θα πάει την πέμπτη για την απέλπιδα προσπάθεια αλλά δεν το κόβω να το αντέξει και όσο περνάει ο χρόνος παιχνιδιού θα καταρρέει...
мя лiTнoидS
εγω παλι πιστευω πωσ θα περασουμε χαλαρα... οσο για τον επομενο αντιπαλο (κατα 90% ολυμπιακο) δεν πιστευω πως θα δυσκολεφτουμε ιδιαιτερα smiley.gif
PARISINOS
QUOTE(Consultant @ Mar 28 2009, 13:11 ) *
Aυτο που λες δεν ισχυει και δεν ειναι υποκειμενικο.

Εσεις οι ιδιοι τα λετε,εγω θα σου το θυμισω.

Με βασικο τριαρι τον Περπερογλου δεν διανοεισαι να λες οτι εχεις το καλυτερο ροστερ στην Ευρωπη.

Με Χατζηβρεττα,Κετσμαν,Τσαρτσαρη,Σακοτα ουσιαστικα εκτος ροστερ επειδη ειναι μετριοι η ακαταλληλοι δεν γινεται να εχεις το καλυτερο ροστερ.

Ροτεισον ουσιαστικα 8 παιχτων και καλυτερο ροστερ οπως καταλαβαινεις δεν συνυπαρχουν.


Giati i siena den exei dio treis apithanous? Gia tsekare to roster tis. To idio kai i CSKA, pou omologoumenos einai i kaliteri omada ton telefteon eton. Me roster 9 paixton katevenei, mias kai pada eixe 7 kseonous kalous, ton holden kai ton zavrasenko.

episis to oti to triari mas einai metrio ( se kamia periptosi den einai axristos o perpe ) den simainei oti den exoume ena apo ta kalitera roster.
Kai o osfp exei metrio tessari , den exei anapliromatiko play klp alla den pavei na exei korifaio roster.

Den yparxei i teleia omada. An eixame kai ton siska sto tria kai ena korifeo tessari , den thamastan o PAO alla i dream team.

o PAO me tous pextes pou exei kai eidika tous dio psilous tou, eprepe afti ti siena na tin perasei aneta.
Epanalamvano i partizan persi sto match fotia tin kerdise ti siena kai eixe mono to pecovic.

I frontline tis siena pou parousiastike xoris ton lavrinovic einai frontline omadas uleb cup. Kai o peco to apedeikse scorarodas meso oro 16 podous se 14 lepta. To idio kai o batist. tora giati o zotc den tous xrisimopoiei perissotero???

episis stin perifereia , eno exei tromerous pextes, den tis ebainan ta tripoda. Xoris tripoda loipon kai me aniparkti raketa, einai asteio na sizitame an o PAO den exei triari i anapliromatiko tessari.

An o PAO exei merika psegadia , i siena exei oloklires tripes sto roster kai eidika stin frontline tis opou den exei 5ari, anapliromatiko 5ari, 4ari kai anapliromatiko 4ari...

Ego pados kano mia provlepsei.
An sinexisoume etsi, i pithanotites na kerdisoume einai ligostes. An pali peksoume pio apla, pio paradosiaka, kai afisoume esto kai gia mia mera ta switch, tis allages, ta play pou markaroun tessaria kai ta tessaria pou ginode 5aria, tote tha paroume KAI TA DIO MATCH.

AFISE TIS ALXIMEIES ZOTC.
THELO NA VLEPO TON MITSO STON MCINTYRE KAI TON PECO STON EZE. OXI TO ADITHETO....
Gash
Δε ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά θεωρώ πολύ καλύτερο που χάσαμε αυτό το ματς από το να καναμε το 2-0,
να γινότανε 2-2 μετά ,γιατί δε νομίζω ότι θα σκιζόμασταν να κερδίζουμε μεσα στη Σιένα, και να πηγαίναμε τραλαλί τραλαλό που λεει και μια γνωστή αοιδός στο ΟΑΚΑ και να παθαίναμε ότι πάθαμε κι από τη Ταου 3 χρόνια πριν. Αυτή η εξέλιξη θα πόναγε περισσοτερο. Αν η ομάδα όντως αξίζει για παραπάνω (που δε μας το έχει αποδέιξει φέτος ακόμα) θα κερδίσει στη Σιένα και θα προκριθεί( γιατι δε νομίζω ότι ο καλός ΠΑΟ καταλαβαίνει από έδρεςκλπ).

Επίσης μη ξεχνάτε γενικά ότι πάμε σε final 4 όποτε είναι να το σηκώσουμε, αλλιώς δε πάμε καθόλου. Οπότε αμα περάσουμε τη Σιένα δεν υπάρχει κανένας Ολυμπιακός παρά μόνο η 5η κούπα. Αν πάλι δε περάσουμε απλά ετοιμαστείτε για ένα παρτάκι στο ΣΕΦ
silversurfer
Gash υπερβάλεις λίγο αλλά οκ..

Φίλε parisine τα λέμε από την Τρίτη για τα switch στην άμυνα αλλά ο Ζοτς κοιμάτε.. rolleyes.gif Εκεί έχει βαλθεί να κάνει τον Πέκοβιτς να μαρκάρει τον Μακ Ιντάιρ... Δεν μπορούν να δούν πως μας μαρκάρει η Σιένα στο pick 'n' roll κ να κάνουμε το ίδιο?
Τόσο δύσκολο είναι... Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να κόψει λίγο τα πειράματα κ να παίξει ΑΠΛΟ μπάσκετ αλλά είναι τόσο εγωιστής κ ξεροκέφαλος (έχει άλλωστε το δικαίωμα με τόσα που έχει καταφέρει) που αποκλείεται να μην το κάνει με τον τρόπο που έχει φανταστεί ότι μπορεί.. Αν αποτύχει τότε θα αλλάξει αλλά μέχρι τότε θα παλεύει με τον δικό του τρόπο...
Α ρε Ζοτς τι μας κάνεις...
thrylos7
QUOTE
Επίσης μη ξεχνάτε γενικά ότι πάμε σε final 4 όποτε είναι να το σηκώσουμε, αλλιώς δε πάμε καθόλου. Οπότε αμα περάσουμε τη Σιένα δεν υπάρχει κανένας Ολυμπιακός παρά μόνο η 5η κούπα. Αν πάλι δε περάσουμε απλά ετοιμαστείτε για ένα παρτάκι στο ΣΕΦ


Φοβερή επιστημονική εξήγηση... rolleyes.gif

Air Kef
Nαι, φοβερή,ειδικά αν σκεφτείς το 5-1 που μετράει ο Ολυμπιακός σε Ευρωπαικά ματς με τον ΠΑΟ,το μπασκετ που παιζουν οι ομαδες αυτην την περίοδο, τον Παπαλουκά (tongue.gif) και το πόσο εύκολα σπάει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς της Α1.

Δυστυχώς πάντως, λίγοι οπαδοί του ΠΑΟ δείχνουν ψυχραιμία και γράφουν 5 πράγματα.

Ο Παρισινός τα είπε σχεδόν όλα, όσα κενά και να έχει ο ΠΑΟ, η Σιένα εχει διπλάσια.

(Αν και ο ΟΣΦΠ αναπληρωματικό πλέι έχει -Πάργκο- και το μέτριo 4αρι του έβαλε 9/11 διποντα στην Ρεάλ tongue.gif)

Εξακολουθώ να θεωρώ φαβορί τον ΠΑΟ για Φ4 πάντως, το κίνητρο και η θέληση των παικτών φαίνεται να είναι πολύ υψηλά και η Σιένα δεν τρομάζει σαν ομάδα.
ALdaperan
για δειτε εδω : http://www.superbasket.gr/?c=139&a=112056 να αρχισουμε να ανυσηχουμε αραγε? blink.gif wacko.gif
Marciulionis
QUOTE(Nik7 @ Mar 28 2009, 17:15 ) *
το θεωρω δεδομενο οτι η διαιτησια θα ειναι στην καλυτερη περιπτωση διακριτικα εχθρικη για μας, και ιδιαιτερα εχθρικη ενδεχομενως.
αν σ'αυτα προστεθει οτι στο 2ο ματς η Σιενα ειχε 23% νομιζω στα 3ποντα, ενω εχει κοντα στο 50% συνηθως, τοτε καταλαβαινετε οτι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.


Η διαιτησία πιστεύω ότι θα είναι υπέρ μας(ή τουλάχιστον όχι εναντίον μας) όπως και στο ματς που χάσαμε... Μου φαίνεται πολύ λογικό η ULEB να θέλει και τις 2 ελληνικές ομάδες στο Φ4 καθώς είναι εμπορικότατες, με τεράστια μπάτζετ, τρελαμένους φιλάθλους και έντονο ελληνικό στοιχείο στη Γερμανία.

Το ποσοστό τους στα 3ποντα ήταν περισσότερο αποτέλεσμα καλής δικιάς μας περιφερειακής άμυνας, την οποία μπορούμε ξαναπαίξουμε και να έχουν αντίστοιχα χαμηλό ποσοστό.

Όσο για τα υπόλοιπα αγωνιστικά ο Παρισινός νομίζω ότι με κάλυψε. Πιστεύω ότι και ο ΠΑΟ και η Μπαρτσελόνα θα προκριθούν εν τέλει. Για μας όμως υπάρχει η απαραίτητη προϋπόθεση να ξεκαβαλήσει λίγο ο Ζότς και να πάψει να θεωρεί τον εαυτό του μεγαλύτερο από το παιχνίδι... Ρε Ιτούδη πες του καμιά κουβέντα κι ας αναψοκοκκινήσει λίγο παραπάνω! Λίγος ορθολογισμός παραπάνω χρειάζεται... Ακόμα και ο Γιαννάκης εκεί στο +16 θα έλεγε "υπομονή και περάστε τη μπάλα μέσα" και θα το έπαιρνε το ματς...
vastravoud
To switch στο αντίπαλο σκριν σημαίνει ότι δε μένει καθόλου ελεύθερος ο αντίπαλος περιφερειακός για τρίποντο. Εντάξει, ουδέν κακόν αμιγές καλού(και το αντίστροφο φυσικά)
Air Kef
QUOTE
Ακόμα και ο Γιαννάκης εκεί στο +16 θα έλεγε "υπομονή και περάστε τη μπάλα μέσα" και θα το έπαιρνε το ματς...


Καλά, μην το λες.
Από το +18 στο -7 βρεθήκαμε κι εμείς στο 1ο ματς, απλά είχαμε τρόπο και χρόνο να αντιδράσουμε.Ενδεχομένως κι ο ΠΑΟ αν ειχε κανα 10λεπτο ακόμα, να έκανε το ιδιο.
nosferatu
QUOTE(Nik7 @ Mar 28 2009, 18:15 ) *
το θεωρω δεδομενο οτι η διαιτησια θα ειναι στην καλυτερη περιπτωση διακριτικα εχθρικη για μας, και ιδιαιτερα εχθρικη ενδεχομενως.
αν σ'αυτα προστεθει οτι στο 2ο ματς η Σιενα ειχε 23% νομιζω στα 3ποντα, ενω εχει κοντα στο 50% συνηθως, τοτε καταλαβαινετε οτι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.


by the way αν κατι υπαρχει που διαμορφωνεται αρνητικα εναντιων μας, αυτο ειναι το κλιμα εντος και εκτος του Palasports Mens Sana-βλεπε εξωφυλλο Πρασινης.

Επισης 50% δεν υπαρχει καμια ομαδα που να σουταρει στον πλανητη γη. Η Σιενα εχει φετος στην Ευρωλιγκα 39% και ο Παο 35%. Βεβαια οπως αποδειχθηκε στα 2 πρωτα ματς δεν παιζουν οι αριθμοι μπασκετ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι σουταρουμε πολυ καλυτερα απο το μεσο ορο μας, και σουταρουν πολυ χειροτερα, οσον αφορα τα 3ποντα.

Στο μονο που στηριζω μια , μικρη πλεον, αισιοδοξια ειναι η υπερχρησιμοποιηση των ατου των Ιταλων στα 2 πρωτα μας, οπου McIntyre και Kaukenas χτυπησαν 2 βαρβατα 35αρια, ενω το δικο μας "rotation" δεν επετρεψε σε κανεναν παικτη μας να ξεπερασει τα 30 λεπτα συμμετοχης σε κανενα απο τα παιχνιδια. Η Σιενα ομως ζητησε και πετχυε την αναβολη του σημερινου της αγωνα με την Αβελινο, αλλα τεσπα.

ΥΓ καλως σας βρηκα

QUOTE(piratiko @ Mar 28 2009, 19:23 ) *
Ο Ολυμπιακος παντως σταθηκε πολυ μα πολυ τυχερος που του κατσε η Ρεαλ.


Δεν του κατσε οπως το εννοεις φιλε μου η Ρεαλ, πηγε και κερδισε μεσα στη Βιττορια την Ταου, πραγμα διολου ευκολο...
j-kidd13
Το θεμα ειναι οτι η Σιενα μεσα στην εδρα της παρουσιαζεται καλυτερη...Οπως ειναι λογικο παιρνει ωθηση απο τον κοσμο,ο οποιος απ οσα ματς εχω δει με τον Παναθηναικο,κανει μια εδρα κολλαστηριο.Γι αυτο φοβαμαι το περιφερειακο σουτ κυριως για τα 2 επομενα παιχνιδια(μιας και το σουτ ειναι και θεμα ψυχολογιας),αφου η Σιενα στηριζει το παιχνιδι της κυριως στον βομβαρδισμο απο το 3ποντο...Και παραλληλα αυτο το συν που εχει η Σιενα απο την εδρα της,μετατρεπεται σε μειον για τον αντιπαλο,οπου με φανατισμενη ατμοσφαιρα στις κερκιδες υπαρχει το ρισκο της ελλειψης αυτοσυγκεντρωσης...Κατι που εν μερει ειχαμε και στο ματς της α φασης,οπου χασαμε το παιχνιδι μεσα απο το χερια μας.Θελω να δω πως θα διαχειριστει η ομαδα αυτο το προβλημα στις αλλαγες των σκριν της Σιενα...Δεν μπορω να πιστεψω οτι θα φαμε παλι 50+ ποντους απο 2 μονο παιχτες...
nosferatu
Nαι μεν η εδρα της Σιενα ειναι η πιο "ελληνικη" της Ευρωπης αλλα-επειδη εχω παρακολουθησει αγωνες κ απο τα 2 γηπεδα σαν φιλος του ΠΑΟ- παικτες που παλευουν-κερδιζουν αγωνες μεσα στο ΣΕΦ δεν τους φοβαμαι εκει μεσα.
a bullet for your head
Ο Παναθηναϊκός, ίσως, παίζει το σημαντικότερο παιχνίδι του τη φετινή χρονιά κόντρα στη Σιένα. Ο προημιτελικός της ερχόμενης Τρίτης στην Τοσκάνη θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, τη συνέχεια των «πράσινων» στην Ευρωλίγκα και όλοι στους κυπελλούχους Ελλάδος έχουν στρέψει, αποκλειστικά, εκεί το ενδιαφέρον τους. Έτσι, οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση της Κυριακής, ώστε να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας.

Η αποστολή θα «πετάξει» τη Δευτέρα για την Ιταλία και στην προπόνηση της Κυριακής, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, κάτι που ισχύει και για τους Διαμαντίδη, Περπέρογλου και Νίκολας.

πηγη:NOVA Σπορ FM 94.6

Ελπιζω οι κ.Γιαννακοπουλοι,να φερουν ''γουρι''..
Εκει που λεει ''το σημαντικοτερο παιχνιδι......'',θα συμπληρωνα μεχρι το επομενο..


silversurfer
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ..

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ..

Την Τρίτη μας δείχνει το novasport1 οπότε έχουμε βάσιμες ελπίδες να κερδίσουμε μέσα στην Ιταλία... 69.gif icon_drunk.gif
Την Πέμπτη πάλι θα μας δείξει το τυχερό ΣΚΑΪ...

Πλάκα τέλος.. (αν βέβαια νικήσουμε αύριο κ χάσουμε την Πέμπτη όσο λογικό κ αν είναι σα σενάριο, εγώ θα πιστέψω ότι φταίει ο ΣΚΑΪ)

Πήρε λέει 15 παίκτες μαζί του ο Ζοτς κ θα πάρει κ τον Αλβέρτη.. Ξαναλέω κ τονίζω ότι θεωρώ κρισημότατο τον αυριανό αγώνα.. Με νίκη αύριο όλα θα πάνε καλά διαφορετικά προβλέπω την καταστροφή.
Nik7
καλα, το θεμα που εχετε ξεκινησει με ΣΚΑΙ κ γρουσουζιες δεν το συζητω καν, ειναι εντελως παιδικο κ να το λεμε.
αν παιξουμε ως ομαδα, τοτε δε μπα να μας δειχνει και το ΓΑΥΡΟΣ-TV, θα κερδισουμε.
αν παλι παιξουμε οπως στο διαστημα 27-40 την περασμενη εβδομαδα, τοτε χ...τα Χαραλαμπε!
αυτο ομως που αξιζει ν'αναφερουμε ειναι κατι που επεσημαναν κι αλλα παιδια εδω, αλλοι πιο κομψα, αλλοι πιο 'αγρια', ειναι η μεροληψια των σχολιαστων του ΣΚΑΙ, η οποια πραγματι πλεον κατανταει εμετικη.
περυσι με το Σιγαλα και καποιους αλλους ηταν χειροτερη, αλλα και η της πεμπτης ηταν ντροπη για ενα καναλι που θελει να λεγεται δημοκρατικο και αμεροληπτο.
μονο το take-5 του σχολιαστη δεν ακουστηκε οταν έβαλε το 3ποντο ο Stonerook. πραγματικα λυπαμαι για λογαριασμο τους.
αν ειναι ετσι ας το δηλωσουν 'ειμαστε το επισημε καναλι του Ολυμπιακου' να ξερουμε πού βαδίζουμε.
οταν βλεπεις τσουκαλα δεν περιμενεις να δεις το BBC, αλλα οταν καποιος σου πουλαει ουδετεροτητα και σου σερβιρει προκληση τοτε ειναι εξοργιστικο.
στα της τριτης τωρα.
θα χρειαστει περισσια δυναμης και συγκεντρωσης, αλλα εαν παιξουμε με σχεδιο και χτυπησουμε στη ρακετα τους, κρατησουμε ενα σχετικα χαμηλο τεμπο, και δεν μας σφαξουν οι διαιτητες, τοτε εχουμε ελπιδες.
εαν τα καταφερουμε στην τοσκανη, δεν το συζητω, θα τους παρουμε ο κοσμος να χαλασει ενα παιχνιδι ακομη, ειτε εκει και οπωσδηποτε εδω.
σ'αυτη τηνπεριπτωση θα τον παραδεχτω τον ζοτς οτι πραγματι ξερει να φευγει απο τα πολυ δυσκολα.
γιατι, μην γελιομαστε, ειμαστε στα πολυ βαθια νερα αυτη τη στιγμη.
Paris87
Ετσι οπως μας πηρε ματς η Σιενα εδω μεσα θα παρουμε κ εμεις εκει εαν θελουμε να λεγομαστε μεγαλη ομαδα.
Τι δηλαδη? Η Σιενα ειναι καλυτερη κ καταφερε να κανει το break...?
Εαν ειμαστε ΟΜΑΔΑ με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ηρθε η ωρα να το αποδειξουμε...αλλιως ας χασουμε εαν δεν παμε καλα.
Τελος! smiley.gif
j-kidd13
QUOTE(Paris87 @ Mar 30 2009, 13:53 ) *
Ετσι οπως μας πηρε ματς η Σιενα εδω μεσα θα παρουμε κ εμεις εκει εαν θελουμε να λεγομαστε μεγαλη ομαδα.
Τι δηλαδη? Η Σιενα ειναι καλυτερη κ καταφερε να κανει το break...?
Εαν ειμαστε ΟΜΑΔΑ με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ηρθε η ωρα να το αποδειξουμε...αλλιως ας χασουμε εαν δεν παμε καλα.
Τελος! smiley.gif

Παιδια η σειρα θα ερθει να τελειωσει εδω...για εναν απλο λογο......Γιατι δεν μπορεσα να παω στα 2 πρωτα παιχνιδια,και ειναι κριμα να μην δω ουτε ενα παιχνιδι της σειρας.... smiley.gif

Περα απ την πλακα,ενα ματς θα το απρουμε(τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω)...Καλη ομαδα η Σιενα,καλη και φανατισμενη εδρα,οκ,αλλα ο Παναθηναικος εχει μεγαλυτερο βαρος ως ομαδα,πιο βαρια φανελα,και ενα ματς πρεπει και μπορει να το παρει...
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 30 2009, 14:00 ) *
Παιδια η σειρα θα ερθει να τελειωσει εδω...για εναν απλο λογο......Γιατι δεν μπορεσα να παω στα 2 πρωτα παιχνιδια,και ειναι κριμα να μην δω ουτε ενα παιχνιδι της σειρας.... smiley.gif


Για τον ιδιο λογο θα κερδισουμε,γιατι ουτε εγω πηγα στα 2 παιχνιδια.. biggrin.gif

Μακαρι να παρουμε το ματσακι αυριο,
γιατι αν χασουμε το βλεπω πολυ δυσκολο να ισοφαρισουμε την Πεμπτη.
Οσο για την ατμοσφαιρα που θα συναντησουν οι παικτες,
σε τετοιο επιπεδο οι παικτες,τετοια γηπεδα τα εχουν..βαρεθει..

Ας παιξουν το μπασκετ που ξερουν και πρεπει
και να φερουν παλι την σειρα στην Αθηνα.
j-kidd13
http://www.sport-fm.gr/article/170867

Δηλωσεις Ζοτς και Σαρας για τα παιχνιδια με Σιενα στην Ιταλια
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 30 2009, 14:20 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/170867

Δηλωσεις Ζοτς και Σαρας για τα παιχνιδια με Σιενα στην Ιταλια


"Εμείς ευθυνόμαστε που χάσαμε στην έδρα μας και μπήκαμε σε μπελάδες, αλλά σαν ομάδα έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε."

Οι πιο σωστες κουβεντες απο τον Σαρας.
j-kidd13
QUOTE(stefan @ Mar 30 2009, 14:53 ) *
"Εμείς ευθυνόμαστε που χάσαμε στην έδρα μας και μπήκαμε σε μπελάδες, αλλά σαν ομάδα έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε."

Οι πιο σωστες κουβεντες απο τον Σαρας.

Καλα δεν ειπε και κατι που δεν ξερουμε...Αντε,ηρθε ο καιρος να σταματησουν οι 14 σερι νικες της Σιενα στην εδρα της στην ευρωλιγκα...
Gash
Το ότι εχουμε μεγαλύτερο βάρος και πιο βαριά φανέλα δε λεεί και πολλά
Κι απο τη Παρτιζάν πέρυσι μεγαλύτερο βάρος είχαμε αλλά....
Στο γήπεδο κρίνονται όλα
Γενικά πάντως είμαστε ασταθείς φέτος και κανείς δε μπορεί να προβλέψει τίποτα, όλα μπορούν να συμβούν
cynic
Γενικα εγω δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος... Οσο για αυτους που λενε να σταματησουν τα switch στο σκριν θα συμφωνησω με ενεαν παραπανω οτι αυτο γινεται για να κλεισουμε το τριποντο τους, κατι που εχει επιτευχθει... Εχω περιεργεια παντως να δω πώς θα αντιμετωπισουμε το ματς αυριο
PARISINOS
QUOTE(cynic @ Mar 30 2009, 17:26 ) *
Γενικα εγω δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος... Οσο για αυτους που λενε να σταματησουν τα switch στο σκριν θα συμφωνησω με ενεαν παραπανω οτι αυτο γινεται για να κλεισουμε το τριποντο τους, κατι που εχει επιτευχθει... Εχω περιεργεια παντως να δω πώς θα αντιμετωπισουμε το ματς αυριο


Συμφωνω οτι εχουμε ανακοψει τον καταιγισμο τριποντων, αλλα τι να το κανω αν ειναι να τρωμε 40 λευ απ ανα παιχνιδι?

Οσο και να κλεινεις το τριποντο, one on one πεκοβιτς η μπατιστ με μακινταιρ ειναι αυτοκτονια. Καλυτερα να τον αφησεις να βαρεσει τριποντο.

Επισης δεν ειπαμε να κοψει τις περιστροφες ο ζοτς. Απλα μπορει να περιστρεφεται η αμυνα εκτος του σεντερ. Δεν ειναι αναγκη να κανει switch ντε και καλα με τον ψηλο, ειδικα αν αυτος ειναι ο πεκο.
j-kidd13
QUOTE(PARISINOS @ Mar 31 2009, 12:49 ) *
Συμφωνω οτι εχουμε ανακοψει τον καταιγισμο τριποντων, αλλα τι να το κανω αν ειναι να τρωμε 40 λευ απ ανα παιχνιδι?

Οσο και να κλεινεις το τριποντο, one on one πεκοβιτς η μπατιστ με μακινταιρ ειναι αυτοκτονια. Καλυτερα να τον αφησεις να βαρεσει τριποντο.

Επισης δεν ειπαμε να κοψει τις περιστροφες ο ζοτς. Απλα μπορει να περιστρεφεται η αμυνα εκτος του σεντερ. Δεν ειναι αναγκη να κανει switch ντε και καλα με τον ψηλο, ειδικα αν αυτος ειναι ο πεκο.

Συγγνωμη,με 26 σουτ 3 ποντων απο πλευρας Σιενα,θεωρειτε οτι ο Παναθηναικος εχει ανακοψει το τριποντο της Σιενα?Δηλαδη αν δεν το ειχαμε κοψει,ποσα θα ειχαν σουταρει...50??
dominik
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 31 2009, 12:56 ) *
Συγγνωμη,με 26 σουτ 3 ποντων απο πλευρας Σιενα,θεωρειτε οτι ο Παναθηναικος εχει ανακοψει το τριποντο της Σιενα?Δηλαδη αν δεν το ειχαμε κοψει,ποσα θα ειχαν σουταρει...50??

φιλε κιντ μη τα δραματοποιουμε και ολα,αν θυμασαι,πολλα τα εκαναν ειτε με παικτη
κρεμασμενο πανω τους,κατιν που ωφειλεται και στο ψιλοαναρχο στυλ μπασκετ που
παιζουν, η στο τελος της επιθεσης[ειδικα ο μακ ινταιρ] bball.gif
kaukasios
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 31 2009, 12:56 ) *
Συγγνωμη,με 26 σουτ 3 ποντων απο πλευρας Σιενα,θεωρειτε οτι ο Παναθηναικος εχει ανακοψει το τριποντο της Σιενα?Δηλαδη αν δεν το ειχαμε κοψει,ποσα θα ειχαν σουταρει...50??

εννοει οτι δεν τρωμε πολλα τριποντα,αν καταλαβα καλα.η σιενα σημαδευει το πικ με τον παικτη που παιζει αμυνα ο πεκο για να αποκτησουν πλεονεκτημα.
j-kidd13
QUOTE(dominik @ Mar 31 2009, 12:59 ) *
φιλε κιντ μη τα δραματοποιουμε και ολα,αν θυμασαι,πολλα τα εκαναν ειτε με παικτη
κρεμασμενο πανω τους,κατιν που ωφειλεται και στο ψιλοαναρχο στυλ μπασκετ που
παιζουν, η στο τελος της επιθεσης[ειδικα ο μακ ινταιρ] bball.gif

Με κρεμασμενο παιχτη οπως λες...δεν θυμαμαι και πολλα(για να μην πω οτι δεν θυμαμαι κανενα...).Δεν μιλαμε βεβαια για σουτ με αμυνα απο το 1,5 μετρο....Θελω να πω οτι με 54 σουτ 3 ποντων σε 2 ματς,δεν μπορουμε να λεμε οτι κοψαμε το 3ποντο της Σιενα...Αλλο που δεν μπηκαν τα περισσσοτερα απο αυτα...
silversurfer
Θεωρητικά όμως όταν μια ομάδα έχει καλό ποσοστό στα 3ποντα, όλη τη χρονιά, είτε μέσα είτε έξω το να την κάνεις να είναι άστοχη είναι μια επιτυχία. 3ποντα θα σουτάρει ούτως ή άλλως κ ειδικά όταν της έλειπε ο Λαβρίνοβιτς.. Τώρα αν αυτό που πάθαμε ήταν πατατράκ κ αντι να μας βάζουν τα 3ποντα μας βάζαν λέυ-απ είναι άλλο θέμα..
Σημασία έχει ότι τους κόψαμε τη φόρα στα 3ποντα smiley.gif

Φυσικά δεν ειρωνεύομαι κανέναν από εσάς αλλά τον Ζοτς..
thrylos7
QUOTE
Συγγνωμη,με 26 σουτ 3 ποντων απο πλευρας Σιενα,θεωρειτε οτι ο Παναθηναικος εχει ανακοψει το τριποντο της Σιενα?Δηλαδη αν δεν το ειχαμε κοψει,ποσα θα ειχαν σουταρει...50??


Άνετα όμως... Χωρίς έλεος! biggrin.gif

Ίσως το δούμε και αυτή την εβδομάδα, ειδικά αν ο Παναθηναϊκός τη ζορίσει και αποκτήσει το πάνω χέρι...
spysta
Αν καταφερει να κερδισει ο Παναθηναικος θα προκειται για μεγαλη μαγκια ..
να πω την αληθεια παντως το βλεπω πολυ δυσκολο να παρει καποιο ματς.Οχι οτι δεν μπορει βεβαια ... απλα θα πρεπει ολοι τους να υπερβαλλουν εαυτους
Επισης θεωρω οτι με το σημερινο ειναι και το κρισιμοτερο .. αν κερδισει ο ΠΑΟ την φερνει την σειρα στα μετρα του και παει ''λογικα'' για ενα do or die παιχνιδι στο ΟΑΚΑ .. αν ομως κερδισει η Σιενα πιστευω οτι η προκριση θα παει στους Ιταλους την Πεμπτη.

Πραγματικα εχουν πολυ μεγαλο ενδιαφερον τα παιχνιδια αυτης της σειρα μετα την νικη των Ιταλων απο αποψη ομαδων,στρατηγικης,προπονητων,εδρας.παικτω
ν,ματς απ,φασαριας κτλ και ειναι ΚΡΙΜΑ και $##&#&# που η Ευρωλιγκα τα εβαλε ολα την ιδια ωρα!!τι στα διαλα σκεφτονταν ?? 45.gif
a bullet for your head
39-26 Ως τωρα υπερ του ΠΑΟ..
Μακαρι να συνεχισει ετσι..
piratiko
Και με σκανδαλωδη διαιτησια και με 9 λαθη ohmy.gif

j-kidd13
Παμε αρκετα καλα και στις 2 πλευρες του παρκε...Θελει συγκεντρωση και περιορισμο λαθων.Ο Διαμαντιδης εχει δωσει 2 φορες την μπαλα στη Σιενα με τον ιδιο τροπο(του εχει κοψει την πασα ο Στοουνρουκ),και ο Μπατιστ εχει χασει απο τα χερια του 2 φορες την μπαλα...
silversurfer
Ντρέπομαι να ποστάρω...

Δεν έχω να πω κάτι.. Δεν θέλω να γίνω κωλοτούμπας οπότε το βουλώνω κ απολαμβάνω τη νύχτα μου ως Παναθηναϊκός με την τεράστια νίκη μας μέσα στην Ιταλία...
Λογικά η σειρά θα έρθει στην Αθήνα ξανά.. Ελπίζω μόνο οι αγαπημένοι μας κάφροι να μην πετάξουν τα πάντα στο 5ο κ τελευταίο ματς..

ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα.. Υποκλείνομαι στον Ζοτς κ τους παίκτες του κ του βουλώνω..

Τσαρταρής κ Σπανούλης οι καλύτεροι παίκτες μας?? Μήπως επειδή δεν έχει venue στη Σιένα?? smiley.gif

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
taz4
53 - 72

αμυνάρα!έβαλε πολλούς πόντους η σιενα προς το τέλος αλλιώς ούτε τους 50 δεν θα περνούσαν!
να δούμε αν θα κάνουμε το 3-1 ή θα πάμε να δούμε ματσάκι στο ΟΑΚΑ!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.