QUOTE(bek @ Apr 3 2010, 22:01 )

Εχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του 1ου ομίλου και έχω να καταθέσω τα εξής. Η 1η θέση του ομίλου θα παιχτεί ανάμεσα στις Ιτιές και τον Παναχαϊκό που παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική. Οι Ιτιές έχουν πιο έμπειρη ομάδα (Βαλεοντής, Κιάφας, Γραμματικόπουλος, Σαββόπουλος, Μάργελος, Κουκουλομάτης), αλλά ο Παναχαϊκός δείχνει καλογυμνασμένος με τον Κοτσώνη αλλά και πολύ καλούς παίκτες (Δημόπουλος, Κεπενός, Καραγιάννης). Για την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ, θα παλέψουν ο Σείριος και η Δύμη με ένα ελαφρύ προβάδισμα στον πρώτο γιατί την θεωρώ ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ομάδα και επειδή έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Γιάννη Σταματόπουλο. Η Δύμη έχει το ντεζαβαντάζ ότι μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο έχει δύο αγώνες φωτιά που παίζει όλη τη χρονιά. Από την ομάδα της Κ. Αχαϊας ξεχωρίζει ο Χρυσαναθακόπουλος σαν τη μύγα μες στο γάλα!
Χρόνια πολλά, καλή ανάσταση σε όλους.
καλημέρα και χρόνια πολλα σε όλους!!
Πιστεύω αυτό το Σαββατοκύριακο θα δείξει πολλά...
Απτην άλλη πιστεύω ότι
οι Ιτιές θα είναι αυτοί που θα τερματίσουν πρώτοι...είναι δύσκολο να χάσουν 2 παιχνίδια στα 3 που έχει και να χάσει και διαφορές...αλλά όλοι έχουν βαθμολογικά ελπίδες για πρώτη θέση όπως Σείριος,Δύμη,Παναχαικός.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Υπερίωνας καραδοκεί για την τρίτη θέση σε περίπτωση απωλειών των παραπάνω!!