Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΩΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
ALdaperan
QUOTE(apkat @ Jan 11 2011, 10:57 ) *
Τωρα φυσικα και γω θεωρω οτι η ποιοτητα εχει πεσει στην ομαδα σε σχεση με περσυ αλλα απο την μια δεν μπορω να ακουω για την περσυνη υπερομαδα απο παναθηναικους οι οποιοι θεωρουσαν μεχρι περσυ οτι ο Ολυμπιακος τυχαια επαιξε στον τελικο και απο την αλλη δεν μπορω να διαβαζω ανακριβειες για πιακτες που πιθανοτατα δεν εχουν δει και τοσο(αληθεια τον Νεστεροβιτς σε ποσα ματς τον εχεις δει και σου θυμιζει τον Βουισιτς;; )

μιλησα εγω περσι και ειπα οτι τυχαια εφτασε ο ολυμπιακος εκει που έφτασε? δειξε μου το ποστ και εγω θα παραδεχτω το λάθος μου... μη γενικευουμε και λεμε οτι θέλουμε.. εγω και εσυ μιλαμε τωρα οχι ολος ο κοσμος του παο με ολο το κοσμο του ολυμπιακου...

τον έχω δει το νεστεροβιτς , δε μέτρησα και τα παιχνιδια αλλα δε διέκρινα και κάτι το τόσο εμφανές για να τον πάρετε ή να απορίψετε το σοφοκλη και να προτιμήσετε στη θεση του αυτον...
Zephyr
Ο Νεστέροβιτς καλός και χρυσός είναι, αλλά είναι παίχτης της μιας σεζόν. Δεν είναι για του χρόνου, όχι τουλάχιστον για να παίρνει 1 μύριο όπως φέτος. Δεν αντέχει, πως να το κάνουμε? Αν τον παίρναμε 5 χρόνια πριν θα ήταν σούπερ μεταγραφή, πλέον την σύνταξη του παίρνει ο άνθρωπος, τίμια πάντα και άκρως επαγγελματικά.
Γνώμη μου είναι ότι ο Ντούντα τον επέλεξε για την σταθερότητα και τον ήπιο χαρακτήρα του + το ότι δεν έπαιζε κάτι καλύτερο και προσβάσιμο στην αγορά το καλοκαίρι που μας πέρασε.Όσο για Σόφο τα έχουμε πει και ξαναπεί, στην καλύτερη του μέρα έκανε τον Κρις Μπος και τον Έλτον Μπράντ να ψάχνονται, στην χειρότερή του όμως (επειδή π.χ. ήταν μάπα το τζατζίκι στα πιτόγυρα που έφαγε) έκανε κακό στην ομάδα.
Λογικά το καλοκαίρι θα ξαναψάχνουμε "5"αρι ακόμα και αν μείνει ο Ράσο με μειωμένες αποδοχές. Ας μην ξεχνάμε ότι τοεπίπεδο των ψηλών έχει πέσει κατά πολύ στην Ευρώπη, μόνο η ρακέτα της Μπάρτσα κάνει την διαφορά (και της Μακάμπι όταν ο χοντρούλης μας έχει κέφια smiley.gif )
apkat
QUOTE(ALdaperan @ Jan 11 2011, 11:51 ) *
μιλησα εγω περσι και ειπα οτι τυχαια εφτασε ο ολυμπιακος εκει που έφτασε? δειξε μου το ποστ και εγω θα παραδεχτω το λάθος μου... μη γενικευουμε και λεμε οτι θέλουμε.. εγω και εσυ μιλαμε τωρα οχι ολος ο κοσμος του παο με ολο το κοσμο του ολυμπιακου...

τον έχω δει το νεστεροβιτς , δε μέτρησα και τα παιχνιδια αλλα δε διέκρινα και κάτι το τόσο εμφανές για να τον πάρετε ή να απορίψετε το σοφοκλη και να προτιμήσετε στη θεση του αυτον...

Δεν γενικευουμε γιατι δεν μιλησε κανεις συγκεκριμενα για σενα..Την γενικοτερη σταση κριτικαρα..Κακως το πηρες προσωπικα.

Ε καλα αν σε σχεση με τον Βουισιτς που στο προηγουμενο ποστ ειπες οτι δεν ειδες κατι καλυτερο δεν βλεπεις διαφορα τοτε σημαινει οτι ξεκαθαρα δεν τον εχεις παρακολουθησει..Αν μιλησουμε για τον Σοφοκλη εκει το θεμα σαφως ειναι διαφορετικο αφου ο Σοφοκλης επρεπε για αλλους λογους να φυγει απο την ομαδα..και οπως ειδες αυτη η αποχωρηση εκανε καλο πρωτιστως στον ιδιο..Ο Σοφοκλης στον Ολυμπιακο και ολη του την ζωη να εμενε θα εκανε κακες μετριες χρονιες..Ειχε θεματα προφανως ψυχολογικα στην Ελλαδα και οχι αγωνιστικα..Παντως για την ωρα απο τον ΠΕΡΣΥΝΟ Σοφοκλη και παλι ο Ρασο ειναι σαφως καλυτερος..μα ετσι κι αλλιως ο Νεστεροβιτς ειναι πολυ καλος για την ωρα..Οχι δεν ειναι ο παικτης που θα σου παρει την Ευρωλιγκα αλλα μπορει ανετα να σταθει συμπληρωματικα σε ομαδα που θα παρει την Ευρωλιγκα..

Για να γινω πιο συγκεκριμενος παντως ο ρασο φετος εχει 10 ποντους μο για την ωρα και 5,5 ριμπαουντ με μο ρανκινγκ 11,7..Νοt bad at all δηλαδη..Περσυ οι αλλοι 2 ειχαν: ο μεν Βουισιτς 7,4 ποντους με 2,7 ριμπαουντ και ο δε Σοφοκλης 7,2 ποντους με 2,5 ριμπαουντ και ρανκινγκ 6,6..Ο Βουισιτς στην πρωτη φαση εχει σαφως καλυτερα νουμερα ενω στην συνεχεια κανουν βουτια ενω ο Σοφοκλης τα καλυετρα του νουμερα τα κανει στο τοπ16..Και οι 2 σαφεστατα κατω απο τα νουμερα του Ρασο και ειδικα ο Βουσιτς φοβερη τρυπα στην αμυνα(που δεν αποτυπωνεται στην στατιστικη) ενω ο Σοφο με φοβερο προβλημα στο ριμπαουντ στις βολες και στην αντοχη.Θεματα που ο Ρασο δεν τα εχει..Δεν ξερω αν ηταν σωστο το διετες στον Σλοβενο και πως θα παρουσαιστει του χρονου παντως για την ωρα εχει αντικαταστησει και με το παραπανω τους προκατοχους του..

T.W.Is.M.
QUOTE(apkat @ Jan 11 2011, 16:58 ) *
Δ
Για να γινω πιο συγκεκριμενος παντως ο ρασο φετος εχει 10 ποντους μο για την ωρα και 5,5 ριμπαουντ με μο ρανκινγκ 11,7..Νοt bad at all δηλαδη..Περσυ οι αλλοι 2 ειχαν: ο μεν Βουισιτς 7,4 ποντους με 2,7 ριμπαουντ και ο δε Σοφοκλης 7,2 ποντους με 2,5 ριμπαουντ και ρανκινγκ 6,6..Ο Βουισιτς στην πρωτη φαση εχει σαφως καλυτερα νουμερα ενω στην συνεχεια κανουν βουτια ενω ο Σοφοκλης τα καλυετρα του νουμερα τα κανει στο τοπ16..Και οι 2 σαφεστατα κατω απο τα νουμερα του Ρασο και ειδικα ο Βουσιτς φοβερη τρυπα στην αμυνα(που δεν αποτυπωνεται στην στατιστικη) ενω ο Σοφο με φοβερο προβλημα στο ριμπαουντ στις βολες και στην αντοχη.Θεματα που ο Ρασο δεν τα εχει..Δεν ξερω αν ηταν σωστο το διετες στον Σλοβενο και πως θα παρουσαιστει του χρονου παντως για την ωρα εχει αντικαταστησει και με το παραπανω τους προκατοχους του..

Μοιαζει να ειναι απο τις περιπτωσεις που οι αριθμοι λενε ψεματα. O Nεστεροβιτς δε μου εχει γεμισει το ματι με την εικονα του ανεξαρτητως στατιστικων και σε καποια παιχνιδια πιανω τον εαυτο μου να λεει "να, μπηκαν παιχτες που παιζουν και αμυνα και πηραμε διαφορα"(Μπουρουσης αντι Νεστεροβιτς μεταξυ των αλλων). Δεν ειναι βεβαια η μαυρη τρυπα που ηταν ο Βουισιτς, αλλα κι αυτος ειναι δεινοσαυρος. Βεβαια θα ηταν μεγαλη μεταγραφη πριν 5 χρονια, αλλα αν δεν ηταν καμενο χαρτι για το ΝΒΑ με τους τραυματισμους του, θα επαιζε ακομα εκει. Εδω εκανε συμβολαιο για φετος πριν αποσυρθει λογω καρδιας ο Ομπερτο στα 35, που περσι επαιξε ελαχιστα, γιατι να μην κανει ο Νεστεροβιτς?
Ειχα ξαναγραψει πως βλεποντας τα νουμερα του Σοφο στη Μακαμπι με πιανει μελαγχολια. Κι επειδη εχω δει περισσοτερα κομματια των παιχνιδιων της Μακαμπι απ οτι αλλων ομαδων(πχ Σιενα δεν εχω δει καθολου), το ιδιο με πιανει βλεποντας κομματια απ τα παιχνιδια της. Θα μου πεις, δεν ηταν ιδια η αποδοση του στον Ολυμπιακο. Συμφωνω, αλλα το γεγονος ειναι οτι ο Σχορτσανιτης εχει καλυτερες επιδοσεις απ το Νεστεροβιτς σε μια ομαδα που εχει και καλυτερο ρεκορ απ αυτη του Νεστεροβιτς και ειναι 9 χρονια νεοτερος και δεν πιανει θεση ξενου. Μεχρι φετος το καλοκαιρι ελεγα οτι μονο με τον Καζλαουσκας εχει παιξει καλο μπασκετ σταθερα. Πλεον παει κι αυτο.
apkat
Μα δεν τον παρουσιασα ως κατι σπουδαιο..Μια average χρονια κανει για εναν σεντερ κορυφαιας ομαδας...Και ο πυχης που ειχε να ξεπερασει δηλαδη ο περσυνος Σοφο και ο περσυνος Βουισιτς ηταν πραγματικα πολυ χαμηλος..Παντως κανει μια χαρα χρονια..και βεβαια ειναι ενα κλικ κατω απο τον Μπουρουση που ευτυχως φετος με το να κλεισει λιγο το ροτεισον στους ψηλους ξαναδειχνει το καλο του προσωπο..

Για Σοφο πραγματικα δεν εχω να πω κατι..Ναι αν ηταν ο τυπος που βλεπουμε στην μακαμπι τοτε οντως ειναι να μελαγχολεις αλλα για εμενα ειναι αλλος παικτης και δεν μπορω να τον παρω στα σοβαρα..Ειχε τοσα χρονια ευκαιριες και τις πεταξε ολες μια προς μια..Προφανως δεν ταιριαξε ο ιδιος στην ομαδα και η ομαδα σε αυτον...Ελπιζω στην Μακαμπι να ταιριαξει και να μην απλα ενα καλο τριμηνο..
duncan21
QUOTE(apkat @ Jan 12 2011, 00:17 ) *
Παντως κανει μια χαρα χρονια..και βεβαια ειναι ενα κλικ κατω απο τον Μπουρουση που ευτυχως φετος με το να κλεισει λιγο το ροτεισον στους ψηλους ξαναδειχνει το καλο του προσωπο..

Tι ξαναδειχνει ο Μπουρουσης?? 24.gif

Στα 3 εκτος εδρας παιχνιδια που χασαμε ειχε εκπληκτικα νουμερα και γενικοτερη παρουσια.4,3 ποντους με 4/11σουτ(0/4 τριποντα).Οχι επειδη γραφει η στατιστικη 11,5π-7ρ να λεμε οτι εχει καλη παρουσια.Τα νουμερα στο πρωταθλημα δε τα λαμβανω καν υποψην.Ο Μπουρουσης για μενα κανει (ακομη) μια μετρια σεζον.Τα βαζει με τους παντες και τα παντα,πολλες φορες ζηταει τη μπαλα αλα Κομπι,αγωνιστικα και πιο συγκεκριμενα στο low post δε βλεπω καμια ιδιαιτερη βελτιωση.Συνεπως δε με πειθει για κανενα λογο φετος....

Για το Σοφο με καλυψε ο Τ.W.Is.M...
colonel gomelsky
Αν ήμουνα Ολυμπαικός (και με δεδομένο ότι αυτές οι αλλαγές θα γίνονταν χωρίς δυσθεώρητο κόστος) θα έδιωχνα Παπαλουκά και θα κρατούσα στη θέση του το Σλούκα για να ψήνεται. 2 πρωτοκλασσάτα ποιντ υπάρχουν (Σπανούλης, Τεόντοσιτς). Θα έδινα και αρκετό χρόνο στον Χαλπερίν στο 2 (και στο 1 αν προέκυπταν τραυματισμοί).

Θα έδιωχνα χωρίς πολλή σκέψη τον Κέσελι. Φτάνει ένα εξελίξιμο 3αρι (Παπανικολάου). Στη θέση του θα τα έσμπρωχνα (με τα λεφτά που θα απελευθέρωνε ο Παπαλουκάς) για Βελίτσκοβιτς. Αντί για Ράσο θα έπαιρνα Μάτσβαν. Επίσης θα κρατούσα το Σόφο και ο Μπουρούσης θα έπαιζε και στο 4.

Επίσης θα έδιωχνα τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Έρτσεγκ.

Το ρόστερ θα ήταν ως εξής:

Σπανούλης, Τεόντοσιτς, Σλούκας
Χαλπερίν, Γκόρντον
Βελίτσκοβιτς, Παπανικολάου
Μάτσβαν, Σαβάνοβιτς ή Πρίντεζης
Σόφο, Μπουρούσης

ΥΓ. Εννοείται ότι έβγαλα και Ματ Νίλσεν.
KingCrimson
QUOTE(duncan21 @ Jan 12 2011, 12:43 ) *
Ο Μπουρουσης για μενα κανει (ακομη) μια μετρια σεζον.Τα βαζει με τους παντες και τα παντα,πολλες φορες ζηταει τη μπαλα αλα Κομπι,αγωνιστικα και πιο συγκεκριμενα στο low post δε βλεπω καμια ιδιαιτερη βελτιωση.Συνεπως δε με πειθει για κανενα λογο φετος....

Για το Σοφο με καλυψε ο Τ.W.Is.M...

O Mπουρουσης πιστευω οτι αν βετιωσει λιγο ακομα τη τριπλα πισω απο τη πλατη και τα fadeaway του...θα μπορει αξια να χαρακτηριστει ως ο νεος Κομπε!! Μεχρι τοτε θα ειναι ενα κλικ πιο κατω, σε αυτο του Ντιρκ, οπου και παλι αξια εχει αποκτησει το τιτλο!!
Για το Σοφο παντως, δεν ειναι να τον παιρνεις και πολυ σοβαρα, μπορει τον αλλο μηνα να στραβωσει και να μη βαζει ουτε καρφωμα
colonel gomelsky
QUOTE(KingCrimson @ Jan 12 2011, 13:03 ) *
O Mπουρουσης πιστευω οτι αν βετιωσει λιγο ακομα τη τριπλα πισω απο τη πλατη και τα fadeaway του...θα μπορει αξια να χαρακτηριστει ως ο νεος Κομπε!! Μεχρι τοτε θα ειναι ενα κλικ πιο κατω, σε αυτο του Ντιρκ, οπου και παλι αξια εχει αποκτησει το τιτλο!!

Καλά, αν σκάσει καμιά τρίπλα πίσω από την πλάτη απόψε ο Ντούντα δεν θα τον παρκάρει πάγκο, αλλά αποδυτήρια.

QUOTE(KingCrimson @ Jan 12 2011, 13:03 ) *
Για το Σοφο παντως, δεν ειναι να τον παιρνεις και πολυ σοβαρα, μπορει τον αλλο μηνα να στραβωσει και να μη βαζει ουτε καρφωμα

Σκέψου απλά ότι αν πάει η Μακάμπι Φ4 (όχι απίθανο) ο Σόφο θα είναι ένας από τους 4-5 παίκτες που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το mvp.
KingCrimson
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2011, 12:58 ) *
Αν ήμουνα Ολυμπαικός (και με δεδομένο ότι αυτές οι αλλαγές θα γίνονταν χωρίς δυσθεώρητο κόστος) θα έδιωχνα Παπαλουκά και θα κρατούσα στη θέση του το Σλούκα για να ψήνεται. 2 πρωτοκλασσάτα ποιντ υπάρχουν (Σπανούλης, Τεόντοσιτς). Θα έδινα και αρκετό χρόνο στον Χαλπερίν στο 2 (και στο 1 αν προέκυπταν τραυματισμοί).

Θα έδιωχνα χωρίς πολλή σκέψη τον Κέσελι. Φτάνει ένα εξελίξιμο 3αρι (Παπανικολάου). Στη θέση του θα τα έσμπρωχνα (με τα λεφτά που θα απελευθέρωνε ο Παπαλουκάς) για Βελίτσκοβιτς. Αντί για Ράσο θα έπαιρνα Μάτσβαν. Επίσης θα κρατούσα το Σόφο και ο Μπουρούσης θα έπαιζε και στο 4.

Χαλπερίν, Γκόρντον
Σόφο, Μπουρούσης

καλο ακουγεται, αν βαλεις και Ζηση - Ρασιτς στο 2 κανεις μια ωραιοτατη μικτη Ελλαδας - Σερβιας

QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2011, 13:13 ) *
Καλά, αν σκάσει καμιά τρίπλα πίσω από την πλάτη απόψε ο Ντούντα δεν θα τον παρκάρει πάγκο, αλλά αποδυτήρια.

Σκέψου απλά ότι αν πάει η Μακάμπι Φ4 (όχι απίθανο) ο Σόφο θα είναι ένας από τους 4-5 παίκτες που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το mvp.

Οκ δεν ειναι και οτι πιο ακατορθωτο να παρεις mvp στην Ευρωλιγκα, εδω περσι αν δε κανω λαθος πηρε το τιτλο ο Τεοντοσιτς
colonel gomelsky
QUOTE(KingCrimson @ Jan 12 2011, 13:18 ) *
Οκ δεν ειναι και οτι πιο ακατορθωτο να παρεις mvp στην Ευρωλιγκα, εδω περσι αν δε κανω λαθος πηρε το τιτλο ο Τεοντοσιτς

Γιατί το λες υποτιμητικά για τον Τεόντοσιτς; Το άξιζε και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Δες τους mvp της τελευταίας δεκαετίας. Μονο τυχαίοι δεν είναι: Σάρας, Ντέγιαν, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Ρέμπρατσα κτλ
Hakeem Olajuwon
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2011, 12:58 ) *

Χαλπερίν, Γκόρντον
Σόφο, Μπουρούσης

Ωραια ομαδα μονο που αμφιβαλλω αν είναι καλυτερη απο την φετεινη...
xristos_metal
Θα τριζουν τα κοκκαλα του Gomelsky, με τοσους σερβους που μαζεψες αγαπητε colonel! biggrin.gif
colonel gomelsky
QUOTE(xristos_metal @ Jan 12 2011, 13:41 ) *
Θα τριζουν τα κοκκαλα του Gomelsky, με τοσους σερβους που μαζεψες αγαπητε colonel! biggrin.gif

και τα μυαλά του twism θα τρίζουν tongue.gif

Εγώ φταίω; Ο ΟΣΦΠ δεν κινήθηκε για Ρώσο! Μόνια, Κριάπα, Βοροντσέβιτς (και στα μεγάλα κέφια Αντρέι Κιριλένκο).

@Hakeem: Από ποιά σκοπιά; Καλύτερες μονάδες ή πιστεύεις ότι η ομάδα που προτείνω δεν θα έδενε (ή της λείπει κάτι)
KingCrimson
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2011, 13:26 ) *
Γιατί το λες υποτιμητικά για τον Τεόντοσιτς; Το άξιζε και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Δες τους mvp της τελευταίας δεκαετίας. Μονο τυχαίοι δεν είναι: Σάρας, Ντέγιαν, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Ρέμπρατσα κτλ

γιατι στο στιλ παιχνιδου του Διαμαντιδη ή του Μποντιρογκα π.χ. , ταιριαζει μια χαρα ο χαρακτηρισμος mvp, για το Τεοντοσιτς εχω αμφιβολιες
rchos
αλλο το στυλ παιχνιδιου και αλλο η αποδωση ενος παιχτη σε μια διοργανωση.

ο τεοντοσιτς περσυ στην ευρωλιγκα ειχε αποδωση mvp.
colonel gomelsky
Συμφωνώ με rchos. Ούτε ο Χάουαρντ π.χ. έχει στυλ μβπ (αν και κατάλαβα τι θες να πεις δεν μπορώ να το εκφράσω ακριβώς) αλλά αν οδηγήσει το Ορλάντο στον τίτλο με 20+πόντους 10+ ριμπάουντ θα το πάρει.
Hakeem Olajuwon
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2011, 13:48 ) *
@Hakeem: Από ποιά σκοπιά; Καλύτερες μονάδες ή πιστεύεις ότι η ομάδα που προτείνω δεν θα έδενε (ή της λείπει κάτι)

Και τα 2.Καποιοι δεν δενουν μεταξυ τους(Σπανουλης-Γκορντον) και αλλοι είναι χειροτεροι απο τους φετεινους
colonel gomelsky
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Jan 12 2011, 13:59 ) *
Και τα 2.Καποιοι δεν δενουν μεταξυ τους(Σπανουλης-Γκορντον) και αλλοι είναι χειροτεροι απο τους φετεινους

Δεν εννοώ τον Γκόρντον της ΤΣΣΚΑ, αλλά αυτόν που έχετε ήδη. Χειρότεροι από τον Νίλσεν οι Σαβάνοβιτς, Πρίντεζης δεν νομίζω ότι είναι (ο Πριντ έχει και το ατού ότι είναι Έλληνας και νεώτερος) και ο φετεινός σόφο είναι πολύ καλύτερος από τον αξιοπρεπή Ράσο.
Hakeem Olajuwon
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2011, 14:01 ) *
Δεν εννοώ τον Γκόρντον της ΤΣΣΚΑ, αλλά αυτόν που έχετε ήδη. Χειρότεροι από τον Νίλσεν οι Σαβάνοβιτς, Πρίντεζης δεν νομίζω ότι είναι (ο Πριντ έχει και το ατού ότι είναι Έλληνας και νεώτερος) και ο φετεινός σόφο είναι πολύ καλύτερος από τον αξιοπρεπή Ράσο.

Καλα αν εννοεις τον γκορντον τον φετεινο τοτε προφανως κει δεν ειναι αυτη η ομαδα που προτεινες καλυτερη της φετεινης
Οι 2 που αναφερεις ειναι καλυτεροι του νιλσεν στην επιθεση αλλα ο υπολοιποι αντικαστατες δεν ειναι καλυτεροι των φετεινων.
Ο Σοφο της μακαμπι ειναι καλυτερος του Ρασο ο Σοφο του ΟΣΦΠ; Και μην ξαναπεις εχουμε....
apkat
QUOTE(duncan21 @ Jan 12 2011, 12:43 ) *
Tι ξαναδειχνει ο Μπουρουσης?? 24.gif

Στα 3 εκτος εδρας παιχνιδια που χασαμε ειχε εκπληκτικα νουμερα και γενικοτερη παρουσια.4,3 ποντους με 4/11σουτ(0/4 τριποντα).Οχι επειδη γραφει η στατιστικη 11,5π-7ρ να λεμε οτι εχει καλη παρουσια.Τα νουμερα στο πρωταθλημα δε τα λαμβανω καν υποψην.Ο Μπουρουσης για μενα κανει (ακομη) μια μετρια σεζον.Τα βαζει με τους παντες και τα παντα,πολλες φορες ζηταει τη μπαλα αλα Κομπι,αγωνιστικα και πιο συγκεκριμενα στο low post δε βλεπω καμια ιδιαιτερη βελτιωση.Συνεπως δε με πειθει για κανενα λογο φετος....

2 θεματα..Το πρωτο ειναι οτι οταν διαφωνεις το κανεις πιο ευγενικα κατα την γνωμη μου.. rolleyes.gif

Δευτερον ναι ο Μπουρουσης εχει δραματικη παρουσια στις εκτος εδρας ηττες αλλα εκτος του Σπανουλη ποιος δεν εχει;;Δεν μπορω να απαιτησω απο τον Μπουρουση να σηκωσει ολη την ομαδα οταν κανεις αλλος δεν τραβαει.Ασε που και στα 3 παιχνιδια εχει πολυ λιγο χρονο συμμετοχης..Εγω βλεπω εναν Μπουρουση που κανει φοβερη δουλεια στο ριμπαουντ ξανα και ειναι πολυ συγκεντρωμενος στην αμυνα επιτελους..Τωρα οτι τσακωνεται και κλαιγεται στους διαιτητες το ξερουμε και καλο θα ναι να το κοψει αλλα ειναι στα ορια του εξωαγωνιστικου.Επισης επιθετικα ναι δεν εχει γινει σακιλ se post moves αλλα δεν περιμενω κατι τετοιο απο αυτον..Ειναι παντως αποτελεσματικος αφου σουταρει με 60% στα διποντα και πιο μετρημενος στις επιλογες για τριποντο με 2 μο και ποσοστο 37%..Δεν ειναι στα επιπεδα του 2008-2009 αλλα ειναι σαφως καλυτερος σε σχεση με περσυ..

Εντιτ:Και παιρνει και συνολικα λιγο χρονο συμμετοχης..Αν κανεις τα στατιστικα σε Per/minute πρεπει να ειναι στα ριμπαουντ και στο ρανκινγκ απο τους κορυφαιους.Οντως τωρα το τσεκαρα..Ειναι πρωτος σε ranking/minute και rebounds/minute και δευτερος σε points/minute..E οσο να πεις δεν ειναι λιγο πραγμα.
Germany96
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2011, 13:13 ) *
...Σκέψου απλά ότι αν πάει η Μακάμπι Φ4 (όχι απίθανο) ο Σόφο θα είναι ένας από τους 4-5 παίκτες που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το mvp.

Δεν πιστεύω ότι φέτος ο MVP της διοργάνωσης θα βγει από την Maccabi, βασικά αν ήμουν υποχρεωμένος να ποντάρω κάπου αυτή την στιγμή, θα έβαζα όλα τα λεφτά μου στον Διαμαντίδη (κι ο San Emeterio κάνει καταπληκτική σεζόν αλλά η Taugres ως τώρα εμπνέει λιγότερη σιγουριά απ' ότι ο ΠΑΟ, ενώ δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ο Ισπανός θα αντέξει μέχρι τέλους σε τέτοιους εξοντωτικούς ρυθμούς χρησιμοποίησης). Πάντως από τους Eidson, Perkins, Σοφοκλή, Eliyahu αυτός με την καλύτερη παρουσία στην Euroleague μέχρι στιγμής είναι ο Eidson. Βέβαια αν συνεχίσει ο Σχορτσιανίτης με 70% στις βολές θα τα έχουμε δει ήδη όλα, οπότε ούτε ενδεχόμενη MVP υποψηφιότητα του θα μου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση.
xristos_metal
Εκτος θεματος αλλα μιας και μιλατε για mvp, αυτος θα ανηκει σιγουρα σε μια απο τις ομαδες που θα βρισκεται στο final 4. Οποτε γυρω στο Μαρτιο θα ξερουμε περιπου. Απο Παναθηναικο σιγουρα ο Διαμαντιδης, απο Ολυμπιακο ο Σπανουλης. Πιστευω ενας απο τους δυο θα το παρει.
il postino
θα διωχνα παπαλουκα, νιλσεν, πελεκανο, ερτσεγκ, νεστεροβιτς, χαλπεριν (μετα λυπης μου αυτος γιατι ειναι καλος παικτης , απλα δεν ταιριαξε στην ομαδα), γκορντον και κεσελυ (τον πιστευω αυτον αλλα δε μου βγαινει η ομαδα μετα.....)

τεοντοσιτς,τζαμον γκορντον, σλουκα

σπανουλη, λαγκφορντ

ειντσον, παπανικολαου

βοροντσεβιτς, μαυροκεφαλιδης

μπουρουσης, κρστιτς, γλυνιαδακης

τηρησα το 3+3, το μπατζετ στο περιπου ειναι 15-16εκ+ τυχον εφοριες (που θα κοπουν σιγα σιγα...)

θα υπαρχει βεβαια ενα μικρο προβλημα τυπου "θελουμε 5 μπαλες" αλλα εκανα ομαδα-φοβητρο!!!!
T.W.Is.M.
QUOTE(il postino @ Jan 12 2011, 21:31 ) *
θα διωχνα παπαλουκα, νιλσεν, πελεκανο, ερτσεγκ, νεστεροβιτς, χαλπεριν (μετα λυπης μου αυτος γιατι ειναι καλος παικτης , απλα δεν ταιριαξε στην ομαδα), γκορντον και κεσελυ (τον πιστευω αυτον αλλα δε μου βγαινει η ομαδα μετα.....)

τεοντοσιτς,τζαμον γκορντον, σλουκα

σπανουλη, λαγκφορντ

ειντσον, παπανικολαου

βοροντσεβιτς, μαυροκεφαλιδης

μπουρουσης, κρστιτς, γλυνιαδακης

τηρησα το 3+3, το μπατζετ στο περιπου ειναι 15-16εκ+ τυχον εφοριες (που θα κοπουν σιγα σιγα...)

θα υπαρχει βεβαια ενα μικρο προβλημα τυπου "θελουμε 5 μπαλες" αλλα εκανα ομαδα-φοβητρο!!!!

Και προπονητης ο Earl Hebner... tongue.gif

(*)Επειδη δε θα ξερεις ποιος ειναι αυτος, ενα search στο google φτανει. Η πρωτη καταχωρηση που θα βρεις ειναι αυτη που εννοω κι εγω.
LFO
Αγγελοπουλε διωξε τωρα τον αργο Νεστεροβιτς & το "γατακι" Ερτσεκ!!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

berry
QUOTE(LFO @ Jan 13 2011, 00:05 ) *
Αγγελοπουλε διωξε τωρα τον αργο Νεστεροβιτς & το "γατακι" Ερτσεκ!!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

χαχααχαχ και ξαφνικα το "δεν θα αλλαζα κατι" ανεβαινει στο 80% λεει

εγω επιμενω παντως στις αποψεις μου ανεξαρτητως αποτελεσματος
T.W.Is.M.
QUOTE(berry @ Jan 13 2011, 00:15 ) *
χαχααχαχ και ξαφνικα το "δεν θα αλλαζα κατι" ανεβαινει στο 80% λεει

εγω επιμενω παντως στις αποψεις μου ανεξαρτητως αποτελεσματος

Κι εγω! Αντε να εκανα μια τιμητικη υποχωρηση για τον Παπαλουκα με μειωση αποδοχων στο 1/3.
Χρονια πολλα Ζοραν!

QUOTE(xristos_metal @ Jan 12 2011, 20:26 ) *
Εκτος θεματος αλλα μιας και μιλατε για mvp, αυτος θα ανηκει σιγουρα σε μια απο τις ομαδες που θα βρισκεται στο final 4. Οποτε γυρω στο Μαρτιο θα ξερουμε περιπου. Απο Παναθηναικο σιγουρα ο Διαμαντιδης, απο Ολυμπιακο ο Σπανουλης. Πιστευω ενας απο τους δυο θα το παρει.

Κι αν δεν ειναι καμια απ τις δυο στο φαιναλ φορ???
reignman
Γλυνιαδακης , Γκορντον/Λουκας και Νιλσεν.

Απο την πρωτη στιγμη οι 2 τελευταιοι δν μου γεμιζαν το ματι.

Οσο για τον τιμιο Σφακιανο... Απλα κραταει μια θεση στο ροστερ απο οτι φαινεται.
frenchman7
Εγώ επηρεασμένος ίσως και από το χθεσινό θα έβαζα και ένα ερωτηματικό στον Μαυροκεφαλίδη...
LFO
QUOTE(frenchman7 @ Jan 13 2011, 11:01 ) *
Εγώ επηρεασμένος ίσως και από το χθεσινό θα έβαζα και ένα ερωτηματικό στον Μαυροκεφαλίδη...

Ενταξει σε σημειο διωχμου οχι. Αλλα οντως μια ανησυχια σχετικά με τις εμφανισεις του σε ντέρπμι, πρεπει να υπαρχει....

Ωρες ωρες νομιζω οτι περυσι ο Κλειζα ισοπεδωνε τα αντιπαλα 4αρια και ο Λουκάς απλα πεταγε πανω απο το πτωματα. Φετος που δεν εχει Λινας στα δυσκολα ματς, λιγο κρυφτουλι βλέπω...
Zephyr
QUOTE(LFO @ Jan 13 2011, 11:54 ) *
Ενταξει σε σημειο διωχμου οχι. Αλλα οντως μια ανησυχια σχετικά με τις εμφανισεις του σε ντέρπμι, πρεπει να υπαρχει....

Ωρες ωρες νομιζω οτι περυσι ο Κλειζα ισοπεδωνε τα αντιπαλα 4αρια και ο Λουκάς απλα πεταγε πανω απο το πτωματα. Φετος που δεν εχει Λινας στα δυσκολα ματς, λιγο κρυφτουλι βλέπω...

Δεν είμαι σίγουρος αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι καλή εμφάνιση του Λουκά σε σοβαρό παιχνίδι, ούτε πέρσι ούτε φέτος. Ενώ το έχει το ταλέντο, ψυχολογικά δεν είναι για μεγάλες ευθύνες. Ειδικά τώρα που από το πουθενά ανεβαίνει ο Έρτσεγκ, μάλλον ο Μαυροκέφαλος πρέπει να προβληματιστεί... Δεν θα τον έδιωχνα αλλά τι να το κάνω που βάζει 20αρες με Μαρούσια, Ηλυσιακούς κλπ?

ΥΓ. Όταν λέμε "διώχνω", προφανώς ακολουθεί και το "αποζημιώνω"... Δεν είναι εύκολο να διώξεις κάποιον έτσι απλά, φάνηκε εξάλλου αυτό και με Έρτσεγκ/ Χαλπερίν. Αλήθεια, ο σέρφερ είναι με 1+1 ή κλειστό συμβόλαιο? Γιατί άνετα τον βλέπω να χτυπάει πρωτιά στο "ποιός θέλετε να φύγει πρώτος" !
LFO
QUOTE(Zephyr @ Jan 13 2011, 12:03 ) *
Δεν είμαι σίγουρος αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι καλή εμφάνιση του Λουκά σε σοβαρό παιχνίδι, ούτε πέρσι ούτε φέτος. Ενώ το έχει το ταλέντο, ψυχολογικά δεν είναι για μεγάλες ευθύνες. Ειδικά τώρα που από το πουθενά ανεβαίνει ο Έρτσεγκ, μάλλον ο Μαυροκέφαλος πρέπει να προβληματιστεί... Δεν θα τον έδιωχνα αλλά τι να το κάνω που βάζει 20αρες με Μαρούσια, Ηλυσιακούς κλπ?

ΥΓ. Όταν λέμε "διώχνω", προφανώς ακολουθεί και το "αποζημιώνω"... Δεν είναι εύκολο να διώξεις κάποιον έτσι απλά, φάνηκε εξάλλου αυτό και με Έρτσεγκ/ Χαλπερίν. Αλήθεια, ο σέρφερ είναι με 1+1 ή κλειστό συμβόλαιο? Γιατί άνετα τον βλέπω να χτυπάει πρωτιά στο "ποιός θέλετε να φύγει πρώτος" !

καλα, κατσε μην μας βγει και αυτος λαβρακι....γιατι ο Ντουντα και νεκρους ανασταινει!!
koufos7
Toν Κεσελ 1000%
LFO
Εγω λεω τελικα να διωξω τον Βασιλοπουλο, δεν τραγουδαει καλα

http://www.superbasket.gr/?c=363&a=135891
nikolas12
Ψηφισα Πελεκανο, Νιλσεν και Ετσεγκ. Ο Πελεκανος δεν ειναι για τον Ολυμπιακο μπορουμε να βρουμε πολυ καλυτερο ρολιστα. Μετα θα εβαζα και Λουκας ή Γλυνιαδακη.
Ο Λουκας μπορει να φυγει για καποιον αλλο στο 2 και να μπει στο 1 Μπεβερλι ή Σλουκας.
Μετα δυο ή ενας εκ των Γλυνιαδακη, Νιλσεν και Ερτσεγκ. Μπορει να βρει κατι εξισου καλο και φτηνο σε ψηλο οπως τον Φρανσις ή και τον Κρστιτς αν και εχω πει πως δεν το θελω πολυ στον Ολυμπιακο. Θα προτιμουσα να μεινει ο Γλυνιαδακης σαν μια απλα καλη λυση για τραυματισμους και ξεκουραση των βασικων.
apkat
Ο Κρστιτς ειναι καλος και ΦΤΗΝΟΣ ψηλος;;

ΥΓ:Δεν μπορω αλλο..!! ugly1.gif ugly1.gif
il postino
γιατι τετοια λατρεια για το μπεβερλυ?

δεν ειναι λαθος να θυσιαζεις θεση αμερικανου σε ενα απλα καλο και φιλοτιμο παικτακι?

Zephyr
QUOTE(il postino @ Jan 16 2011, 23:38 ) *
γιατι τετοια λατρεια για το μπεβερλυ?

δεν ειναι λαθος να θυσιαζεις θεση αμερικανου σε ενα απλα καλο και φιλοτιμο παικτακι?

Αυτό πιστεύω πως είναι ένα από τα φετινά σφάλματα του Ντούντα. Το να του τρώει θέση αμερικάνου ένας χαμάλης της άμυνας, την στιγμή που ακριβώς τα ίδια θα μπορούσε να του προσφέρει κάποιος Έλληνας ή Ευρωπαίος. Ίσως βέβαια να περίμενε εμφανίσεις ανάλογες με τις περσινές, πάντως ο Γκόρντον/Λούκας δεν τραβάει και δεν τον βλέπω να κάθεται και του χρόνου. Τα ίδια πάνω-κάτω και για τον Πατρίκιο. Στην περσινή ομάδα χωρούσε λόγο μεγαλύτερης επιθετικής πληρότητας, στην φετινή θα ήταν ένας Γκόρντον στο ελαφρώς πιο σκούρο!
giannis77
εγω θα εδιωχνα νιλσεν και λουκας τον πελεκανο δεν τον γραφω τον θεωρω δεδομενο
Maximos 13 Athens
Τώρα που έχει προχωρήσει και η χρονιά μπορούμε καλύτερα ποιοι πρέπει να φύγουν από τον Ολυμπιακό...
Στο 1: Τεόντοσιτς, Σλούκας, Κατσίβελης - Φεύγει ο Παπαλουκάς (λόγω ηλικίας και συμβολαίου)
Στο 2: Σπανούλης, Χαλπερίν - Φεύγει ο Γκόρντον (λόγω ανικανότητας να σταθεί σε υψηλό επίπεδο)
Στο 3, απαραίτητη η απόκτηση ενός καλού all-around small forward που δεν θα κάνει κατάχρηση προσπαθειών μαζί με Παπανικολάου- Φεύγει ο Κέσελ (λόγω καμίας επαφής με την καλαθόσφαιρα), ο Πελεκάνος για 600.000 λόγους rolleyes.gif και ο άτυχος Βασιλόπουλος που μάλλον δεν θα ξαναπαίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, λόγω γκαντεμιάς
Στο 4, ένας πραγματικός power forward + ο Μαυροκεφαλίδης..! Φεύγουν o surfer Νίλσεν (λόγω ασχήμιας) και το γατόνι Έρτσεγκ (να πάει με το δικό μας γατάκι τον Μιλένκο να παίξουν στη διαφήμιση της Friskies) 69.gif
Στο 5, Μπουρούσης και ένας καλός αμυντικογενής σέντερ με έφεση στα rebound και ο τίμιος Σφακιανός για να παίζει ξύλο όποτε χρειαστεί...Φεύγει ο Νεστέροβιτς (λόγω ηλικίας και καταπληκτικής ομοιότητας με τον Βούισιτς στην ταχύτητα!!!
Ξανά δανεικοί οι Γιαννόπουλος και Καραθανάσης αν και αμφιβάλλω ότι είναι για το κορυφαίο επίπεδο (Euroleague)
Κοινώς ο Ολυμπιακός διώχνει τη μισή ομάδα για να πάρει 3 παίκτες..!

bball.gif
Zoys
Ο Νίλσεν είναι οριστικό ότι φεύγει. Αλλά πάνω απ' όλα να φύγει ο Γλυνιαδάκης!!! evilmonkey.gif Και μην ακούσω για φιλοτιμίες και τέτοια, κι ο Νίλσεν είναι φιλότιμος, για τον Γκόρντον δεν το συζητώ κι όμως είναι πρώτοι στη λίστα. Καλύτερα με Μαυροκεφαλίδη πεντάρι και στο 4 τον Πρίντεζη παρά με τον Αντρίκο στην πεντάδα...
tuareg
το σλουκα....για να ερθει σε εμας.... biggrin.gif rolleyes.gif
rankin
QUOTE(tuareg @ May 9 2011, 20:04 ) *
το σλουκα....για να ερθει σε εμας.... biggrin.gif rolleyes.gif

εσυ που θα τον εχεις παρακολουθησει περισσοτερο τον παιχτη φετος, μπορεις να μας κανεις ενα ριπορτ για την προοδο του?
Air and King
Τον Σπανουλη.
rankin
QUOTE(Air and King @ May 10 2011, 01:30 ) *
Τον Σπανουλη.

Τώρα που βρήκε μια ομάδα να παίζει για αυτόν, θες να τον διώξουμε??? Κρίμα δεν είναι? laugh.gif
Air Kef
QUOTE(Air and King @ May 10 2011, 01:30 ) *
Τον Σπανουλη.

Τώρα που βρήκε μια ομάδα να παίζει για αυτόν, θες να τον διώξουμε??? Κρίμα δεν είναι?

Αν τον θέλουν ακόμα οι Σπερς πάντως εγώ τον δίνω για τον Σπλίτερ, σ'ενα καινοτόμο trade. tongue.gif
captain charisma
τρελο δυσκολακι διοτι ο ποποβιτς βλεπει στο προσωπο του σπλιτερ τον επομενο μεγαλο σεντερ των σπερς διπλα στο ντανκαν απ οτι διαβασα...
j.browning
εχω μια απορια.πιστευετε οτι ο πριντεζης ειναι καλυτερος απο των πελεκανο?και αν ναι γιατι?
εγω οχι παντως.
Zephyr
QUOTE(j.browning @ May 17 2011, 13:22 ) *
εχω μια απορια.πιστευετε οτι ο πριντεζης ειναι καλυτερος απο των πελεκανο?και αν ναι γιατι?
εγω οχι παντως.

Να είναι καλύτερος σε τι? Στην μαγειρική? Στον χορό? Στην ζωγραφική?
Γιατί σε ότι αφορά το μπάσκετ, είναι άκυρο να γίνεται σύγκριση παιχτών που είναι σε διαφορετικές θέσεις. Ο Πελεκάνος είναι guard-forward και ο Πρι 4αρο-3αρι (ή ελαφρύ 4αρι αν θες). Άλλη δουλειά κάνει ο ένας και άλλη ο άλλος.

Βέβαια και ο Πελεκάνος αν ήταν 4αρι μάλλον κάτι σαν τον Πρι θα ήταν, και το αντίστροφο smiley.gif !!!
Άρα αν το εννοείς κάπως έτσι έχεις δίκιο. Ωστόσο, τα αθλητικά προσόντα του Πρι κάνουν την διαφορά στο "4", γιαυτό άλλωστε και έκανε καριέρα (όχι για τα πολλά κιλά μπάσκετ που ξέρει). Αντιθέτως στο "2-3" που είναι ο Πελεκάνος, για να κάνεις μεγάλη καριέρα συνήθως δεν αρκούν μόνο θα αθλητικά προσόντα (όχι τουλάχιστον στην Ευρώπη).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.