οχι δεν εγινε τιποτα τρομακτικο! ρουθουνι δεν ανοιξε αλλωστε!
για χθες, αν και δεν ημουν οντως στο γηπεδο, η γνωμη μου ειναι οτι ο πυρινος λαος με τα καραγκιοζιλικια του εφτιαξε ενα τετοιο κλιμα τρομοκρατιας ,υπο τις ευλογιες του μιλος παντα, (καποια στιγμη , ενω εριχναν ο,τι περισεψε απο το πασχα, πηγε προς την κερκιδα ο τεοντοσιτς και νομιζα οτι πηγαινε για να τους ηρεμησει και ο τυπος τους εκανε νοημα να ξεσηκωθουν-ελεος!!) κανοντας σαφες οτι τον παο δεν τον επαιρνε να συνεχισει αλλο αν ηθελαν να φυγουν σωοι απο κει μεσα!
δνε ειναι τυχαιο οτι το σκηνικο διαδραματιστηκε στο 61-66 5 λεπτα πριν το τελος!!!
τι αμφισβητεις απο ολα αυτα?
για χθες, αν και δεν ημουν οντως στο γηπεδο, η γνωμη μου ειναι οτι ο πυρινος λαος με τα καραγκιοζιλικια του εφτιαξε ενα τετοιο κλιμα τρομοκρατιας ,υπο τις ευλογιες του μιλος παντα, (καποια στιγμη , ενω εριχναν ο,τι περισεψε απο το πασχα, πηγε προς την κερκιδα ο τεοντοσιτς και νομιζα οτι πηγαινε για να τους ηρεμησει και ο τυπος τους εκανε νοημα να ξεσηκωθουν-ελεος!!) κανοντας σαφες οτι τον παο δεν τον επαιρνε να συνεχισει αλλο αν ηθελαν να φυγουν σωοι απο κει μεσα!
δνε ειναι τυχαιο οτι το σκηνικο διαδραματιστηκε στο 61-66 5 λεπτα πριν το τελος!!!
τι αμφισβητεις απο ολα αυτα?
Όπως φαίνεται και στο βίντεο η διακοπή είναι στο τρίτο δεκάλεπτο στο 44-48...
Τα καπνογόνα είναι όλα στο περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ έξω από το δίχτυ....Οκ δεν θέλω να κάνω τον κάφρο και να πω ότι είμασταν εκκλησία, αλλά με βάση όλα αυτά που έχουμε δει σε διάφορα ντέρμπυ,όχι δεν θεωρώ ότι υπήρχε κανα τρομερό κλίμα τρομοκρατίας..Εσύ θες να μου πεις δηλαδή ότι οι παίκτες του Παο είπαν "παιδιά ας κάτσουμε να χάσουμε διότι δεν μας βλέπω να την βγάζουμε καθαρή εδώ μέσα??"Εξάλλου ο Παναθηναϊκός δεν είναι η πρώτη φορά που συναντά τέτοια ατμόσφαιρα και δεν νομίζω κι άλλες φορές να έχει επηρεαστεί από αυτό..
Όσο για το Μίλος, εντάξει κάνει μια ενέργεια...Για σένα είναι απερίγραπτη διότι θεωρείς ότι ενισχύει τους κάφρους να γίνουν ακόμα χειρότεροι,προφανώς έχοντας την άποψη ότι αυτά που γίνονται στην κερκίδα είναι επικίνδυνα..
Εγώ θα πω ότι απλά βλέπει ότι ο κόσμος ξυπνά,η ομάδα κάνει μια προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς και ζητάει ακόμα περισσότερη στήριξη,έχοντας την άποψη ότι αυτά που γίνονται στην κερκίδα δεν θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλητών...
Απλά λοιπόν διαφωνούμε...
(Υ.Γ. Άσχετο, αλλά αν χάναμε πάλι πιο πιθανό βλέπω να κινδύνευαν οι δικοί μας παρά οι παίκτες του Παο.Απλά το λέω.)