QUOTE(rankin @ May 10 2010, 09:42 )
κοίτα να δεις, τα περί "εξ ιδίων και αλλότριων" καλό θα είναι να μου τα πει κανένας παλιός εδώ μέσα, που έχει διαβάσει και κανένα ποστ μου. Οι διάφοροι νεόκοποι καλό θα ήταν να διαβάζατε και κανένα παλιότερο ποστ για να γνωρίζετε και το ιστορικό των συνομιλητών σας, γενικά και ειδικά, εκτός αν νομίζετε ότι εδώ μέσα γράφουμε ως κουραφέξαλας7 και μπυράκιας13 και κανονίζουμε ραντεβού για ξυλίκια στην Λαυρίου..
Μιλάω σοβαρά και απευθύνομαι τόσο σε εσένα όσο και σε φίλους του Ολυμπιακού που άνοιξαν έναν λογαριασμό εδώ και 2-3 μήνες που αποφάσισαν να ασχοληθούν με το μπασκετ, και έχουν αρχίσει να γράφουν καφενειακά, ερειστικά και ανούσια σχόλια που πραγματικά, βγάζουν μόνο κακομοιριά εκατέρωθεν.
[
Αυτή είναι η άποψη της σχολής καρατζαφέρη (αφού το πας πολιτικά το πράγμα)
Η Ελλάδα έχει φτάσει στο πάτο γιατί αν υπάρχουν μερικοί εργατικοί και αξιοπρεπείς άνθρωποι, οι 9 στους 10 πέφτουν να τους φάνε προκειμένου να επιβιώσουν τα κατακάθια..
Ή μήπως κατά βάθος εκτιμάς τον Γιαννάκη;;; (δεν μιλάω για προπονητική αξία. Μιλάω πάνω από όλα για τον Γιαννάκη ως υπόδειγμα μπασκετανθρώπου) Δεν νομίζω....
Για να το κλείσω το θέμα, δεν με ενδιαφέρει αν χάρηκες. Όπως σου είπα, είναι λογικό και αναμενόμενο να χάρηκες. Ο διατυμπανισμός αυτού, είναι αυτό που από πλευράς σου εκφράζει κακομοιριά για την αδυναμία της δικής σου ομάδας να είναι εκεί και να υπερασπιστεί τον τίτλο της.
Η δική μου ομάδα πήγε εκεί. Έπαιξε στον τελικό. Έχασε δίκαια και επιστρέφει ως δεύτερη. Δεν περίμενα να στεναχωρηθεί κάποιος Παναθηναϊκός για αυτό.
Όταν όμως το ίδιο βράδυ κάποιος ανεβάζει ποστ να εκφράσει τη χαρά του, στο εδώ και καιρό τερματισμένο τοπικ της δικής του ομάδας για την ευρωλίγκα, ε ναι ρε φίλε μου, είναι κακομοιριά, πως να το κάνουμε...
Είναι και κακομοιριά, είναι και αυτό που κατηγορείς, αφού τελικά, μια χαρά κρύβεσαι, αν όχι πίσω απο το δάχτυλο σου, πίσω απο ένα τόπικ...
Όποιος έχει να πει κάτι αγωνιστικού ενδιαφέροντος, ας το μοιραστεί μαζί μας στο κατάλληλο τόπικ, γιατί αυτό εδώ δεν είναι το φορουμ της "Πράσινης", όπως λανθασμένα έχεις πιστέψει!
Eίναι ένα ακόμα τόπικ του basketforum, ανοιχτό για όλους, και έχει ως θέμα την πορεία του Παναθηναϊκού στην ευρωλίγκα! Εαν εσύ σε ότι έγραψες βρήκες κάτι σχετικό με την πορεία του Παναθηναϊκού στην ευρωλίγκα, πες το μου και εμένα να το σχολιάσουμε παρέα...
Δεν ηξερα οτι υπαρχει κανονισμος που να απαγορευει στα νεα μελη να εκφραζονται. Εδω φιλε δεν ειναι στρατος να υπαρχουν παλιοι και νεοι. Υπαρχουν αποψεις που γραφονται και κρινονται. Οπως κρινεις, θα κριθεις...
Μαλλον εσυ εχεις τελειωσει την σχολη Καρατζαφερη. Σε οτι δεν συμφωνουμε κανουμε τον αλλο εχθρο και τον παραδιδουμε στην πυρα. Εγω λοιπον σαν ακροαριστερος σου λεω οτι για τα χαλια μας φταιει η εργατικη ταξη που ανεχεται να την κοροϊδευουν και να την εκμεταλλευονται ασυστολα. Ολα τα αλλα ερχονται δευτερα. Εμεις παραγουμε την υπεραξια, εμεις εχουμε και την δυναμη για ριξεις και ανατροπες...
Μπορω να σχολιασω ελευθερα και να πανηγυρισω ελευθερα σε οτι θελω και οποια στιγμη θελω. Τελεια και παυλα. Εσυ γιατι μπηκες σε αυτο το τοπικ? Ακομα και οταν παιζετε σε τελικο Ευρωλιγκας ασχολειστε με το τι γραφεται στο τοπικ ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10? Περιεργο "σπορ" και αυτο...