Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
pain of salvation
QUOTE(tasos5 @ May 16 2008, 17:50 ) *
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ "ΝΕΟΙ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ"

Σαλιγκαραδες αναψτε λαμπαδα στο μποι του μεγαλου Νικου Καρουτα που δεν σας εκλεισε το σπιτι στο Μαρουσι με μπαζερ μπιτερ απο το τριποντο,οπως εκανε περυσι και εκλεισε το σπιτι του Ωρωπου.........
αλλα γενικα αναψτε λαμπαδα στην ομαδα μας που σας εκανε τεραστιο δωρο....
και μπραβο στον φιλο απο Κουκακι που ειπε με κοντρα τους ρεφερι..... μιλαμε για 100-0
αλλα τα παιδια απο Κουκακι δεν τους ειδαμε στο ζεσταμα να εχουν μπει δυνατα,ηταν χαλαροι λες και εκαναν αγγαρεια....

QUOTE(emekas @ May 16 2008, 18:34 ) *
και γω απο το κουκακι ειμαι και σου λεω οτι οι διαιτητες απλα ηταν ασχετοι.... εδωσαν τρια δευτερα σε alley hoop χωρις να υπαρχει πουθενα αμυνα.... το εχετε δει αυτο πουθενα????

και μετα το ημιχρονο που ειχε γινει λιγο ντερμπι το εχασαν τελειως απλα τραγικοι και σε καμια περιπτωση 100-0 απλα οτι εδιναν οτι ηθελαν

εδω η κοπελια οτι φαουλ εδινε εδειχνε οτι εγινε με το σωμα ακομα και πανω σε σουτ που χτυπαγαν χερια σωμα εδειχνε... δεν ηξερε κατι αλλο....

κερδισατε γιατι παιξατε καλυτερα ασε τους διαιτητες και τα γραφεια τελετων...

ας πουμε αυτο με το γραφειο τελετων δεν ειναι εριστικο jabar???

Έλα ρε emekas, chill out...
tasos5(αν δεν κάνω λάθος είσαι το 12...αυτός που έβαλε το σουτ από τα 10χλμ. στο ζέσταμα? biggrin.gif ),συγχαρητήρια για την νίκη σας...
η κόντρα διαιτησία την παρατήρησα προς στο τέλος για αυτό και το ανέφερα...με το 100-0 είσαι υπερβολικός...
δεν κάναμε αγγαρεία...παίξαμε άσχημα και χάσαμε από μια χειρότερη(θεωρητικά...αλλά και πρακτικά νομίζω) ομάδα ,που έπαιξε καλυτερα(παίζετε ωραία άμυνα) και εκμεταλεύτηκε το άγχος που είχαμε.
καλη συνέχεια
tasos5
QUOTE(pain of salvation @ May 16 2008, 23:09 ) *
tasos5(αν δεν κάνω λάθος είσαι το 12...αυτός που έβαλε το σουτ από τα 10χλμ. στο ζέσταμα? biggrin.gif ),συγχαρητήρια για την νίκη σας...
η κόντρα διαιτησία την παρατήρησα προς στο τέλος για αυτό και το ανέφερα...με το 100-0 είσαι υπερβολικός...
δεν κάναμε αγγαρεία...παίξαμε άσχημα και χάσαμε από μια χειρότερη(θεωρητικά...αλλά και πρακτικά νομίζω) ομάδα ,που έπαιξε καλυτερα(παίζετε ωραία άμυνα) και εκμεταλεύτηκε το άγχος που είχαμε.
καλη συνέχεια

δεν ειμαι το 12...... το 10 ειμαι
pain of salvation
QUOTE(tasos5 @ May 16 2008, 21:17 ) *
δεν ειμαι το 12...... το 10 ειμαι

ok, γράψε λάθος...
Jabar
QUOTE(pain of salvation @ May 16 2008, 23:09 ) *
καλη συνέχεια

Μπράβο η αποθέωση του fair play.Το Κουκάκι φέτος το είδα δύο φορές με Βριλήσσια και ΑΓ. Θωμά και ήταν σαν να έβλεπα δύο διαφορετικές ομάδες.
Peritri
Γεια σας παιδιά!

Έχω τρελαθεί με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής!!! blink.gif

Το μόνο που απέμενε ήταν να χάναμε εμείς από την Ολυμπιάδα και θα έδενε το ''γλυκό''!

Έτσι όπως είδα την προηγούμενη αγωνιστική την Παλατιανή δεν πίστευα ότι θα έκανε το διπλό στο Κουκάκι. Johnny κράτησες το κανόνι σου για το Κουκάκι ενώ με εμάς έμεινες άποντος tongue.gif ; Θενκς και για τα καλά (?) σου λόγια περί Woods αλλά πειράζει που δεν τον έχω δει καθόλου να παίζει;

Η ρεφ ποιά ήταν; μία ξανθιά λίγο χοντρούλα;

Πλάκα έχει που τα παιδιά της ΕΦΟΑ βγαίνουν στο φόρουμ μόνο όταν νικάνε ή όταν είναι να μπινελικώσουν κανένα διαιτητή...Μάλλον ο Tasos5 είχε δίκιο σε μία του παρομοίωση...

Όσον αφορά το αδιάφορο Βριλήσσια - Ολυμπιάδα, Θύμιο χάρηκα που σε γνώρισα και από κοντά, στο 1ο ματς δεν είχα πάρει πρέφα ποιος ήσουν! Δικαιώθηκα κατά κάποιον τρόπο και για τα νεύρα που είχα στον 1ο γύρο με έναν παίκτη σας, έδειξε και σε αυτό το ματς πόσο κακή νοοτροπία έχει. Και βεβαίως δεν φταίει αυτός αλλά οι υπόλοιποι που δεν του βάζουν χέρι, είτε αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι συμπαίκτες, είτε ο προπονητής είτε οι γονείς στη κερκίδα. Όπως και να έχει τον τιμά που ήρθε και ζήτησε συγνώμη στο τέλος του ματς, ελπίζω να έκανε το ίδιο και με τους ρεφ που δεν έφταιγαν σε τίποτα σε ένα τόσο αδιάφορο ματς να τα ''ακούνε'' χωρίς λόγο...

Ήρθε η ώρα τώρα αυτοί που έλεγαν ότι στήσαμε το ματσάκι με το Πρωτέα να δούμε αν όντως στηνόμαστε εύκολα. Για ελάτε...
Johnny
QUOTE(Peritri @ May 17 2008, 14:03 ) *
Γεια σας παιδιά!

Το μόνο που απέμενε ήταν να χάναμε εμείς από την Ολυμπιάδα και θα έδενε το ''γλυκό''!

Έτσι όπως είδα την προηγούμενη αγωνιστική την Παλατιανή δεν πίστευα ότι θα έκανε το διπλό στο Κουκάκι. Johnny κράτησες το κανόνι σου για το Κουκάκι ενώ με εμάς έμεινες άποντος tongue.gif ; Θενκς και για τα καλά (?) σου λόγια περί Woods αλλά πειράζει που δεν τον έχω δει καθόλου να παίζει;

Πλάκα έχει που τα παιδιά της ΕΦΟΑ βγαίνουν στο φόρουμ μόνο όταν νικάνε ή όταν είναι να μπινελικώσουν κανένα διαιτητή...Μάλλον ο Tasos5 είχε δίκιο σε μία του παρομοίωση...

Peritri μη μου χαλας το μεσο ορο γιατι ο Bill Klonatos καθεται και τα υπολογιζει...... με εσας ειχα βαλει 1 ποντο απο foul δικο σου smiley.gif smiley.gif (οι εφημεριδες με σνομπαρουν επειδη ποναω τον Κλωνατο)....στη φαση που ειχα παει να καρφωσω μπροστα σου και σηκωθηκες να με κοψεις αλλα που να με φτασεις smiley.gif smiley.gif......ο Klonatos μετα το παιχνιδι με το Κουκακι εχει εξαφανιστει.....τοσο καιρο με ζαλιζε αλλα μετα απο αυτα που ειδε την Πεμπτη τον εκανα κυριο και κρυβεται biggrin.gif biggrin.gif .....Οσο για τον WOODS θα τον μαθεις καλα τωρα στους τελικους.....αυτος θα σας καθαρισει μεσα στο ΟΑΚΑ....η Ρεφ αυτη που ειπες ηταν.....ο Τασος5 σε οτι λεει εχει δικιο...εχει ζησει πολλα και ξερει.....Peritri ελα στην Παλατιανη....με loufer,taper,peritri μεσα στο γηπεδο και τον Bill Klonatos στην κερκιδα θα ειναι τρενο του χρονου η Παλατιανη.....BILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Peritri
A, βρίσκω και την ευκαιρία Johnny να ζητήσω δημόσια συγνώμη που δεν σε άφησα να καρφώσεις στην εν λόγω φάση και αντ' αυτού σου έκανα φάουλ. Unfair από εμένα και μεγάλο πλήγμα κατά του θεάματος 68.gif

Johnny το κανόνιιιιι, τώρα πλέον τη καρφώνειιιιιι 77.gif
BILL79
QUOTE(loufer @ May 16 2008, 20:10 ) *
Μισομπούκαλο Amaretto να περιμένεις από Κλωνάτο, και θα σου φάει και το γκομενάκι που θα φέρεις πριν το πάρεις χαμπάρι...

Για να του φαω το γκομενακι θα πρεπει να βλεπετε και Χαβιαρης και ωραιες γκομενες δεν πανε μαζι...γενικοτερα Χαβιαρης και γυναικες δεν πανε μαζι...τον βλεπουν και αλλαζουν δρομο...οσο για το μπουκαλι, κανα μισο KIWI θα του βγαλω...και κατι αλλο...Χαβιαρακο ανθρωπος με high score καριερας 11 ποντους οχι να με πονεσει αλλα ουτε να γελασω δεν μπορω...
Johnny
QUOTE(BILL79 @ May 17 2008, 15:45 ) *
Για να του φαω το γκομενακι θα πρεπει να βλεπετε και Χαβιαρης και ωραιες γκομενες δεν πανε μαζι...γενικοτερα Χαβιαρης και γυναικες δεν πανε μαζι...τον βλεπουν και αλλαζουν δρομο...οσο για το μπουκαλι, κανα μισο KIWI θα του βγαλω...και κατι αλλο...Χαβιαρακο ανθρωπος με high score καριερας 11 ποντους οχι να με πονεσει αλλα ουτε να γελασω δεν μπορω...

Billako επειδη το λες συνεχεια αυτο θα σου φερω αποκομμα εφημεριδας για να δεις ρεκορ ποντων.....πιστευω να μην βαλεις τα κλαμματα τοτε....σε πονεσαν πολυ τα τριποντακια προχθες....οσο για τις γυναικες και εκει θα μιλησω μεσα στο γηπεδο(GUZEL)....θα κερασεις μπουκαλακι και θα γραφει πανω Johnny keep hurting Klonatos.....I LOVE BILL KLONATOS AND I LIVE TO HURT HIM......BILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
BILL79
QUOTE(Johnny @ May 17 2008, 15:58 ) *
Billako επειδη το λες συνεχεια αυτο θα σου φερω αποκομμα εφημεριδας για να δεις ρεκορ ποντων.....πιστευω να μην βαλεις τα κλαμματα τοτε....σε πονεσαν πολυ τα τριποντακια προχθες....οσο για τις γυναικες και εκει θα μιλησω μεσα στο γηπεδο(GUZEL)....θα κερασεις μπουκαλακι και θα γραφει πανω Johnny keep hurting Klonatos.....I LOVE BILL KLONATOS AND I LIVE TO HURT HIM......BILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Για να βαλω τα κλαμματα θα πρεπει να περασεις το δικο μου και εσυ και μονος σου να επαιζες παλι δεν θα το εφτανες...σου εχω πει οτι ωραια γκομενα ουτε επι πληρωμη δεν ερχεται μαζι σου...οσο το συνεχιζεις χαμενος βγαινεις...
loufer
QUOTE(BILL79 @ May 17 2008, 16:03 ) *
Για να βαλω τα κλαμματα θα πρεπει να περασεις το δικο μου και εσυ και μονος σου να επαιζες παλι δεν θα το εφτανες...σου εχω πει οτι ωραια γκομενα ουτε επι πληρωμη δεν ερχεται μαζι σου...οσο το συνεχιζεις χαμενος βγαινεις...

Προτείνω να λύσετε τη διαμάχη στο γήπεδο. Θα οργανώσουμε στο κλειστό του Γέρακα ένα αγώνα 1 on 1, Bill vs Johnny. Επίσης θα προσκαλέσετε όλο το γυναικείο πληθυσμό που ξέρετε για εξέδρα (θα παρευρίσκομαι και εγώ ανάμεσά τους για να τους εξηγήσω τα μυστικά του αθλήματος). Θα σφυρίζουν oι taper & tripontopirounas.

Billako φέρε και την Ειρηνούλα από το Guzel smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Johnny
QUOTE(BILL79 @ May 17 2008, 16:03 ) *

φιλε εγω δεν κοιταω εμφανιση στις γυναικες....ο εσωτερικος κοσμος με νοιαζει μονο....η εμφανιση καποτε χανεται,ενω η εσωτερικη ομορφια μενει για παντα smiley.gif ....Ι LOVE BILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
BILL79
QUOTE(loufer @ May 17 2008, 16:11 ) *
Προτείνω να λύσετε τη διαμάχη στο γήπεδο. Θα οργανώσουμε στο κλειστό του Γέρακα ένα αγώνα 1 on 1, Bill vs Johnny. Επίσης θα προσκαλέσετε όλο το γυναικείο πληθυσμό που ξέρετε για εξέδρα (θα παρευρίσκομαι και εγώ ανάμεσά τους για να τους εξηγήσω τα μυστικά του αθλήματος). Θα σφυρίζουν oι taper & tripontopirounas.

Billako φέρε και την Ειρηνούλα από το Guzel smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Τοτε θελω και την κερκιδα του Χαβιαρη μπας και γεμισουμε το γηπεδο και δεν ειναι το μισο γεματο....
Johnny
QUOTE(BILL79 @ May 17 2008, 16:19 ) *
Τοτε θελω και την κερκιδα του Χαβιαρη μπας και γεμισουμε το γηπεδο και δεν ειναι το μισο γεματο....

smiley.gif smiley.gif smiley.gif εισαι καμμενος ρε φιλε.....
Johnny
QUOTE(loufer @ May 17 2008, 16:11 ) *

loufer επειδη οι περισσοτερες κοπελες που ξερει ο Bill εχουν αρνητικο ΙQ και το μονο που ξερουν ειναι να τους κερνουν σφηνακια,οσο και να εξηγησεις δεν νομιζω να καταλαβουν και κατι....1 οn 1 με τον ΒΙLL παιζω μονο με διαιτητη τον ΠΙΤΣΙΛΚΑ.....ΒILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
asxeto_username
QUOTE(Peritri @ May 17 2008, 14:03 ) *
Γεια σας παιδιά!

Όσον αφορά το αδιάφορο Βριλήσσια - Ολυμπιάδα, Θύμιο χάρηκα που σε γνώρισα και από κοντά, στο 1ο ματς δεν είχα πάρει πρέφα ποιος ήσουν! Δικαιώθηκα κατά κάποιον τρόπο και για τα νεύρα που είχα στον 1ο γύρο με έναν παίκτη σας, έδειξε και σε αυτό το ματς πόσο κακή νοοτροπία έχει. Και βεβαίως δεν φταίει αυτός αλλά οι υπόλοιποι που δεν του βάζουν χέρι, είτε αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι συμπαίκτες, είτε ο προπονητής είτε οι γονείς στη κερκίδα. Όπως και να έχει τον τιμά που ήρθε και ζήτησε συγνώμη στο τέλος του ματς, ελπίζω να έκανε το ίδιο και με τους ρεφ που δεν έφταιγαν σε τίποτα σε ένα τόσο αδιάφορο ματς να τα ''ακούνε'' χωρίς λόγο...

Ήρθε η ώρα τώρα αυτοί που έλεγαν ότι στήσαμε το ματσάκι με το Πρωτέα να δούμε αν όντως στηνόμαστε εύκολα. Για ελάτε...

Κι εγώ χάρηκα Περικλή, για τη γνωριμία και όχι για την εικόνα και εμφάνισή μας στπ γήπεδο...
Το ποιος φταίει για αυτό είναι μια μεγάλη μεγάλη κουβέντα....
taper
Τελευταία αγωνιστική και επειδή βαρέθηκα τους κουβάδες πάω για κούπα

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΛΑΤΩΝ 1(run and gun....)
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1 ( μπας και γίνουν συγχωνεύσεις..)
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2 ( για σιγουριά)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1( δεύτερη φορά που ποντάρω εναντίον μας,η άλλη ήταν με Κερατέα πρώτο γύρο. το κίνητρο παίζει το ρόλο του εκτός αν λειτουργήσει αντίστροφα. ναι μεν δεν θα χαρώ να στενοχωρήσουμε κάποια φιλαράκια, αλλά ομάδα με 7 παίκτες δεν έχει λόγω να ανέβει άμα ειναι να ξαναπέσει του χρόνου.άσε που προσωπικά δεν έχω την ικανότητα να χαριστώ σε κανέναν, άμα μπουν -μπήκαν.εδώ θέλουμε και δεν μπαίνουν.στόχος να σβήσω τον katso!!!και να κάνω ένα καλό παιχνίδι ύστερα από καιρό)
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 ( μπαμ και κάτω....)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 ( μπας και.ναι μεν λίγες πιθανότητες, αλλά δεν αδιαφορούμε και αυτό φαίνεται και στην προπόνηση.είμαστε από τις λιγες ομάδες που συνεχίζουν εντατικά τις προπονήσεις.έρχεται και καλοκαίρι.....ελπίζω να γίνει μια συγχώνευση για να καρπωθείτε αυτό που δείξατε όλη τη χρονια)
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 ( χαβαλές και άνεση, εκτός αν παίξει 5 λεπτάκια ο πανμέγιστος και καθάρισει)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 ( και σωτηρία,καλύτερους παίκτες από τις άλλες ομάδες, χειρότερη ομάδα. η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ το έχει παλέψει τέρμα και δεν του αξίζει, αλλά η έλλειψη ψηλού είναι σημαντική

77.gif 77.gif 77.gif john xaviar 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif bill klonatos
loufer
Τελευταία αγωνιστική, έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο Αρχηγός πάει για την κούπα του πρωταθλήματος και για να πετύχει το απόλυτο με τα προγνωστικά του.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΛΑΤΩΝ 1 ( αν και οι γηπεδούχοι ήδη διακοπάρουνε...λόγω εμπειρίας και μόνο, κανόνισε Βίκτωρα να με στείλεις κουβά...)
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1 (η 4η θέση μπορεί να οδηγήσει στην Α')
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2 (για σιγουριά και γιατί έδειξαν έντονη μαχητικότητα με την ΕΦΟΑ)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 2 (αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο scouters και managers, ο taper κυνηγάει μεταγραφή, έχει ορκιστεί να εκμηδενίσει τον katso γιατί αθέτησε τη συμφωνία του, και έτσι και αλλιώς ακόμα και τρίτοι θα ανέβουν στην Α΄)
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 (το δυσκολότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, οι φιλοξενούμενοι καλύτερη ομάδα, μεγάλες πιθανότητες και για τον άσσο, αλλά πρέπει να δώσω διπλό από ένστικτο.)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 ( όπως ανέφερα και ποιο πάνω , και ο τρίτος ανεβαίνει...)
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 ( όταν λείπει ο Billakos, χορεύουν οι φιλοξενούμενοι, εξάλλου ο John Xaviaris τα έβαλε όλα με Κουκάκι... rolleyes.gif )
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 ( ΝΙΚΗ-ΣΩΤΗΡΙΑ...)

Υ.Γ1: Το γήπεδο του ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ θα ανοίξει ξανά στις 3 Ιουνίου (γράφουν εξετάσεις στα σχολεία και έχουν γίνει εξεταστικά κέντρα οι αίθουσες όπου κάνουν χορό οι γυναίκες των αντρών που είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γέρακα, οπότε μας πήραν το γήπεδο για να κάνουν τα μαθήματα χορού στο παρκέ, όχι πείτε μου που αλλού το έχετε ξαναδεί αυτό...) . Οπότε το all - star Game θα διεξαχθεί 3-7 Ιουνίου, να το έχετε υπόψη σας...
Υ.Γ2: Taperrrrrrr??????????? Τον πλάκωσες ρε? περιμένω νέα...
taper
QUOTE(loufer @ May 20 2008, 10:29 ) *
Υ.Γ2: Taperrrrrrr??????????? Τον πλάκωσες ρε? περιμένω νέα...

αν και του άξιζε απλώς παραιτήθηκα....
σε 15 μέρες άνεργος και διακοποδάνειο επειγόντως smiley.gif
Peritri
Καλημέρα...

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΛΑΤΩΝ 2
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2?
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 ( χαβαλές και άνεση, εκτός αν παίξει 5 λεπτάκια ο πανμέγιστος και καθάρισει)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1

Πόνταρα στα προφανή εκτός του πρώτου για να διαφοροποιηθώ λίγο και με τους από πάνω tongue.gif . Αμφίρροπα ματς βλέπω το δικό μας, το ΕΦΟΑ - Γέρακας και το Χαλάνδρι - Πλάτων.
Liveris
Φτάσαμε στο τέλος...

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 1 (Ίσως το πιο αδιάφορο παιχνίδι μιας και τα πιτσιρίκια δεν τα κατάφεραν τελικά, έτσι ή εμπειρία σε συνδυασμό και με την απογοήτευση των φιλοξενούμενων μάλλον θα επικρατήσουν)
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1 (Ο Αρίωνας ξεφούσκωσε και οι γηπεδούχοι δεν βλέπω να χαρίζουν την 4η θέση)
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2 (Με νίκη η Πεύκη ξεμπλέκει οριστικά, ενώ οι Αστέρες δεν διεκδικούν τίποτα)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1 (Παρόλο που αποδείχτηκε πως ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές όλα γίνονται, δεν νομίζω η ΕΦΟΑ να αφήσει την ευκαιρία που της παρουσιάζεται να πανηγυρίσει από τώρα την άνοδο, έτσι δεν είναι Τάκή; wink.gif )
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 (Ο ΟΦΗ έχει κάνει εκπληκτικό δεύτερο γύρο, όμως τα Βριλήσσια έχουν καλύτερη ομάδα και ταυτόχρονα το κίνητρο της 4ης θέσης που μπορεί υπό προϋποθέσεις να σημαίνει κάτι)
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 (Η 3η θέση είναι εξασφαλισμένη αλλά πρωτίστως πρέπει να κλείσουμε τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση...άλλωστε μπορεί να έχει γίνει το θαύμα στο Μαρούσι οπότε τότε η νίκη επιβάλλεται!!)
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 (Η Παλατιανή μας...κήδεψε την προηγούμενη αγωνιστική και εξασφάλισε την παραμονή, ενώ τρίτη σερί ήττα για τους πρωτοπόρους και πιθανή τελική ισοβαθμία στην πρώτη θέση με ΕΦΟΑ πάει πολύ!!)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 (Απλά τα πράγματα, χωρίς νίκη πιθανόν να μπουν σε περιπέτειες οπότε...)

Καλή αγωνιστική σε όλους!
BILL79
Δυστυχως τελευταια αγωνιστικη...

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 1 (αδιαφορο παιχνιδι...εστω κ ετσι καλυτερη ομαδα το Χαλανδρι...)
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1 (για την 4 θεση που ισως χαρισει κατι...)
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2 (καλυτερη ομαδα και για να μην εχουν αγχος...)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1 (καλυτερη ομαδα...δεν θελουν να χασουν και αυτη την ευκαιρια....)
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 (αν δεν επηρεαστουν απο τους γηπεδουχους...εξαλλου ισως παρουν την 4 θεση που υπο προυποθεσεις χαρισει ανοδο...)
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 (τα λογια ειναι περιττα...)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 (νικη για να ελπιζουν....)

loufer αργησε το κ αλλο το all star...εχω ξεκινησει εντατικες προπονησεις για να μπορεσω να ειμαι κ εγω tongue.gif

77.gif 77.gif 77.gif John ",,," Chaviaris 77.gif 77.gif Taper "The Great" 77.gif 77.gif 77.gif
katso
Ψάχνω ομάδα Β εσκα να ανεβάσω πακέτο με Παγόπουλο.
Ξέρετε κανέναν ανοικτοχέρι πρόεδρο?
taper
QUOTE(katso @ May 20 2008, 16:12 ) *

κάτσε να ανεβάσεις πρώτα αυτή που είσαι και μετά.Φυλάξου, μου έχει ανατεθεί το μαρκάρισμά σου smiley.gif
Johnny
Τελευταια ευκαιρια για το απολυτο....
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΛΑΤΩΝ 1(με το μυαλο στις Πανελληνιες.....)
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1(αμφιρροπο πολυ...)
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2(ουδεν σχολιο)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1(δεν ειναι Παλατιανη ο Γερακας smiley.gif smiley.gif )
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1(ανατρεψανε ολα τα προγνωστικα τα παιδια απο Οφηη,δεν νομιζω να πεταξουν στα σκουπιδια τοσο μεγαλη προσπαθεια ειδικα στο Β γυρο)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2(ουδεν σχολιο)
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1(οι 2 καλυτερες ομαδες της κατηγοριας smiley.gif smiley.gif κοντραρονται σε ενα παιχνιδι διαφημιση του αθληματος.....θα ξεκινησει ο Billaras και θα βγει κατευθειαν για το stand ovation....ειναι ο αγαπημενος παιχτης της κερκιδας και ο παιχτης που στοιχιζει οσο ολοκληρη η Παλατιανη)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1(Πρωτεας για Γ Εσκα)
I LOVE BILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif AND I LIVE TO HURT HIM....tonight tease me please me
karabelas ioannis
καλησπερα ειμαι προποντης στο τριφυλλιακο πολυδροσου γ εσκα κ λογω αποχωρησης
αρκετων αθλητων λογω στρατου η επαγγελματικων υποχρεωσεων,ψαχνω για παιχτες.
εδρα τη ομαδας το γηπεδο χαλανδριου στη πεντελης.οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλε
πμ.ευχαριστω
Thunder
Loufer παλι απουσια θα μου βαλεις την Πεμπτη.Δεν το χει η μοιρα να σε γνωρισω απο κοντα φετος sad.gif bball.gif
emekas
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 1
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 (ας ελπισουμε)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1
loufer
QUOTE(Thunder @ May 20 2008, 22:48 ) *
Loufer παλι απουσια θα μου βαλεις την Πεμπτη.Δεν το χει η μοιρα να σε γνωρισω απο κοντα φετος sad.gif bball.gif

Μάλλον δε σε βολεύουν οι Πέμπτες δεν εξηγείται αλλιώς, μήπως να κοιτάξω του χρόνου να αλλάξω και να πάω σε άλλη μέρα της εβδομάδας, ποια σε βολεύει??? smile.gif
loufer
QUOTE(katso @ May 20 2008, 17:12 ) *

Σε θέλει ο taper συμπαίκτη σαν τρελός, είναι διατεθειμένος να σου δίνει και τα μισά από όσα παίρνει, σήμερα-αύριο υπογράφει την ανανέωση, κάτι άκουσα για 1.200€ το μήνα και πριμ ανόδου 3.500€.
katso
QUOTE(taper @ May 20 2008, 16:10 ) *
κάτσε να ανεβάσεις πρώτα αυτή που είσαι και μετά.Φυλάξου, μου έχει ανατεθεί το μαρκάρισμά σου smiley.gif

Εγώ δεν θα σας κάνω τη χάρη να παίξω αύριο....
Έχω εδώ και 2 βδομάδες θλάση ΄και είναι αμφίβολη η συμμετοχή μου.
Αρα αφού απουσιάζω δεν έχετε καμία ελπίδα!!!!!!
Θα είμαι στην κερκίδα..... αν θες έλα και συ, θα πέράσουμε καλύτερα!!!!!
taper
QUOTE(loufer @ May 21 2008, 09:04 ) *
Σε θέλει ο taper συμπαίκτη σαν τρελός, είναι διατεθειμένος να σου δίνει και τα μισά από όσα παίρνει, σήμερα-αύριο υπογράφει την ανανέωση, κάτι άκουσα για 1.200€ το μήνα και πριμ ανόδου 3.500€.

μην τα λες παραέξω.είπαμε φίρμα της κατηγορίας αλλά όχι και να μου μειώνεις το κασε smiley.gif (δεν περιέλαβες 2 μεθύσια την εβδομάδα ότι πιω στο blue peach,1 ξαδέρφη katso την εβδομάδα και τα έξοδα για τα ναρκωτικά του μήνα)
loufer
QUOTE(katso @ May 21 2008, 10:09 ) *

Φύλαξε θέση στην κερκίδα για μένα Πετράκο...Θα παίξω ένα ημίχρονο, και μετά μαζί με τον taper θα διαπληκτιστούμε με ένα διαιτητή, για να μας στείλει πακέτο κερκίδα, μόνο που θα φυλάξεις το καλό το φιλετάκι για μένα και όχι για τον ψηλέα τον ακατοίκητο cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
taper
QUOTE(katso @ May 21 2008, 09:09 ) *

τσάμπα σκίζομαι εδώ και 2 εβδομάδες στην προπόνηση?
αύριο φιλοδοξώ να ανοίξω μια καινούρια καριέρα ως σουτέρ.
οι εφημερίδες θα γράφουν ότι η ΕΦΟΑ ήθελε αλλά ο βομβαρδιστής δεν την άφησε smiley.gif
taper
MVP B ESKA

[b]BILL KLONATOS[/b]
loufer
QUOTE(taper @ May 21 2008, 10:41 ) *
τσάμπα σκίζομαι εδώ και 2 εβδομάδες στην προπόνηση?
αύριο φιλοδοξώ να ανοίξω μια καινούρια καριέρα ως σουτέρ.
οι εφημερίδες θα γράφουν ότι η ΕΦΟΑ ήθελε αλλά ο βομβαρδιστής δεν την άφησε smiley.gif

Μέχρι να σουτάρεις ρε καρμοίρη εσύ (έχεις με διαφορά τον πιο αργό μηχανισμό σουτ) , θα έχει τελειώσει ο αγώνας... smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Υ.Γ.: Άστο για τους μετρ του είδους (βλ. tripontopirouna, bill klonato)

MVP B' ESKA: TAPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[b]
taper
αυτοί κυριες και κύριοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι της χώρας.όλη μέρα μπροστά στο κομπιουτερ να γράφουν λαλακιες για να περάσει η ώρα.( εγώ δικαιολογούμαι λόγω παραίτησης smiley.gif )
loufer
QUOTE(taper @ May 21 2008, 11:24 ) *
αυτοί κυριες και κύριοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι της χώρας.όλη μέρα μπροστά στο κομπιουτερ να γράφουν λαλακιες για να περάσει η ώρα.( εγώ δικαιολογούμαι λόγω παραίτησης smiley.gif )

Κάνε ρόκα σου ρε μπούλη και μην ασχολείσαι με τους άλλους...

Υ.Γ.: Επειδή δεν ξέρεις την έκφραση που έγραψα, άνοιξε Μπαμπινιώτη...
taper
QUOTE(loufer @ May 21 2008, 12:15 ) *
Κάνε ρόκα σου ρε μπούλη και μην ασχολείσαι με τους άλλους...

Υ.Γ.: Επειδή δεν ξέρεις την έκφραση που έγραψα, άνοιξε Μπαμπινιώτη...

άνοιξες πόλεμο μικρέ

QUOTE(loufer @ May 21 2008, 09:15 ) *
Φύλαξε θέση στην κερκίδα για μένα Πετράκο...Θα παίξω ένα ημίχρονο, και μετά μαζί με τον taper θα διαπληκτιστούμε με ένα διαιτητή, για να μας στείλει πακέτο κερκίδα, μόνο που θα φυλάξεις το καλό το φιλετάκι για μένα και όχι για τον ψηλέα τον ακατοίκητο cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif

ναι για την κερκίδα είσαι, γιατί εσύ παίζεις για την τιμή ( είδες αυτοκινητάκι BILL)
με 1/8 ΄θα δώσεις και αυτό το ματσάκι?κάτσε εκει έξω και κάνε προετοιμασία στο φιλετάκι να έρθει να φάει μετά ο ψηλός
taper
και για όσους δεν καταλαβαίνουν

loufer λατρεία μέχρι τα 33 peace.gif peace.gif peace.gif
loufer
QUOTE(taper @ May 21 2008, 13:40 ) *
άνοιξες πόλεμο μικρέ

Το μικρέ να το πεις στους αναρχικούς φίλους σου που παίζετε κρυφτούλι με τους μπάτσους και σας βάζουν τα κλομπ στο ....λαράκι σας μετά.

ναι για την κερκίδα είσαι, γιατί εσύ παίζεις για την τιμή ( είδες αυτοκινητάκι BILL)
με 1/8 ΄θα δώσεις και αυτό το ματσάκι?κάτσε εκει έξω και κάνε προετοιμασία στο φιλετάκι να έρθει να φάει μετά ο ψηλός

εγώ τουλάχιστον ίδρωσα τη φανέλα (άσχετα εαν βρέθηκα σε κακή μέρα), εσύ ρε που έκανες τον παράγοντα στην κερκίδα (ίδιος ο μπάτσος-Γκόρος ήσουνα) γιατί είχες φροντίσει να τιμωρηθείς ???
nikefalin
QUOTE(loufer @ May 21 2008, 14:03 ) *
εγώ τουλάχιστον ίδρωσα τη φανέλα (άσχετα εαν βρέθηκα σε κακή μέρα), εσύ ρε που έκανες τον παράγοντα στην κερκίδα (ίδιος ο μπάτσος-Γκόρος ήσουνα) γιατί είχες φροντίσει να τιμωρηθείς ???

παλικάρια προσέχετε λίγο τις εκφράσεις σας
taper
QUOTE(nikefalin @ May 21 2008, 13:35 ) *
παλικάρια προσέχετε λίγο τις εκφράσεις σας

πες του τα , γιατί έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ sad.gif

δεν είναι τρόποι αυτοι
10karo
καλημέρα και από εμένα σε όλους....

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 1
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1
tripontopirounas
Καλησπερίζω....καλημερίζω...βάλτε ότι θέλετε...

έχουμε και λέμε :

α) οι συμπαίκτες μου, taper κ loufer, έχουν ξεφύγει λίγο, χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στο Γέρακα για το σημερινό μας...Σκεφτείτε ότι ο taper δεν αντιμίλησε στον administrator όπως έκανε πάλαι ποτέ (θυμηθείτε λίγο την αντίδρασή του όταν μας *αναγκάσανε* να γράφουμε σε ελληνικά κ όχι greeklish, την πρόσφατη κράτηση του δελτίου του σε διαπληκτισμό με διατητή και πολλά άλλα...) , ο δε loufer γνωστός και ως loufa μας παραθέτει κομμάτια από το λεξικό του Μπαμπινιώτη -> άντε πείσε μας ότι θα είσαι ετοιμοπόλεμος και δεν διαβάζεις συνταγή Mojito για το καλοκαίρι...

β) ο Στέφανος αν και λαλίστατος συνήθως, πλέον βλέπει το φόρουμ μόνο ως μέσο κερδοφορίας ποντάροντας αυστηρά και μόνο στα αποτελέσματα χωρίς ίχνος κριτικής και επεξήγησης.

γ) ο Τζώνι και ο Μπίλλαρος πλέον μας παίζουν αντίθετα....

Αυτά δεν είναι σημάδια των καιρών και ένδειξη του 3ου σημείου της Αποκάλυψης ( 1ο ήταν η νίκη της Παλατιανής στον Ωρωπό, 2ο η νίκη της στο Κουκάκι....) ???????

Στοίχημα :

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 1 -> έχουν εξετάσεις τα λύκεια
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1 -> έχει κίνητρο, έδρα και λίγο καλύτερη ομάδα
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2 -> έχει σωτηρία
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ κάτι σαν να λέμε Τσέχες εναντίων Σλοβάκες
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 -> γιατί θυμώσατε τον Peritri
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 -> γιατί ο Στέφανος δεν μιλάει πια
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 -> γιατί κάτι μου λέει ότι θα πάω κουβά....
ΣΤΕ
Καλσπερα σε ολους ...

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΛΑΤΩΝ 2
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 2
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
loufer
QUOTE(tripontopirounas @ May 22 2008, 12:40 ) *
ο δε loufer γνωστός και ως loufa μας παραθέτει κομμάτια από το λεξικό του Μπαμπινιώτη -> άντε πείσε μας ότι θα είσαι ετοιμοπόλεμος και δεν διαβάζεις συνταγή Mojito για το καλοκαίρι...

Α. Αφού μαζί θα τα πίνουμε πάλι στα Χανιά, αλλά ξέχασα εσύ πίνεις Τζιν με sprite (Jesus o florakos)...
B. Ο Αρχηγός είναι πάντα ετοιμοπόλεμος...
Γ. Καλό είναι να διαβάζεις και κάτι άλλο εκτός από PC world, PC master, RAM, chip και klein mein
taper
QUOTE(tripontopirounas @ May 22 2008, 11:40 ) *
Σκεφτείτε ότι ο taper δεν αντιμίλησε στον administrator όπως έκανε πάλαι ποτέ (θυμηθείτε λίγο την αντίδρασή του όταν μας *αναγκάσανε* να γράφουμε σε ελληνικά κ όχι greeklish, την πρόσφατη κράτηση του δελτίου του σε διαπληκτισμό με διατητή και πολλά άλλα...) ,

είμαι καλο παιδί και συναισθηματίας κατα βάθος.με έχεις παρεξηγήσει( άλλωστε μαθαίνουμε από τα λάθη μας.ε ρε και να μας σφυρίξει σήμερα για να γελάσουμε smiley.gif )

77.gif 77.gif 77.gif mvp b eska bill the bomber
tasos5
Click to view attachment
EINAI I MAGIKI 3ADA POU SOU VAZEI TA GUALIA DEN SIKWNEI ASTEIA KATALAVETO KALA
ANEVIKE TO EPIPEDO SE AUTO EDW TO GIPEDO MIN PSAXNEIS GIA KALUTERO ANTIDOTO ANTITHETO EXASES TI RIMA AKOMA KAI TO EPITHETO TI KRIMA......

OPOS KATALAVATE EIMASTE ETOIMOI GIA TO ALL STAR GAME STO GERAKAS SPORTS ARENA
taper
QUOTE(tasos5 @ May 22 2008, 14:54 ) *
Click to view attachment
EINAI I MAGIKI 3ADA POU SOU VAZEI TA GUALIA DEN SIKWNEI ASTEIA KATALAVETO KALA
ANEVIKE TO EPIPEDO SE AUTO EDW TO GIPEDO MIN PSAXNEIS GIA KALUTERO ANTIDOTO ANTITHETO EXASES TI RIMA AKOMA KAI TO EPITHETO TI KRIMA......
OPOS KATALAVATE EIMASTE ETOIMOI GIA TO ALL STAR GAME STO GERAKAS SPORTS ARENA

λοιπόν το all star game θα γίνει σίγουρα και υπάρχουν ήδη 6 συμμετοχές
loufer,taper,triponto......
oi fantastic 3

παρακαλώ δηλώστε συμμετοχές για να διοργανώσουμε το happening καταλλήλως
ιδέες υπάρχουν πολλές
1.διαγωνισμός τριπόντων ( taper εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)
2 3x3 ήδη έχουμε 2 τριάδες
3. διαγωνισμός μπύρας ( taper εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)
4.διαγωνισμός ακατάσχετης πολυφαγίας (taper εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)

και υπάρχει μια σκέψη ανάλογα με τις συμμετοχές για κόντρα με forumistes από άλλες κατηγορίες (lykos,triponter, ....)

jabar μπορεις να κάνεις τον ref,τον κόουτς, τον παικτη,τον ΧΟΡΗΓΟ του φαγητου......

η ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.....( να δούμε τις ώρες γηπέδου γιατί υπάρχουν μικροπροβλήματα)
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
όσοι πιστοι προσέλθετε (δηλωστε συμμετοχη)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.