Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (2) San Antonio Spurs vs (7) Memphis Grizzlies
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
(2) San Antonio Spurs [67-15] vs (7) Memphis Grizzlies [42-40]




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1 -- Sun. April 17, Memphis at San Antonio, 8 p.m., TNT
Game 2 -- Tue. April 19, Memphis at San Antonio, 9:30 p.m., TNT
Game 3 -- Fri. April 22, San Antonio at Memphis, 9:30 p.m., ESPN
Game 4 -- Sun. April 24, San Antonio at Memphis, 1 p.m., ABC
Game 5 * Tue. April 26, Memphis at San Antonio, TBD, TBD
Game 6 * Thu. April 28, San Antonio at Memphis, TBD, TBD
Game 7 * Sat. April 30, Memphis at San Antonio, TBD, TNT


Δε νομίζω ότι χωράει αμφιβολία για το ποιος θα κερδίσει την σειρά. Πέρα από το γεγονός ότι οι Spurs έκαναν μία ακόμη εξαιρετική χρονιά με μπροστάρη το Leonard, οι αντίπαλοι τους οι Grizzlies είναι αποδεκατισμένοι. Έχοντας χάσει τους Gasol, Conley, Wright για την χρονιά και παλεύοντας με μικροτραυματισμούς των παικτών τους φτάσαν στο σημείο να έχουν χρησιμοποιήσει 28 παίκτες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για το NBA. Θα το παλέψουν βέβαια εναντίoν του San Antonio, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής.

Σχόλια για τη σειρά εδώ.
jasonick
Μάλλον στην ψηφοφορία αντί για το ποιος θα κερδίσει τη σειρά έπρεπε να βάλω αν είναι η πιο αδιάφορη σειρά όλων των εποχών. tongue.gif Στα πρώτα δύο παιχνίδια οι διαφορές ήταν 32 και 26 πόντοι αντίστοιχα.
kotzito
Σημαντικό πάντως ότι οι Spurs θα είναι η πιο ξεκούραστη ομάδα σε όλη την διάρκεια των play-offs όπως φαίνεται. Εδώ και έναν μήνα ξεκούραζαν συνέχεια παίκτες, και τώρα απέναντι στο Memphis πάνε για σκούπα (άντε να πάει στα 5 παιχνίδια το πολύ), χωρίς να ιδρώσουν καν. Ειδικά από την στιγμή μάλιστα πού το OKC-DAL δείχνει αρκετά αμφίρροπο και θα τραβήξει πολύ.

Οι Grizzlies πάντως έχουν ρίξει λευκή πετσέτα εδώ και καιρό. Αν είχε ακόμα 10 ματς η regular season, λογικά θα έμεναν και εκτός play-offs κιόλας. Έτσι όπως τους πήγε και με τους τραυματισμούς, λογικό.
whaler
Οδεύει προς το τέλος η σειρά, καθώς το Μέμφις δε μπορεί να ανταγωνιστεί σε καμία περίπτωση το rotation του Σαν Αντόνιο. Καθαρή συντήρηση δυνάμεων ως τώρα από τους τελευταίους, καθώς οι σειρές που έρχονται έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και στη Δύση γίνεται ο κακός χαμός.
SteveNashidis
O popovic πέρασε τον τζάκσον στις σκούπες σε σειρές 7 αγώνων φτάνοντας τις 9.
πολύτιμος και ο χρόνος ξεκούρασης για σπερς


https://twitter.com/JMcDonald_SAEN/status/724277799071010816
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.