Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναγιώτης Γιαννάκης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Reggie Miller #31
Χωρίς άλλον τίτλο θα το σκεφτούν πολύ οι πρόεδροι...
Venomous
Εγώ νομίζω οτί και χωρίς άλλον τίτλο θα τον κρατήσουν μάλλον. Αυτή η αίσθηση μου έχει δημιουργηθεί μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου!
Reggie Miller #31
Καλό το Κύπελλο,ναι επιτέλους νίκησες σε ένα μεγάλο παιχνίδι τον ΠΑΟ,αλλά δε λέει και πολλά.Οι άλλοι 2 είναι πιο σημαντικοί.Και κάναμε 3 ήττες που φταίει και ο Γιαννάκης,όταν επιθετικά η ομάδα δεν έχει πλάνο.Αν θυμάστε το τέλος του αγώνα με τον πανιώνιο,δεν έγινε ούτε ένα σκριν στον Τεόντοσιτς μήπως και ξεμαρκαριστεί.όχι ότι έχει μόνο ο προπονητής ευθύνες έτσι,πάντα έχουν και οι παίκτες...
Germany96
Και στο παιχνιδι με το Μαρουσι η ομαδα κατεβηκε στον αυτοματο πιλοτο και στο ματς του ΟΑΚΑ η εμμονη στο πρωτο ημιχρονο στην ζωνη, ενω ο Παναθηναικος γαζωνε, ηταν καταστροφικη. Παρ' ολα αυτα το λιγοτερο που μπορουμε να πουμε ειναι πως το προσημο μεχρι στιγμης ειναι θετικο.

Νομιζω παντως πως δεν θα τεθει καν το ερωτημα στο τελος της χρονιας, ισως αυτο που εκφραζω να ειναι περισσοτερο προιον ελπιδας παρα λογικης αλλα κι ενω αυτη την στιγμη ο Ολυμπιακος δεν ειναι πρωτο φαβορι σε καμια διοργανωση, πιστευω πως αλλον ενα τιτλο θα τον κατακτησει.
Reggie Miller #31
Εγώ το έχω πει πολλές φορές ότι θέλω Ιβάνοβιτς...
Razorblade Fish
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Mar 28 2010, 22:01 ) *
Εγώ το έχω πει πολλές φορές ότι θέλω Ιβάνοβιτς...

Ζηλεψες τα ευρωπαικα της Ταου η της σφαλιαρες που εφαγε με την Μπαρτσελονα;
benchwarmer
Η μονη περιπτωση να μην μεινει ο Γιαννακης, ειναι εαν θελησει ο ιδιος να φυγει (που μπορει να γινει για τους γνωστους δυσαρεστους προσωπικους λογους). Αφου τον κρατησαν οι Αγγελοπουλοι περυσι (σωστα για μενα), φετος δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση.

Για τα ματς τωρα, σε αντιθεση με πολλους, εγω δεν εμεινα ικανοποιημενος ουτε με την εμφανιση στο 2ο ματς. Εν πασει περιπτωσει, παμε τωρα εκει να τελειωνουμε τη σειρα οσο πιο γρηγορα γινεται, και μετα εχουμε αρκετο χρονο για μινι-προετοιμασια, κυριως σε επιπεδο τακτικης και σκαουτινγκ.
Reggie Miller #31
Ναι,ρίξε όμως μια ματιά στο υλικό που έχει τα τελευταία χρόνια η Ταού και το ρόστερ που έχουν οι άλλες ομάδες.Κοίτα με τι παίχτες παίζει και τότε μπορείς να κρίνεις.Και με αυτό το ρόστερ πήρε τίτλους στην Ισπανία,σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έπαιξε και στα φάιναλ φορ,με Σκόλα βέβαια,αλλά όχι με 12 παίκτες που είναι παιχταράδες!
Ο άνθρωπος παίζει με ότι έχει και ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ και είναι Σέρβος(ότι κι αν σημαίνει αυτό).
Germany96
Το off-topic παει συννεφο, απλα να προσθεσω πως ετσι κι ο ΟΣΦΠ κατακτησει την Euroleague φετος, ο Γιαννακης θα γινει ο προπονητης που θα εχει παρει πανευρωπαικους τιτλους με την μακραν πιο αμυντικη ομαδα της διοργανωσης την μια φορα και με μακραν την πιο επιθετικη την δευτερη.

Αυτο θα ειναι κατι που μονο σε βαθος χρονου θα μπορεσει να εκτιμηθει στις σωστες του διαστασεις. Δεν ειναι οτι απλα εστησε δυο επιτυχημενες ομαδες με διαφορετικους προσανατολισμους, ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις η προσηλωση στο ενα ακρο του παιχνιδιου καθε φορα ειναι δραματικα ακραια.
Razorblade Fish
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Mar 28 2010, 22:36 ) *
Ναι,ρίξε όμως μια ματιά στο υλικό που έχει τα τελευταία χρόνια η Ταού και το ρόστερ που έχουν οι άλλες ομάδες.Κοίτα με τι παίχτες παίζει και τότε μπορείς να κρίνεις.Και με αυτό το ρόστερ πήρε τίτλους στην Ισπανία,σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έπαιξε και στα φάιναλ φορ,με Σκόλα βέβαια,αλλά όχι με 12 παίκτες που είναι παιχταράδες!
Ο άνθρωπος παίζει με ότι έχει και ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ και είναι Σέρβος(ότι κι αν σημαίνει αυτό).

ENA πρωταθλημα εχει παρει και αυτο 10 χρονια πριν...Εσυ να δεις με τι παικτες επαιζε τοτε,οχι τωρα...Σκολα,Ματσιγιαουσκας,Πριτζιονι, Καλντερον,Σπλιτερ και Χανσεν στα καλα του και εχασε με πλεονεκτημα εδρας απο τη Ρεαλ του Σονκο,του Ζελαμπαλ και του Ερβελ!Και στην Ευρωπη δεν πηρε ποτε τον πολυποθητο τιτλο.Στη δε Μπαρτσελονα ακομα τον βριζουν,1 χρονια 4η θεση και τις αλλες 2 αποκλεισμος στους 8 στην Ευρωπη και στην Ισπανια 0/3...
Weekendman

Ακόμα και αν δεχόμουν κάτι τέτοιο (δεν)θα ήθελα να δώ πολύ την συνύπαρξη ενός προπονητή μπασκετικού δικτάτορα όπως είναι χωρίς αμφιβολία ο Ιβάνοβιτς με τους εκκεντρικούς χαρακτήρες Κλείζα και Σχοτσιαρνίτη γιατί ενδεχομένως να μην ταίριαζε ακριβώς η χημεία μεταξύ τους...
Δεν είναι μόνο αγωνιστικά τα δεδομένα που πρέπει να λάνβάνουμε υπόψη στο μπάσκετ(αν και μια χαρά παιχταράδες είχε στην Ταού) ,αλλά και εξωαγωνιστικά όπως αυτά που ανέφερα.
Quincy
Μην σκάτε παιδία, τα πράγματα είναι απλά για το κεφάλαιο Γιαννάκης (και πολλούς προπονητές)

- Χάνει η ομάδα; Κοιμότανε στο πάγκο ο προπονητής, δεν είχε προετοιμάσει καλά την ομάδα, έκανε τα φ, χ, ψ λάθη, δεν είχε πλάνο κλπ κλπ.

- Κερδίζει η ομάδα; ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ εμφάνιση των παικτών, που έπαιζε στους ρυθμού του Δράκου ο οποίος οδήγησε με μαεστρία την ομάδα στη νίκη.

Ευτυχώς αυτή ΔΕΝ είναι και η άποψη όλων.

Η ομάδα θα χάνει και θα κερδίζει με ΟΠΟΙΟΝ προπονητή και να χει. Και το Θεό τον ίδιο να βάλουμε να κοουτσάρει ελληνική ομάδα, στην πρώτη ήττα παράπονα και γκρίνια θα χουμε.

Εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονα από το Γιαννάκη. Δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει καλύτερη ομάδα. Μερικά παιχνίδια θα χαθούν, λογικό δεν είναι; Αυτό που μου έχει μείνει μέχρι τώρα είναι ότι ο Ολυμπιακός τερμάτισε 1ος στην 'Α φάση της euroleague, πήρε το κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟ, βγήκε 1ος στον όμιλό του στο ΤΟΠ-16 με 5-1 νίκες, και έχει κάνει ήδη το 2-0 που τον φέρνει με ενάμισι πόδι στο final4. Τι άλλο να κάνει δηλαδή ο Ολυμπιακός του Γιαννάκη; Να κερδίζει τους Lackers;;;

Η χρονιά είναι 90% επιτιχυμένη (μέχρι τώρα). Λέω 90 γιατί χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά κι αυτό ήταν ένας περίεργος αγώνας στο ΟΑΚΑ μετά από την πρώτη κούπα σε 8 χρόνια. Ε, ας του δώσουμε και ένα ελαφρυντικό. Τώρα, δεν νομίζω να θεωρείται αποτυχία μια πιθανή (χτυπάω ξύλο) ήττα σε έναν τελικό final4. Ένα χαμένο πρωτάθλημα ναι, θεωρείται. Αλλά δεν μπορούμε να τον διώξουμε επειδή έχασε (χτυπάω πάλι ξύλο rolleyes.gif ) π.χ. το πρωτάθλημα. Όταν έχει καταφέρει να πάρει το κύπελλο και να φτάσει στον τελικό της euroleague.

Εγώ ψηφίζω να μείνει ο Γιαννάκης ότι κι αν συμβεί από δω και πέρα. Δαγκωτό smiley.gif
rankin

Ο Ιβάνοβιτς στον Ολυμπιακό θα είχε τσακωθεί απο την προετοιμασία με τους μισούς παίχτες και μέχρι τα Χριστούγεννα με τους άλλους μισούς, συν τον φροντιστή και τους φυσιοθεραπευτές.

Δεν κάνει ο άνθρωπος για ομάδες που πρέπει να διαχειριστεί ισχυρές και παράξενες προσωπικότητες. Εδω πέρα κατάφερε και έκανε τον Πριτζιόνι, που δεν έχει τσακωθεί ποτέ με κανέναν, να φύγει τρέχοντας απο την Ταου!!

Ο Ολυμπιακός, είτε λόγω παιχτών, είτε λόγω ιδιοσυγκρασίας του συλλόγου στο σύνολο του, χρειάζεται προπονητή με ήπιο και ενωτικό χαρακτήρα. Όπως ο Ιβκοβιτς, ο Καζλάουσκας, ή και ο Γιαννάκης τώρα (που και αυτός έχει τα παράξενα του, αλλά προσπαθεί να βάζει το εγώ του κάτω από την ομάδα για το καλό του συνόλου)
Με έναν τύπο όπως ο Ιβάνοβιτς θα έπεφτε ξύλο στα αποδυτήρια σε καθημερινή βάση
Reggie Miller #31
Και ο Ομπράντοβιτς ισχυρότατη προσωπικότητα είναι,αλλά δεν του κουνήθηκε κανείς επειδή είναι τεράστιος και είχε την στήριξη από τη διοίκηση και όποιος του κουνήθηκε τον έβαλε στη θέση του.Άρα,αυτά περί τσακωμών δεν μπορούμε να τα πάρουμε σαν λόγους ότι δεν κάνει για τη θέση.

Όσο για τις επιτυχίες του,τι είπα ότι απλά πήγε σε φάιναλ φορ,όχι ότι το πήρε,η χρονιά με την Μπαρτσελόνα αν θυμάμαι καλά η ομάδα ήταν γενικά χάλια,η περίοδος που δεν πήγαινε καλά.

Με τον Πριτζιόνι συνεργάστηκαν 2-3 χρόνια τώρα θυμήθηκε ότι τσακώθηκαν;Αυτό το είδατε κάπου,γιατί δεν ξέρω κάτι και μπορεί αν κάνω λάθος.

Και μιλάμε για Ισπανικό πρωτάθλημα=ανταγωνισμός=ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο...
rankin
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Mar 29 2010, 13:05 ) *
Και ο Ομπράντοβιτς ισχυρότατη προσωπικότητα είναι,αλλά δεν του κουνήθηκε κανείς επειδή είναι τεράστιος και είχε την στήριξη από τη διοίκηση και όποιος του κουνήθηκε τον έβαλε στη θέση του.Άρα,αυτά περί τσακωμών δεν μπορούμε να τα πάρουμε σαν λόγους ότι δεν κάνει για τη θέση.

Όσο για τις επιτυχίες του,τι είπα ότι απλά πήγε σε φάιναλ φορ,όχι ότι το πήρε,η χρονιά με την Μπαρτσελόνα αν θυμάμαι καλά η ομάδα ήταν γενικά χάλια,η περίοδος που δεν πήγαινε καλά.

Με τον Πριτζιόνι συνεργάστηκαν 2-3 χρόνια τώρα θυμήθηκε ότι τσακώθηκαν; Αυτό το είδατε κάπου,γιατί δεν ξέρω κάτι και μπορεί αν κάνω λάθος.

Και μιλάμε για Ισπανικό πρωτάθλημα=ανταγωνισμός=ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο...

Ο Πριτζιόνι ήθελε εδώ και καιρό να φύγει γιατί δεν την πάλευε άλλο με τον Ιβάνοβιτς.
Επίσης, και άλλοι παίχτες είχαν πρόβλημα μαζί του όπως ο Πιτ Μάικλ, που όπου βρεθεί και όπου σταθεί υπενθυμίζει πως ησύχασε που έφυγε μακριά απο έναν προπονητή που "έβαζε το δικό του "εγώ" πάνω από την ομάδα"..

Γενικά, μιλάμε για έναν πολύ δογματικό προπονητή και ζόρικο χαρακτήρα που σε ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν θα ευδοκιμούσε ποτέ!

Λες επίσης πολύ σωστά για τον Ομπράντοβιτς, που δεν τον κουνάει κανείς! Πως να τον κουνήσει;
Στην Ελλάδα βρήκε συνθήκες και πήρε άχαστα πρωταθλήματα, εδραιώνοντας εύκολα την θέση του στην ομάδα, που παράλληλα με τους ευρωπαϊκούς τίτλους, τον έκαναν πιο ακλόνητο και από τον ίδιο το πρόεδρο!
Ας είχε χάσει 2 σερί πρωταθλήματα όταν ήρθε, και τώρα θα θυμόμασταν το όνομα του σαν ανάμνηση!
Βρήκε όμως μια καλή ομάδα, την έκανε ακόμα καλύτερη, άρχισε να μαζεύει τίτλους απο τη πρώτη σεζόν και φυσικά, τώρα, δεν τον αγγίζει κανείς, συν του ότι διαλέγει τους παίχτες σε μεγάλο βαθμό και ανάλογα με το χαρακτήρα τους. Αν μπορούν δηλαδή εύκολα να κάτσουν σούζα..
Και κάτι ακόμα.. Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι σαν τον Ιβάνοβιτς. Ο Ιβάνοβιτς είναι παλιοχαρακτήρας. Ο Ομπράντοβιτς είναι ισχυρός και σκληρός χαρακτήρας, αλλά τον έχουμε δει άπειρες φορές να γίνεται ομπρέλα για τους παίχτες του!

Όσο για το ότι είναι προπονητής ο Ιβάνοβιτς στο ισπανικό πρωτάθλημα, δεν μου λέει τίποτα. Και ο Κατσικάρης, εκεί είναι προπονητής και είναι πιο σεβαστός στην ACB παρά στην Α1..
Reggie Miller #31
Ο Ομπράντοβιτς όμως είχε και παρελθόν με τίτλους και ο Ολυμπιακός τον θυμάται ακόμα με έναν τελικό που δεν χάνεται,ασχέτως αν ο άνθρωπος δουλεύει σκληρά και είναι ικανότατος και φυσικά όταν ήρθε στην Ελλάδα υπήρχε μόνο ο Παναθηναικός.

Ο Ιβάνοβιτς είναι δογματικός σκληρός κτλ και ο Ζοτς είναι και παρ΄ότι δεν ήταν δική του επιλογή συνεργάστηκε με τον Σαρούνας,που είναι δύσκολος χαρακτήρας.Κατά καιρούς ήρθαν μεγάλα ονόματα,δεν τα πήγαν άσχημα απλα΄δεν μπορούσαν να δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα.

Τώρα αν ο Ιβάνοβιτς όπως λέτε είναι παλιοχαρακτήρας και το ξέρετε τι να πω πάω πάσο και συμμερίζομαι την άποψη σας,αλλά δεν παύω να εκτιμώ τις ικανότητες του,απλά θα δεχτώ ότι δεν κάνει για την ομάδα.
LFO
Ο κόουτς Γιαννάκης έφτασε λοιπόν σε δευτερο συνεχόμενο F4 με τον Ολυμπιακό....Δεν ξερω τι θα γινει εκει ή στο πρωτάθλημα. Ξέρω όμως και νομιζω οτι κανεις δεν μπορει πια να το αρνηθει οτι η ομάδα ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ. Αυτό είναι ίσως αρκετο για να μεινει ο κοουτς και του χρονου.

Ο Γιαννακης και το επιτελειο του εχουν κανει απιστευτα λαθη και ακομα κανουν. Αλλα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, δεν παραγγελνουν πίτσες (ναι , για τον Πινι το λεω!!). Είναι τυχαιο οτι οταν ακους τους παικτες να μιλουν ειναι σαν να ακους το Γιαννακη? Μάλλον οχι.... Ειναι τυχαίο κάποιοι παικτες εχουν δειξει , ειδικα φετος, ενα πολυ βελτιωμενο προσωπο (Τεοντοσιτς, Σοφο,Τσίλι)? Μάλλον οχι....Είναι τυχαίο οτι υπάρχουν φέτος παίκτες που δινουν βοηθειες (Μαυροκεφαλίδης π.χ), που ελαχιστοι απο εμας περιμεναμε στην αρχη της χρονιας ? Μάλλον οχι....Ειναι τυχαίο οτι η ομαδα παιζει φετος οργανωμενο & ελκυστικο μπάσκετ ? Μάλλον όχι.... Ειναι τυχαίο οτι εχουμε κερδισει ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα μεγάλα μάτς φέτος? Μάλλον οχι....

Είναι, τέλος , μήπως τυχαίο οτι εκείνη η λεξουλα που εναμιση χρονο τωρα μας προκαλουσε (στους περισσοτερους τουλαχιστον , εμου συμπεριλαμβανομένου) αλλεργια & απέχθεια και μας οδηγουσε μηνες τωρα σε γκρινια,νευρα και παραλογες αποδοκιμασιες , η ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ ? Αυτή που μας οδηγει τωρα στο Παρίσι , αυτή που μας γεμιζει περηφανια για την ομάδα μας, αυτή που ελευθερώνει και δικαιολογει την ΒΑΣΙΜΗ πια αισιοδοξια μας οτι τα καλύτερα ειναι μπροστά?? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!!!

Τελικά η ΥΠΟΜΟΝΗ είναι ισως η κορυφαια των αρετών.....
saou
Γιαννάκης και Πασκουάλ οι 2 από τους περσινούς 4 coaches που θα είναι και φέτος στην τελική τετράδα. Απέτυχαν παταγωδώς Ομπράντοβιτς και Μεσίνα, για κάτι άλλους πολυδιαφημισμένους που κατά καιρούς ακούγονταν ως 'προτιμότεροι' του δράκου δε θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω (Μπλατ που αγκωμαχά με τον Άρη, Σκαριόλο που βγήκε εκτός από έναν σχετικά εύκολο όμιλο, Πιανιτζάνι που έχασε τα play offs από τον Πίνι και πολλοί άλλοι σοφότεροι του Γιαννάκη).

Νομίζω στα 2 χρόνια που έχει την ομάδα στα χέρια του έχει κάνει καλή δουλειά, η δε αποτυχία όλων των παραπάνω δείχνει ότι μάγοι δεν υπάρχουν, μονάχα αυτοί που δουλεύουν σκληρά και έχουν.... υπομονή (ναι το είπα και εγώ).
Reggie Miller #31
Καλά τον Ομπράντοβιτς δεν μπορείς να τον πεις αποτυχημένο...Ακόμα και τον Μεσίνα που έχει καινούρια ομάδα πρέπει να κάνουμε υπομονή,ασχέτως που η Μπάρτσα τους έκανε πελάτες...! smiley.gif Αλλάγια τον Ομπράντοβιτς δεν μπορείς να πεις κάτι,ούτε μπορείς να τον αμφισβητήσεις που δεν πήγε μια χρονιά στο Final4...

Πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόουτς που νομίζω ότι έκανε κάποιους συμβιβασμούς,αναγνώρισε κάποια λάθη που ίσως έκανε και προσπάθησε να τα διορθώσει.Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει και το θέμα είναι να εμπνεύσεις τους παίκτες σου.Αυτό φαίνεται από τον φετινό Σόφο(και το χθεσινό πάθος που έδειξε) και την ραγδαία βελτίωση του Τεό.
basketikos
Eμενα σημερα γιατι απλά μου αρέσει να διαβάζω????? Ισως γιατι ειχα την υπομονη να περιμένω ...wos_sport5.gif
saou
Είπα ότι απέτυχε παταγωδώς φέτος, δεν τον έκρινα συνολικά αποτυχημένο. Έτερον εκάτερον.
Air and King
QUOTE(kseplenhs @ Apr 10 2010, 17:32 ) *
την μεθεπόμενη χρονιά τον έδιωξαν τον ντουντα μετά τον χαμένο τελικό στο σεφ.τότε τον έλεγαν παλαμάκια κιόλας,του πέταγαν μολότοφ στο σπίτι του αν θυμάμαι καλά και φέτος(αλλά και πέρσι) μερικοί τον ζητουσαν πίσω σαν μεsσία...κλασσική ολυμπιακή παραφροσύνη tongue.gif

Ετσι θυμησε λιγο τι γινοταν Kseplenη γιατι εδω ο Γιαννακης εχει παρει ενα Κυπελλο και θαρρεις οτι μερικοι θελουν να του φτιαξουμε και αγαλμα...

Ηρεμια και οχι προσωπολατρειες οταν μιλαμε για Ολυμπιακο..Μακαρι ο Γιαννακης να παρει τροπαια και ας μεινει για χρονια στον Ολυμπιακο(οπως ειχε γινει με τον "Ξανθο")..Αλλα οχι αλλες πιστωσεις χρονου.Πανε αυτα τελειωσανε..

Ειδικα οσοι ειναι 30αρηδες λιγο πανω λιγο κατω....old school αφηστε τα "χαιδεματα"..
Air Kef
Ετσι θυμησε λιγο τι γινοταν Kseplenη γιατι εδω ο Γιαννακης εχει παρει ενα Κυπελλο και θαρρεις οτι μερικοι θελουν να του φτιαξουμε και αγαλμα...

Tι σχέση έχει ρε Air η στήριξη και η υπομονή για μια καινούρια ομάδα με το άγαλμα;

Κι επειδή δλδ πετούσαν μολώτοφ στο σπίτι του Ίβκοβιτς ήταν το σωστό και δεν πρέπει να στηρίζουμε τον Γιαννάκη και να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις;

Και το 2007 η ομάδα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις που έκανε, αλλά εξωαγωνιστικοί παράγοντες της το στέρησαν, γιατι να μην γίνει το ίδιο φέτος;
Έχεις την εντύπωση ότι το ΟΑΚΑ θα είναι μπασκετική έδρα τον Ιούνη;
Αφού χάθηκε το πλεονέκτημα, όπως χάθηκε, δεν περιμένω και πολλά από τους τελικούς.

Για την Ευρωλίγκα είμαστε φαβορί και πιστεύω στην νίκη, αλλά πολλά μπορεί να πάνε στραβά απέναντι σε ομάδες οπως η Μπάρτσα και η ΤΣΣΚΑ, δεν θα διώξω τον Γιαννάκη το καλοκαίρι όταν η ομάδα έχει παίξει τέτοιο μπάσκετ φέτος και έχει πάρει απο πολλούς παίκτες το 100%.
Air and King
QUOTE(Air Kef @ Apr 10 2010, 17:58 ) *
Tι σχέση έχει ρε Air η στήριξη και η υπομονή για μια καινούρια ομάδα με το άγαλμα;

Κι επειδή δλδ πετούσαν μολώτοφ στο σπίτι του Ίβκοβιτς ήταν το σωστό και δεν πρέπει να στηρίζουμε τον Γιαννάκη και να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις;

Και το 2007 η ομάδα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις που έκανε, αλλά εξωαγωνιστικοί παράγοντες της το στέρησαν, γιατι να μην γίνει το ίδιο φέτος;
Έχεις την εντύπωση ότι το ΟΑΚΑ θα είναι μπασκετική έδρα τον Ιούνη;
Αφού χάθηκε το πλεονέκτημα, όπως χάθηκε, δεν περιμένω και πολλά από τους τελικούς.

Για την Ευρωλίγκα είμαστε φαβορί και πιστεύω στην νίκη, αλλά πολλά μπορεί να πάνε στραβά απέναντι σε ομάδες οπως η Μπάρτσα και η ΤΣΣΚΑ, δεν θα διώξω τον Γιαννάκη το καλοκαίρι όταν η ομάδα έχει παίξει τέτοιο μπάσκετ φέτος και έχει πάρει απο πολλούς παίκτες το 100%.

Μα δεν ειναι στηριξη αυτη ρε παιδια...Στα κοντα 2 χρονια που ειμαι στο Φορουμ ωρες ωρες νομιζα οτι παιζει ο Γιαννακικος και οχι ο Ολυμπιακος...Δεν ειπα εγω να μην στηριζουμε τον Γιαννακη....Εδω μιλαμε ομως για αποθεωση στο προσωπο του.

Πηρε ενα κυπελλο σε 2μισι χρονια και καποιοι κανουν λες και πηρε πρωταθλημα στο ΝΒΑ....Το ροστερ που εχει ο Γιαννακης στα χερια τα τελευταια 2 χρονια θα το ζηλευε ακομα και ο Ιβκοβτς και η ομαδα του '97 που ειναι η πιο επιτυχημενη στην Ιστορια του συλλογου....

Οταν λοιπον ενας προπονητης πιανει δουλεια σε μια ομαδα και οι προεδροι αυτης της ομαδας δινουν αφθονο χρημα που συνεπαγεται με πρωτο κλασσατους παιχτες ειναι λογικο να ανεβαινουν και οι απαιτησεις.Απλα ειναι τα πραγματα.
Τα θεματα χημεια ισχυουν ως ενα βαθμο και οχι σε τοσο μεγαλο ειδικα οταν μιλαμε για παιχτες που εχουν φαει τα γηπεδα με τα κουταλια..

Ο Ιβκοβιτς στο τουρνουα των 2 εβδομαδων προλαβε να φτιαξει την χημεια μιας παρεας πιτσηρικαδων Σερβων...Σε ουτε ενα μηνα μεσα...Εδω μιλαμε για 2μισι χρονια και δεν υπαρχει αλλη πιστωση δεν το καταλαβαινεται αυτο το πραγμα?

Και με ολο αυτο το θεμα κατανητσε ο Ολυμπιακος να εχει χωριστει σε Γιαννακικους και αντι-Γιαννακικους.

Με τους πρωτους να μοιζουν ωρες ωρες ικανοποιημενοι πρωτα με την επιτυχια του Γιαννακη και μετα με του Ολυμπιακου ενω ακομα χειροτερα οι αντι-Γιαννακικοι παρακαλανε να χασει ο Ολυμπιακος για να κραξουν τον Γιαννακη...Αν ειναι δυνατον!!!!

Εγω ειμαι σαφης:Πηρες Τιτλους?Ναι...Ωραια σου αξιζουν συγχαρητηρια και σε ευχαριστουμε που σαν προπονητης οδηγησες την ομαδα μας στην κορυφη...
Δεν πηρες Τιτλους?Στο καλο,ειχες την ευκαιρια σου 2μισι χρονια με εξαιρετικο ροστερ και δεν τα καταφερες....

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα...Μα τοσο απλα ομως...

Υ.Γ Το παραδειγμα με τον Ντουντα δεν εχει να κανει με τις μολοτωφ και αυτες τις βλακειες οσο με τις απαιτησεις που ηταν παντα υψηλες στον Ολυμπιακο.Οπως ηταν και τοτε ετσι πρεπει να ειναι και τωρα....

Υ.Γ.2.Ολοι θελουμε η ομαδα να παρει τροπαια ειμαστε στο πλευρο της σε αυτο το κομβικο σημειο.Η ομαδα Μπορει αυτο ειναι το σημαντικοτερο!Ηρεμια απο εδω και περα.
rankin
QUOTE(Air and King @ Apr 10 2010, 18:15 ) *
Εγω ειμαι σαφης:Πηρες Τιτλους?Ναι...Ωραια σου αξιζουν συγχαρητηρια και σε ευχαριστουμε που σαν προπονητης οδηγησες την ομαδα μας στην κορυφη...
Δεν πηρες Τιτλους?Στο καλο,ειχες την ευκαιρια σου 2μισι χρονια με εξαιρετικο ροστερ και δεν τα καταφερες....

Κοίτα, το μόνο σίγουρο είναι πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Ακόμα και με 3 τίτλους το καλοκαίρι, αν μπορούσες να μου πείς ότι έρχεται ο Χ προπονητής και θα είναι σίγουρα καλύτερος του Γιαννάκη, θα σου έλεγα, καλώς ας έλθει
Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που μείνουμε στον 1 τίτλο. Να έρθει ο χ ή ο Υ προπονητής, θα είναι καλύτερος; Είμαστε σίγουροι ότι δεν πήραμε τίτλους λόγω αδυναμίας στον πάγκο, και μάλιστα αδυναμίας που μπορεί να διορθωθεί ή απλά θα οδηγηθούμε σε αλλαγές προσώπων για να ικανοποιηθεί το λαικό αίσθημα;
Και αυτοί που ξέρουν την ομάδα καλύτερα και απο μέσα, πρόεδροι και παίχτες, τι λένε για όλα αυτά;
Μπορεί να πάρουμε 3 τίτλους αλλά να μην γουστάρουν να βλέπουν το Γιαννάκη ούτε ζωγραφιστό. Μπορεί και το αντίθετο
Θέλω να πω πως η χημεία είναι άλλο πράγμα, η αποτελεσματικότητα άλλο, και το λαϊκό αίσθημα άλλο...
Air and King
QUOTE(rankin @ Apr 11 2010, 01:54 ) *
Κοίτα, το μόνο σίγουρο είναι πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Ακόμα και με 3 τίτλους το καλοκαίρι, αν μπορούσες να μου πείς ότι έρχεται ο Χ προπονητής και θα είναι σίγουρα καλύτερος του Γιαννάκη, θα σου έλεγα, καλώς ας έλθει
Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που μείνουμε στον 1 τίτλο. Να έρθει ο χ ή ο Υ προπονητής, θα είναι καλύτερος; Είμαστε σίγουροι ότι δεν πήραμε τίτλους λόγω αδυναμίας στον πάγκο, και μάλιστα αδυναμίας που μπορεί να διορθωθεί ή απλά θα οδηγηθούμε σε αλλαγές προσώπων για να ικανοποιηθεί το λαικό αίσθημα;
Και αυτοί που ξέρουν την ομάδα καλύτερα και απο μέσα, πρόεδροι και παίχτες, τι λένε για όλα αυτά;
Μπορεί να πάρουμε 3 τίτλους αλλά να μην γουστάρουν να βλέπουν το Γιαννάκη ούτε ζωγραφιστό. Μπορεί και το αντίθετο
Θέλω να πω πως η χημεία είναι άλλο πράγμα, η αποτελεσματικότητα άλλο, και το λαϊκό αίσθημα άλλο...

Aν παρει τρεις Τιτλους δεν παει πουθενα ακομα και τον Πατ Ραιλι να ηταν εφικτο να φερουμε(η τον Ταρκανιαν)...Θα ειναι τεραστια επιτυχια και σαφως θα πιστωνεται μεγαλο μερος της σε αυτον...

Οταν οι προπονητες εχουν στα χερια τους ομαδα με υψηλο μπατζετ υπαρχουν και οι αναλογες απαιτησεις και σαφως μεγαλυτερη πιεση.Αυτα ειναι δεδομενα...Οταν ο Γιαννακης εχει 0/3 την προηγουμενη χρονια δεν δικαιουται παρα πανω ευκαιριες απο την φετινη..Μην ξεχναμε οτι το καλοκαιρι υπηρξε ενδεχομενο απομακρυνσης του απο την ομαδα....
Παρολα αυτα οι Προεδροι τον στηριξαν και του εδωσαν μια ακομα ευκαιρια..Αν παρει Τιτλους θα δικαιωθουν αλλιως οχι....

Καλα λοιπον ολα αυτα(και διπλωματικα) που λες φιλε rankin αλλα δεν θα χασεις κανενα Τιτλο απο τον παγκο σου..Κανε μια βολτα στο διαδυκτιο και στα ροστερ των ομαδων και θα δεις οτι ο δικος σου παγκος ειναι μια χαρα σε σχεση π.χ με την ομαδα που αντιμετωπιζουμε στον ημιτελικο του Φ4.....

Οπως ειπα και πριν και εμμενω παντα σε αυτο αν παρει 1 απο τα 2 τουλαχιστον μεγαλα τροπαια καλως να μεινει..Αν οχι να φυγει και να παρει και καποιος αλλος προπονητης την ευκαιρια να δουλεψει με ενα απο τα ακριβοτερα μπατζετ στην Ευρωπη..
Τωρα ποιος θα ειναι αυτος ο αλλος?Δεν χρειαζεται να το συζητησουμε...Ευχομαστε να μην χρειαστει...κατι που συνεπαγεται με Τροπαια...και την παραμονη του!

T.W.Is.M.
QUOTE(Air and King @ Apr 11 2010, 03:20 ) *
Οπως ειπα και πριν και εμμενω παντα σε αυτο αν παρει 1 απο τα 2 τουλαχιστον μεγαλα τροπαια καλως να μεινει..Αν οχι να φυγει και να παρει και καποιος αλλος προπονητης την ευκαιρια να δουλεψει με ενα απο τα ακριβοτερα μπατζετ στην Ευρωπη..
Τωρα ποιος θα ειναι αυτος ο αλλος?Δεν χρειαζεται να το συζητησουμε...Ευχομαστε να μην χρειαστει...κατι που συνεπαγεται με Τροπαια...και την παραμονη του!

Σε γενικες γραμμες συμφωνω με το σκεπτικο σου. Αρα παρολο που θα εβαζα τον εαυτο μου στους αντι-Γιαννακικους(οχι βεβαια ως το σημειο να θελω να χασει ο Ολυμπιακος για να ριξω την ευθυνη πανω του) απο τοτε που ηρθε στην ομαδα, ελπιζω να μεινει και του χρονου εφοσον αυτο συνεπαγεται οτι θα εχουν ερθει τιτλοι.

Οσο για το ποιος να ερχοταν στη θεση του, αν τελικα εφευγε το καλοκαιρι, νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις για σοβαρη συζητηση. Δεν πιστευω οτι οι Αγγελοπουλοι θα προχωρησουν σε αλλαγη προπονητη το καλοκαιρι, αφου η ομαδα εχει παιξει καλο μπασκετ, εκτος κι αν υπαρχει καποιος λογος που δε βλεπουμε ολοι εμεις(πχ κλιμα στα αποδυτηρια). Αν παντως μπορω να γραψω την "ευχη" μου για ενα τετοιο ενδεχομενο, θα ξεκινησω με εναν παραλληλισμο για να καταληξω στο αποτελεσμα. Διακρινω λοιπον καποια κοινα στον παγκο του τωρινου Ολυμπιακου με αυτον του Παναθηναικου μιαμιση δεκαετια πριν. Ο τοτε ΠΑΟ ειχε παρει εναν 2 φορες πρωταθλητη Ευρωπης που αμφισβητηθηκε εντονα εδω(Παβλισεβιτς), ο Ολυμπιακος εναν 2 φορες πρωταθλητη Ευρωπης που επισης αμφισβητηθηκε εντονα εδω(Γκερσον). Στον ΠΑΟ ακολουθησε ο προπονητης που οδηγησε την εθνικη στο χρυσο του Ευρωμπασκετ(Πολιτης) και στον Ολυμπιακο ο προπονητης που οδηγησε την εθνικη σε αλλο ενα χρυσο σε Ευρωμπασκετ(Γιαννακης). Κι οι 2 κερδισαν την προκριση σε φαιναλ φορ. Στον Παναθηναικο τοτε τον Πολιτη διαδεχτηκε ο διαδοχος του στην εθνικη, ο οποιος στην πρωτη του διοργανωση ειχε κερδισει μεταλλιο σε Ευρωμπασκετ(Κιουμουρτζογλου). Γιατι να μη συνεχιστει λοιπον η ταση και στον Ολυμπιακο??? wink.gif
Air and King
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 11 2010, 03:36 ) *
Σε γενικες γραμμες συμφωνω με το σκεπτικο σου. Αρα παρολο που θα εβαζα τον εαυτο μου στους αντι-Γιαννακικους(οχι βεβαια ως το σημειο να θελω να χασει ο Ολυμπιακος για να ριξω την ευθυνη πανω του) απο τοτε που ηρθε στην ομαδα, ελπιζω να μεινει και του χρονου εφοσον αυτο συνεπαγεται οτι θα εχουν ερθει τιτλοι.

Οσο για το ποιος να ερχοταν στη θεση του, αν τελικα εφευγε το καλοκαιρι, νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις για σοβαρη συζητηση. Δεν πιστευω οτι οι Αγγελοπουλοι θα προχωρησουν σε αλλαγη προπονητη το καλοκαιρι, αφου η ομαδα εχει παιξει καλο μπασκετ, εκτος κι αν υπαρχει καποιος λογος που δε βλεπουμε ολοι εμεις(πχ κλιμα στα αποδυτηρια). Αν παντως μπορω να γραψω την "ευχη" μου για ενα τετοιο ενδεχομενο, θα ξεκινησω με εναν παραλληλισμο για να καταληξω στο αποτελεσμα. Διακρινω λοιπον καποια κοινα στον παγκο του τωρινου Ολυμπιακου με αυτον του Παναθηναικου μιαμιση δεκαετια πριν. Ο τοτε ΠΑΟ ειχε παρει εναν 2 φορες πρωταθλητη Ευρωπης που αμφισβητηθηκε εντονα εδω(Παβλισεβιτς), ο Ολυμπιακος εναν 2 φορες πρωταθλητη Ευρωπης που επισης αμφισβητηθηκε εντονα εδω(Γκερσον). Στον ΠΑΟ ακολουθησε ο προπονητης που οδηγησε την εθνικη στο χρυσο του Ευρωμπασκετ(Πολιτης) και στον Ολυμπιακο ο προπονητης που οδηγησε την εθνικη σε αλλο ενα χρυσο σε Ευρωμπασκετ(Γιαννακης). Κι οι 2 κερδισαν την προκριση σε φαιναλ φορ. Στον Παναθηναικο τοτε τον Πολιτη διαδεχτηκε ο διαδοχος του στην εθνικη, ο οποιος στην πρωτη του διοργανωση ειχε κερδισει μεταλλιο σε Ευρωμπασκετ(Κιουμουρτζογλου). Γιατι να μη συνεχιστει λοιπον η ταση και στον Ολυμπιακο??? wink.gif

Πολυ ωραιος ο παραλληλισμος φιλε T.W.Is.M. και ωραιο αυτο που θες να καταληξεις...Απλα καλο θα ειναι να τον κρατησεις σε περιπτωση που η ομαδα αποτυχει κατι που το απευχομεθα οσο τιποτα αλλο..

Πιστευω οτι και εσυ που δεν συμπαθεις τον Γιαννακη η και οι αλλοι που τον συμπαθουν κοινως Γιαννακικοι,αντι-Γιαννακικοι και ουδετεροι (ουτε κρυο ουτε ζεστη)θα χαρουμε ολοι το ιδιο αν ο Παπαλουκας σηκωσει 1 η και τις 2 μεγαλες κουπες....

Πιστευω οτι ολοι Ολυμπιακοι θα χαρουν και θα συγκινηθουν.......
T.W.Is.M.
QUOTE(Air and King @ Apr 11 2010, 03:49 ) *
Πολυ ωραιος ο παραλληλισμος φιλε T.W.Is.M. και ωραιο αυτο που θες να καταληξεις...Απλα καλο θα ειναι να τον κρατησεις σε περιπτωση που η ομαδα αποτυχει κατι που το απευχομεθα οσο τιποτα αλλο..

Πιστευω οτι και εσυ που δεν συμπαθεις τον Γιαννακη η και οι αλλοι που τον συμπαθουν κοινως Γιαννακικοι,αντι-Γιαννακικοι και ουδετεροι (ουτε κρυο ουτε ζεστη)θα χαρουμε ολοι το ιδιο αν ο Παπαλουκας σηκωσει 1 η και τις 2 μεγαλες κουπες....

Πιστευω οτι ολοι Ολυμπιακοι θα χαρουν και θα συγκινηθουν.......

Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειναι οτι δε συμπαθω το Γιαννακη. Για μενα που ειμαι 30(αφου ειναι περασμενες 12, εχουμε μπει στην Κυριακη πλεον, αρα ειμαι ακριβως 30!) και τον εχω δει και σαν αρχηγο της εθνικης ομαδας, ο Γιαννακης ειναι το συμβολο του μπασκετ στην Ελλαδα με τη διαρκεια του και την προσφορα του ειδικα στην εθνικη. Αυτο που δε συμπαθουσα ηταν το μπασκετ που επαιζε μεχρι περσι στις ομαδες του. Θυμαμαι ακομα τον εαυτο μου να λεει οτι δεν αντεχω να βλεπω το μπασκετ που επαιζε η εθνικη στον πρωτο γυρο του Ευρωμπασκετ της Ισπανιας! Φετος ο Ολυμπιακος παιζει ενα διαφορετικο στυλ, το οποιο δεν εχει σχεση με αυτο που περιμενα να δω, ομως με αφηνει ικανοποιημενο.
Φυσικα ομως και θα χαρω το ιδιο με ολους τους υπολοιπους φιλαθλους/οπαδους του Ολυμπιακου αν παρουμε 1 ή 2 τιτλους ακομα(και για να πω την κακια μου, αν αυτοι συνοδευτουν και απο κακη εμφανιση του Τεοντοσιτς, τοτε θα το χαρω ακομα περισσοτερο... smiley.gif )
Air and King
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 11 2010, 04:08 ) *
(και για να πω την κακια μου, αν αυτοι συνοδευτουν και απο κακη εμφανιση του Τεοντοσιτς, τοτε θα το χαρω ακομα περισσοτερο... smiley.gif )

Eκτος απο αντι-Γιαννακικος μηπως εισαι και αντι-Σερβος? 39.gif
Δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως αφου ο Τεοντοσιτς με την εξελιξη που εχει ειναι ευλογια που τον εχουμε στην ομαδα......

Οντως η ομαδα εχει παιξει καλο μπασκετ φετος.Και εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος...Αλλα οι Τιτλοι ειναι το παν ειδικα τωρα πια....

Υ.Γ Χρονια πολλα!
T.W.Is.M.
QUOTE(Air and King @ Apr 11 2010, 04:14 ) *
Eκτος απο αντι-Γιαννακικος μηπως εισαι και αντι-Σερβος? 39.gif
Δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως αφου ο Τεοντοσιτς με την εξελιξη που εχει ειναι ευλογια που τον εχουμε στην ομαδα......

Οντως η ομαδα εχει παιξει καλο μπασκετ φετος.Και εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος...Αλλα οι Τιτλοι ειναι το παν ειδικα τωρα πια....

Υ.Γ Χρονια πολλα!

Οσο δεν παει αλλο... Το βρωμικο 1995 δεν το ξεχναω! Αφου εφτασα περσι να πανηγυρισω νικη της Ισπανιας σε τελικο... Της ιδιας Ισπανιας που ευχομουν να συντριβει απο τις ΗΠΑ στο Πεκινο και της ιδιας Ισπανιας που οταν εχασε απ τη Ρωσια με το καλαθι του Χολντεν σηκωθηκα και πανηγυρισα σαν να κερδισε η Ελλαδα!
Πρεπει να ειμαι ο μονος Ελληνας που στον τελικο του Ευρωμπασκετ 2001 υποστηριζε Τουρκια! Καταλαβαινεις νομιζω τωρα...

Υ.Γ.Ευχαριστω.
Air and King
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 11 2010, 04:30 ) *
Οσο δεν παει αλλο... Το βρωμικο 1995 δεν το ξεχναω! Αφου εφτασα περσι να πανηγυρισω νικη της Ισπανιας σε τελικο... Της ιδιας Ισπανιας που ευχομουν να συντριβει απο τις ΗΠΑ στο Πεκινο και της ιδιας Ισπανιας που οταν εχασε απ τη Ρωσια με το καλαθι του Χολντεν σηκωθηκα και πανηγυρισα σαν να κερδισε η Ελλαδα!
Πρεπει να ειμαι ο μονος Ελληνας που στον τελικο του Ευρωμπασκετ 2001 υποστηριζε Τουρκια! Καταλαβαινεις νομιζω τωρα...

Υ.Γ.Ευχαριστω.

To πας αλλου και στην τελικη τι φταιει ο Τεοντοσιτς?Εν τελει δες το μονο αγωνιστηκα.Ο Ολυμπιακος αυτη την στιγμη εχει πλειμεικερ πρωτοκλασατο για τα επομενα 8-10 χρονια...Αυτο και μονο φτανει για να αφησουμε στην ακρη τα υπολοιπα...
Οχι πως εχεις αδικο ετσι οπως το θετεις αλλα για το καλο της ομαδας ο Τεοντοσιτς ειναι ευλογια που ανταποκριθηκε στους υμνους και τις προσδοκιες που υπηρχαν για αυτον απο πιτσηρικας...
Air Kef
Πηρες Τιτλους?Ναι...Ωραια σου αξιζουν συγχαρητηρια και σε ευχαριστουμε που σαν προπονητης οδηγησες την ομαδα μας στην κορυφη...

Δεν πρόκειται να κρίνω τα πάντα από το αποτέλεσμα και από αυτήν την στείρα αμερικανική λογική των τίτλων και του πρώτου, ειδικά όταν δεν υπάρχει και κάποιος φανερά καλύτερος να έρθει.
Όλοι οι φανερά καλύτεροι του προηγούμενου καλοκαιριού απουσιάζουν με πανηγυρικό τρόπο από το Φ4 στο οποίο βρίσκονται προπονητές και παίκτες που έχουμε θάψει κατά κόρον στο παρών φόρουμ.

Εμένα αυτό που βλέπω από τον Ολυμπιακό φέτος νιωθω να με αντιπροσωπεύει και είναι αυτό που θέλω να βλέπω από την ομάδα μου.
Το αν θα καταφέρω να κερδίσω και την Μπάρτσα στον τελικό, ένα ματς δλδ που μπορεί να γίνει οτιδήποτε, δεν πρόκειται να με κάνει να θέλω να γκρεμίσω το φετινό ποίημα που βλέπω όλη τη σεζόν (καλά, από Γενάρη και μετά) και το ξαναρχίσω απο την αρχή.

Το φετινό ρόστερ που έχει ο Γιαννάκης, εννοείται θα το ζήλευε ο Ιβκοβιτς το 97, όπως και κάθε άλλη ομάδα το 97, άλλες εποχές, άλλο μπάσκετ.
Σήμερα είναι από τα κορυφαία της Ευρωλίγκας, αλλά έχει και την σφραγίδα του προπονητή, αφού αυτός παίρνει το 100% που μπορεί σχεδόν από όλους τους παίκτες του.

Air and King
QUOTE(Air Kef @ Apr 14 2010, 16:14 ) *
Δεν πρόκειται να κρίνω τα πάντα από το αποτέλεσμα και από αυτήν την στείρα αμερικανική λογική των τίτλων και του πρώτου, ειδικά όταν δεν υπάρχει και κάποιος φανερά καλύτερος να έρθει.
Όλοι οι φανερά καλύτεροι του προηγούμενου καλοκαιριού απουσιάζουν με πανηγυρικό τρόπο από το Φ4 στο οποίο βρίσκονται προπονητές και παίκτες που έχουμε θάψει κατά κόρον στο παρών φόρουμ.

Εμένα αυτό που βλέπω από τον Ολυμπιακό φέτος νιωθω να με αντιπροσωπεύει και είναι αυτό που θέλω να βλέπω από την ομάδα μου.
Το αν θα καταφέρω να κερδίσω και την Μπάρτσα στον τελικό, ένα ματς δλδ που μπορεί να γίνει οτιδήποτε, δεν πρόκειται να με κάνει να θέλω να γκρεμίσω το φετινό ποίημα που βλέπω όλη τη σεζόν (καλά, από Γενάρη και μετά) και το ξαναρχίσω απο την αρχή.

Το φετινό ρόστερ που έχει ο Γιαννάκης, εννοείται θα το ζήλευε ο Ιβκοβιτς το 97, όπως και κάθε άλλη ομάδα το 97, άλλες εποχές, άλλο μπάσκετ.
Σήμερα είναι από τα κορυφαία της Ευρωλίγκας, αλλά έχει και την σφραγίδα του προπονητή, αφού αυτός παίρνει το 100% που μπορεί σχεδόν από όλους τους παίκτες του.

Aυτη δεν ειναι στειρα Αμερικανικη λογικη σε καμια περιπτωση...Στην Αμερικη υπαρχουν παραδειγματα προπονητων που εμειναν πολλα χρονια σε ομαδες ανεξαρτητα αν πηραν η δεν πηραν Τιτλους...Μικρη σημασια ομως εχει αυτο.

"Ποιημα" ειναι υπερβολη...Καλο μπασκετ κατα διαστηματα θα ηταν σωστοτερο!Οπως εγω αλλα φανταζομαι και οι περισσοτεροι φιλαθλοι της ομαδας (ανεξαρτητα αν συμπαθουν η οχι τον Γιαννακη) σε γενικες γραμμες πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι απο το μπασκετ που εχει παιξει συνολικα φετος η ομαδα...Σαφως κατι τετοιο πιστωνεται στον προπονητη...

Εμενα ομως δεν μου φτανει αυτο..Θελω Τιτλους..Με αυτο το ροστερ που εχει φετος η ομαδα ποιος μου λεει εμενα οτι για παραδειγμα ο Κατσικαρης δεν θα επαιζε το ιδιο ομορφο η και καλυτερο μπασκετ?
Αν θελω να βλεπω μονο ωραιο μπασκετ ξερω τι πρεπει να κανω!Εδω ομως μιλαμε για την ομαδα μας,το γοητρο,την Ιστορια του συλλογου!

Εγω ειμαι σαφης...Αν αποτυχει ο Γιαννακης να φυγει!Αν δεν κερδισει και φετος η ομαδα το πρωταθλημα η την Ευρωλιγκα θα ειναι ευθυνη του!Και καλα η Ευρωλιγκα συμφωνουμε ειναι ενα ματς και πολλα μπορουν να γινουν..Τον Παναθηναικο ομως σε σειρα 5 παιχνιδιων οφειλει να τον κερδισει....Δεν με ενδιαφερει αν εχει μειονεκτημα εδρας..Ας προσεχε!Ο Παναθηναικος με μειονεκτημα το πηρε περυσι.

Αν κερδισει να μεινει!Κανενα προβλημα!Ανεξαρτητου το τι μπασκετ εχει παιξει η ομαδα αν σε 2μισι χρονια με τετοιο μπατζετ εχεις μονο ενα κυπελλο Ελλαδος εισαι αποτυχημενος...Εγω σαν Ολυμπιακος ετσι το βλεπω!Δεν ειμαι ουτε Γιαννακης,ουτε Ιωαννιδης,ουτε Ιβκοβιτς...Ειμαι Ολυμπιακος και θελω Τιτλους εδω και τωρα...Δεν υπαρχει το παραμικρο περιθωριο...

Κερδιζοντας τον Τιτλο κερδιζει ταυτοχρονα και την εμπιστοσυνη για το μελλον..Αλλιως ας παρει ευκαιρια καποιος αλλος...Ειτε λεγεται Πιανιτζιανι,ειτε Μπλατ κ.α...Δεν ειναι ωρα για ονοματα...
Μακαρι να κερδισουμε να μεινει και να μην χρειαστει!
apkat
Συμφωνω απολυτα με τον Κεφ..Ο Γιαννακης δημιουργει μια ομαδα που θα μεινει για χρονια και θα παρει πολλες κουπες και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να φυγει κι ας μην παρει κατι αλλο..Ετσι κι αλλιως ηδη η ομαδα εχει κανει ενα βημα παραπανω σε σχεση με περσυ παιζοντας παρα πολυ καλο μπασκετ και εχοντας και ηδη την πρωτη κουπα της χρονιας μετα απο μια σχεδον δεκαετια..Ειναι στον σωστο δρομο και πιθανη απομακρυνση του Γιαννακη θα ηταν εγκληματικη ανεξαρτητα απο την καταληξη της σεζον(που προσωπικα πιστευω οτι θα παρει κι αλλη κουπα αλλα αλλο θεμα αυτο)..

Εδω για καποιους απο το καλοκαιρι ο Γιαννακης αποτελουσε ξενο σωμα γιατι να σεβαστουν τωρα ολη αυτην την σπουδαια προσπαθεια;;Ευτυχως οι προεδροι σε αυτες τις γραφικοτητες ουτε το προηγουμενο καλοκαιρι εδωσαν καμια σημασια ουτε και φετος θα δωσουν..
Air and King
QUOTE(apkat @ Apr 15 2010, 03:15 ) *
Εδω για καποιους απο το καλοκαιρι ο Γιαννακης αποτελουσε ξενο σωμα γιατι να σεβαστουν τωρα ολη αυτην την σπουδαια προσπαθεια;;Ευτυχως οι προεδροι σε αυτες τις γραφικοτητες ουτε το προηγουμενο καλοκαιρι εδωσαν καμια σημασια ουτε και φετος θα δωσουν..

Και ενδεχομενως να συνεχισει να αποτελει.Κατακτωντας ομως Τιτλους δεν θα μπορει κανεις να πει τιποτα ακομα και αυτοι που δεν θελουν να τον βλεπουν ουτε ζωγραφιστο..
apkat
Και επαναλαμβανω..:"Εδω για καποιους απο το καλοκαιρι ο Γιαννακης αποτελουσε ξενο σωμα γιατι να σεβαστουν τωρα ολη αυτην την σπουδαια προσπαθεια;;"

Τα ιδια πραγματα λεμε..
Air and King
Και κατι ακομα!Μην ξαναπεις κανενα γραφικο επειδη ζητησε την απομακρυνση του Γιαννακη το καλοκαιρι...Ο καθενας εχει την δικη του μπασκετικη αποψη....
Δεν μπορεις εσυ επειδη εισαι φαν του Γιαννακη να αποκαλεις καποιον αλλον γραφικο επειδη δεν τον ηθελε στην ομαδα...Σοβαρα μιλαμε τωρα??

Καλα λεω οτι ο Γιαννακης εχει διχασει και εχει χωρισει τον κοσμο στην μεση!
apkat
Kατα την γνωμη μου η αποψη περι απομακρυνσης Γιαννακη ηταν και παραμενει γραφικη..Και αυτος που την υποστηριζει γραφικος..Προσωπικη αποψη ειναι αυτη..

Επισης σε εσενα προσωπικα εχω εξηγησει ξανα οτι δεν εχω καμια σχεση με φαν του Γιαννακη..Οταν ηταν να ερθει στον Ολυμπιακο δεν τον ηθελα καθολου..Αλλα για πολυ συγκεκριμενους λογους με εχει πεισει οτι μπορει να φτασει τον Ολυμπιακο πολυ ψηλα και για αυτον τον λογο τον στηριζω.Οπως στηριζα και τον Καζλαουσκας στην πορεια του στον Ολυμπιακο γιατι εβλεπα αντιστοιχα πραγματα..Και οταν και αν φυγει απο τον Ολυμπιακο ουτε θα τον στηριζω ουτε τιποτα τετοιο..Ελπιζω να εγινε κατανοητο αυτην την φορα..
Air and King
Εγω αντιθετα ημουν θετικος στο να ερθει στην ομαδα....Ηταν η καλυτερη επιλογη εκεινη την χρονικη στιγμη!Ομως απο τοτε εχουν περασει 2μισι χρονια και ακομα κρινεται..Το καλοκαιρι ηθελα και εγω να φυγει(αρα μαλλον ειμαι γραφικος για σενα)...Εμεινε ομως καλως η κακως...Εγω προσωπικα θα τον κρινω οταν τελειωσει η χρονια και γινει ταμειο...Με λιγα λογια ποιο απο τα 2(η και τα 2 μακαρι) τροπαια θα καταφερει να κατακτησει η ομαδα...

Και παλι ομως το βρισκω λαθος να αποκαλεις καποιον γραφικο επειδη ζητουσε/ζηταει την απομακρυνση του...Ειναι σαν να λες τωρα για παραδειγμα οτι οι 8 στους 10 το καλοκαιρι ηταν γραφικοι που ηθελαν να φυγει ενω εσυ ησουν ο σωστος...

Αυτοι οι 8 λοιπον στεναχωρηθηκαν για τις αποτυχιες της ομαδας και ζητησαν την απομακρυνση του...Τοσο απλα ειναι τα πραγματα..

apkat
QUOTE(Air and King @ Apr 15 2010, 03:05 ) *
Και παλι ομως το βρισκω λαθος να αποκαλεις καποιον γραφικο επειδη ζητουσε/ζηταει την απομακρυνση του...Ειναι σαν να λες τωρα για παραδειγμα οτι οι 8 στους 10 το καλοκαιρι ηταν γραφικοι που ηθελαν να φυγει ενω εσυ ησουν ο σωστος...

Αυτοι οι 8 λοιπον στεναχωρηθηκαν για τις αποτυχιες της ομαδας και ζητησαν την απομακρυνση του...Τοσο απλα ειναι τα πραγματα..

Πρωτον ναι λεω και ελεγα οτι 8 στους 10 Ολυμπιακους ηταν και ειναι γραφικοι και ας μην πιστευω οτι αυτο ειναι το ποσοστο που ζητουσε την απομακρυνση του.Και ναι χαιρομαι που δεν ειχα μπει και εγω σε αυτο το τριπακι και ο Γιαννακης με την παρουσια του με δικαιωσε..

Η στενοχωρια καποιων (στην πλειοψηφεια τους ανιδεων οπαδων που ειδαν ολη την χρονια 5-10 παιχνιδια) δεν καλος συμβουλος για μια σοβαρη ομαδα με μακροπροθεσμο πλανο και ειναι πολυ χαρουμενος που και οι προεδροι εχουν την ιδια αποψη.
Air and King
QUOTE(apkat @ Apr 15 2010, 04:11 ) *
Πρωτον ναι λεω και ελεγα οτι 8 στους 10 Ολυμπιακους ηταν και ειναι γραφικοι και ας μην πιστευω οτι αυτο ειναι το ποσοστο που ζητουσε την απομακρυνση του.Και ναι χαιρομαι που δεν ειχα μπει και εγω σε αυτο το τριπακι και ο Γιαννακης με την παρουσια του με δικαιωσε..

Η στενοχωρια καποιων (στην πλειοψηφεια τους ανιδεων οπαδων που ειδαν ολη την χρονια 5-10 παιχνιδια) δεν καλος συμβουλος για μια σοβαρη ομαδα με μακροπροθεσμο πλανο και ειναι πολυ χαρουμενος που και οι προεδροι εχουν την ιδια αποψη.

Μαλιστα....Εγω θα περιμενω να τελειωσει η χρονια με Ευχη να πανε ολα καλα και να σαρωσει η ομαδα!Γιατι θα χαμογελασουν ολοι οι Ολυμπιακοι που αυτο με νοιαζει πρωτα απο ολα!
Το ποιοι ειναι ανιδεοι και ποιοι ειναι γνωστες,ποιοι εχουν δει 5-10 παιχνιδια και ποιοι 30 θα το συζητησουμε οταν τελειωσει η χρονια.Τεχνικα,παιχτικα οπως θελει ο καθενας...Υπαρχουν απο ολα τα ειδη....

duncan21
Ημουν κι εγω ενας απ' αυτους που δεν ηθελαν τον Γιαννακη στην ομαδα.Πιστευα οτι ηταν αποτυχια να χασει το πρωταθλημα με πλεονεκτημα εδρας(χρονια παλευαμε γι' αυτο).Για τους αλλους 2 τιτλους του εδινα ενα ελαφρυντικο οτι ειναι ενα παιχνιδι και στο κυπελλο και στο φαιναλ φορ και οτι ολα μπορουν να συμβουν.Ομως η αλλαγη της προπονητικης του φιλοσοφιας και η προσαρμογη αυτης στο ροστερ της ομαδας βοηθησαν πολυ σ' αυτο το αποτελεσμα που βλεπουμε σημερα.Εχω αλλαξει γνωμη για τον Γιαννακη κυριως γιατι δε βλεπω τα κολληματα του παρελθοντος(ειτε με Εθνικη ειτε με Οσφπ).Εχει βαλει στην ακρη τον εγωισμο του και αυτο διχνει μια καποια θεληση-προσπαθεια ωστε να φτασει στην κορυφη ο 0σφπ.Για μενα αυτο ειναι το σημαντικοτερο.Γι' αυτο λοιπον ας στηριξουμε την ομαδα και τον κοουτς μεχρι τελους για να φτασουμε στο στοχο μας.

Υ.Γ:Διαβαζω αυτες τις μερες για αλλαγη της (επιθετικης) φιλοσοφιας της ομαδας ενοψει φαιναλ φορ,για περισσοτερη προσοχη στην αμυνα και αλλα τετοτα...Θεωρω λαθος αυτην την νικηση.Απλα ο Οσφπ πρεπει να μπει μες στο γηπεδο και να κανει το δικο του παιχνιδι.Οχι να προσαρμοστει η ομαδα στο στυλ παιχνιδιου του αντιπαλου της.Τρεξιμο στην επιθεση(δεν εχει ουτε το 1/5 του επιθετικου ταλεντου του Οσφπ η Παρτιζαν)και αξιοπρεπης αμυνα μπορουν να δωσουν μια σχετικα ευκολη νικη στον Οσφπ.

Παιζει και να ειμαι λιγο offtopic.gif. biggrin.gif
Air and King
QUOTE(duncan21 @ Apr 15 2010, 04:40 ) *
Γι' αυτο λοιπον ας στηριξουμε την ομαδα και τον κοουτς μεχρι τελους για να φτασουμε στο στοχο μας.

Αυτο θα το κανουμε ολοι σε αυτο το κομβικο σημειο!
Ολοι αλλωστε το καλο της ομαδας θελουμε..Δεν μπορω να σκεφτω οτι υπαρχει καποιος που ακομα και αν μισει τον Γιαννακη θελει η ομαδα να αποτυχει μονο και μονο για να φυγει αυτος..
rankin
QUOTE(Air and King @ Apr 15 2010, 03:50 ) *
Και κατι ακομα!Μην ξαναπεις κανενα γραφικο επειδη ζητησε την απομακρυνση του Γιαννακη το καλοκαιρι...Ο καθενας εχει την δικη του μπασκετικη αποψη....
Δεν μπορεις εσυ επειδη εισαι φαν του Γιαννακη να αποκαλεις καποιον αλλον γραφικο επειδη δεν τον ηθελε στην ομαδα...Σοβαρα μιλαμε τωρα??

Καλα λεω οτι ο Γιαννακης εχει διχασει και εχει χωρισει τον κοσμο στην μεση!

Αν κάποιος αυτή τη δεδομένη στιγμή, επιθυμεί απομάκρυνση του Γιαννάκη, τότε όντως είναι γραφικός!
το τι έκανε το προηγούμενο ή τι θα κάνει το επόμενο καλοκαίρι, είναι άλλο πράγμα. Πάντως, η γενική φιλοσοφία της διοίκησης να στηρίζει παίχτες και προπονητές, είναι κάτι που αξίζει να επιβραβευτεί κάποια στιγμή με τίτλους, ως ενδεικτικό του πως γίνεται πραγματικά σοβαρή δουλειά σε ένα σωματείο.
apkat
QUOTE(Air and King @ Apr 15 2010, 03:20 ) *
Το ποιοι ειναι ανιδεοι και ποιοι ειναι γνωστες,ποιοι εχουν δει 5-10 παιχνιδια και ποιοι 30 θα το συζητησουμε οταν τελειωσει η χρονια.Τεχνικα,παιχτικα οπως θελει ο καθενας...Υπαρχουν απο ολα τα ειδη....

Για να μην παρεξηγηθουμε σε αυτο το σημειο δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε καποιον απο εδω μεσα αλλα προσωπικα θεωρω οτι απο τους 10000 που μπορει να ερθουν στο ΣΕΦ οι 8000 ειναι ανιδεοι που βλεπουν μαξ 10 αγωνες τον χρονο..Και οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι που ζητουσαν την απομακρυνση του Γιαννακη..
Air and King
QUOTE(rankin @ Apr 15 2010, 09:42 ) *
Αν κάποιος αυτή τη δεδομένη στιγμή, επιθυμεί απομάκρυνση του Γιαννάκη, τότε όντως είναι γραφικός!
το τι έκανε το προηγούμενο ή τι θα κάνει το επόμενο καλοκαίρι, είναι άλλο πράγμα. Πάντως, η γενική φιλοσοφία της διοίκησης να στηρίζει παίχτες και προπονητές, είναι κάτι που αξίζει να επιβραβευτεί κάποια στιγμή με τίτλους, ως ενδεικτικό του πως γίνεται πραγματικά σοβαρή δουλειά σε ένα σωματείο.

Αυτο θελουμε ολοι!Οπως ειπα και νομιζω ειναι το σημαντικοτερο τοτε θα χαμογελασουν ολοι οι Ολυμπιακοι..Αυτο δεν ανταλλασετε με τιποτα!

Τωρα στο αλλο για την χρονικη στιγμη που λες....Η καταλληλη στιγμη θα ειναι αφου ολοκληρωθουν οι Τελικοι με τον Παναθηναικο...Τοτε θα εχουμε την πληρη εικονα και το ταμειο....
Air Kef
Eίμαι 100% κι εγώ με τον απκατ σε αυτό, το λέω για τον Air and King που λογικά με θεωρεί Γιαννακικό. tongue.gif

Δεν ήμουν τεράστιος φαν του, ούτε ψήθηκα 100% όταν έφυγε ο Πινι και ήρθε ο Γιαννάκης, αφού γενικά δεν είμαι υπέρ των απομακρύνσεων προπονητών εντός της σεζόν.

Ωστόσο θεωρώ ότι με αυτό που έχει δείξει, το να απαιτεί κάποιος την απόλυση του το καλοκαίρι σε περίπτωση που δεν πάρει άλλον τίτλο, είναι γραφικό, και γιαυτό τον στηρίζω γραφικά. biggrin.gif

[γραφικός mode on]
Για την Ευρωλίγκα το είπες και μονος σου, είναι ένα ματς, για τους τελικούς με ΠΑΟ, εδώ γίνομαι εγώ γραφικός και κάπως αγνώριστος ακόμα και για τον εαυτό μου, αλλά έχω κάπως αδιανόητο να πάρουμε τίτλο μέσα στο ΟΑΚΑ, εκτός αν πάμε και κάνουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ματς, κάτι το οποίο είναι σχεδόν απίθανο, δεδομένων των "ειδικών συνθηκών" που επικρατούν στα μπασκετικά γήπεδα στα ντέρμπυ αιωνίων αλλά και της δεδομένης για μένα διαιτητικής εύνοιας που τυχαίνει να έχει ο Παναθηναικός, και την είχε και φέτος στην Α1 όποτε την χρειάστηκε, και είναι από τους λόγους που κρατάει αυτή την στιγμή το πλεονέκτημα έδρας. [/γραφικός mode off]
Air and King
Σε σειρα 5 αγωνων αν οντως εισαι καλυτερος θα κερδισεις....Ο πρωταθλητης κρινεται στις 3 νικες..Ο Ολυμπιακος εχει οτι χρειαζεται για να παρει το πρωταθλημα οταν φανερα ο Παναθηναικος δεν ειναι στα καλυτερα του..Τουλαχιστον ο ιδιος με περυσι..
Αρα εξακολουθω να υποστηριζω οτι σε περιπτωση μη κατακτησης του Τιτλου θα ειναι τεραστια αποτυχια...

Στο αλλο που λες περι Γιαννακικων...Ειστε αρκετοι...Πρωτα απο ολα ομως να ειστε Ολυμπιακοι...

Επαναλαμβανω οταν εχει περασει απο την ομαδα ενας προπονητης-μυθος του Ευρωπαικου μπασκετ σαν τον Ιβκοβιτς και τον εδιωξαν με τις κλωτσιες παρα του οτι το 97' ειχε κανει η ομαδα τριπλ κραουν δεν ξερω ποσο χαιδεμα παραπανω και ποση πιστωση χρονου θελει ο Γιαννακης...

Αν αποτυχει και φετος στο καλο να παει!Το ιδιο θα ελεγα ειτε ηταν προπονητης ο Ιβκοβιτς,ο Μεσσινα και οποιοσδηποτε!
traveller
QUOTE(Air Kef @ Apr 15 2010, 14:28 ) *
[γραφικός mode on]
Για την Ευρωλίγκα το είπες και μονος σου, είναι ένα ματς, για τους τελικούς με ΠΑΟ, εδώ γίνομαι εγώ γραφικός και κάπως αγνώριστος ακόμα και για τον εαυτό μου, αλλά έχω κάπως αδιανόητο να πάρουμε τίτλο μέσα στο ΟΑΚΑ, εκτός αν πάμε και κάνουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ματς, κάτι το οποίο είναι σχεδόν απίθανο, δεδομένων των "ειδικών συνθηκών" που επικρατούν στα μπασκετικά γήπεδα στα ντέρμπυ αιωνίων αλλά και της δεδομένης για μένα διαιτητικής εύνοιας που τυχαίνει να έχει ο Παναθηναικός, και την είχε και φέτος στην Α1 όποτε την χρειάστηκε, και είναι από τους λόγους που κρατάει αυτή την στιγμή το πλεονέκτημα έδρας. [/γραφικός mode off]

Me τη Μπάρτσα είναι ένα ματς και πιθανό να χάσετε. Σωστο βεβαίως.

Την έδρα την έχει ο ΠΑΟ στα τελικά και εκεί είναι πιθανό να χάσετε. Και αυτο σωστό.

Και πότε το βλέπεις να κερδίζετε??? 24.gif 24.gif 24.gif

Κοίτα να δεις : Ειδικές συνθήκες, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρωτάθλημα και παίζεται μεταξύ των δυο υπάρχουν και στα δύο γήπεδα.
Αυτο δεν εμπόδισε πέρσι τον Παναθηναϊκό να το πάρει εκεί μέσα. Ούτε και τον Ολυμπιακό θα τον εμποδίσει εάν είναι φορμαρισμένος, σε καλή ψυχολογία, σε "μέρα" ( και βάλε και όποιον παράγοντα άλλον θες) να το πάρει.
Και εάν δεν απατώμαι στο ματς που κρινόταν η έδρα μια χαρά σας πήγε η διαιτησία. Εννοώ το ματς στο ΟΑΚΑ.

Εάν ο Παναθηναϊκός κράτησε το πλεονέκτημα λόγω διαιτησίας : Εάν αυτό πιστεύεις καλά κάνεις και το πιστεύεις. Νο προμπλεμ

Κι ένα τελευταίο, μια και διαβάζω τα ...εσωτερικά σας. tongue.gif Αδίκως του την πέφτετε του Air and the King. Eάν δεν κρίνονται από τα αποτελέσματα οι ομάδες (παίχτες & προπονητές) από τι κρίνονται? Από κάτι πρέπει να κρίνονται πάντως όταν έρχεται η ώρα για "ταμείο" και τα αποτελέσματα είναι ο σφαλέστερος τρόπος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.