Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
PARISINOS
Παντως χωρις να επικροτω οτι εγραψε ο φιλος lefkadian , να υπενθυμισω ( μιας και μερικοι μιλατε για κακομοιρια) οτι στο φαιναλ φορ περσυ, ο ιδιος ο παπαλουκας ανεφερε μετα τον ημιτελικο που ειχε αποκλειστει οτι θα υποστηριξει στον τελικο ΤΣΣΚΑ.

Και τοτε βεβαια δεν τον ειπε κανενας κακομοιρη, αλλα ολοι ( οι φιλοι του ΟΣΦΠ βασικα , γιατι οι του ΠΑΟ τον βριζανε ) λεγανε οτι μακαρι να ηταν ολοι οι παιχτες τοσο ευθεις, και οτι επιτελους βρηκαμε εναν που λεει οτι σκεφτεται και δεν αρκειται σε ξυλινες δηλωσεις....
Germany96
Κι εγω αν στον τελικο δεν αγωνιζονταν οι πρωην συμπαικτες του κι ο αγαπημενος του προπονητης, δεν ξερω αν θα τον ελεγα κακομοιρη, αλλα κομπλεξικο με τον ΠΑΟ σιγουρα. Ακομα κι ετσι παντως την θεωρω αρκετα ακομψη την δηλωση του αφου και στον ΠΑΟ βρισκονταν καποιοι συμπαικτες του απο την Εθνικη και ισως θα επρεπε να ειναι περισσοτερο διπλωματικος.
nickomcbr
Και για μένα είναι φυσιολογικό να υποστηρίζουν οι μεν τους αντιπάλους των δε. Με μέτρο όμως. Είναι λίγο ξεφτίλα να βγαίνεις να πανηγυρίζεις (όπως κάνουν οι γνωστές φυλλάδες σήμερα).

Κακομοιριά είναι να πανηγυρίζεις για ξένες ομάδες όταν δεν μπορεί η δική σου να ξεπεράσει την αντίπαλη. Ξεφτίλα είναι να φοράς και τα χρώματα αυτής της άλλης ομάδας! Σαν να είσαι άντρας που δεν μπορείς να ικανοποιήσεις την γυναίκα σου και χαίρεσαι όταν την ικανοποιεί άλλος!! Δυστυχώς, αυτά γίνονται στην Ελλάδα περισσότερο βέβαια στο ποδόσφαιρο...
Germany96
Στη νεκρανασταση του topic που κυριαρχει ενας off-topic σουρεαλισμος η παρομοιωση αυτη ειναι το αγαπημενο μου σημειο:
QUOTE(nickomcbr @ May 10 2010, 10:33 ) *
...Ξεφτίλα είναι να φοράς και τα χρώματα αυτής της άλλης ομάδας! Σαν να είσαι άντρας που δεν μπορείς να ικανοποιήσεις την γυναίκα σου και χαίρεσαι όταν την ικανοποιεί άλλος!!

Οταν ο Lars von Trier συναντα τον Τακη Τσουκαλα icon_drunk.gif
(Αν και για διαφορετικους λογους θα διαφωνουσαν και οι δυο με τον nickomcbr, παλι εχει την πλακα του ο συγκερασμος)
kseplenhs
QUOTE(rankin @ May 10 2010, 09:42 ) *
κοίτα να δεις, τα περί "εξ ιδίων και αλλότριων" καλό θα είναι να μου τα πει κανένας παλιός εδώ μέσα, που έχει διαβάσει και κανένα ποστ μου. Οι διάφοροι νεόκοποι καλό θα ήταν να διαβάζατε και κανένα παλιότερο ποστ για να γνωρίζετε και το ιστορικό των συνομιλητών σας, γενικά και ειδικά, εκτός αν νομίζετε ότι εδώ μέσα γράφουμε ως κουραφέξαλας7 και μπυράκιας13 και κανονίζουμε ραντεβού για ξυλίκια στην Λαυρίου..

διαλέγω το "matzaflaris7" για τον εαυτό μου tongue.gif

QUOTE(Germany96 @ May 10 2010, 11:19 ) *
Στη νεκρανασταση του topic που κυριαρχει ενας off-topic σουρεαλισμος η παρομοιωση αυτη ειναι το αγαπημενο μου σημειο:
Οταν ο Lars von Trier συναντα τον Τακη Τσουκαλα icon_drunk.gif
(Αν και για διαφορετικους λογους θα διαφωνουσαν και οι δυο με τον nickomcbr, παλι εχει την πλακα του ο συγκερασμος)

lol...

πιστευω πως ο τσουκαλάς θα διαφωνουσε μόνο και μόνο για να το εκφράσει πιο παραστατικά
Germany96
QUOTE(matzaflaris7 @ May 10 2010, 11:48 ) *
lol...

πιστευω πως ο τσουκαλάς θα διαφωνουσε μόνο και μόνο για να το εκφράσει πιο παραστατικά

Οχι τον Τακαρο τον χρησιμοποιω σαν Ιδεα, πανω απο Ολυμπιακο και Παναθηναικο, σαν συμβολο του αγνου Ελληνα φιλαθλου.

Θα του ελεγε ο Δανος του nickomcbr πως αυτη η πραξη αυτοθυσιας του συζυγου ειναι η απολυτη εκφραση της ανιδιοτελης εννοιας της Αγαπης κι ο Ταικ θα απαντουσε "Οποιος σας ... , γαυρος ειναι ρε".
rankin
QUOTE(Germany96 @ May 10 2010, 11:58 ) *
Οχι τον Τακαρο τον χρησιμοποιω σαν Ιδεα, πανω απο Ολυμπιακο και Παναθηναικο, σαν συμβολο του αγνου Ελληνα φιλαθλου.

Θα του ελεγε ο Δανος του nickomcbr πως αυτη η πραξη αυτοθυσιας του συζυγου ειναι η απολυτη εκφραση της ανιδιοτελης εννοιας της Αγαπης κι ο Ταικ θα απαντουσε "Οποιος σας ... , γαυρος ειναι ρε".

Έχω λιώσει!!! Είναι οι στιγμές που το "Δόγμα 95" μπλέκεται στις πλούσιες μπούκλες του Τάκη! laugh.gif
vastravoud
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι ΛΟΓΙΚΟ να χαίρεται ο Παναθηναϊκος την ήττα του Ολυμπιακού(προσωπικά θεωρώ ΑΧΩΝΕΥΤΗ τη Μπάρτσα πάντως). Το να πανηγυρίζουμε όμως μας μικραίνει. ΟΚ, έχασε ο Ολυμπιακός, εμείς δεν ήμασταν όμως καν εκεί, οπότε παμε να πάρουμε πρωτάθλημα.

End of story
nickomcbr
QUOTE(vastravoud @ May 10 2010, 12:34 ) *
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι ΛΟΓΙΚΟ να χαίρεται ο Παναθηναϊκος την ήττα του Ολυμπιακού(προσωπικά θεωρώ ΑΧΩΝΕΥΤΗ τη Μπάρτσα πάντως). Το να πανηγυρίζουμε όμως μας μικραίνει. ΟΚ, έχασε ο Ολυμπιακός, εμείς δεν ήμασταν όμως καν εκεί

+1

Κατά τα άλλα, να απαντήσω στις ειρωνίες με ειρωνία (ή αν το πείτε "πλάκα" με "πλάκα"): με τιμάει που στις απόψεις μου διαβλέπετε τόσα επίπεδα και τόσο ετερόκλητους συγκερασμούς... Εκλαμβάνω την έλλειψη αντεπιχειρήματος ως συμφωνία.
Germany96
Ουτε ειρωνια υπηρχε, ουτε και διαφωνια στην ουσια του post σου (εξ ου και η ελλειψη αντεπιχειρηματων). Απλα μου φανηκε αστειο πως η συγκεκριμενη σου παρομοιωση τυχαινει να εχει καποια κοινα σημεια με την συγκεκριμενη ταινια: http://en.wikipedia.org/wiki/Breaking_the_Waves wink.gif
lefkadian
QUOTE(PARISINOS @ May 10 2010, 09:48 ) *
Παντως χωρις να επικροτω οτι εγραψε ο φιλος lefkadian , να υπενθυμισω ( μιας και μερικοι μιλατε για κακομοιρια) οτι στο φαιναλ φορ περσυ, ο ιδιος ο παπαλουκας ανεφερε μετα τον ημιτελικο που ειχε αποκλειστει οτι θα υποστηριξει στον τελικο ΤΣΣΚΑ.

Και τοτε βεβαια δεν τον ειπε κανενας κακομοιρη, αλλα ολοι ( οι φιλοι του ΟΣΦΠ βασικα , γιατι οι του ΠΑΟ τον βριζανε ) λεγανε οτι μακαρι να ηταν ολοι οι παιχτες τοσο ευθεις, και οτι επιτελους βρηκαμε εναν που λεει οτι σκεφτεται και δεν αρκειται σε ξυλινες δηλωσεις....

...και δεν ειδα και κανεναν να αναφερεται σε μερικους καφρους που την επεσαν στο Μποντιρογκα. Τοτε ολα καλα. Αν εγω ειμαι το προβλημα που δεν εγραψα τιποτα ειρωνικο ή προσβλητικο και απλα πανηγυρισα τοτε τι να πω. Απο την αλλη φορα θα παιρνω την αδεια σας να πανηγυρισω. Εγω νομιζα οτι εδω ειναι ενα καφενειο που μπορουμε να τα λεμε ολα χωρις να προσβαλλουμε. Αλλα μαλλον εδω γραφουν καποιοι που δεν εχουν ιδρωσει ποτε φανελα και δεν εχουν σχεση με τον αθλητισμο. Σε χωρες με πολυυυυυυ ανωτερη αθλητικη κουλτουρα οι αντιπαλοι πανηγυριζουν με τις αποτυχιες των αντιπαλων. Στη Ρωμη οι οπαδοι της Λατσιο πανηγυριζαν μαζι με τους οπαδους της Ιντερ το σκουντετο εναντια στη Ρομα, στην Ισπανια οι οπαδοι της Ρεαλ βγηκαν στους δρομους μετα τον αποκλεισμο της Μπαρτσα, στην Αγγλια η Λιβερπουλ εκατσε και εχασε (εν μεσω πανηγυρισμων) στην εδρα της απο την Τσελσι για να μην παρει το πρωταθλημα η Μαντσεστερ. Και αυτα ειναι παραδειγματα των τελευταιων 15 ημερων. Οσο για τους υπερευαισθητους φιλους του ΟΣΦΠ να τους θυμισω το 1996 που μετα τον αποκλεισμο του ΠΑΟ απο τον Αγιαξ καηκε ο Πειραιας και το αξεχαστο πρωταθλημα του 1994 που πανηγυριζαν μαζι με τους ΑΕΚτζηδες στη Φιλαδελφεια τον τιτλο της ΑΕΚ.
Στην πυρα λοιπον, να μην ξαναγραψω ποτε και τιποτα γιατι προσβαλλω τον αθλητικο πολιτισμο μας. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...
Οσο για καποιο φιλο που εμπλεξε και τον Καρατζαφερη στην κουβεντα να του πω οτι οι αγωνες δινονται στο δρομο και στην πραγματικη ζωη και οχι στα πληκτρολογια και στα PC. Εδω κανουμε τον χαβαλε μας για να ξεσκαμε. Και να το παω λιγο παρακατω εμενα η συνειδηση μου σαν ακροαριστερος ειναι καθαρα ταξικη και καθολου εθνικη. Γι' αυτο δεν με ενδιαφερουν καθολου οι εθνικες ομαδες (και οι εθνικοι "θριαμβοι") και τα συναφη...
Και κατι τελευταιο: Οποιος εχει προβλημα με αυτα που γραφω ας μου στειλει π.μ. ή αν ενοχλειται τοσο πολυ αναφορα στους mod. Τελος λοιπον και ας μην ενοχλουμαι τους αλλους φιλους με προσωπικες αντιπαραθεσεις...
vastravoud
By the way αυτό με το Μποντιρόγκα δεν το καταλαβαίνω. Επειδή ορισμένοι είναι ΟΡΘΙΑ ΖΩΑ πρέπει δηλαδή να το επισημαίνουμε; Να πρέπει δηλαδή να το επιβεβαιώσουμε: "Κοίτα πόσο γίδια είναι αυτοί που του την έπεσαν";

Τα γουρουνια έχουν ίδια μούρη, είτε είναι πράσινα, είτε κόκκινα....
lefkadian
QUOTE(rankin @ May 10 2010, 09:42 ) *
κοίτα να δεις, τα περί "εξ ιδίων και αλλότριων" καλό θα είναι να μου τα πει κανένας παλιός εδώ μέσα, που έχει διαβάσει και κανένα ποστ μου. Οι διάφοροι νεόκοποι καλό θα ήταν να διαβάζατε και κανένα παλιότερο ποστ για να γνωρίζετε και το ιστορικό των συνομιλητών σας, γενικά και ειδικά, εκτός αν νομίζετε ότι εδώ μέσα γράφουμε ως κουραφέξαλας7 και μπυράκιας13 και κανονίζουμε ραντεβού για ξυλίκια στην Λαυρίου..
Μιλάω σοβαρά και απευθύνομαι τόσο σε εσένα όσο και σε φίλους του Ολυμπιακού που άνοιξαν έναν λογαριασμό εδώ και 2-3 μήνες που αποφάσισαν να ασχοληθούν με το μπασκετ, και έχουν αρχίσει να γράφουν καφενειακά, ερειστικά και ανούσια σχόλια που πραγματικά, βγάζουν μόνο κακομοιριά εκατέρωθεν.

[
Αυτή είναι η άποψη της σχολής καρατζαφέρη (αφού το πας πολιτικά το πράγμα)
Η Ελλάδα έχει φτάσει στο πάτο γιατί αν υπάρχουν μερικοί εργατικοί και αξιοπρεπείς άνθρωποι, οι 9 στους 10 πέφτουν να τους φάνε προκειμένου να επιβιώσουν τα κατακάθια..
Ή μήπως κατά βάθος εκτιμάς τον Γιαννάκη;;; (δεν μιλάω για προπονητική αξία. Μιλάω πάνω από όλα για τον Γιαννάκη ως υπόδειγμα μπασκετανθρώπου) Δεν νομίζω....

Για να το κλείσω το θέμα, δεν με ενδιαφέρει αν χάρηκες. Όπως σου είπα, είναι λογικό και αναμενόμενο να χάρηκες. Ο διατυμπανισμός αυτού, είναι αυτό που από πλευράς σου εκφράζει κακομοιριά για την αδυναμία της δικής σου ομάδας να είναι εκεί και να υπερασπιστεί τον τίτλο της.
Η δική μου ομάδα πήγε εκεί. Έπαιξε στον τελικό. Έχασε δίκαια και επιστρέφει ως δεύτερη. Δεν περίμενα να στεναχωρηθεί κάποιος Παναθηναϊκός για αυτό.
Όταν όμως το ίδιο βράδυ κάποιος ανεβάζει ποστ να εκφράσει τη χαρά του, στο εδώ και καιρό τερματισμένο τοπικ της δικής του ομάδας για την ευρωλίγκα, ε ναι ρε φίλε μου, είναι κακομοιριά, πως να το κάνουμε...
Είναι και κακομοιριά, είναι και αυτό που κατηγορείς, αφού τελικά, μια χαρά κρύβεσαι, αν όχι πίσω απο το δάχτυλο σου, πίσω απο ένα τόπικ...
Όποιος έχει να πει κάτι αγωνιστικού ενδιαφέροντος, ας το μοιραστεί μαζί μας στο κατάλληλο τόπικ, γιατί αυτό εδώ δεν είναι το φορουμ της "Πράσινης", όπως λανθασμένα έχεις πιστέψει!
Eίναι ένα ακόμα τόπικ του basketforum, ανοιχτό για όλους, και έχει ως θέμα την πορεία του Παναθηναϊκού στην ευρωλίγκα! Εαν εσύ σε ότι έγραψες βρήκες κάτι σχετικό με την πορεία του Παναθηναϊκού στην ευρωλίγκα, πες το μου και εμένα να το σχολιάσουμε παρέα...

Δεν ηξερα οτι υπαρχει κανονισμος που να απαγορευει στα νεα μελη να εκφραζονται. Εδω φιλε δεν ειναι στρατος να υπαρχουν παλιοι και νεοι. Υπαρχουν αποψεις που γραφονται και κρινονται. Οπως κρινεις, θα κριθεις...

Μαλλον εσυ εχεις τελειωσει την σχολη Καρατζαφερη. Σε οτι δεν συμφωνουμε κανουμε τον αλλο εχθρο και τον παραδιδουμε στην πυρα. Εγω λοιπον σαν ακροαριστερος σου λεω οτι για τα χαλια μας φταιει η εργατικη ταξη που ανεχεται να την κοροϊδευουν και να την εκμεταλλευονται ασυστολα. Ολα τα αλλα ερχονται δευτερα. Εμεις παραγουμε την υπεραξια, εμεις εχουμε και την δυναμη για ριξεις και ανατροπες...

Μπορω να σχολιασω ελευθερα και να πανηγυρισω ελευθερα σε οτι θελω και οποια στιγμη θελω. Τελεια και παυλα. Εσυ γιατι μπηκες σε αυτο το τοπικ? Ακομα και οταν παιζετε σε τελικο Ευρωλιγκας ασχολειστε με το τι γραφεται στο τοπικ ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10? Περιεργο "σπορ" και αυτο...
kseplenhs
είναι θεικό αυτό το τοπικ διάολε!!! icon_joy.gif
lefkadian
QUOTE(kseplenhs @ May 10 2010, 14:27 ) *

Αφου αφορα θεϊκη ομαδα smiley.gif
rankin
QUOTE(lefkadian @ May 10 2010, 13:46 ) *
.... Εγω λοιπον σαν ακροαριστερος ....

Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις, είσαι!! w00t.gif

Δεν ζήτησα να μην κρίνομαστε εδω μέσα οι παλιοί. Συμβουλή σου έδωσα. Όταν εκφράζεις μιαν άποψη για κάποιον, φρόντισε να έχεις σφαιρική άποψη για αυτόν και τις απόψεις του, ιδίως αν έχεις την δυνατότητα να την αποκτήσεις! Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να κάνεις κρίσεις που απέχουν πολύ απο την πραγματικότητα..

Αν πάλι δε θες, κανένα πρόβλημα..
colonel gomelsky
QUOTE(kseplenhs @ May 10 2010, 14:27 ) *

Πολύ Βασίλη Σκουντή βλέπεις εσύ! smiley.gif
lefkadian
QUOTE(rankin @ May 10 2010, 20:39 ) *
Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις, είσαι!! w00t.gif

Δεν ζήτησα να μην κρίνομαστε εδω μέσα οι παλιοί. Συμβουλή σου έδωσα. Όταν εκφράζεις μιαν άποψη για κάποιον, φρόντισε να έχεις σφαιρική άποψη για αυτόν και τις απόψεις του, ιδίως αν έχεις την δυνατότητα να την αποκτήσεις! Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να κάνεις κρίσεις που απέχουν πολύ απο την πραγματικότητα..

Αν πάλι δε θες, κανένα πρόβλημα..

Κρινε με απο αυτα που λεω και οχι απο αυτα που ειμαι. Κρινε την αποψη μου και τα επιχειρηματα μου και οχι την προσωπικοτητα μου γιατι δεν με ξερεις...
Και επισης σε παρακαλω μην απομονωνεις τις φρασεις μου γιατι αλλαζεις το νοημα αυτων που γραφω. Απο τους πρωτους διδαξαντες και σε αυτο ο Γκεμπελς. Και ναι στη Ελλαδα του 2010 εχω το δικαιωμα να αυτοπροσδιοριζομαι. Αν θελεις και πολιτικη κουβεντα ανοιξε ενα τοπικ. Αν θελει να δεις τι πρεσβευει η ακρα αριστερα στην Ελλαδα, (τουλαχιστον ενα κομματι της), μπες στο www.antarsya.org offtopic.gif και sorry
colonel gomelsky
Ανταρσία; Όχι ρε συ..

Κάτιν, Γκούλαγκ και φίδια, πτώματα και συνομωσιολογίες, ΝΑΡ, ΟΚΔΕ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΣΕΚ δεν καταλαβαίνω που κολλάνε στο τόπικ.

Του χρόνου δικό μας το 6ο. Αυτή ας είναι η ευχή.
Flash
Ξεκολλήστε λίγο και θυμηθείτε ποιο είναι το θέμα του topic. Δεν βγαίνει τίποτε εκεί που το πάτε και οι μεν και οι δεν.

Κάποιοι βέβαια δεν ξέρετε ούτε οι ίδιοι που του πάτε αλλά anyway...
ALdaperan
το θεμα ειναι : για τορινο απο που κοβουμε εισιτηρια? laugh.gif smiley.gif
Flash
Καλά επειδή:

α) Η Ευρωλίγκα τελείωσε

β) Το topic έχει γίνει "ότι του φανεί του Λωλοστεφανή"

γ) Πρέπει κάπως να τιμήσω το εκπληκτικό θατσερικό avatar μου

TOPIC LOCKED

άντε και του χρόνου να μείνει ανοιχτό περισσότερο tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.